| 
								
								 
 
ARTISJOKAMUSE  
 
  
 
Ingrediënten : 
 
  
 
285 gr artisjok harten (zacht in de olie) 
 
½ teentje look 
 
30 gr harde geiten-of schapenkaas vb. Pecorino 
 
handvol basilicumblaadjes 
 
  
 
Bereiding : 
 
  
 
Doe de Picorini in de mengbeker : 10 sec / snelheid 10.  Bewaar
apart. 
 
Voeg de basilicum en het teentje knoflook toe :  3 sec
/ stand 8. 
 
Bijspatelen en nog eens 5
sec / stand 6. 
 
Voeg de artisjokharten (zonder de olie) : 3 sec / stand 6. 
 
Bijspatelen en nog eens 5
sec / stand 6. 
 
Voeg eventueel wat artisjokolie toe om het smeuïg te maken. 
 
Voeg de kaas toe : 10
sec / stand 3. 
 
  
   
								 |