THERMOMIX - DE ALLESKUNNER IN DE KEUKEN !!! DE LEKKERSTE GERECHTEN VAN UW THERMOMIX-ADVISOR ERIC PECINOVSKY
WWW.THERMOMIXDEMO.BE
THERMOMIX BENELUX - UW OFFICIËLE THERMOMIX DEALER N.V. CNUDDE is sinds augustus 2005 de geautoriseerde dealer geworden van de Vorwerk Thermomix (model TM31) voor de BENELUX-LANDEN (België, Nederland en Luxemburg). Zij staan in voor de verkoop en de dienst na verkoop voor de TM31. U kan hen bereiken op volgend adres : N.V. CNUDDE Pontstraat 4 B-8791 Beveren-Leie Tel. 00 32 56 352 320 Fax. 00 32 56 350 668 www.thermomixbenelux.com
Zoeken in blog

Categorieën
  • AMUSE BOUCHE (8)
  • BABYVOEDING (2)
  • BAKKEN (19)
  • BARBECUE (1)
  • BAVAROIS (1)
  • BOUILLON (2)
  • BROOD (10)
  • CAKE (2)
  • COCKTAILS (0)
  • COUSCOUS (1)
  • DESSERTS (1)
  • EIEREN (2)
  • FLAN (1)
  • GANZELEVER (0)
  • GEBAK (0)
  • GRATIN (1)
  • GROENTEN (1)
  • IJS (1)
  • LASAGNE (1)
  • LEVER (1)
  • PASTA (2)
  • PESTO (1)
  • PIZZA (1)
  • POLENTA (1)
  • PUREE (1)
  • RIJST (1)
  • SALADE (1)
  • SAUSEN (BEARNAISE) (6)
  • SAUSEN (BEURRE BLANC) (4)
  • SAUSEN (MAYONAISE) (6)
  • SAUSEN (WITTE) (1)
  • SAUZEN (BOTER) (4)
  • SAUZEN (GROENTEN) (8)
  • SAUZEN (HOLLANDAISE) (9)
  • SAUZEN (NOTEN) (3)
  • SAUZEN (TOMATEN) (4)
  • SAUZEN (VINAIGRETTES) (9)
  • SAUZEN (VRUCHTEN) (4)
  • SOEPEN (1)
  • SPAANSE TAPAS (5)
  • TAART (1)
  • 27-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TOMATENSAUS

    TOMATENSAUS

     

    Ingrediënten :

     

    25 gr boter

    1 eetlepel olijfolie

    50 gr schoongemaakte sjalotten

    takje tijm

    1 laurierblaadje

    3 tenen knoflook

    1 kg zeer rijpe, ontpitte pruimtomaten

    2 eetlepels tomatenpuree

    1 eetlepel suiker

    250 gr water

    100 gr tomatensap

     

    Bereiding :

     

    Doe de knoflook, olie en de sjalot in de mengbeker : 3 min / 100 ° C / snelheid 4.

    Voeg de rest van de ingrediënten toe : 15 sec / Turbo.

    Stel in : 25 min / 90 ° C / snelheid 4.



    Categorie:SAUZEN (TOMATEN)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SAUCE VIERGE

    SAUCE VIERGE

     

    Ingrediënten :

     

    1 teen knoflook

    25 gr schoongemaakte sjalot

    1 dl olijfolie

    100 gr ontvelde en ontpitte tomaten

    sap van ½ citroen

    snuifje suiker

    2 eetlepels gehakte basilicumblaadjes

     

     

    Bereiding :

     

    Doe de knoflook en de schoongemaakte sjalot in de mengbeker : 5 sec / snelheid 5.

    Voeg de olie toe : 5 min / 100 ° C / snelheid 2.

    Voeg de tomaten toe : 2 sec / snelheid 5.

    Stel in : 5 min / 90 ° C / snelheid 1.

    Breng op smaak met citroensap, suiker, basilicum, peper en zout.



    Categorie:SAUZEN (TOMATEN)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RAUWE TOMATENSAUS

    RAUWE TOMATENSAUS

     

    Ingrediënten :

     

    500 gr zeer rijpe tomaten zonder pitjes

    1 eetlepel tomatenpuree

    10 blaadjes bailicum

    1 eetlepel suiker

    2 eetlepels sherryazijn

    1 dl olijfolie

     

    Bereiding :

     

    Doe alles behalve de olie in de mengbeker : 10 sec / snelheid 10.

    Laat de Thermomix nu draaien op stand 3 en giet de olie via de deksel met de maatbeker erop in de saus.

    Breng op smaak met peper en zout.



    Categorie:SAUZEN (TOMATEN)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BOLOGNAISESAUS

    BOLOGNAISESAUS

     

    Ingrediënten :

     

    400 gr rundergehakt

    50 gr spekjes

    80 gr bleekselder

    80 gr wortel

    80 gr ui

    50 gr olie

    50 gr rode wijn

    350 gr tomatenpulp

    peper en zout

     

    Bereiding :

     

    Doe de ui, selder, wortel en spek in de mengbeker : 5 sec / snelheid 7.

    Voeg de olie toe : 3 min / 100 ° C / snelheid 1.

    Voeg het gehakt toe : 10 min / varoma / messen linksomdraaiend / roerstand.  Doe er na 5 min de rode wijn bij.

    Voeg tomatenpulp, peper en zout toe : 15 min / varoma / messen linksomdraaiend / roerstand.

    Serveer met spaghetti.



    Categorie:SAUZEN (TOMATEN)

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !
    Foto
    Welkom op mijn blog!

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs