THERMOMIX - DE ALLESKUNNER IN DE KEUKEN !!! DE LEKKERSTE GERECHTEN VAN UW THERMOMIX-ADVISOR ERIC PECINOVSKY
WWW.THERMOMIXDEMO.BE
THERMOMIX BENELUX - UW OFFICIËLE THERMOMIX DEALER N.V. CNUDDE is sinds augustus 2005 de geautoriseerde dealer geworden van de Vorwerk Thermomix (model TM31) voor de BENELUX-LANDEN (België, Nederland en Luxemburg). Zij staan in voor de verkoop en de dienst na verkoop voor de TM31. U kan hen bereiken op volgend adres : N.V. CNUDDE Pontstraat 4 B-8791 Beveren-Leie Tel. 00 32 56 352 320 Fax. 00 32 56 350 668 www.thermomixbenelux.com
Zoeken in blog

Categorieën
  • AMUSE BOUCHE (8)
  • BABYVOEDING (2)
  • BAKKEN (19)
  • BARBECUE (1)
  • BAVAROIS (1)
  • BOUILLON (2)
  • BROOD (10)
  • CAKE (2)
  • COCKTAILS (0)
  • COUSCOUS (1)
  • DESSERTS (1)
  • EIEREN (2)
  • FLAN (1)
  • GANZELEVER (0)
  • GEBAK (0)
  • GRATIN (1)
  • GROENTEN (1)
  • IJS (1)
  • LASAGNE (1)
  • LEVER (1)
  • PASTA (2)
  • PESTO (1)
  • PIZZA (1)
  • POLENTA (1)
  • PUREE (1)
  • RIJST (1)
  • SALADE (1)
  • SAUSEN (BEARNAISE) (6)
  • SAUSEN (BEURRE BLANC) (4)
  • SAUSEN (MAYONAISE) (6)
  • SAUSEN (WITTE) (1)
  • SAUZEN (BOTER) (4)
  • SAUZEN (GROENTEN) (8)
  • SAUZEN (HOLLANDAISE) (9)
  • SAUZEN (NOTEN) (3)
  • SAUZEN (TOMATEN) (4)
  • SAUZEN (VINAIGRETTES) (9)
  • SAUZEN (VRUCHTEN) (4)
  • SOEPEN (1)
  • SPAANSE TAPAS (5)
  • TAART (1)
  • 27-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRUCHTENCHUTNEY

    VRUCHTENCHUTNEY

     

    Ingrediënten :

     

    500 gr moesappels zonder schil en klokhuis

    250 gr peren zonder schil en klokhuis

    200 gr uien (in vieren)

    5 gr knoflook (klein gesneden)

    125 gr rozijnen

    500 gr appelazijn

    2 theelepels gemberpoeder

    2 theelepels kaneelpoeder

    1 theelepel kurkuma

    12 gr zout

    250 gr donkere basterdsuiker

     

    Bereiding :

     

    Doe de appels, de peren en de uien in de mengbeker : 5 sec / snelheid 5.

    Voeg knoflook, rozijnen en azijn toe : 20 min / 90 ° C / snelheid 2.

    Voeg de rest van de ingrediënten toe : 45 min / 90 ° C / snelheid 2 zonder de maatbeker op het deksel.



    Categorie:SAUZEN (VRUCHTEN)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KRUISBESSENSAUS MET MUNT

    KRUISBESSENSAUS MET MUNT

     

    Ingrediënten :

     

    400 gr kruisbessen

    4 eetlepels koud water

    100 gr suiker

    1 dl zoete witte wijn

    10 bosje munt

     

    Bereiding :

     

    Doe de ingrediënten, behalve de munt in de mengbeker : 10 min / varoma / snelheid 3.

    Voeg de muntblaadjes toe : 5 sec / snelheid 5.

    Dit gaat prima bij varkensvlees en vette vis.



    Categorie:SAUZEN (VRUCHTEN)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KLASSIEKE APPELSAUS

    KLASSIEKE APPELSAUS

     

    Ingrediënten :

     

    500 gr schoongemaakte appelen

    1 reep citroenschIl

    5 eetlepels koud water

    25 gr suiker

    15 gr boter

     

    Bereiding :

     

    Doe alle ingrediënten in de mengbeker : 10 min / 100 ° C / snelheid 3.

    Stel in : 5 sec / snelheid 7.

    Serveer deze saus bij geroosterd varkensvlees.



    Categorie:SAUZEN (VRUCHTEN)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CUMBERLANDSAUS

    CUMBERLANDSAUS

     

    Ingrediënten :

     

    1 kleine sinaasappel

    1 citroen

    25 g sjalot (in vieren)

    2 dl water

    250 gr rode bessengelei

    1 theelepel mosterd

    5 eetlepels Port

    ½ theelepel gemberpoeder

     

    Bereiding :

     

    Haal met een dunschiller de schil van de sinaasappel en de citroen.  Pers de vruchten uit en vang het sap op.  Doe de schillen in de mengbeker : 7 sec / snelheid 9.

    Voeg de sjalot toe : 3 sec / snelheid 6.

    Giet er 2 dl water bij : 2 min / 100 ° C / snelheid 1.  Giet ze door een zeef en bewaar apart.

    Doe de rest van de ingrediënten in de mengbeker : 3 min / varoma / snelheid 3.  Voeg de schilletjes, het sap en de sjalot erbij.  Serveer op kamertemperatuur.



    Categorie:SAUZEN (VRUCHTEN)

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !
    Foto
    Welkom op mijn blog!

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs