THERMOMIX - DE ALLESKUNNER IN DE KEUKEN !!! DE LEKKERSTE GERECHTEN VAN UW THERMOMIX-ADVISOR ERIC PECINOVSKY
WWW.THERMOMIXDEMO.BE
THERMOMIX BENELUX - UW OFFICIËLE THERMOMIX DEALER N.V. CNUDDE is sinds augustus 2005 de geautoriseerde dealer geworden van de Vorwerk Thermomix (model TM31) voor de BENELUX-LANDEN (België, Nederland en Luxemburg). Zij staan in voor de verkoop en de dienst na verkoop voor de TM31. U kan hen bereiken op volgend adres : N.V. CNUDDE Pontstraat 4 B-8791 Beveren-Leie Tel. 00 32 56 352 320 Fax. 00 32 56 350 668 www.thermomixbenelux.com
Zoeken in blog

Categorieën
  • AMUSE BOUCHE (8)
  • BABYVOEDING (2)
  • BAKKEN (19)
  • BARBECUE (1)
  • BAVAROIS (1)
  • BOUILLON (2)
  • BROOD (10)
  • CAKE (2)
  • COCKTAILS (0)
  • COUSCOUS (1)
  • DESSERTS (1)
  • EIEREN (2)
  • FLAN (1)
  • GANZELEVER (0)
  • GEBAK (0)
  • GRATIN (1)
  • GROENTEN (1)
  • IJS (1)
  • LASAGNE (1)
  • LEVER (1)
  • PASTA (2)
  • PESTO (1)
  • PIZZA (1)
  • POLENTA (1)
  • PUREE (1)
  • RIJST (1)
  • SALADE (1)
  • SAUSEN (BEARNAISE) (6)
  • SAUSEN (BEURRE BLANC) (4)
  • SAUSEN (MAYONAISE) (6)
  • SAUSEN (WITTE) (1)
  • SAUZEN (BOTER) (4)
  • SAUZEN (GROENTEN) (8)
  • SAUZEN (HOLLANDAISE) (9)
  • SAUZEN (NOTEN) (3)
  • SAUZEN (TOMATEN) (4)
  • SAUZEN (VINAIGRETTES) (9)
  • SAUZEN (VRUCHTEN) (4)
  • SOEPEN (1)
  • SPAANSE TAPAS (5)
  • TAART (1)
  • 27-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VINAIGRETTE MET TRUFFEL EN MADEIRA

    VINAIGRETTE MET TRUFFEL EN MADEIRA

     

    Ingrediënten :

     

    1 eetlepel fijne mosterd

    1 dl witte wijn-azijn

    2 dl neutrale olie

    2 dl olijfolie

    15 gr sjalot

    beetje Madeira

    1 theelepel truffelolie

    Eventueel beetje gehakte truffel.

     

    Bereiding :

     

    Doe de mosterd met de azijn in de mengbeker : 5 sec / snelheid 4.

    Laat de Thermomix draaien op snelheid 4 en giet door het deksel met de maatbeker erop de olie erbij.

    Breng op smaak met peper en zout. Bewaar apart.

    Maak de beker schoon.

    Doe 15 gr sjalot in de mengbeker : 5 sec / snelheid 5.

    Voeg beetje Madeira naar eigen smaak toe : 4 min / varoma /snelheid 2.  Laat afkoelen.

    Gebruik 1,5 dl van de vinaigrette, roer er mengsel en 1 theelepel truffelolie door. 

    Eventueel kan er wat gehakte verse truffel doorgemengd worden.



    Categorie:SAUZEN (VINAIGRETTES)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VINAIGRETTE MET TOMAAT

    VINAIGRETTE MET TOMAAT

     

    Ingrediënten :

     

    1 eetlepel fijne mosterd

    1 dl witte wijn-azijn

    2 dl neutrale olie

    2 dl olijfolie

    120 gr rijpe kersttomaatjes

    beetje suiker

    5 gr knoflook

     

    Bereiding :

     

    Doe de mosterd met de azijn in de mengbeker : 5 sec / snelheid 4.

    Laat de Thermomix draaien op snelheid 4 en giet door het deksel met de maatbeker erop de olie erbij.

    Breng op smaak met peper en zout.

    Maak de beker schoon.

    Gebruik 1,5 dl van deze vinaigrette.

    Doe vinaigrette, kersttomaatjes, suiker en knoflook in de mengbeker : 5 sec / snelheid 7.



    Categorie:SAUZEN (VINAIGRETTES)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VINAIGRETTE MET SINAASAPPEL EN ROZEMARIJN

    VINAIGRETTE MET SINAASAPPEL EN ROZEMARIJN

     

    Ingrediënten :

     

    1 eetlepel fijne mosterd

    1 dl witte wijn-azijn

    2 dl neutrale olie

    2 dl olijfolie

    1 sinaasappel

    1 theelepel gehakte rozemarijn

     

    Bereiding :

     

    Doe de mosterd met de azijn in de mengbeker : 5 sec / snelheid 4.

    Laat de Thermomix draaien op snelheid 4 en giet door het deksel met de maatbeker erop de olie erbij.

    Breng op smaak met peper en zout.

    Maak de beker schoon.

    Gebruik 1,5 dl van deze vinaigrette.

    Roer het sap en rasp van de sinaasappel  door de vinaigrette.



    Categorie:SAUZEN (VINAIGRETTES)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VINAIGRETTE MET HONING EN GEMBER

    VINAIGRETTE MET HONING EN GEMBER

     

    Ingrediënten :

     

    1 eetlepel fijne mosterd

    1 dl witte wijn-azijn

    2 dl neutrale olie

    2 dl olijfolie

    1 eetlepel vloeibare honing

    10 gr verse gember

    Bereiding :

     

    Doe de mosterd met de azijn in de mengbeker : 5 sec / snelheid 4.

    Laat de Thermomix draaien op snelheid 4 en giet door het deksel met de maatbeker erop de olie erbij.

    Breng op smaak met peper en zout.

    Maak de beker schoon.

    Gebruik 1,5 dl van deze vinaigrette.

    Doe vinaigrette, honing en gember in de mengbeker : 4 sec / snelheid 8.



    Categorie:SAUZEN (VINAIGRETTES)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ROQUEFORTDRESSING

    ROQUEFORTDRESSING

     

    Ingrediënten :

     

    75 gr Roquefort

    100 g slagroom

    2 eetlepels sherryazijn

    4 eetlepels olijfolie

    1 eetlepel warm water

     

    Bereiding :

     

    Doe de ingrediënten in de mengbeker : 7 sec / snelheid 6.

    Breng op smaak met peper en zout.



    Categorie:SAUZEN (VINAIGRETTES)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KLASSIEKE VINAIGRETTE

    KLASSIEKE VINAIGRETTE

     

    Ingrediënten :

     

    1 eetlepel fijne mosterd

    1 dl witte wijn-azijn

    2 dl neutrale olie

    2 dl olijfolie

     

    Bereiding :

     

    Doe de mosterd met de azijn in de mengbeker : 5 sec / snelheid 4.

    Laat de Thermomix draaien op snelheid 4 en giet door het deksel met de maatbeker erop de olie erbij.

    Breng op smaak met peper en zout.



    Categorie:SAUZEN (VINAIGRETTES)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FRENCH DRESSING

    FRENCH DRESSING

     

    Ingrediënten :

     

    25 gr knoflook

    3 theelepels suiker

    zout

    peper

    3 theelepels mosterdpoeder

    50 gr citroensap

    500 gr witte wijn azijn

    60 gr zonnebloemolie

    30 gr olijfolie

     

    Bereiding :

     

    Doe de knoflook, suiker, zout, peper en mosterdpoeder in de mengbeker : 10 sec / snelheid 9.

    Maak met de spatel de wanden schoon en voeg de rest van de ingrediënten toe : 10 sec / snelheid 6.

    Corrigeer eventueel de smaak met peper en zout.



    Categorie:SAUZEN (VINAIGRETTES)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DRESSING MET GEITENKAAS

    DRESSING MET GEITENKAAS

     

    Ingrediënten :

     

    100 gr zachte geitenkaas

    1 eetlepel sherryazijn

    4 eetlepels slagroom

    5 eetlepels olie

    1 theelepel mosterd

     

    Bereiding :

     

    Doe de ingrediënten in de mengbeker  : 7 sec / snelheid 6.

    Breng op smaak met peper en zout.



    Categorie:SAUZEN (VINAIGRETTES)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CEASARDRESSING

    CEASARDRESSING

     

    Ingrediënten :

     

    3 ansjovisfilets

    50 gr parmezaan

    50 gr mayonaise

    20 gr citroensap

    10 gr fijne mosterd

    5 gr verse knoflook

    10 gr worcestersaus

    8 dl olijfolie

     

    Bereiding :

     

    Doe de Parmezaan in de mengbeker : 10 sec / snelheid 8.  Bewaar apart.

    Doe de knoflook en de ansjovis on de mengbeker : 5 sec / snelheid 7.

    Zet de vlinder op het mes.  Voeg alle ingrediënten, behalve de kaas en de olie toe : 1 min / snelheid 4.  Haal de vlinder van het mes.

    Laat de Thermomix nu kloppen op snelheid 4 en voeg door het deksel, met de maatbeker erin, de olie toe.

    Breng op smaak met peper en zout en voeg de gemalen Parmezaan toe : 10 sec / snelheid 6.



    Categorie:SAUZEN (VINAIGRETTES)

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !
    Foto
    Welkom op mijn blog!

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs