THERMOMIX - DE ALLESKUNNER IN DE KEUKEN !!! DE LEKKERSTE GERECHTEN VAN UW THERMOMIX-ADVISOR ERIC PECINOVSKY
WWW.THERMOMIXDEMO.BE
THERMOMIX BENELUX - UW OFFICIËLE THERMOMIX DEALER N.V. CNUDDE is sinds augustus 2005 de geautoriseerde dealer geworden van de Vorwerk Thermomix (model TM31) voor de BENELUX-LANDEN (België, Nederland en Luxemburg). Zij staan in voor de verkoop en de dienst na verkoop voor de TM31. U kan hen bereiken op volgend adres : N.V. CNUDDE Pontstraat 4 B-8791 Beveren-Leie Tel. 00 32 56 352 320 Fax. 00 32 56 350 668 www.thermomixbenelux.com
Zoeken in blog

Categorieën
  • AMUSE BOUCHE (8)
  • BABYVOEDING (2)
  • BAKKEN (19)
  • BARBECUE (1)
  • BAVAROIS (1)
  • BOUILLON (2)
  • BROOD (10)
  • CAKE (2)
  • COCKTAILS (0)
  • COUSCOUS (1)
  • DESSERTS (1)
  • EIEREN (2)
  • FLAN (1)
  • GANZELEVER (0)
  • GEBAK (0)
  • GRATIN (1)
  • GROENTEN (1)
  • IJS (1)
  • LASAGNE (1)
  • LEVER (1)
  • PASTA (2)
  • PESTO (1)
  • PIZZA (1)
  • POLENTA (1)
  • PUREE (1)
  • RIJST (1)
  • SALADE (1)
  • SAUSEN (BEARNAISE) (6)
  • SAUSEN (BEURRE BLANC) (4)
  • SAUSEN (MAYONAISE) (6)
  • SAUSEN (WITTE) (1)
  • SAUZEN (BOTER) (4)
  • SAUZEN (GROENTEN) (8)
  • SAUZEN (HOLLANDAISE) (9)
  • SAUZEN (NOTEN) (3)
  • SAUZEN (TOMATEN) (4)
  • SAUZEN (VINAIGRETTES) (9)
  • SAUZEN (VRUCHTEN) (4)
  • SOEPEN (1)
  • SPAANSE TAPAS (5)
  • TAART (1)
  • 27-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SALSA DI NOCI (NOTENSAUS)

    SALSA DI NOCI (NOTENSAUS)

     

    Ingrediënten :

     

    2 teentjes knoflook

    125 gr walnoten (geblancheerd en het bruin velletje eraf)

    3 eetlepels vers wit broodkruim

    4 eetlepels olijfolie

    25 gr vers geraspte Parmezaan

    4 eetlepels zure room

     

    Bereiding :

     

    Doe alle ingrediënten in de mengbeker : 10 sec / snelheid 9.

    Slap de saus eventueel af met wat melk. 

    Breng op smaak met peper en zout.



    Categorie:SAUZEN (NOTEN)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ROMESCO (NOTENSAUS)

    ROMESCO (NOTENSAUS)

     

    Ingrediënten :

     

    2 kleine gedroogde chilipepers

    1 ½ dl olijfolie

    15 gr knoflook

    25 gr blanke amandelen

    20 gr blanke hazelnoten

    2 sneetjes wit brood zonder korst

    100 gr tomatensap

    2 eetlepels witte wijn-azijn

    mespunt gerookt paprikapoeder

     

     

    Bereiding :

     

    Week de pepertjes 10 min in kokend water en haal de zaadjes eruit.

    Doe olie, noten en het in dobbelsteentjes gesneden brood in de mengbeker : 10 min / varoma / snelheid 2.

    Voeg de rest van de ingrediënten toe : 10 sec / snelheid 10. Breng op smaak met wat zout.

     

    Als deze saus bij vis geserveerd wordt, kan er ½ dl sinaasappelsap aan worden toegevoegd.



    Categorie:SAUZEN (NOTEN)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AMANDEL TARATOR (NOTENSAUS)

    AMANDEL TARATOR (NOTENSAUS)

     

    Ingrediënten :

     

    3 sneetjes brood zonder korst

    4 eetlepels melk

    175 gr blanke amandelen

    15 gr knoflook

    1 ½ dl olijfolie

    sap van 1 citroen

     

    Bereiding :

     

    Besprenkel het brood met de saus en laat het een half uurtje staan.

    Doe alle ingrediënten in de mengbeker : 10 sec / snelheid 10.

    Breng op smaak met peper en zout.



    Categorie:SAUZEN (NOTEN)

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !
    Foto
    Welkom op mijn blog!

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs