WORTELCAKE MET
AMANDELSCHILFERS
Ingrediënten :
200 gr wortelen (gepeld en in gelijke
stukken gesneden)
200 gr suiker
2 eieren
120 gr zonnebloemolie
1 zakje vanillesuiker
120 gr zelfrijzende bloem
snuifje kaneel
1 pakje bakpoeder (7 gr)
100 gr amandelschilfers
½ theelepel zout
Bereiding :
Verwarm de oven voor op 180 ° C.
Doe de wortelen in de mengbeker : 5 sec / snelheid 5.
Voeg suiker, eieren, zonnebloemolie en vanillesuiker toe : 5 sec / snelheid 5.
Voeg bloem, kaneel, bakpoeder, zout en amandelschilfers toe
: 6 sec / snelheid 4. Spatel naar de messen toe.
Boter een bakvorm in (of gebruik bakpapier) en giet er de
massa in.
Zet de bakvorm gedurende 40 min in de oven op 180 ° C.
|