THERMOMIX - DE ALLESKUNNER IN DE KEUKEN !!! DE LEKKERSTE GERECHTEN VAN UW THERMOMIX-ADVISOR ERIC PECINOVSKY
WWW.THERMOMIXDEMO.BE
THERMOMIX BENELUX - UW OFFICIËLE THERMOMIX DEALER N.V. CNUDDE is sinds augustus 2005 de geautoriseerde dealer geworden van de Vorwerk Thermomix (model TM31) voor de BENELUX-LANDEN (België, Nederland en Luxemburg). Zij staan in voor de verkoop en de dienst na verkoop voor de TM31. U kan hen bereiken op volgend adres : N.V. CNUDDE Pontstraat 4 B-8791 Beveren-Leie Tel. 00 32 56 352 320 Fax. 00 32 56 350 668 www.thermomixbenelux.com
Zoeken in blog

Categorieën
  • AMUSE BOUCHE (8)
  • BABYVOEDING (2)
  • BAKKEN (19)
  • BARBECUE (1)
  • BAVAROIS (1)
  • BOUILLON (2)
  • BROOD (10)
  • CAKE (2)
  • COCKTAILS (0)
  • COUSCOUS (1)
  • DESSERTS (1)
  • EIEREN (2)
  • FLAN (1)
  • GANZELEVER (0)
  • GEBAK (0)
  • GRATIN (1)
  • GROENTEN (1)
  • IJS (1)
  • LASAGNE (1)
  • LEVER (1)
  • PASTA (2)
  • PESTO (1)
  • PIZZA (1)
  • POLENTA (1)
  • PUREE (1)
  • RIJST (1)
  • SALADE (1)
  • SAUSEN (BEARNAISE) (6)
  • SAUSEN (BEURRE BLANC) (4)
  • SAUSEN (MAYONAISE) (6)
  • SAUSEN (WITTE) (1)
  • SAUZEN (BOTER) (4)
  • SAUZEN (GROENTEN) (8)
  • SAUZEN (HOLLANDAISE) (9)
  • SAUZEN (NOTEN) (3)
  • SAUZEN (TOMATEN) (4)
  • SAUZEN (VINAIGRETTES) (9)
  • SAUZEN (VRUCHTEN) (4)
  • SOEPEN (1)
  • SPAANSE TAPAS (5)
  • TAART (1)
  • 25-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WORTELCAKE MET AMANDELSCHILFERS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    WORTELCAKE MET AMANDELSCHILFERS

      

    Ingrediënten :

    200 gr wortelen (gepeld en in gelijke stukken gesneden)

    200 gr suiker

    2 eieren

    120 gr zonnebloemolie

    1 zakje vanillesuiker

    120 gr zelfrijzende bloem

    snuifje kaneel

    1 pakje bakpoeder (7 gr)

    100 gr amandelschilfers

    ½ theelepel zout

     

    Bereiding :

     

    Verwarm de oven voor op 180 ° C.

    Doe de wortelen in de mengbeker : 5 sec / snelheid 5.

    Voeg suiker, eieren, zonnebloemolie en vanillesuiker toe : 5 sec / snelheid 5.

    Voeg bloem, kaneel, bakpoeder, zout en amandelschilfers toe : 6 sec / snelheid 4.  Spatel naar de messen toe.

    Boter een bakvorm in (of gebruik bakpapier) en giet er de massa in.

    Zet de bakvorm gedurende 40 min in de oven op 180 ° C.



    Categorie:CAKE

    25-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CAKE VAN CASHEWNOTEN

    CAKE VAN CASHEWNOTEN

     

    Ingrediënten :

     

    250 gr Cashewnoten (ongezouten)

    150 gr suiker

    5 eieren

    sap van ½ citroen

    poedersuiker

    boter om bakvorm in te boteren

     

    Bereiding :

     

    Verwarm de oven voor op 180°.

    Doe de Cashewnoten in de mengbeker : 10 sec / snelheid 7-10 progressief.  Bewaar apart.

    Zonder de beker uit te wassen, doe suiker en eieren in de mengbeker : 5 min / 37 ° C / snelheid 4.

    Stel opnieuw in : 5 min / snelheid 4.

    Voeg het  Cashewnotenmengsel en citroensap toe  : 10 sec / snelheid 4.

    Giet het mengsel in een ingeboterde bakvorm en zet het 40° in de oven op 180°.

    Bestrooi de cake met poedersuiker.

    Bijlagen:
    cake van cashewnoten.bmp (712 KB)   



    Categorie:CAKE

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !
    Foto
    Welkom op mijn blog!

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs