THERMOMIX - DE ALLESKUNNER IN DE KEUKEN !!! DE LEKKERSTE GERECHTEN VAN UW THERMOMIX-ADVISOR ERIC PECINOVSKY
WWW.THERMOMIXDEMO.BE
THERMOMIX BENELUX - UW OFFICIËLE THERMOMIX DEALER N.V. CNUDDE is sinds augustus 2005 de geautoriseerde dealer geworden van de Vorwerk Thermomix (model TM31) voor de BENELUX-LANDEN (België, Nederland en Luxemburg). Zij staan in voor de verkoop en de dienst na verkoop voor de TM31. U kan hen bereiken op volgend adres : N.V. CNUDDE Pontstraat 4 B-8791 Beveren-Leie Tel. 00 32 56 352 320 Fax. 00 32 56 350 668 www.thermomixbenelux.com
Zoeken in blog

Categorieën
  • AMUSE BOUCHE (8)
  • BABYVOEDING (2)
  • BAKKEN (19)
  • BARBECUE (1)
  • BAVAROIS (1)
  • BOUILLON (2)
  • BROOD (10)
  • CAKE (2)
  • COCKTAILS (0)
  • COUSCOUS (1)
  • DESSERTS (1)
  • EIEREN (2)
  • FLAN (1)
  • GANZELEVER (0)
  • GEBAK (0)
  • GRATIN (1)
  • GROENTEN (1)
  • IJS (1)
  • LASAGNE (1)
  • LEVER (1)
  • PASTA (2)
  • PESTO (1)
  • PIZZA (1)
  • POLENTA (1)
  • PUREE (1)
  • RIJST (1)
  • SALADE (1)
  • SAUSEN (BEARNAISE) (6)
  • SAUSEN (BEURRE BLANC) (4)
  • SAUSEN (MAYONAISE) (6)
  • SAUSEN (WITTE) (1)
  • SAUZEN (BOTER) (4)
  • SAUZEN (GROENTEN) (8)
  • SAUZEN (HOLLANDAISE) (9)
  • SAUZEN (NOTEN) (3)
  • SAUZEN (TOMATEN) (4)
  • SAUZEN (VINAIGRETTES) (9)
  • SAUZEN (VRUCHTEN) (4)
  • SOEPEN (1)
  • SPAANSE TAPAS (5)
  • TAART (1)
  • 10-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WATERKERSSAUS

    WATERKERSSAUS

     

    Ingrediënten :

     

    150 gr waterkers

    10 gr kippenbouillonblokje

    200 gr slagroom

    25 gr boter

     

    Bereiding :

     

    Doe de room, bouillon en boter in de mengbeker : 10 minuten / varoma / snelheid 4.

    Voeg de grof gesneden waterkers toe : 8 sec / snelheid 6.

    Breng op smaak met peper en zout.



    Categorie:SAUZEN (HOLLANDAISE)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SAFFRAANSAUS

    SAFFRAANSAUS

     

    Ingrediënten :

     

    2 eetlepels witte-wijnazijn

    2 eetlepels water

    4 eierdooiers

    130 gr boter

    sap van ½ citroen

    1 mespunt cayennepeper

    ½ theelepel saffraandraadjes of poeder

     

    Bereiding :

     

    Zet de vlinder op het mes.

    Doe alle ingrediënten in de mengbeker : 6 min / 80 ° C / snelheid 4.

    Haal de saus direct eruit als hij klaar is en breng op smaak met peper en zout.



    Categorie:SAUZEN (HOLLANDAISE)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OLIJVENSAUS

    OLIJVENSAUS

     

    Ingrediënten :

     

    2 eetlepels witte-wijnazijn

    2 eetlepels water

    4 eierdooiers

    130 gr boter

    sap van ½ citroen

    1 mespunt cayennepeper

    1 volle lepel olijven

     

    Bereiding :

     

    Doe de olijven in de mengbeker : 6 sec / snelheid 6.  Bewaar apart in een kom.

    Zet de vlinder op het mes.

    Doe alle ingrediënten in de mengbeker : 6 min / 80 ° C / snelheid 4.

    Voeg aan het einde de gepureerde olijven toe.

    Haal de saus direct eruit als hij klaar is en breng op smaak met peper en zout.



    Categorie:SAUZEN (HOLLANDAISE)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOISETTESAUS

    NOISETTESAUS

     

    Ingrediënten :

     

    2 eetlepels witte-wijnazijn

    2 eetlepels water

    4 eierdooiers

    130 gr boter

    sap van ½ citroen

    1 mespunt cayennepeper

    50 gr bruine boter

     

    Bereiding :

     

    Zet de vlinder op het mes.

    Doe alle ingrediënten in de mengbeker : 6 min / 80 ° C / snelheid 4.

    Roer er vlak voor het opdienen 50 gr bruine boter door.

    Haal de saus direct eruit als hij klaar is en breng op smaak met peper en zout.



    Categorie:SAUZEN (HOLLANDAISE)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MOUSSELINESAUS

    MOUSSELINESAUS

     

    Ingrediënten :

     

    2 eetlepels witte-wijnazijn

    2 eetlepels water

    4 eierdooiers

    130 gr boter

    sap van ½ citroen

    1 mespunt cayennepeper

    ½ dl licht opgeklopte room

     

    Bereiding :

     

    Zet de vlinder op het mes.

    Doe alle ingrediënten in de mengbeker : 6 min / 80 ° C / snelheid 4.

    Voeg vlak voor het opdienen ½ dl licht opgeklopte room toe.

    Haal de saus direct eruit als hij klaar is en breng op smaak met peper en zout.



    Categorie:SAUZEN (HOLLANDAISE)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MOSTERDSAUS

    MOSTERDSAUS

     

    Ingrediënten :

     

    2 eetlepels witte-wijnazijn

    2 eetlepels water

    4 eierdooiers

    130 gr boter

    sap van ½ citroen

    1 mespunt cayennepeper

    1 eetlepel fijne mosterd

     

    Bereiding :

     

    Zet de vlinder op het mes.

    Doe alle ingrediënten in de mengbeker : 6 min / 80 ° C / snelheid 4.

    Haal de saus direct eruit als hij klaar is en breng op smaak met peper en zout.



    Categorie:SAUZEN (HOLLANDAISE)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MALTESESAUS

    MALTESESAUS

     

    Ingrediënten :

     

    2 eetlepels witte-wijnazijn

    2 eetlepels water

    4 eierdooiers

    130 gr boter

    sap 2 kleine bloedsinaasappels

    1 mespunt cayennepeper

     

    Bereiding :

     

    Zet de vlinder op het mes.

    Doe alle ingrediënten in de mengbeker : 6 min / 80 ° C / snelheid 4.

    Haal de saus direct eruit als hij klaar is en breng op smaak met peper en zout.



    Categorie:SAUZEN (HOLLANDAISE)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HOLLANDAISESAUS

    HOLLANDAISESAUS

     

    Ingrediënten :

     

    2 eetlepels witte-wijnazijn

    2 eetlepels water

    4 eierdooiers

    130 gr boter

    sap van ½ citroen

    1 mespunt cayennepeper

     

    Bereiding :

     

    Zet de vlinder op het mes.

    Doe alle ingrediënten in de mengbeker : 6 min / 80 ° C / snelheid 4.

    Haal de saus direct eruit als hij klaar is en breng op smaak met peper en zout.



    Categorie:SAUZEN (HOLLANDAISE)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FOYOTSAUS

    FOYOTSAUS

     

    Ingrediënten :

     

    2 eetlepels witte-wijnazijn

    2 eetlepels water

    4 eierdooiers

    130 gr boter

    sap van ½ citroen

    1 mespunt cayennepeper

    1 ½ dl sherry

    Bereiding :

     

    Zet de vlinder op het mes.

    Doe alle ingrediënten in de mengbeker : 6 min / 80 ° C / snelheid 4.

    Kook ondertussen 1 ½ dl sherry tot de helft in en meng deze door de Hollandaisesaus.

    Haal de saus direct eruit als hij klaar is en breng op smaak met peper en zout.



    Categorie:SAUZEN (HOLLANDAISE)

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !
    Foto
    Welkom op mijn blog!

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs