THERMOMIX - DE ALLESKUNNER IN DE KEUKEN !!! DE LEKKERSTE GERECHTEN VAN UW THERMOMIX-ADVISOR ERIC PECINOVSKY
WWW.THERMOMIXDEMO.BE
THERMOMIX BENELUX - UW OFFICIËLE THERMOMIX DEALER N.V. CNUDDE is sinds augustus 2005 de geautoriseerde dealer geworden van de Vorwerk Thermomix (model TM31) voor de BENELUX-LANDEN (België, Nederland en Luxemburg). Zij staan in voor de verkoop en de dienst na verkoop voor de TM31. U kan hen bereiken op volgend adres : N.V. CNUDDE Pontstraat 4 B-8791 Beveren-Leie Tel. 00 32 56 352 320 Fax. 00 32 56 350 668 www.thermomixbenelux.com
Zoeken in blog

Categorieën
  • AMUSE BOUCHE (8)
  • BABYVOEDING (2)
  • BAKKEN (19)
  • BARBECUE (1)
  • BAVAROIS (1)
  • BOUILLON (2)
  • BROOD (10)
  • CAKE (2)
  • COCKTAILS (0)
  • COUSCOUS (1)
  • DESSERTS (1)
  • EIEREN (2)
  • FLAN (1)
  • GANZELEVER (0)
  • GEBAK (0)
  • GRATIN (1)
  • GROENTEN (1)
  • IJS (1)
  • LASAGNE (1)
  • LEVER (1)
  • PASTA (2)
  • PESTO (1)
  • PIZZA (1)
  • POLENTA (1)
  • PUREE (1)
  • RIJST (1)
  • SALADE (1)
  • SAUSEN (BEARNAISE) (6)
  • SAUSEN (BEURRE BLANC) (4)
  • SAUSEN (MAYONAISE) (6)
  • SAUSEN (WITTE) (1)
  • SAUZEN (BOTER) (4)
  • SAUZEN (GROENTEN) (8)
  • SAUZEN (HOLLANDAISE) (9)
  • SAUZEN (NOTEN) (3)
  • SAUZEN (TOMATEN) (4)
  • SAUZEN (VINAIGRETTES) (9)
  • SAUZEN (VRUCHTEN) (4)
  • SOEPEN (1)
  • SPAANSE TAPAS (5)
  • TAART (1)
  • 27-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TRUFFELMAYONAISE

    TRUFFELMAYONAISE

     

    Ingrediënten :

     

    2 eierdooiers

    1 theelepel mosterd

    1 theelepel wiite-wijnazijn

    2 ½ dl olie (vervang 1 eetlepel olie door truffelokie)

    2 theelepels citroensap

    gehakte truffel

     

    Bereiding :

     

    Zet de vlinder op het mes.

    Doe de dooiers, mosterd, azijn, wtte wijnazijn en het citroensap in de mengbeker : snelheid 3,5.  Laat de olie door het deksel van de maatbeker erop in de beker lopen.

    Voeg gehakte truffel naar smaak toe.

    Breng de mayonaise op smaak met peper en zout.



    Categorie:SAUSEN (MAYONAISE)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TARTAARSAUS

    TARTAARSAUS

     

    Ingrediënten :

     

    2 eierdooiers

    1 theelepel mosterd

    1 theelepel wiite-wijnazijn

    2 ½ dl olie

    2 theelepels citroensap

    25 gr uitjes

    25 gr kappertjes

    2 eetlepels peterselie

    2 eetlepels kervel

    Bereiding :

     

    Zet de vlinder op het mes.

    Doe de dooiers, mosterd, azijn, witte wijnazijn en het citroensap in de mengbeker : snelheid 3,5.  Laat de olie door het deksel van de maatbeker erop in de beker lopen.

    Breng de mayonaise op smaak met peper en zout.

    Voeg uitjes, kappertjes, peterselie en kervel toe en laat even draaien : stand 5.



    Categorie:SAUSEN (MAYONAISE)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ROUILLE

    ROUILLE

     

    Ingrediënten :

     

    2 eierdooiers

    1 theelepel mosterd

    1 theelepel wiite-wijnazijn

    2 ½ dl olie

    2 theelepels citroensap

    4 teentjes knoflook

    cayennepeper

     

    Bereiding :

    Doe de knoflook in de mengbeker : even mixen : stand 5.

    Zet de vlinder op het mes.

    Doe de dooiers, mosterd, azijn, wtte wijnazijn en het citroensap in de mengbeker : snelheid 3,5.  Laat de olie door het deksel van de maatbeker erop in de beker lopen.

    Breng de aïoli op smaak met peper en zout.

    Breng de aïoli op smaak met cayennepeper



    Categorie:SAUSEN (MAYONAISE)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.REMOULADE

    REMOULADESAUS

     

    Ingrediënten :

     

    2 eierdooiers

    1 theelepel mosterd

    1 theelepel wiite-wijnazijn

    2 ½ dl olie

    2 theelepels citroensap

    25 gr uitjes

    25 gr kappertjes

    2 eetlepels peterselie

    2 eetlepels kervel

    1 ansjovisfilet (fijngehakt)

    2 eetlepels dragon (fijngehakt)

     

    Bereiding :

     

    Zet de vlinder op het mes.

    Doe de dooiers, mosterd, azijn, wtte wijnazijn en het citroensap in de mengbeker : snelheid 3,5.  Laat de olie door het deksel van de maatbeker erop in de beker lopen.

    Breng de mayonaise op smaak met peper en zout.

    Voeg uitjes, kappertjes, peterselie, kervel, ansjovisfilet en dragon  toe en laat even draaien : stand 5.



    Categorie:SAUSEN (MAYONAISE)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAYONAISE

    MAYONAISE

     

    Ingrediënten :

     

    2 eierdooiers

    1 theelepel mosterd

    1 theelepel wiite-wijnazijn

    2 ½ dl olie

    2 theelepels citroensap

     

    Bereiding :

     

    Zet de vlinder op het mes.

    Doe de dooiers, mosterd, azijn, wtte wijnazijn en het citroensap in de mengbeker : snelheid 3,5.  Laat de olie door het deksel van de maatbeker erop in de beker lopen.

    Breng de mayonaise op smaak met peper en zout.



    Categorie:SAUSEN (MAYONAISE)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AÏOLI

    AÏOLI

     

    Ingrediënten :

     

    2 eierdooiers

    1 theelepel mosterd

    1 theelepel wiite-wijnazijn

    2 ½ dl olie

    2 theelepels citroensap

    4 teentjes knoflook

    Bereiding :

    Doe de knoflook in de mengbeker : even mixen : stand 5.

    Zet de vlinder op het mes.

    Doe de dooiers, mosterd, azijn, wtte wijnazijn en het citroensap in de mengbeker : snelheid 3,5.  Laat de olie door het deksel van de maatbeker erop in de beker lopen.

    Breng de mayonaise op smaak met peper en zout.



    Categorie:SAUSEN (MAYONAISE)

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !
    Foto
    Welkom op mijn blog!

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs