THERMOMIX - DE ALLESKUNNER IN DE KEUKEN !!! DE LEKKERSTE GERECHTEN VAN UW THERMOMIX-ADVISOR ERIC PECINOVSKY
WWW.THERMOMIXDEMO.BE
THERMOMIX BENELUX - UW OFFICIËLE THERMOMIX DEALER N.V. CNUDDE is sinds augustus 2005 de geautoriseerde dealer geworden van de Vorwerk Thermomix (model TM31) voor de BENELUX-LANDEN (België, Nederland en Luxemburg). Zij staan in voor de verkoop en de dienst na verkoop voor de TM31. U kan hen bereiken op volgend adres : N.V. CNUDDE Pontstraat 4 B-8791 Beveren-Leie Tel. 00 32 56 352 320 Fax. 00 32 56 350 668 www.thermomixbenelux.com
Zoeken in blog

Categorieën
  • AMUSE BOUCHE (8)
  • BABYVOEDING (2)
  • BAKKEN (19)
  • BARBECUE (1)
  • BAVAROIS (1)
  • BOUILLON (2)
  • BROOD (10)
  • CAKE (2)
  • COCKTAILS (0)
  • COUSCOUS (1)
  • DESSERTS (1)
  • EIEREN (2)
  • FLAN (1)
  • GANZELEVER (0)
  • GEBAK (0)
  • GRATIN (1)
  • GROENTEN (1)
  • IJS (1)
  • LASAGNE (1)
  • LEVER (1)
  • PASTA (2)
  • PESTO (1)
  • PIZZA (1)
  • POLENTA (1)
  • PUREE (1)
  • RIJST (1)
  • SALADE (1)
  • SAUSEN (BEARNAISE) (6)
  • SAUSEN (BEURRE BLANC) (4)
  • SAUSEN (MAYONAISE) (6)
  • SAUSEN (WITTE) (1)
  • SAUZEN (BOTER) (4)
  • SAUZEN (GROENTEN) (8)
  • SAUZEN (HOLLANDAISE) (9)
  • SAUZEN (NOTEN) (3)
  • SAUZEN (TOMATEN) (4)
  • SAUZEN (VINAIGRETTES) (9)
  • SAUZEN (VRUCHTEN) (4)
  • SOEPEN (1)
  • SPAANSE TAPAS (5)
  • TAART (1)
  • 10-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BEURRE BLANC

    BEURRE BLANC

     

    Ingrediënten :

     

    50 gr schoongemaakte sjalot

    3 eetlepels witte-wijnazijn

    4 eetlepels droge witte wijn

    2 eetlepels koud water

    200 gr licht gezouten boter

    scheutje citroensap

     

    Bereiding :

     

    Doe de schoongemaakte sjalot met de azijn, het water en de wijn in de mengbeker : 10 sec / snelheid 3,5. 

    Laat de Thermomix dan 5 min / 90 ° C / snelheid 4 draaien.

    Snijd ondertussen de koude boter in stukjes.

    Als de Thermomix klaar is, koel de beker in koud water.  Zet hem terug en voeg peper en zout toe. 

    Stel in : 5 min / 60 ° C / snelheid 4 en voeg blokje per blokje de boter toe.

    Als de saus te dun is, laat hem nog even verder draaien op dezelfde stand.

    Haal hem er direct uit.



    Categorie:SAUSEN (BEARNAISE)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PALOISESAUS

    PALOISESAUS

     

    Ingrediënten :

     

    1 lepel maïsolie

    25 gr schoongemaakte sjalot

    1 eetlepel  muntblaadjes

    2 eetlepels witte wijnazijn

    2 eetlepels water

    1 theelepel gemalen peper

    4 eierdooiers

    250 gr geklaarde boter

    1 lepel witte wijn

    sap van ½ citroen

    mespunt cayennepeper

     

    Bereiding :

     

    Doe de olie en de sjalot in de mengbeker :  3 sec / snelheid 4.

    Zet de vlinder op het mes.

    Voeg de eierdooiers, boter, muntblaadjes, water, peper, zout toe : 2 min / 70 ° C / snelheid 4.

    Voeg witte wijn, citroensap en azijn toe : 3 min / 70 ° C / snelheid 4.

    Doe de saus direct in een kom en corrigeer eventueel de smaak met zout en peper.



    Categorie:SAUSEN (BEARNAISE)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MIERIKSWORTELSAUS

    MIERIKSWORTELSAUS

     

    Ingrediënten :

     

    1 lepel maïsolie

    25 gr schoongemaakte sjalot

    1 eetlepel dragonblaadjes

    2 eetlepels witte wijnazijn

    2 eetlepels water

    1 theelepel gemalen peper

    4 eierdooiers

    250 gr geklaarde boter

    1 lepel witte wijn

    sap van ½ citroen

    mespunt cayennepeper

    1 eetlepel mierikswortel (vers geraspt of op olie)

    1 eetlepel zure room

     

    Bereiding :

     

    Doe de olie en de sjalot in de mengbeker :  3 sec / snelheid 4.

    Zet de vlinder op het mes.

    Voeg de eierdooiers, boter, dragonblaadjes, water, peper, zout toe : 2 min / 70 ° C / snelheid 4.

    Voeg witte wijn, citroensap en azijn toe : 3 min / 70 ° C / snelheid 4.

    Roer 1 eetlepel mierikswortel en 1 eetlepel zure room door de saus.

    Doe de saus direct in een kom en corrigeer eventueel de smaak met zout en peper.



    Categorie:SAUSEN (BEARNAISE)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CHORONSAUS

    CHORONSAUS

     

    Ingrediënten :

     

    1 lepel maïsolie

    25 gr schoongemaakte sjalot

    1 eetlepel dragonblaadjes

    2 eetlepels witte wijnazijn

    2 eetlepels water

    1 theelepel gemalen peper

    4 eierdooiers

    250 gr geklaarde boter

    1 lepel witte wijn

    sap van ½ citroen

    mespunt cayennepeper

    2 eetlepels goed ingekookte tomatensaus of passado.

     

    Bereiding :

     

    Doe de olie en de sjalot in de mengbeker :  3 sec / snelheid 4.

    Zet de vlinder op het mes.

    Voeg de eierdooiers, boter, dragonblaadjes, water, peper, zout toe : 2 min / 70 ° C / snelheid 4.

    Voeg witte wijn, citroensap en azijn toe : 3 min / 70 ° C / snelheid 4.

    Roer 2 eetlepels goed ingekookte tomatensaus of passado door de saus.

    Doe de saus direct in een kom en corrigeer eventueel de smaak met zout en peper.



    Categorie:SAUSEN (BEARNAISE)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BEARNAISESAUS

    BEARNAISESAUS

     

    Ingrediënten :

     

    1 lepel maïsolie

    25 gr schoongemaakte sjalot

    1 eetlepel dragonblaadjes

    2 eetlepels witte wijnazijn

    2 eetlepels water

    1 theelepel gemalen peper

    4 eierdooiers

    250 gr geklaarde boter

    1 lepel witte wijn

    sap van ½ citroen

    mespunt cayennepeper

     

    Bereiding :

     

    Doe de olie en de sjalot in de mengbeker :  3 sec / snelheid 4.

    Zet de vlinder op het mes.

    Voeg de eierdooiers, boter, dragonblaadjes, water, peper, zout toe : 2 min / 70 ° C / snelheid 4.

    Voeg witte wijn, citroensap en azijn toe : 3 min / 70 ° C / snelheid 4.

    Doe de saus direct in een kom en corrigeer eventueel de smaak met zout en peper.



    Categorie:SAUSEN (BEARNAISE)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BALSAMICOSAUS

    BALSAMICOSAUS

     

    Ingrediënten :

     

    1 lepel maïsolie

    25 gr schoongemaakte sjalot

    1 eetlepel dragonblaadjes

    1 eetlepel  witte wijnazijn

    1 eetlepel balsamicoazijn

    2 eetlepels water

    1 theelepel gemalen peper

    4 eierdooiers

    250 gr geklaarde boter

    1 lepel witte wijn

    balsamicoazijn

    mespunt cayennepeper

     

    Bereiding :

     

    Doe de olie en de sjalot in de mengbeker :  3 sec / snelheid 4.

    Zet de vlinder op het mes.

    Voeg de eierdooiers, boter, dragonblaadjes, water, peper, zout toe : 2 min / 70 ° C / snelheid 4.

    Voeg witte wijn, balsamicoazijn en  azijn toe : 3 min / 70 ° C / snelheid 4.

    Doe de saus direct in een kom en corrigeer eventueel de smaak met zout en peper.



    Categorie:SAUSEN (BEARNAISE)

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !
    Foto
    Welkom op mijn blog!

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs