THERMOMIX - DE ALLESKUNNER IN DE KEUKEN !!! DE LEKKERSTE GERECHTEN VAN UW THERMOMIX-ADVISOR ERIC PECINOVSKY
WWW.THERMOMIXDEMO.BE
THERMOMIX BENELUX - UW OFFICIËLE THERMOMIX DEALER N.V. CNUDDE is sinds augustus 2005 de geautoriseerde dealer geworden van de Vorwerk Thermomix (model TM31) voor de BENELUX-LANDEN (België, Nederland en Luxemburg). Zij staan in voor de verkoop en de dienst na verkoop voor de TM31. U kan hen bereiken op volgend adres : N.V. CNUDDE Pontstraat 4 B-8791 Beveren-Leie Tel. 00 32 56 352 320 Fax. 00 32 56 350 668 www.thermomixbenelux.com
Zoeken in blog

Categorieën
  • AMUSE BOUCHE (8)
  • BABYVOEDING (2)
  • BAKKEN (19)
  • BARBECUE (1)
  • BAVAROIS (1)
  • BOUILLON (2)
  • BROOD (10)
  • CAKE (2)
  • COCKTAILS (0)
  • COUSCOUS (1)
  • DESSERTS (1)
  • EIEREN (2)
  • FLAN (1)
  • GANZELEVER (0)
  • GEBAK (0)
  • GRATIN (1)
  • GROENTEN (1)
  • IJS (1)
  • LASAGNE (1)
  • LEVER (1)
  • PASTA (2)
  • PESTO (1)
  • PIZZA (1)
  • POLENTA (1)
  • PUREE (1)
  • RIJST (1)
  • SALADE (1)
  • SAUSEN (BEARNAISE) (6)
  • SAUSEN (BEURRE BLANC) (4)
  • SAUSEN (MAYONAISE) (6)
  • SAUSEN (WITTE) (1)
  • SAUZEN (BOTER) (4)
  • SAUZEN (GROENTEN) (8)
  • SAUZEN (HOLLANDAISE) (9)
  • SAUZEN (NOTEN) (3)
  • SAUZEN (TOMATEN) (4)
  • SAUZEN (VINAIGRETTES) (9)
  • SAUZEN (VRUCHTEN) (4)
  • SOEPEN (1)
  • SPAANSE TAPAS (5)
  • TAART (1)
  • 10-08-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VISBOUILLON

    VISBOUILLON

     

    Ingrediënten :

     

    500 gr visgraten in stukken

    1 ui

    1 stengel bleekselder

    ½ prei

    60 gr sjalot

    2 laurierblaadjes

    5 gr knoflook

    1 takje tijm

    8 witte peperkorrels

    1 liter water

     

    Bereiding :

     

    Week de graten 5 minuten in koud water.

    Doe alle ingrediënten in de mengbeker : 10 min / 100 ° C / stand 1.

    Schuim de bouillon af en laat hem afkoelen.

     

    Deze visbouillon kan perfect gebruikt worden om vis in te pocheren of als basis voor allerlei vissauzen.  Eénmaal gezeefd is hij zeer goed in te vriezen zodat u altijd voorraad heeft.



    Categorie:BOUILLON

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GROENTENBOUILLON

    GROENTENBOUILLON

     

    Ingrediënten :

     

    1/2 preistengel

    1 stengel  bleekselder

    30 gr sjalot

    ½ wortel

    1 takje peterselie

    15 gr knoflook

    1 schijfje gemberwortel

    2 laurierblaadjes

    sap van halve citroen

    1 takje tijm

    ½ takje rozemarijn

    1 steranijs

    10 witte peperkorrels

    1 liter water

     

    Bereiding :

     

    Doe alle ingrediënten in de mengbeker : 10 min / 100 ° C / stand 1.

    Zeef en laat afkoelen.



    Categorie:BOUILLON

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !
    Foto
    Welkom op mijn blog!

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs