Inhoud blog
 • PRIL
 • PLANNEN
 • IRONMAN BARCELONA
 • BARCELONA .... Llevamos
 • BARCELONA ... twordt krap ...
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Blog als favoriet !
  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

  Mijn favorieten
 • bloggen.be
 • Christophe Scheire
 • Wilfried
 • Marc De Ren
 • vorige blog norbert ironman
 • ironman lanzarote
 • Kris Duhayon
 • Karl Vannieuwkerke
 • Tom
 • Norbert Ironman
  KONA FINISHER 2014
  25-01-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BENIDORM 1
  Asi  ... hier zijn we weer aan de Spaanse Costa del Sol. Maandag neergestreken, direkt "paniek general" bij de oudjes, want ...twas koud en het regende en oei oei dat kan toch niet hier ...klaag klaag klaag ! Maar vanaf dinsdag best goe (trainings) weer. Nog wa frisjes, nog wa lange trui-en-beenstukken-weer maar wel al aardig op de goei weg, met 2 zwem-en loop sessies en drie bikes, enkel wat elektrische kwaaltjes aan Polar en fietscomputertje maar alla .... Langzaam opbouwen naar eind september - IM Mallorca - onder het Briek Schotte gezegde " je moe rappe rien oj moe rappe rien" !! Verder is er hier niks verandert, de zee komt nog steeds tot aan het strand, op vrijdag komt een kolonie Engelsen zich bezatten, op de dijk moet je oppassen bij het lopen niet door een rollator omver te worden gereden, overal zijn er nog steeds rebagas, een "echte" koffie kost hier nog steeds 1.70 euro en iedereen loopt er hier gelukkig bij, zonder gewapende Para's ....

  25-01-2015 om 17:20 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-01-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ADIOS
  Nu mannen met rode mutsen (de führer had ook zn elite-lijfwacht) en geweren in de straten van onze virtuele hoofdstad paraderen, ben ik blij vanaf maandag mn jaarlijkse overwinterings/trainings stage in Spanje te kunnen aanvatten, en niet meer in deze angstpsychose te hoeven te leven . Of moet ik me toch nog beschikbaar houden zoals Dolf zn ouderlingen op tlaatst in'45 ? ! Dus eindelijk een echte trainingsstart nemen vanaf dinsdag, want eerlijk is eerlijk, veel soeps nog niet getraind ...enkel mn run zit op schema, en net nu het vandaag droog is en er geen stormwind blaas, dus fietsweer, niet kunnen uitzetten wegens ....fiets sedert gisteren in koffer !

  17-01-2015 om 16:01 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-01-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PRILLETJES
  Deze van "oud-naar-nieuw-week" was nog wat prilletjes maar mocht toch gezien worden ! Behalve nieuwjaarsdag - de champagne had zwaar toegeslagen - iedere dag getraind. Driemaal bike en run en tweemaal gezwommen. kZeg het nog, pril dit alles, maar toch content, dinsdag zelfs een koppeltje van 55k bike en 6 run afgehaspeld. Toekomende zaterdag een strandloopje van 10k in Lombardsijde op het program...t'Leven zoals het is ...triathlete ...

  04-01-2015 om 17:46 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  31-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bye Bye 2014 ...welcome 2015

  Bye bye oude koningin, oud premiers, jullie "postjes" worden wel terug ingenomen. Het heengaan van Lou Reed/Jack Bruce van Cream/Vos raakte me véél meer. Geen "rond-de-pot-draaiers" maar gasten die me met een drietzal akkoorden direkt op de gevoelige muzikale-plek troffen. Have fun bij de andere groten Jimi/Georges/Rick van Pink Floyd ...

  Dit jaar was ook bijzonders natuurlijk, de poort naar het Ironman-Walhalla van Hawaii beuk je niet ieder jaar open ! Dus een zéér geslaagd triathlon jaartje achter de rug, met ook nog winnaar age-group IM Kopenhagen, tzal moeilijk worden om dit over-te-doen ! Al lopen de trainingen intussen best aardig, vanmorgen 2.30 bike en gisteren zelfs noodgedwongen een eerste of was het laatste koppeltje gedaan. De poetsvrouw was namelijk de badkamer nog een beurt aan het geven na mn fietstocht en dan maar van "armoei" nog 6k weest lopen !

  Welcome 2015 ...voortdoen zou ik zeggen aan allen, who knows loop ieder van jullie in oktober ook naar de finish aan de Alli Drive op Kona !

  31-12-2014 om 15:37 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WHILE MY GUITAR...

  Gently weeps ...vorig weekend Bastogne gaan bezoeken. Je weet het of weet het niet, maar vandaag 70jaar geleden ...het begin van het Ardennen offensief ofte "Le retour des Boches". 17/18 jarige Duitsertjes moesten er opnieuw tegenaan "Befehl ist Befehl" in geen tijd stonden ze terug bijna aan de Maas om vandaar op te rukken naar Antwerpen. De Amerikaanse 101 Para Division volledig omsingeld in Bastogne in hun foxholes ... toch tijdig ontzet door Pattons Tank divisies ...(hijzelf veilig achter zen buro weliswaar ! ) de tol = 200.000 doden in het totaal, ganse dorpjes letterlijk van de kaart geveegd ...zaterdag rond Bastogne een 12k Rememberance Walk gedaan ! Zondag RESPECT gaan betonen aan nog een tiental Veterans  ...emotioneel ! We still remember them !

  Gisteren dan nog een stakingsdag voor het plebs ...dont follow leaders !!!

  16-12-2014 om 17:19 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RUST / ROEST
  Wegens een dringende opdracht op 11 oktober in de Stille oceaan ben ik dit jaar extra lang in aktie geweest. Een tiental dagen na onze retour wat gefietst en gelopen. Op 3 november dan werd met een scalpel een snede gemaakt in mn been - met goed gevolg, dank - maar om te vermijden dat wondje terug open kwam DRIE volle weken NIKS bewogen, behalve mn gitaarvingers. Gisteren dan mn jaarlijkse hart check-up gedaan, bij een cardioloog, niet bij een "selfmade"  kinesist-lactaat bepaler. En wat blijkt, ik haal 40 watt méér met een hr 170 in vergelijking met vorig jaar. Vorig jaar deed ik zelfde test 25 dagen na 70.3 Lanza. Moet de conclusie hier zijn "neem een voldoende lange rustperiode " na het seizoen ? Ik zou het bijna geloven. 

  04-12-2014 om 09:44 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HEERLIJK
  Deze morgen voor het eerst sedert 2 november nog eens wat "bewogen" ! Wat was het heerlijk 25k te kunnen rondpeddelen op de Bike. Ondanks nog wat voorbehoud van mn dagelijkse verpleegstertje toch het kleine risico genomen om de fiets op te springen. Er blijven immers nog maar drie draaidjes in mn been zitten dus ...  morgen mag de rest weggeknipt worden.
  Het deed ontzettend deugd ! 25kilometer gefietst in 1.15 uur ...geweldig is dit niet maar ik heb dan ook maar op één been geduwd, de linker nog niet durven gebruiken .. twerd tijd, kbegon lichtjes moeilijk te worden voor mn omgeving !
  Deze week, indien het droog blijft tenminste, nog een paar dergelijke dingetjes doen. Het lopen en zeker het zwemmen zijn nog niet aan de orde maar men moet ergens herbeginnen.
  En toekomende week ben ik uitgenodigd bij de Bredense Awards als kandidaad voor de Persoonlijkheid van de Gemeente ...als da maar goed komt, wie weet kan ik daar een dikke sponsor op de kop tikken !

  25-11-2014 om 16:29 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PLANNING 2015

  Ondanks de sombere/eentonige dagen op de sofa ( beetje gitaar spelen, wa spaans leren ) - been nog steeds ingepakt - zijn er toch al plannen gemaakt voor toekomend jaar. Op 5 juli zal ik dus het jaar aanvangen met de 113 Gravelines - 3000 swim/90k bike en een halve marathon - volgende étappe de 70.3 in Budapest op 22 augustus en dan op 25 september mn hoofddoel voor 2015 de Ironman van Mallorca - voor mij de dichste verplaatsing via Oostende  in 4 uur in Alcudia -  met wie weet een ticketje voor ergens een wedstrijdje ver van hier in 2016 ! Maar eerst moet ik maandag groen licht krijgen om een echte start te nemen ..

  Bij leven en welzijn, de groeten uit Midden-Brabant-aan-zee !

  14-11-2014 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.REVALIDATIE
  Eerst was er een wondje, dit werd een wonde, genezen deed dat ding in elk geval niet. Tot de dermatologe een huidstaaltje nam en er een kwaadaardig ding werd vastgesteld. De tumor werd dan gisteren verwijderd. En nu zit ik met een serieuse snee in mn linker scheenbeen. Gevolg ZEKER drie weken niet trainen, wellicht langer. Eerst werd me gemeld ...drie maanden niks doen ...HELP ...kanniewaarzijn ! Tegen dan zit ik namelijk terug in Benidorm ...tzal zo'n vaart niet lopen maar toch ...Dit jaar geen eindejaarsloopwedstrijden ...en alles wat meer ... tWordt op de sofa liggen - been omhoog - Spaans leren, gitaarspelen ...Maar positief blijven ! Net nu ik mn eerste voorlopige planning aan het uitbrouwen was ...namelijk starten met de 113 Gravelines, daarna 70.3 Budapest en wellicht Ironman Mallorca ! Paniek is een slechte meester, dus rustig afwachten en op dieet, want niks doen is iets dat lichaam niet kent ...

  04-11-2014 om 12:02 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  22-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAWAIAN NABERICHTEN !
  Ja ik weet het, een epiloog betekent een einde aan iets maken. Echter de Ironman van Hawaii/Kona zal nog vééls telang in mn kop blijven hangen om er nu al een einde aan te maken. Daarom nog wa bedenksels, negatief, positief, relatief, je vult zelf maar in.
  Het financiele plaatje, ach, we weten van voordien dat de Inc Ironman een Money Machine is, leg het maar uit waarom we daar allen heen willen, waarom we dure shoes/bikes enz kopen terwijl "iets-minder-dure" ook best ok zijn ! Waarom wil iedere cyclo nu plots de Ventoux beklimmen terwijl er zwaardere en mooiere bestaan (Allos/Galibier/Izoard/Bonette ...Waarom doet men bv Almere terwijl een identieke - Gravelines - slechts op minder dan uurtje rijden ligt !!!!!
   ... Hawaii meemaken is echt de top qua sfeer/ambi (of is dat hetzelfde) ...daar voel je je van smorgens tot savonds Ironman, weinig elders gevoeld, beetje op Lanza/weining ooit in Frankfurt/Nice .. hier weten de locals waarvoor we komen, wat we ervoor over hebben, reeds op de vlieger in Frisco werden we geluk toegewenst ! Maar misschien is een tweede/derde keer ginder niet meer hetzelfde ?
  Mijn race dan, vele malen herbeleefd ... misschien kwam deze wat te vroeg na Kopenhagen. zeker is dat ik onvoldoende VOLUME had getraind na Kobhvn - eerst recup week genomen - eenmaal 150 gereden en SLECHTS eenmaal 100' gelopen. Voelde zeker dat frisheid weg was. Bloedcheck was ok. Maar dat wist ik vooraf. Ook profs als Cancellara en andere weten niet wanneer stoppen tijdens de Vuelta ...
  Maar wat me WEL parten heeft gespeeld is het feit dat vooraf gezegd werd tijdens briefing en op info stond was dat er POWERBARS dus de BAREN beschikbaar zouden zijn !!!!! welnu vermits ik geen GEL-man ben, dacht ik goed te zitten, en op een paar stukjes eigen cake niks anders bij, ook geen eigen ravito-bag klaargemaakt. Pas na een paar Aid-stations begon ik op te merken dat de BARS er NIET waren, en halfweg aan HAWI was mn eigen ravito op ....dat betekent KENNERS en NIET-KENNERS dat ik daarna nog 90 kilomer heb gefietst tegen een zware kopwind en nadien nog een maratonnetje heb gelopen met als brandstof ....Coca Cola / paar bekertjes kippensoup en wat zoutkoekjes ....niet moeilijk dat ik geen te beste marathon heb gelopen denk ik afteraf ! Dit vind ik niet kunnen als IRONMAN race, net als het in de pikdonker lopen op de K-Highway en Energy Lab !

  22-10-2014 om 10:28 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  19-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EPILOOG HAWAII

  Eén week na het Walhala nog een paar napeinzingen ! Deze middag in "De zevende dag" de Club/Uplace voorzitter gehoord, welke met enorm respekt sprak over ALLE triathleten tijdens de IM van Kona, hij had het over een wind van 70k/uur en 30° vochtige warmte  ! Dat hij dat maar eens aan z'n voetballertjes doorgeeft !
  Hawaii is toch wel degelijk de hemel voor iedere triathleet, onmogelijk de sfeer daar te beschrijven, het respekt van ALLE mensen die je daar krijgt .... In de Chicago Airport bv. een Yank tegen zn vrouw " This Man did the Ironman on Hawaii " waarna ze me spontaan begon te kussen en knielen ! ZOveel respekt ...Ook hier thuis vele felicitaties van de "man-in-de-straat" ...
  Voor mij zou iedere triathleet die bv. 10 finishes heeft volbracht zoals vriend Marc, toch hier mogen deelnemen ! Ook dit jaar hoorde ik van eentje die nog geen ENKELE volledige heeft gedaan, maar zich in St Croix tijdens de 70.3 kon kwalificieren ! shame shame shame !
  Voor mezelf, verder herstellen, snachts lig ik nog voor een paar uur wakker - jet lag zeker - en van training nog niet veel zaaks, gister 25k met de bike gepeddeld, zekers niks forceren.
    

  19-10-2014 om 15:52 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MIJN IRONMAN HAWAII - 2014

  WAARSCHUWING !!! Aan alle gewone stervelingen die zich afvragen waarom "andere" stervelingen 30 uren in een vliegtuig zitten om aan de andere kant van deze aardbol 3800meter te gaan zwemmen in de Stille Oceaan, daarna 180km te gaan fietsen tussen 110° fahrenheit warme lavavelden om tenslotte hun dag te eindigen met het lopen van een marathon, gelieve niet verder te lezen en deze blog te verlaten !!!

  Want dit is het verslag van mn IRONMAN op Hawaii vorige zaterdag !

  Pre-race = na dus meer dan 30 uur onderweg met vluchten van Franfurt naar San Fransisco om 21 uur savonds aangekomen op Kona Airport . Direkt overvallen door een loden hitte ...wa is da hier ! Een bloemenkransje en ananas maakte veel goed ! Een goede douche en bedje nog veel meer.

  De volgende morgen - opgestaan om 9 uur ....help nog HETER !! Zwetend fiets in mekaar gestoken, en - foutje, foutje - s avond een loopje gedaan, vierkanter kan niet ! Op vrijdag eerst weest zwemmen - het dochtertje had natuurlijk een schitterend hotel gevond, aan de voet van de Pier, waar verder ook ALLE IM aktiviteiten zich zouden afspelen dus geen car/taxi nodig - het zwemmen viel ook nog tegen, iedereen zwom door mekaar, moeilijk te orienteren, en golfslag ...dan tweede misser direkt weest fietsen en help ...wat sloeg mn POLAR hoge waarden aan ...wat wordt dat toekomende zaterdag ? ...de aanpassing verliep echter dag per dag beter, de zaterdag goeie bike evenals de zondag met 50' swim en identieken latere loop ! Op maandag enkel een boottocht gemaakt ! Dindag 40' zwemmen en 2 uur biken en op woensdag 40k bike en direkt erna 30' lopen ....training op donderdag gestopt met 30' zwemmen ....

  Verdere aktiviteiten = op maandag de Gents-night = enkel voor 60plussers met ...sommige 40 en meer finishes op teller / op dindsdag de Nations Parade meegedaan , wat liep onze kleine delegatie er povertjes bij ( kon de aanwezige Club/Uplace voorzitter echt niet voor een tricoloor t-shirtje hebben gezorgd voor ons ) en voor de rest steeg de race-feaver day-by-day ...een paar keer nog vriend Fré aan de Pier ontmoet, tussendoor een Focus-interviewtje gedaan en finaal op vrijdag materiaal ingecheckt ! nooit eerder een zo-vlotte incheckt meegemaakt en volunteers bij de vleet !

  Alles was dus in orde ...die verliep ...lees hieronder !!!

  15-10-2014 om 15:54 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RACE DAY !!

  Om 4.45 uur liep de wekker af na een goede en rustig slaapje van toch bijna 8 uur ! Direkt vanop het balkon een file van atleten bekeken die zich hun nummer op de arm lieten plaatsen. Ikke had nog tijd om eerst nog mn gebruikelijke Overstim-cake binnen te spelen en wat te stretchten. Dan me pas om 6 uur aangeboden in de markeringstent, twas weer zoiet typisch Amerikaans, een soort folie werd bevochtigd en die strip dan afgestreken op je arm. Vandaar direkt naar de Pier waar het al zéér druk was, allemaal met-zichzelf echte Champs wanende, lawaaierige Yanks (en ook andere) ...Eerst nog volunteer gelukkig gemaakt met een oud t-shirtje en dan het water in ! Mn duitse maat Ullie sterkte toegewenst - tzou voor die sympatieke man niet helpen, hij was pas na 2.30 uur terug aan de Pier - en BOEM daar was de verlossende knal reeds ...en zwemmen dan maar, ging beter dan verwacht en tegen het keerpunt aan kwamen de eerste dames bij me - 10min later gestart - het waren net pyrana's zooo agressief die zwommen om mekaars voeten niet te verliezen ! Aangekomen zag ik een tijdsklok met 1.24 erop ...sterk voor mij en dan een zéér rustige eerste transitie gemaakt ! Eens op de bike, gestart zoals Luc Van Lierde me de vorige dag had gezegd, namelijk de twee eerste uren rustig aanvatten ! Maar na 47km begon de MUKELE-wind op te spelen waardoor het zeil van de Penalty box aldaar weggeblazen werd en we vorderden aan 10k/uur. Na 3uur had ik 80k afgelegd, dus mn 6.30 uur zat er nog steeds in, en zie, plots als in een Fata Morgana zie ik daar voor me een paar bipsen/billen in een sexy broekje en een gebronzeerde rug die je enkel op Copacabana ziet ..twas inderdaad een 'Girl from Ipanema and her head looked up at me" wat Italiaans/spaanse woorden gewisseld en met deze kick verder omhoog naar keerpunt Hawi tot ik ineens een fietster omvergeblazen zag worden door de steeds sterker wordende wind, en roerloos bleef liggen ...pret voorbij en de overige 15k tot aan keerpunt mn stuur niet meer durven loslaten ZOOOO sterk/hevig blies die wind ! Terugweg ...opnieuw wind pal op kop ...soepel de rest van de bike afgewerkt en dan nog effetjes de marathon ...waar ik haar terug had voorbijgefietst weet ik niet maar net op Palani Road liep  mn Braziliaanse me soepel, gracieus, en smiled voorbij ...voor mij begon het licht dan reeds uit te gaan ...het werd donker,donkerder en eens aan de Energy Lab pikdonder, je zag niks meer voor je ogen, runners liepen bijna pal op mekaar, echt deze strook in het donder is Ironman-label onwaardig ! Het werd stapje per stapje vorderen, aan iedere Aid-station werd geroepen " Two more miles " kwerd er kribbelig van ! Maar de laatste 2 kilometer bergaf vond ik toch nog mn jonge lopersbenen en in een sfeer die niet-te-vatten is over de meet gekomen ! I WAS AN RONMAN !!! In de armen van twee meiden gevallen - wat had mn Braziliaanse nu nog aan me gehad ? - niet meer weten van welke parochie ik was en mn eigen twee girls gevonden ...alle emoties nu echt los ...nog beetje op krachten gekomen in een deugddoende jacuzzi van het hotel en een friskootje gelikt ....een moeilijke nacht tegemoet maar ....ONBESCHRIJFELIJK GELUKKIG !!!!

  15-10-2014 om 15:28 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (4)
  28-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooi ...tLeven is mooi !

  Inderdaad, tleven kan moi zijn ...nooit gedacht dat zovelen zich ZOOOO zouden inzetten voor mij ! tWas allemaal begonnen met 2 vrienden/gebuurs van de Kassei-feesten .. Ja, ja, we gaan "iets" doen voor Norbert naar Hawaii toe. De koppen werden bijeengestoken, een zaal werd gehuurd, we kwamen er vlug uit ! Een eenvoudig spaghetietje, een tombolaatje wat steunkaartjes ...alles was snel beklonken ! Dat het echter zo'n sukses zou worden ..onbekenden vroegen of ze "mochten" komen, nog onbekenderder kwamen spontaan een kaartje kopen ... En dan gisteren ...de Burgemeester en schepenen, vrienden en vriendinnen, oud-basketters/en oud speelsters, oud-collega's, ze waren er allemaal ...

  Dank, Merci, Thanks, Grazie, Gracias ... 

  En het trainen ..ook mn best gedaan, nog een lange bike, run ...en vanmorgen nog een laatste "prikkel" de 8km straatloop van Oostende meegedaan netjes afgewerkt in 36 minuutjes ..

  Next step ...KONA ...Here I come !!!

  28-09-2014 om 18:06 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  21-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE LAATSTE LOODJES ...

  wegen nog altijd de zwaarste. En deze week moet nog een ZWARE worden ! De frisheid "lijkt" wat weg ..of is het een late weerslag van Kopenhagen ? Toch nog deftig de dingen gedaan die op tprogram stonden, maar gister bij een mistige dag enkel 30k losgefietst en vandaag ...kweet het nog niet, bitje loslopen ...

  Maar vanaf morgen nog "volume" voorzien, hoe het afloopt ..alvast been-en armstukken klaarleggen want tis vandaag precies al deftig herfst. Wetsuit best al afspoelen en in de kleerkast, spijtig naar het zwembad dan maar deze week, want daarna is het gelukkig in de Pacific te doen, dat ik da nog mag meemaken ! Ook nog een 5 à 6-uurs bike op tschema gezien, die coaches toch hé ...enne een 2-uursloop ! Just-do-it ! En het zwaarste wordt dan nog zaterdagavond zeker, mn benefiet ! Sukses is nu al verzekerd, echt moeilijk te vatten dat zoveel onbekende mensen hun steentje bijdragen, alleen al het woord HAWAII opent vele deuren ...toch niet zo'n "in-slecht mens" ikke zeker !!

  21-09-2014 om 10:15 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TERUG AAN HET WERK

  Feesten, party-time, glaasje cava/champagne hier en daar is leuk maar ...vanaf deze week, en feitelijk al van vorige, terug deftig aan het werk. Vorige week viermaal de bike op, één ritje losfietsen, en toch drie sessies van 2.30uur. tGing best al weer vlot. Twee looptrainingen waarvan gisteren met de groep, en wéér de onvermijdelijke vraag gekregen "en ..hoe lang doe je dan op je marathon ??" pfff lopertjes hé ...mijn antwoord is dan ook steeds" neem je fiets, rijdt er mee van aan de zee tot Namur/Namen en loop daar dan eens je marathon, want dat is wat ze willen, vergelijken !!! Ook nog tweemaal de pit in want met dit weer nog niet in tzwembad gaan liggen !

  Deze week nog een schepje er bovenop doen, met wat extra volume, een 100min loop en een lange-vier-uur bike ...het zwemmen blijft outside ! Enig nadeel is dat met ons zeewater-temperatuur een wetsuit nodig is en dit voor Kona een aanpassing zal vereisen ! Maar dat regel ik denkelijk tijdens de tien-dagen pré race ! De halve marathon van Oostende op 28 september schrap ik van tprogram kwestie van eventuele kwetsuurtjes ...

  08-09-2014 om 13:44 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BENEFIET

  Een aangename verrassing viel me gisteren te beurt. De mensen van de "Kasseifeesten" hier achter de hoek, kwamen me vertellen dat ze voor hun sportief "fenomeen" (hun woorden !!!) "iets" wilden doen voor zn deelnamen aan Ironman Hawaii ...

  Daar had ik nooit op gerekend of aan gedacht ! maar ze wilden van geen wijken weten en dus gaat de party door op =

  ZATERDAG 27 september vanaf 18uur op de site van de W.O.S. aan de spuikom te Oostende/Bredene ... op het menu uiteraard SPAGHETTI en vele tombola lotjes ..

  Iedereen welkom en breng (vele) vrienden mee !


  02-09-2014 om 09:59 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WHAT A WEEK !!

  Ik die dacht dat de vorige, dus die voor IM Kopenhagen zwaar was ( met vooral die knagende onzekerheid, hoe sterk zijn mn concurrenten, willen ze dat slot ) deze week was nog véél erger meegemaakt !

  Het begon maandag met de ceremonie, er zou toch niks mislopen zijn (een slechte chip bv ) ...neen dus, mn naam kwam als eerste op het grote scherm, en toen, toen werd het een beetje véél emotioneel, ZOOOOOlang hiervoor getraind/gewerkt/gehoopt, twerd erg veel ineens ...op het podium ook den Duits Ulrich teruggezien - kende hem van op Lanza - eindelijk ...Den Duuts verslagen !! Pas echt zwaar werd het toen de omroeper ook zn Ironman slogans begon op te noemen "There are half a million people in the World aiming for a slot to Kona ...you are one of those " ...wie blijft daar ongevoelig voor !!

  sAvonds dan het terugzien met Madam Ginette twas ....(vul maar in) ...ook zijn heeft al die jaren meegeleefd en weet wat dit betekent voor mij !

  Dinsdagmorgen een deugddoende kiné, gevolgd door een intervieuwtje met de lokale krant en s'avonds ... PARTY TIME ... gans de straat was er ...de "oude" basketmaten waren er ...zelfs de Burgemeester was er en samen met die andere sterke Madam Danielle - winner age group 70.3 Budapest - op de foto ...en dan maar Champagne/Cava drinken zoals 2 dagen ervoor HIGH5 ..ni goed voor tkopje s'anderendaags !!

  Intussen is alles in kan en kruik voor Kona, we logeren in HET Ironman hotel - waar de check-in/ceremonies enz worden gedaan - dus pal op de start/finishline ! Ook content dat Willem zich heeft geplaatst en dat Michel, mn tipgever, meekomt !

  tLeven kan echt mooi zijn voor een 66-jarige !

  Enne de week is nog niet gedaan ...seffens komen Viv en Marc een weekendje zeelucht snuiven en ...véél Ironman-babbelen ...kijk er naar uit !

  30-08-2014 om 11:16 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAWAII HERE I COME !

  Zondag eindelijk mn lang verhoopt/gewenst ticket - dat noemt nu slot - binnengehaald voor deelname aan de "moeder aller IRONMANS" deze op eiland Kona op Hawaii.

  Na mn allereerste "volledige" in Middelkerke in 1989 en wat Almere's in de nineties vanaf 2000 volop beginnen "gaan" voor Ironman Hawaii. Deelname aldaar was eerst iets zeer ver weg aan de horizon ...onbereikbaar voor een bescheiden triathlete als ikke ! Maar met "ouder" worden en soms al eens een derde plek en vorig jaar een tweede plaats op Lanzarote, kreeg ik de tip van vriend Michel - waarvoor eeuwige dank - om dit jaar mee te doen in Kopenhagen, wegens enige 65plusser ! Tot januari inderdaad alleen, maar plots waren we met zes ...shit/merde tzal toch geen waar zijn !!!

  Nee, tis geen waar. Zondag een -zeg ik zelf en nog vele anderen - een "schitterende" race gedaan. Een goeie swim, een sterke bike waar ik het verschil heb gemaakt voor de rest, en een verdienstelijke run was genoeg om met een kwartiertje voorsprong mn age group te winnen !! Dreams come true/de aanhouder wint/Who dares wins ...noem maar op ...woorden schieten me tekort ...Op 11 oktober lig ik tussen de elite aan het beroemde kerkje te wachten op de "bang" van de kanon en loop ik mn marathon op Alii Drive ..nie te geloven ...

   

  26-08-2014 om 15:57 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (7)
  16-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOG EEN WEEKJE !

  Binnen een weekje lig ik op dit tijdstip - 21uur- in mn Deens bedje. Kort nachtje voor een lang dagje in het verschiet op zondag. Deze week mn landing beginnen inzetten, ofte taperen, veel soeps niet meer op het program. Een duurlopje met donder en regen, nog een laatste 100k op de bike en nog wat kleinigheden, een pitzwemmetje - valt niet meer mee met al die wind van deze week aan de kust -kortom "much about nothing". Als je nu nog dit of dat moet doen ...TE LAAT ! Ook toekomende week vooral verzorging, kiné en rust. Donderdag de vlieger op, savonds nog een 30' loopje/vrijdag zwemmetje en uurtje bike en ...Lets Party !

  Race nummer bekend = 3 5 8 start om 07.05 !!!


  16-08-2014 om 21:12 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (2)

  Archief per week
 • 05/11-11/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 15/12-21/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 10/07-16/07 1978
 • 28/11-04/12 -0001

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Over mijzelf
  Ik ben NORBERT HALLEMEESCH
  Ik ben een man en woon in 8450 BREDENE (BELGIE) en mijn beroep is Ex-transportplanner nu ....full time triathlete zonder sponsor !.
  Ik ben geboren op 23/10/1948 en ben nu dus 70 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Gitaar spelen, muziek, sporten......
  Ex basketter werd in 1984 triatleet ! Na 10x Almere en 14 IRONMANS nu tijd vr KONA via IRONMAN KOPENHAGEN in 2014 !

  Inhoud blog
 • PRIL
 • PLANNEN
 • IRONMAN BARCELONA
 • BARCELONA .... Llevamos
 • BARCELONA ... twordt krap ...

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!