Inhoud blog
  • PRIL
  • PLANNEN
  • IRONMAN BARCELONA
  • BARCELONA .... Llevamos
  • BARCELONA ... twordt krap ...
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Blog als favoriet !
    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

    Mijn favorieten
  • bloggen.be
  • Christophe Scheire
  • Wilfried
  • Marc De Ren
  • vorige blog norbert ironman
  • ironman lanzarote
  • Kris Duhayon
  • Karl Vannieuwkerke
  • Tom
  • Norbert Ironman
    KONA FINISHER 2014
    25-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CHANGES
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Alles verandert heden ten dage. Burgemeesters, Pop-music wordt R&B of zoiets,  moaten zijn niet meer de vroegere moaten, voetbalspelers veranderen van ploeg zoals van auto/hemd,  Club Brugge staat nu al zesde, en de Cercle in tweede seffens ..De aarde zou opwarmen ..
    Ja de soepe wordt wellicht extra opgewarmt na een training.
    Maar hier in het "zonnige" Spanje ook verandering van weer. Bij aankomst nog een goeie 15/17 graden daarna tot tegen de 20 maar sedert een week teruggevallen tot 12 max 13 graadjes. Temperaturen ok maar er blazen hevige/storende Lanza-rukwinden die het fietsen enorm bemoeilijken en de afdalingen extra gevaarlijk maken !
    Voor woensdag wordt dan nog REGEN aangekondigd. Mijn laatste climax-week ziet er niet te best uit !!

    25-02-2013 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ANOTHER WEEK

    Vijfde Spaanse week achter de rug. Weer een goeie. Beetje schommeld weer, in begin warm en véél zon, naar einde tot frisser maar toch nog zon, zoals vandaag tijdens mn straftraining na opgave van gisteren ! Een goeie 15 uur getraind, nog niks supers of speciaals, echt nog vééls te vroeg voor intensiviteit, nog steeds BETON leggen zou JR zeggen, wel een lange 100' EDT-loop gedaan, en het fietsen op 3 uur gehouden. Voor de laatste week spring ik wellicht eens uit de pas en ga eens over de 100k ! Wait and see !
    Vandaag dus geen Kuurne-Brussel-Kuurne, toch ook mietjes (neen zeker verantwoord als je de temperaturen gister zag tijdens de Omploop)
    maar kvind dat een échte koers pas iets zou zijn à la Kuurne-Brussel-Kuurne-Brussel ... graptje !

    24-02-2013 om 15:33 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MIETJES (bis)

    Dit berichtje had ook als titel "wie niet horen wil, moet voelen " kunnen hebben. Er was regen en wolken voorspeld voor vanmorgen.
    Maar kwou persé mn 4 voorziene uurtjes bike volbrengen om morgen te rusten op zondag zoals een heilige man op zondag doet. Vroeg uit de Spaanse veren, er waren wa wolkjes aan de lucht, er was wind, maar er zaten precies wat opklaringen aan te komen, toch maar biken want kwou op tijd terug zijn voor de Omloop op TV.
    Zonder beenstukken, en met een deftig rugwindje de baan op, maar ... nog geen 10k verder draaide de wind en begonnen boven Calpe  de regenwolken zich samen te trekken, dus help, verderdoen is niet aan te raden !  
    Verstand gebruikt en met een koude wind om de oren en lijf, terug naar hotel gereden waar de druppeltjes lichtjes begonnen te vallen. 
    Shit, dus morgen geen rustdag, en de overige 3 uur afwerken om gerust te zijn in het hoofd !!!
    Nu 14uur - de Omloop op TV - volop zon ... seffens gaan zwemmen, zeker droog en warm !

    23-02-2013 om 14:14 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RESPECT

    Het is niet de bedoeling een ikke-bericht/ego-verheerlijking neer te pennen vandaag. Beslist niet.
    Maar toch weer volgende vastgesteld hier in Spanje (en ook wel soms op deze blog).
    Overal waar ik hier kom en na een vraag als "waarom dit vele trainen", ik dan moet antwoorden "ben bezig met een Ironman voor te bereiden " krijg ik niets dan positieve reakties, van jonge Luikenaars die ook hier hun triathlontraining doen voor een weekje, van een IM-WINNER als Fre Van Lierde, spaanse triathleten "Quantos anos tienes (hoe oud ben je ? ) waarna die spaanse monden vol bewondering iets mompelend als FANTASTICO - CAMPEON !! van de plaatselijke zwemtrainer ...
    Natuurlijk streelt dit mn ego, waarom niet bekennen maar ...
    Als je dan weet dat ik uit mn team werd verstoten/gestoten omdat ik gewoon vroeg "gasten weet toch dat ik als 60plusser in jullie team zit en dit toch ook nog steeds doe,en hou toch eens rekening met mijn ouder zijn/mentaliteitsverschil en toon toch eens wat respect voor zo iemand" was ik een ikke-man die alles op zijn manier wou, nooit iets wou doen met de anderen, alleen ging zwemmen, andere kledij wou dragen ...
    Zal wel iets als "sant in eigen land zijn" zeker, maar laat die personen daar eens over nadenken !!

    22-02-2013 om 16:52 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BEETJE MEER ...
    Zou het door het contact zijn met een oud-beenhouwer hier in tHotel dat ik daar moest aan denken vanmorgen ? Ze vragen het toch ook steeds die beenhouwers :" mag het een beetje meer zijn .. ??
    Veel meer was het echter niet meer, om precies te zijn DRIE hele minuutjes, 3.03uur ipv zoals gepland, 3uur op de bike gezeten ! Echter de drie uur hier kun je ABSOLUUT niet vergelijken met een drie-uur rit bij ons in de Vloamsche polderstreek !
    tGing weer naar omhoog, daarna omlaag en weer herbeginnen ! Moeilijk hier om een lange/rustige EDT rit te doen wegens het toaal ontbreken van echt vlakke wegen. Maar tzal wel een goede training geweest zijn. De laatste van deze week.
    In het totaal zeven keertjes getraind goeie 10 uur in deze RUSTweek, nu nog twee zware voor de boeg.
    Morgen eens nietsdoen behalve ...Chinees gaan eten !! Che? Chinees eten in Spanje ??Ja kweet het, een beetje eenzelfde verhouding als seffens een Luikse wafel of Jambon d'Ardennes binnenspelen voor de Vlamingen ...

    16-02-2013 om 15:05 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MIETJES-WEER ...

    kHoor van mn vriend JR dat ie van de weke een paar "kiekens" - zo noemde hij ze - had gezien die persé een bike-ritje moesten doen bij ons bij -2° aan de Vlaamsche kust - 65km lang ocharme, maar wel onder leiding van een Minister !
    Wel mietjes kun je die gasten niet noemen, wel wa gek in de bovenkamer zeker....
    De echte mietjes zitten hier...  Terwijl ikke hier zonet nog een strandloop heb afgewerkt - 8x3' IDT - in bloot bovenlijf, hebben de Spaanse coureurs/aspiranten of cyclo's noem ze zoals je wilt, nog steeds hun termo-fietspakken aan, rijden ze zelden of nooit eens in korte broek, laat staan met korte mouwtjes ... nie moeilijk dat ze verkleund zijn als ze bij ons de Ronde VV moeten komen rijden ...
    Toch maar eens om te zeggen dat het hier prachtig weer is - t'eten is ook goed, da vragen de "mensen" ook altijd hé- kleine 20° dus ideaal om in te trainen, kweet het, hier zit het vol met dus "mietjes" maar beslist aangenamer dan bij jullie, waar de échte vinten zitten !!!
    Alléz sterkte mannen, "Spring is in the Air " ....

    15-02-2013 om 18:29 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.O N C E
    ONCE is het Spaans voor ELF, maar ook (tambien) voor het Mexcikaans, Columbiaans, het Venezuelaans, zelfs het Argentijns, .. toch gemakkelijk als je zo'n polyglot bent als ik (moi-me-io-yo) ...
    ONCE was ook de sponsor van de Spaanse wielerploeg van Manolo Saenz, waar "uzze"/nostro Juan/Johan B. de mostert haalde en de transfusietechniekjes leerde voor zn latere TREK/Lance A. ploeg ...
    ONCE is de organizatie die de spaanse blinden ondersteunt, wellicht daardoor dat Fuentes en C° zo laat ontdekt werden, ze keken namelijk de andere kant op .. (graptje)
    Maar ELF is weerom het aantal trainingssessies dat ik deze week heb uitgevoerd, verdeelt over vijf bike-ritten en telkens drie voor de twee overige triathlon sportjes ...tenminste als ik erin slaag seffens de laatste van deze week te volbrengen een 90' lange-EDT RUN, want er blaast hier vandaag een enorme stormwind samen met een straffe zon, echt iets om netjes te verbranden ....
    Toekomende week wordt een recup-rustiger weekje met minder traningen, slechts "AGTE" ....



    10-02-2013 om 14:41 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (4)
    04-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SUPERDAGJE
    Lag het aan het recupdagje van gisteren, is het reeds iet of wat supercompensatie, of lag het aan het handjevol frietjes (eerste van dit jaar) van gisterenavond samen met een mini-biefstukje.
    In ieder geval had ik deze morgen een superdag. En dat zeg ik wel eens graag voor een keertje. De offdays (afdagen ?) die méér voorkomen, worden toch ook steeds eerlijk doorgegeven.
    Lang geleden dat ik op mn Spaanse parcours nog een moyenne/gemiddelde (opletten met vreemde woorden) van 27km/uur heb gehaald,  op een afstand van 60k bergje op/bergje af met beetje wind. Zelfde goed gevoel daarna direkt doorgezet bij het koppelloopje van 6k in netjes 32' de cooling -down (vertaal dat maar eens netjes) inbegrepen, dit onder een heet zonnetje !
    Morgen gewoon voortdoen, zwemmetje en daarna uurtje losfietsen. Woensdag een lange bike, wat tvrouwtje gaat boodschappen (shoppen) doen met vriendinnen, dus als de kat van huis is ... enz ...
    By the way (bij deze weg) zaterdag de mannen van de Zonne Vakanties (sorry maar iedereen moet beginnen de Vreemde woorden te vermijden van den Grooten Leider) tegengekomen met Johnny Hoogerland er nog bij, zei netjes goeie dag, en dus gisteren van de weg gereden hier in Villajoyosa waar ik ook veel langskom ...

    04-02-2013 om 17:27 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    03-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GOE BEZIG
    Serieus trainingsweekje achter de rug, al zeg ik het zelf !
    Vijfmaal op de bike gezeten, waarvan 2 op een zwaar bergparcours, drie zwemmetjes en loopjes, alles zowat volgens de gekende schema's als daar zijn : een beetje lang, wa intens, uurtje losfietsen en wa gekoppeld.
    Prachtweer, véél zon dus, behalve gister met weer smerige rukwinden, nooit meegemaakt bij de afdaling van Calpe bv waar normaal zonder trappen 40k/uur wordt gehaald stond ik ....STIL !!
    Maar je kunt niet alles hebben in tleven !
    Deze week netjes voortdoen zeker ... enne ingeschreven voor de Halve van Brugge !

    03-02-2013 om 10:43 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SCHOON VOLK !

    Niet dat er hier in Benidorm plots een handvol Babes en/of een bus met Beauty Missen zijn geland, het blijft tenslotte Benidorm, en de oudjes blijven hier de bovenhand hebben, neen, het schoon volk slaat op de sporters die hier neerstrijken.
    Fré Van Lierde is wel effentjes terug naar onze Gouw- komt wel nog eens terug in Februari - nu is Axel Zeebroeck hier met zn BMC-bike en Uplace tenue ook geland. Naast een paar Lotto/Cofidis profs - Nico Stijnen oa - echt een goed gezelschap. Met IKKE erbij of course.
    Te noteren dat die "coureurs" toch wel grote ogen trekken als IK - pannekoek - hen zeg dat ik direkt na 75k berg op/berg af biken nog een loopje van 6k zal doen. En heb gedaan ...
    De vrienden die-hards zullen het wel niet graag horen, maar beide Pro-triatleten - kunnen het ook wel weten - verklaren dat op Lanzarote voorbereiden echt veels te zwaar is !
    Nu vlak vlak kun je het hier echt ook niet noemen met de vele potenbrekers, zoals de beklimming naar Guadellest 7km echt zwaar, iets voor binnen een paar weken voor mij. Intussen is de wind verdwenen en hebben we een heerlijk temperatuurtje.
    Trainingen verlopen volgens plan ... wat moet een mens nog meer !


    29-01-2013 om 17:52 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    26-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BENIDORM eerste week !

    Deze  eerste week was serieus gestoord door een deftige wind. Nooit eerder hier meegemaakt. Rukwinden die me vanmorgen bijna van mn bike bliezen !! Dus fietsen was nog niet ok, maar denk toch een ietsje meer-en-beter dan bij jullie. Enkel gisteren een goeie 60 kunnen rijden, maar vanmorgen toch reeds in blote kuitjes gereden !!.
    Zwemmen en lopen als voorzien met gisteren reeds een lange kunnen doen in ... blote bovenbarst !
    Voor toekomende week windstoringen voorbij.
     Deze week dus ook met Fre vanL koffietje weest drinken. Best aardige "chat" gehad, geen hoogvlieger maar voetje-op-de-grond-gast.
    Ene van west-vloandrn ! By the way voor de mannen van de statistiekjes ... Fré deed woensdag terwijl er hier een flinke storm raasde ...
    240 KM op zn P5 goed voor zeven dikke uurtjes ... om bescheiden bij te blijven !!!
    Op hoop van een snelle dooi voor allen daar ... hasta luego !
    ps - morgen rust en tapas dag !!

    26-01-2013 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.STORMACHTIG BEGIN !!!
    Vanmorgen ben ik er dus aan begonnen. Aan de volgende stap richting Lanzarote.
    En het werd meteen een echt stormachtig begin. Nooit eerder zoveel ruk-winden meegemaakt hier in Benidorm.
    Lanzarote kon er een puntje aanzuigen. Echt waar. En ik ben er toch al een paar keer geweest.
    Met mn hoge velgen was het bij momenten zéér gevaarlijk fietsen en na 2 uurtjes was de pret er voor mij echt af. Nooit op mn beugels durven liggen, zo gevaarlijk was het !
    Krioelt het hier anders van fietsers van allerlei slag dan was het vanmorgen erg rustig. Check morgen of Frederik Van L zn geplande 240km heeft afgelegd, want morgen mag ik inderdaad op koffieklets bij hem. Kijk er echt naar uit, echt iets als "Stars meets stars " !!
    Om toch mn eerste dag met een goed gevoel af te sluiten nog 50' op tstrand gelopen, maar ook hier wind en zandvreten. Ni geweune.
    tWerd een intensieve run want onmogelijk de polar te volgen, kzat constant in een TE-hoge zone.
    Allez ondanks alles zit ik dus op de trein - hopelijk ook op tgoeie spoor.

    23-01-2013 om 22:41 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ADIOS FLANDRIA ... VIVA ESPAGNA
    Dinsdag is het weer zover. Dan verlaat ik "t' Voorschootje Vlaanderen" voor mn jaarlijkse winterstage in EL Grande Espagna.
    Basta de koude-golftemperaturen, basta de ijzige wind en sneeuw. Op naar el sole.
    Thermo-onderlijfles/panty's/beenstukken/wollen mutsen en handschoenen, alles mag (voorlopig) de kleerkast in.
    Tijd voor korte mouwen-en fietsbroeken-tijd is aangebroken . De vlinderloopbroekjes weer uit de plooi en motteballen gehaald.
    tWerd tijd want met de huidige temperaturen ist echt niet-te-doen om deftig triathleet te zijn ! Morgen nog een groepsloop - beetje in de waaier blijven - en maandag nog een zwemmetje en dan ist in Benidorm te doen.
    Zonet mn technische kunstjes uit de kast gehaald om mn fiets in koffer te steken (beetje hulp was weer nodig voor mn pedalen ) !
    Eerste afspraak bij aankomst is smsje naar Frederik Van L. om samen koffietje te drinken. Echt sympathiek van een topper om met een onbekende age-grouper als ik af te spreken. kZie het nog niet direkt in een andere sport gebeuren !!!
    En dan vanaf woensdag ... anything is possible !
    Adios amigos ... hasta 6 semanas !!!


    ps - voor de slechterikken onder jullie : de hond blijft thuis en kan geweldig hard bijten naar onbekenden (zoals zn baasje) !!
      

    19-01-2013 om 15:09 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    11-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SLAPPE KOST
    Sedert gisteren met (lichte) griepbacillen in tlijf. Niet genoeg voor in bed te blijven maar toch voldoende om er effetjes de riem af te leggen
    Kop-keel-spierpijn, de bekende symtonen. Bij mij toch steeds die dingen, geen koorts. Gin goestienge kwa !
    Na een koude outside bike-rit dinsdag al met zware benen thuisgekomen, dit voor ocharme de twee uurtjes op de fiets, veels te moe.
    Dan weet je dat er iets niet in orde is met tmachien. Gisteren toch nog een kwakkelloopje -niet slecht maar niet goed te noemen- van één uur gedaan en wa losgerold.
    Het natte weer zal er beslist voor veel tussenzitten. Geen onnodige risiko's nemen is de boodschap, kmoet verdomme in Benidorm kunnen doorgaan en D-Day is nog ... zoveel dagen (zie hieronder)!
    In vergelijking met vorig jaar heb ik sedert de herneming vanaf november dubbel zoveel gefietst / quasi zelfde aantal maal gelopen. Enkel minder gezwommen, maar dat was bewust gedaan om schouder eens niet te belasten, wat echter niet veel heeft opgebracht.
    Dus ... rustig blijven zeker ??

    11-01-2013 om 17:00 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ALMERE 2013
    Sms'je gekregen van vriend Wilfried. Of ik "het" al gehoord had van Almere ?
    tLaatste dat ik van Almere gehoord heb was het verschrikkelijke nieuws over de gemolesteerde en later overleden voetballijnrechter.
    Soit als Wil een nieuwsje heeft dit steeds checken. Van waar haalt die gast dat trouwens toch allemaal ?
    Dus de low-profile "Long Distance Holland Triathlon" komt onder de vleugels van CHALLENGE !
    Dus onder de slogan "We are triathlon". Nou en zou je denken ... Nou centjes zeker ...
    Behalve het feit dat nu nog een week later wordt georganizeerd dan vorig jaar weinig andere veranderingen denk ik, behalve wellicht (?) een verdubbeling van inschrijvingsgeld ! Money matters ...
    De Flevo polders zullen dezelfde blijven, de wind en de regen zekers ook ... dus ...
    Wat ik ook heb gezien enkel "Money" voor de Pro's ... waar is de tijd dat ik als winner-age group eens 100 (!!) euro op mn rekening vond !
    Maar voor mij zijn dit echter allemaal geen kopbrekers, want dan zit ik volop in mn voorbereiding van ... KONA ... ( haha) 
    Was da mor woare ... dus wait and see ... 

    09-01-2013 om 11:33 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NEW YEARS week !
    Voila, we zijn goed in 2013 geraakt, en dan ook maar netjes vertrokken.
    Laatste trainingsdag in 2012 was een zwemmetje in het Oostends 50m bad. Ging goed maar meer ook niet.
    Ten andere ook in dit nieuwe jaar ga ik niet van de daken schreeuwen dat het prima gaat, dat ik goe bezig ben .. dat ik een goe gevoel heb !
    Neen zal het liever blijven houden bij : doe wel en zie niet om ...tkan altijd beter,sneller ... enz
    Nieuwjaarsdag/jaar begon met een goeie groepsloop op tstrand van De Haan, met goed windje en weining slaap best ok, vooral toen een paar collega-lopers na de run plots met een bottle champagne te voorschijn kwamen ...Cool !! Meteen een goei start, laat het zo blijven !
    Woens-en donderdag nog telkens een fietsritje van twee uurtjes gedaan, met donderdag nog een run-uurtje erbij !
    Vrijdag was ik aan rust toe, want zaterdag zou ik de 10k strandloop van Lombardzijde meedoen, maar omdat veel wind en regen het echt niet aangenaam maakten aan de kust, en de kans op een verkoudheid door het over-en weer rijden naar de start, dit wedstrijdje dan maar gelaten voor wat het was en smorgens liever 60k gefietst en snamiddag hier nog een 45' intense looptraining gedaan met wat duinhellingen erin, direkt gevolgd door een doucheke. 
    Deze morgen dan voor de eerste keer over de drie uur op de fiets gezeten ... wa vroeg misschien, want twas tijd dat ik thuis was.
    Dit was de openingsweek voor 2013, enne niet te vergeten kheb me ingeschreven voor de Halve van Oostkamp  op 13 juli  ...

    06-01-2013 om 23:06 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    31-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bye Bye 2012 !!
    Eindejaarsbrief voor 2012 ! tWas een ok-jaar ! Veel kunnen sporten niks gekwetst ! De familie was ook gezond and well en staat nog steeds achter ons "Ironmanneke" wat zeer nodig is bij zulk een challenge dat wij toch dagelijks doen. Thanks Love !
    Spijtig van Nice voor de rest alles 100% in orde volgens plan van mn goeie coach ... ik kan het nog steeds !
    Wat wordt het in 2013 ... try a little harder ... because ....
    voor de rest veel sukses en goeie gezondheid voor allen en om mn klassiekers te vermelden 2 songs in gedachten =
    "Shine on you crazy diamond " - van Pink Floyd en
    "Forever young " van Bob Dylan !!!!!



    31-12-2012 om 17:47 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WENSCHEN voe 2013
    Dit zijn mn "hoop" wensen - vrij naar Willem Vermandere

    Tis t'open dak vannacht goe kan slapen / Tis t'open dat morgen goe were go maken
    T'is t'open wa zunne en nie te vele regen / T'is t'open ook ni t'eet want doar kank ni tegen
    T'is t'open damme morgen genoeg en t'eten / T'is t'open damme de schooier ni vergeten
    T'is t'open een groot vas roend bruin brood / T'is t'open in mien huus gin ziekte of dood
    T'is t'open ook mien katten en hoend gezond
    T'is t'open datter niemand gin zeer meer moe en / T'is t'open damme stoppen met altiet meer te moeten en

    T'is t'open altiet mor voort / T'is t'open t'is al danjje oort
    T'is t'open t'is de wereld zijne gang / T'is t'open damme blijven hopen ons leven lang ...


    30-12-2012 om 16:28 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BEETJE ZOT HELPT
    Dus mn RUSTweek zit er bijna op. tWas een relatieve rust wat kvoelde me nog best ok.
    Gisteren dan een uitspattinkje gehad. tZou een rollertraining worden maar de regen bleef uit dus ... toch maar liever de weg op. Een klimtraining gesimuleerd richting Nieuwpoort tegen de wind in. Optimistisch blijven want kzag de wolken al komen ..
    Toch nog verder gegaan en ja, op 10km van huis werden de sluizen opengezet. Nat tot op tvel bij thuiskomst ...
    Vermits ene Johan C. zegde dat "Ieder nadeel zn voordeel hebt" deze bedenking : door de pletsbui moest ik mn fiets enkel afdrogen, want het overtollige slijk was er netjes afgeregend. Optimistisch blijven !!
    Moeder zou gezegd hebben "zot zijn doet geen zeer " .
    ..

    28-12-2012 om 18:05 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prettige Kerst !!
    Vanmorgen mn traditionele Kerstloop gedaan met de vrienden van de Vosseslag. tDeed een beetje pijn bij het opstaan want 6 uurtjes slaap is wa weining voor mij. Geen koppijn ondanks wa champie ! Toch geen droogstoppel ! 
    Met tien waren we. Er werd niet gevlamd en twas aangenaam. Het egaal tempootje was best ok, mooi onder mn verzuringsgrens gelopen. Kerstdag is after all  ... De dag dat ze niet schieten ...
    Deze kerstweek is dus mn rustweek. Oostends zwembad terug open normaal 2x daarheen, zondag nog een groepsloop en wa biken outside of op de rolletjes. Who cares. 
    De kerstman had een mooi looptruitje onder de boom gelegd, kzal flashy zijn in Puerto del Carmen ! 

     

    25-12-2012 om 21:39 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)

    Archief per week
  • 05/11-11/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 10/07-16/07 1978
  • 29/11-05/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Over mijzelf
    Ik ben NORBERT HALLEMEESCH
    Ik ben een man en woon in 8450 BREDENE (BELGIE) en mijn beroep is Ex-transportplanner nu ....full time triathlete zonder sponsor !.
    Ik ben geboren op 23/10/1948 en ben nu dus 75 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Gitaar spelen, muziek, sporten......
    Ex basketter werd in 1984 triatleet ! Na 10x Almere en 14 IRONMANS nu tijd vr KONA via IRONMAN KOPENHAGEN in 2014 !

    Inhoud blog
  • PRIL
  • PLANNEN
  • IRONMAN BARCELONA
  • BARCELONA .... Llevamos
  • BARCELONA ... twordt krap ...





    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs