CHORONSAUS
Ingrediënten :
1 lepel maïsolie
25 gr schoongemaakte sjalot
1 eetlepel dragonblaadjes
2 eetlepels witte wijnazijn
2 eetlepels water
1 theelepel gemalen peper
4 eierdooiers
250 gr geklaarde boter
1 lepel witte wijn
sap van ½ citroen
mespunt cayennepeper
2 eetlepels goed ingekookte tomatensaus of passado.
Bereiding :
Doe de olie en de sjalot in de mengbeker : 3 sec
/ snelheid 4.
Zet de vlinder op het mes.
Voeg de eierdooiers, boter, dragonblaadjes, water, peper,
zout toe : 2 min / 70 ° C / snelheid 4.
Voeg witte wijn, citroensap en azijn toe : 3 min / 70 ° C / snelheid 4.
Roer 2 eetlepels goed ingekookte tomatensaus of passado door
de saus.
Doe de saus direct in een kom en corrigeer eventueel de
smaak met zout en peper.
|