Kaasrisotto met champignons (4 p.)
Serveer bij deze heerlijke romige kaasrisotto met champignons een frisse salade.
Voorbereiding: 5 min Bereidingstijd: 30 min Aantal porties: 4
- 1 grote ui - 4 el olijfolie - 300 gr. risottorijst - 225 gr. diepvriesdoperwten - 1 doosje MAGGI 4-Kazen Saus - 25 gr. boter - 250 gr. kleine champignons
- Pel en snipper de ui. Verhit 2 eetlepels olie in een pan en fruit de ui. Bak de rijst zachtjes ca. 1 minuut mee. Voeg 3 dl water toe en kook de risotto 10 minuten. Voeg de erwten en weer 3 dl water toe en kook de rijst nog 10 minuten.
- Bereid de MAGGI 4-Kazen Saus met de boter volgens de aanwijzingen. Roer de saus door de rijst en laat de risotto afgedekt 5 minuten staan.
- Maak de champignons schoon. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de champignons op hoog vuur bruin en gaar.
- Schep de risotto in vier diepe borden en verdeel de champignons erover.
Tip!
Dit gerecht is erg lekker met een tomatensalade!
Bron: MAGGI
(VrouwOnline)
|