- 250 gr. scampi - 12 krabbenpoten - 200 gr. visballetjes - 1 ui - 250 gr. mosselen - 2 rode sjalotten - 1 tak groene selder - 5 teentjes look - 2 chilipepertjes - 2 el kerriepoeder - 2 el oestersaus - 1 klein blikje dikke kokosmelk - 1 kl chilipasta (in olie)
De knoflook fijnhakken. Vermengen met het kerriepoeder en de chilipasta, met een beetje van de chiliolie. Het mengsel moet dik vloeibaar zijn. Ui en sjalotje snipperen. De selder in boogjes, de pepers in ringetjes snijden.
De scampi pellen. Mosselen en krabbenpoten schoonmaken.
Het ei loskloppen.
Het knoflookmengsel in de wok verwarmen. Groenten toevoegen en enkele minuten roerbakken. Krabbenpoten, scampi en visballetjes toevoegen. Kokosmelk toevoegen. Enkele minuten laten sudderen.
De mosselen toevoegen. Afdekken en zacht laten koken tot de mosselen open zijn.