- 500 gr. spirelli tricolore - 200 gr. gerookte zalm, in reepjes - 100 gr. gerookte heilbot, in reepjes - 100 gr. gerookte paling, in reepjes - 5 ansjovisfilets, uitgelekt, in kleine stukjes - 150 gr. gepelde garnalen - 1 venkelknol, in dunne reepjes - 50 gr. groene olijven, in fijne plakjes - 4 el kappertjes - 3 el dille, fijngehakt - 1 el dragon, fijngehakt - peper en zout
voor de vinaigrette : - 2 el citroensap - 5 el olijfolie - peper en zout
De pasta beetgaar koken, goed spoelen.
Voor de vinaigrette het citroensap met de olijfolie mengen en op smaak brengen met peper en zout.
De gerookte vis met de ansjovis, de olijven, kappertjes, venkel en garnalen mengen. Voorzichtig de pasta er door mengen en de dressing door de salade scheppen. Afwerken met dille en dragon en eventueel wat groen van de venkel.