- 4 stukken zeeduivel met graat - 1 bussel asperges, gekookt, in 4 stukken - olijfolie - 1 kleine gekookte kreeft, zonder pantser, in grote srukken - 250 gr. lamsoor, kort geblancheerd - 1 bos lente-uitjes voor de mousseline : - 3 eierdooiers - 1 flesje Duvel - peper en zout - een snuifje suiker - 2 dl geklaarde boter - 1/2 citroen
De vis kort bakken of grillen.
De eierdooiers met een half flesje Duvel, peper, zout en een snuifje suiker tot een sabayon kloppen. De geklaarde boter in een straaltje toevoegen en de saus afwerken met een beetje citroensap.
De asperges even opwarmen in een beetje olijfolie. De stukken kreeft toevoegen en tenslotte net voor het serveren het lamsoor.
De warme groentenmengeling over de borden verdelen, hierop de gebakken vis leggen. Afwerken met de mousselinesaus en garneren met lente-ui.