Geroosterde krieltjes met gegrilde lente-uitjes, gepocheerd eitje en kervelpesto (4 p.)
- 800 gr. jonge aardappeltjes, schoongemaakt - 3 kl zeezout - olijfolie - 2 bosjes lentuitjes og jonge preitjes, twee minuten gestoomd - peper en zout - 4 eieren - water
voor de kervelpesto : - 1 bosje kervel - olijfolie - peper en zout - 50 gr. pecorino
De aardappeltjes samen met het zeezout in een ovenschotel doen en besprenkelen met olijfolie. Goed mengen. Twintig à vijfentwintig minuten roosteren in een voorverwarmde oven van 200 °C.
Alle ingrediënten voor de pesto pureren.
De lente-uitjes lichtjes inkwasten met olijfolie en oe een het grillplaat grillen. Kruiden met peper en zout.
De eitjes, afzonderlijk, gedurende twee à drien minuten pocheren. Laten uitlekken.
De eitjes serveren met de lente-uitjes en met de aardappeltjes met kervelpesto.