Inhoud blog
 • PRIL
 • PLANNEN
 • IRONMAN BARCELONA
 • BARCELONA .... Llevamos
 • BARCELONA ... twordt krap ...
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Blog als favoriet !
  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

  Mijn favorieten
 • bloggen.be
 • Christophe Scheire
 • Wilfried
 • Marc De Ren
 • vorige blog norbert ironman
 • ironman lanzarote
 • Kris Duhayon
 • Karl Vannieuwkerke
 • Tom
 • Norbert Ironman
  KONA FINISHER 2014
  15-05-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TAPEREN / RUSTEN
  Toekomende zondag deze tijd ... hopelijk nog ééntje achter de rug en aan het vieren in tijdens de super-closing-ceremony at La Santa. Deze week de tapering reeds ingezet, tbegint op te raken, de spieren beginnen pijntjes te melden, rug wat stijfjes ...pitzwemmen gedaan, bij een aangename temperatuur, donderdag nog een goeie 4uurs koppel, gisteren de pers nog te woord gestaan voor de Krant van WVlaanderen,vanmorgen nog een laatste bike met ...thermo-vest en ...beenstukken ...zal toekomende zaterdag echt niet nodig zijn, morgen nog een loopje en zwemmetje en ...fiets in koffer ! Lanzarote ...here I come !

  15-05-2016 om 18:03 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-05-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LAATSTE ZWARE
  week is achter de rug. tBegon tijd te worden, want nu echt tijd voor een deftige taperings-week. Gisteren 160k gereden streek Remouchamps, Gilbert country, gelukkig geen road-hooligans tegengekomen, dus niet van de weg-afgereden. Best zéér zwaar, en nogmaals gebleken dat aan mij geen "Adelaar van het gebergte" is verloren gegaan, en een Bollen-trui zal nooit aan mn muur hangen. Wel een zwaar parcours uitgezocht met oa Les Forges/La Gleize/cote de Wanne / Haute l'Evée ... de col de Rosier niet gedaan ...twas echt op ... weet opnieuw wat het op Timanfaya/Mirador del Rio zal worden ...duwen ...afzien ...vrijdag reeds een eerste keer een open-zwemmetje gedaan in mn Pit met wat youngsters van de Oostendse club ...voor herhaling vatbaar ...deze week nog-wa-van-alles met mate ...en vandaag RUST want ook 46 jaar geleden getrouwd ...Time goes Fast ...

  08-05-2016 om 13:54 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-05-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOG EFFETJES
  en de voorbgereiding op Lanza zit erop. Vorige week was wat improvisatie nodig met hevige regen de eerste drie dagen van de week. Dan maar een paar zero's genomen - ook trainen - en donderdag een brikske gedaan na een zwemmetje, een 2uur regen/hagel bike gevolgd door een ...zonnige 35' run. Zaterdag mn laatste lange 2uur loop en gister 5uur bike gevolgd door een rondje pit, kwestie van mn nieuwe shoes wat los te maken. En deze week - tzou een warme worden - dan de laatste voor da spel ginder op de rot-eiland Smile nog een brick op woensdag en zaterdag een lange 6/7 uur Ardennen-rit ...tkomt in orde !

  02-05-2016 om 16:21 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.17 uurtjes
  getraind van de weke ... niet slecht voor een "eenvoudige" triatleet ...een lange loop / een lange bike van 4uurtjes in slecht weer met veel wind / een 90k klimparcours in de "West-Vlaamsche" heuvels / een intensieve loop en bike / tiens ...geen koppel gedaan ...toch stof genoeg voor de Personal coaches om door te geven aan hun welpjes .. alles lijkt op zn plooi te komen ...pees laat me best toe om te lopen, enkel nog wat strammetjes ...  enne deze week nog eens vandatte met nog wat uurtjes extra voor de lange bike en de run ...toekomend weekend mn laatste lange loop .. en dan weekend 8 mei nog een laatste 6/7 uur Ardennenrit ...

  24-04-2016 om 18:09 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GILLE ...
  was da effetjes schrikken toen ik gisteravond Gille Van Binst op TV zag ... een sterke (zo zijn er thans gene meer bij ons ) rechtback/midvoor zo zien aftakelen ...een flanboyante gast nooit bang van een cynische provocatie, speelde bij Anderlecvht en op einde een tijdje bij Club ...kheb hem eens ontmoet na een training bij Club - kmoest een vertaling laten maken door B. Jensen van een Deens douanedokument - en hij betaalde me nog een pint (kwas dan nog geen triatleet) ..een tijdje daarna zag ik hem met een golfcarretje voor de start van een zondagse Vosseslagloop ...toen werd er tenminste nog in groep gelopen en hield men zich aan de afspraak qua tempo ...nu veels te weinig volk, iedereen heeft zijn eigen wedstrijdjes en persoonlijke schema's,  ... zoals zondag die 2 hypocriete gasten, die zich voorheen stoorden aan het trage tempo en het wachten aan het keerpunt Wenduine, zij moesten mij zo nodig treiterend voorbijlopen en beschamende opmerkingen maken ...zoals Gille ook nooit met zich liet dollen door een dribbelgastje, en deze ook graag gelijk in de tribune werkte, kon ik dit ook niet over me heen laten gaan ...zéér spijtig ...miserie en Trouble in the mind tot gevolg ...

  19-04-2016 om 14:32 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tis - wa - tis
  en je kunt er niks aan veranderen. Ik zit dus "vast" ...mn achillespees is behandeld, ik moet een paar dagen NIKSEN ...en da doe ooo zoveel pijn da niksen...net nu er echt swung in mn training aan het komen was, weer een break(ske) .. denk toch vanaf dit weekend terug te fietsen en maandag eens een looptestje te doen en hopelijk weer vertrokken. Eerst pees 72uur laten bekomen van ingreep en dan na starten met stretchen. Zeker geen paniek, conditie/good feeling zijn echt niet weg en paniek zeker niet. Zie dan ik nog 40 dagen heb voor Big-day dus ..

  08-04-2016 om 10:54 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  02-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tKOMT IN ORDE
  Nog een paar weekjes zoals deze en tkomt inderdaad in orde ginder op dit "rot"eiland. Meer dan 10uur in het zadel gezeten,- vanmorgen 4.30 - woensdag 80k rond Heuvelland met de "Adelaar van de Catsberg" Kris D. prettige dag gehad - en zn madam had nadien een lekkere Spaghetti gemaakt, tof, tof -  het lopen is nog met ? wat er na woensdag zal gebeuren, maar denk niet dat dat problemen zal geven. Morgen alvast kleine "20" lopen vooraleer de Ronde te bekijken (MOET die toekomend jaar zeker nog eens doen !!!) enkel het zwemmen was tot 2 beurten beperkt wegens toeristen, al viel dit ook mee ...zodus de trein lijkt definitief op de goeie track !

  02-04-2016 om 17:33 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-03-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOG 2 MAANDJES
  En nog wa werk. Er moet nog best van alles beter gedaan worden. Te beginnen met wat medische probleempjes. Mn achillespees laat me toe te lopen, maar er is "iets" ...pijn tijdens lopen is er niet, erna evenmin, maar op advies van mn dokter zal ik deze toch laten behandelen met "verse" bloedplaatjes op 6 april, kwestie van geen verdere problemen te hebben, er zou namelijk toch een serieuse ontsteking zijn vastgesteld. Ook mn rug moet constant worden behandeld, toch op mn oude dag aan het komen ? Maar we doen voort ...deze week vooral de bike op, viermaal, met gisteren en vandaag véél sterke zuidenwind, met rukwinden - zal in Lanza mn hoge velgen niet gebruiken ...deze week beslist een super-lange-bike en run, hopijk vind ik ergens een zwembad waar ik rustig aan de slag kan want met die toeristen hier ...Eigen zwembad eerst ...(mag da ?) Dus ..we zullen doorgaan ...zeker weten !

  27-03-2016 om 18:44 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  13-03-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.t IS GELUKT
  of tis gebeurd zou een populaire quizmaster zeggen. Mn stuur is eindelijk gemonteerd op mn TT Cervélo bike. En meteen zeggen dat het prachtwerk is wat de voorzitter  van mn oude lokale TT team gedaan heeft ! En dat allemaal voor een flesje bubbels en een paasei ! kHeb toch nog vrienden bij de lokale triatleten ! Hoe hij dat klaargespeeld heeft weet ik nog altijd niet - hij is dan ook ingenieur - maar hij heeft me een schema (waar heb ik da nog gehoord) getoond met lijntjes/grafiekjes erop .. In elk geval dit kan niet meer stuk ...en de snelheid is toch wat hoger dan op gewone bike met hazndlebars, in zoverre dat ik toch overweeg om op Lanza met mn TT bike te starten, enkel met mn mecano nog bekijken of ie toch een "34" kan plaatsen vooraan. In 2010 heb ik het ook gekund daar met de Cervélo en Tymanfaya/Mirador ...ik tem jullie wel  !!!

  13-03-2016 om 15:53 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  10-03-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.k Leven nog ...
  Ja inderdaad kleven nog ...na een paar weken met van-alles ...wa technische problemen met de vélo ...mn stuur op de TT bike die nog niet in orde komt ...mn kopstuk van mn MERCKX die sputterde ...en dan ikke ...met mn Achillespees kwetsuur die er mogelijks niet was lijkt het goed te komen...allez ...nu sedert vorige vrijdag best in orde ...zwemmen met een goed gevoel -kzwem nu met een oud 1500m BK winner - gezien het weer eindelijk hier beter is ritten van 3 à 4 uur op de teller ...goeie koppels gedaan ...enkel mn lopen (mn beste ?) moet omhoog zeker omdat ik toekomende zaterdag de Limburgers moet uit de nood helpen tijdens de Veloopzwem ...ik moet namelijk het loopgedeelte van 8.5km voor mn rekening nemen wegens een geblesseerde man ..mag niet ontgoochelen ..zal dinsdag nog voor alle zekerheid toch nog een MNR scan laten nemen ...enne mn CERVELO "zou" zaterdag klaar zijn ...

  10-03-2016 om 18:25 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  22-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAAND GRAN CANARIA

  Maand GRAN CANARIA..dat is berg op-berg-fietsen,, alleen gaat het bergOP vééls trager dan het bergAF rijden / dat is gegroet worden met een "Ola" door de Spanjaarden op de fiets (Vlamingen doen da niet), dat is Spaanse automobilisten die WACHTEN om je voorbij te steken (écht waar) / dat is OPEN-water zwemmen en PROGRESSIE maken (vanmorgen 2500 meters !) dat is RUMOURS horen dat er toekomend jaar een IRONMAN op Gran Canaria zou komen / maar spijtig genoeg vééls te-veel fretten bij een All-In hotel / weersta maar eens die desserts als je drie uur op de bike hebt gezeten / dat is ook aan hoge hartslagen fietsen die je aan de kust niet haalt / maar dat is ook blij zijn dat je terug naar huis kunt ...met goede basis !

   

  22-02-2016 om 18:30 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GRAN CANARIA - LAATSTE LOODJES
  Zal voor de laatste keer berichten vanuit GRAN CANARIA. Tot donderdag alles kits - het weer toch - maar dan tijdens die dag plots mist tussen de bergen en ...REGEN. Fenomeen dat velen van jullie best kennen de laatste weken (ook al sneeuw heb ik gezien) maar hier ? Soms paar dagen per JAAR ...dus vlug omgekeerd en nog 20minuutjes gelopen - zonder pijn - kwestie van ontsteking te testen vermits ik toekomende donderdag al naar mn Prof mag. Gister opnieuw een regendag en tweemaal 20 minuten in zee gezwommen mét wetsuit en golven ...vandaag zoveel als een ZERO dag, mn tweede hier ...nu nog drie dagjes te gaan, de thermometer is intussen opnieuw de hoogte in, dus morgen uur zéézwem en 60 bike/ maandag 90 bike en als finale rit dinsdag een koppel van 60 bike en 20/30 minuten loop ...Morgen 21 februari nog negentig dagen tot Lanzazrote ...voel me goed en zie er nu al naar uit ...en naar de vrienden (hopelijk vlug genezen) zeker en vast ook ! 

  20-02-2016 om 19:19 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GRAN CANARIA - week tres

  Is een dikke BIKE week geworden, met vier sessies goed voor 11.30 uur in het zadel, in een stralende zon van 22 en nog wa graden ! Daarnaast een koppel en tweemaal OPEN water gezwommen ! morgen nog eens zwemmen en een 45' loop, kheb intussen een beter, langer, parcours gevonden ...kzal hier nog wat moeten blijven ! Dit alles op mn old-school manier, zonder veel nieuwe insteken, dat laat ik aan de debutanten die zo nodig een yuppie als Personal Coach nodig hebben ...Ikke doe het nog steeds met mn Limburgse vriend, dat zal ook wel lukken voor mn finishes nummers 27 en 28 zeker ...kHeb het intussen zowat overal en in alle omstandigheden gekund, in het beestenweer van ALMERE bij donder en bliksem, ook in Gravelines, bij de hitte van NICE en KONA daarbij ook de wind van Lanza, praktisch zonder looptraining in GERARDMER 2004 ...

  ps- stond hier gisteren plots een Spanjaard met zn fiets in de gang met een ..fietstruitje van KONA bikes ...blijkt dat ie iedere jaar daarheen trekt niet voor de Ironman maar als toerist

  13-02-2016 om 16:41 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GRAN CANARIA - week dos
  Mooie week achter de rug ! Nogmaals het fietsen is hier niet van de poes voor deze oude jongen ! Klimmen ..Dalen ...maar intussen een deftig parcourtje van 25k  gevonden, zeer rustig, bijna geen verkeer, tussen de bergern in. Het loopt rustig op en neer, geen snokkende dingen, enkel ...na 14k begin de klim tot de top met stroken van 5km aan 7.5% en pieken tot 12% ..dit het ik nog niet gedaan ...kmag ni van de coach ... deze week dus driemaal gefietst tot 2.45 uur medt twee koppels. Eenmaal op de band gelopen en tweemaal 45minuten (met wetsuit) OP GOLFLOOS zeetje gezwommen ! tLeven kan heerlijk zijn ! Deze week zeker viermaal biken ...vandaag rustdag ...enkel twintig minuutjes losgezwommen in zee ..ZONDER wetsuit ! en klees zonet dat mn CLUB gewonnen heeft ....OP NAAR WEEK DRIE !!!

  07-02-2016 om 16:41 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  01-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GRAN CANARIA - week1
  Vorige week mn eerste van vier weekjes Gran Canaria achter de rug. Het was een weekje van zoeken en ontdekken. Eerst en vooral hoe zat het met mn eigen conditie na een week uitzieken ...hoe/wat kan ik hier doen. Mn eerste training vorige dinsdag zou dus een bike rit worden, zou dus ...gezien ik geen pomp bijheb - doe ik nooit - dacht ik er eentje te vinden in het hotel ...niet dus ...maar volgend probleem ...ik kon mn achterwiel niet vastzetten, klem bleek vast te zitten ...fietsliefhebber uit het hotel zou dit dan de woensdag allemaal regelen ..gelukkig, want ik kreeg mn wiel niet uit frame, stel dit gebeurt bij vertrek ... dus dinsdag werd = een looptraining op de ...loopband, en dit zal hier tot op einde zo zijn, kan hier echt nergens deftig afstand lopen, dus vorige week driemaal 40' op de band best hevig en warm ...want hier constant 2Z3 graadjes ...het zwemmen dan ...viermaal in ZEE gezwommen, niet 100% ...maar vanaf deze woensdag heb ik een nieuwe baai hier om de hoek gevonden waar ik bij plat water aan mn trekken zal komen ;..de BIKE ...hier KLIMMEN en DALEN en opnieuw van tzelfste ...zéér zware ritten ...TIMANFAYA ik zal klaar zijn voor je in mei ... dus zwaar maar val azl met al mee ...

  01-02-2016 om 23:02 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZERO - één
  Toch geen ZERO week ! hoera ! zonet 6...ZES kilometer gelopen ! Nu, gelopen ...twas sukkelen ...nog steeds geen adem ...kmoet serieus gezeten hebben. Dinsdag, de nood werd te hoog, mn dokter opgezocht, en inderdaad een dosis van 10 duivelse Anti-biotica pillen voorgeschreven gekregen. Dat is nu achter de rug ..en tkan alleen maar beter worden ...hopelijk vanaf dinsdag in Spanje

  24-01-2016 om 10:56 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZERO ....WEEK
  Jawel een ZEROweek achter de rug en die loopt blijkbaar nog deze week ook door ! Die zero moet in feite min twee zijn, maar die twee is ocharme zooo kleintjes ...enkel dinsdag uurtje gelopen gisteren ...nog eens 40' met de groep voor een eind en dan laten gaan, moeilijk adem happen enz ...niks ernstigs maar toch ..geen pit/goestinge om door te gaan ...wa koppijn ier en keelpijntjes daar ...iets ant broeien zei men vroeger ... zal niks forceren, rustig binnenblijven want kmoet genezen zijn voor toekomende week ...vertrek naar Gran Canzaria voor maandje ...hasta la prossima !!

  18-01-2016 om 11:52 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BK VELDRIJDEN ...
  Een ZERO-weekendje achter de rug. Vrijdag een pracht-duo-loopje met Benny the Rookie en ook de dagen ervoor schema perfect afgewerkt, maar zater-zondag kop/keelpijn ...maar geen nood ...er was het BELGISCHE KAMPIOENSCHAP veldrijden ofte zoals vroeger Cyclo-cross. Vooraf duidelijk : ik weet best wat het is één vol uur met maximale hartslag te rijden, dus respekt voor de atleten ! Maar wat Sporza van dit BK maakt ...tbegon met een interventie tijdens de "zevende Dag" korte flash tijden middag journaal om dan alle registers open te trekken vanaf 13.30 tot aan de soep/dessert met Michel tijdens Sportweekend, om 19.45 wast een beetje gedaan ...er toch een beetje-veel-over ... het BELGISCH kampioenschap ..eerder een Provinciaal of Regionaal kampioenschap .. het podium woont ocharme in een straal van 20k ...géén enkele Limburger of Oostvlaming aan de start ..EEN SPORT MET MAXIMUM DRIE kanshebbers ...seffens nog het WK en help, andermaal in Vlaanderen - voor één keer zeg ik niet in België ... wat staat er ons dan te wachten ...maar, kijk eens aan, dan zit ik gelukkig op Gran Canaria ...opnieuw 2 Kempenaars (Vd Poel woont in Essen ?) tegen 2 Ollanders ... Van Swings, prachtig tweede op EK schaatsen (over 2 dagen/3 races) een kort berichtje ...Trop is toch Trop ...

  12-01-2016 om 14:59 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RUSTIG ...
  2016 binnen gevallen ...met op Nieuwjaarsdag groepsloop van 14k met drank en spijs achteraf ...prettig ...zaterdag=zerodag ... en gister opnieuw groepsloop met goeie benen, de ene dag is de andere niet op mij leeftijd, of is het ouderdom ? En deze week opnieuw er tegenaan, rustig opbouwen zeker, drie zwem/loop sessies - misschien zaterdag 10k Lombardsijde - afhankelijk van de regen, idem voor de bike. Stond zonet in tenue maar daar waren de druppels al, en gek of niet, starten met regen zit er voor deze jongen niet meer in ! heb intussen een paar loopwedstrijden aangestipt welke ik best wil inplannen naar Lanza toe ..maar alles op zn tijd .. enne hopelijk komt mn stuur eindelijk in orde ..dit jaar ...

  04-01-2016 om 11:17 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-12-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 uurtjes getraind
  Dat is wat ik vorige week heb kunnen doen. Zelf vind ik dat op dit tijdstip van het seizoen best ok. Is al beter dan vorig jaar - als de wijn ? - niet enkel qua kwantiteit maar ook een beetje meer kwaliteit (snelheid) vooral bij het lopen. Heb me ook voorgenomen opnieuw meer de POLAR te volgen gezien ik goede tips heb gekregen van mn cardioloog ! Vorige week bv tweemaal gezwommen en gefietst, zaterdag best een pittige WINDrit, en drie loopjes, goed voor 40 km. Deze week zal weer zoiets worden, met op Nieuwjaarsdag de traditionele groep/champagne loop, de zoveelste, steeds een goed gevoel om het jaar mee te beginnen !  De betaling voor Lanza en Gravelines is intussen uitgevoerd - help sponsors !!! - en ben druk bezig om een hotel te zoeken in Alcudia Puerto, ietsje dichter bij het gebeuren in Mallorca dus, voor in september, de betaling volgt later wel. Hoor intussen dat het bij maat Benny menens is, heeft intussen ook zn spaarpot aangesproken en heeft om zeker te zijn van zn slot de betaling voor Mallorca reeds gedaan , en is dus op weg voor zn maidengame  ! Allez dat 2016 voor iedereen een topjaar mag worden, zonder kwetsuren en veel trainingsgenot met een finish op Allii Drive !!!

  29-12-2015 om 15:15 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (2)

  Archief per week
 • 05/11-11/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 15/12-21/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 10/07-16/07 1978
 • 28/11-04/12 -0001

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Over mijzelf
  Ik ben NORBERT HALLEMEESCH
  Ik ben een man en woon in 8450 BREDENE (BELGIE) en mijn beroep is Ex-transportplanner nu ....full time triathlete zonder sponsor !.
  Ik ben geboren op 23/10/1948 en ben nu dus 70 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Gitaar spelen, muziek, sporten......
  Ex basketter werd in 1984 triatleet ! Na 10x Almere en 14 IRONMANS nu tijd vr KONA via IRONMAN KOPENHAGEN in 2014 !

  Inhoud blog
 • PRIL
 • PLANNEN
 • IRONMAN BARCELONA
 • BARCELONA .... Llevamos
 • BARCELONA ... twordt krap ...

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!