Inhoud blog
 • PRIL
 • PLANNEN
 • IRONMAN BARCELONA
 • BARCELONA .... Llevamos
 • BARCELONA ... twordt krap ...
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Blog als favoriet !
  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

  Mijn favorieten
 • bloggen.be
 • Christophe Scheire
 • Wilfried
 • Marc De Ren
 • vorige blog norbert ironman
 • ironman lanzarote
 • Kris Duhayon
 • Karl Vannieuwkerke
 • Tom
 • Norbert Ironman
  KONA FINISHER 2014
  21-04-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog 2 zware ...
  Leuk weekje achter de rug opnieuw. De pees - of  de brug ervan - houd stand. Gelletje ingespoten gekregen om gewricht te versterken.
  Alles kunnen doen wat was voorzien, een lange winderige bike, een goeie koppel, tzwemmen ging vlot, vrijdagavond een 10k stratenloop in Torhout met pannekoeken/fles wijn als beloning voor 45' wa intensief doorgaan, vanmorgen nog een lange LSD-run van 2.15uur, om de week af te sluiten, prima allemaal steeds om mijn niveau !
  Nu nog twee weken doorduwen en tmoet goedkomen. Deze week staat donderdag toch nog een lange loop van 30k op tprogram - verspreid over 2 sessies - en een rustige 100k bike.
  De wedstrijdfiets is kofferklaar gemaakt, deze week blijf ik op mn TT Cervelo rijden, in Lanza dus met mn Merckx met beugels, om beter mn vleugels te kunnen uitspreiden op Timanfaya/Haria/Mirador en andere klimmen ...tzal nodig zijn !
  En zondag nog een weekje Mallorca om af te tunen ... tleven kan mooi zijn voor een bescheiden triatleet van 65 !!

  21-04-2013 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-04-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOG 1 maandje ....

  Vandaag zijn we op één maandje van de Big Party op Lanzarote, in dagen zelfs al op minder dan ...dertig !!
  Help, nog snel hals-over-kop wat speciallekes doen anders red ik het niet.... neen beste lezers, gewoon de dingen doen als altijd, als gepland.
  tIs nu 17.30 dus zal ik "normaal" al een tijdje aan het lopen zijn op de dijk van Puerto del Carmen - wat is ze soms moeilijk die Carmen en héét dat ze kan zijn - nog bijlange niet binnen, mind you, wa serieus blijven ook, niet teveel verlangen van deze ouwe triatleet !
  Eén vraagje aan de man van hierboven, wie dat ook mag zijn, laat de wind aub wa minder blazen op het vuureiland dan vandaag ! Wat was da voor ellende op de fiets ! Bij momenten moeten "stutten" of "schooren"  (noemen we dat) om niet omver te worden geblazen !! NOOIT eerder meegemaakt, wat is dat toch van de jare !!
  Maar desondanks toch 4.55 uur gereden, er stond "VIJF" uur op tprogram en normaal rij ik dan nog een blokje-rond om aan dit magische getal te komen, maar vandaag was ik op, en op-is-op ! Waarom doet iemand van 65 dit toch ? Toch beetje gek ? Maar beter dit gekke spelletje nog kunnen doen dan leeftijdsgenoten die niks meer doen of kunnen ...Better to burn out then to fade away zong Neil Young !!
   

  18-04-2013 om 17:51 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-04-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEEN TICKET !!

  Gisteren was dus de Lottery voor een free-start-ticketje op Kona. Twee mogelijkheden : de duurdere voor de Happy Few, gasten die nog nooit een Ironman hebben gedaan en kunnen starten zonder probleem - mannen die in Hawaii effentjes na 2.20 zwemmen nog niet binnen zijn bv - en de categorie Fidelity, atleten die 12 IM- finishes op de conto hebben.
  Er was wat twijfel of ik er na mn opgave in NICE bij kon zijn, maar na contact was het ok - als de kassa maar rinkelt !
  Mn 40 dallar netjes gestort maar zie ... op de ongeveer 100 slots maar 5 Europeanen uitverkoren !
  tWordt dus on-the-field dat het zal moeten gebeuren ... enne ... Why not ! Give it a try !

  15-04-2013 om 11:29 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  14-04-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.With a little help ..
  From me friends ! Wat kan een telefoontje, mailtje, berichtje van een paar vrienden toch allemaal doen met een mens.
  Op het eind van vorige week zat ik met een "raar" gevoel, was het het weer of wat, in elk geval plots zat ik met wa vraagtekens.
  Beetje koppijn, moe gevoel, kortom geen goestinge ... en dan kwamen de gemelde aanmoedigingen !!!
  Goede raad opgevolgd, namelijk zeker één volledige RUSTdag nemen en dan enkel één training per dag afwerken.tWerden er finaal twee, de rustdagen.
  Maar vanaf woensdag viel alles terug op zn pootjes. Woensdag toch twee trainingen gedaan, na een goei zwem, twee uurtjes gefietst, er was wa wind maar ok. Donderdag uurtje gelopen en vrijdag voorziene zwemtraing perfekt afgewerkt.
  Gister dan tandje bijgestoken met een 25k loop -2.15 uur, en vanmorgen 115k gereden gevolgd door een rondje pit, lopen uiteraard - wanneer kunnen we erin zwemmen ? - en ook om mn nieuwe wedstrijdschoenen te testen, dus ... back on the tracks !!! 
  Véél zuidenwind, geen zon maar van die 22 graden weinig gevoeld, nog netjes beenstukken en lange trui best aangehouden !
  Paniek is dus nooit een goede leermeester, van de week ?? dinsdag eens franse bergjes aanpakken, donderdag een koppeltje, vrijdag loop ik een 10k straatloop voor 1kg pannekoeken en fles wijn ... lekkere vooruitzichten ...

  14-04-2013 om 17:14 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-04-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LAATSTE F...ING WEEK ???

  tWordt stilaan toch teveel voor Corneel. Bekaf thuiskomen na ocharme een 3tal uurtjes biken is met dit Weer dagelijkse kost.
  Dat we geen profs zijn weten we - ikke toch - dus moet er nog een beetje fun bijzijn, maar niet meer dus. De wind blaast als nooit tevoren. Niet iedereen is uiteraard Spartacus die ondanks alles met 50k/uur vooruitgaat ! Dat in dit weer trainen zn sporen nalaat is logisch, vandaar dat ik nu zowat "op mn gat zit" (lokale uitdrukking ttz. kapot ben ) niks frisheid of push, slap all over. Met keel-en koppijn erbovenop.
  Vanmorgen na een rondje van 6k lopen moeten stoppen wegens krampgevoel - zéér pijnlijk !! - in bovenbenen. Een steeds wederkerend gevoel als ik iets aan het "broeden" ben van lichte griep ...
  Ja tleven van een triatleet ... afwachten wat tommorrow brings zeker ? En voor toekomende week wordt dan nog eens regen voorspeld ...

  06-04-2013 om 17:48 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  01-04-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE RONDE
  Gistermorgen de start van de Ronde weest bekijken. Onderweg eerst nog wa dopingopinies gehoord van dr. Goosens op de Radio, niet echt aangenaam (bv. dat het bloedpaspoort bullshit is bv.) maar toch de Koers blijft voor mij iets wat ik blijf volgen.
  Een massa volk, schoon volk - vrouwelijke dan - ook volk dat niet weet waarover het gaat, volk dat niet weet wie-wie-is ... volk dus !
  Rennertjes kijken blijft het hoofddoel, vriendelijke gasten die renners, velen die met de billen-dicht starten en niet weten waaraan ze beginnen, en content zijn met de steun, ken dat gevoel van bij de start van een IM, ook steeds tevreden wanneer iemand me aanmoedigd.
  De grootste mother-fucker blijft echter die Voeckler, wat een poseur/blageur die gast, rijd daar naar het tekenblad met een verzet van 54x12 rond als een Napoleon, wat een patsertje ... en dan nog eens als allerlaatste naar de start ... om z'n ploeg aan te vuren zich in de vernieling te rijden op 100k van einde ...klein ventje ! 
  En dan dat materiaal ... jongens wat een bijoetjes van fietsjes gezien, die Treks en Cervelootjes bv ...
  Over de winnaar is niks meer te zeggen, rijd die eventjes 50k per uur tegen de wind ... was vanmorgen tevreden als ik 25 haalde !
  En Michel zn geleuter dan, gans de week tijdens de 3-daagse, twas percies of Chavanel plots alles zou kapot rijden, jullie gezien gister ? en Stybartje moet ook nog stutjes eten... maar allez toch een mooie dag gehad.
  En de trainingen intussen, kblijf beuken " against the wind "

  01-04-2013 om 17:42 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-03-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GOEIE WEKE ...
  Uiteraard slaat de titel niet op de Goede week - zou wa teveel zijn voor een Heiden als ikke ...
  Uiteraard slaat de titel op mn trainingsweek, of hoe de zaken snel kunnen veranderen .. op eind vorige week zat ik wat in een dip en zag het niet hoe meer zitten, maar zie deze week was anders en vooral beter !!
  Niet dat het plots allemaal hosana is, maar er zit weer drive en swung in. Deze week bv. alle gekende ingredienten van het Holy-triathlon menu afgewerkt, dus een lange koude/winderige/ 4uur bike afgewerkt / een lange bosloop van 100 koude minuten afgewerkt/ een intensieve bike tegen de sterke Siberische wind / een intensieve run en vanmorgen de week afgesloten met een 70k bike en 20' koppeltraining opnieuw ...against de wind !!
  DIENE wind ... ni normaal meer, maar ondanks dat er niet tegenop gezien mn trainingen af te werken !
  Dus ...DAT vind ik het belangrijkste !!
  Alleen spijtig dat ik de RONDE niet heb gereden dit jaar... toekomend jaar ben ik er ZEKER bij !!!
  Morgen beslist ook ... van aan de kant en achter de TV dan !!!

  30-03-2013 om 18:16 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-03-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BEETJE VEEL ??? ens
  kGeef toe, ben wa beschaamd over mn trainingsarbeid, zal deze week moeilijk over de 10-uren grens geraken.
  kMis een beetje veel de jonge-honden-drive die je nodig hebt in ons spelletje/leven/doel/ambitie/droom ...
  tIs echt niet van "pff... kheb het toch allemaal al eens gehad" maar eerder een mentale dip !
  Misschien heb ik vroeger ook wel in koude getraind, maar nu zie ik er echt tegenop ! sNachts de Noorderwind tegen de rolluiken horen beuken, goed voor wa extra woelen in warm bedje (bourgeois) en inderdaad weinig "goestinge" voor wat dan ook smorgens bij opstaan !
  Ben dringend aan een declic toe want de Big Party komt nabij, minder dan 60 dias !
  kHeb echter nog één troef achter het handje, namelijk mn extra Mallorca-weekje eind april begin mei ... maar toch !!!
  Deze week dus ni-veel gedaan maar toch, donderdag gemakkelijk 4uur gereden zonder problemen - dus ik kan het zeker
  nog - gister idem bij 100min run en morgen hopelijk opnieuw 20k met de groep. kGeef toe op het moment met iemand/groep lopen gaat gemakkelijker, dus ...
  kBeloof toekomend weekend met een sterk-trainingsverhaal af te komen (zal niet verzonnen zijn) want zeker DRIE DROGE dagen in weerbericht te zien, met wat Oostenwind, zal mn fietsrichting wat aanpassen, en dan komt het wel in orde ...
  Misschien doe ik zaterdag een 10k Paasloopje mee want zondag naar de start van de Ronde, "da mee dje" ...


  23-03-2013 om 17:38 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  18-03-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOG 60 DAGEN ...
  Ofwel nog 2 maanden en dan zit ik normaal gezien "in" de IM van Lanzarote. 11uur op dit moment, misschien ergens tussen Timanfaya en La Santa, kweet het niet precies meer ... maar eerlijk gezegd het moreel en de goestinge zijn wat aan het kantelen ...
  Je moet verdorie een "kei" zijn voor het moment om tegen het weer op te boksen, en dat begint bij mij wat te verminderen, dat boksen !!
  Iedere dag opstaan met regen, koud en wind bij de beesten af ... Je plannen iedere dag moeten veranderen/aanpassen aan tweer ...
  Echt no-funny anymore, bijvoorbeeld zaterdag 3.30uur gebokst en geschud geweest tussen/tegen een 7bft zuidenwind. Het moet nog wa ontspanning blijven ... gister ging het wat beter tijdens de groepsloop van kleine 2uur !
  tZal ook daar wat mee te maken hebben het steeds alleen je dingen te moeten doen, nooit eens een klapje of zo ...
  Vorig jaar dagn op dag zat ik te fietsen langs Cap Gris Nez, nu echt niet mogelijk want ...weer teveel regen en wind ...
  tBijft uitkijken naar een CHANGE !!

  18-03-2013 om 10:51 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  16-03-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NO FUN anymore ...
  Klik op de afbeelding om de link te volgen kWil dienen "ploat" allang afzetten mor tlukt ni ! Dus were zagen over "tweer" zeker !
  tHeeft echt geen naam meer. Dinsdag een Siberië-zero-dag, zelden meegemaakt, maar woensdag was twel plots ok, de enige keer van de weke dank iets deftig heb kunnen doen, koud en nog wel een sneeuwbui op mn dak maar allez toch kleine 3 uurtjes outside gefietst en een uur intensief kunnen lopen ... maar donderdag zat ik verdorie wel op mn rollen zeker ...gister mn TT-Cervelo voor de eerste keer dit jaar buitengehaald, viel mee, ondanks de rukwinden en een paar - hoe kun je het raden - sneeuwbuien...
  maar vanmorgen 3.30 gevroeteld tegen de zuidenwind, bij momenten bijna omvergewaaid ... waarom doet een 65jarige dit toch nog ?? voor een finishers t-shirt of omdat hij het toch zoo graag doet ??
  Gans op het einde van mn rit, op 500m van mn sweet-home, kreeg ik plots vleugels, op de snelheidsradar in mn straat flitste plots 45km/uur op het scherm !!!, kdacht eerst nog "toch superbenen vandaag", maar er bleek natuurlijk een "otto" af te komen ...

  16-03-2013 om 18:03 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-03-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alles went, behalve ...
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Du jamais vu, impossible mais vrai ... er komt dus geen einde aan de weersellende. Als het zo blijft duren zal mn Spaansbeton rap vervroren raken en beginnen afkorrelen en zand worden!
  Profkoersen worden afgelast ... zelfs de ijsberen zijn op stal (toch enkel een gekken-gedoe-toestand?) .. en wat dan met de triatleten ?
  Gemaakte plannen moeten worden bij-of-uitgesteld, de verwenste "rollen" worden terug gemonteerd .. en toch met een beetje "goe"weer zal ik er iets toch nog iets van gemaakt hebben vande weke ... enkel morgenmiddag nog een ietsje droog en kzit terug op mn schema(tje)
  En zeggen dat mn moaten op Lanza reeds een eerste maal het IM-parcours dus 180k (help!!) aldaar in de benen hebben ... lucky bastards ..
  All Animals are equal, but some are more equal then others (G.Orwell) ...
  En toch, hoor ik de laatste dagen op radio, televisie en in de kranten, niet dat er daar in Rome "iets" bezig is met oude venten in vrouwenkleren ?? ...
  Kan dienen "nieuwen" eens niet voor wa écht trainingsweer zorgen ???
  Iemand zn mailadres ?

  14-03-2013 om 10:15 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  09-03-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1ST THINGS FIRST
  De retour au pays ! Dinsdag dus geland met een primavera-sole, en woens-donderdag telekens een deftig kort-recup-fietsritje van een 60k kunnen doen, gister een rap-tussendoor-loopje, vanaf vandaag stand-by want de dame des huizes verdient alle aandacht, wegens een operationeel ingreep(je?) aan dr schouder. Dus helpen, vermijden dat ze TEVEEL doet, want na al die jaaaaaren ken ik haar een bitje ...
  Dus broodjes smeren en voorsnijden, koffietje roeren, (vooral) spaghetti maken (en zoals bij de kindjes in stukjes snijden) - beetje overdrijven mag zeker - kortom "Will you still need me/will you still feed me when I'm 64" ...
  Want ook zij moet in forme/in orde zijn tegen Lanzarote !!! Zeker weten !
  Toekomende week training en thuishulp deftig inplannen en hopelijk wordt het ni-te-koud !

  09-03-2013 om 11:15 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-03-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BENIDORM BASTARDS
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ja ik heb ze hier ook gezien de Benidorm Bastards. De klagers/neuters/klagers. Te beginnen natuurlijk over het weer natuurlijk, want het weer was dit jaar niet constant, met veel wind en teveel regen. Verder over het eten natuurlijk, want ondanks 17 verschillende soorten vanalles is er hier eentje die zonodig haar eigen Danone youhurt moet meebrengen, het eten is te koud, of te warm ...
  Klagen dat de wijn bij het avondeten moet betaald worden ...
  En dat VTM niet kan worden ontvangen op, en al die Spaanse zenders op TV ...
  En dat ze geen Vlams verstaan die Spanjaarden ...
  Maar wel drie maanden, of sommigen tweemaal per jaar hier op hun krent komen zitten ...

  Vandaag ben ik ook een Benidorm Bastard, want ook een klager. Voor mn laatste bike-rit was het echt shit en nog eens merde.
  Wind en nog eens wind. Ofwel 50km/uur met rugwind ofwel 15/17 km/uur met tegenwind. Lanzarote-lovers eat your hearts out !!!

  Maar ook zoals zovelen hier beneden, zeg ik bij het afscheid "en ...tot volgend jaar zekers " ...

  04-03-2013 om 22:01 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-03-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ANOTHER BRICK ...
  In the row ... dus niet in the Wall maar tkomt op tzelfde neer : namelijk de nodige steentjes stapelen om je Muur klaar te hebben tegen dat de serieuse dingen, de échte triathlons dus eraan komen.
  Wel vandaag dus mn eerste BRICK gedaan. tWas eindelijk opnieuw mooi trainingsweer, zon beetje wind, en 19 graadjes.
  kBegon eraan met 50' zwemmen, verdeeld over 300m serietjes, daarna naar hotel, de bike op voor 3.45uur/90k over een moeilijk - lees bergop/bergaf - terrein, met weining(té weining voor mij) vlakke stroken, maar soit, seffens is alles vlak in mon plat pays, dus ni neuten, en om af te sluiten met nog een 4.5km loopje onder een hete zon intussen !
  Algemeen dus een goei dagje maar er is nog werk aan de winkel, vind ikzelf, maar ik ben dan ook niet rap tevreden. Ook is het tijd voor een recupweekje want voelde dat de frisheid er wat af is, logisch zeker, of toch oud worden ?
  Tenzij er hier nog bijzonderheden gebeuren, was dit het laatste berichgtje uit Espagna dus ... hasta Belgica !!

  02-03-2013 om 23:15 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-03-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CHANGES (bis)
  Terwijl in het landje formerly known as Belgium de kuiten worden ontbloot, de carbonnen rossen worden uitgehaald, en zelfs in de meest oostenlijkste gouw Limburgia, een triathlon wordt ingericht tijdens dit weekend ,zijn de weergoden hier aan de Spaanse Costa duidelijk op zoek naar hun Sol y suo Caleinte!
  Gisteren een echte Vlaamsche Oktoberdag doorgemaakt. Een wind die golven tegen de kust wierpen  waarvoor ze bij ons van in het binnenland komen om fotootjes te maken !
  Gietende regen en een storm vergezeld van hagelstenen. De knielende Spaanse vrouwtjes prevelden iets à la "Dio/dio es un Miracolo". Nog nooit zoiets hier meegemaakt. Er werden zelfs een vijftal Tornado's genoteerd welke de befaamde rots 3800m (héhé) voor de Benidormse kust onzichtbaar maakten !!!
  En het trainen bij al dit natuurgeweld ? Wel kzal maar met schaamtinto(rood)  op de wangen bekennen dat ik van pure armoede een uurtje op een Spinning-machien heb gezeten hier in de Gym.
  Wie zei ook weer "Times are changing" ???
  Zonet een berichtje gekregen van mn ami l'Ardennais uit Abu Dhabi, tis er volgens de lokale Fatima Haagdooren 26 graadjes ...

  01-03-2013 om 18:55 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-02-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BEETJE JENNEN ....
  Shitweer vandaag. NOwind - ja uit jullie gat - met moeite 10° en...regen. Mn zwemtraining vanmorgen gedaan, seffens mn lange loop, toch geen mietje. Tijd dus voor wat bloglezen.
  Enne wa lees ik ... dat het triathlonseizoen dit weekend van start gaat ! Namelijk met de IM in New Zeeland en de dessertrace in Abu Dhabi staan de eerste serieuse triple-efforts- dingen op het programma als start, maar er wordt ook vermeld dat HERDEREN, jaja HERDEREN of all places, doorgaat nu zondag ! Dat Limburg een fruitstreek is wist ik al, en van appelen en peren heb ik ook al gehoord ...
   Maat Wil, Limburgers zijn best aardig, lief en ambitieus, maar ofwel teveel omgegaan met Sinjoren ofwel is Vlaanderen toch de beloofde
  Modelstaat, maar die vergelijking komt een ietsje te patserig over voor een dingetje van een uurtje en nog wa, wel verdeeld op 2 spots !
  Je weet dat ik ook wel eens een gitaar ter hand durf te nemen maar er zijn nog Clapton/Knofler en er was zeker Jimi, je weet ook dat ik nog wel wat basketballetjes heb gegooid maar er waren zijn M. Jordan/L.Bird of nu nog Kobe B. ...
  enne er zwemmen sprotjes (sardientjes) maar ook kabeljauw en walvissen in de Noordzee ...
  of zal het aan de Spaanse zon liggen ????

  27-02-2013 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-02-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CHANGES
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Alles verandert heden ten dage. Burgemeesters, Pop-music wordt R&B of zoiets,  moaten zijn niet meer de vroegere moaten, voetbalspelers veranderen van ploeg zoals van auto/hemd,  Club Brugge staat nu al zesde, en de Cercle in tweede seffens ..De aarde zou opwarmen ..
  Ja de soepe wordt wellicht extra opgewarmt na een training.
  Maar hier in het "zonnige" Spanje ook verandering van weer. Bij aankomst nog een goeie 15/17 graden daarna tot tegen de 20 maar sedert een week teruggevallen tot 12 max 13 graadjes. Temperaturen ok maar er blazen hevige/storende Lanza-rukwinden die het fietsen enorm bemoeilijken en de afdalingen extra gevaarlijk maken !
  Voor woensdag wordt dan nog REGEN aangekondigd. Mijn laatste climax-week ziet er niet te best uit !!

  25-02-2013 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-02-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ANOTHER WEEK

  Vijfde Spaanse week achter de rug. Weer een goeie. Beetje schommeld weer, in begin warm en véél zon, naar einde tot frisser maar toch nog zon, zoals vandaag tijdens mn straftraining na opgave van gisteren ! Een goeie 15 uur getraind, nog niks supers of speciaals, echt nog vééls te vroeg voor intensiviteit, nog steeds BETON leggen zou JR zeggen, wel een lange 100' EDT-loop gedaan, en het fietsen op 3 uur gehouden. Voor de laatste week spring ik wellicht eens uit de pas en ga eens over de 100k ! Wait and see !
  Vandaag dus geen Kuurne-Brussel-Kuurne, toch ook mietjes (neen zeker verantwoord als je de temperaturen gister zag tijdens de Omploop)
  maar kvind dat een échte koers pas iets zou zijn à la Kuurne-Brussel-Kuurne-Brussel ... graptje !

  24-02-2013 om 15:33 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-02-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MIETJES (bis)

  Dit berichtje had ook als titel "wie niet horen wil, moet voelen " kunnen hebben. Er was regen en wolken voorspeld voor vanmorgen.
  Maar kwou persé mn 4 voorziene uurtjes bike volbrengen om morgen te rusten op zondag zoals een heilige man op zondag doet. Vroeg uit de Spaanse veren, er waren wa wolkjes aan de lucht, er was wind, maar er zaten precies wat opklaringen aan te komen, toch maar biken want kwou op tijd terug zijn voor de Omloop op TV.
  Zonder beenstukken, en met een deftig rugwindje de baan op, maar ... nog geen 10k verder draaide de wind en begonnen boven Calpe  de regenwolken zich samen te trekken, dus help, verderdoen is niet aan te raden !  
  Verstand gebruikt en met een koude wind om de oren en lijf, terug naar hotel gereden waar de druppeltjes lichtjes begonnen te vallen. 
  Shit, dus morgen geen rustdag, en de overige 3 uur afwerken om gerust te zijn in het hoofd !!!
  Nu 14uur - de Omloop op TV - volop zon ... seffens gaan zwemmen, zeker droog en warm !

  23-02-2013 om 14:14 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-02-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RESPECT

  Het is niet de bedoeling een ikke-bericht/ego-verheerlijking neer te pennen vandaag. Beslist niet.
  Maar toch weer volgende vastgesteld hier in Spanje (en ook wel soms op deze blog).
  Overal waar ik hier kom en na een vraag als "waarom dit vele trainen", ik dan moet antwoorden "ben bezig met een Ironman voor te bereiden " krijg ik niets dan positieve reakties, van jonge Luikenaars die ook hier hun triathlontraining doen voor een weekje, van een IM-WINNER als Fre Van Lierde, spaanse triathleten "Quantos anos tienes (hoe oud ben je ? ) waarna die spaanse monden vol bewondering iets mompelend als FANTASTICO - CAMPEON !! van de plaatselijke zwemtrainer ...
  Natuurlijk streelt dit mn ego, waarom niet bekennen maar ...
  Als je dan weet dat ik uit mn team werd verstoten/gestoten omdat ik gewoon vroeg "gasten weet toch dat ik als 60plusser in jullie team zit en dit toch ook nog steeds doe,en hou toch eens rekening met mijn ouder zijn/mentaliteitsverschil en toon toch eens wat respect voor zo iemand" was ik een ikke-man die alles op zijn manier wou, nooit iets wou doen met de anderen, alleen ging zwemmen, andere kledij wou dragen ...
  Zal wel iets als "sant in eigen land zijn" zeker, maar laat die personen daar eens over nadenken !!

  22-02-2013 om 16:52 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)

  Archief per week
 • 05/11-11/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 15/12-21/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 10/07-16/07 1978
 • 28/11-04/12 -0001

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Over mijzelf
  Ik ben NORBERT HALLEMEESCH
  Ik ben een man en woon in 8450 BREDENE (BELGIE) en mijn beroep is Ex-transportplanner nu ....full time triathlete zonder sponsor !.
  Ik ben geboren op 23/10/1948 en ben nu dus 70 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Gitaar spelen, muziek, sporten......
  Ex basketter werd in 1984 triatleet ! Na 10x Almere en 14 IRONMANS nu tijd vr KONA via IRONMAN KOPENHAGEN in 2014 !

  Inhoud blog
 • PRIL
 • PLANNEN
 • IRONMAN BARCELONA
 • BARCELONA .... Llevamos
 • BARCELONA ... twordt krap ...

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!