Inhoud blog
  • PRIL
  • PLANNEN
  • IRONMAN BARCELONA
  • BARCELONA .... Llevamos
  • BARCELONA ... twordt krap ...
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Blog als favoriet !
    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

    Mijn favorieten
  • bloggen.be
  • Christophe Scheire
  • Wilfried
  • Marc De Ren
  • vorige blog norbert ironman
  • ironman lanzarote
  • Kris Duhayon
  • Karl Vannieuwkerke
  • Tom
  • Norbert Ironman
    KONA FINISHER 2014
    09-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRUTE PECH ...

    De dag begon woensdag zoals aangekondigd met regen. tZou dus de geplande lange loop worden, de laatste voor Gravelines.
    Onderweg naar het Beisbroeck echter stelde ik vast dat ik mn ... loopschoenen niet bijhad. Een nieuwe regeling gemaakt met mn loopmaat om smiddags te lopen en nog gauw het gras afgereden !  
    Gras smiddags gaan uitstorten op ...het stort, daar doe je dat, en aaaauw ....uitgegleden op een witte verflijn  ....F..CK in alle talen !
    kDacht eerst nog nie erg, tot ik dan inderdaad begon te lopen .... na een paar meter wist ik het al ...het lopen zit er voorlopig niet meer in !!!
    De ijspacking uitgehaald, wat zalf .... en hopen dat met wat kiné dit vlug overgaat !!
    Paniek is niet nodig maar ... lopen hoort nu eenmaal bij een triathlon !! Maar tmag niet te lang duren ...
    Kleine dingetjes kunnen grote gevolgen hebben ...
     

    09-08-2013 om 17:44 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOG EENTJE ... bis
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ditmaal niet een of andere gitaarheld die de plug eruit heeft getrokken maar .... nog een triatlonnetje erbij dit jaar !
    De hoop was om voor mn 65ste de moeder aller triatlons te doen op Hawaii ... helaas, driemaal helaas, een duitser - dammed - besliste er in mei anders over dit jaar op Lanzarote !
    Daarom niet getreurd, life goes on, er komen nog andere kansen !! Maar ...van het een komt het ander, en plots kreeg ik de vraag van Madam of het halvetje van Lanza op 5 oktober niet nog iets voor dit jaar zou zijn ... zulken voorzet kon ik natuurlijk niet laten liggen en deze gelijk binnengeshot !!! Dus doe ik deze 70.3 er dit jaar dan ook maar bij ... met Gravelines uiteraard als opwarmertje !
    Mochten er nog liefhebbers zijn die meegaan ,,, ik zit opnieuw in Hotel RIU IN Puerto Del Carmen !!!

    06-08-2013 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ALLES GOED
    Alles gaat inderdaad goed met de trainingen. tZal het warme weer misschien zijn of toch niet ?
    Geen opsomming van gedane dingen, enkel dat alles er deze week er weer inzat, een lange bike van 5uur, een koppel van 60/7k of zoiet, wa zwemmetjes, deze morgen 25k gelopen met maat Benny in de lommerte van de Beisbroek-bomen, want in de zon te veel zweten en zoutverlies.
    Vrijdag een lokale straatloop gedaan hier om de hoek van 9k in 41 minuutjes, en twas daar idd zweten geblazen.
    Nog precies drie weekjes opbouwen voor Gravelines, nog zeker één zware, namelijk deze welke komt en dan afbouwen. Hoop er te genieten...meer niet, en natuurlijk deftig aankomen !!!
    Intussen de resultaten van verleden week in Zürich bekeken, follower Christophe deed het fantastisch in de omstandigheden, "beetje heet" aldaar, anderen waren minder, zo zie je maar dat je getraind kunt zijn als een topper maar de dag van de game afgaan door ... ja door wat ? omstandigheden,weer,materiaal,of niet-wetsuit zwemmen ... best de lat niet TE hoog te leggen zou ik zeggen, en niet steeds met het HAWAII-slot in de kop zitten, anders begin je TE gestresst aan de start, en kom je de gekende gieter tegen om af te gaan !!Let it roll, let it Flow !!!
    Nog één opmerking als ouwe triatleet = begrijp nog steeds niet dat zoveel atleten met ZWARTE trisuits fietsen én vooral lopen !!
    Waarom bij zulke hete omstandigheden als in Zürich niet iets lichts/wits aantrekken en lopen in een loopuitrusting, en dan ook nog een GESLOTEN helm opzetten die alle lucht afsluit  ??
    tZal wel aan mij liggen of wordt ik oud ?? maar kan het niet laten !!!

    04-08-2013 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOG EENTJE ...
    En daarmee bedoel ik niet de 10miles die ik vrijdag in Wenduine gelopen heb of nog een eventuele inschrijving her-of-der dat ik geregeld heb, maar nog een grote gitaarheld van mij die er zn plectrum bij heeft neergelegd.
    De grote JJ CALE is inderdaad vrijdag overleden !
    Voor niet-kenners misschien een niet zo'n gekend artiest, maar nummers als COCAINE of AFTER MIDNIGHT - later bekend geworden door Eric CLAPTON - moeten iedere muziekliefhebber toch bekend in de oren klinken.
    Een geniale gitaarplayer, met magnifieke riffs, van de intro van "Cocaïne" krijg ik nooit genoeg !
    Tihttp://www.youtube.com/watch?v=E40IFKrzDIgme waits for no-one JJ, en geniet van het Jammen met Jimi/Georges/Alvin Lee ....
     

    28-07-2013 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PRE-BOOKINGS
    Zonet een paar boekingjes gemaakt ... kleintjes en één grote !
    Zal op 18 augustus Damme-Brugge zwemmen, een ideale training een week voor de volledige van Gravelines, tzal de eerste keer zijn dat ik dat meedoe, nooit te oud om iets bij te leren.
    Verder ingeschreven, met optie voor de Halve van Damme van 15 september, optie is dat ik nog wa in de tank moet hebben na Gravelines.
    Een boeking moet ik niet doen voor de 10miles van morgenavond in Wenduine en toekomende week hier om de hoek voor de Duinenloop.
    Tussendoor nog onze spaanse overwintering in Benidorm geboekt, kwestie van plaats te hebben met al die nieuw-gepensioneerden !

    Enne ja .... ook iets geboekt aan de Franse Riviera ergens eind juni toekomend jaar, tschijnt daar een serieus sportevenementje door te gaan, iets van zwemmen, een toertje met de vélo en wa lopen erachter. kZal eens gaan kijken wa da precies mag zijn !!! kHou jullie op te hoogte !

    25-07-2013 om 15:04 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RUST#SCHILDERWEEK
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De coach is er niet - een Pantaanietje gaan doen op L'Alpe d'Huez - dus geen controle ...
    Toekomende week wordt daarom een rustweek, wat zeker welkom is want gisteren zat mn rug compleet vast, wat beslist op wat vermoeidheid moet wijzen. Daarom komt deze week best goed gelegen, temeer daar nog wat ...schilderwerk moet gebeuren. Prettig (is anders) !
    De voorbije week anders best verlopen met een lange bike van 4.30uur /een goeie koppel / zelfs een triootje (wat was da prettig woensdag morgen in de pit ...geen rimpeltje op twater zelden meegemaakt ) dwz een triatlonnetje van 40'swim/60 bike en 7 run !
    Vanmorgen nog twee uurtjes soepel gereden bij sterke wind en ..".hopelijk" morgen op tijd uit bed voor mn lange run, want vanavond ben ik aanwezig in Werchter bij het grandiose spektakel van Roger Waters "The Wall" !!! en tzal laat slapen worden ...
    Intussen lijkt de slinger voor 2014 terug naar ...NICE te hellen, nog wa geduld en ik beslis !

    20-07-2013 om 15:57 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VREEMDE COUREURS EERST ....
    Er was eens een ploegleider, de genaamde Patrick L. - die zo'n 2 jaar terug stond te bleiten gelijk een klein kind. Zn renners reden er maar wat bij om de hoop te vullen - ook zn vedette/leider, de genaamde Tom B. - en op de koop toe had ie voor het volgende jaar geen sponsor meer .. einde verhaal leek het te worden ! Tot ie plots uit het niets een Slovaaks-hollands duo kon strikken aangevuld met een apotheker-zonnecrèmes-voedingsprodukten verkopende Messias waarmede ie zelfs nog een proces lopen had !!
    De restart kon beginnen, ToM B won overal waar ie startte tot aan het Belgisch Kampioenschap. En ... er werden nog wat Euro's/Ponden gevonden om een Man van op zn eiland weg te plukken !
    De glimlach/arrogantie waren terug, de UCI was terug een bende boerenpummels, de Tourdirektie wist niks van koers ... kortom iedereen dom en enkel Patrick L. had vista.
    Dit jaar tot aan de Tour minnetjes - Tom viel en bleef vallen idem de ploeg - maar nu de Sky is the Limit ! Sprints/tijdritten/jongerentrui alles in de sachoche !! en voor toekomend jaar ... opnieuw aan de Moneyhandle getrokken, te beginnen met de verkeerde-kant-kijkende, niet vies van een dealtje te sluiten  Columbiaan Uran, en verder de op leeftijd-zijnde-dopingzondaar Alessandro P. ...
    Wat zei de ongekroonde ploegleider een paar jaar terug ook weer "Het krapuul moet eruit" en prompt wierf ie Virenque aan en nu ?? Nog een ex-dopeur !! kort geheugen !!
    Dus toekomend jaar geen enkele landgenoot meer in deze met Vlaams kapitaal gesponsorde ploeg, ook de gekke in Monaco wonende Limburger Gert St. zal dan wel uit de boot vallen.
    Een aankomend talent als Guillaume VDKB of andere Gianni M. zullen wel aan de kant blijven, enkel goed voor wa kermiskoersjes, maar ja, sedert Stijn DV, toch dubbele Ronde VVL winner en kampioen van België, moet Patrick niks meer van onze jongens hebben ...
    Ja tis een wereldburger die Patrick, dat komt ervan als je uit Rumbeke of all places komt !
     

    15-07-2013 om 17:07 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    13-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DEJA-VU
    Seffens mogen we dus deze uitdrukking niet meer gebruiken, mag niet in Vlaanderen, vreemde woorden worden taboe, wordt dus iets als REEDS-GEZIEN zekers ? Nu mij niet gelaten dus, deze week had wel een déjà-vu gevoel.
    Mijn training week weinig af van vorige week, een beetje déjà-vu gevoel dus, maar geen probleem. kWeet het, iedere week moet een andere focus-vertaal dit maar eens - hebben  kwestie van de nodige "prikkels" kunnen voelen ! Prikkels ? Op mijn leeftijd, prikkels ?
    Dus zat alles er best opnieuw in, en best kunnen uitvoeren, alleen het zwemmen verliep moeilijker omdat wegens de vakantieperiode de zwembaden meestal vol liggen met "joelende" kinderen en hun dobberende vaders uit het binnenland ...(zei de verzuurde Vlaming - haha)
    Neen serieus dat van de zwembaden klopt, maar door de sterke NO wind was het erg moeilijk op de pit (maar tkomt wel goed.)
    Maar ...donderdagavond een echt DEJA-VU meegemaakt, namelijk het optreden bijgewoond van CROSBY/STILLS en NASH (Young bleef spijtig genoeg thuis). Wereldtoppers, cultgroep, sensatie van WOODSTOCK ... en dat allemaal in Oostende, van het eerste nummer "Carry-On" tot bisnummer groot feest enne ... alle nummers kwamen uit hun best LP namelijk DEJA-VU !!!
    http://www.youtube.com/watch?v=kVUwrifwKrI

    13-07-2013 om 22:35 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.keuzes MAKEN ...
    Gisterenavond de Midzomerrun - moet dat niet Middenzomerloop zijn - gedaan in het Jan Breydelstadion te Brugge, beter kan je niet doen aan de vooravond van de Vlaamsche Feestdag.
    Best goed loopje op mooi parcours, 51' voor 11k, niks speciaals, goed gedaan, bref,soit, het weze zo.
    Je heb er die lopen, anderen bakken worsten, ieder zn keus.
    Maar intussen is de periode aangebroken om een Ironman-keuze te maken voor toekomend jaar.Wel mn hart zegt dat het NICE wordt, qua parcours en setting kun je niet beter hebben, wel zwaar, en je kunt er ook nog een mooi vakantieweekje aan toe voegen.
    Een andere mogelijkheid is nogmaals Frankfurt, dichterbij ...maar gedaan op zondag terug thuis op maandag.
    Nu zit ik te denken aan ...IM DENMARK, maar kweet echt niet hoe het zit met parcours/en is dit in stad en dergelijke...
    Graag zou ik Michel uit Zeebrugge eens kunnen bereiken per mail/gsm die er vorig jaar was.
    Wil Michel me eens contacteren - thanks !

    11-07-2013 om 15:21 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (3)
    09-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TOUR met veel ????

    Als kritisch mens en dagelijkse aandachtig toeschouwer van de Tour heb ik toch bepaalde vraagtekens bij de geleverde of niet geleverde prestaties van sommige renners.
    Te beginnen met de SKY-ploeg. Zaterdag alles en iedereen in frieten gereden - de anderen moesten wel zelf hun mayonaise meebrengen -en s'anderendaags niks of niemand in de kopgroep aanwezig. Vroome zou dan nog een wattage hebben getrapt dat in de buurt komt van een zekere Lance A.. Ritchie P. zondag op 20minuten, na zaterdag zelf nog naar de tweede plaats te hebben geSPURT bergop. Dan die Kiriejenka idem verhaal zaterdag en zondag ....buiten de tijdslimiet ! 
    Maar zoals ook reeds eerder gezien Bertje Contador, sedert hij zn Spaanse biefstukken niet meer mag eten, véél minder ... Valverde daarentegen staat na zn schorsing - dus cleaner - op een plaats waar hij nooit eerder stond.
    En dan zijn er nog de Franse brommers van vorig jaar, Voeckler nog gezien tot nu toe en vorig jaar ... ,,,
    Maar die Hollandse jongens dan, zouden die  het nu ineens doen met Gouda, Edammer of pinda tussen hun stuutjes ?
    kZal maar ophouden zeker want wat gebeurde er intussen met Marino ? Mn duitse vriend wist te melden "he didnt look happy, but ...was not wearing a cap tough it was very hot " !! tZal dus aan zn "klakke" hebben gelegen ...

    09-07-2013 om 16:38 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SCHOON WEEKJE
    Schoon trainingsweekje achter de rug. Een normaal werkweekje ...
    Drie zwemmetjes - rekening houdend met de wind en de surfers blijft de boodschap - in de "pit" / een deftige koppel van 70/7 bike/run en daarnaast nog een lange fietsrit van 4uur en een loop met de groep aangevuld met 20' voor-en na.
    Veel details zijn niet nodig, die zijn toch individueel, ik weet waar de grens ligt en deze raak ik toch niet over ...
    Toch prettig trainen in warm weer, maar te is ook niet nodig, vanmorgen op tsrtrand wast best "hot" gelukkig nog stond er wind.
     Komende week lekker voortdoen zeker met woensdag een avondloop - de Midsummer run in Brugge - begint om 21uur start-en aankomst in het stadion van de ploeg van mn "hart" Club Bugge ....You'll never walk alone dus vooral "walk" voor die mannen !

    By the way ... what happened to Marino in Ffurt ???? kZag hem vorige week reeds op de lokale TV precies zonder zijn gebruikelijk zelfvertrouwen, en zie ... 18de plek !

    ps - dit van die Club was voe te lachen hé van start en aankomst niet !

    07-07-2013 om 17:32 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    29-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RECUP voor ....GRAVELINES
    Deze week stond in het teken van herstel na de "halve" van Brugge. Het was nodig want donderdag een 40' loopje gedaan en de boven-benen voelden best nog pijntjes en stijfjes aan - dus er zat nog wat verzuring in.
    Op de bike ook maar wa losgefietst - 3x 75' - op zn pépéetjes  en eenmaal de pit in. "Gelukkig" viel het weer nog mee en nodigde dit niet uit tot veel trainen ... echt ni-te-doen dees dagen !! 
    Maar er is betereschap voorspeld, te beginnen met morgen reeds, dus een groepsloopje gepland en nog eens de pit in en dan vanaf maandag .. op naar de TRICHTI in Gravelines op 25 augustus.
    Nog een volledige voor dit jaar - ter vervanging van ..KONA ... je kunt niet alles hebben in tleven ...een "ietsje" dichter en een "ietsje" goedkoper ...keuzes maken in tleven ...
    Inderdaad dit jaar eens niet naar Almere ... Gravelines ligt vlakbij, is een no-nonsens ding want ook Almere valt nu onder de "Challenge" vlag dus flink verhoogd inschrijvingsgeld, een extra nacht uitslapen ... Money matters voor een eenvoudige niet-gesponsorde gepensioneerde !!

    29-06-2013 om 11:39 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    23-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HALVE VAN BRUGGE
    Gisteren nog eentje op mn palmares gezet. tWas maar een "halvetje" maar twas een zwaar "halvetje" !
    tBegon al met het weer, van smorgens al regenachtig en ... wind, wind, veel wind maar " kzag het zitten " zoals ze overal vroegen !
    De inschrijving verliep nogal hectisch, dit heb je in een grote stad, de incheckzone lag nogal ver van de voorziene parking.. En twas gelijk stressen want hoe het gebeurde weet ik nog steeds niet, maar bij het checken van mn nummers bleken die plots verdwenen. Het ene moment nog in mn handen en dan foetsie ! Gelukkig vond iemand van de organizatie ze gelukkig terug ergens in de tent ! Oef !
    Dan weer een staptje gedaan naar de zwemzone en fietsstalling. Weer wa ver, maar allez.
    Intussen was het weer er niets beter op geworden, maar de show kon toch beginnen. Het zwemmen verliep in waves maar vlot, eens in het "frisse" water (17.8°) waren we gelijk weg. Gezien de stad  moesten we vijf "bruggen" onder en na de laatste, een keerpuntje maken, maar net voor de laatste brugge kwam in kop-tegen-kop tegen een tegenzwemmer. Normale zwem gedaan.
    Rustig gewisseld, en daar bleek al dat ik een serieuse buil op mn kop had. Intussen was het serieus beginnen regenen en de wind ...bleef maar blazen. Vooral de tweede ronde nog een klein wolkbreukje op de body. Binnen net onder de drie uur, zeer content voor mij gezien de zwaarte van de koers ! Weer rustig geswitcht en dan genieten voor de 19k run ! Zéér goed gelopen, dank U, tblijft mn sterkste punt !
    Finaal ietsje onder in vijf uur (4.58 officieus) aangekomen op de Grote Markt ! Surprise !
    Leuke dag gehad, blijft toch geweldig dit nog te kunnen !
    En deze week ... schilderen/gras afrijden ... huisman dus ...en dan ...op naar Gravelines 28 augustus !! Go go !!

    23-06-2013 om 12:42 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    20-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Velen hebben "hun" manier om hun taperweek of periode uit te voeren. Bij deze dan de "mijne" naar de Halve van Brugge toe.
    Maandag - niks ! Enkel een bloedafname. Alles ok, dus goed hersteld na Lanzarote, dank U, ijzer méér dan genoeg, een Ironman dus, ook mn hematocriet in orde, iets meer dan 42, mag dus nog wa EPO bijkrijgen ... haha
    Dinsdag, 2 uur de bike op met intervalletjes.Gisterenmorgen naar de pit gereden tot plots een onweerswolk opstak. Dan maar 45' in de regen gelopen, met 10x een 30" drill (fast/slow) en in de namiddag dan mn zwem gedaan. Heerlijk !
    Vanmorgen nog 25k/1.10uur losgefietst. En dat was het, morgen, kiné en rust !
    Daarmee moet ik het doen. tZal wel lukken zeker !

    20-06-2013 om 14:56 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En nu de halve van BRUGGE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Zaterdag dus de Halve van Brugge op mn menu. kZal ervan genieten dus alles mag, niks moet !
    Deze week nog deftig getraind, een 15tal uur. tWas dan ook goe weer maar met gisteren een beestige wind.
    Vier keer de fiets op, met oa twee koppeltrainingen, een lange-korte en een korte-lange.Die lange dus, 70k bike en 4run, de korte een 55k bike en 8run. Gisteren dan het zwemparcours in Brugge kunnen uitproberen, viel allemaal mee en geloof dat die Brugge-triathlon een echt feest wordt, met veel start2triatlonners, en "echte" amateurs, dus zonder veel chichi !! Leuk !
    Zie er naar uit !
    Woensdag dan een sessie van "Vive le Vélo" weest bijwonen. Tijdverlies vind ik, en begrijp niks van het profiel dat ze zochten, kandidaten die niet wisten wie ...ANQUETIL is, of ELEPHANTINO ... kdenk dat ik teveel van de Tour weet ..(geen gestoef) en dat ze problemen met me verwachtten over details ...Weer een lesje geleerd !

    16-06-2013 om 16:32 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    09-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OP DE POT ....
    Wat het einde van een goeie restart-week moest worden is gisteren geeindigd op ...de pot !
    Voelde ik me bij het opstaan al niet 100%, na het ontbijt kreeg ik precies een natte dweil in mn nek.Slap over het ganse lichaam en samen met opkomende spierpijn wist ik dat er iets niet pluis was. Mn geplande koppeltraining viel uiteraard in het water en ik heb netjes de dag doorgebracht op de sofa. Ook vandaag blijf ik gewoon rusten, zeker nu ik vannacht een viertal keer de pot moest opzoeken ! Hoe kan da nu?
    tMag anders rap gedaan zijn die troep, heb ik niks aan.
    Mn week was anders zoals gepland verlopen, driemaal de Cervelo op, enkel één runnetje - de andere waren dus voor dit weekend - enne ..voor het eerst dit jaar mn PIT-in. tZat dus goed alleen ...shit happened !!
    Op hoop van beterschap !

    09-06-2013 om 10:28 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    06-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6th of JUNE ....
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Vermits er schandelijk genoeg niks van wordt vermeld in de media - dus noch op TV/noch in de krant - schrijf ik er maar iets over !
    Voor mezelf en iedereen die een beetje de geschiedenis kent,is 6 JUNI een zéér voorname, misschien wel DE VOORNAAMSTE  DAG  van WereldOorlog II !
    6 Juni 1944 is de dag de de Geallieerden de lading in Normandiê begonnen en Europa bevrijdden van den Duits ! Daarom dus D-DAY genoemd ofte Decision Day ! Het zou wel nog bijna één jaar duren voor alle wapens zwegen maar deze dag was alvast de aanzet ervan.
    Iedereen zou daarom toch eens de landingsstranden van Normandiê moeten bezoeken in zn leven. Details op aanvraag !
     Daarom vind ik het zo spijtig dat daar geen aandacht meer aan wordt geschonken !
    Maar er is meer te melden over 6 juni ! Laat dit ook de Heilige Norbert wezen - heiliger kun je niet hebben !
    en ...op 6.6.66 deed deze jongen zn ....drie dagen (keuring voor het leger) in het Klein Kasteeltje te Brussel !
    Spijtig ook nog op 6 juni 2006 overleed mn oudste broer ! Ja 6 juni ...

    06-06-2013 om 16:39 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van ALBERTO en C°

    Uiteraard volg ik de Dauphiné via France3, Tene quad bene zegt de Grote leider. Maar wat ik daar zie heeft me erg verbaasd, zong Raymond VHGW ooit, maar verbaasd mij ook nog geen klein beetje.
    Sedert Alberto C. een andere slager/beenhouwer heeft - het Baskenland ligt echt te ver van de Haute Savoie - zit er serieus veel vuil in zn motortje ! En op wa "Poulet de Bresse"  of steak uit de Limousin lukt het dus ook niet !
    Maar bij SKY daarentegen zijn ze allen echt reeds serieus "high". Of doen ze het plots met Australisch schapen (Ritchie P) of Keniaans geitenvlees (Chris F) ? Strange brew! Bij Sir Bradley W. daarentegen slaat zn British Beef niet meer aan, of heeft ie er vorig jaar teveel van gegeten ?
    Maar wat gezegd van "uzze" jongens dan. Thomas DeGand, toch gekend van zn hoogtestages op 2000 en meer rond de Stelvio verliest zondag een kwartier tijdens een ritje van 120km en heeft als uitleg : TE hoog moeten slapen ...op 1100 meter !! Rijd dan gisteren een tijdrit met 58x11 als voorplaat en tgaat beter met hem!!!che ??
    Onze andere Tourman, Jurgen VDB, start "ZONDER ambities" in deze koers - moet snel szondags gaan rijden met de Toeristen - in godsnaam, "zonder ambities" moet snel nog wa gaan ....TRAINEN ! Wij noemden dat vroeger "entrainementsspelers" die alles kunnen op training maar in de match ....
    Wat een man ! verliest nu ook nog Femke H. aan een knecht van Gilbert...LOSER !
    En onze reporters bij dit alles, die noteren en publiceren ....beetje kritisch toch aub heren !

    06-06-2013 om 13:01 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bredene Triathlon
    Gisteren was er na vele jaren nog eens een triathlon in onze gemeente. twas wel maar een kwartje maar toch .. de inspanning telt.
    Ikke deed -met een beetje hartpijn- toch niet mee,  de Lanza Ironman was echt te dichtbij, vandaar ...
    Maar dit was wel voldoende om, zodra ik aan de zwemstart kwam,  vele keren te hebben gehoord " Awel .. doeje niet mee ? " met een blik van jij bent toch de man die triatlons doet zie hem nu eens "tmietje" ... steeds het waarom dan maar uitgelegd ... maar ook vele keren een oprechte "Proficiat" gekregen voor mn Lanza prestatie ...
    De wedstrijd dan maar.Vooraf had ik mn twijfels over het kunnen "pit"zwemmen want het was echt niet prettig langs de Spuikom, laat staat erin zwemmen.
    De vrouwen en de mannen deden het echter wel knap, want naast de watertemperatuur stond er weer een serieus noorderwindje boven de golven ! Er moest "maar" 1000m gezwommen worden, en tviel allemaal mee, heb slecht één deelnemer of was het een "ster" in de ziekenwagen zien postvatten. Gestayerd werd er des te meer, met ieder een "gewone" roadbike voor 40k stoempen tegen een serieuse wind. Het zwaarste moet wellicht - ik was toeschouwer - het lopen geweest zijn, drie rondjes-pit .. goed voor 12k, zwaar ...
    Mn maten - ze zijn dat toch nog hoop/denk ik - van het lokale team deden het allen zéér goed met JR als primus - voor hem is zwemmen bij deze temperatuur een gewoonte, op de 12de plek! Proficiat !



    02-06-2013 om 17:17 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KONA-SEKTE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Of hoe moet je het anders gaan noemen ? Wij triathleten, vooral de Ironmannen, zijn echte sekte-leden aan het worden.
    Kom je op een IM iemand tegen, eerst wat bekijken, tiens die heeft HEM nog niet aan - het KONA-finishers T-shirt - wel eentje van (vul maar in Nice/Lanza/Ffurt) klaptje doen, ikke in tfrans/engels/titaliaans/helaas ook duits (sorry jongens ) ... eerste keer hier ? oh zesde keer !
    oh shit reeds twintig gedaan ! en dan DE vraag ... en "nog nooit Hawaii" ??? ... sta je dan , nee nog nooit, maar (optimist als we zijn ) ja maar op deze heb ik kans, jongste van mn age-groep, niet veel deelnemers enz.enz ....
    Echt een religeus gedoe aan tworden precies zoals een Moslim ooit naar Mekka moet zijn geweest om een goede Moslim te zijn !
    Maar ... ook ik ben er eentje, niet vergeten !! want nu reeds zit mn kop vol plannen voor 2014, waar ? hoeveel ?
    Een sekte dus ... Inch Allah

    30-05-2013 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)

    Archief per week
  • 05/11-11/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 15/12-21/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 10/07-16/07 1978
  • 29/11-05/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Over mijzelf
    Ik ben NORBERT HALLEMEESCH
    Ik ben een man en woon in 8450 BREDENE (BELGIE) en mijn beroep is Ex-transportplanner nu ....full time triathlete zonder sponsor !.
    Ik ben geboren op 23/10/1948 en ben nu dus 75 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Gitaar spelen, muziek, sporten......
    Ex basketter werd in 1984 triatleet ! Na 10x Almere en 14 IRONMANS nu tijd vr KONA via IRONMAN KOPENHAGEN in 2014 !

    Inhoud blog
  • PRIL
  • PLANNEN
  • IRONMAN BARCELONA
  • BARCELONA .... Llevamos
  • BARCELONA ... twordt krap ...





    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs