Jukeboxhits

Zoeken in blogMijn favorieten
 • Belgian Oldies Radio

 • Muziek
  Nr.1 1956-1964
  Nr1 1956-1964 Deel 3 en 4
  Top 40 1965
  Top 40 1966
  Top 40 1967
  Top 40 1968
  Top 40 1969 
  Top 40 1970
  Top 40 1971-1972
  Top 40 1973
  Top 40 1974
  Top 40 1975
  Top 40 1976
  Top 40 1977
  Top 40 1978
  Top 40 1979
  Top 40 1980
  Top 40 1981
  Top 40 1982
  Top 40 1983
  Top 40 1984
  Top 40 1985
  Kerstmis in muziekland
  Vergeten Parels 1
  Vergeten Parels 2
  Vergeten Parels 3
  Vergeten Parels 4
  De Pre Historie - 1950 vol 01
  De tijd van toen 2
  Die goeie ouwe tijd top 100
  Top-Hits 1960
  Superstarshine Vol1

  ***NIEUW***


  Rondvraag / Poll
  Wat is uw favoriet muziek
  Vlaamse hits
  Nederlandse
  Duitse schlager
  Franse chancon
  Engelse hits
  de jaren 50
  de jaren 60
  de jaren 70
  de jaren 80
  de jaren 90
  Bekijk resultaat


  MEER OVER :
  Guitar Boogie
  That's Alright mama
  Mona Lisa

  Inhoud blog
 • bericht
 • Octopus
 • Drukwerk
 • Nick & Simon
 • Big Bill
 • John Terra
 • Conny & Danny Fabry
 • Evening Stars
 • Gladys Knight & the Pips
 • Marianne Weber

  De muzieksite voor de echte muziekliefhebber----------HOE MEER REAKTIES HOE MEER DE SITE WORD UITGEBREID----ALLE liedjes zijn als MP3 verkrijgbaar op aanvraag
  VOOR MEER INFO MAIL ME
  04-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bobby Solo  Bobby Solo

   

  Bobby Solo (Rome, 18 maart 1945) is een Italiaanse zanger.

   

  Hij nam in 1964 deel aan het San Remo Festival met Una lacrima sul viso, hij won niet maar het lied werd wel een internationale hit. Hij won datzelfde jaar nog het Festivalbar met Credi a me. In 1965 won hij wel het San Remo Festival met Se piangi se ridi en mocht hij ook naar het Eurovisiesongfestival waar hij 5de eindigde. Ook in 1969 won hij San Remo met Zingara, dit keer zat er echter geen eurovisieticket aan vast. Hij was ook in Duitsland populair en zong enkele schlagers.

   

  Bobby Solo, wiens echte naam Roberto Satti is,  is San Remo. Als er één zanger is, die bekend werd door het Festival van San Remo, dan is het wel Bobby Solo. Deze Romein, of hoe noem je een inwoner van Rome, stak er in 1964 zijn neus aan het hitparadevenster met "Una lacrima sul viso". De Italiaanse Elvis Presley eindigde 2de in San Remo, na de ongenaakbare Gigliola Cinquetti, alhoewel … Het verhaal doet de ronde, dat normaal "Una lacrima sul viso" de winnaar was, maar Bobby werd gediskwalificeerd omdat hij playbackte. Net als "No ho l' eta" werd "Una lacrima sul viso" een internationale hit, al moest hij in Frankrijk de concurrentie dulden van Lucky Blondo, niettegenstaande hijzelf het ook in het Frans zong als"Sur ton visage une larme". Het jaar daarop won Bobby wel in San Remo met "Se piangi, se ridi". Hij eindigde er 5de mee op het Eurovisie Songfestival in Luxemburg. Niettegenstaande Bobby een mooie jongen is kan hij niet op tegen de concurrentie van poppetje France Gall, die wint met "Poupée de cire, poupée de son" van lelijke jongen Serge Gainsbourg. Van mooie jongen gesproken, het valt op, hoe Bobby meestal zwaar geschminkt met valse wimpers op het podium staat. Hij moet niet onderdoen voor zijn vrouwelijke collega' s. Een ander San Remo nummer, "Io che non vivo senza te" eindigde pas op de 7de  plaats in 1965. Dat nummer zou Dusty Springfield een jaar later als "You don't have to say you love me" naar de hoogste regionen van de internationale hitpardes voeren. Vroeg of laat maak ik nog een appendix aan deze website over de San Remo nummers, die vertaald werden en her en der succesvol waren. Ook vermeldenswaard is, dat de andere uitvoerders van "Se piangi, se ridi", de Amerikaanse New Christy Minstrels waren, een groep waar o.m. Kenny Rodgers, Kim Carnes en Barry Mc Guire toe behoorden.

   

   

  Bobby Solo - fascination.mp3

  Bobby Solo - la casa del signore.mp3

  Bobby Solo - la vita e' rosa.mp3

  Bobby Solo - moolin rouge.mp3

  Bobby Solo - moon river.mp3

  Bobby Solo - polvere di stelle.mp3

  Bobby Solo - ricordati ragazzo.mp3

  Bobby Solo - Se piangi, se ridi

  Bobby Solo - stanotte si.mp3

  Bobby Solo - syboney.mp3

  Bobby Solo - t'ho voluto bene.mp3

  Bobby Solo - ti guardero' nel cuore.mp3

  Bobby Solo - Una lacrima sul viso

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herve Vilard


  Herve Vilard

   

  Herve Vilard, wiens echte naam Rene Villard, werd geboren op 24 juli 1946 in Parijs (Frankrijk). Hij werd geboren in een taxi en zal worden verwijderd uit de voogdij van zijn moeder te worden geplaatst in verschillende gezinnen en weeshuizen, waar het zal groeien. Nog een tiener was, verhuisde hij naar Parijs. Daar ontmoette hij Daniel Cordier die zal zijn voogd. Herve Vilard houdt van muziek en neemt zangles. Spotted door een artistiek leider in 1965 nam hij zijn eerste vijfenveertig ronden: "Capri C'est Fini." De titel voldoet aan een groot succes en voortbewogen de jonge man op de scène.
  Dit succes zal Herve Vilard opname van zijn eerste album en het maken van zijn eerste tournee in Frankrijk, maar ook in Europa en Zuid-Amerika. In de vroege jaren zeventig verhuisde hij naar Buenos Aires (Argentinië) en blijft zijn loopbaan in Latijns-Amerika tot 1978. Het is het jaar van zijn terugkeer naar Frankrijk met de titel "Wij", samengesteld door Toto Cutugno. Deze terugkeer winnaar zal worden gevolgd door vele andere succes van het album ook zelden (de laatste is "cri du Coeur" in 2004). Ondanks deze zeldzaamheid, Herve Vilard is een favoriet van het Frans.

   

   

  • Herve Vilard - Adieu Jolie Candy
  • Herve Vilard - Capri C'est Fini
  • Herve Vilard - Fais La Rire
  • Herve Vilard - Lila Lilam
  • Herve Vilard - Mediterraneenne
  • Herve Vilard - Nous
  • Herve Vilard - un adios
  • Herve Vilard - Un Monde Fait Pour Nous (Il Mondo)
   Herve Vilard - Reviens

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (7 Stemmen)
  03-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jane Birkin  Jane Birkin

   

  Jane Mallory Birkin (Londen, 14 december 1946) is een Engelse actrice en zangeres die sinds eind jaren 1960 in Frankrijk woont. In Nederland is ze vooral bekend van haar duet met haar toenmalige echtgenoot, Serge Gainsbourg, "Je t'aime... moi non plus" uit 1969.

  Jane Birkin is de dochter van commandant David Birkin en actrice Judy Campbell. Haar broer is regisseur en scenarioschrijver Andrew Birkin.

   

  In 1965 trouwde Birkin met John Barry, de componist die onder andere de muziekscore van James Bond op zijn naam heeft staan. De twee scheidden in 1968. In 1966 verwierf ze redelijke bekendheid met haar rol als een naaktmodel in Antonioni's controversiële film Blowup.

   

  In 1968 ontmoette ze tijdens haar verblijf in Frankrijk de Franse popster Serge Gainsbourg. De twee trouwden al snel. In 1969 namen de twee het door Gainsbourg geschreven erotische Franstalige nummer "Je t'aime... moi non plus" op. Aanvankelijk zou Brigitte Bardot het nummer opnemen, maar die vond het te gewaagd. De single was controversieel door zijn expliciete seksuele aard (de tekst van het nummer werd ondersteund door gekreun en gehijg) en verscheidene radiostations weigerde het te draaien. Toch werd het nummer een grote hit in verscheidene Europese landen. Hierna volgde al gauw een album, Jane Birkin - Serge Gainsbourg.

   

  In het begin van de jaren zeventig richtte zich voornamelijk op haar filmcarrière, onder andere als de lesbische geliefde van Brigitte Bardot in Don Juan 73 van Roger Vadim (1973). Samen met Serge Gainsbourg nam ze enkele albums op, waaronder Lolita Go Home (1975) en Ex-Fan des Sixties (1978). Haar platen zijn vooral in Frankrijk zeer succesvol.

   

  In 1987 speelde ze in de film Kung Fu Master van Agnès Varda, waarvoor ze tevens het script schreef. Haar rol van een veertigjarige vrouw, die een relatie begint met een vijftienjarige jongen, zorgde voor enige controverse. Varda uitte haar waardering voor Birkin door het jaar daarop een lange documentaire op te nemen met haar als onderwerp, Jane B. par Agnès V.

   

   

  Jane Birkin - baby alone in babylone

  Jane Birkin - En Rire de Peur D'Etre Oblige D'En Pleurer

  Jane Birkin - Ex-Fan des Sixties
  Jane Birkin - Jane B 1139

  Jane Birkin - LA DECADENSE - (Jane Birkin & Serge Gainsbourg)

  Jane Birkin - Quoi

  Jane Birkin & Charlotte Gainsbourg - Di Doo Dah

  Jane Birkin & Serge Gainsbourg - Je T'aime Moi Non Plus

  Jane Birkin & Vanessa Paradis –

  -La Ballade de Johnny Jane - La Soirée des Enfoirés (1996)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Serge Gainsbourg
  Serge Gainsbourg No2

  Serge Gainsbourg

   

  Serge Gainsbourg, artiestennaam van Lucien Ginzburg (Parijs, 2 april 1928 - aldaar, 2 maart 1991) was een Frans dichter, zanger, componist, acteur en regisseur.

  Hij werd geboren in Parijs, Frankrijk als de zoon van Joods-Russische ouders. Hij had een dochter, Charlotte, bij Jane Birkin, en een zoon, Lulu, bij zijn laatste partner Bambou (Pauline Von Paulus).

   

  Zijn vroege werk was beïnvloed door Boris Vian. Gainsbourg wilde, onder invloed van Britse en Amerikaanse popmuziek, ontsnappen aan het ouderwetse chanson en nieuwe muzikale gebieden ontdekken.

   

  Tijdens zijn carrière schreef hij soundtracks voor meer dan 40 films. Zelf regisseerde hij ook vier films: Je t'aime… moi non plus, Equateur, Charlotte For Ever en Stan The Flasher.

   

  Zijn grootste hit, Je t'aime… moi non plus, was zeer erotisch getint. Hoewel het oorspronkelijk werd opgenomen met Brigitte Bardot, werd het niet met haar stem uitgebracht, maar met die van zijn toekomstige vriendin Jane Birkin, omdat Bardot niet meer verder wilde.

   

  Omdat het als "te heet" beschouwd werd, werd dit lied in verschillende landen gecensureerd en zelfs Frankrijk werd de meest expliciete versie onthouden. De controverse zorgde echter ook voor veel bekendheid en zorgde ervoor dat het de nr. 1 werd in veel hitlijsten, waaronder die van het Verenigd Koninkrijk.

   

  Zijn meest invloedrijke werk Histoire de Melody Nelson werd uitgebracht in 1971. Het was een conceptalbum samengesteld door Jean-Claude Vannier en vooral gebaseerd op Nabokovs roman Lolita. Het heeft onder andere artiesten zoals Air, David Holmes en Beck beïnvloed.

   

  In 1975, bracht hij het album Rock Around the Bunker uit, een rockalbum dat volledig gewijd is aan het Nazisme, waarin hij met zwarte humor herinneringen bovenhaalt van hoe hij en zijn familie leden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Serge had als kind nog de Davidster gedragen in Parijs.

   

  Het daaropvolgende jaar werd een van zijn andere grote werken uitgebracht: L'Homme à la Tête de Chou met Marilou als een nieuw karakter en met veel bombastische, orkestrale muziek.

   

  In 1978 nam hij in Jamaica een reggaeversie op van het Franse volkslied, de "Marseillaise", "Aux Armes et cetera" , samen met de band van Bob Marley, The Wailers. Hierdoor kreeg hij doodsbedreigingen van rechtse veteranen uit de Algerijnse Onafhankelijkheidsoorlog. Kort daarna kocht Gainsbourg het originele manuscript van de Marseillaise. Hierop antwoordde hij de critici dat zijn versie dichter bij het origineel was omdat in het origineel duidelijk de woorden "Aux armes et cætera..." voorkomen in het refrein.

   

  Het jaar daarop werd zijn nieuwe Gainsbarre-look officieel voorgesteld in de film "Ecce Homo". Tijdens de laatste 10 jaar van zijn leven verscheen hij dikwijls op tv, vooral door zijn controversiële zin voor humor en zijn provocaties. Tijdens deze periode bracht hij ook Love On The Beat en zijn laatste studio-album You're Under Arrest uit, evenals twee live-cd's.

   

  Op het einde van zijn leven werd Gainsbourg een vaste waarde in Franse talkshows, met misschien zijn meest bekende provocatie toen hij "I want to fuck you" tegen Whitney Houston zei. Zijn liedjes werden steeds excentrieker, van het anti-drug "Les Enfants de la Chance" tot het super-dubbelzinnige "Lemon Incest" met zijn dochter Charlotte. Dit illustreert ook zijn grote liefde voor woordspelletjes, soms ook pijnlijk, "Bowie, Bah Oui" (of: "Bowie, Beau oui comme Bowie").

   

  Gainsbourg stierf op 2 maart 1991 aan een hartaanval en werd begraven op het kerkhof van Montparnasse, in Parijs. Zijn huis op het beroemde adres 5bis rue de Verneuil is nog steeds volledig bedekt met graffiti en gedichten.

   

  Een van de grootste vertolkers van zijn muziek was Petula Clark, wier succes in Frankrijk vooral te danken was aan het zingen van Gainsbourgs muziek. In 2003 schreef ze "La Chanson de Gainsbourg" als een eerbetoon aan de componist van sommige van haar grootste hits.

   

  Serge is ook bekend als de componist van Poupée de cire, poupée de son, waarmee France Gall het Eurovisiesongfestival won voor Luxemburg.

   

   

  Serge Gainsbourg - Aux Armes Et Caetera

  Serge Gainsbourg - Je suis venu te dire que je m'en vais

  Serge Gainsbourg - Sea sex and sun

  Serge Gainsbourg & Jane Birkin  - Je T'aime Moi Non Plus

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Cousins  The Cousins

   

  Gitaargroep uit de later jaren vijftig, begin zestig, die er als eersten in slaagden om "rock & roll" muziek vanuit België te exporteren. Ze speelden muziek in de trend van The Shadows, en hadden ook een podiumact die daar het een en ander van weg had.

     

  De basis van de groep werd gelegd binnen een orkest genaamd "La Jeune Equipe", dat zich vooral onledig hield met het opvrolijken van verjaardagsfeesten en -partijen voor de welgestelde Brusselse burgerij. Ze veranderden hun naam in "Les Cousins" toen ze gevraagd werden voor een optreden in een gelijknamige club op de 14de juli (Franse nationale feestdag). Op die dag werden ze ook ontdekt door platenbaas Jean Klüger.

   

  De vrolijke en betekenisloze song "Kili-Watch" uit 1960 wordt een instanthit en een enorm succes. Binnen een paar maanden worden er meer dan 50.000 exemplaren van verkocht, een enorm aantal voor de Belgische platenindustrie in die dagen. De song, een compositie van bassist Derese, was naar verluidt een adaptatie van een indianenliedje dat hij bij de scouts geleerd had.

   

  Er onstaat echter onenigheid over de royalties voor "Kili Watch", en Derese verlaat de groep. Hij richt het concurrerende "The Kili-Jacks" op, maar die zullen niet dezelfde impact halen.

   

  De groep slaagt erin zijn populareit verdiend met de hit meer dan vijf jaar te rekken. In "Wit-Lof from Belgium" luidt het "Het waren cleane, altijd lachende jongens in nette pakjes die wisten waar ze de mosterd moesten halen. Inpikken op een buitenlandse rage, overgieten met een scheut folklore en een slappe Shadows-saus en bingo! Titels als "When the Cousins come twistin' in" en "The Limbo Rock" zeggen genoeg."

   

  The Cousins hadden ook de pers en de toen opkomende tienerbladen mee, vermits zij de eerste Belgisch "rock-n-rollers" waren die het ook buiten België konden waarmaken : Duitsland, Italië, Frankrijk, Denemarken, Zaïre en Argentinië (waar ze de status van halfgoden kregen onder de verspaanste naam "Los Primos").

   

  Het spel duurde tot eind 1966. Meer dan 20 jaar later zou de groep ter gelegenheid van "Golden Oldies" en "Diamond Awards" nog wel eens heropgericht worden.

   

  The Cousins A Girl Named Sue 1964

  The Cousins All Right Mamma 1966       

  The Cousins Am Sonntag wirst du 17 Jahre 1962       

  The Cousins Anda          

  The Cousins Anything At All          

  The Cousins Apache 1962       

  The Cousins At The Club 1965       

  The Cousins Ayé lula!          

  The Cousins Boomeranga 1963       

  The Cousins Bouddha 1961 01/04/1961 10 12

  The Cousins Bye Bye Lola 1963       

  The Cousins Dale que dale 1960       

  The Cousins Dang Dang 1961 01/11/1961 9 12

  The Cousins Dansevise 1963 01/05/1963 15 4

  The Cousins Das alte Haus in New Orleans 1964       

  The Cousins Deep In The Valley.mp3

  The Cousins Dingue dingue (Dang Dang)          

  The Cousins Do re mi 1964       

  The Cousins Elle a dit mmm (Mumblin' Mosie)          

  The Cousins Four Sailors Back Home 1966       

  The Cousins Fuego 1960       

  The Cousins Funny How Love Can Be 1965       

  The Cousins Hambone 1962       

  The Cousins Hey Hey          

  The Cousins Hey Mae! 1962               

  The Cousins Honolulu Love 1963       

  The Cousins Hully Gully Boy 1963       

  The Cousins I Told You So 1960       

  The Cousins Immer überall 1964       

  The Cousins It's The Beat 1963       

  The Cousins Je n'oserai plus jamais 1963       

  The Cousins Je Reviendrai My Love

  The Cousins J'revu ton visage 1963       

  The Cousins Just Because 1965       

  The Cousins Kana Kapila 1961       

  The Cousins Kathleen          

  The Cousins Kili-Watch 1960 01/11/1960 3 24

  The Cousins Kili-Watch 65

  The Cousins Lawdy Lawdy 1962 01/12/1962 15 8

  The Cousins Le pénitencier 1964       

  The Cousins Le Robot 

  The Cousins Limbo Rock 1962       

  The Cousins Little Honda

  The Cousins Madagascar 1963       

  The Cousins Manhattan Spiritual 1962       

  The Cousins Marchand de parasols 1961       

  The Cousins Marche tout droit          

  The Cousins Marilyn (Kathleen) 1962

  The Cousins Michael 1962       

  The Cousins Mumblin' Mazie 1962       

  The Cousins Mumblin Mosie          

  The Cousins My Mama's Out Of Town.mp3

  The Cousins New Orleans 1964       

  The Cousins Nothin' 1962       

  The Cousins O.K. Twist          

  The Cousins Parasol 1961 01/06/1961 15 4

  The Cousins Paris Peppermint Twist 1962       

  The Cousins Peppermint Twist 1962       

  The Cousins Pep's 1964       

  The Cousins Plere pays moin 1961       

  The Cousins P'tits oiseaux 1963       

  The Cousins Quand Les Cousins s'en vont twister       

  The Cousins Relax 1962 01/10/1962 14 4

  The Cousins Roses Are Red          

  The Cousins S.O.S 1963       

  The Cousins Si loin de moi 1961       

  The Cousins Stodola 1961       

  The Cousins Sweet Virginia 1962       

  The Cousins Swingova 1963       

  The Cousins Tel-Aviv 1963       

  The Cousins Tell Me When 1964       

  The Cousins Tentation 1961       

  The Cousins The Cousins In London - New Orleans          

  The Cousins The House Of The Rising Sun      

  The Cousins The Robot 1962       

  The Cousins Todeloo 1963       

  The Cousins Tu n'm'avais pas dit 1961       

  The Cousins Twistin' Baby 1962       

  The Cousins Wadiya 1963 01/04/1963 18 4

  The Cousins Wait A Minute 1965       

  The Cousins When The Cousins Come Twistin'in 1962       

  The Cousins You'd Better Watch Your Baby.mp3

  The Cousins You Caught Me On The Hop 1962

   

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
  02-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Claudia Sylva


  CLAUDIA SYLVA 

   

  CLAUDIA SYLVA  was een Belgische die in het Frans zong en een enorme hit had in 65 met J'AI PLEURE.

  Ik heb niets teruggevonden over haar in het jaar  65. Tegenwoordig runt ze een restaurant in Brussel, en ze treed nu en dan nog op.

  Ze deed indertijd een wereldtournee, ging zelfs naar Zuid Africa en speelde in een film.

  Ze stond nr 13 in de Vlaamse top 100 van 65, ver voor the Beatles en The Rolling stones.

  In mei 65 stond Claudia Sylva op nr 2 in de Vlaamse top 20 en ze bleef 4 maand in de hitparade staan. De opvolger van J'ai pleure TOI ET MOI  stond in oktober op nr 10.

   

  Claudia was dus de vrouwelijke Adamo en Vlaanderen sloot haar in de armen.

  Claudia Sylva scoorde 40 jaar geleden een grote hit met J'ai Pleuré. In de tijd dat een gouden single nog 100.000 keer over de toonbank moest gaan, de televisie nog geen kleuren kende en muziek uit eigen land nog gerespecteerd werd. Na de single wist ze dat succes niet meer te evenaren en liet ze de showbizz achter zich. Nu, 40 jaar later, heeft ze er terug zin in. Zelf zegt ze dat een totaal nieuwe single weinig kans op slagen heeft dus ... haalt ze haar eigen J'ai Pleuré van onder het stof.

   

   

  Claudia Sylva - J'ai Pleuré

  Claudia Sylva  - Je te donne mon cœur

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sandie Shaw


  Sandie Shaw

   

  Sandie Shaw, echte naam Sandra Ann Goodrich (Dagenham, 26 februari 1947) was één van de populairste Britse zangeressen uit de jaren zestig.

  Ze werd in 1964 ontdekt door Adam Faith die haar op een concert bezig zag (ze mocht zingen op het concert na 2de geworden te zijn in een talentenwedstrijd). Enkele weken later had ze een platencontract en haar eerste single As long as you are happy baby werd uitgebracht. Dit was niet zo'n groot succes maar haar 2de single was dat wel, Always something there to remind me geschreven door Burt Bacharach en Hal David, Shaw kwam er 3 weken mee op 1 in de Britse hitlijst.

   

  Ze maakte nog verschillende grote hits, omdat ze veel liedjes ook in het Frans, Italiaans, Duits en Spaans uitbracht werd ze in heel Europa bekend. Ze was ook zeer bekend in Zuid-Amerika, zong zelfs een keer achter het IJzeren Gordijn en in Iran. Amerika werd niet veroverd omdat ze geen werkvergunning kreeg daar, maar toch heeft ze er heel wat fans. Ze zong meestal op blote voeten want dan voelde ze zich meer relaxed en had ze meer zin om het lied te zingen.

   

  In 1967 begon haar succes wat te tanen en werd ze tegen haar wil naar het Eurovisiesongfestival gestuurd, ze dacht dat dit haar geloofwaardigheid zou aantasten. Er werden 5 liedjes voorgesteld op de Britse televisie en Puppet on a string (een lied dat ze haatte) won. Na 11 jaar slaagde Sandie er als eerste in om het songfestival te winnen voor het Verenigd Koninkrijk, barrevoets, en het bezorgde haar een derde nummer één-hit (een record voor een zangeres in die tijd) en ze had er ook meteen een wereldhit mee beet, het was de meest verkopende single van het jaar in Duitsland. In 1967 trouwde ze met modeontwerper Jeff Banks met wie ze in 1971 een dochter, Gracie, kreeg. Shaw zou ook snel met een eigen kledinglijn beginnen en verrassend genoeg ook eigen schoenen. Op het einde van de jaren zestig waren haar liedjes niet meer zo populair.

   

   

  Sandie Shaw - Always Something There To Remind Me

  Sandie Shaw - Are You Ready To Be Heartbroken

  Sandie Shaw - How Can You Tell

  Sandie Shaw - Long Live Love

  Sandie Shaw - Message Understood

  Sandie Shaw - Puppet On A String 1967

  Sandie shaw - Tell the boys

  Sandie Shaw & The Smiths - Jeane

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (7 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dimitri Dourakine

  [Копия+5.jpg]

  Dimitri Dourakine

  is de artiestennaam van Leo Caerts die in 1969 veel, heel veel, plaatjes verkocht van zijn "Casatschok" in de Benelux, Frankrijk en in Zuid-Amerika.


  Casatschok - a1 - Casatschok.mp3
  Casatschok - a2 - Those Were The Days.mp3
  Casatschok - a3 - Paprika, Kaviar, Wodka.mp3
  Casatschok - a4 - Ochi chernye.mp3
  Casatschok - a5 - La de dion bouton.mp3
  Casatschok - a6 - Pauvre Cow-Boy.mp3
  Casatschok - b1 - Da, da, niet, niet, niet.mp3
  Casatschok - b2 - Kalinka.mp3
  Casatschok - b3 - Toi, toi, toi.mp3
  Casatschok - b4 - Adelina.mp3
  Casatschok - b5 - Boublitshki.mp3
  Casatschok - b6 - Le tzigane amoureux.mp3

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
  01-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ricky Nelson


  Ricky Nelson

   

  Eric Hilliard "Ricky" Nelson (Teaneck (New Jersey), 8 mei 1940 - De Kalb (Texas), 31 december 1985) was een Amerikaans zanger.

   

  Als kind trad hij op in de televisieserie "The Adventures of Ozzie & Harriet" van zijn ouders. Zijn vader was orkestleider en zijn moeder zangeres. Hij was één van de eerste tienersterren in Amerika. In 1957 nam hij zijn eerste plaat op, een cover van "I'm walkin'" van Fats Domino. In de jaren erna werd hij bijzonder populair: in eind jaren '50 - begin jaren '60 verkocht alleen Elvis Presley in de Verenigde Staten meer platen. Bekende hits van hem waren "Hello Mary Lou", "Travelin' Man" en "Poor Little Fool."

   

  Ricky Nelson werkte ook als acteur. In 1959 vertolkte hij een hoofdrol in de film "Rio Bravo" met John Wayne en Dean Martin. In de jaren '60 bleven successen uit. Hij veranderde van muziekstijl en ging van de rock 'n roll meer de countrykant op. Zijn fans waardeerden dit maar matig. Nelson schreef over hun onwil hem nieuw repertoire te gunnen het lied "Garden Party" (1972), dat prompt een hit werd.

   

  In de jaren zeventig en '80 raakte hij toch in vergetelheid, tot hij in 1985 met veel succes meedeed aan een serie golden oldie-concerten in Engeland. Dit leidde tot een soortgelijke tour door het zuiden van de Verenigde Staten. Tijdens deze tour kwam hij, op oudejaarsdag van 1985, bij een vliegtuigongeluk in Texas, op 45-jarige leeftijd om het leven.

   

  De tweelingzonen van Ricky Nelson, Gunnar en Matthew, vormden later de popgroep Nelson, die in 1990 een nummer 1-hit had in Amerika.

   

   

  Ricky Nelson - A Wonder Like You

  Ricky Nelson - Believe What You Say.mp3

  Ricky Nelson - Boppin' The Blues.mp3

  Ricky Nelson - Cindy [Version 2].mp3

  Ricky Nelson - Don't Leave Me This Way.mp3

  Ricky Nelson - Everlovin'

  Ricky Nelson - Fools Rush In.mp3

  Ricky Nelson - For You

  Ricky Nelson - Garden Party.mp3

  Ricky Nelson - Have I Told You Lately That I Love You.mp3

  Ricky Nelson - Hello Mary Lou.mp3

  Ricky Nelson - Hip Hip Baby.mp3

  Ricky Nelson - I Got a Feeling.mp3

  Ricky Nelson - I Wanna Be Loved

  Ricky Nelson - If You Can't Rock Me.mp3

  Ricky Nelson - I'm Not Afraid

  Ricky Nelson - I'm Walkin'.mp3

  Ricky Nelson - It's Late.mp3

  Ricky Nelson - It's up to You.mp3

  Ricky Nelson - Just a Little Too Much.mp3

  Ricky Nelson - Lonesome Town.mp3

  Ricky Nelson - Mighty Good.mp3

  Ricky Nelson - My Bucket's Got A Hole In It.mp3

  Ricky Nelson - Never Be Anyone Else But You.mp3

  Ricky Nelson - One Of These Mornings.mp3

  Ricky Nelson - Poor Little Fool (1958).mp3

  Ricky Nelson - Red Cadillac And A Black Moustache.mp3

  Ricky Nelson - She Belongs To Me

  Ricky Nelson - Shirley Lee.mp3

  Ricky Nelson - Stood Up.mp3

  Ricky Nelson - String Along.mp3

  Ricky Nelson - Sweeter Than You.mp3

  Ricky Nelson - Teenage Idol.mp3

  Ricky Nelson - Thats all She Wrote

  Ricky Nelson - Travelin' Man.mp3

  Ricky Nelson - Waitin' in School.mp3

  Ricky Nelson - Wanderer (1)

  Ricky Nelson - Yes Sir That's My Baby

  Ricky Nelson - You Are the Only One.mp3

  Ricky Nelson - You Know What I Mean.mp3

  Ricky Nelson - You Tear Me Up.mp3

  Ricky Nelson - Young Emotions

  Ricky Nelson - Young World.mp3

   

  Ricky Nelson - Dean Martin & Ricky Nelson - Rio Bravo.mp3

  Walter Brennen & Ricky Nelson - Cindy

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Benny  Bob Benny

   

  Emilius Wagemans (artiestennaam Bob Benny) (Sint-Niklaas, 28 mei 1926) is een Vlaams zanger en musicalster. Hij is vooral bekend van zijn hit Waar en wanneer.

  Bob Benny begon zijn carrière als zanger vlak na de Tweede Wereldoorlog. Hij trad toen op in een café aan de Grote Markt in Sint-Niklaas. In 1951 deed Benny auditie bij het NIR en mocht vervolgens optreden in het radioprogramma De Antenne Zingt. In die tijd neemt hij ook zijn eerste plaat op: Mijn hart spreekt tot u. In 1957 scoort hij zijn eerste grote hit met Cindy oh Cindy. Zijn artiestennaam koos Bob Benny toen hij nog bij het Metro Club Orkest zong. De leider van dat orkest heette Robert en daar leidde hij de naam Bob van af. Deze speelde klarinet in de stijl van Benny Goodman, dus koos hij Benny als zijn achternaam.

   

  In februari 1959 nam Bob Benny deel aan de voorrondes voor het Eurovisie Songfestival. In de finale won hij van zangeres Jo Leemans. Zodoende mocht hij België vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival van 1959 in Cannes. Daar werd hij gedeeld zesde met zijn liedje Hou toch van mij. Tot op heden is dat de hoogst behaalde positie voor een Vlaamse inzending bij het Eurovisie Songfestival. In de Vlaamse hitlijst haalde het nummer de vierde plaats. Twee jaar later wint Bob Benny weer de voorronde voor het songfestival, met het liedje September, gouden roos. Op het Eurovisie Songfestival van 1961 wordt hij gedeeld vijftiende en laatste, met slechts één punt van Luxemburg. Deze lage notering is wellicht ook deels te wijten aan de impopulariteit van België in die tijd vanwege de omstreden Kongo-politiek. In 1963 scoorde Bob Benny zijn grootste hit met Waar en wanneer, een Nederlandstalige bewerking van Als Flotter Geist, gecomponeerd door Johann Strauß. Het nummer bereikt de derde plaats in de Vlaamse hitparade en zelfs in Nederland wordt het een klein hitje. Het leverde hem een gouden plaat op.

   

  Mede door zijn bekendheid van het songfestival kreeg hij optredens in verschillende Europese landen. Hij trad ook zes jaar lang op in Berlijn in de musical Mein Freund Bunburry en de operette Maske in Blau. In Vlaanderen zelf speelde hij een rol in My Fair Lady. Daarnaast heeft hij ook op cruiseschepen gewerkt. Tot en met 2000 heeft Bob Benny in musicals gespeeld. In Vlaanderen is zijn bekendste rol die van Doolittle in My Fair Lady. In 2001 werd de inmiddels 75-jarige artiest getroffen door een beroerte. Tevens maakte hij dat jaar bekend dat hij homoseksueel is.

   

  Door zijn lange verblijf in het ziekenhuis naar aanleiding van zijn beroerte, kwam Bob Benny in financiële problemen. Op 23 april 2003 werd daarom in Antwerpen een benefietconcert voor hem georganiseerd, zodat hij zijn ziekenhuiskosten kon betalen. Het concert stond in het teken van componist Richards Rodgers. Het werd gepresenteerd door Jo de Poorter en er werden nummer van Rodgers gezongen door bekende Vlaamse musicalsterren.

   

  Bob Benny - Alleen Door Jou.mp3
  Bob Benny - Als Sterren Flonkerend Aan De Hemel Staan.mp3
  Bob Benny - Amore 5014
  Bob Benny - April in portugal.mp3
  Bob Benny - Bella Maria.mp3
  Bob Benny - Bij Jou Was Het Altijd Zo Mooi.mp3
  Bob Benny - Blauw is de nacht.mp3
  Bob Benny - Cindy,oh cindy 5014
  Bob Benny - De gouden sleutel 5020
  Bob Benny - De oude slotgracht.mp3
  Bob Benny - Een onmogelijke droom.mp3
  Bob Benny - En Toen Kwam Jij.mp3
  Bob Benny - Geef aan je vrouwtje.mp3
  Bob Benny - Hou toch van mij.mp3
  Bob Benny - In de zon.mp3
  Bob Benny - Je laatste kus 5020
  Bob Benny - Je vous aime, ma cherie.mp3
  Bob Benny - Lieveling .mp3
  Bob Benny - Medley 01 zing senorita/boerinnekesdans/het is vandaag...
  Bob Benny - Medley 02 -aan het noordzeestrand/aan het kaaischipperskwartier/lichtjes v.d schelde

  Bob Benny - Medley 03.mp3
  Bob Benny - Medley 04.mp3
  Bob Benny - Medley 05.mp3
  Bob Benny - Medley 06.mp3
  Bob Benny - Medley 07.mp3
  Bob Benny - Medley 08.mp3
  Bob Benny - Medley 09.mp3
  Bob Benny - Medley 10.mp3
  Bob Benny - Medley 11.mp3
  Bob Benny - Medley 12.mp3
  Bob Benny - Medley 13.mp3
  Bob Benny - Mijn gitaar zal altijd zingen (1976) 1007
  Bob Benny - Mijn Kleine Jongen.mp3
  Bob Benny - Op De Purp'ren Hei.mp3
  Bob Benny - Paola.mp3
  Bob Benny - Parel Van Tahiti.mp3
  Bob Benny - Rad van fortuin.mp3
  Bob Benny - Rode Rozen, Rode Lippen, Rode Wijn.mp3
  Bob Benny - September, gouden roos
  Bob Benny - September.mp3
  Bob Benny - Violetta.mp3
  Bob Benny - Waar en wanneer.mp3
  Bob Benny - Wanneer je de liefde kent.mp3
  Bob Benny - Wat je naam was, dat ben ik vergeten.mp3 1007

   

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bert Kaempfert  Bert Kaempfert

   

  Bert Kaempfert, geboren Berthold Kämpfert (Hamburg, 16 oktober 1923 - Majorca, 21 juni 1980) was een Duits componist, arrangeur en bigbandleider. Voor de opkomst van James Last behoorde Kaempfert samen met Max Greger tot de succesvolste Duitse orkestleiders van na de Tweede Wereldoorlog. Gedurende een korte periode trad hij op onder het pseudoniem Bob Parker.

  Op de muziekschool in Hamburg studeerde hij meerdere muziekinstrumenten, piano, klarinet, saxofoon en accordeon. Hij begon zijn carrière als saxofonist bij het radio-orkest van Hans Busch in Danzig. Tijdens de Tweede Wereldoorlog verbleef hij in gevangenschap in Denemarken waar hij verliefd werd op een jonge Deense. Uit deze relatie werd zijn oudste dochter geboren. Eveneens tijdens die periode formeerde hij zijn eerste bigband Pik Ass. Na de oorlog ging hij met deze band op de schnabbeltour langs Amerikaanse officiersclubs in Noord-Duitsland.

   

  Aan het eind van de veertiger jaren componeerde en arrangeerde hij hoofdzakelijk voor de NDR en Polydor. Voor Freddy Quinn bijvoorbeeld schreef hij in 1959 Die Gitarre und das Meer, wat een grote hit werd. Ook bewerkte Kaempfert het Duitse volksliedje "Muss i denn zum Städtele hinaus" dat onder de titel "Wooden Heart" Elvis Presley een wereldsucces opleverde.

   

  Met Wonderland by Night maakte Kaempfert in 1960 zijn grote internationale doorbraak: In 1961 stond deze hit vijf weken nummer één in de Verenigde Staten, dat was de eerste keer dat een Duitser een nummer één-hit had in de VS. Een andere compositie van hem Morgen bereikte eveneens een hoge klassering in de Amerikaanse Top 20.

   

  In 1961 is hij verantwoordelijk voor de opnames van de zanger Tony Sheridan, die wordt begeleid door een tot dan toe onbekende band, The Beatles.

   

  Zijn compositie African Beat (1962) is de herkenningsmelodie geworden van het sprookje de Indische waterlelies in de Efteling, waar het wordt gespeeld door een kikkerorkest en een ganzenemsemble.

   

   

  Bert Kaempfert - A Swingin' Safari.mp3

  Bert Kaempfert - Afrikaan Beat.mp3

  Bert Kaempfert - Angelica mp3

  Bert Kaempfert - Baby Elephant Walk mp3

  Bert Kaempfert - Bert's Bossa Nova.mp3

  Bert Kaempfert - Besame Mucho.mp3

  Bert Kaempfert - Black Beauty.mp3

  Bert Kaempfert - Cha Cha Brasilia.mp3

  Bert Kaempfert - Chicken Talk.mp3

  Bert Kaempfert - Happy Safari.mp3

  Bert Kaempfert - Happy Trumpeter.mp3

  Bert Kaempfert - Limbo Lady mp3

  Bert Kaempfert - Mambo Mania.mp3

  Bert Kaempfert - Maria Elena.mp3

  Bert Kaempfert - Market Day.mp3

  Bert Kaempfert - Mombasa Rock mp3

  Bert Kaempfert - Monkey Shuffle mp3

  Bert Kaempfert - Pata Pata mp3

  Bert Kaempfert - Poinciana (Song Of The Tree).mp3

  Bert Kaempfert - Say Si Si (Para Vigo Me Voy).mp3

  Bert Kaempfert - Seven Up mp3

  Bert Kaempfert - Similau.mp3

  Bert Kaempfert - Skokiaan.mp3

  Bert Kaempfert - Soft Shoe Safari.mp3

  Bert Kaempfert - Sugar Bush mp3

  Bert Kaempfert - Sweet And Gentle (Me Lo Dijo Adela).mp3

  Bert Kaempfert - Take Me.mp3

  Bert Kaempfert - That Happy Feeling.mp3

  Bert Kaempfert - The Bandit (O Cangaceiro).mp3

  Bert Kaempfert - The Breeze And I.mp3

  Bert Kaempfert - The Way I Love You).mp3

  Bert Kaempfert - Tom Hark mp3

  Bert Kaempfert - Tootie Flutie.mp3

  Bert Kaempfert - Trumpet Fiesta.mp3

  Bert Kaempfert - Walking with lips mp3

  Bert Kaempfert - Wimoweh.mp3

  Bert Kaempfert - Zambesi.mp3

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The regento stars  The regento stars

   

   

  Bruno Siegfried Majcherek (Heerlen, 3 januari 1936) is een volkszanger van Poolse afkomst (zijn ouders waren Pools), die opgegroeid is in Heerlen. Sinds 1952 treedt hij regelmatig op, met name in Zuid-Limburg. Hij is bekend van zijn tango's en walsen. Hij treedt meestal op met zijn eigen orkest: Bruno Majcherek und die Regento Stars.

   

  Na W.O. II tot in het begin van de jaren '60 heerste er een heuse tangorage in Europa. In de Benelux hotste het orkest van Malando (« Olé guapa ») van feestzaal naar feestzaal in Duitsland het orkest van Alfred Hause, dat in 1961 met …, zo waar de eerste editie van de Deutsche Schlagerfestspiele won. Ook een aantal gezongen tango's kwamen aan het venster piepen, denk maar aan de (tango)schlagerzangers Rudi Schurike (« Florentinische Nächte » en « Caprifischer »)en René Carol (« Bianca Rosa »,  « Rote Rosen, Rote lippen, roter Wein », « Deinen Namen, den hab' ich vergessen »), Gerhard Wendland (« Tanze mir mir in den Morgen »)en het Hazy Osterwald Sextett (« Kriminial Tango »), Rocco Granata e.a. « Du schwarzer Zigeuner ». Zelfs The Shadows speelden « Guitar tango » tot in de hoogste hitparaderegionen.

   

  Met « Laila » stonden de uit Nederlands Limburg afkomstige Regento Stars van maart  tot november '60, zij aan zij met  die Regenpfeifer, in de Benelux hitparades. « Laila » was een tango van voor W.O. II, waar in het middendeel een stuk parlando bijgeplakt werd. De oorspronkelijke bezetting bestond van het in 1958 opgericht quintet bestond uit lead-zanger  en klarinettist Bruno Majcherek (°3.1.1936), Dora en Otto Zerdoner, Sigmund of Siegfried Meyer en Jo Theunissen. In de plaats van de in 1965 verongelukte gitarist Jo Theunissen kwam Men Van Meegen. In 1961 kregen ze een gouden plaat voor meer dan 1,5 miljoen verkochte exemplaren. Vanaf 1963 noemde de groep « Bruno Majcherek  en de Regento Stars ». Bruno was de zoon van een ingeweken Pool, die in de Oranje-Nassau koolmijn in Heerlen werkte.

   

  Op het Grand Gala du Disque van 1963 zong Bruno « Oh Donna Clara » dat opnieuw een reuze-hit werd. Het succes van « Laila » kon evenwel niet geëvenaard worden. Vanaf 1965 werden geen nieuwe platen meer uitgebracht alhoewel de groep tot 1970 bleef optreden.

   

  Regento Stars - Blauwe Ogen
  Regento Stars - Der Schlittenhund

  Regento Stars - Hallo goedemorgen holland

  Regento Stars – Leila

  Regento Stars - Misschien Zijn Wij Beestjes

  Regento Stars - Molenwals (instr)

  Regento Stars - Oh Donna Clara

  Regento Stars - OVERAL WAAR TE VOOR STAAT

  Regento Stars - Regento Star Wals

  Regento Stars - 't Is Prut Zei De Boer

  Regento Stars - Waarom doe je dat nou

   

  Bruno Majcherek - Amapola.mp3

  Bruno Majcherek - Anuschla.mp3

  Bruno Majcherek - Belami.mp3

  Bruno Majcherek - Cherie.mp3

  Bruno Majcherek - Der karavan.mp3

  Bruno Majcherek - Du bist mit gold nicht zu bezahlen.mp3

  Bruno Majcherek - Gitarren klingen leise durch die nacht.mp3

  Bruno Majcherek - Man kann sein herz nur einmal verschenken.mp3

  Bruno Majcherek - Sag musikant.mp3

  Bruno Majcherek - Striptease baby aus der stripteasebar.mp3

  Bruno Majcherek - Vergess mich nicht.mp3

  Bruno Majcherek - Warum hast du so traurige augen.mp3

  Bruno Majcherek - Warum.mp3

  Bruno Majcherek - Zwei gitarren am meer.mp

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
  31-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nancy Sinatra

  Nancy Sinatra

   

  Nancy Sinatra (Jersey City, 8 juni 1940) is een Amerikaans zangeres en actrice. Ze is de dochter van de legendarische zanger Frank Sinatra en zijn toenmalige vrouw Nancy Barbato

  Nancy Sinatra maakte haar debuut in 1945 toen haar vader het liedje Nancy zong. Pas jaren later maakte hij bekend wie er in het liedje bezongen werd.

   

  Nancy trouwde in 1960 het tieneridool Tommy Sands, maar in 1965 scheidde ze al weer van hem. Haar muzikale carrière piekte in de tweede helft van de jaren zestig met een rij pophits. Haar meest bekende lied is These Boots Are Made for Walkin' uit 1966. In 1967 stond ze samen met haar vader in de hitparade met het duet Something stupid (in 2002 opnieuw uitgebracht door Robbie Williams en Nicole Kidman). In datzelfde jaar zong ze tevens de titelsong voor de James Bond film You only live twice. Verschillende nummers die ze samen met Lee Hazlewood opnam werden hits.

   

  Ze speelde ook in een aantal films waaronder The wild angels van Roger Corman met Peter Fonda en Bruce Dern en Speedway (1968) met Elvis Presley.

   

  In de jaren '70 deed ze het rustig aan wat haar muzikale carrière betreft en stopte ze helemaal met acteren om zich te kunnen toeleggen op het moederschap.

   

  In mei 1995 poseerde ze voor Playboy, dat tegelijk gepaard ging met de release van een nieuw album One more time. Ze verscheen hiervoor weer regelmatig in diverse televisieshows.

   

  In 2003 werd één van haar liedjes (een cover van Cher's Bang bang (My baby shot me down)) gebruikt in een film: de kaskraker Kill Bill: Vol. One van Quentin Tarantino . In 2005 werd het zelfde nummer gesampled door de Audio Bullys voor een dance remix Shot You Down.

   

  In 2004 werkte ze samen met Morrissey aan de hit Let me kiss you.

   

  Nancy Sinatra heeft in september 2005 haar eigen ster gekregen op de Hollywood Walk Of Fame.

   

   

   

  • nancy Sinatra - Call Me.mp3
  • nancy Sinatra - It Ain't Me Babe.mp3
  • nancy Sinatra - Jackson 6210
  • nancy Sinatra - Lady Bird (W Lee Hazlewood).mp3
  • nancy Sinatra - Sand (W Lee Hazlewood).mp3
  • nancy Sinatra - So Long, Babe.mp3
  • nancy Sinatra - Somethin' Stupid.mp3
  • nancy Sinatra - Storybook Children (W Lee Hazlewood).mp3
  • nancy Sinatra - Summer Wine (W Lee Hazlewood).mp3
  • nancy Sinatra - The city never sleeps at night 6211
  • nancy Sinatra - The Last Of The Secret Agents.mp3
  • nancy Sinatra - The Shadow Of Your Smile.mp3
  • nancy Sinatra - These Boots Are Made For Walking.mp3 6211
  • nancy Sinatra - Wishin' And Hopin'.mp3
  • nancy Sinatra - You only live twice 6210

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (7 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anja


  Anja

   

  Anja Degrijse - Van den Avoort

  geboren: 5-5-1950

  overleden: 15-4-2002

  Anja zong zich in de jaren 60 top 10 binnen met het nummer "De laatste dans".

  Ze had meerdere nummers zoals "Op het strand van Catzand" en "Jouw laatste kus".

  In de jaren 70 bracht ze duonummers uit onder de naam "Anja en Johnny".

  In de jaren 90 heeft ze Corry Konings een tijd vervangen bij Corry en de Rekels (Anja en de Rekels).

   

   

  Anja - Comedie

  Anja - de laatste dans 8014

  Anja - Durf me niet te bedriegen

  Anja - Elke avond zal ik aan je denken

  Anja - Geloof me

  Anja - Heimweh naar Copacabana

  Anja - Ik zou wel willen
  Anja - Op het strand van cadzand 5002

  Anja - Speel Niet Met Mij(1969)

  Anja - Waarom ben ik zo dom

  Anja - Waarom cherie 5002

  Anja - Wacht maar tot het donker is 5007
  Anja & Betina - Cowboy Sweetheart

  Anja & Johnny - Als de klokken van het kerkje.mp3

  Anja & Johnny - Als ik in je ogen kijk.mp3

  Anja & Johnny - Ben jij me vergeten 5008
  Anja & Johnny - Dans met mij.mp3

  Anja & Johnny - Denk aan de kinderen.mp3

  Anja & Johnny - Ieder huisje heeft zijn kruisje.mp3

  Anja & Johnny - Ik ben toch zo dol op jou.mp3

  Anja & Johnny - Ik wil nog eenmaal met je dansen.mp3

  Anja & Johnny - In jouw ogen staat geschreven.mp3

  Anja & Johnny - In m'n tuin bloeien seringen.mp3

  Anja & Johnny - Jaren komen jaren gaan.mp3 5008/5040/8014

  Anja & Johnny - Je zei vaarwel.mp3

  Anja & Johnny - Kom arme schooier.mp3

  Anja & Johnny - Liefste waarom.mp3

  Anja & Johnny - M'n ouwe arreslee.mp3

  Anja & Johnny - Verlaat me niet.mp3

  Anja & Johnny - Waarom kwam jij toch in mij leven.mp3

  Anja & Tanje – Mallorca


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (7 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adamo


  Salvatore Adamo

   

  Salvatore Adamo, artiestennaam Adamo (Comiso (Sicilië), 1 november 1943) is een Belgische zanger van Italiaans/Siciliaanse afkomst. Hij zingt de door hem zelf geschreven chansons voornamelijk in het Frans, maar ook in zijn moedertaal Italiaans en verder in het Nederlands, Engels, Turks, Japans en Duits.

   

  Hij verkocht wereldwijd meer dan 90 miljoen albums en singles.

   

  Toen Adamo drie jaar oud was verhuisde hij met zijn familie naar het Belgische Ghlin bij Bergen, waar zijn vader in de mijnen ging werken. Hij groeide op in het vlakbij gelegen Jemappes. Daar werden ook zijn zusjes en broer geboren.

  Gedurende zijn schooljaren zong hij in het kerkkoor en leerde hij gitaar spelen.

   

  In 1960 deed hij voor het eerst mee aan een wedstrijd en won met het liedje Si J'osais. De eerste radio-uitzending volgde op 14 februari van dat jaar.

  In 1961 bracht hij zijn eerste plaat uit, nadat hij in Saint-Quentin (Parijs) een wedstrijd had gewonnen.

  In 1963 brak hij door met Sans toi, ma mie. Op 1 november van dat jaar was hij de hoofdact in Ancienne Belgique in Brussel.

  Daarna volgden optredens in Frankrijk, Duitsland, Turkije, Libanon, Canada en Nederland.

  Tot 1966 droeg een vierde deel van alle platen die in Frankrijk verkocht werden zijn naam.

  Adamo - A Vot' bon coeur
  Adamo - Aline
  Adamo - Amour Perdu
  Adamo - Another Love Affair
  Adamo - ballade à la pluie
  Adamo - Car je veux 6006
  Adamo - C'est Ma Vie
  Adamo - Ceux que j'aime
  Adamo - Comme toujours
  Adamo - Crier to nom CD1
  Adamo - Dolce Paola
  Adamo - Ein kleines Glück
  Adamo - Ella
  Adamo - Es mi vida
  Adamo - Fiori Bianchi Per Te
  Adamo - Grand'pere, grand'mere
  Adamo - Inch Allah
  Adamo - Jai Trove Une Te
  Adamo - J'aime c- E2
  Adamo - J'avais oublié que les roses sont roses
  Adamo - Je veux crier ton nom
  Adamo - Komm in mein Boot
  Adamo - La complainte des elus
  Adamo - La notte
  Adamo - La nuit
  Adamo - Le grand jeu
  Adamo - Les filles du bord de mer
  Adamo - Mes mains sur tes hanches
  Adamo - mis manos en tu cintura
  Adamo - Mon cinema
  Adamo - N'est ce pas merveilleux
  Adamo - Notre roman
  Adamo - PLUS FORT QUE LE TEMPS
  Adamo - Princesses et bergeres 6003
  Adamo - Quand les roses
  Adamo - Sans toi mamie
  Adamo - Si Jamais
  Adamo - Sonnet pour notre amour 6003
  Adamo - Tombe la neige 6006
  Adamo - Ton nom
  Adamo - Une larme aux nuages(1)
  Adamo - Une meche de cheveux
  Adamo - Viens ma brune
  Adamo - Vivre
  Adamo - Vous.Permettez.Monsieur
  Adamo & Helmut Lotti - Parlami d'Amore Mariu
  Gerard Lenormand - Adamo - La ballade des gens heureux
  Accordeon Hits Cd 1 - 01 - Salvatore Adamo (Medley)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (7 Stemmen)
  30-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alain Barrière  Alain Barrière

   

  Alain Barrière (Alain Bellec november 18 geboren, 1935 in La Trinite-sur-Mer, Frankrijk) is een singer-songwriter Frans. Hij heeft diverse successen,
  Hij werd geboren in een familie van vishandel Bretagne, afgestudeerd als ingenieur van Kunsten en Ambachten (Bevordering Angers 1955, genaamd "An155). Maar hij liever kijken naar de song.

   

  In 1961 nam hij zijn pseudoniem en nam deel aan de wedstrijd van Le Cock d’Or van de Franse lied, met de finale plaats in Olympia. Het komt in de finale met zijn lied Cathy en gelederen 11e van de 12. Maar voor deze wedstrijd Bruno Coquatrix opmerkingen en Alain Barrière ondertekenen een contract met de RCA.

   

  In 1964 lanceerde hij zijn grootste prestatie: Ma Vie

   

  Een ander groot succes is je weg, uitgevoerd een duet met Sean Steinmetz in 1974. Het volgende jaar bouwde hij en creëert Stirwen ( "witte ster" in Breton) een theater-nachtclub-restaurant gelegen in Carnac, een speelhuisje (theater), waar hij concerten geeft elke zomer.

   

  In 1977 verliet hij Frankrijk voor de Verenigde Staten: het bedrijf heeft Stirwen moeilijkheden en de zanger komt  in de problemen met de belasting. Hij keerde vier jaar later terug, maar de twee albums die hij opnam waren niet succesvol. Een tweede ballingschap brengt hem naar Canada. Hij wilde niet permanent terug tot in de vroege jaren 1990, maar zonder weer met het lied.

   

  In 1998 bracht een cd met nieuwe nummers barrière 97 en een compilatie van zijn beste liedjes mijn leven. Hij bracht in de Salle Pleyel in Parijs in 1998.

   

  In 2006 publiceerde hij zijn autobiografie My Life, door Editions du Rocher (met drie nieuwe nummers: Als Gij zult een man, mijn zoon (tekst Kipling) en mijn Chante Bretagne (hommage aan zijn geboorteland). Het loopt ook een nieuwe compilatie: The Authentic Compilation. Hij gaf een aantal concerten in Canada en is goed ontvangen (een gouden plaat in Canada).

   

  In maart 2007 begon hij een grand tour van Frankrijk. Een nieuwe CD verschijnt in de herfst van 2007met Franse liedjes. Er is een opmerkelijke interpretatie van The Crowd, The Little Happiness, The Big Chill, Ne me quitte pas, La Mer en Le Temps des cerises.

   

  Alain Barriere - E piú ti amo

  Alain Barriere - Elle (1971)

  Alain Barriere - ELLE ETAIT SI JOLIE

  Alain Barriere - Et tu fermes les yeux

  Alain Barrière - Les feuilles mortes
  Alain Barriere - ma vie

  Alain Barriere - Mon improbable amour

  Alain Barriere - Nobody But You

  Alain Barriere - siempre mirando al mar

  Alain Barriere - Un Poete

  Alain Barriere - Vivrò

  Alain Barriere & Mireille Mathieu - Tu t'en vas

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lucille Starr  Lucille Starr

   

  Lucille Starr (13 mei 1938) is een Frans-Manitoban / British Columbiaanse zangeres, songwriter en yodeler bekendst voor haar 1964 hit single "Quand Le Soleil Dit Bonjour Aux Montagnes" ( "De Franse Song '.)

   

  Geboren Lucille Marie Raymonde Savoie in St. Boniface, Manitoba, Canada, was ze een natuurlijke muzikant die zou kunnen spelen gitaar, bas, evenals de mandoline. Hoewel geboren in Manitoba, werd ze opgevoed in Port Coquitlam en Franstalige gemeenschap van Coquitlam's Maillardville, Brits-Columbia vanaf haar muzikale carrière bij de lokale groep Les Hirondelles. Met behulp van de artiestennaam, Lucille Starr, ze uiteindelijk samen met bandlid Bob Regan zowel als zijn vrouw en hun eigen land vorm zingende duo genaamd "Bob & Lucille." Tussen 1958 en 1963 brachten ze een aantal 45 toeren platen, die vooral werden covers van een eclectische mix van trendy land, pop, rockabilly en folk songs van iedereen, van Perry Como naar Connie Francis. Hun records gehaald met een bescheiden succes op de Noord-Amerikaanse westkust en in 1963 werden ondertekend door A & M Records, met wie zij begonnen opname als "The Canadian Sweethearts."

   

  Bij A & M Records in Los Angeles, Californië, Lucille Starr boekte een 45 rpm genaamd "De Franse Song", dat werd geproduceerd door Herb Alpert. Een hauntingly prachtige ballad van verloren liefde gezongen in het Frans en het Engels, het lied raakte een snaar bij zowel de land-en popmuziek fans alike. In 1964, op een moment dat The Beatles muziek domineerde de hitlijsten, "De Franse Song" is een enorm internationaal succes dat Lucille Starr de eerste Canadese vrouwelijke artiest ooit een record verkoop van een miljoen exemplaren te hebben. Het lied nam haar in de buurt van de duisternis tot het wereldtoneel, touring de Verenigde Staten en die op de Louisiana Hayride radio show en Chicago radiostation WLS (AM) populair National Barn Dance. Als goed, Starr zong op de Amerikaanse televisie muzikaal variete zoals Shindig! Hullabaloo en gevolgd door rondleidingen van Pacific Rim landen, Australië, Zuid-Afrika, en in heel Europa waar ze werd een bijzonder favoriet in Nederland. Het nummer wordt gemeld te hebben verkocht in meer dan zes miljoen exemplaren, het verdienen van een vijf gouden en platina platen.

   

  In 1967, Lucille Starr en haar Canadese Sweethearts duo tekende een contract bij Epic Records in Nashville, Tennessee. Gescheiden van haar man, hun muzikale samenwerking eindigde in 1977. Hoewel ze nooit meer een hit van de omvang van "De Franse Song gehad, 'Lucille Starr genoten van een lange en rijke carrière opnemen in de eerste plaats in het Engels maar ook in het Frans en Spaans. Voor het grootste deel zong ze country muziek, en werd de eerste vrouwelijke ingewijd in de Canadese Country Music Association's "Hall of Honor" in 1987. Een staat yodeler, ze was ingehuurd om de jodelen doen voor de "Cousin Pearl" karakter op verschillende segmenten van de populaire tv-serie The Beverly Hillbillies.

   

  In haar eer, een straat in de stad Coquitlam British Columbia kreeg de naam "Lucille Starr Drive".

   

   

  Lucille Starr - ARE YOU MINE

  Lucille Starr - Are You Teasing Me

  Lucille Starr - Colinda

  Lucille Starr - Crazy Arms

  Lucille Starr - Dominique

  Lucille Starr - Don't Let The Stars Get In Your Eyes

  Lucille Starr - Jambalaya

  Lucille Starr - Jolie Jacqueline

  Lucille Starr - Mississippi

  Lucille Starr - Never Ending Song

  Lucille Starr - Pick Me Up On Your

  Lucille Starr - Storms Never Last

  Lucille Starr - The french song

  Lucille Starr - There's Power In Your Love

  Lucille Starr - Yours

   

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
  29-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Los Indios Tabajaras


  Los Indios Tabajaras

   

  Deze twee broers, de leden van de Tabajara stam in het noorden van Brazilië, waren een van de meest onwaarschijnlijke successen van de space age pop era. Bijna 20 jaar nadat ze voor het eerst begon met het opnemen professioneel en in het midden van de twist rage, hadden ze een Top 10 pop hit met hun cover van "Maria Elena", een Mexicaanse folk tune eerste populair in de VS door Jimmy Dorsey.

   

  RCA en hun initiatiefnemers hebben altijd getrokken een sluier van mysterie rond Los Indios Tabajaras, dus is het moeilijk om hun jonge jaren nauwkeurig te traceren. Hun literatuur beweerd ontdekten ze een gitaar in de jungle in de buurt van Ceara, Brazilië, en na Zorg ervoor dat het niet zou ontploffen, net als andere vuurwapens hun stamleden gevonden had, begon te onderzoeken. Uiteindelijk ze allebei beheerst het instrument en kwam onder de aandacht van de stedelingen, van wie nam ze mee naar Rio de Janeiro om te spelen.

   

  Dressing in ceremonieel Indiase kostuums, de broers geperfectioneerd een nachtclub handeling waarin zij zong en speelde de Braziliaanse en Latijns-folk liedjes. Ze veranderden hun namen aan Natalicio en Antenor Lima en begon te toeren in heel Zuid-Amerika. In 1943, RCA's Latijns-Amerikaanse tak ondertekende ze een contract, maar het was pas in de late jaren 1950, dat zij zijn uitgebracht in de VS, en hun eerste album was op een klein label, Vox, in plaats van RCA.

   

  In de vroege jaren 1950, nam ze een pauze van Touring en keerde terug om te studeren, elk met een andere leraar. Natalicio gericht op melodie en Antenor gewerkt harmonie. Ze voegde ook een aanzienlijke klassiek repertoire tot hun handelen, inclusief gitaar stukken van Bach, Falla en Albeniz.

   

  Nog een tour, dit keer naar Europa en, en ze meerdere albums opgenomen voor RCA in Mexico. Een van hun singles, "Maria Elena", uitgebracht in 1958, werd een constante verkoper, en begin 1962, zijn succes gevangen in het oog van de Amerikaanse divisie van RCA. Zij verstrekt de melodie, en deze mooie, zachte melodie snel gesneden een stevige niche in de Amerikaanse hitlijsten. Het eindigde bestedingen 14 weken in de Amerikaanse Top 10 en 17 weken in de UK charts, en de daaropvolgende album bovenaan in de Top 10 albumlijst ook. Binnen een jaar, de broers volgde met een andere single, "Altijd in mijn hart," maar de nieuwigheid was versleten uit en het nauwelijks gedeukte de Top 100.

   

  Chet Atkins was vooral onder de indruk van de broers gitaar 'werk, en hij nodigde hen naar Nashville, waar ze opgenomen een instrumentaal album met Atkins en pianist Floyd Cramer, en - in een van de vreemdste releases van de countrypolitan tijdperk - een met zanger Don Gibson ( "Oh, Lonesome Me").

   

  RCA - zowel de VS en Latijns-Amerikaanse divisies - bleef ze goed opnemen in de jaren 1980, zachte gitaar en de broer stijl bleek een grote invloed op een nieuwe generatie gitaristen, zoals Rick Vito.

   

  Los Indios Tabajaras - Al Sur De La Frontera

  Los Indios Tabajaras - Always In My Heart.m4a

  Los Indios Tabajaras - Amapola.m4a

  Los Indios Tabajaras - Ave Maria No Morro.mp3

  Los Indios Tabajaras - Cancion De Cuna Para Mayores mp3

  Los Indios Tabajaras - Central Park.m4a

  Los Indios Tabajaras - El Cóndor Pasa.mp3

  Los Indios Tabajaras - El Rio De Luna (Moon River).mp3

  Los Indios Tabajaras - Este Muchacho Esta Enamorado De Ti mp3

  Los Indios Tabajaras - Gigi.mp3

  Los Indios Tabajaras - Green Eyes.mp3

  Los Indios Tabajaras - I Will Wait For You.mp3

  Los Indios Tabajaras - It's Impossible.mp3

  Los Indios Tabajaras - La Colinas De Rio (Rio's Hills).mp3

  Los Indios Tabajaras - Lamento Borincano.mp3

  Los Indios Tabajaras - Linda Flor.mp3

  Los Indios Tabajaras - Luna Sobre Miami mp3

  Los Indios Tabajaras - Magic Is The Moonlight.m4a

  Los Indios Tabajaras - Manana De Carnaval mp3

  Los Indios Tabajaras - Maria My Own ( Maria La O).m4a

  Los Indios Tabajaras - Mona Lisa.mp3

  Los Indios Tabajaras - Monnlight And Shadows.m4a

  Los Indios Tabajaras - More Brandy Please.m4a

  Los Indios Tabajaras - More.mp3

  Los Indios Tabajaras - New Orleans.m4a

  Los Indios Tabajaras - Over The Rainbow.m4a

  Los Indios Tabajaras - Perfidia.mp3

  Los Indios Tabajaras - Por Que Eres Asi_.m4a

  Los Indios Tabajaras - Somewhere My Love.mp3

  Los Indios Tabajaras - Suave, Como Un Amanecer mp3

  Los Indios Tabajaras - Sunny.mp3

  Los Indios Tabajaras - The Very Thought Of You.mp3

  Los Indios Tabajaras - Wide Horizon.m4a

  Los Indios Tabajaras - You Belong To My Heart.m4a

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (8 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Melina Mercouri  Melina Mercouri

   

  Melina MercouriMelina Mercouri (Grieks: Μελίνα Μερκούρη, Melína Merkoúri) (Athene, 18 oktober 1920 – New York, 6 maart 1994) was een Grieks actrice, zangeres en politica.

  Mercouri was de dochter van een Atheens politicus. Als actrice werd zij ontdekt door Jules Dassin met wie zij in 1966 in het huwelijk trad. Zij vierde triomfen in verschillende van zijn films, vooral in de wereldberoemde Never on Sunday uit 1960. Toen in 1967 na een militaire staatsgreep de kolonelsregering aan het bewind kwam in Griekenland, ging zij uit afkeer in vrijwillige ballingschap en voerde zij in vele landen actie tegen het dictatoriale regime, dat uiteindelijk in 1974 ten val kwam.

   

  Melina Mercouri, die zich sindsdien vaak spottend "La Veuve du Colonel" noemde, naar de gelijknamige operette van Jacques Offenbach, keerde onmiddellijk terug naar Griekenland, waar zij een actief aandeel had in de oprichting van de PASOK, de nieuwe socialistische partij van Andreas Papandreou. In 1977 kwam zij als volksvertegenwoordiger in het parlement. Van 1981 tot 1989 was zij minister van Cultuur, Jeugd en Sport. In deze functie wist zij een onuitwisbaar stempel te drukken op het Griekse cultuurbeleid, en maakte zij zich vooral bekend door haar niet aflatende pogingen om van de Britse regering de Elgin marbles voor Griekenland terug te krijgen.

   

  Door haar sterke persoonlijkheid had zij een enorme uitstraling in Griekenland en ver daarbuiten. Zij was initiatiefneemster van een gewichtige culturele instelling: de “Culturele Hoofdstad van Europa”. Een bekende uitspraak van Melina Mercouri was dat "cultuur Griekenlands zware industrie" is. Zij slaagde er ook in het hele Griekse volk daarvan bewust te maken.

   

  De "Melina Mercouri Foundation", gesticht na haar overlijden door haar echtgenoot Jules Dassin, heeft de bedoeling haar visie levend te houden.

   

   

  Melina Mercouri - Les enfants du Piree1

  Melina Mercouri - Ta Pedia Tou Pirea (Never on Sunday)

   

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dalida  Dalida

   

  Dalida (Caïro, 17 januari 1933 - Parijs, 3 mei 1987) was een Egyptisch-Franse zangeres en actrice van Italiaanse afkomst. Ze werd geboren als Yolanda Christina Gigliotti. Met meer dan 125 miljoen verkochte platen is ze een van Frankrijks meest succesvolle artiesten ooit.

  In 1954 was Yolanda Christina Gigliotti Miss Egypte, en op haar eenentwintigste vertrok ze naar Frankrijk voor een carrière als zangeres en actrice. Ze noemde zichzelf toen Dalila, naar de vrouw uit de Bijbel. In Parijs veranderde ze haar naam op aanraden van Eddie Barclay in Dalida. Ze brak door met een Italiaans getint repertoire, en cultiveerde haar 'exotische' uitstraling met een grote bos zwarte krullen en donker omrande ogen. Pas aan het einde van de jaren zestig nam ze haar typerende, blonde kapsel. Aan het begin van de jaren zeventig verdiepte ze haar repertoire door werk van Léo Ferré en Jacques Brel op te nemen.

   

  Met "Gigi L'Amoroso", het gezongen verhaal van een Napolitaanse hartenbreker die na een mislukt avontuur in Hollywood terugkeert naar zijn geboortedorp, had ze haar grootste hit. Daarna besloot ze, op aanraden van haar broer Orlando, die tevens haar manager was, zich te richten op de opkomende disco. Met "J'Attendrai", een cover van een chanson uit de jaren dertig, had ze de eerste Franstalige discohit. Daarna volgde nog de disco-opvolger van "Gigi L'Amoroso", "Gigi in Paradisco" waarin Gigi na zijn dood in de hemel in het Engels zingt. Ook het nummer "Darla Dirladada" werd internationaal in 1970 een grote hit. Wereldwijd verkocht ze veel singles en albums, vooral in Frankrijk, Italië, België, Zwitserland, Duitsland, Egypte, Canada, het Midden-Oosten en Japan was ze razendpopulair.

  In de jaren tachtig dwong een oogkwaal, die uit haar jeugd stamde, haar tot enkele operaties die weinig verbetering brachten. Ze zag steeds minder met haar linkeroog, en keek vaak scheel. Ook de relaties met mannen waren weinig gelukkig. Drie mannen met wie ze een al dan niet langdurige, doch erg innige relatie onderhield, pleegden zelfmoord.

   

  • Dalida - Am Tag Als Der Regen Kam
  • Dalida - Besame mucho
  • Dalida - Buenas Noches Mi Amor
  • Dalida - Ciao Ciao Bambino
  • Dalida - Er war gerade 18 Jahr'
  • Dalida - Gigi l'amoroso 1320
  • Dalida - Il venait d'avoir dix huit ans 1320
  • Dalida - Itsi, Bitsi, Petit Bikini
  • Dalida - J'attendrai
  • Dalida - La Vie en Rose
  • Dalida - les enfants du piree
  • Dalida - Mama
  • Dalida - Pepe
  • Dalida - Quand On a Que l'amour
  • Dalida - Romantica
  • Dalida - Uno a te uno a me

  •  
  • Dalida & Alain Delon - Paroles Paroles
  • Dalida & Enrico Macias - Bonsoir mon amour (Il silenzio)


  Met dank aan Mia voor het aanvullen

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (7 Stemmen)
  Archief per jaar
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  A
  5000 Volts
  Aaron Neville
  Abba
  ACDC
  Ace Cannon
  Adam and Eve
  Adam Faith
  Adamo
  Adamo 2
  Adéle Bloemendaal
  Adriano Celentano
  Afric Simone
  Agnetha Faltskog
  Al Martino
  Alain Barriere
  Albert Hammond
  Albert King
  Albert West
  Alex Valére
  Alexander Curly
  Alias Berger
  Alice Cooper
  Alvin Stardust
  Amanda Lear
  Amazulu
  Amen Corner
  America
  Amii Stewart
  Anarchic System
  André Hazes
  André van Duin
  Andy Borg
  Andy de witt
  Andy Williams
  André Brasseur
  Andre Moss
  Angelo Branduardi
  Anita Meyer
  Anja
  Anja Yelles
  Ann Christy
  Anne Marie David
  Anneke Gronloh
  Anneke Soetaert
  Anny Schilder
  Aretha Franklin
  Arie Ribbens
  Armand
  Arne Jansen
  Arno
  Arthur Conley
  Astrid Harzbecker
  Audrey Landers

  B
  B Bumble
  Baccara
  Bananarama
  Bar Kays
  Barbara Dex
  Barbra Streisand
  Bart Herman
  Bart Kaell
  Bart Van Den Bossche
  Barry & Eileen
  Barry Blue
  Barry Mann
  Barry White
  Bata Ilic
  Bay City Rollers
  Beatles
  Bee Gees
  Bellamy Brothers
  Belle Epoque
  Belle Perez
  Ben Cramer
  Benny Neyman
  Benny Scott
  Berdien Stenberg
  Bernd Clüver
  Bert Kaempfert
  Bert Weedon
  Bette Midler
  Betty Wright
  Big Bill
  Bill Black's Combo
  Bill Forbes
  Bill Haley
  Bill Justis
  Billy Ocean
  Billy Preston
  Billy Swan
  Billy Vaughn
  Bing Barlow
  Bing Crosby
  Blondie
  Blue Angel
  Blue Haze
  Blue Diamonds
  Blue Mink
  Blue Moon Rockers
  Blue Ridge Rangers
  Bob & Earl
  Bob Azzam
  Bob Benny
  Bob Marley
  Bobbejaan Schoepen
  Bobby Day
  Bobby Darin
  Bobby Lee Trammell
  Bobby Goldsboro
  Bobby Prins

  Bobby Ranger
  Bobby Setter Band
  Bobby Solo
  Bobby Stevens
  Bobby Vee
  Bobby Vinton
  Bobbysocks
  bolland & bolland
  Boney M
  Bonnie Pointer
  Bonnie St.Claire
  Booker T
  Boys town gang
  Boudewijn de Groot
  Bow Wow Wow
  Box Tops
  Boxcar Willie
  Bread
  Brenda Lee
  Brian
  Brian Hyland
  Brigitte Bardot
  Brotherhood of Man
  Brunner & Brunner
  Bruce Low
  Bruce Springsteen
  Brussel 1
  Bucks Fizz
  Buddy Holly
  Buddy Knox
  Burt Blanca
  BZN

  C
  C Jerome
  Camillo
  Captain Cook
  Carl Douglas
  Carl Mann
  Carl Perkins
  Carly Simon
  Carol Jiani
  Carola
  Carpenters
  Cat Stevens
  Caterina Valente
  CC Catch
  Cees en Marjan
  Champaign
  Charléne
  Charles Aznavour
  Charlie Rich
  Chas & Dave
  Cher
  Cherrie van Gelder-Smith
  Cherry Laine
  Chi Coltrane
  Chicago
  Chicory Tip
  Chip Taylor
  Chris Andrews
  Chris De Burgh
  Chris Howland
  Chris Montez
  Chris Rea
  Chris Roberts
  Chrispian St Peters
  Christian Anders
  Christian Vidal
  Christoff
  Christophe
  Chubby Checker
  Chuck Berry
  Chris Andrews
  Cindy & Bert
  Ciska Peters
  Claire & Henk
  Clark Richard
  Claudia Sylva
  Cliff Richard
  Cliff Rilly
  Clifton Chenier
  Clouseau
  Clout
  Coast to coast
  Cocktail Trio
  Colinda
  Commodores
  Connie Francis
  Conny & Danny Fabry
  Conny Froboess
  Conny Vink
  Conquistador
  Conway Twitty
  Corrie Van Gorp
  Corry Brokken
  Corry Konings
  Costa Cordalis
  Creedence Clearwater Revival
  Crystals
  Culture Club
  Curtie & The Boombox
  Curtis Lee
  Cyndi Lauper

  D
  Dale Hawkins
  Dalida
  Dan Ellery
  Dana Winner
  Danny & the Juniors
  Danny Hoekstra
  Dario Moreno
  Darts
  Dave Berry
  Dave Dee,Dozy Beaky Mick & Tich
  David Bowie
  David Dundas
  Dean Martin
  Decap-sound 2
  Dee D Jackson
  De Alpenzusjes
  De Belcanto's
  De Cap-Orgel uit Herselt
  De Deurzakkers
  De Electronica's
  De Four Tak
  De Havenzangers
  De Heikrekels
  De Kermisklanten
  De Kreuners
  De Makkers
  De Marlets
  De Melando's
  De Mens
  De Roffels
  De Romeo's
  De Selvera's
  De Spelbrekers
  De Stemmingmakers
  De Strangers
  De Straatmuzikanten
  De Vrijbuiters
  Demis Roussos
  Dennie Christian
  Detroit Emeralds
  Diana Ross
  Dick Brave & The Backbeats
  Die Flippers
  Dion & The Belmonts
  Dionne Warwick
  Dire Straits
  Dixie Aces
  Dizzi Man's Band
  Doe Maar
  Dolly Dots
  Dolly Parton
  Don Gibson
  Don McLean
  Don Rosenbaum
  Donna Hightower
  Donna Lynton
  Donna Summer
  Donny Osmond
  Doris D & The pins
  Dynamic Rockers
  Duane Eddy
  Duo De Koning
  Duo Onbekend
  Dr.Hook
  Drafi Deutscher
  Drukwerk


  E
  Earth & Fire
  Eddie Cochran
  Eddie Rabbitt
  Eddy Christiani
  Eddy Grant
  Eddy Mars
  Eddy Smets
  Eddy Wally
  Edison Lighthouse
  Edmundo Ros
  E.L.O.
  El DeBarge
  Elton John
  Elvis Presley 1
  Engelbert Humperdinck
  Enny Denita
  Enrico Macias
  Eydie Gorme
  Eric Clapton
  Erik Marijsse
  Erik Van Neygen
  Eruption
  Esther Philips
  Evening Stars
  Expo-brood

  F
  Fabian
  Fabry's
  Fancy
  Fantastique
  Fats Domino
  Fernando Express
  Ferre Grignard
  Flash and the Pan
  Floyd Cramer
  Focus
  Fortunes
  Four Seasons
  Four Tops
  FR David
  Francesco Napoli
  Francine Jordi
  Francis Goya
  Francoise Hardy
  Frank Ferrari
  Frank Galan
  Frankie Avalon
  Frankie Laine
  Franky Boy
  Freddy Quinn
  Frank & Mirella
  Frank Sinatra 
  Frank Valentino
  Franka
  Frans Duijts
  Freddy Breck
  Freddy Cannon
  Freddy Fender
  Frida
  Frieda Linzi

  G
  Gary Glitter
  Gary Moore
  Gebroeders Brouwer
  Geier Sturzflug
  Gene Cotton
  Gene Vincent
  Gerd Boettcher
  Gert Timmerman
  Gerard Cox
  Geordie
  George Mc Crae
  George Baker
  George Harrison
  Georgie Fame
  Geraint Watkins
  Gerard de Vries
  Gerard Lenorman
  Geschwister Hofmann
  G.G.Anderson
  Gibson Brothers
  Gigantjes
  Gigliola Cinquetti
  Gilbert Bécaud
  Gilbert O'Sullivan
  Gilla
  Gitte
  Gladys knight & the pips
  Glen Campbell
  Gloria Gaynor
  Golden Earring
  Gonnie Baars
  Goombay Dance Band
  Gottlieb Wendehals
  Grace Jones
  Grand Funk
  Grease
  Guido Belcanto
  Günter Noris
  Gunther Neefs
  Guy Mardel
  Guys 'n' Dolls
  Guus Meeuwis

  H
  Hamilton Bohannon
  Hank Mizell
  Hank The Knife & The Jets
  Hanny en de Rekels
  Hansi Hinterseer 
  Harm Wolters
  Harry Belafonte
  Hazell Dean
  Heidi Bruhl
  Heike Schäfer
  Heino
  Heintje
  Helemaal Hollands
  Helmut Lotti
  Helen Reddy
  Helen Shapiro
  Henk Damen
  Henk Wijngaard
  Hepie en Hepie
  Herb Alpert
  Herman Brood
  Herman's Hermits
  Herve Vilard
  Het goede doel
  Het Holland Duo
  Het Regenboogtrio
  Highway
  Hot Butter
  Hot Chocolate
  Howard Carpendale
  Huey Lewis

  Hugo Raspoet  I
  Irving Fields
  Ike & Tina Turner
  Imca Marina
  Ingeborg
  Ireen Sheer
  Isabelle A
  Ivan Heylen
  Ivan Rebroff
  Ivo Robić

  J
  Jaap Dekker
  Jackpot
  Jack de Nijs
  Jack Jersey
  Jacqueline Boyer
  Jackie Wilson
  Jacques Brel
  Jacques Dutronc
  Jacques Herb
  Jacques Raymond
  James Last
  James LLoyd
  Jan & Zwaan
  Jan Boezeroen
  Jan De Wilde
  Jan Gorissen
  Jan Rot
  Jan und Kjeld 

  Jan Verbraeken
  Jane Birkin
  Jannes
  Jantje Koopmans
  Jay & The Americans
  Jerry Arendo
  Jerry Lee Lewis
  Jerry Lee Lewis & Friends
  Jess & James
  Jim Croce
  Jim Dale
  Jim Reeves
  Jimmy Cliff
  Jimmy Frey
  Jimmy James
  Jimmy Osmond
  JJ Cale
  Jo Erens
  Jo Leemans
  Jo Vally
  Joey Dee & Starliters
  Joe Cocker
  Joe Dolan
  Joe Harris
  Joe Tex
  Johan Verminnen
  John Denver
  John Fred and his Playboy's
  John Horton
  John Lamers
  John Larry
  John Paul Young
  John Rowles
  John Spencer
  John Terra
  John William
  John Woolley and Just Born
  Johnny & Huricanes
  Johnny Blenco
  Johnny Burnette
  Johnny Carroll
  Johnny Hallyday
  Johnny Hoes
  Johnny Jordaan
  Johnny Kid & the pirates
  Johnny Lion
  Johnny Otis
  Johnny Preston
  Johnny Restivo
  Johnny Rivers
  Johnny Rodrigues
  Johnny Tillotson
  Johnny Wakelin
  Johnny White
  Jonathan King
  José
  Juan Pardo
  Julian Lennon
  Juliane Werding
  Julio Iglesias
  Juul Kabas
  Jurgen Marcus
  J.Vincent Edwards

  K
  Kalin Twins
  Kapel van de koninklijke luchtmacht
  Kayak
  Karel Gott
  Karin Kent
  K.C.and the Sunshine Band
  Kevin Ayers
  Kim Wilde
  Kiss
  Klaus & Klaus
  Kool & the Gang
  Koos Alberts
  Kris De Bruyne  L
  La Bionda
  La Esterella
  Laid Back
  Laura Lynn
  Lee Dorsey
  Lee Towers
  Lena Zavaroni
  Lenny Kuhr
  Leo van Helmond
  Leo Sayer
  Leonard Cohen
  Les Chakachas
  Les Chats Sauvages
  Les Humphries Singers
  Letkiss
  Lieutenant Pigeon
  Liesbeth List
  Liliane Saint Pierre
  Lime
  Limbra Zusjes
  Linda de Suza
  Lindsay
  Lisa del Bo
  Little Hank
  Little Eva
  Little Richard
  Lize Marke
  Lucille Starr
  Luis Mariano
  Lobo
  Loggins & Messina
  Long Tall Ernie & The Shakers
  Los indios Tabajaras
  Lou Bandy
  Lou Bega
  Louis Prima
  Louis Neefs
  Lowland Trio
  Luisa Fernandez
  Luc Steeno
  Luc van Meeuwen
  Lulu
  Luv'
  Lynn Anderson
  Lynsey De Paul

  M
  Madonna
  Major Dundee Band
  Major Lance
  Manfred Mann
  Manhattan Transfer
  Mara Kayser
  Marc Aryan
  Marc Dex
  Marc Winter
  Margriet Hermans
  Marianne Rosenberg
  Marianne Weber
  Marie Osmond
  Matchbox
  Martha Reeves
  Martijn
  Mary Hopkin
  Marva
  Max Romero
  Maxine  Nightingale
  Maywood
  Meat Loaf
  Medicine Head
  Melchior
  Melina Mercouri
  Melody Sisters en Black & White
  Micha Marah
  Michael Jackson
  Michael Stein
  Michél Delpech
  Micky Day
  Middle of the road
  Miek & Roel
  Mieke
  Mieke Telkamp
  Miel Cools
  Mighty Sparrow
  Micky
  Mike Berry
  Mike Brant
  Mike Oldfield
  Mikis Theodorakis
  Millie Jackson
  Millie Small
  Mink DeVille
  Miquel Brown
  Miquel Rios
  Mireille Mathieu
  Modern Talking
  Monique Smit
  Moustache
  Mouth&MacNeal
  MFSB
  Mr Acker Bilk
  Mungo Jerry
  Musical Youth

  N
  Nana Mouskouri
  Nancy Sinatra
  Nat Gonella
  Nat King Cole
  Neil Diamond
  Neil Sedaka
  Nelly Jane
  Nick Lowe
  Nick MacKenzie
  Nick Straker Band
  Nick en Simon
  Nico Haak
  Nicole
  Nik Kershaw
  Nini Rosso
  Nino de Angelo
  New Four
  Noordzee Duo
  Norbert
  Normaal
  Norman Greenbaum

  O
  Octopus
  Ohio Express
  Olga Lowina
  Olivia Newton-John
  OMD
  Opus
  Orkest zonder naam
  Osibisa
  Osmonds
  Oscar Benton
  Oscar Harris
  Otis Redding
  Ottowan

  P
  Paloma Trio
  Paper Lace
  Pasific Gas & Electric
  Pat Benatar
  Pat Boone
  Patrick Hernandez
  Patti Labelle
  Patti Page
  Patricia Paay
  Paul de Senneville
  Paul Anka
  Paul Da Vinci
  Paul Evans
  Paul Severs
  Paul Simon
  Paula Dennis
  Penny McLean
  Percy Faith
  Percy Sledge
  Peret
  Perez Prado
  Peter Alexander
  Peter Beil
  Peter Gabriel
  Peter Kent
  Peter Koelewijn
  Peter Kraus
  Peter Maffay
  Peter Orloff
  Petra
  Petula Clark
  Phil & John
  Philippe Robrecht
  Piet Veerman
  Pink Floyd
  Piraten
  P J Proby
  Plastic Bertrand
  Pointer Sisters
  Pop Tops
  Procol Harum
  Pussycat

  Q

  R
  Racey
  Radi Ensemble
  Ral Donner
  Ralf Bendix
  Ramses Shaffy
  Ray Charles
  Ray Conniff
  Ray Franky
  Ray Peterson
  Ray Smith
  Raymond van het Groenewoud
  R.B.Greaves
  Redbone
  Regento Stars

  René and Angela
  René and his Alligators
  René Becker
  René Carol
  René Froger
  Renée De Haan
  Reparata & The Delrons
  Rex Gildo
  Ria Valk
  Ricchi e Poveri
  Richard Anthony
  Richard Clayderman
  Rick James
  Ricky Davids
  Ricky Gordon
  Ricky Nelson
  Righeira
  Rijk De Gooyer
  Rika Jansen
  Ringo Starr
  Rita Corita
  Rita Deneve
  Rita Hovink
  Ritchie Valens
  Rob De Nijs
  Robert Gordon
  Robertino
  Roberto Blanco
  Roberto Delgado
  Roberto Jacketti & The Scooters
  Rocco Granata
  Rockabilly
  Rockin' Sidney
  Rocky Burnette
  Rocky Sharpe
  Rod McKuen
  Rod Stewart
  Roger Glover
  Roger Whittaker
  Roland Kaiser
  Roland W
  Rolling Stones
  Ronnie Tober
  Ronny Temmer
  Rosy & Andres
  Roy Black
  Roy Orbison
  Rubettes
  Rudi Carrell
  Ruth Mc Kenny
  Royal Showband Waterford
  Ryan Paris

  S
  Sacha Distel
  Sailor
  Salim Seghers 
  Sam Cooke
  Sam Gooris
  Samantha
  Sammy Davis JR
  Sandy
  Sandie Shaw
  Sandra Kim
  Sandra Reemer
  Sandy Nelson
  Sanne
  Santana
  Sarah Brightman
  Sarah Vaughan
  Saskia & Serge
  Schriebl en Hupperts
  Scott McKenzie
  Serge Gainsbourg
  Shakin' Stevens
  Sharif Dean
  Shawn Elliott
  Sheila B Devotion
  Shocking Blue
  Showaddywaddy
  Silver Convention
  Silvia Swart 
  Sinitta
  Sir Douglas Quintet
  Sir Henri & his Butlers
  Skeeter Davis
  Slade
  Sly & The Family Stone
  Small Faces
  Smokie
  Soeur Sourire
  Sommerset
  Sonny & Cher
  Soulful Dynamics
  Soulsister
  Spargo
  Spider Murphy Gang
  Spooky & Sue
  Stafke Fabri
  Stars on 45
  Status Quo
  Stealers Wheel
  Stef Ekkel
  Stella Bos
  Steppenwolf
  Steve Harley & Cockney Rebel
  Stevie Wonder
  Stray Cats
  Studio 54 Vol 1
  Supremes
  Sutherland Brothers
  Suzie
  Suzi Quatro


  T
  10cc
  Tahiti Tamourés
  Tammy Wynette
  Tante Leen
  Tavares
  Teach-In
  Ted Herold
  Tee-Set
  Telly Savalas
  Tenpole Tudor
  Therese Steinmetz
  The Allisons
  The Allman Brothers
  The Animals
  The Archies
  The Atlantics
  The Bangles
  The Beach Boys
  The Bet
  The Big Bopper
  The Blues Busters
  The Blasters
  The Boomtown Rats
  The Browns
  The Cadillacs
  The Cascades
  The Cats
  The Championettes
  The Champs
  The Chantays
  The Classics
  The Clovers
  The Coasters
  The Contours
  The Cousins
  The Crests
  The Dakotas
  The Doors
  The Drifters
  The Dutch Boys
  The Equals
  The Everly Brothers
  The Fouryo's
  The Glitter Band
  The Hues Corporation
  The Isley Brothers
  The J. Geils Band
  The Hollies
  The Jackson Five
  The Jaguards
  The Jokers
  The Jarmels
  The Jumpers
  The Mar-Keys
  The Marbles
  The Marcels
  The Marvelettes
  The Moody Blues
  The Monkees
  The Move
  The New Inspiration
  The Padre Twins
  The Pebbles
  The Peels
  The Platters
  The Popgun
  The Ramblers
  The Righteous Brothers
  The Picknicks
  The Rock-A-Teens
  The Rollers
  The Routers
  The royal guardsmen
  The Scorpions
  The Schorts
  The Seabirds
  The Shadows
  The Shake Spears
  The Shuffles
  The Star Sisters
  The String a longs
  The Stylistics
  The Sunstreams
  The Surfaris
  The Surfers
  The Sweet
  The Teddy Boys
  The Three Degrees
  The Tielman Brothers
  The Tokens
  The Tornados
  The Trammps
  The Trashmen
  The Tremeloes
  The Troggs
  The Valliants
  The Velvets
  The Ventures
  The Waikikis
  The Walkers
  The Who
  The Yardbirds
  Theo Diepenbrock
  Tight Fit
  Tim Finn
  Tim Visterin
  Tina Charles
  Tina Rosita
  Tina Trucker
  Tol Hansse
  Tony Bass
  Tony Cabana
  Tony Christie
  Tony Corsari
  Tony Marchall
  Tony Servi
  Tony Sherman
  Tom Jones
  Tom Tom Club
  Tommy Edwards
  Tommy James & Shondells
  Tony Orlando & Dawn
  Toots Thielemans
  Tracey Ullman
  Trea Dobbs
  Trini Lopez 
  Trinity & Sofie
  Truck Stop
  Truus
  The Tokens
  Tumbleweeds
  Two Man Sound


  U
  Udo Jurgens
  Ultravox
  Umberto Tozzi
  Urbanus
  Urker zangers

  V
  Vader Abraham
  Van McCoy
  Vanessa
  Vanity Fare
  Village people
  Vic Dana
  Vikki Carr
  Vicky Leandros
  Vince Everett
  Vivi
  Viola Wills
  VOF De Kunst
  Vulcano

  W
  Wallace Collection
  Wally Tax
  Wanda jackson
  War
  Wham
  Whitney Houston
  Wigbert
  Wings 
  Will Brandes
  Will Tura de singles
  Willeke Alberti
  Willy Alberti
  Willy Schobben
  Willy Sommers
  Wim Leys
  Wolfgang Petry
  Wolter Kroes

  X

  Xandra

  Y
  Yasmine Melanie
  Yvonne de Nijs

  Z
  Zangeres zonder Naam
  Zjef Vanuytsel
  Zwarte Lola
  Zusjes Wouterse
  Z.Z. & de Maskers
  16 x Feest


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!