Jukeboxhits

Zoeken in blog



Mijn favorieten
  • Belgian Oldies Radio

  • Muziek
    Nr.1 1956-1964
    Nr1 1956-1964 Deel 3 en 4
    Top 40 1965
    Top 40 1966
    Top 40 1967
    Top 40 1968
    Top 40 1969 
    Top 40 1970
    Top 40 1971-1972
    Top 40 1973
    Top 40 1974
    Top 40 1975
    Top 40 1976
    Top 40 1977
    Top 40 1978
    Top 40 1979
    Top 40 1980
    Top 40 1981
    Top 40 1982
    Top 40 1983
    Top 40 1984
    Top 40 1985
    Kerstmis in muziekland
    Vergeten Parels 1
    Vergeten Parels 2
    Vergeten Parels 3
    Vergeten Parels 4
    De Pre Historie - 1950 vol 01
    De tijd van toen 2
    Die goeie ouwe tijd top 100
    Top-Hits 1960
    Superstarshine Vol1

    ***NIEUW***


    Rondvraag / Poll
    Wat is uw favoriet muziek
    Vlaamse hits
    Nederlandse
    Duitse schlager
    Franse chancon
    Engelse hits
    de jaren 50
    de jaren 60
    de jaren 70
    de jaren 80
    de jaren 90
    Bekijk resultaat


    MEER OVER :
    Guitar Boogie
    That's Alright mama
    Mona Lisa

    Inhoud blog
  • bericht
  • Octopus
  • Drukwerk
  • Nick & Simon
  • Big Bill
  • John Terra
  • Conny & Danny Fabry
  • Evening Stars
  • Gladys Knight & the Pips
  • Marianne Weber

    De muzieksite voor de echte muziekliefhebber----------HOE MEER REAKTIES HOE MEER DE SITE WORD UITGEBREID----ALLE liedjes zijn als MP3 verkrijgbaar op aanvraag
    VOOR MEER INFO MAIL ME
    03-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tee Set
     

    Tee Set

    Tee Set was een nederbiet band uit Delft, die in de jaren zestig furore maakte met rhythm-and-blues en vanaf begin jaren zeventig met popmuziek. De belangrijkste hit van Tee Set is Ma Belle Amie uit 1970.

    De band werd in 1965 opgericht door Peter Tetteroo, Gerard Romeyn, Polle Eduard en Carry Janssen. Deze bezetting is te zien op de hoes van de eerste single Early in the morning. Vervolgens voegt Robbie Plazier zich bij de groep als organist. Met Hans van Eijck als ondersteunende songschrijver (hij levert vier nummers aan) wordt het eerste album Emotion opgenomen. Na het uitkomen van het eerste album wordt Plazier vervangen door van Eijck als vast bandlid. Gerard Romeyn verlaat de band begin 1967 en treedt toe tot The Motions (als vervanger van Robbie van Leeuwen). Romeyn wordt vervangen door de Engelse gitarist Ray Fenwick (Romeyn staat nog op de hoes van de single Don't you leave, maar Fenwick is te zien in een clip van het nummer uit het popprogramma Moef Ga Ga).

    Een tweespalt tussen zanger Tetteroo en manager Theo Cuppens enerzijds en de andere bandleden anderzijds leidt tot ruzies in de band. De inkomsten die Cuppens opstrijkt met de hit Don't you leave (een oud bluesnummer dat door de manager onder eigen naam was geregistreerd) spelen hierbij een rol. Fenwick, Van Eijck en Eduard stappen op en formeren een nieuwe band After Tea. Carry Janssen is op dat moment al uit de groep gezet, zodat op de fotohoes van Now's the time weer een viermansformatie prijkt. Tetteroo trekt drie nieuwe muzikanten uit de Amsterdamse groep James Mean aan om Tee Set voort te zetten: Franklin Madjid (bas), Joop Blom (drums) en Ferdi Karmelk (gitaar). Jan-Pieter Boekhoorn wordt de nieuwe toetsenist en daarmee is de Tee Set weer een kwintet. Het einde van James Mean is daarmee een feit, want zanger Michel van Dijk vindt emplooi bij Les Baroques. Door de Tee Set wordt een eigen platenmaatschappij Tee-Set Records opgericht (voor het eerst in de Nederlandse muziekgeschiedenis), om de rechten in eigen beheer te kunnen houden. Na enige tijd wordt Boekhoorn vervangen door Peter Seilberger.

    Met de terugkeer van Hans van Eijck in 1969 wordt een fase ingezet waarin Tee Set langzaam transformeert naar een popgroep, die makkelijk in het gehoor liggende liedjes brengt. Op het personele gebied blijft het rommelen: Dihl Bennink (ook wel gespeld als Dill, broer van Leo Bennink uit de JayJays en The Motions) wordt de nieuwe gitarist en Herman van Boeyen is enige tijd de drummer als opvolger van Blom.

    De grootste hit uit de geschiedenis van de band wordt in 1969 uitgebracht: Ma Belle Amie. In het voorjaar van 1970 stijgt het nummer tot de vijfde plaats op de Amerikaanse hitlijst. Bennink wordt vervangen door Ferry Lever (ook uit After Tea). Op de LP The Morning of my days is het enige nummer te vinden dat op nummer een in de hitparade terecht komt: She likes weeds. Inmiddels is Max Spangenberg de nieuwe drummer. Het nummer wordt echter in de Verenigde Staten geboycot, omdat het zou refereren aan drugsgebruik. De titel is echter afkomstig uit de film The Ipcress File.

    Tussen 1970 en 1975 heeft Tee Set een vaste bezetting. In 1975 wordt Lever vervangen door Polle Eduard, maar hits heeft de band niet meer. In 1979 is er nog een hit met het nummer Linda Linda, maar daarna is het vier jaar stil rondom de groep en gaan de bandleden ieder hun eigen weg.

    Vanaf 1983 treedt Tee Set weer enkele jaren op, met Peter Tetteroo en verder een wisselende bezetting. Hits komen er niet meer, maar de band speelt in die tijd regelmatig op festivals. Tetteroo overlijdt op 9 september 2002 op 55-jarige leeftijd.


    Tee Set - A sunny day in greece
    Tee Set - Believe_What_I_Say_(1966)
    Tee Set - But i love it 1202
    Tee Set - Don't_Love_Someone
    Tee Set - I_Can_Only_See_Your_Face
    Tee Set - If_You_Do_Believe_In_Love_(1970)
    Tee Set - In your eyes
    Tee Set - Join_The_Tea_Set
    Tee Set - Life's_But_Nothing
    Tee Set - Little lady
    Tee Set - Long_Ago_(1966)
    Tee Set - Ma Belle Amie 1141
    Tee Set - Mary Mary 8040
    Tee Set - She Likes Weeds 8040
    Tee Set - Shotguns
    Tee Set - The Angels Coming 1141
    Tee Set - There goes johnny (with my lady) 1202
    Tee Set - You_Like_To_Have

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    31-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Saskia & Serge
     

    Saskia & Serge

    Saskia & Serge is een zangduo dat al meer dan 40 jaar meedraait in de Nederlandse muziekwereld, mede dankzij verschillende muzikale koerswijzigingen. Het duo bestaat uit gitarist/zanger Ruud Schaap (Den Helder, 22 maart 1946) en zangeres Trudy van den Berg (Grootebroek, 23 april 1947).
    Bij de Loosdrechtse talentenjacht 'Cabaret der Onbekenden' van organisator Max van Praag, won het duo Trudy & Ruud in 1967 de eerste prijs voor het beste Nederlandstalige lied. In 1969 ging het duo verder onder de naam Saskia & Serge. Hun repertoire bestond uit simpele en onschuldige teksten over de natuur, de liefde en het leven.
    In 1969 trouwden Saskia & Serge.

    In 1970 deden Saskia & Serge mee aan de Nederlandse voorronden van het Eurovisiesongfestival. Met het nummer Spinnewiel werd het duo tweede, maar de single belandde in de tipparade. Op het eind van datzelfde jaar verscheen hun debuutalbum, waarop duidelijk invloeden te horen waren van Bob Dylan en het Israëlische duo Esther & Abi Ofarim. Van de Stichting Conamus ontving het duo de Zilveren Harp.

    In 1971 werd de single Zomer in Zeeland een bescheiden hit. Dit nummer zou later uitgroeien tot een klassieker in het repertoire van het duo. Met het nummer Tijd, geschreven door Joop Stokkermans en Gerrit den Braber, traden Saskia & Serge op in het Eurovisiesongfestival. Hiermee bereikten zij de zesde plaats. Hun tweede album, Liedjes van alle tijden, verscheen, maar dit werd geen groot succes.

    In 1973 brachten Saskia & Serge drie albums uit (Er bloeit een bloem, Portret en Expres voor U). Ook hiermee braken zij nog steeds niet door tot het grote publiek.
    In 1974 verscheen het album Verzoekprogramma, in 1975 gevolgd door het album 5 Jaar Saskia & Serge. Hierna stopte het duo met hun Nederlandstalig repertoire en ging het verder met country & western.

    In 1976 verscheen het eerste country-album, We'll give you everything. Het titelnummer werd uitgebracht en bereikte in april de top tien. De opvolgende single, Don't tell me stories haalde in augustus de top tien net niet. De nieuwe stijl van Saskia & Serge werd ook buiten Nederland gewaardeerd. Als eerste Nederlandse artiesten mochten Saskia & Serge optreden in de beroemde club Grand Ole Opry in de Amerikaanse stad Nashville. Naar aanleiding van dit optreden werd in Nashville het studioalbum In Nashville, U.S.A. opgenomen dat zowel in Nederland als (in een iets gewijzigde samenstelling) in de Verenigde Staten werd uitgebracht. De single Jambalaya werd een hit in het land van Uncle Sam.

    In 1978 had het duo met de single Battle of Sally Ann een klein hitje. Hierna vonden Saskia & Serge het tijd voor de volgende muzikale verandering. In 1980 verscheen de single Mama he's a soldier now in het middle of the road genre en werd hun grootste hit ooit die tot nummer 6 in de top 40 kwam. Het duo ging verder in dit genre op hun volgende album Something special uit 1981.
    In 1984 keerden Saskia & Serge terug naar de country. De medley The country disco train werd een hitje ( nummer 14 - febr. '84 ) maar de single I know ( sept. '84 ) kwam door distributieproblemen niet verder dan de tipparade. In 1984 werd ook het verzamelalbum Greatest Hits uitgebracht. In 1985 verscheen het album The ring of love en in 1986 The best from the West.
    Na enkele jaren niets van zich te hebben laten horen, keerden Saskia & Serge in 1992 terug met de nummers Als je zachtjes zeg 'Ik Hou van Jou' en Alles wat ik doe (dat doe ik voor jou). In 1993 verscheen de tweede cd-versie van The best from the West.

    In 1998 verschenen twee albums, Sterker dan ooit en Baby I'll give you everything. De eerstgenoemde bevat Nederlandstalige uitvoeringen van bekende countrynummers. Deze uitvoeringen zijn onder meer bewerkt door Leo Driessen en Astrid Nijgh. Ook bevat de cd een medley van nummers van The Carpenters.

    In 2000, het jaar van het dertigjarig jubileum van Saskia & Serge, verscheen het album In de wolken met de gelijknamige single. In 2001 verscheen de opvolger, Vlinders.

    Op 15 december 2008 verscheen het 15e studioalbum van het duo, getiteld Mooie liedjes. Op dit album staan voornamelijk eigen bewerkingen van klassiekers, zoals Willeke Alberti's Telkens weer, Wim Sonnevelds Het dorp en Conny Vandenbos' Een roosje, m'n Roosje.
    Het duo woont in Spijk, gemeente Lingewaal.


    Saskia & Serge - alles wat ik doe doe ik voor jou
    Saskia & Serge - Als de zon langzaam ondergaat.mp3
    Saskia & Serge - Als ik kijk in je donkere ogen
    Saskia & Serge - Als je zachtjes zegt, ik hou van jou
    Saskia & Serge - Angeline.mp3
    Saskia & Serge - Baby, I'll Give You Everything
    Saskia & Serge - Carpenters medley
    Saskia & Serge - Country Hit Medley
    Saskia & Serge - Daar was jij
    Saskia & Serge - Dans met me mee.mp3
    Saskia & Serge - De gouden schijf.mp3
    Saskia & Serge - De kleine dingen.mp3
    Saskia & Serge - Don Quichot.mp3
    Saskia & Serge - Don't tell me stories -
    Saskia & Serge - Duizend stemmen.mp3
    Saskia & Serge - Eens was er bloesem.mp3
    Saskia & Serge - Elke dag een lach
    Saskia & Serge - Elke keer
    Saskia & Serge - Er bloeit een bloem.mp3
    Saskia & Serge - Goodbye las vegas 1734
    Saskia & Serge - Hand in hand.mp3
    Saskia & Serge - Het oogstfeest.mp3
    Saskia & Serge - Het Spinnewiel
    Saskia & Serge - Huil maar niet.mp3
    Saskia & Serge - Ik zou met deze wereld.mp3
    Saskia & Serge - In De Wolken
    Saskia & Serge - Jambalaya
    Saskia & Serge - Jij zegt niets
    Saskia & Serge - Kom nog eens langs
    Saskia & Serge - La farola del mar.mp3
    Saskia & Serge - Langs het karrespoor.mp3
    Saskia & Serge - Leve de kermis.mp3
    Saskia & Serge - Liedje voor Martijn.mp3
    Saskia & Serge - Luister.mp3
    Saskia & Serge - Mama He's A Soldier Now
    Saskia & Serge - Mama mia
    Saskia & Serge - Melodie.mp3
    Saskia & Serge - Mevrouw Robinson
    Saskia & Serge - Mijn eiland
    Saskia & Serge - Oh, Lonesome Me
    Saskia & Serge - Pedro.mp3
    Saskia & Serge - Pilsje in de zon
    Saskia & Serge - Speel, zigeuner.mp3
    Saskia & Serge - Speelman.mp3
    Saskia & Serge - Sterker dan ooit
    Saskia & Serge - t Zijn de kleine dingen
    Saskia & Serge - The Carpenter Medley
    Saskia & Serge - The Country Disco Train 1734
    Saskia & Serge - Vlinders
    Saskia & Serge - voor het laatst voor het eerst
    Saskia & Serge - Wa moet ik doen
    Saskia & Serge - Wij blijven bij elkaar
    Saskia & Serge - Zomer in Zeeland.mp3
    Saskia & Serge - Zonder liefde
    Saskia & Serge - Zullen we gaan dansen

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    30-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Max Romeo



    Max Romeo

    Max Romeo, geboren als Maxwell Livingston Smith (Saint D'Acre (Jamaica), 22 november 1944) is een Jamaicaans reggae-artiest. In de Verenigde Staten is hij nooit doorgebroken, maar wel is hij bekend in Europa en in eigen land.

    Toen Max Romeo veertien was verliet hij zijn familie om op een suiker-plantage te gaan werken. Daar won hij op zijn achttiende een lokale talentenjacht. Hij besloot naar Kingston te gaan om een muzikale carrière op te bouwen.

    In 1966 had hij met (Buy You) a rainbow zijn eerste hit, samen met zijn groep The Emotions. Daarna hadden The Emotions nog een aantal hits. In 1968 besloot hij een solocarrière te beginnen. Hij heeft een vrij succesvolle solocarrière opgebouwd en een aantal hits gehad.

    In Europa was dat Wet dream, dat in 1969 in de Britse en Nederlandse hitparade stond. Vanwege zijn controversiële titel werd de single soms ook als The dream vermeld.

    Ook maakte Max een plaat samen met Keith Richards van The Rolling Stones. Een sample van zijn single I Chase the devil werd zeer bekend doordat dit door The Prodigy gebruikt werd in hun grote hit Out of Space.


    Max Romeo - little_time_for_jah_with_the_congos-r2r.mp3
    Max Romeo - bearded_come_feats_with_little_roy-r2r.mp3
    Max Romeo - bun_dem_up_(babylons_burning)_with_eas_murdock-r2r.mp3
    Max Romeo - chase_the_devil_with_kamau-r2r.mp3
    Max Romeo - let_the_power_fall_with_devon_blacks-r2r.mp3
    Max Romeo - macabee_version_with_u_brown-r2r.mp3
    Max Romeo - melt_away_with_jallanzo-r2r.mp3
    Max Romeo - my_jamaican_collie_with_icho_candy-r2r.mp3
    Max Romeo - nobodys_child_with_sophia_squire-r2r.mp3
    Max Romeo - one_step_forward_with_prince_jazzbo-r2r.mp3
    Max Romeo - She's but a little girl  1140/1407
    Max Romeo - tell_jah_seh_with_brady-r2r.mp3
    Max Romeo - three_blind_mice_with_warrior_king-r2r.mp3
    Max Romeo - uptown_babies_with_carl_dawkins-r2r.mp3
    Max Romeo - war_inna_babylon_with_the_viceroys-r2r.mp3
    Max Romeo - we_love_jamaica_with_winston_francis-r2r.mp3
    Max Romeo - wet_dream_with_ruffi-ann-r2r.mp3 1407

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    29-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marva
     

    Marva

    Marva Mollet (De Haan, 23 maart 1943) is een Belgische zangeres, die tussen 1963 en 1980 erg populair was in Vlaanderen. Haar bekendste nummers zijn "Eiland in groen en blauw", "Oempalapapero" en "Rode rozen in de sneeuw." Sinds 1980 heeft ze zich uit de muziekindustrie teruggetrokken.

    Ze werd geboren als Marva Mollet, groeide op in Blankenberge en woont nu in De Haan. Op 20-jarige leeftijd nam ze haar debuutsingle, Geef me nog een kans (1963) op. In 1964 huwde ze met haar manager en bracht één zoon op de wereld.

    Tussen 1963 en 1980 scoorde ze hits in Vlaanderen met "Een eiland in groen en blauw" (1967), "Fiesta" (1969), "Rode rozen in de sneeuw" (1975) en "Oempalapapero" (1975)

    In 1980 nam ze afscheid van haar publiek met het nummer "Herinneringen". Ze wou wat meer tijd voor haar privéleven. Sindsdien heeft ze geen nieuwe nummers uitgebracht, noch opgetreden. Ze begon een nieuw leven als winkelierster ("Verlichting Fantasia") in Blankenberge en Oostende.

    Eind 2006 werd Marva ook opgenomen in de Eregalerij van Radio 2 vanwege "Een leven vol muziek". Laura Lynn nam toen een virtueel duet op met haar en coverde "Rode rozen in de sneeuw". Het nummer, waar Marva's originele opname uit 1975 doorheen gemixt werd, werd opnieuw een hit.

    Op 15 juni 2008 werd zij gehuldigd in De Haan door honderden fans, naar aanleiding van haar 65ste verjaardag


    Marva - Al De Tranen Van De Wereld
    Marva - Alleen Voor Jou
    Marva - Als Ik Dat Meisje Was
    Marva - Als Je Eenzaam Bent
    Marva - Bemind, Geleden En Geleerd
    Marva - Costa Rica 1001
    Marva - Darla dirladada
    Marva - De Verliefden Van Het Jaar
    Marva - De vlaamse wals
    Marva - Domani
    Marva - Een Eiland In Groen En Blauw 1044
    Marva - Ela Ela 8028
    Marva - ELKE DAG EEN BEETJE MEER
    Marva - Er liep eens een meisje 1044
    Marva - Fiesta
    Marva - Geef Me Nog Een Kans
    Marva - Giorgio
    Marva - Heimwee naar jou
    Marva - herinneringen
    Marva - Het kan niet alle dagen zondag zijn
    Marva - Het Liedje Van De Zee
    Marva - Het Liedje Van Mary Ann
    Marva - Ik Blijf Op Je Wachten
    Marva - Ik Dans Met Een Ander Maar Ik Kijk Naar Jou
    Marva - Ik Wou Dat Ik Je Kon Vergeten
    Marva - Je Mooie Bloemen Kwamen Veel Te Laat
    Marva - Kijk Me Maar In De Ogen
    Marva - Laat Ons Goede Vrienden Zijn 1968
    Marva - Leve Leve De Liefde
    Marva - Lucky Manuelo
    Marva - Neem Me In Je Armen
    Marva - Niemand Wil Je Als Je Ongelukkig Ben
    Marva - Nu En Dan Is Niet Genoeg
    Marva - Oempalapampero
    Marva - Om Bij Jou Te Zijn
    Marva - Parla Mi D'amore, Mariu
    Marva - Rode Rozen In De Sneeuw 8066
    Marva - Rode Rozen In De Sneeuw (Duet Met Laura Lynn)
    Marva - Salvatore
    Marva - Tipi Tipi Ti
    Marva - Tranen drogen wel op
    Marva - Tranen In Het Zomerzand
    Marva - Waar de seringen bloeien(lopke)
    Marva - Wat ik wens voor jou  1001
    Marva - Zachtjes
    Marva - Zoals Het Eenmaal Is Geweest
    Marva - Zoontje, Mijn Zoontje

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    28-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.R.B. Greaves
     

    R.B. Greaves

    Ronald Bertram Aloysius "R. B." Greaves III (born November 28, 1944, Georgetown, Guyana) is a singer who had chart success in 1969 with the pop single "Take a Letter Maria". A #2 hit on the Billboard Hot 100, this single sold one million copies and earned a gold certification from the Recording Industry Association of America. Greaves also had a Top 40 pop hit a year later with "Always Something There to Remind Me".

    Greaves was born in 1944 on the United States Air Force base at Georgetown, Guyana. A nephew of Sam Cooke, he grew up on a Seminole Indian reservation in the United States, but moved to England in 1963. Greaves had built a career both in the Caribbean and in Great Britain, where he performed under the name Sonny Childe with his group The TNTs. His debut single "Take a Letter Maria", released under the name R.B. Greaves, had been recorded by both Tom Jones and Stevie Wonder before the author recorded it himself at the insistence of Atlantic Records president Ahmet Ertegün, who produced it. The song is the story of a man who learns of his wife's infidelity the night before and dictates a letter of separation to "Maria", his ostensibly Hispanic secretary. The song has a distinct Latin flavor, complete with a mariachi-style horn section. This disc stayed in the Billboard chart for 15 weeks, selling a million copies with the gold record from the R.I.A.A. on 11 December 1969. By 1970 sales of the record totalled 2.5 million.

    Greaves recorded a series of cover versions as follow-ups, including Burt Bacharach and Hal David's "(There's) Always Something There to Remind Me" and Procol Harum's "A Whiter Shade of Pale".[1] Greaves left the label in the 1970s in favor of Bareback Records, and then signed to Sunflower Records. His only chart release for the latter label was "Margie, Who's Watching the Baby".


    R. B. Greaves - A_Whiter_Shade_of_Pale

    R. B. Greaves - Big Bad City 1131

    R. B. Greaves - Take a Letter Maria

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herman's Hermits
     

    Herman's Hermits

    Herman's Hermits was een Britse popgroep, opgericht in 1963 in Manchester. Oorspronkelijk heette de groep Herman & The Hermits. De groep speelde simpele maar aanstekelijke muziek, waarmee veel succes werd geoogst. Een van de bekendste nummers van de groep was No Milk Today, dat werd geschreven door Graham Gouldman van 10cc.

    Herman's Hermits bereikten in 1964 de top van de Engelse hitparade met I'm Into Something Good. In de VS deden ze dat zelfs twee maal: in 1965 met Mrs. Brown, You've Got a Lovely Daughter en in hetzelfde jaar nogmaals met I'm Henry VIII, I Am.

    In Nederland haalden zeven platen van Herman's Hermits de Veronica Top-40. Daarvan haalden er twee de Top-10: No Milk Today (hoogste notering nr. 1) en Dandy, dat trouwens geschreven was door Ray Davies van The Kinks en ook door The Kinks op de plaat is gezet (hoogste notering nr. 3).

    De groep viel uit elkaar in 1971. Een deel van de groep ging nog een paar jaar door en noemde zich soms 'The Hermits' en dan weer 'Herman's Hermits'. De band van de drummer Barry Whitwam bestaat nog steeds en noemt zich nu 'Herman's Hermits starring Barry Whitwam'. Ook Peter Noone treedt nog steeds op, meestal als solozanger, maar soms in een groep. Die groep heet dan Herman's Hermits.

    In een notendop zegt het gemak waarmee iedereen de melodieën van Herman's Hermits oppikt, heel veel over de groep. Desondanks voerden zij een eeuwige strijd om door muziekkenners serieus te worden genomen. Achteraf gezien was hun muziek misschien wel dé commerciële muziek van de zo hippe jaren zestig.


    Herman's Hermits - A Must To Avoid.mp3
    Herman's Hermits - A Wonderful World
    Herman's Hermits - Bet Yer Life I Do.mp3
    Herman's Hermits - Can't You Hear My Heartbeat.mp3
    Herman's Hermits - Dandy.mp3
    Herman's Hermits - Don't Go Out Into The Rain (You're Gonna Melt).mp3
    Herman's Hermits - Here Comes The Star.mp3 6123
    Herman's Hermits - I Can Take Or Leave Your Loving.mp3
    Herman's Hermits - I'm Henery The Eighth I Am.mp3
    Herman's Hermits - I'm Into Something Good.mp3
    Herman's Hermits - It's alright now 6123
    Herman's Hermits - Just A Little Bit Better.mp3
    Herman's Hermits - Lady Barbara.mp3
    Herman's Hermits - Listen People.mp3
    Herman's Hermits - Mrs Brown You've Got A Lovely Daughter.mp3
    Herman's Hermits - My Sentimental Friend.mp3
    Herman's Hermits - No Milk Today.mp3
    Herman's Hermits - Oh You Pretty Things.mp3
    Herman's Hermits - Show Me Girl.mp3
    Herman's Hermits - Silhouettes.mp3
    Herman's Hermits - Sleepy Joe.mp3
    Herman's Hermits - Something's Happening.mp3
    Herman's Hermits - Sunshine Girl.mp3
    Herman's Hermits - There's A Kind Of Hush (All Over The World).mp3
    Herman's Hermits - The most beautiful thing in my life 1130 
    Herman's Hermits - This Door Swings Both Ways.mp3
    Herman's Hermits - Wonderful World.mp3
    Herman's Hermits - Years May Come Years May Go.mp3
    Herman's Hermits - You Won't Be Leaving.mp3

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tony Bass
     

    Tony Bass


    Tony Bass, pseudoniem van Thieu Baats (Eindhoven, 12 maart 1934 - Valkenswaard, 11 oktober 2005) was een Nederlands zanger en liedjesschrijver.

    Hij werd bekend in de jaren 60 van de twintigste eeuw.

    Hij maakte vooral naam met enkele carnavalskrakers.

    Zijn eerste grote hit was Dat is het einde (1965).

    In 1969 scoorde hij met het lied Gina Lollobrigida, met een tekst van Jack Jersey over de gelijknamige actrice.

    Zijn carnavalshit Bij ons staat op de keukendeur dateert van 1970.



    Tony Bass - 'k Heb een gaatje in mijn hoofd.mp3
    Tony Bass - 't_Saunabad_(1969)
    Tony Bass - Bij ons staat op de keukendeur.mp3
    Tony Bass - Dat_is_het_einde
    Tony Bass - De mosterdpot.mp3
    Tony Bass - Gina lollobrigida.mp3
    Tony Bass - Had_Ik_Jou_Maar_Nooit_Gezien_(1972)
    Tony Bass - Huil nou niet 5286
    Tony Bass - Ik ben met jou niet getrouwd 5286
    Tony Bass - Ik ben zo blij.mp3
    Tony Bass - Ik ga helemaal uit m'n bol.mp3
    Tony Bass - M'n pyama.mp3
    Tony Bass - Meisjes zoals jij.mp3
    Tony Bass - oh_oh_vannessa
    Tony Bass - Tranen in jouw ogen 1129
    Tony Bass - Wij zijn de jongens van plezier.mp3
    Tony Bass - Wij zijn de supporters, de fans.mp3
    Tony Bass - Zeg heb jij iets tegen mij.mp3

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    26-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sir Douglas Quintet
     

    Sir Douglas Quintet


    Sir Douglas Quintet was een rockband die actief was in de late jaren 1960 en begin 1970. Ondanks hun Britse klinkende naam, ze kwamen uit San Antonio, Texas en zijn misschien wel het meest bekend om hun 1965 hit geschreven door Doug Sahm, de 12-bar blues 'Ze gaat over een Mover "noemde de nummer een' Texas 'lied van Texas Maandelijkse.

    Met een Vox Continental orgel riff die door Augie Meyers en soulvolle vocalen van zanger en gitarist Doug Sahm, de eigenschappen van het spoor een Tex-Mex geluid.
    Andere invloeden kwamen van blues, jazz en hedendaagse rock.

    In aanvulling op "She's Ongeveer een Mover," (1965) de band staat bekend om haar nummers "Mendocino", (1968) "Can You Dig My Trillingen?" (1968) en "Dynamite Woman" (1969).

    "Mendocino" werd uitgebracht in 12 1968, en bereikte # 27 in de Amerikaanse Billboard Hot 100 in het begin van 1969, de uitgaven 15 weken in de grafiek.

    Het was meer succesvol in Europa, hier werden er van meer dan drie miljoen exemplaren van verkocht.


    Sir Douglas Quintet - And It Didn't Even Bring Me Down (1969).MP3
    Sir Douglas Quintet - At The Crossroads (1969).MP3
    Sir Douglas Quintet - Dynamite woman
    Sir Douglas Quintet - I Don't Want (1969).MP3
    Sir Douglas Quintet - I Wanna Be Your Mama Again (1969).MP3
    Sir Douglas Quintet - If You Really Want Me To i'll Go (1969).MP3
    Sir Douglas Quintet - Lawd, I'm Just A Country Boy (1969).MP3
    Sir Douglas Quintet - Mendocino (1969).MP3
    Sir Douglas Quintet - Oh, Baby, It Just Don't Matter (1969).MP3
    Sir Douglas Quintet - She's About A Mover (1969).MP3
    Sir Douglas Quintet - Texas Me (1969).MP3

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lulu
     

    Lulu

    Marie McDonald McLaughlin Lawrie, artiestennaam Lulu (Lennoxtown (East Dunbartonshire), 3 november 1948) is een Schotse zangeres.

    Met haar versie van Shout! had ze een grote hit in 1964. Twee jaar later tourde ze door Polen en werd zo de eerste Britse zangeres die live optrad achter het IJzeren Gordijn.

    In 1967 acteerde ze in de film To Sir, with Love, met de titelsong van die film scoorde ze een nummer-1 hit in de Verenigde Staten. In 1969 trad ze voor het Verenigd Koninkrijk aan op het Eurovisiesongfestival met het liedje Boom bang-a-bang en haalde hiermee de 2de overwinning voor haar vaderland binnen. Ze moest die overwinning wel delen met Frankrijk, Spanje en Nederland die evenveel punten hadden, het reglement voorzag niets bij gelijke stand zodat er meerdere winnaars waren, het reglement werd wel veranderd om dit in de toekomst te voorkomen. Een ander grote hit was de The Man with the Golden Gun (1974) een titelsong van de gelijknamige James Bond film.

    In 1969 trouwde ze met Maurice Gibb van de Bee Gees, na 4 jaar eindigde dat huwelijk, kinderloos. Ze trouwde nog met een kapper en bleef daar 20 jaar mee getrouwd, ze had er 1 zoon mee.

    Haar carrière is niet meer zo groots als vroeger, maar ze laat nog geregeld van zich horen. In de populaire serie Absolutely Fabulous speelde ze zichzelf en is ze verschenen in een aantal afleveringen.


    Lulu - Boom Bang A Bang 1120
    Lulu - Forget me baby 6172
    Lulu - I Could Never Miss You
    Lulu - I'm a tiger
    Lulu - March 1120
    Lulu - Shout 1965  6172
    Lulu - Take Your Mama For A Ride
    Lulu - The Man Who Sold the World
    Lulu - The Boat That I Row 1968

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Creedence Clearwater Revival


     

    Creedence Clearwater Revival

    Creedence Clearwater Revival was een Amerikaanse rockband, die zijn hoogtijdagen kende in de periode 1968-1972. De bezetting bestond uit John Fogerty (1945; zang/gitaar), zijn broer Tom Fogerty (1941-1990; gitaar), Stu Cook (1945; bas) en Doug Clifford (1945; drums). De groep kent een karakteristieke swamp blues (moeras-blues), een mix van country, blues en rock n' roll

    De geschiedenis van Creedence Clearwater Revival (voor het gemak vaak afgekort tot CCR) begint eind jaren ’50, wanneer de broers Fogerty de formatie Tommy Fogerty and the Blue Velvets oprichten. Ze treden voornamelijk op in het San Francisco Bay Area en vergaren zo enige regionale bekendheid. In 1964 krijgt de groep een contract bij platenlabel Fantasy Records, op voorwaarde dat zij haar naam wijzigt in The Golliwogs. Er worden enkele singles opgenomen, maar die hebben weinig impact. In 1967 wordt nogmaals besloten tot een naamswijziging en gaat de groep voortaan door het leven als Creedence Clearwater Revival.

    Rond deze tijd is het muzikale klimaat aan het veranderen en hier zal de herdoopte groep snel van gaan profiteren. Ze nemen hun titelloze debuutplaat op en brengen twee singles op hetzelfde moment uit. Het zijn covers van nummers uit de jaren ’50: I Put a Spell on You en Susie Q. Beide nummers halen de Amerikaanse hitparade. Begin 1969 verschijnt het tweede album Bayou Country en met de bijbehorende single Proud Mary breekt de band definitief door. Creedence groeit binnen de kortste keren uit tot een van de succesvolste bands van de wereld en produceert hits aan de lopende band: Bad Moon Rising, Commotion, Down On The Corner, Who’ll Stop The Rain, Up Around The Bend en Long As I Can See The Light zijn slechts een paar van de vele hits die CCR in een korte periode, ook in Nederland, scoort. Ook de albums Green River, Willy & The Poor Boys en Cosmo’s Factory zijn succesvol.

    John Fogerty ontpopt zich tot een hitschrijver van formaat. Hij is als zanger en tekstschrijver ook de allesbepalende figuur van CCR en dat zal uiteindelijk tot de nodige spanningen binnen de groep leiden. Na het zesde album Pendulum verlaat de experimenteel ingestelde Tom Fogerty de groep. Vervolgens eisen bassist Cook en drummer Clifford meer inspraak in het werk en de muzikale koers van de groep. Dit gaat welgeteld één album (Mardi Gras) lang goed, waarna de groep in 1972 definitief uit elkaar valt. In Nederland worden enkele oudere songs opnieuw uitgebracht om nog een laatste graantje van het succes mee te pikken. Zo belanden de nummers I Heard It Through The Grapevine, Born On The Bayou en met name het uit 1968 stammende I Put A Spell On You nog hoog in de Nederlandse Top 40.

    De leden starten alle vier een solocarrière, maar alleen die van John Fogerty is het vermelden waard. Zo schrijft hij in de jaren na CCR onder andere Rockin’ All Over The World, een nummer waarmee Status Quo later succesvol aan de haal gaat. Zijn eerste soloalbums worden redelijk ontvangen, zij het slechts door de critici. Commercieel gezien floppen ze genadeloos en Fogerty trekt zich langere tijd terug. Pas in 1985 en 1986 verschijnen er weer twee albums, waarna hij opnieuw een aantal jaren uit de schijnwerpers verdwijnt. Hij worstelt die periode ook behoorlijk met het feit dat de rechten van zijn Creedence-songs in handen zijn van zijn vroegere platenmaatschappij. Er gaan verschillende rechtszaken overheen en het conflict is nog altijd niet de wereld uit. Het maakt Fogerty er niet gelukkiger op. Ook niet echt gelukkig is hij met Creedence Clearwater Revisited, een CCR-replica waarmee Cook en Clifford sinds midden jaren ’90 het Gouwe-Ouwen-Circuit afstruinen. Een reünie van het oorspronkelijke CCR zit er dan al niet meer in wegens het overlijden van Tom Fogerty in 1990. Zijn broer John heeft zich de laatste tijd enigszins over zijn problemen weten heen te zetten en treedt weer regelmatig op.

    De bandnaam is een combinatie van de woorden "Creedence", een gemeenschappelijke kennis van de gebroeders Fogerty, "Clearwater" was een organisatie die zorg droeg voor de waterkwaliteit van de Francisco Area, met name het Clear Lake. "Revival" staat voor de revival van Rock-'n-Roll die ten tijde van de oprichting van de band gaande was.

     

    Creedence Clearwater Revival - Bad Moon Rising.mp3
    Creedence Clearwater Revival - Before You Accuse Me.mp3
    Creedence Clearwater Revival - Bootleg
    Creedence Clearwater Revival - Born On The Bayou.mp3
    Creedence Clearwater Revival - Commotion.mp3
    Creedence Clearwater Revival - Cotton Fields.mp3
    Creedence Clearwater Revival - Don't Look Now.mp3
    Creedence Clearwater Revival - Door to door 1185/6048
    Creedence Clearwater Revival - Down On The Corner.mp3
    Creedence Clearwater Revival - Fortunate Son.mp3
    Creedence Clearwater Revival - Good Golly Miss Molly.mp3
    Creedence Clearwater Revival - Green River.mp3
    Creedence Clearwater Revival - Have You Ever Seen The Rain.mp3
    Creedence Clearwater Revival - Hello Mary Lou.mp3
    Creedence Clearwater Revival - Hey Tonight.mp3
    Creedence Clearwater Revival - Hideaway.mp3
    Creedence Clearwater Revival - House of the Rising Sun
    Creedence Clearwater Revival - I Heard It Trough The Grapewine.mp3
    Creedence Clearwater Revival - I Put A Spell On You.mp3
    Creedence Clearwater Revival - It Came Out Of The Sky.mp3
    Creedence Clearwater Revival - It's Just A Thought.mp3
    Creedence Clearwater Revival - Lodi.mp3
    Creedence Clearwater Revival - Long As I Can See The Light.mp3
    Creedence Clearwater Revival - Lookin' Out My Back Door.mp3
    Creedence Clearwater Revival - Molina.mp3
    Creedence Clearwater Revival - My Baby Left Me.mp3
    Creedence Clearwater Revival - Night Time Is The Right Time.mp3
    Creedence Clearwater Revival - Ooby Dooby.mp3
    Creedence Clearwater Revival - Proud Mary.mp3
    Creedence Clearwater Revival - Run Through The Jungle.mp3 6047
    Creedence Clearwater Revival - Someday Never Comes.mp3
    Creedence Clearwater Revival - Suzie Q.mp3
    Creedence Clearwater Revival - Sweet Hitch-Hiker.mp3  1185/6048
    Creedence Clearwater Revival - The Midnight Special.mp3
    Creedence Clearwater Revival - Travelin' Band.mp3 6052
    Creedence Clearwater Revival - Up Around The Bend.mp3 6047
    Creedence Clearwater Revival - Walk On The Water.mp3
    Creedence Clearwater Revival - Who'll Stop The Rain.mp3 6052
    Creedence Clearwater Revival - Wrote A Song For Everyone.mp3

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gilbert O'Sullivan
     

    Gilbert O'Sullivan


    O'Sullivan werd geboren in Ierland Waterford, 1 december 1946. Hij verhuisde in 1960 naar Swindon waar hij geïnteresseerd raakte in muziek. In 1967 tekende hij een vijfjarig platencontract bij CBS Records Eind jaren '60 maakte hij zijn eerste plaatopnamen, maar met weinig succes. Wel namen The Tremeloes enkele nummers van hem op ('You' en 'What can I do?'). In de jaren '70 had hij zelf wereldwijd succes met zijn nummers

    Zijn debuutalbum 'Himself' stond wekenlang aan de top. Zijn populariteit in Japan heeft er in de jaren '90 voor gezorgd dat hij in de muziek kon doorgaan.

    Zijn muziek wordt gekenmerkt door soepele melodieën die gekoppeld worden aan een zeer kunstig samengestelde tekst. Zijn bescheidenheid en teruggetrokken leven (wars van 'showbusiness') hebben voorkomen dat hij in de schijnwerpers bleef. O'Sullivan woont anno 2010 op Jersey in de gemeente Saint Mary, maar schrijft nog steeds muziek, maakt nog steeds CD's en treedt nog steeds op.

    In 2003 verscheen zijn jazzy-CD 'Piano Foreplay', in juni 2005 gaf hij 13 uitverkochte concerten in Japan en in oktober 2006 verscheen zijn nieuwste album 'A scruff at heart'. Op 26 oktober 2009 stond hij weer in de Royal Albert Hall.

    Vermaard zijn O'Sullivans aanvankelijke crisisimage (met bloempotkapsel, streepjesdas en 3/4-broek) en zijn proces tegen de manager die hem beroemd maakte Gordon Mills. Hij won zijn proces en kreeg de rechten terug van zijn sublieme, miljoenenverkopende nummers. In de muziekindustrie is deze uitspraak een precedent geweest voor vele andere artiesten

    Na 11 jaar keerde Gilbert O'Sullivan terug naar Nederland voor een concert in Carré op 29 mei 2008.


    Gilbert O'Sullivan - A Very Extraordinary Sort Of Girl.mp3
    Gilbert O'Sullivan - A Woman's Place.mp3
    Gilbert O'Sullivan - Alone Again (Naturally).mp3
    Gilbert O'Sullivan - Christmas Song.mp3
    Gilbert O'Sullivan - Clair.mp3
    Gilbert O'Sullivan - Doing the best i can 6120
    Gilbert O'Sullivan - Get Down.mp3
    Gilbert O'Sullivan - Happiness Is Me And You.mp3
    Gilbert O'Sullivan - I Don't Love You But I Think I Like You.mp3
    Gilbert O'Sullivan - I wish i could cry 1117
    Gilbert O'Sullivan - Matrimony.mp3
    Gilbert O'Sullivan - Mr.Moody's garden 1117
    Gilbert O'Sullivan - No Matter How I Try.mp3
    Gilbert O'Sullivan - Nothing Rhymed.mp3
    Gilbert O'Sullivan - Ooh Baby.mp3
    Gilbert O'Sullivan - Ooh-Wakka-Doo-Wakka-Day.mp3
    Gilbert O'Sullivan - Out Of The Question.mp3
    Gilbert O'Sullivan - Too Much Attention.mp3
    Gilbert O'Sullivan - Underneath The Blanket Go.mp3 6120
    Gilbert O'Sullivan - We will
    Gilbert O'Sullivan - What's In A Kiss (Original Version).mp3
    Gilbert O'Sullivan - Who Was It.mp3
    Gilbert O'Sullivan - Why, Oh Why, Oh Why.mp3
    Gilbert O'Sullivan - You are you
    Gilbert O'Sullivan - You Got Me Going.mp

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    23-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Ventures
     

    The Ventures


    De instrumentale surfgroep The Ventures werd in 1959 in Seattle opgericht door de gitaristen Bob Bogle en Don Wilson. In 1960 scoorde de groep met Walk Don't Run een wereldhit. De groep bereikte in de jaren 60 met 14 instrumentale singles de Billboard Top-100. Van de Ventures werden meer dan 250 verschillende albums uitgebracht. In 1964 verkochten ze in Japan meer platen dan The Beatles. Ze inspireerden ontelbare gitaargroepen in alle werelddelen, waaronder de bekendste surfband uit de geschiedenis, The Beach Boys, en veel Nederlandse indorockgroepen. In 2008 is de groep opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame.


    The Ventures - And Then He Kissed Me (Adventures in Babysitting)
    The Ventures - Apache.mp3
    The Ventures - Bird Swingers.mp3
    The Ventures - Blue Guitar.mp3
    The Ventures - Bulldog
    The Ventures - Bumble Bee Boogie (Instrumental).mp3
    The Ventures - Bumble Bee Rock.mp3
    The Ventures - Candy Man.mp3
    The Ventures - Caravan.mp3
    The Ventures - Cherry Pink And Apple Blossom White.mp3
    The Ventures - Classical Gas
    The Ventures - Dave.mp3
    The Ventures - Diamond Head.mp3
    The Ventures - Driving Guitars.mp3
    The Ventures - Dueling Banjos
    The Ventures - Forever And Ever.mp3
    The Ventures - Ghost Riders In The Sky.mp3
    The Ventures - Ginza Ska.mp3
    The Ventures - Goodnight Irene.mp3
    The Ventures - Grazing In The Grass.mp3
    The Ventures - Green Hornet Theme.mp3
    The Ventures - Green Onions.mp3
    The Ventures - Guitar Boogi.mp3
    The Ventures - Guitar Boogie Shuffle.mp3
    The Ventures - Harlem Nocturn.mp3
    The Ventures - Hawaii Five-O.mp3
    The Ventures - Hawaiian Surfing
    The Ventures - Honeycomb.mp3
    The Ventures - House Of The Rising Sun.mp3
    The Ventures - I'm Gonna Sit Right Down And Whrite Myself A Letter.mp3
    The Ventures - If I'm Right Or Wrong.mp3
    The Ventures - James Bond Theme
    The Ventures - Let There Be Drums
    The Ventures - Let's Go.mp3
    The Ventures - Limbo Rock
    The Ventures - Linda Lu.mp3
    The Ventures - Lonely Karen.mp3
    The Ventures - Love Is Blue.mp3
    The Ventures - Love Potion Number Nine.mp3
    The Ventures - Memphis.mp3
    The Ventures - Mexico ..(excellent)
    The Ventures - Miserlou (Pulp Fiction Theme)
    The Ventures - Morgen
    The Ventures - Nadia's Theme
    The Ventures - No Matter What Shape (Your Stomach's In).mp3
    The Ventures - Percolater.mp3
    The Ventures - Perfidia.mp3
    The Ventures - Peter gun theme.mp3
    The Ventures - Pink Panther.mp3
    The Ventures - Pipeline.mp3
    The Ventures - Poison Ivy
    The Ventures - Pretty Girls Everywhere.mp3
    The Ventures - Raunchy.mp3
    The Ventures - Rawhide.mp3
    The Ventures - Rebel Rouser.mp3
    The Ventures - San Antonio Rose
    The Ventures - Sealed With A Kiss.mp3
    The Ventures - Secert Agent Man.mp3
    The Ventures - slaughter on 10th avenue
    The Ventures - sleepwalk (long version)
    The Ventures - Sleepwalk.mp3
    The Ventures - steel guitar rag
    The Ventures - Sugar, Sugar.mp3
    The Ventures - Super Psychedeli.mp3
    The Ventures - Telstar.mp3
    The Ventures - Tequilla.mp3
    The Ventures - The Good The Bad And The Ugly
    The Ventures - The Green Hornet.mp3
    The Ventures - The House Of Risisng Sun.mp3
    The Ventures - The Outer Limits.mp3
    The Ventures - This Is Where Frienship Ends.mp3
    The Ventures - Trambone (2m 00s)
    The Ventures - Walk Don't Run original Version.Mp3
    The Ventures - Walk Right Back.mp3
    The Ventures - Walk, Don't Run '64.mp3
    The Ventures - What Else Is New.mp3
    The Ventures - Wheels.mp3
    The Ventures - Wild Night.mp3
    The Ventures - Windy
    The Ventures - Wipe Out.mp3
    The Ventures - Woolly Bully

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Shuffles
     

    The Shuffles


    The Shuffles was een Nederlandse popgroep aan het einde van de jaren 1960 en het begin van de jaren 1970, met als frontman Albert West.

    In 1963 trad de dan 14-jarige Albert Westelaken toe tot het Brabantse dansorkest The Shuffles, dat ontstond uit de schoolband van de Angelus Ulo en opgericht was door bassist Hans van Liempt. De groep werd aangevuld met toetsenist Hans Sleutjes en gitarist Jos Jansen. Promotor Jan Vis ontdekte de groep en onder zijn leiding bracht de groep enkele singletjes uit. In 1969 verliet Jos Jansen de groep, en hij werd vervangen door Henk van den Heuvel.

    De groep werd het meest bekend met de hitsingle "Sha la la I need you", waarmee ze in 1969-1970 maar liefst 19 weken in de Nederlandse Top 40 stonden, en die hen een gouden plaat opleverde. Daarna boekte de groep nog enkele kleinere successen in de lage landen, vooral door de uitstraling van frontman Albert Westelaken. Die verliet in 1973 de groep om een solocarrière te beginnen onder de artiestennaam Albert West. Terwijl alle andere groepsleden hun eigen weg gingen, stelde gitarist Henk van den Heuvel een nieuwe groep samen onder de naam "New Shuffles", maar die kende weinig succes en hield al snel op te bestaan.

    Op zondag 22 augustus 1999 gaven The Shuffles op het Gildeplein te Rosmalen een reünie-concert.


    The Shuffles - Bitter Tears
    The Shuffles - Cha la-la, I need you
    The Shuffles - Madeleine 1115
    The Shuffles - My_lady_of_Spain
    The Shuffles - Without_You

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny White
     

    Johnny White

    Johnny White werd geboren op 13 juni 1946 in Scherpenheuvelals Johnny Wittevrouw
    Hij volgde in Brussel een kappersopleiding, maar dat beroep heeft hij nooit uitgeoefend.

    Zijn eerste optreden voor een publiek was een crochetwedstrijd waar vrienden hem voor ingeschreven hadden tijdens zijn kappersopleiding en tot zijn verbazing won hij deze wedstrijd.

    Meteen na het behalen van zijn diploma maakte hij zijn debuut in de showbizz!

    Net zoals zovele andere Vlaamse zangers die in de jaren 60 met hun zangcarrière begonnen, heeft Johnny erg veel te danken aan de BRT nu TV1 en vooral aan de liedjeswedstrijd Canzonissima waar hij al in 1966 voor de camera stond. Louis Neefs won toen met “Ik heb zorgen”. Johnny zong toen “Waar ben jij”.

    Tijdens die periode moest Johnny naar het leger en kwam terecht bij de 15de Wing van de luchtmacht in Melsbroek. Hij richtte toen zijn orkest op en noemde het –erg voor de hand liggend- “The Wings”. Robert Bylois wordt iets later zijn Impresario en op die manier wordt Johnny de collega van Salvadore Adamo en Ann Christy. Hij krijgt dankzij Bylois optredens in Portugal, Frankrijk en Zwitserland aangeboden.

    In 1969 staat Johnny opnieuw voor de camera’s, deze keer tijdens de Europa beker voor zangvoordracht in Knokke onder aanvoering van ploegleider Anton Peeters. Hij schittert tijdens dat festival naast internationale vedetten als de Britse zanger Julie Rodgers en de Franse ster Michèle Torr. Datzelfde jaar krijgt hij de prijs van het publiek tijdens het “Festival de la chanson Française” in Spa uitgereikt en de persprijs tijdens het “Festival van Palma de Mallorca”. Johnny duikt ook voor de eerste maal op in de BRT top 30. Op 11 november 1969 staat hij op nummer 12 met de op het Decca-label uitgebrachte single “Weise Perlen”.

    In 2001 vierde hij zijn 35 jaar jubileum in een dubbelconcert met Marjan Berger die eveneens haar 35 jaar carrière vierde. De twee artiesten hadden daarom een mooi duet opgenomen met titel "I Love You". In ditzelfde jaar (2001) verscheen er van hem nog een prachtige verzamelaar “Blijf je bij mij” waarop ook 7 nieuwe nummers te vinden zijn.

    In 2003 wint Johnny White de Eregalerij met “Verloren hart, verloren droom” uitgereikt door BRT 2 en SABAM.

    In het voorjaar van 2006 bracht Johnny White een nieuwe full cd uit “Onvergetelijke Liefdesliedjes” gericht naar de senioren.


    Johnny White - De Allermooiste Dag
    Johnny White - Het_schrijverke
    Johnny White - Jij weet wat liefde is 4051
    Johnny White - Man muss mal tanzen gehn 1108
    Johnny White - Verloren_hart,_verloren_droom
    Johnny White - Weisse Perlen 1108
    Johnny White - Merci Cherie.mp3

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    21-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mireille Mathieu
     

    Mireille Mathieu

    Mireille Mathieu (Avignon, 22 juli 1946) is een Franse zangeres. Zij werd door de Fransen ontdekt op 21 november 1965, naar aanleiding van de Franse TV-uitzending "Télé-Dimanche" waar zij in de zangwedstrijd "Le Jeu de la Chance" het liedje "Jezebel" van Édith Piaf interpreteerde. Na enkele weken won ze de finale van de wedstrijd en werd meteen heel populair zowel in Frankrijk als in het buitenland.

    In de jaren 1960 was het heel gewoon dat deelnemers aan zangwedstrijden liedjes uit de repertoire van Piaf interpreteerden. Edith Piaf, overleden in 1963, bleef sterk aanwezig in het hart van de Fransen. Daarom zochten ze een "vervangster" dat de traditie van de "chanson réaliste" zou overnemen.

    Johnny Stark, de man die voor de carrière zorgde van zangers als Yves Montand, Luis Mariano, Tino Rossi, Line Renaud, Johnny Hallyday Sylvie Vartan en Hugues Aufray, nam Mireille Mathieu volledig onder zijn hoede. Hij was ervan overtuigd dat de jonge Avignonnaise de hoogste toppen van de music-hall kon bereiken, indien zij er voldoende wilskracht voor had. De zanger en acteur Maurice Chevalier gaf hem hierin volledig gelijk en nam haar ook onder zijn vleugels.
    Hard werken, discipline en wilskracht waren de wachtwoorden van Johnny Stark, de veeleisende "cow-boy", die 25 jaar lang, ononderbroken, de carrière van Mireille van dichtbij volgde tot zijn plotse overlijden in 1989.

    In 1989 bracht Mireille hulde aan haar manager met "L'Américain", een cd die een nieuwe wending aan haar carrière zou geven. Mireille bleef namelijk zonder manager en stond voor belangrijke keuzen die haar toekomst als zangeres grondig zou beïnvloeden.
    Het is met haar zuster Monique ("Matite") dat zij de rol van ambassadrice van het Franse chanson zou voortzetten in de vele landen die haar met open armen onthaalden (waaronder Duitsland, China, Rusland, Japan, Canada). Dit gebeurde ten koste van haar succes in onder andere Frankrijk en België.

    "La demoiselle d'Avignon", zoals haar bijnaam luidt, vierde in november 2005 haar 40-jarige zangcarrière in de Olympia, waar zij op 24 november een "ruby record" ontving voor de verkoop van 122 miljoen albums in de hele wereld sinds haar debuut

    2005 is het jaar van een geslaagde come-back in Frankrijk. Mireille Mathieu kwam steeds meer op de Franse zenders (televisie en radio)en kreeg weer aandacht in de Franse pers. Mireille bevestigde ook haar succes op internationaal niveau. In Duitsland was ze eregast bij Florian Silbereisen ("Das Herbstfest der Volksmusik"), Carmen Nebel ("Carmen Nebel Show") en Gunther Emmerlich ("Die Krone der Volksmusik"). In Italië werd ze warm onthaald door Massimo Ranieri in "Tutte donne tranne me" (Rai Uno)en in Sint-Petersburg kreeg ze de zilveren medaille van de stad vanwege de herdenking van de belegering van de stad tijdens de Tweede Wereldoorlog.


    Alain Barriere & Mireille Mathieu - Tu t'en vas
    Mireille Mathieu - A Nous les Romantiques.mp3
    Mireille Mathieu - Akropolis adieu  1177
    Mireille Mathieu - Alors ne tarde pas.mp3
    Mireille Mathieu - an einem sonntag in avignon
    Mireille Mathieu - C'est la vie mais je t'aime.mp3
    Mireille Mathieu - C'etait dimanche.mp3
    Mireille Mathieu - Ciao Bambino Sorry.mp3
    Mireille Mathieu - Danse la France.mp3
    Mireille Mathieu - Das wunder aller wunder ist die liebe 1107
    Mireille Mathieu - Der Pariser Tango
    Mireille Mathieu - Donne Ton Coeur, Donne Ta Vie.mp3
    Mireille Mathieu - Et L'amour Va Mourir.mp3
    Mireille Mathieu - Et merci quand même.mp3
    Mireille Mathieu - Et tu seras poete.mp3
    Mireille Mathieu - Hinter den Kulissen von Paris
    Mireille Mathieu - Il est tard.mp3
    Mireille Mathieu - Il Ne Reste que l'amour.mp3
    Mireille Mathieu - Je N'ai Qu'uns Vie.mp3
    Mireille Mathieu - Je ne sais pas,ne sais plus.mp3
    Mireille Mathieu - L'anniversaire.mp3
    Mireille Mathieu - L'esclave.mp3
    Mireille Mathieu - La derniere valse.mp3
    Mireille Mathieu - La Paloma Ade
    Mireille Mathieu - La plus Belle lecon.mp3
    Mireille Mathieu - La Princesse Et L'amour.mp3
    Mireille Mathieu - La Vie en Rose.mp3
    Mireille Mathieu - La voie lactee.mp3
    Mireille Mathieu - Le Village Oublie.mp3
    Mireille Mathieu - Les châteaux de sable.mp3
    Mireille Mathieu - Les Jardins D'automne.mp3
    Mireille Mathieu - Les Violons de la Georgie.mp3
    Mireille Mathieu - Ma Melodie d'amour.mp3
    Mireille Mathieu - Merci monsieur très peu pour moi.mp3
    Mireille Mathieu - Messieurs les Musiciens.mp3
    Mireille Mathieu - Mon Credo.mp3
    Mireille Mathieu - Mon Dieu C'est un Homme.mp3
    Mireille Mathieu - On y revient toujours.mp3
    Mireille Mathieu - Par Hasard.mp3
    Mireille Mathieu - Paris un tango.mp3
    Mireille Mathieu - Pour T'empêcher De Me Dire Adieu.mp3
    Mireille Mathieu - Pourquoi Le Monde Est Sans Amour.mp3
    Mireille Mathieu - Qu'attends tu de mois.mp3
    Mireille Mathieu - Qu'elle Est Belle.mp3
    Mireille Mathieu - Santa Maria  1177
    Mireille Mathieu - santa maria de la mer
    Mireille Mathieu - Solitario Joe.mp3
    Mireille Mathieu - Tarata-Ting, Tarata-Tong
    Mireille Mathieu - Together we are Strong
    Mireille Mathieu - Toi que j'aimerai.mp3
    Mireille Mathieu - Un Enfant Viendra.mp3
    Mireille Mathieu - Un jour viendra.mp3
    Mireille Mathieu - Une Rose au coeur de l'hiver.mp3
    Mireille Mathieu - Veux-tu qu'on s'aime.mp3
    Mireille Mathieu - Viens dans ma rue.mp3
    Nana Mouskouri, Dalida, Mireille Mathieu - Alouette 1982

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (11 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nat Gonella


     

    Nat Gonella

    Nathaniel Charles (NAT) Gonella (03.7.1908-08.6.1998) was een Engels jazztrompettist, bandleider, zanger en mellophonist geboren in Londen, misschien wel het meest bekend door zijn werk met de big band The Georgiërs. Gonella heeft gespeeld en opgenomen met vele prominente jazzmusici, waaronder Billy Cotton, Archie Alexander, Digby Goedweer en Lew Stone.

    Zijn karakteristieke vocale stijl doet denken aan Louis Armstrong, maar de stem werd vaak overschaduwd door zijn prestaties als bandleider en trompettist. Gonella heeft een grote invloed op andere Britse jazz-trompettisten, waaronder Humphrey Lyttelton en Digby Fairweather.
    Gonella werd geboren in een achterstandswijk in het oosten van Londen, maar nam cornet tijdens het bijwonen van een instelling voor kansarme kinderen, St Mary's School Guardian in Islington.

    Zijn eerste professionele baan kwam toen, na een korte periode als leerling bontwerker, hij Archie Pitt Busby Boy's Band is lid geworden in 1924, een kleine pit junior orkest en touring review band. Hij bleef met de band tot 1928, en het was tijdens deze periode dat hij kennis maakte met het begin van de opnames van Louis Armstrong, en de New Orleans-jazz stijl in generaal.

    Hij werkte samen met Bob Bryden's Louisville band voor een tijd in 1928-9, en met pianist Alexander Archie in Brighton, dan is lid geworden van de Billy Cotton band op het einde van 1929, een stap die hem voorzien van een meer prominente platform, zowel op het concertpodium het podium en ook op radio, en kon hij zijn eerste jazz-solo's en zang kenmerken vast te leggen.
    Hij slaagde erin om zijn idool te voldoen wanneer Armstrong Londen bezocht in 1932, door te bedelen de medewerkers van Boosey and Hawkes's muziekwinkel om hem in staat om Armstrong's trompet terug, links in de winkel voor het reinigen, naar zijn hotelkamer.
    De Amerikaan was kennelijk aanvankelijk geamuseerd om een dergelijke vurige devotee te vinden,en waardering voor zijn bereidheid om te helpen, zijn het een paar goede vrienden geworden.

    Gonella draagkracht groeide nog sneller na de vorming van zijn eigen band, De Georgiërs, in 1935. Zij namen hun naam uit zeer populaire versie Gonella van "Georgia On My Mind", die hij voor Lew Stone geregistreerd in 1932, en begon als een featured band binnen Stone's laat zien, voordat die zich als een zelfstandige eenheid.

    Gonella vormde hij zijn eigen big band, en werd al snel een kop artiest op de nog steeds bloeiende ras circuit, en ze verder naar boven rekeningen in het hele land tot het uitbreken van de oorlog.

    Hij vervoegde het leger in 1941, en werd aangeworven in de Sterren in gevechtstenue campagne, touring geallieerde kampen in Europa en Noord-Afrika. Terwijl in Europa en Noord-Afrika Gonella diende als persoonlijke bediende of "Batman" tot majoor Alexander Karet en zodra de oorlog voorbij was werd aangeboden de positie als persoonlijke butler van de majoor, maar weigerde beleefd zijn muzikale carrière voort te zetten.
    Hij hervormde zijn band na de oorlog, maar de economische en muzikale klimaat is snel aan het veranderen op dat moment. Hij flirtte kort met bebop, erkend dat het niets was voor hem, en keerde terug naar het ras podium tijdens de jaren 1950, touring met de wil van de komiek Max Miller.
    De opleving van de traditionele jazz in de late jaren vijftig kon hij zijn Georgiërs in 1960 de hervorming, en hij stond op de tv-show This Is Your Life het volgende jaar. Welke leverde een album voor hem, De Nat Gonella Story, naar het voorbeeld van Armstrong's A Musical autobiografie.
    Al deze aandacht opnieuw gevestigd Gonella als een grote naam, ten minste tot de komst van The Beatles bracht de trad jazz Boom met schuddende.
    Hij verhuisde naar Lancashire in 1962, en tourde regelmatig over de noordelijke club circuit tot zijn pensionering zou ter gelegenheid van zijn 65e verjaardag, op 7 maart 1973.

    Dat pensionering duurde niet lang. Drummer Ted Easton overhalen hem te komen om aan zijn (Easton's) club in Nederland spelen tijdens het midden van de jaren 1970, en een nieuwe opname van een liedje dat hij eerst had gesneden met Roy Fox in 1931, "Oh, Monah", werd een grote hit in Nederland.
    Het was tot zijn laatste floreren op trompet, maar hij bleef om te zingen na de verhuizing naar Gosport, Hampshire, in 1977 - waar een plein opnieuw werd naar hem vernoemd in 1994, en was altijd blij om op te staan, en wel in een plaatselijke cafes of op de Gosport Jazz Club.

    Digby Goedweer Nieuwe Georgiërs een eerbetoon aan muzikale erfenis Gonella's in 1984, en Goedweer en collega-trompettist Humphrey Lyttelton mede-organisator van een televisie eerbetoon, vijftig jaar van Nat Gonella, het volgende jaar, waarin Gonella zelf was een enthousiaste deelnemer.

    Hij bleef af en toe te zingen met verschillende bands, en maakte de koppen weer in 1997 toen een steekproef fragment van zijn trompet uit een opname die hij maakte in 1932 werd gebruikt in het aantal White Town is een hit, "Your Woman".

    Nat Gonella stierf in zijn huis in Gosport op 6-8-1998 , hij werd 90 jaar.

    Nat Gonella - Georgia_On_My_Mind
    Nat Gonella - Oh Mona 1098
    Nat Gonella - Nagasaki 1098

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Who
     

    The Who


    The Who is een Engelse rockband van de jaren zestig en zeventig van de twintigste eeuw en werd opgericht in 1964 in Londen, Engeland.

    De band groeide uit tot een van de bekendste rock-'n-rollbands ter wereld, die in de hoogtijdagen bestond uit zanger Roger Daltrey, gitarist Pete Townshend, bassist John Entwistle en drummer Keith Moon. The Who is met uitzondering van de periodes tussen 1983 en 1988 en tussen 1990 en 1995 vrijwel continu op tournee geweest. Wijzigingen in de samenstelling kwamen na zijn het overlijden van Keith Moon in 1978 (die achtereenvolgens vervangen werd door Kenney Jones, Simon Phillips en Zak Starkey) en na de dood van John Entwistle in 2002 (waarvoor Pino Palladino sindsdien de honneurs waarneemt). Eind oktober 2006 maakte The Who een comeback, met hun album Endless Wire. Het is het elfde studioalbum dat de band uitbracht, maar het eerste sinds It's Hard uit 1982.

    The Who is vooral bekend geworden als rockpioniers; uitvinders van de powerchords en Townshends rockopera Tommy. De vroege mod-albums van de band – met korte, soms agressieve nummers erop – zijn goede voorbeelden van hoe The Who er uitzag: Pete Townshend met zijn leidende powerchords; Keith Moon met zijn explosieve drumwerk; John Entwistle met zijn basloopjes en Roger Daltrey met zijn krachtige stem en rondvliegende microfoon. Deze albums zijn van grote invloed geweest op de ontwikkeling van de hardrock en de powerpop, terwijl de luidruchtige en agressieve concerten de weg vrijmaakten voor de komst van punkrock- en heavy metalbands, die op deze manier door The Who geïnspireerd werden.

    In juli 2007 heeft The Who een succesvolle[1] wereldtournee, die begonnen is in juni 2006, afgesloten.

    The Who staat op nummer 8 van de lijst van de 100 Grootste Hardrockartiesten van VH1 en op nummer 9 van hun lijst van de 100 Grootste Rock-'n-Rollartiesten.


    The Who - 5-15.mp3
    The Who - Anyway, Anyhow, Anywhere.mp3
    The Who - Baba O'Riley.mp3
    The Who - Behind Blue Eyes
    The Who - Boris the Spider.mp3
    The Who - Dr. Jimmy
    The Who - Happy Jack.mp3
    The Who - I Can See for Miles.mp3
    The Who - I Can't Explain.mp3
    The Who - I'm a Boy.mp3
    The Who - Johnny B. Goode (Live, 1975, Keith Moon Vocal)
    The Who - Join Together.mp3
    The Who - Let's See Action (Nothing Is Everything).mp3
    The Who - Love Reign O'er Me.mp3
    The Who - Magic Bus.mp3
    The Who - My Generation.mp3
    The Who - My Wife.mp3
    The Who - Overture from Tommy 1097
    The Who - Pictures of Lily.mp3
    The Who - Pinball Wizard.mp3
    The Who - See Me, Feel Me
    The Who - Squeeze Box.mp3
    The Who - Substitute.mp3
    The Who - Summertime Blues (Woodstock '69)
    The Who - The Relay.mp3
    The Who - The Seeker.mp3
    The Who - Twist and Shout (Live, New York, 1982)
    The Who - We won't get fooled again
    The Who - Who Are You [Single Edit Version].mp3
    The Who - Won't Get Fooled Again.mp3
    The Who - You Better You Bet

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neil Diamond
     

    Neil Diamond


    Neil Leslie Diamond (New York, 24 januari 1941) is een Amerikaanse zanger.

    Diamond begon in 1958, met songs als Blue Destiny en A Million Miles Away , waarover hij zei "The first song I ever wrote on a piano. I played all the instruments on this demo... because I worked cheap". Hij werd vooral populair in de jaren zestig en zeventig. Zijn livealbum Hot August Night (1972) vormde de definitieve doorbraak en werd overal bijzonder goed verkocht, met name in Australië (Er wordt zelfs beweerd dat één op de vier huishoudens deze dubbel-cd in huis heeft![bron?]). Mede door dit album wordt hij ook wel als de popartiest van de jaren zeventig beschouwd. Na deze plaat volgden nog vele cd's, onder meer Jonathan Livingstone Seagull, Serenade, Beautiful Noise, Love at the Greek en The Jazz Singer. De plaatverkoop stagneerde een beetje in de jaren tachtig, al werden zijn concerten nog steeds goed bezocht. Vele songs van vooral zijn begintijd (Red Red Wine, Girl You'll be a Woman Soon en I'm a Believer) werden door anderen gezongen en ook voor films gebruikt (o.a. Pulp Fiction en Shrek).

    Zijn laatste drie cd's: Three Chord Opera, 12 Songs en Home before dark werden, wellicht door het producerswerk van Rick Rubin (laatste twee albums) en door zelfgeschreven teksten, een succes. Op 24 en 25 mei 2008 trad Neil op in Ahoy Rotterdam en op 29 mei 2008 kwam hij voor de eerste keer naar België; Neil Diamond trad toen op in het Sportpaleis in Antwerpen. Eind oktober 2008 verscheen een boek over Neil Diamond: He is ... I say, geschreven door David Wild. Hij heeft meer dan 130 miljoen albums verkocht als singer-songwriter en daarnaast miljoenen als uitsluitend songwriter.

    Op 14 mei 2008 kwam zijn album Home Before Dark op de eerste plaats binnen in de Billboard Top 200, het was zijn eerste Amerikaanse nummer 1-album.

    Op 12 januari 2009, vier dagen na zijn laatste concert, is Neil begonnen met de opnamen van een nieuw album, zijn derde met Rick Rubin. In augustus van dit jaar verschijnt er een dvd en dubbel-cd van zijn wereldtournee van 2008, die door meer dan één miljoen mensen werd bezocht.

    Op 20 augustus 2009 kwam de dubbele live-cd Hot August Night, NYC op de tweede plaats binnen in de Billboard Top 200. De gelijknamige dvd is eveneens een enorm succes. Tevens staat voor 2010 een nieuwe wereldtoer in de planning voor de inmiddels 69-jarige singer/songwriter.


    Neil Diamond - America
    Neil Diamond - And the Singer Sings His Songs.mp3
    Neil Diamond - And the Stars Won't Pay No Mind.mp3
    Neil Diamond - Be
    Neil Diamond - Beautiful Noise
    Neil Diamond - Cherry Cherry  1288
    Neil Diamond - Brooklyn Roads.mp3
    Neil Diamond - Brother Love's Travelling Salvation Show.mp3
    Neil Diamond - Cracklin' Rose.mp3
    Neil Diamond - Desiree
    Neil Diamond - Do It
    Neil Diamond - Gitchy Goomy 1186
    Neil Diamond - Girl You'll Be a Woman Soon.mp3
    Neil Diamond - He Ain't Heavy...He's My Brother.mp3
    Neil Diamond - Heartlight
    Neil Diamond - Hello Again
    Neil Diamond - Holly Holly.mp3
    Neil Diamond - I Am...I Said.mp3
    Neil Diamond - If You Go Away.mp3
    Neil Diamond - If You Know What I Mean-32-19
    Neil Diamond - I'm Alive
    Neil Diamond - I've Been This Way Before
    Neil Diamond - Kentucky Woman [Live].mp3
    Neil Diamond - Lady Oh
    Neil Diamond - Last Thing on My Mind.mp3
    Neil Diamond - Longfellow serenade
    Neil Diamond - Lordy 1096
    Neil Diamond - Love On The Rocks
    Neil Diamond - Mr Bojangles.mp3
    Neil Diamond - Play Me.mp3
    Neil Diamond - September Morn
    Neil Diamond - Solitary Man.mp3
    Neil Diamond - Song Sung Blue.mp3  1186
    Neil Diamond - Soolaimon (African Trilogy II).mp3
    Neil Diamond - Stargazer
    Neil Diamond - Stones.mp3
    Neil Diamond - Sweet Caroline.mp3
    Neil Diamond - The boat that i row 1288
    Neil Diamond - You Are My Sunshine
    Neil Diamond - Walk on Water.mp3
    Barbra Streisand & Neil Diamond - You Don't Bring Me Flowers

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    20-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Jones
     

    Tom Jones

    Sir Tom Jones, geboren Thomas Jones Woodward (Pontypridd (Wales), 7 juni 1940) is een popzanger.

    Vooral in de jaren zestig en zeventig was Tom Jones een wereldster en een sekssymbool. Hij scoorde vanaf 1965 verschillende hits zoals: It's not unusual, Delilah, The Green Green Grass of Home en She's a Lady. Vanaf 1970 was hij een graag geziene gast in Las Vegas. Daar trad hij op naast andere wereldvedetten als Elvis Presley en Frank Sinatra. Eind jaren 90 kende hij een revival met het album Reload. Daarop staat onder andere de hit Sex Bomb. Op 29 maart 2006 werd Jones geridderd door de Britse koningin Elizabeth II.


     

    • Tom Jones - A taste of honey 8067
    • Tom Jones - All i can say is goodbye 8067
    • Tom Jones - Begin the beguine 8067
    • Tom Jones - Behind Closed Doors
    • Tom Jones - Chills And Fever.mp3
    • Tom Jones - Danny boy 8067
    • Tom Jones - Daughter Of Darkness.mp3
    • Tom Jones - Day by day
    • Tom Jones - Delilah.mp3
    • Tom Jones - Detroit city
    • Tom Jones - Don't leave me in the morning 1369
    • Tom Jones - Fly me to the moon 8067
    • Tom Jones - FOR THE FIRST TIME IN MY LIFE.mp3
    • Tom Jones - Four Walls
    • Tom Jones - Green, Green Grass Of Home.mp3
    • Tom Jones - Help Me Make It Trough The Night
    • Tom Jones - Help Yourself.mp3
    • Tom Jones - Hey jude 8067
    • Tom Jones - Hide and seek 1145
    • Tom Jones - I (Who Have Nothing).mp3
    • Tom Jones - I can't stop loving you 8067
    • Tom Jones - I'll Never Fall In Love Again.mp3
    • Tom Jones - I'm Coming Home.mp3
    • Tom Jones - I'm Leaving It All Up To You
    • Tom Jones - I'm So Lonesome I Could Cry
    • Tom Jones - If you go away 8067
    • Tom Jones - It's a man's man's world 8067
    • Tom Jones - It's Not Unusual.mp3
    • Tom Jones - Kiss.mp3
    • Tom Jones - Land of thousand dances 8067
    • Tom Jones - Let it be me 8067
    • Tom Jones - Let Your Love Flow
    • Tom Jones - Letter To Lucille.mp3
    • Tom Jones - Little green apples 8067
    • Tom Jones - More 8067
    • Tom Jones - My Way 1095
    • Tom Jones - Nine to Five
    • Tom Jones - Not Responsible.mp3
    • Tom Jones - On the Road Again
    • Tom Jones - Once upon a time 8067
    • Tom Jones - Papa 1369
    • Tom Jones - Please Releas Me
    • Tom Jones - Puppet Man.mp3
    • Tom Jones - Riders in the sky 8067
    • Tom Jones - Ring of fire
    • Tom Jones - Say You'll Stay Until Tomorrow
    • Tom Jones - Set me free 8067
    • Tom Jones - She's A Lady.mp3
    • Tom Jones - sixteen tons 8067
    • Tom Jones - Somethin' Bout You Baby I Like.mp3
    • Tom Jones - Stop breaking my heart 1100
    • Tom Jones - Streets of Laredo
    • Tom Jones - That old black magic 8067
    • Tom Jones - The Most Beautiful Girl In The World
    • Tom Jones - The Way You Do The Things You Do
    • Tom Jones - The Young New Mexican Puppeteer.mp3
    • Tom Jones - Thunderball (From The Film Thunderball).mp3
    • Tom Jones - Till.mp3
    • Tom Jones - Tom Jones - Love Me Tonight.mp3
    • Tom Jones - Tupelo mississippi flash 1101
    • Tom Jones - What's New Pussycat (From The Film What's New Pussycat).mp3
    • Tom Jones - Without Love (There Is Nothing).mp3
    • Tom Jones - Yesterday 8067
    • Tom Jones - You Don't have To Say You Love Me
    • Tom Jones - You keep me hanging on 8067
    • Tom Jones - You'r My World
    • Tom Jones - You're so good to me 8067

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sanne
     

    Sanne

    Sanne werd geboren als Sandra Denottè te Bornem op 22 maart 1973.

    In haar jeugd deed ze mee aan soundmix wedstrijden met liedjes van Linda Ronstadt, Emmylou Harris en Tammy Wynette, en was ze ook even te zien als achtergrondzangeres van Helmut Lotti.

    Het grote succes komt pas nadat Erik Van Neygen haar ontdekte in 1989. Hun eerste single als duo "Veel te mooi" in 1990 ging vlot over de toonbank gaan.

    Sanne scoort regelmatig, zowel solo als aan de zijde van Erik Van Neygen, onder andere met: Wat je diep treft, Het huis dat tussen rozen stond en Laat me zweven.

    Naast zangeres heeft Sanne ook nog een loopbaan als lerares aan de gemeentelijke basisschool van Belsele. In 1998 gaat Sanne een paar andere uitdagingen aan.

    Ze schittert als Anastasia in de gelijknamige tekenfilm.

    In 2000 stond het duo 10 jaar op de planken en dat gevierd met een concert, na dat concert werd het even stil rond het duo, maar sinds 2003 zijn ze helemaal terug


    Sanne - Al mijn liefde
    Sanne - De Canadees.mp3
    Sanne - Een Zomer Lang In Griekenland
    Sanne - Het Huis Dat Tussen Rozen Stond
    Sanne - Je voet stap
    Sanne - land van ons twee
    Sanne - lange weg
    Sanne - O Liefste 1093
    Sanne - Oostendse wind 1093
    Sanne - Welterusten kleine jongen

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    Archief per jaar
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    A
    5000 Volts
    Aaron Neville
    Abba
    ACDC
    Ace Cannon
    Adam and Eve
    Adam Faith
    Adamo
    Adamo 2
    Adéle Bloemendaal
    Adriano Celentano
    Afric Simone
    Agnetha Faltskog
    Al Martino
    Alain Barriere
    Albert Hammond
    Albert King
    Albert West
    Alex Valére
    Alexander Curly
    Alias Berger
    Alice Cooper
    Alvin Stardust
    Amanda Lear
    Amazulu
    Amen Corner
    America
    Amii Stewart
    Anarchic System
    André Hazes
    André van Duin
    Andy Borg
    Andy de witt
    Andy Williams
    André Brasseur
    Andre Moss
    Angelo Branduardi
    Anita Meyer
    Anja
    Anja Yelles
    Ann Christy
    Anne Marie David
    Anneke Gronloh
    Anneke Soetaert
    Anny Schilder
    Aretha Franklin
    Arie Ribbens
    Armand
    Arne Jansen
    Arno
    Arthur Conley
    Astrid Harzbecker
    Audrey Landers

    B
    B Bumble
    Baccara
    Bananarama
    Bar Kays
    Barbara Dex
    Barbra Streisand
    Bart Herman
    Bart Kaell
    Bart Van Den Bossche
    Barry & Eileen
    Barry Blue
    Barry Mann
    Barry White
    Bata Ilic
    Bay City Rollers
    Beatles
    Bee Gees
    Bellamy Brothers
    Belle Epoque
    Belle Perez
    Ben Cramer
    Benny Neyman
    Benny Scott
    Berdien Stenberg
    Bernd Clüver
    Bert Kaempfert
    Bert Weedon
    Bette Midler
    Betty Wright
    Big Bill
    Bill Black's Combo
    Bill Forbes
    Bill Haley
    Bill Justis
    Billy Ocean
    Billy Preston
    Billy Swan
    Billy Vaughn
    Bing Barlow
    Bing Crosby
    Blondie
    Blue Angel
    Blue Haze
    Blue Diamonds
    Blue Mink
    Blue Moon Rockers
    Blue Ridge Rangers
    Bob & Earl
    Bob Azzam
    Bob Benny
    Bob Marley
    Bobbejaan Schoepen
    Bobby Day
    Bobby Darin
    Bobby Lee Trammell
    Bobby Goldsboro
    Bobby Prins

    Bobby Ranger
    Bobby Setter Band
    Bobby Solo
    Bobby Stevens
    Bobby Vee
    Bobby Vinton
    Bobbysocks
    bolland & bolland
    Boney M
    Bonnie Pointer
    Bonnie St.Claire
    Booker T
    Boys town gang
    Boudewijn de Groot
    Bow Wow Wow
    Box Tops
    Boxcar Willie
    Bread
    Brenda Lee
    Brian
    Brian Hyland
    Brigitte Bardot
    Brotherhood of Man
    Brunner & Brunner
    Bruce Low
    Bruce Springsteen
    Brussel 1
    Bucks Fizz
    Buddy Holly
    Buddy Knox
    Burt Blanca
    BZN

    C
    C Jerome
    Camillo
    Captain Cook
    Carl Douglas
    Carl Mann
    Carl Perkins
    Carly Simon
    Carol Jiani
    Carola
    Carpenters
    Cat Stevens
    Caterina Valente
    CC Catch
    Cees en Marjan
    Champaign
    Charléne
    Charles Aznavour
    Charlie Rich
    Chas & Dave
    Cher
    Cherrie van Gelder-Smith
    Cherry Laine
    Chi Coltrane
    Chicago
    Chicory Tip
    Chip Taylor
    Chris Andrews
    Chris De Burgh
    Chris Howland
    Chris Montez
    Chris Rea
    Chris Roberts
    Chrispian St Peters
    Christian Anders
    Christian Vidal
    Christoff
    Christophe
    Chubby Checker
    Chuck Berry
    Chris Andrews
    Cindy & Bert
    Ciska Peters
    Claire & Henk
    Clark Richard
    Claudia Sylva
    Cliff Richard
    Cliff Rilly
    Clifton Chenier
    Clouseau
    Clout
    Coast to coast
    Cocktail Trio
    Colinda
    Commodores
    Connie Francis
    Conny & Danny Fabry
    Conny Froboess
    Conny Vink
    Conquistador
    Conway Twitty
    Corrie Van Gorp
    Corry Brokken
    Corry Konings
    Costa Cordalis
    Creedence Clearwater Revival
    Crystals
    Culture Club
    Curtie & The Boombox
    Curtis Lee
    Cyndi Lauper

    D
    Dale Hawkins
    Dalida
    Dan Ellery
    Dana Winner
    Danny & the Juniors
    Danny Hoekstra
    Dario Moreno
    Darts
    Dave Berry
    Dave Dee,Dozy Beaky Mick & Tich
    David Bowie
    David Dundas
    Dean Martin
    Decap-sound 2
    Dee D Jackson
    De Alpenzusjes
    De Belcanto's
    De Cap-Orgel uit Herselt
    De Deurzakkers
    De Electronica's
    De Four Tak
    De Havenzangers
    De Heikrekels
    De Kermisklanten
    De Kreuners
    De Makkers
    De Marlets
    De Melando's
    De Mens
    De Roffels
    De Romeo's
    De Selvera's
    De Spelbrekers
    De Stemmingmakers
    De Strangers
    De Straatmuzikanten
    De Vrijbuiters
    Demis Roussos
    Dennie Christian
    Detroit Emeralds
    Diana Ross
    Dick Brave & The Backbeats
    Die Flippers
    Dion & The Belmonts
    Dionne Warwick
    Dire Straits
    Dixie Aces
    Dizzi Man's Band
    Doe Maar
    Dolly Dots
    Dolly Parton
    Don Gibson
    Don McLean
    Don Rosenbaum
    Donna Hightower
    Donna Lynton
    Donna Summer
    Donny Osmond
    Doris D & The pins
    Dynamic Rockers
    Duane Eddy
    Duo De Koning
    Duo Onbekend
    Dr.Hook
    Drafi Deutscher
    Drukwerk


    E
    Earth & Fire
    Eddie Cochran
    Eddie Rabbitt
    Eddy Christiani
    Eddy Grant
    Eddy Mars
    Eddy Smets
    Eddy Wally
    Edison Lighthouse
    Edmundo Ros
    E.L.O.
    El DeBarge
    Elton John
    Elvis Presley 1
    Engelbert Humperdinck
    Enny Denita
    Enrico Macias
    Eydie Gorme
    Eric Clapton
    Erik Marijsse
    Erik Van Neygen
    Eruption
    Esther Philips
    Evening Stars
    Expo-brood

    F
    Fabian
    Fabry's
    Fancy
    Fantastique
    Fats Domino
    Fernando Express
    Ferre Grignard
    Flash and the Pan
    Floyd Cramer
    Focus
    Fortunes
    Four Seasons
    Four Tops
    FR David
    Francesco Napoli
    Francine Jordi
    Francis Goya
    Francoise Hardy
    Frank Ferrari
    Frank Galan
    Frankie Avalon
    Frankie Laine
    Franky Boy
    Freddy Quinn
    Frank & Mirella
    Frank Sinatra 
    Frank Valentino
    Franka
    Frans Duijts
    Freddy Breck
    Freddy Cannon
    Freddy Fender
    Frida
    Frieda Linzi

    G
    Gary Glitter
    Gary Moore
    Gebroeders Brouwer
    Geier Sturzflug
    Gene Cotton
    Gene Vincent
    Gerd Boettcher
    Gert Timmerman
    Gerard Cox
    Geordie
    George Mc Crae
    George Baker
    George Harrison
    Georgie Fame
    Geraint Watkins
    Gerard de Vries
    Gerard Lenorman
    Geschwister Hofmann
    G.G.Anderson
    Gibson Brothers
    Gigantjes
    Gigliola Cinquetti
    Gilbert Bécaud
    Gilbert O'Sullivan
    Gilla
    Gitte
    Gladys knight & the pips
    Glen Campbell
    Gloria Gaynor
    Golden Earring
    Gonnie Baars
    Goombay Dance Band
    Gottlieb Wendehals
    Grace Jones
    Grand Funk
    Grease
    Guido Belcanto
    Günter Noris
    Gunther Neefs
    Guy Mardel
    Guys 'n' Dolls
    Guus Meeuwis

    H
    Hamilton Bohannon
    Hank Mizell
    Hank The Knife & The Jets
    Hanny en de Rekels
    Hansi Hinterseer 
    Harm Wolters
    Harry Belafonte
    Hazell Dean
    Heidi Bruhl
    Heike Schäfer
    Heino
    Heintje
    Helemaal Hollands
    Helmut Lotti
    Helen Reddy
    Helen Shapiro
    Henk Damen
    Henk Wijngaard
    Hepie en Hepie
    Herb Alpert
    Herman Brood
    Herman's Hermits
    Herve Vilard
    Het goede doel
    Het Holland Duo
    Het Regenboogtrio
    Highway
    Hot Butter
    Hot Chocolate
    Howard Carpendale
    Huey Lewis

    Hugo Raspoet



    I
    Irving Fields
    Ike & Tina Turner
    Imca Marina
    Ingeborg
    Ireen Sheer
    Isabelle A
    Ivan Heylen
    Ivan Rebroff
    Ivo Robić

    J
    Jaap Dekker
    Jackpot
    Jack de Nijs
    Jack Jersey
    Jacqueline Boyer
    Jackie Wilson
    Jacques Brel
    Jacques Dutronc
    Jacques Herb
    Jacques Raymond
    James Last
    James LLoyd
    Jan & Zwaan
    Jan Boezeroen
    Jan De Wilde
    Jan Gorissen
    Jan Rot
    Jan und Kjeld 

    Jan Verbraeken
    Jane Birkin
    Jannes
    Jantje Koopmans
    Jay & The Americans
    Jerry Arendo
    Jerry Lee Lewis
    Jerry Lee Lewis & Friends
    Jess & James
    Jim Croce
    Jim Dale
    Jim Reeves
    Jimmy Cliff
    Jimmy Frey
    Jimmy James
    Jimmy Osmond
    JJ Cale
    Jo Erens
    Jo Leemans
    Jo Vally
    Joey Dee & Starliters
    Joe Cocker
    Joe Dolan
    Joe Harris
    Joe Tex
    Johan Verminnen
    John Denver
    John Fred and his Playboy's
    John Horton
    John Lamers
    John Larry
    John Paul Young
    John Rowles
    John Spencer
    John Terra
    John William
    John Woolley and Just Born
    Johnny & Huricanes
    Johnny Blenco
    Johnny Burnette
    Johnny Carroll
    Johnny Hallyday
    Johnny Hoes
    Johnny Jordaan
    Johnny Kid & the pirates
    Johnny Lion
    Johnny Otis
    Johnny Preston
    Johnny Restivo
    Johnny Rivers
    Johnny Rodrigues
    Johnny Tillotson
    Johnny Wakelin
    Johnny White
    Jonathan King
    José
    Juan Pardo
    Julian Lennon
    Juliane Werding
    Julio Iglesias
    Juul Kabas
    Jurgen Marcus
    J.Vincent Edwards

    K
    Kalin Twins
    Kapel van de koninklijke luchtmacht
    Kayak
    Karel Gott
    Karin Kent
    K.C.and the Sunshine Band
    Kevin Ayers
    Kim Wilde
    Kiss
    Klaus & Klaus
    Kool & the Gang
    Koos Alberts
    Kris De Bruyne



    L
    La Bionda
    La Esterella
    Laid Back
    Laura Lynn
    Lee Dorsey
    Lee Towers
    Lena Zavaroni
    Lenny Kuhr
    Leo van Helmond
    Leo Sayer
    Leonard Cohen
    Les Chakachas
    Les Chats Sauvages
    Les Humphries Singers
    Letkiss
    Lieutenant Pigeon
    Liesbeth List
    Liliane Saint Pierre
    Lime
    Limbra Zusjes
    Linda de Suza
    Lindsay
    Lisa del Bo
    Little Hank
    Little Eva
    Little Richard
    Lize Marke
    Lucille Starr
    Luis Mariano
    Lobo
    Loggins & Messina
    Long Tall Ernie & The Shakers
    Los indios Tabajaras
    Lou Bandy
    Lou Bega
    Louis Prima
    Louis Neefs
    Lowland Trio
    Luisa Fernandez
    Luc Steeno
    Luc van Meeuwen
    Lulu
    Luv'
    Lynn Anderson
    Lynsey De Paul

    M
    Madonna
    Major Dundee Band
    Major Lance
    Manfred Mann
    Manhattan Transfer
    Mara Kayser
    Marc Aryan
    Marc Dex
    Marc Winter
    Margriet Hermans
    Marianne Rosenberg
    Marianne Weber
    Marie Osmond
    Matchbox
    Martha Reeves
    Martijn
    Mary Hopkin
    Marva
    Max Romero
    Maxine  Nightingale
    Maywood
    Meat Loaf
    Medicine Head
    Melchior
    Melina Mercouri
    Melody Sisters en Black & White
    Micha Marah
    Michael Jackson
    Michael Stein
    Michél Delpech
    Micky Day
    Middle of the road
    Miek & Roel
    Mieke
    Mieke Telkamp
    Miel Cools
    Mighty Sparrow
    Micky
    Mike Berry
    Mike Brant
    Mike Oldfield
    Mikis Theodorakis
    Millie Jackson
    Millie Small
    Mink DeVille
    Miquel Brown
    Miquel Rios
    Mireille Mathieu
    Modern Talking
    Monique Smit
    Moustache
    Mouth&MacNeal
    MFSB
    Mr Acker Bilk
    Mungo Jerry
    Musical Youth

    N
    Nana Mouskouri
    Nancy Sinatra
    Nat Gonella
    Nat King Cole
    Neil Diamond
    Neil Sedaka
    Nelly Jane
    Nick Lowe
    Nick MacKenzie
    Nick Straker Band
    Nick en Simon
    Nico Haak
    Nicole
    Nik Kershaw
    Nini Rosso
    Nino de Angelo
    New Four
    Noordzee Duo
    Norbert
    Normaal
    Norman Greenbaum

    O
    Octopus
    Ohio Express
    Olga Lowina
    Olivia Newton-John
    OMD
    Opus
    Orkest zonder naam
    Osibisa
    Osmonds
    Oscar Benton
    Oscar Harris
    Otis Redding
    Ottowan

    P
    Paloma Trio
    Paper Lace
    Pasific Gas & Electric
    Pat Benatar
    Pat Boone
    Patrick Hernandez
    Patti Labelle
    Patti Page
    Patricia Paay
    Paul de Senneville
    Paul Anka
    Paul Da Vinci
    Paul Evans
    Paul Severs
    Paul Simon
    Paula Dennis
    Penny McLean
    Percy Faith
    Percy Sledge
    Peret
    Perez Prado
    Peter Alexander
    Peter Beil
    Peter Gabriel
    Peter Kent
    Peter Koelewijn
    Peter Kraus
    Peter Maffay
    Peter Orloff
    Petra
    Petula Clark
    Phil & John
    Philippe Robrecht
    Piet Veerman
    Pink Floyd
    Piraten
    P J Proby
    Plastic Bertrand
    Pointer Sisters
    Pop Tops
    Procol Harum
    Pussycat

    Q

    R
    Racey
    Radi Ensemble
    Ral Donner
    Ralf Bendix
    Ramses Shaffy
    Ray Charles
    Ray Conniff
    Ray Franky
    Ray Peterson
    Ray Smith
    Raymond van het Groenewoud
    R.B.Greaves
    Redbone
    Regento Stars

    René and Angela
    René and his Alligators
    René Becker
    René Carol
    René Froger
    Renée De Haan
    Reparata & The Delrons
    Rex Gildo
    Ria Valk
    Ricchi e Poveri
    Richard Anthony
    Richard Clayderman
    Rick James
    Ricky Davids
    Ricky Gordon
    Ricky Nelson
    Righeira
    Rijk De Gooyer
    Rika Jansen
    Ringo Starr
    Rita Corita
    Rita Deneve
    Rita Hovink
    Ritchie Valens
    Rob De Nijs
    Robert Gordon
    Robertino
    Roberto Blanco
    Roberto Delgado
    Roberto Jacketti & The Scooters
    Rocco Granata
    Rockabilly
    Rockin' Sidney
    Rocky Burnette
    Rocky Sharpe
    Rod McKuen
    Rod Stewart
    Roger Glover
    Roger Whittaker
    Roland Kaiser
    Roland W
    Rolling Stones
    Ronnie Tober
    Ronny Temmer
    Rosy & Andres
    Roy Black
    Roy Orbison
    Rubettes
    Rudi Carrell
    Ruth Mc Kenny
    Royal Showband Waterford
    Ryan Paris

    S
    Sacha Distel
    Sailor
    Salim Seghers 
    Sam Cooke
    Sam Gooris
    Samantha
    Sammy Davis JR
    Sandy
    Sandie Shaw
    Sandra Kim
    Sandra Reemer
    Sandy Nelson
    Sanne
    Santana
    Sarah Brightman
    Sarah Vaughan
    Saskia & Serge
    Schriebl en Hupperts
    Scott McKenzie
    Serge Gainsbourg
    Shakin' Stevens
    Sharif Dean
    Shawn Elliott
    Sheila B Devotion
    Shocking Blue
    Showaddywaddy
    Silver Convention
    Silvia Swart 
    Sinitta
    Sir Douglas Quintet
    Sir Henri & his Butlers
    Skeeter Davis
    Slade
    Sly & The Family Stone
    Small Faces
    Smokie
    Soeur Sourire
    Sommerset
    Sonny & Cher
    Soulful Dynamics
    Soulsister
    Spargo
    Spider Murphy Gang
    Spooky & Sue
    Stafke Fabri
    Stars on 45
    Status Quo
    Stealers Wheel
    Stef Ekkel
    Stella Bos
    Steppenwolf
    Steve Harley & Cockney Rebel
    Stevie Wonder
    Stray Cats
    Studio 54 Vol 1
    Supremes
    Sutherland Brothers
    Suzie
    Suzi Quatro


    T
    10cc
    Tahiti Tamourés
    Tammy Wynette
    Tante Leen
    Tavares
    Teach-In
    Ted Herold
    Tee-Set
    Telly Savalas
    Tenpole Tudor
    Therese Steinmetz
    The Allisons
    The Allman Brothers
    The Animals
    The Archies
    The Atlantics
    The Bangles
    The Beach Boys
    The Bet
    The Big Bopper
    The Blues Busters
    The Blasters
    The Boomtown Rats
    The Browns
    The Cadillacs
    The Cascades
    The Cats
    The Championettes
    The Champs
    The Chantays
    The Classics
    The Clovers
    The Coasters
    The Contours
    The Cousins
    The Crests
    The Dakotas
    The Doors
    The Drifters
    The Dutch Boys
    The Equals
    The Everly Brothers
    The Fouryo's
    The Glitter Band
    The Hues Corporation
    The Isley Brothers
    The J. Geils Band
    The Hollies
    The Jackson Five
    The Jaguards
    The Jokers
    The Jarmels
    The Jumpers
    The Mar-Keys
    The Marbles
    The Marcels
    The Marvelettes
    The Moody Blues
    The Monkees
    The Move
    The New Inspiration
    The Padre Twins
    The Pebbles
    The Peels
    The Platters
    The Popgun
    The Ramblers
    The Righteous Brothers
    The Picknicks
    The Rock-A-Teens
    The Rollers
    The Routers
    The royal guardsmen
    The Scorpions
    The Schorts
    The Seabirds
    The Shadows
    The Shake Spears
    The Shuffles
    The Star Sisters
    The String a longs
    The Stylistics
    The Sunstreams
    The Surfaris
    The Surfers
    The Sweet
    The Teddy Boys
    The Three Degrees
    The Tielman Brothers
    The Tokens
    The Tornados
    The Trammps
    The Trashmen
    The Tremeloes
    The Troggs
    The Valliants
    The Velvets
    The Ventures
    The Waikikis
    The Walkers
    The Who
    The Yardbirds
    Theo Diepenbrock
    Tight Fit
    Tim Finn
    Tim Visterin
    Tina Charles
    Tina Rosita
    Tina Trucker
    Tol Hansse
    Tony Bass
    Tony Cabana
    Tony Christie
    Tony Corsari
    Tony Marchall
    Tony Servi
    Tony Sherman
    Tom Jones
    Tom Tom Club
    Tommy Edwards
    Tommy James & Shondells
    Tony Orlando & Dawn
    Toots Thielemans
    Tracey Ullman
    Trea Dobbs
    Trini Lopez 
    Trinity & Sofie
    Truck Stop
    Truus
    The Tokens
    Tumbleweeds
    Two Man Sound


    U
    Udo Jurgens
    Ultravox
    Umberto Tozzi
    Urbanus
    Urker zangers

    V
    Vader Abraham
    Van McCoy
    Vanessa
    Vanity Fare
    Village people
    Vic Dana
    Vikki Carr
    Vicky Leandros
    Vince Everett
    Vivi
    Viola Wills
    VOF De Kunst
    Vulcano

    W
    Wallace Collection
    Wally Tax
    Wanda jackson
    War
    Wham
    Whitney Houston
    Wigbert
    Wings 
    Will Brandes
    Will Tura de singles
    Willeke Alberti
    Willy Alberti
    Willy Schobben
    Willy Sommers
    Wim Leys
    Wolfgang Petry
    Wolter Kroes

    X

    Xandra

    Y
    Yasmine Melanie
    Yvonne de Nijs

    Z
    Zangeres zonder Naam
    Zjef Vanuytsel
    Zwarte Lola
    Zusjes Wouterse
    Z.Z. & de Maskers
    16 x Feest


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs