Inhoud blog
 • PRIL
 • PLANNEN
 • IRONMAN BARCELONA
 • BARCELONA .... Llevamos
 • BARCELONA ... twordt krap ...
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Blog als favoriet !
  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

  Mijn favorieten
 • bloggen.be
 • Christophe Scheire
 • Wilfried
 • Marc De Ren
 • vorige blog norbert ironman
 • ironman lanzarote
 • Kris Duhayon
 • Karl Vannieuwkerke
 • Tom
 • Norbert Ironman
  KONA FINISHER 2014
  23-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OP ZN GRIEKS ....
  Vorige week stond het nog vast … in 2019 zou ik openen met de 70.3 in Greece … echter was er geen rekening gehouden met ...Ironman Moneymakers … inderdaad het geplande hotel waar alle Ironman aktiviteit doorgaat - registratie/start/fi nish - is volledig geblokkeerd door Ironman zelf … Ondanks de goede contacten dat dochter Niki heeft met haar Griekse agent is er geen speld tussen te krijgen … ALLE kamers liggen vast en niemand komt er nog in ! Dit betekent dat er geen deftig hotel meer beschikbaar is aan de startplaats, enkel ergens 15k van de start/finish. En dat zien wij niet zitten … geen avondturen voor ons ! Spijtig ...

  23-07-2018 om 17:50 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.COMME D'HABITUDE

  Comme d'habitude weer volop aan het trainen … triathlon is a drug … het zwemmen moet ik spijtig genoeg alleen doen, super buddy Benny is op de operatie tafel terecht gekomen, buurvrouw is gaan fietsen naar Engeland, en de binnelanders, de ene heeft een tattoo laten zetten - de Johnny - en is bang dat-ie afgaat in het zeewater, de andere is een bourgondiër en kan ni-te-vroeg uit zn nest … daarom moet ik alleen de oversteek maken ! Maar het lukt wel, driemaal op de bike en driemaal gelopen, vanmorgen een hete groepsloop op het strand, vrijdag een brikske van 1500m swim / 35k bike en 40' run erachter … tgaat goed ! Zaterdag plan ik een 11k straatloop in Bekegem City, het kunnen niet altijd chique plekken zijn als Marbella / Nice en seffens Barcelona, doe op 4 augustus trouwens een 111 in Jabbeke via Stalhille …

  Maar comme d'habitude zijn er ook reeds plannen voor 2019 met veel wikken en wegen … nogmaals de mooiste, NICE ? / de dichtste Maastricht ? / nogmaals KONA, want een vriend wil dit ook eens meemaken en me hierbij sponseren … maar in NICE ook een Zweedse familie ontmoet en ik kan bij hen logeren als ik KALMAR doe …

  Eentje ligt vast, namelijk de 70.3 Greece …. 


  15-07-2018 om 20:31 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IRONMAN NICE ... nummer .... 34 is een feit !

  Wie dacht op zn bijna 70ste verjaardag en na vele Ironman oorlogen - de Koreaanse en Vietnam niet bijgerekend - alles te hebben meegemaakt op de magische 140.6 miles afstand moest er zondag in NICE maar eens bijgeweest zijn !

  Voorbereiding was zoals het moest, donderdag reeds ter plekke met 40' loopje op de Promenade - stilgestaan bij het monumentje van je weet wel .. 14 juli 2016 … - daarna "onze" Frederik VL ontmoet bij zn shopping en fotootje genomen. Vrijdag zwemmetje - organizator Yves Cordier deed mn wetsuit dicht - en 1.30 gaan fietsen … pasta party s'avonds en op naar zondag.

  Wekker om 4.30 … Overstim cake gegeten en ready voor een lange dag !! Rustig in het 1.20 vak gelegd en weg waren we … zee was beetje golvend maar heb al erger gehad in "uzze" pit … goed weg vlotjes tot … ja tot sluitspier plots een vreemd gevoel gaf …. maar gaat wel over dacht ik … maar bij eerste transitie bleek mn zwembroek vol … st... te zitten … was da ?? shit happens ?? doen zoals Greg Lemond ooit zeker en met een volle broek de fiets op … vlot kilometers gedraaid tussen … vijftigers … veertigers ...zelfs twintigers  ni-te-geloven … time flies … de zware Cole de l'Ecre naast een Columbiaan naar boven aan 9km vroeg waar zn Quintana benen waren … nu nog de Col de Vence en we mogen dalen … maar merde encore merde …. weer de bosjes proberen te bereiken om een Dumolintje te doen … niet gemakkelijk in een rotsachtig gebied … had ik nu maar zo'n bruine AG2R koersbroek ..helaas twas een witte ! Maar a la guerre comme a la guerre naar NICE toe tot … ik in Le Broc de verkeerde weg werd opgestuurd door een seingever … 3km naar beneden en terug klimmen ...con/connard / tu dormait ??? … Intussen op het vlakke begon het ook te ...regenen … stopt die shit hier niet vandaag ???

  In de transitie stilletjes ongezien proberen te wisselen en weg voor de maraton maar … sorry … na 500m in een Barretje beleefd gevraagd om naar het toilet te gaan … godverd… intussen was het beginnen gieten en was de wind beginnen aantrekken … een november weertje dus … kortom zwaar en shit all over … maar voortgedaan na nog een Bar bezoekje (dacht nog in de Negresco binnen te stappen)… niet te geloven … gelukkig was mn laatste ronde in zicht en de finish ! Met veel steun over de meet recht de … verzorgingstent binnen want was bleek als wat … bloeddruk zeer laag en dokteres zei dat ik koorts had …. twee baxters later mogen vertrekken !

  Maar ...Anything was dus possible … maandag het podium op …. spijts al mn miserie toch tevreden … zonder al die shit was resultaat zeker top zijn geweest … helaas … maar laat anderen het ook maar doen op zulk zwaar parcours  !!!

   

  27-06-2018 om 18:13 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  16-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NICE ...on arrive !

  Toekomende zondag dus Ironman NICE. tZal mn vierde en laatste daar worden (echter is er vanaf dit jaar daar ook een 70.3, zo dus ..)! De eerste keer NICE was in ...1990 …(time waits for no-one ) NICE as toen echt een referentie. Wij noemden dat een drie kwart (4000m swim/ 120k bike en 30k run tot Antibes en terug) Vier keer deelgenomen tussen iconen als Dave Scott/Mark Alle en onze Luc VL winner daar in 1997 ...Daar écht de smaak gevonden in "a thing called Ironman ! maar nog geen spijt van gehad ! Mn eerste Ironman in 2006 na pees-operatie in 2005 !

  Trainingen zeer goed verlopen, inclusief een weekje trainen op Lanzarote ! Deze week was nog een zware met een 4.30 uur bike op woensdag en gister een laatste BRICK - 55' swim/2uur bike en 40' run ! vandaag uurtje los gefietst, morgen 45' run en dan ...voetjes lateraal tot donderdag na afreis ! Vrijdag heb ik afspraak met Frederik VL - vedetten onder mekaar - daarna nog zwemmetje en bike tot aan Condamine - 500m aan 13% ! en dan zondag … VAMOS zeker … tMOET gewoon ...

  16-06-2018 om 16:44 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-05-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.70.3 MARBELLA ....WHY ME ?

  Zondag dus mn start gedaan in Marbella. Marbella voor de rich and famous ... ! Marbella waar je gemakkelijker over de Porches/Bentleys valt dan de coureurs in Parijs-Roubaix.

  Bij aankomst weinig Ironman feaver, in ons hotel waar zeker 30 atleten verbleven bij de vraag waar is de Ironman-zone ...Ironman che? maar na loopje toch gevonden. Op donderdag zwemmetje, oei fris int begin maar ok daarna 30k gaan fietsen oei het wordt zwaar zondag, en eindelijk iemand gezien die de IM parking opzette, vraagje "en ...zondag ook zoiets "no signor mas duro". De zaterdag stond een serieuse sterke wind en bij fiets incheck (nada controle op helm/remmen ...) waren nog een paar aan het zwemmen, allez twas eerder watertrappelen ...kdacht zal het wordt een duathlon ...

  De start verliep zéér rustig prima rolling start, maar eens in el mar ...oei oei ...golven stroming, gelukkig werd met 400m of zoiets ingekort ... dan mn slechtste switch ooit gedaan ...11 minuutjes aub kgeraakte ni uit noch in mn wetsuit/trisuit ...maar who cares ... bike op en na klein 5km mocht ik al op mn kleine plateau  schakelen ...tzou de laatste keer niet worden ...eerste uur 18(!!!!) km afgelegd ...twas klimmen/dalen ...opnieuw en opnieuw ...you tuubje gezien bij de profs er reed er eentje ...92km/uur bergaf ... dapper voortgedaan tot PLOTS een vrouwelijke ref op dr moto naast me kwam rijden ...in tSpaans begon te tutteren ...kverstond er niks van ... ik reed dan met nog enkele NOOIT gestayerd , kon uiteraard niet ... ktoonde mn age groep ... kverstond niks vroeg "what is the problem ??" zijn maar notities maken ...en weg/ nada kaart ...natuurlijk zat ik daarmee in mn kop en dacht wat is hiervan de bedoeling ...bij de volgende ravito gestopt en uitgekeken naar iemand in de Penalty box niemand daar ... de laatste 15k gelukkig bergaf maar met kopzorgen ...bij aankomst weer gezocht in penalty box opnieuw niemand (gelukkig heeft madam die graag foto's neemt toevallig eentje genomen met ik en een lege box) ...direkt goeie loop gedaan ... en fier als een pauw stond ik te wachten om het podium op te gaan tot dochterlief kwam aangelopen ...Pa je ziet gediskwalificeerd ... de hemel viel op mn kop ...NOOIT de bedoelin gehad om  wat dan ook te "zeurten" cheaten ... veen gepalabert ùmet die ref die een pak witte briefjes had genoteerd ...ze beweerde bij hoog en laag dat ze een AZUL (blauwe) kaart had getoond  wat ABSOLUUT niet waar was ... dus naar af ...één mannelijke ref vroeg terecht " did noboby told you to stop" natuurlijk niet segnor er WAS niemand dus ... geen uitslag / geen AWA punten / geen podium ... kzal dan maar door het leven gaan als de Virenque van de triathlon zeker ???


  03-05-2018 om 16:19 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VAMOS MARBELLA 70.3
  Voila toekomende week zondag is het zover ... mn eerste van dit jaar de 70.3 Ironman Marbella. Ik wou deze ook nog op mn cv zetten - cvtje groeit best aardig aan ! Vliegen vanaf Oostende en paar dagen om alles te verkennen. De trainingen zijn vlot verlopen alles zoals het hoort, geen blesuurtjes, geen super trainingen qua uren, kortom, ik geloof in hetgene ik doe en voor de rest pff kheb er toch al wat op de teller staan  ... ben steeds verwonderd als ik het volume van andere atleten bekijk, of hoor HOEVEEL zijn trainen ... ni-te-doen ! ni moeilijk dat velen na paar afhaken ... Deze week nog een 100k gaan rijden rond Cap gris nez, zwemmen wazs beperkt maar gister eerste keer de pit in en ... kdeed het preciesd nog zoals voriged jaren ! kortom tkomt in orde daar en normaal op het podium want ...slecht 1 "concurrent" in de 70+ age group ! VAMOS ...

  22-04-2018 om 11:34 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CALPE

  Dus twee weekjes gaan trainen in CALPE. Calpe waar alle grote kampioenen (Boonen/Gilbert/Tiesj ...enz) hun voorbereiding maken ...ook een kleine triatleet als deze moest daar eens aan de bak. En het viel echt mee. Het weer was niet top, maar toch meer mét dan zonder been-armstukken kunnen fietsen ! Vijf-en-twintig uurtjes in het zadel gezeten dus best ok en eindelijk de gevreesde-gekende Colle de Rates gevonden en overmeesterd ! Een lekker ding van 6km gelijk lopend dus viel mee ! Lopen en zwemmen - in een 25m badje - beperkt gehouden dus ...goeie stage/vakantie achter de rug ! Nu voortdoen zou ik zeggen

  ps - Iemand interesse in een MERCKX kader of een volledige ? Wil dringend wisselen wegen TE groot en voel me er daardoor niet goed meer op !

  08-03-2018 om 18:09 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-02-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kLeef nog ...
  Allez toch nog een beetje ... sedert laatste post ... van alles gedaan ... getraind ... geregend (vooral) ... wa ziekjes geweest (ni-écht maar te slap) waardoor  eens VIJF  zero-dias ... kortom tis zoals de zee, eb en vloed ... tgaat en tkeert ... nog niet 100% kunnen doorgaan, hoofdzakelijk inderdaad door het weer. Het zwemmen moet nog stuk omhoog ... lopen op niveau ... fietsen nog werk aan de winkel ... kortom mn kritische geest zegt dat-het-beter MOET. Maar geen paniek morgen vertrek naar CALPE en na het bekijken van mn ontvangen schema zal er best al wat scherpte en snee op deze oude rakker zitten binnen een paar weken. Eens terug toch nog 60 dias tot 70.3 Marbella.

  16-02-2018 om 15:25 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OEPS ....70-74 age groep !
  tWas eventjes schrikken maar ik ben er inderdaad gekomen ...in 2018 ben ik dus een 70plusser in mn age-group, en dus ook de jongste van deze bende ! Moeilijk te geloven toen ik zéér vroeg moest ophouden met mn eerste sportliefde - basketball - stop te zetten wegens voortdurende achillespees problemen. De medische zorgen waren misschien nog niet wat ze nu zijn ....in elk geval na veel dingen te hebben geprobeerd, steunzooltjes vanaf de jaren 90 en een operatietje in 2005 aan die pees, ben ik nu toch al paar jaartjes kwetsuurvrij (niet-te-luid roepen) en kan ik nog ieder jaar mn dingen doen. Dit jaar Lanza/Barca achter de rug en tussendoor een halvetje in Gravelines en véél stratenloopjes .... dus nu bij de 70 plussers ... k zou het idereen aanraden .... Geef er in elk geval een deftige lap op en aan iedereen een gelukkig en veel-sporten 2018 !

  03-01-2018 om 11:16 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEINIG TRIATLEET
  De twee zwembaden waarin ik normaal kan gaan zwemmen - Oostende/Wenduine - zijn deze week dicht, dus mn zwembroek/pallets en andere tools die pannenkoek-zwemmers als ik weleens gebruiken, blijven in een van de vele Ironman rugzakken (toekomend jaar er weer drie bij )  dus zero-meters deze week, het weer is weinig Hawaiaans, ook de fiets blijft op stal ... om "beetje" veel gek van te worden - het rollengedoe is niet aan mij besteed (kblijf een moeilijke mens) dus ben ik deze week eigenlijk een loper ... op tstrand een "zandloper" ( 1 euro voor de Warmste week) .. en het schijnt ook toekomende week niet veel beter te worden, alleen is het Wielingenbad wel geopend dus zal er kunnen gezwommen worden zij  het in een 25m badje ! Hetlopen dan maar wat optrekken zeker ? Zondag dan een droge dag maar ... kmoet "optreden" er is namelijk de jaarlijkse kerstborrel hier in de straat en samen met mn gitaarmaat en een goeie - een hele goeie - sax speler moet ik dus "optreden" als ritme gitaar en er zit best pit in !

  15-12-2017 om 10:22 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omgekeerde triathlon
  Vanmorgen een omgekeerde gedaan ... allez met wat fantasie ... begonnen met een 6.5km "VET" loopje - er blijven nog wat kilo's teveel hangen - daarna mn jaarlijkse passage bij de cardioloog, nog alles ok zelfde wattage als vorig jaar dus voortdoen was de opdracht ... daarna 2km gaan zwemmen dus ... een omgekeerde ! Al bij al loop het toch opnieuw een "beetje " .. enkel het zwemmen moet omhoog ... zaterdag een pittige strand/duinenloop in het vooruitzicht ...dus tkomt allemaal in orde. Voor de rest veel repeteren - zo noemen muzikanten dit - voor onze straatfeest op 12 december !

  06-12-2017 om 18:04 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AMIGOS PARA SIEMPRE
  Gisteren "overkomste" gehad van mn binnenlandse Ironman-amigos. Wat toevallig begon in 2009 tijdens de Ironman van Lanzarote is inmiddels uitgegroeid tot een "echte/hechte" band. Vele veldslagen te zee-en-land intussen meegemaakt ...vooral op Lanzarote maar ook in Klagenfurt/Almere ... de nodige Cava's op onze finishes gedronken ... geniet steeds van hun bezoeken en gisteren was het weer in orde met spijs en wat drank, we blijven tenslotte fanatiek bezig met onze sport ... spijtig dat dit niet met de locals kan !!! Het komende seizoen zal ons spijtig genoeg niet vaak samenbrengen wegens verschillende kalenders - ik MOET Nice nog eens doen en Barcelona was al langer gepland -  maar wie weet ... een bezoekje aan Maastricht is rap geregeld tijdens hun Ironman... en de halve van NICE wenkt ook want in ...2019 zou aldaar misschien/wellicht een nieuw volgende reunie kunnen plaats vinden ! Intussen nog een mooie locale 111 gepland, namelijk deze van Jabbeke op 4 augustus ... tleven kan schoon zijn !!!

  26-11-2017 om 22:09 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MOEILIJKE PERIODE
  De restart blijft een moeilijke periode. Ik heb na mn laatste van het seizoen - dit jaar 1 oktober - steeds een periode nodig dat ik "er effetjes uit" moet ... Motivatie terugwinnen is dan altijd moeilijk. Dit jaar viel het extra moeilijk wegens mn rugklachten. Het zwemmen en lopen werd wat uitgesteld, het fietsen viel best mee, door zacht weer. Intussen zwemmen hernomen, maar ook daar steeds : bij aankomst zwembad hopen dat er  een vrij baantje is. Vorige week viel dit nog mee, woensdag in het 25m badje vanWenduine met 2 man, en vrijdag in 50m Oostende eigenlijk een vrije baan, enkel met mn 2 gebuurs erin, maar dit zijn dan ook ECHTE zwemmers, dus heb ik daardoor geen last. Het lopen ook herstart, en dit is nog steeds mn beste onderdeel, pols onmiddellijk op quasi normale hoogte enz ... dus enkel voortdoen. Resultaat afwachten van mn MNR onderzoek is ook "moeilijk" want stel je voor ...mn Sportdokter is serieus ziek ...en niet meer beschikbaar voor nieuw jaar ... zal met mn kiné moeten uitslag bekijken ... totaal iets anders, wel niet moeilijk maar ... ook hard aan het "repeteren" (zo noemen muzikanten dit) met de gitaar voor het lokale Kerstfeest op 17 december ... moet zeggen tvalt wel mee met 2 rasartiesten, kvoel me er wel wat "kleintjes" bij maar ...zij kunnen ook niet zwemmen dus ...

  21-11-2017 om 17:21 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WE ZIJN VERTROKKEN ...
  Maar tis nog op t' gemaksje. Vorige week driemaal bike en run. Deze week ook het zwemmen hervat. Viel al-bij-al nog mee maar tis nog peanuts in vergelijking met onze sessies deze zomer in de pit. Dat was nog eens zwemmen ... maar het meest positieve is dat hartslag deftig naar beneden gaat en het lopen al op "iets" trektVery Happy . Een eerste testje zal op 9 december zijn hier met de Duinenloop 11k met serieuze zand/helling stroken. Maar tis toch nog pril en de big shots komen er veel later nog aan ... maar tis goed voor tkopje ... zondag eerst nog MNR laten nemen want "rug" moet vast worden nagezien ... en tegen dan weet ik of mn sponsor het "echt" ziet zitten voor ...KONA !

  16-11-2017 om 15:06 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  01-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MN RESTART ...

  valt niet mee. Junkfood fretten, rug/bekken die vastzit en moet worden verzorgd, en vooral ... teveel junkfood en niks-doen ... dat was de maand oktober ... en dus valt mn restart inderdaad niet mee. Pols veels te hoog, zeker 10 slagen meer dan normaal op trainings niveau ! Gewicht kleine 2 kilootjes meer dan na Barcelona ... maar de ervaring zegt me dat dit een steeds jaarlijks wederkerend fenomeen is, MOET zijn ! we zijn tenslotte geen profs, sorry voor wie hier niet meer akkoord is !

  Nu dus, vandaag 1 november ... time to wake up ! Het weer laat biken toe en ook het lopen wordt heropgenomen, met wat straat/duinenloopjes in tprogram de komende maanden. Het zwxemmen nog niet voor deze week wegens teveel "binnenlanders" in het zwxembad. Maar vanaf toekomende wee ...En toekomend jaar, mn program intussen gekend, ook de RONDE wil ik nog eens rijden ... en mn sponsor gesproken, hij meent het écht, hij wil naar Hawaii, dus I'll give it a try in NICE or Barcelona !

  01-11-2017 om 18:02 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FAREWELL TOUR

  Al mijn favoriete zangers/groepen doen wel eens een FAREWELL TOUR, of houden er nooit mee op - Rolling Stones -  Bob Dylan is dan weer bezig aan een "Never Ending Tour" , toekomend jaar ga ik naar de founding father van Pink Floyd (Roger Waters) kijken ...enz ... ben wel geen muziekant van dat caliber (help) maar ik speel "wa" gitaar en ... doe toekomend jaar mijn FAREWELL TOUR.

  Inderdaad gisteren de grote Marino VH ontmoet en een leuke babbel mee gehad. Op zijn vraag wat ik nog eens wil doen was mijn antwoord .... NICE ... en snel was zn antwoord "dan moet je da dan doen " !!! Terug thuis voorgelegd aan de chef/sponsor ... en tot besluit gekomen dat ik toekomend jaar voor de ALLERlaatste keer NICE doe en als afsluiter (ergens nr 35 ..) BARCELONA !!! en daarna niks meer van die 140.6 dingen !!!

  ps - mn coach/mentor begeleider in Barcelona wordt mn vriend sedert Lanza 2009 .... Wilfried C. als mooi afscheid van onze samenwerking !!!

  27-10-2017 om 14:56 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NIEWE AGE-GROUPER

  Sorry volgers/sters ... teveel moeten trainen ... geen tijd voor up-dates ...

  Intussen Ironman Barcelona achter de rug ... een prachtwedstrijd ... mooie lokatie ... zacht weer ... zacht lopend fiets/loopparcours ... helaas zwemmen waar ik zoveel aan heb gewerkt was NADIEN wel teleurstellend, nooit indruk gehad dat ik slecht bezig te zijn, het water was écht vlak, maar met deining waardoor ik me zeer moeilijk kon orienteren en vast teveel heb gezwommen - kan echt niet anders - op een zeker moment lag ik bijna OP het strand, en de gasten in de kano's hebben me veels telaat verwittigd om de juiste richting aan te geven ... helaas ... het fietsen liep als een trein, tijdens de twee ronden van 75k  met een super 30k erachter ! Voedingsplan werkte schitterend (na 20k zoetekoeke/na 30k 1 gel ) na 50k idem en na 60k nog een gel - daarna na 75k eigen ravito genomen met een extra coca cola bus en opnieuw de 20k/30k schema aangehouden ... tijd inclusief stop om zak aan te nemen 6.10 ... voor mij great ! en zonder stayeren want er vlogen nogal wat pelotons rond daar ... het lopen ...echt zeer lang gelden dat ik zooo heb gelopen tot ... ja tot ... ergens 29k de pijn in lies/bekken niet meer te harden was (twas al begonnen aan het 21km punt) net of er' een elektrische draad was gespannen ...  dus helaas ...GAME OVER en mn eerste DNF ... spijtig/shit/noem het ... mn dokter gezien en blijkt dat mn bekken volledig vast zit ... wat wil je dan ...

  Intussen bezig met "kraker" alles terug op plaats te krijgen ... plannen te maken ... kas op te vreten ...

  En de plannen zijn niet min ... te beginnen op 26 april de 70.3 Ironman in Marbella, vandaag als verjaardagsgeschenk ingeschreven voor halve van Gravelines en dan mn Ironman ... daar ben ik nog niet uit ... begin November ligt da vast ... tzal gan tussen Maastricht en Barcelona ...indien Maastricht komt er nog 70.3 Lanzarote achter ...Barcelona zou wel eens de wipplank kunnen worden voor ...KONA 2019 !!!!

  23-10-2017 om 18:12 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BARCELONA ....

  weer een aanslag door die "Fucking Arabs" ... nu in Barcelona ... tis precies of ze het nu ook op ONZE sport hebben begrepen. Na NICE vorig jaar nu Barcelona ...en de volgende keer ...KONA ? Who knows ...

  Maar ook ik zat bijna met een (iets kleinere) catastrofe in Barcelona ... nadat de oorspronkelijke datum zondag 1 oktober niet haalbaar meer was voor de organizatie wegens Catalaanse verkiezingen, werd het nu dus zaterdag 30 september, een dagje vroeger. Nog steeds geen probleem wij zouden op vrijdag rond 10uur in Barcelona toekomen, ni ideaal, kort voor race ...maar gisteren (gelukkig bestaat FB) op de Ironman Barcelona Journey een onrustwekkend bericht " tot einde dit jaar tientallen stakingsdagen op Spaanse luchthavens" ...ook op 29 september ...help help ... wat nu, doortrainen en het risico lopen totaal telaat in Barcelona aan te komen ...gelukkig hebben wij thuis nog een reisagente - dochtertje - en gisterenavond DE oplossing gevonden ... kunnen vlucht omboeken naar woensdag én er is plaats in ons voorziene hotel ... eind goed al goed ...nu nog enkel de finish halen !!

  19-08-2017 om 11:21 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RUSTIGE WEEK ....
  zei de coach ... maar denk dat ik aan toch 13uur zal komen, maar heb toch kunnen genieten van  twee ZEROdagen  ...12km gezwommen dank aan maat Benny - van zwemhater tot zwemfreak - deze week viermaal de "pit" in telkens voor 3km (hijzelf doet er dan nog 300 of zoiets bij) rustiger gedaan met lopen slechts driemaal, maar was in orde, met het fietsen zit ik aan de 3uur grens, vanaf toekomende week op naar de 4uur. Morgen nog een brick op het program, uur zwem/  2uur bike en 6km run ... wordt je gi da nooit moe vraagt madam soms .. tja wa zeg je dan, Clapton speelt ook nog iedere dag op zn gitaar zekers ... allez nog 7 weken tot Barcelona .... by the way racenummer is 4 9 9 ... enne eerste voor 2018 ligt al vast ...kick off in Marbella voor de 70.3 op 29 ....april ... en einde wordt Lanza eerste weekend september voor mn kwalificatie WK 70.3 in NICE ....september .....2019  !!! see you there

  12-08-2017 om 16:51 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-07-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOORTDOEN ZEKER ....
  Veel "nieuw" nieuws is er niet tenzij ... alles best ok, ni meer ni minder, goed dus. Niet juichen want vorige week wat rugpijn, nu terug normaal. Zwemmen in de "pit" opperbest, met fana's als Benny - tot paar jaar terug zwemhater - en een "binnenlander" Patrick, maar ene met wel al wat Ironmans op palmares.  Steeds aangenaam als je gezelschap heb in die open water plas. Vorige weel en ook deze toch 9000m gezwommen, vanmorgen was het wel eventjes dobberen. Biken voor tmoment tot sessies van 3uur, kheb nog augustus en september voor "ietsje" langere dingen, maar het bolt goed. Lopen iets minder door rugblokkade, maar ik doe vanavond toch de 10miles in Wenduine, moet kunnen ... en toekomende week ? ... verder doen zekers ?

  28-07-2017 om 11:20 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)

  Archief per week
 • 05/11-11/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 15/12-21/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 10/07-16/07 1978
 • 28/11-04/12 -0001

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Over mijzelf
  Ik ben NORBERT HALLEMEESCH
  Ik ben een man en woon in 8450 BREDENE (BELGIE) en mijn beroep is Ex-transportplanner nu ....full time triathlete zonder sponsor !.
  Ik ben geboren op 23/10/1948 en ben nu dus 70 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Gitaar spelen, muziek, sporten......
  Ex basketter werd in 1984 triatleet ! Na 10x Almere en 14 IRONMANS nu tijd vr KONA via IRONMAN KOPENHAGEN in 2014 !

  Inhoud blog
 • PRIL
 • PLANNEN
 • IRONMAN BARCELONA
 • BARCELONA .... Llevamos
 • BARCELONA ... twordt krap ...

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!