Inhoud blog
 • PRIL
 • PLANNEN
 • IRONMAN BARCELONA
 • BARCELONA .... Llevamos
 • BARCELONA ... twordt krap ...
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Blog als favoriet !
  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.

  Mijn favorieten
 • bloggen.be
 • Christophe Scheire
 • Wilfried
 • Marc De Ren
 • vorige blog norbert ironman
 • ironman lanzarote
 • Kris Duhayon
 • Karl Vannieuwkerke
 • Tom
 • Norbert Ironman
  KONA FINISHER 2014
  29-11-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.QUO VADIS ?
  Dit is geen één of andere naam van Odjidja, maar de Latijnse (niet geleerd)  uitdrukking: waar ga je heen ? In het Italiaans (wel geleerd !) "Dove vai" ? Die Dove is ook de naam van een toiletproduktje voor onder de douche, en Dove in tEngels betekent DUIF. Wat is het toch aangenaam als je zoveel weet en zo'n brein hebt. BRAIN Damage uit "Dark Side of the Moon ". kMoet dringend nog eens een kwis/quizz meedoen. Met mn oude Club(?)/ Team kan het niet meer wegens ... einde contract !
  Neen, Quo Vadis is gewoon een reaktie op de voetbal(?)wedstrijd die ik gisteravond zag van Club tegen de buren hekkensluiters uit dezelfde stad, de hoofdstad van de gouw Vlaanderen. Waar moet dit heen met die Club ??
  EEN parel gezien, de rest allemaal PIGS (2 different ones) - PIGS komt uit "Animals" de Pink Floyd LP, in 1978 in Antwerpen gezien voor een ticketje van 375fr.
  Wa was da, een tempo van opa's, alle afwezigen hadden méér dan gelijk. Als je zelfs tegen de laatste uit de League niet éénmaal kunt scoren ... Als je een Wild Horse als Bjorn V. - he kicks everything that moves- moet inbrengen ... povertjes !!!
  Alle clichées werden weer bovengehaald, groen-zwart "stond" goed (oe is da goed staan ?)/ liep de lines (14-18 ?) dicht / stond als een BLOK (Vlaams) / liet de bal het werk doen (had ik daar maar eerder aan gedacht bij verveling op twerk...)
  Maar ja, Vincaan (vincere=winnen) was content met zoveel (niet benutte) kansen.
  Maar nu speelt de Cercle dus tegen tVegeetje ut Oostende. Killers van de ploeg van supercoach Glenn DB. tWordt dus een nieuwe Slag om de Vlaamsche grond.
  PS (oei) - gisteren toch al lopend 45' kunnen bewegen ... Quo Vadis ....

  29-11-2012 om 12:21 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-11-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZIEKENBOEG
  Nogmaals een ziekte-berichtje. Inderdaad er is geen beterschap. Niet dat ik morsdood lig, maar de koppijn en het slap-zijn blijft.
  Veel goede voornemens maar bij het opstaan worden de geplande dingen terug opgeborgen !
  Morgen ga ik dit of dat doen , maar kdoe helemaal niets...Echt geen goesting om te sporten/trainen.Bangelijk.
  Gisteren toch iets gedaan, namelijk bij een schouderspecialist de foto's gaan bekijken van mn ...schouder ! Er is wel degelijk "iets", niets "fataals" maar tmoet opgevolgd worden. Een spuit in gekregen (oei, de  no-nails policy ) ter versterking en extra kiné volgen !
  Mag blijven zwemmen maar zonder big-pallets. Dus gerustgesteld op dit vlak.
  En morgen, ja morgen ga ik op bezoek bij mn "sport"dokter ... want dit moet snel beteren want sofa-liggen is niets voor bibi ....
  Nog geen paniek, er zijn nog zieken, zoals Tom B., de voetbalploegen in Brugge ( wordt da morgen een mooi zicht voor de beker) maar bij Club is er beterschap te voorzien, ze gaan nu een triathleet uit de voorzitter zn stal als conditietrainer aanstellen !! Leren zwemmen nu ?
  Eens op Commando-kamp naar Marche-les-Dames verdomme die gastjes ! Teammanager ... pfff
  Allez genoeg negatiefs, nog een goei 170 dagen en we zitten in Lanza. tZal prettig worden de oude moaten terug te zien, enne zovele supporters dit keer !! kannie-misgoan !!!

  27-11-2012 om 16:58 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  23-11-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BIJNA ... ALMOST ...
  Klik op de afbeelding om de link te volgen kWeet het, " bijna " wint nooit. Vandaar.
  Bijna kon ik zeggen een perfekte week. Want de week is bijna om. Niet dus. Geen 100% gelukte week. Eerder een Georges- Leekens- week, zeg maar een 90% week. Want vandaag terug met een verkoudheid(je) opgestaan. Verdomme. Help waar zijn de Dafalgans !
  Wellicht een speling van een beetje van alles. Regen, wind ... en dus gevoelig voor die dingen, weerstand een beetje minder. En slapjes.
  Na de zwemtraining in tStad - is hier van iedereen ook van boertjes ut Breininge- in de regen naar huis gereden ..
  Dus is mn vooropgezet schema "bijna" volledig kunnen worden uitgevoerd.
  Vijfmaal op de fiets gezeten deze week, waarvan driemaal op de ROLLEN, stel je voor, mn zwemmen "bijna" kunnen doen, wegens sponsor-opdracht morgen valt een sessie weg, je moet ook aan je business denken!!! En vandaag niet gelopen wegens mn "koedde" dus ... geleerd om op zo'n dagen niet te trainen. Beter niets doen dus.
  Gelukkig heb ik toekomende week mn RUSTWEEK, kzou het bijna gaan vergeten !
  Daarbovenop zat ik gisteren "bijna" in Vrankriek want kben gaan jammen bij mn copain Jan (Jean) in Wervik ! Bijna hebben we zo goed gespeeld als Jimi en andere Pink Floyds .. trok bijna op iets deftigs !!
  Maar BIJNA zit ik ook terug in Spanje... nog minder dan twee maanden in tis weer zover !!
  Nu nog eerst leren mn "whereabouts" in te vullen als ik in tbuitenland ben. Opletten. Raar dat er plots zovelen zich geviseerd voelen !
  Schrik zou ik "bijna" zeggen. kDurf er niet aan denken dat ook uzze Frederik VL ... een Lanske zou doen ...


  23-11-2012 om 19:23 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-11-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toch geen NIJS
  Vorige weekend nog de challenge aangegaan om net als Sven N twee wedstrijd(jes) te doen in t zelfde weekend, hij met de crossfiets ikke enkel lopend, en zie dit mooi plannetjes is grandioos mislukt, wegens ... slap all-over.
  Sedert gisteren inderdaad, geen goed gevoel meer in de body and the mind. Kampioenen,cracks, kunnen zich daarover zetten en doen toch hun ding, een pannekoek als ik niet en enkel de sofa brengt een oplossing. Spijtig. Dommage.Peccato.
  Nochtans tot vrijdag opnieuw een serieus weeksje achter de rug met driemaal 2.30uurtjes op de weg fietsen en twee zwemmetje. Die twee loopwedstrijdjes moesten dan de kroon op het werk zetten. Helaas.
  Bijna kwam ik dus aan ELF sessies deze week.ELF niet als de ELF potstampers van mn Club vorige week maar de ELF van de Superploeg van gisteren tegen de Wereldploeg Beveren-Waasland !
  tKan inderdaad verkeren !

   

  18-11-2012 om 10:50 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-11-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En nu het weerbericht
  Deze week geen regen , lichte tot matige Zuid-westen wind. Aan de kust iets krachtiger.
  Zo horen we het graag Frank. Droog gans de week, betekent véél buitenfietsen. Joepie ! GEEN ROLLEN !
   Niet dat ik er iets tegen heb, vanaf dit jaar beslist dat dit een optie wordt voor mij bij regen, maar toch liever buiten.
  Vorige week was ook niet slecht,viermaal mn ding kunnen doen langs de stroate. Gisteren en ook vandaag telkens een goeie 2.30uur.
  Dus goe bezig. Enkel nog mn fitness drills te weining kunnen uitvoeren. Je kunt niet alles hebben in tleven, maar tkomt wel in orde.
  Toekomend weekend is ook een specialleke,met 2 straatruns op tprogram, zaterdag de klassieke Route62 in Gistel - doe ik voor de fles wijn als prijs natuurlijk - en zondag een 10k sprintje in Brugge.
  Als Nijs 2 crossen per weekend doe kan ik ook twee loopjes tot een goed einde brengen.    

  12-11-2012 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-11-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beetje teveel ...TE ...

  Je kunt te-soft zijn/te-hard/te-gemeen/maar ook te-goed ...
  Een veel gebruikte uitdrukking now-a-days is " Goe Bezig" ...
  Wel goe-bezig ben ik, misschien een ietsje "TE"goe-bezig voor de tijd van tjaar, want vandaag te-slap/te-slecht geslapen/te-veel koppijn...
  Het had allemaal TE-maken met het feit dat we er dit jaar een beetje vroeger dan andere jaren zouden aan beginnen. Te-restarten.
  Dus na een inspanningstest op 10 okt vanaf 15 oktober volop de trainingsdraad TE-rug opgenomen en sindsdien enkel EEN dag rust ingepland. Beetje weinig ... maar tzal het beestje zijn zeker ???
  Nu dus vandaag RUST ... ondanks een mooi plannetje was voorzien ! Maar ala,er zijn ergere dingen in dees world .. zie uzze Georges (haha)


  08-11-2012 om 10:52 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-11-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.COACHES
  Gekende uitdrukking in de States : "Coaches are hired to be fired " !
  Nu er weer eentje - en wa voor eentje - werd ontslagen/op de keien gezet/zn C4 mocht ophalen of hoe zegt men dat - dacht ik, mocht ik de man eens contacteren om mij te coachen !
  Via tClubtje aan zn telefoon geraakt, ze dachten gelijk, ha zie, die man zal een deeltje van zn ontslagvergoeding helpen betalen, misschien wel de resterende 90% van wat hij hier niet heeft gedaan, en ik mocht de onderhandelingen met hem starten.
  Want bij Club kennen ze dat, onderhandelen achter de rug !
  kWist eerst niet hoe hem aan te spreken, want hoe doe je dat met een mens die in de put/of op zn berg geld moet zitten, zeg je "Georges oe ist  ? al wa bekomen ? zag je het ni aankomen ?  ja oe doeje da ?"
  Best al mn moed bijeengeraapt en gevraagd "Meneer Leekens, ik zoek een persoonlijke coach" ! Hij direkt wild enthousiast van "voe welke ploeg " - Hij verstond niet dat het voor mezelf was, en begon gelijk over teambuilding/people managen/powerpoints ...
  kMoest hem stoppen ... twerd teveel ...hij vroeg namelijk ook of ik ervaring had.
  kMoest hem ontgoochelen, tzwemmen had ie niet in de vingers, een derailleur had ie nooit gebruikt - rijd met een automatiek - en met een gele sjerp op Lanzarote langs de kant staan is geen gezicht.
  kZei nog Georges, geld is geen probleem, maar je parate kennis wel ! (Zei ik tegen de gewezen Bondscoach ! oe durf je )
  Ontgoocheld legde ie toe !!
  Moraal van dit verhaal : Mensen met fantasie zijn gelukkige mensen ! Soms een beetje sarkastisch maar ala !!

  07-11-2012 om 10:35 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-11-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. EEN HONDENSTIEL TOCH
  Vorige week was een echte bijltjesweek voor de voetbaltrainers. tBegon met een Noor en een Ollander die moesten opkrassen. Moeten zij, allochtonen zonder werk, nu het land uit  Filip DW ? Er kwam echter een Roma in de plaats (graptje).
  Coach Robert P - Bob voor de vrienden -moest zondag zn kastje leegmaken bij de Vereniging Cercle Brugge wegens slechte resultaten.
   In plaats van zich zoals de Ford ontslagenen aan te bieden bij de VDAB vertrok Bob maandag op vakantie met familie. Maar van veel zon op de Playa of een paellatje heeft hij daar niet kunnen proeven. De voorzitter van de Belgische zwembond Michel L. moest hem dringend spreken.Samen met headhunter Iwan kwamen ze overeen direkt aan de slag te gaan als vervanger van de Noor.
  Wat een leven...
  En dan was/is er nog uzze Georges. Werkte tot begin mei aan de Staat. Rustig leventje, goed betaald . Nu en dan een matchke, wa bla bla verkopen over onervaren spelers, op hotelbezoek in Rio om je overige 10% van de dag vol te krijgen ...
  Tot Bart de Bouwer hem riep ! Dit wordt " A-place in the sun" dacht Georges. Werk dicht bij huis, die files naar Brussel begonnen tegen te steken, een Mercedes Jeepke ... Ze kwamen er vlug uit.
  Georges had wel nog wa vraagjes als : stel dat ik mijn werk niet goed doe, dat jullie niet content van me zijn, kan er ook een Gouden Handdrukje van af ? Ik word dan wel 63 maar op Brugpensioen moet ik niet meer rekenen !!!   Ook geen probleem.
  Dus belde Georges Soitciri op om te zeggen dat hij niet meer kwam en was trainer van Uzze Club .
  In tbegin viel alles iet of wat mee, maar vanaf september niet meer gewonnen .... Nu zit Georges de (sc)hopper - een schopper was ie toch als voetballer - zelf op de schopstoel.
  Zondagavond niet winnen tegen de LEIDERS uit Zulte.W of Georges ..
  .

  02-11-2012 om 10:23 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.F O R D
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Wij waren een goei 20 dagen getrouwd, net terug van onze huwelijksreis, toen ik op mn eerste dag als vers-gehuwde, het bericht kreeg dat onze shipping line, de oudste van het land, gesticht in het jaar 1900, zou worden stopgezet !!
  Werken bij het machtige Cockerill Sambre was als werken voor de staat en tot je pensioen ...
  Nog een paar maanden aan het lijntje worden gehouden , zon-en feestdagen te hebben gewerkt, er zou namelijk toch een overnemer worden gevonden ... die er natuurlijk niet kwam !
  Geen Ministers aan de poort ... geen gouden handdruk !!!
  A working class-hero is something to be !!
  Na eerst nog een 14daags legerkamp te hebben gedaan, en één solicitatiebriefje (e-mail bestond nog niet haha) direkt aan de slag kunnen gaan in de haven van Zeebrugge, toen volop aan het boomen.
  Onze grootste klant aldaar was ... F O R D Motors !!! Containers uit Engeland leveren aan hun fabrieken in Europa als daar zijn Genk, Koln, Saarlouis ... plaatsen die thans bekend in de oren klinken !
  Duizenden hebben wij er geleverd, dag-en nacht, 7 dagen op de week !!!
  Op de meeste plaatsen verliepen de leveringen vlot, en was het plezant komen, behalve in Genk waar onze chauffeurs veelal behandeld werden als de knechten van het lospersoneel. Lang wachten was de boodschap, chauffeurs vroegen een krantje mee als ze naar Genk moesten, het duurde een eeuwigheid voor een vorklift werd gevonden om de containers te lossen, om dan nog te zwijgen over het gedoe voor een stempeltje werd gezet op de vrachtbrieven !!!
  Geen leedvermaak, zeker niet maar ... The tide is turning ... en vooral Dont follow leaders, check parking meeters (Bob Dylan) !!

     27-10-2012 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WHEN I'M SIXTY FOUR
  tWas in de zomer van 1967 - the summer of love- wij "lagen" in Evere en moesten het Koninklijk Kasteel van Laken bewaken - je bent bij de Elite troepen of niet !!
  Wij werden er -zoals toen de gewoonte was - daar niet gewekt door een of andere brulaap van een sergantje, maar bijna iedere vroege morgen door een song uit de pas uitgebrachte LP van de Beatles "Sergant Pepper Lonely Hearts Club Band ".
  Een voor die tijd futuristische plaat met nooit eerder gehoorde klanken en geluiden er op als gekakel van kippen/geblaf van honden en zelfs slaapkamer geluiden !! Stel je voor, dit in 1967.
  Een song viel mij echter toen ook op, namelijk "When I'm 64". Wij gasten van 19, zaten op dat moment echt niet te denken aan het moment dat we 64 zouden zijn !!
  En dan die tekst, "Will you still need me, will you still feed me, when I'm sixty four "....
  And grandchildren on my knees ... (dat is er nooit van gekomen)  .....
  Maar .... morgen is het dan zo ver .... en word ik dus sixty four !!
  Onvoorstelbaar hoe rap dit is gegaan, vooral voor iemand als ik met een enorm geheugen en harde schijf die zoveel registreert.
  Als in een flits allemaal voorbij .... Time waits for no-one !!
  Daarom deze raad : geniet van ieder moment van je dag en je leven - Life is too short  to spoil it with shit !!

  Bijlagen:
  http://www.youtube.com/watch?v=eCss0kZXeyE   

  22-10-2012 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (2)
  18-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.START ME UP
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Rolling Stones hit met een serieuse - gemakkelijke - riff,vind eentje die best eens zou mogen gebruikt worden tijdens het nerveuse wachten voor we in het water mogen tijdens een Ironman !!
  Maar mijn "Start me up " gaat niet over Mick en Keith, maar over de restart van mn wintertraining !
  Het lopen was al terug iets of wa terug opgenomen en ook het fietsen was al gestart bij goed weer, maar het zwemmen was inderdaad al geleden van in Almere ! Shame on you !
  Dus deze morgen een eerste keertje in het Olympisch bad van Oostende gedoken. Eerlijk gezegd verdrinken deed ik niet, tviel al bij al nog mee. Er echter niet teveel bij voorstellen. Eerder wat watergewenning en van-alles-wat gedaan.
  Zaterdag er nog eens tegenaan !
  Maar wat ik nu al paar keer heb gedaan wegens de regen is dus rollentraining. Boring/monotoon, maar gelukkig heb ik nog goeie muziek ter ondersteuning, of wat dacht je van "The dedicated sound of thunder " van Pink Floyd,live meegemaakt op Werchter in 1994.
  Wat een mens al niet doet om zn doelen na te streven, want doelen heb ik best voor 2013, gister nog eentje bijgekomen want in 2013 is er  naast de gekende kwart nu ook een HALVE in Brugge op 22 juni !!!
  Deze wil ik best ook eens meedoen en dan op 11 juli zeker ook de Halve van Damme op 11 juli (wat een datum) !!

  18-10-2012 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VELDRIJDEN
  Het veldritseizoen is weerom begonnen. En dat zullen we geweten hebben.
  Ieder weekend krijgen we een TV coverage van een wedstrijd. Of het nu gaat over de GVA troffee, de Superprestige of een wereldbeker, iedere race komt integraal op de buis. Het BK of WK mag ik ook niet vergeten, met natuurlijk Michel en Paul = uitleggen/herkauwen en herhalen van overgekende feiten/facts. Van rhino's of slicks/snelle omlopen of zware (?!)... Van overkill gesproken !
  Vroeger, in de vorige eeuw, ging het meestal zo tijdens de avonduitzending van Sportweekend : en nu veldrijden ! De Duitser Rolf Wolfsholn wint voor de Italiaan Longo en onze landgenoot Devlaeminck ( of in een andere volgorde ) of speelden ook sterke Zwitsers mee voorin (Frischknecht/Beat Breu).
  Later kwamen nog wa serieuse Hollanders meespelen - Stamsnijders en Vd Poel. Om maar te zeggen twas een min-of-meer Internationale sport toen, met steeds een kans op een verrassing wat de uitslag betrof.
  Maar de laatste jaren ... enkel nog onze jongens Niels/Kevin/Svenneke als winnaars ...allemaal mannen uit de Kempenstreek op een verdwaalde West Vlaming na, zelfs geen ene uit Oost Vlaanderen.
  Beetje cru gesteld, er is iedere week een Provinciaal kampioenschap ergens in de Kempen !!!  
  Zelfs de trui van Belgisch kampioen kan best uitgereikt worden zonder het rode streepje erop vermits er geen éne meedoet van beneden de taalgrens. Als dat niet kicken wordt voor de Grote leider straks !
  Het toppunt vind ik nu dat de heren van de UCI het WERELDkampioenschap gaan organizeren in .... Louisville in de United States of America !!! Het Provinciaal kampioenschap van Vlaanderen gaat dit jaar door in de States !!!
  Precies of de SuperBowl in Brugge zal doorgaan of de finale van het zeslandentornooi Rugby in het stadion van Westerloo !
  Beetje serieus blijven aub ! What a Joke !
  Maar me niet verkeerd begrijpen : VELDRIJDEN is een 100% zéér zware sport : een vol uur in het rood fietsen is TOPSPORT voor TOPATLETEN! En erg veel respect !
  Alleen er een wereldsport van maken zoals je Michel hoort orakelen ...

   


   

  16-10-2012 om 18:22 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een WEEKEND !
  Zaterdagmorgen, de regen valt met bakken uit de lucht, ( Als het in de hemel zo goed is, waarom regent het hier dan zoveel) zou ik eerst een loopje doen, maar toch nog een dagje uitgesteld, om nog snel de kranten te lezen, kwestie van helemaal bij te zijn voor de stembusslag.
  Tegen de avond Ironmanlive-stream ingeschakeld om de battle van Kona te kunnen volgen.
  Ieder jaar kijk ik er naar met beetje veel hartzeer, wanneer start ik hier verdomme toch eens aan de start ?
  Toen duidelijk werd dat Bink op weg was voor een serieuse coup (slag) en ook Frederik een mooie place d'honneur (ereplaats) aan het bereiken was, rond middernacht bedje opgezocht met een goed gevoel. Eindelijk zou Marino Kona toch eens winnen !
  Bij opstaan gelijk telenet bekeken ... maar wat bleek Fré werd derde en Marino ?? opgegeven ...
  Come mai  ? (oe ist meugelik) - overschatting ? overmoedig ? overheated ? erg spijtig
  Heel goed gedaan van Frederik en ook van vrienden Sam Gyde en Bart Colpaert !
  Dan een goed loopje gedaan met de groep, twas de eerste loop na de halve marathon 2 weken terug, doucheke genomen en gaan stemmen voor de "goeie" en voor het scherm plaatsgenomen om de kiesuitslagen wat te volgen;
  Al vlug bleek dat we overspoeld worden door een giftig gele kleur ... zelfs mn Rode gemeente ontsnapt er niet aan !
  Mogen er hier nu nog Walen/Fransen frans spreken in onze toeristische gemeente tijdens het zomerseizoen? Duits wellicht nog wel !

   


   


   

  15-10-2012 om 17:38 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The day after
  Precies op de eerste dag van de "Verandering in Vlaanderen" ben ik begonnen aan mijn Slag naar de macht in Lanzarote.
  Ik zal dat doen met mn eigen middelen, hard trainen, nog wa trainen en weer trainen.
  Ik stap in geen enkele coalitie, zal niet op veel voorkeurstemmen kunnen rekenen en zal nergens gecoopteerd worden.
  Een zusterpartij heb ik niet, evenmin als enkele zuilen, in kartel ga ik niet, en niemand anders krijgt mn "postje".
  Mn tea-party is al lang ontbonden en de zwevende kiezers blijven maar zweven.
  In de voeten zwemmen kan ik niet, stayeren mag ik niet en meerijders wil ik niet tijdens het lopen.
  Mocht ik het ondanks alles toch mn ticket halen, beloof ik allen zeker op te komen daar in Kona en niet terug te keren zonder mn
  finishers T-shirt.
  Dit alles om te melden dat "iet-goes-on" begonnen is deze morgen, mn eerste EDT bike-ritje gedaan, twas nog droog weer, van de week komen er nog wa bij, tenzij het rollen-gedoe wordt, en het zwemmen, tja dat hoort er nu eenmaal ook bij ...
  No excuses anymore !!!

  15-10-2012 om 15:54 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Restart
  Na mn medische check-up deze week wordt het stilaan tijd om er terug aan te beginnen. Beginnen trainen bedoel ik.
  Na Almere heb ik enkel nog een vijftal loopjes gedaan en .. een halve marathon. Deze week tweemaal 2uurtjes gefietst en dus die testen.
  Vanaf morgen lopen dus met de groep en maandag/dinsdag het zwembad in.
  Intensief zal het zeker nog niet zijn, enkel de motor terug wa laten werken, met als einddoel dus 13 mei in Puerto del Carmen en verder ?  

   


   

  13-10-2012 om 17:26 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beetje Naief Geweest
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Als groot wielerfanaat/uitslagenkenner  - kzeg los uit de pols alle uitslagen van WK's en Tours van na WO II - ben ik zoals zovele  wielerliefhebbers een beetje veel naief geweest ivm  Lance A
  Vanaf zn eerste Tourzege in 1999 had ik reeds verschrikkelijke twijfels over de man zn klimmerscapaciteiten.
  Zijn eerste jaren bij de Profs waren idd zeer hoopgevend en er zou best nog wat komen na zijn wereldtitel in 1993 in Oslo !
  Hij reed daarna steeds mee in de Tour, om na een tiental dagen, dus toen de cols eraan kwamen, af te stappen. Terecht.
  Want een klimmer zou ie nooit worden eerder iemand voor het "tussengebergte" werd gezegd of L-B-L.
  Wanneer hij echter in 1998 terugkomt na het overwinnen van de gevreesde K ziekte - chapeau !!!! - blijkt hij vanaf 1999 plots iedereen te domineren zowel in het hooggebergte als tegen de klok, wat ie ook voordien nooit had gekund/gedaan !!!
  Telkens stond ie er in de Tour terwijl bij andere koersen dit domineren er nooit was, op een verdwaalde Ronde van Zwitserland/Dauphiné na. Dit deed afgedaan als "pieken" naar de Tour.
  Zijn ganse seizoen was erop afgestemd en ook dit van zn teammates. Want ook zij bleken plots uit een bijzonder hout gesneden.
  Mannen als Levi L/ Tyler H/ bereikten hoogten die ze nooit meer zouden bereiken en een oude Indiaan - was ie toch - als Georges H kon plots winnen op Plateau de Beille, waar ie voordien steeds met-of- later dan de Gruppetto toekwam !!
  Strange Brew zou Eric Clapton zingen !!!
  Nu blijkt echter dat al die Tourtriompfen werden behaald met de meest vooruitstrevende medische verboden middelen !!!
  Shame shame shame ... best dat die gast niet in ons IRONMAN circuit terecht is gekomen en tijdig werd uitgesloten van IM Nice !!!
    

   

   


   

   

  11-10-2012 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Medische check-up
  Terwijl de goeie nu op Kona zitten, zit ik ook niet stil. Mentaal dan. Vooral voorbereiden hoe het toekomend jaar beter "zou" kunnen, eventueel. Want beter doen wordt steeds moeilijker. Zelfde niveau aanhouden zou ik reeds schitterend noemen, en vooral niet dienen te onderbreken wegens ... kwetsuren her of der.
  Daarom zal ik deze week een inspanningsproef doen in het UZ van Gent. Niet bij pseudo-medici, sorry kinés, maar bij inspanningsdokters waar ik toch ietsje meer vertrouwen in heb.
  Ook zal ik een volledige check-up ondergaan van mn spierenstelsel/lenigheid, kwestie van eventuele zwakke dingen te ontdekken in mn body en deze mits aangepaste oefeningen bij te werken !

   


   

   

   


   

   


   

   

   

  08-10-2012 om 15:35 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beetje Rusten !
  Zondag mn laatste optreden gedaan van het jaar. De halve marathon van Oostende was mn laatste kunstje. 
  En ik moet zeggen  dat het tijd is dat ik er voor een poosje de riem afleg want het vat is leeg !
  Nooit met een goed gevoel gelopen ondanks de ideale omstandigheden, zon, beetje wind.
  Goed lichaam laten herstellen, en dan vanaf 15 oktober - hoop ik - uitgerust aan een nieuw seizoen beginnen.
  Zo vroeg restarten zal inderdaad noodzakelijk zijn want Lanzarote valt reeds op 18 mei ! 
  En daar moet het allemaal gebeuren ...

  02-10-2012 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LICENTIE
  Na de winst van hét IRONMAN symbool bij uitstek, Luc VL, tijdens het Nationaal Kampioenschap Kwart te Mechelen, bleek dat Luc niet in het bezit is van een Licentie van de VTDL Federatie ! Hij is er wel jeugdtrainer !
  Net of Marc W niet aangesloten zou zijn bij de Belgische Voetbalbond !
  Vele age-groupers zoals ik die wel een licentie betalen voelen zich een beetje onheus behandeld hierdoor.
  Veelal mag je zelfs niet starten in vele wedstrijden zonder licentie !
  Daarom heb ik besloten toekomend jaar ook niet meer mee te doen aan die hypocresie vermits bv. in Lanzarote je toch een DAG-licentie kunt verkrijgen voor 10 euro ... als ze er al om vragen! Anders een doktersbriefje meenemen dat je gezond en geschikt bent om aan triathlon te doen. En ... bij kwalificatie in Hawaii MOET je toch een USA License kopen !
  Vermits ook mn teamleden me liever kwijt dan rijk zijn, zal ik me ook niet meer aansluiten bij een club  ... tweemaal winst !
  Doe mn dingen toch nog steeds het liefst in mn eigen spullen, en heb geen behoefte om reklame te maken voor de "De Bruine Bakker " of Beenhouwerij "De malse biefstuk" !
   

  25-09-2012 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RUN for THINK PINK
  Kort na mn inschrijving voor de Halve Marathon van Oostende op 30 september werd ik gevraagd door de anti-kanker organizatie "Think Pink" om te willen deelnemen aan hun aktie tijdens deze marathon.
  Omdat wij ook in onze familie kennis hebben "mogen" hebben met deze Klote ziekte heb ik geen enkel moment getwijfeld.
  Daardoor zal ik dus zondag in een mooi ROZE t-shirt lopen.
  In mn oude dag word ik nog een "roze" jongen ! Cool !

   


  25-09-2012 om 00:00 geschreven door Norbert Ironman  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)

  Archief per week
 • 05/11-11/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 15/12-21/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 10/07-16/07 1978
 • 28/11-04/12 -0001

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Over mijzelf
  Ik ben NORBERT HALLEMEESCH
  Ik ben een man en woon in 8450 BREDENE (BELGIE) en mijn beroep is Ex-transportplanner nu ....full time triathlete zonder sponsor !.
  Ik ben geboren op 23/10/1948 en ben nu dus 70 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Gitaar spelen, muziek, sporten......
  Ex basketter werd in 1984 triatleet ! Na 10x Almere en 14 IRONMANS nu tijd vr KONA via IRONMAN KOPENHAGEN in 2014 !

  Inhoud blog
 • PRIL
 • PLANNEN
 • IRONMAN BARCELONA
 • BARCELONA .... Llevamos
 • BARCELONA ... twordt krap ...

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!