Kurt Claesen - Heidi Erkens - Aron - Tomas
Inhoud blog
 • LCC Lanaken
 • Kerstcorrida Meeuwen
 • Cross Dilsen
 • Terhills trail/examens
 • Cross Bree
 • ATLA-ledenfeest + cross Genk
 • Opnieuw van start
 • Back in business !!
 • Geen Posterholt - marathonvoorbereiding
 • Kerstcorrida Meeuwen

  Foto

  Foto

  verslag van (o.m.) onze pogingen tot een, na vele jaren onderbreking, "comeback"; verslag van een gedeelde passie, naast onze allergrootste passie, onze mannen Aron en Tomas! verslag van pijn, ontgoocheling, slaaptekort, ongeduld maar ook (af en toe) kleine succesjes, plezier, gezelligheid, spanning, nieuwe ervaringen, grenzen verleggen, enz. (een soap...)


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  vroegere berichten op http://www.blogweb.be/kurtheidi
  07-11-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marathonvoorbereiding
  Toen ik beslist had (= te laf was) om niet deel te nemen aan de Bear Trial, heb ik maar een andere uitdaging op het programma gezet, nl. de natuurmarathon van Kasterlee. Een logisch gevolg aangezien ik een groot gedeelte van de voorbereiding van de Atla-deelnemers aan Eindhoven heb meegemaakt. En zo komt het dat de conditie momenteel uitstekend is, ondanks enkele virusjes vorige week, jammer genoeg tijdens de zwaarste voorbereidingsweek. Ze lijken gelukkig niet te veel schade te hebben aangericht, dus we blijven positief . Herzogenrath was ter voorbereiding mooi. Niet te snel, maar achteraf toch wel tevreden over het resultaat. De langste duurloop van afgelopen zondag (3 uur) verliep zéér moeizaam, onderweg weer serieus aan het twijfelen geraakt, maar achteraf heel goed van hersteld, en dat heeft de doorslag gegeven om er toch het beste van te maken. Al zal het niet op het snelste marathonparcours gebeuren, toch ben ik eens benieuwd naar het eindresultaat, temeer daar het geen 30°C warm zal worden en ik dus niet (alweer) als een rund zal gaan zweten. Nu nog enkele belangrijke trainingen, morgen 3x20', zondag nog 2 uurtjes duurlopen, en daarna vooral nog wat loslopen, en we zijn hopelijk klaar voor de strijd

  Reageer (0)

  29-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herzogenrath: halve marathon
  Met Bult en Leo Wellens naar Herzogenrath getrokken voor een halve marathon, ter voorbereiding van marathon van Kasterlee. Bleek geen simpel parcours, alhoewel de omschrijving "flache Strecke" luidde . Ik denk dat ze daarmee enkel de eerste kilometer op de mooie piste bedoelden . Bleek wel prachtig parcours te zijn, langsheen vijvers, doorheen bossen, voortdurend op en af, met enkele langere hellingen. Knap, maar natuurlijk niet al te snel.
  Ter plaatse bleken Carel en Roeland al in de prijzen te zijn gevallen op de 10 km, nu was het onze beurt.
  Voor de verandering, voor de allereerste keer, een wedstrijd met hartslagmeter gelopen, en me voortdurend "beperkt" tot de zone 150-155 (zowat rond 85%), om tijdens de laatste 4 kilometer de registers open te trekken richting overslag (ongeveer 162). Zorgde ervoor dat ik een gelijkmatig tempo heb gelopen, en op het laatst nog een klein beetje overhad. Ideaal. 't Ging niet zo snel, het parcours liet dat ook niet toe, maar achteraf was ik toch tevreden met 1u30. 'k Ga de marathon ook op hartslag proberen te lopen, en zal de zones in die zin aanpassen. Zal me hopelijk behoeden voor gekke dingen . Bult presteerde het om op dit lastige (doch prachtige) parcours zijn PR te verbeteren, en ook Leo heeft het keigoed gedaan.
  Zodat we voldaan richting ijskoude douches trokken, om onze uitstap af te sluiten met Kaffee und Kuchen, in Duitsland nog altijd een absolute aanrader. Tevreden keerden we terug huiswaarts

  Reageer (0)

  15-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Narvik Run
  Zaterdag werd voor de eerste maal de Narvik Run georganiseerd. Organisatie van de nieuwe eigenaars van camping Mooi Zutendaal, ism o.a. de Uitslovers. En op zowat 1 km van de plaats waar ik (voor het grootste deel) ben opgegroeid, dus dit was een absolute must. Toen ik daar aankwam, een heleboel bekenden tegen het lijf gelopen: heel wat clubgenoten, maar ook een Patrick Delait, Joeri De Coninck, Tom Partoens, Lode Raskin, Pascal Van Marcke, e.v.a. En: de horrorverhalen kwamen langs alle kanten: geen signalisatie, geen seingevers, heel veel lopers verkeerd gelopen, gevaarlijk parcours, een organisatie kortom die op de 5 km helemaal (ook letterlijk) in het water was gevallen. Dat beloofde . Met Patrick ingelopen, en onderweg uitgekeken naar Kirsten Simoni, die als eerste dame op de 5 km liep, maar vermist was en al meer dan een uur door de bossen van Zutendaal liep rond te dolen . Nu, eind goed alles goed, Kirsten is er terug geraakt, alleen had ze nu 14.5 km op de teller ipv 5. En was ze maar terug gedraaid toen ze een bordje met vermelding "Eigenbilzen" zag staan...

  De wedstrijd dan: een heleboel kleppers, goed gestart, heel veel draaien en keren, enkele serieuze bulten in het parcours, vele stukken bos- en/of veldgrond, bijwijlen vettig en glad door de regen, zodat het niet zo simpel was. Toch best een mooi parcours. Vooral in de buurt van de herrezen Alex Verhooghe en van Dennis Dops gelopen, die me op het eind, toen de hemelsluizen helemaal opengingen wisten voor te blijven, want de traditionele eindsprint kwam er helemaal niet meer uit. Na nog een gesprekje met Patrick, helemaal verkleumd naar huis vertrokken, om daar een uurtje in een heet bad terug wat op temperatuur te komen. De moeite!

  Reageer (1)

  09-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Passereljogging (2)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog een fotootje van net voor de aankomst van de Passereljogging. Heb René, in topvorm voor Eindhoven, moeten laten voorgaan, jammer genoeg was het geen 50m verder . Veel succes zondag René, zorg dat ik kan zeggen dat ik iemand van -3u heb moeten laten passeren ! Maar gezien de perfecte voorbereiding moet dat zeker lukken.

  Reageer (0)

  08-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Passereljogging
  Nadat ik vorig jaar niet kon gaan wegens die ...-blessure, dit jaar opnieuw richting Vuchterjut voor de jaarlijkse Passereljogging, organisatie van vooral Freddy en Gaëtane. Tesamen met buren Muriel en Peter, Muriel zou de korte lopen, Peter de lange, ikzelf ook de langste afstand. Bij de start o.m. Patrick Delait tegengekomen, een derde overwinning zat er dus niet meer in .
  Ondanks een chronisch gebrek aan slaap, en alweer ziekjes, gingen de eerste kilometers toch vrij vlot. Patrick bleef effe hangen om een praatje te slaan , maar toen hij effe versnelde was het verschil al zeer duidelijk. Het werd dus lopen voor een tweede plaats. Het voelde goed, zeer goed zelfs, de afstand tot de achtervolgers bleek te groeien, tot Rene rond de 5de kilometer opeens heel erg kwam opzetten, en erop en erover ging. Effe later kon ik terug aanpikken, en kon dat uithouden tot de zevende kilometer. Toen: over en out. Op het laatste rechte stuk nog bijna helemaal kunnen terugkomen, maar de slechtste plaats ooit in de Passerelloop was een feit . Maar ja, Rene is dan ook in topvorm voor Eindhoven, ik hoop voor hem dat ie een toptijd zal halen.
  Achteraf nog heel veel praat en lol gehad, vele lopers waaronder Muriel hadden de afslag voor de korte niet opgemerkt, en daardoor toch de lange afstand gelopen (en toch eerste dame), en al volledig terug gerecupeerd back home waar vrouwe en kids al klaar stonden om naar de chiro te vertrekken.  Bijlagen:
  12_10_07_Vucht_Passerelleloop_018.jpg (168.1 KB)   

  Reageer (0)

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maasrun
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Een mooie dag, veel deelnemers, veel kwaliteit, veel strijd, maar allebei waren we achteraf een beetje ontgoocheld. Heidi loopt veel sneller op training, en ik was een beetje ziekjes. Maar ja, we hadden ook allebei al héél lang geen wedstrijden meer gelopen, dat speelt natuurlijk ook mee. Vooral blij met de mooie foto die Carin achteraf heeft genomen, samen met onze sloebers die net terug van de Chiro kwamen.

  Reageer (0)

  22-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oefenloop Maasrun
  Afgelopen dinsdag werd de oefenloop van de Maasrun georganiseerd. De 10 km werd opgesplitst in 3 groepen: eentje tegen 6'/km, eentje tegen 5'10/km, en eentje tegen 4'30/km. Ik denk dat ze alledrie toch ietske sneller zijn gegaan. Het weekend daarvoor plat gelegen met een onbekend virusje, en die dinsdag ervan geprofiteerd om de oefenloop te laten voorafgaan door alvast 6 km langs het kanaal, en daarna 8 km terug naar huis, dus 24 km in totaal. Het loopje zelf was heel gezellig, maar heb toch af en toe effe moeten "pitsen" om erbij te blijven, het ging niet al te goed. Hopelijk met de Maasrun zelf wat beter, en vooral véél sneller. Maar ja, op voorhand dacht ik dan ook dat ze het allemaal héél langzaam zouden gaan doen . Nee dus, ons groepje werd met de kilometer  kleiner, da's ook toch ook fijn, al is het maar een trainingske. Vier dagen goed getraind deze week, tot vannacht een sinusituske de kop heeft opgestoken, waarschijnlijk het gevolg van de "gekke" toestanden van sportdag afgelopen donderdag. Enkele fotootjes, al vrees ik dat het formaat nogal klein is:

  Reageer (0)

  27-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olympische aflossing
  's Vrijdags hadden we een bbq met de lopersgroep van Jos. En daar werd heel wat gedronken . Op gegeven moment werd de idee geopperd om een aantal ploegen samen te stellen voor de olympische aflossing van de Atla-meeting 's anderendaags. Voor ik het wist, zou ik de 800m gaan lopen, gevolgd door Bart W (400m), Guido G en Dirk M (beiden 200m). Gevolg: een aantal tegenstanders op de 800m kwamen me spontaan extra Duvels presenteren ... Die ik dan ook even spontaan opdronk...

  Gevolg: ziek! Ziek, zaterdag... Helemaal ontregeld, hoofdpijn, niet kunnen eten, kokhalsen bij het gedacht aan alcohol. Misschien wel een katertje? Nee, een serieuze kater, met alle problemen vandien. Gelukkig was de aflossing pas 's avonds laat, maar toen ik aan het vertrek stond, was nog vanalles ontregeld. Doel: geen goede tijd, want dat zat er al helemaal niet in, maar toch proberen om Rene en Michael te kloppen. Volgens mij is er zelfs een weddenschap met Michael lopende...

  Vertrek was alcoholisch moordend... Michael en Rene gingen in het kielzog van Leo mee, en ik kon helemaal niet aanpikken. Na 200m hadden ze zo'n 20m voorsprong. Ik vreesde toen het ergste. Toch kon ik toen beetje bij beetje terugkomen. Bij 400m pikte ik bijna terug aan, bij 500m stak ik beiden voorbij, om toch nog redelijk te finishen, en bijna zelfs terug bij Leo te geraken. Leo, die die dag wel reeds 28 km had getraind, maar liever dat dan een kater . Michael pakte opnieuw uit met zijn ondertussen legendarische eindjump, maar te laat! Weddenschap gewonnen! Ben benieuwd of de andere partij zich die nog herinnert . Tijd: ietske onder 2'30", eigenlijk schandalig, maar gezien de "uitzonderlijke omstandigheden"...

  Conclusie: niet te doen, een wedstrijd lopen op basis van alcohol. Hopelijk nooit meer , want dat is echt geen lachertje.

  Reageer (0)

  21-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PK aflossingen Lommel
  Op deze bijna-warmste/heetste dag sinds de metingen trokken we naar het verre Lommel voor het PK aflossingen. Atla traditioneel zeer ruim aanwezig met liefst 43 ploegen. Heidi behaalt samen met Carin/Annie/Olga goud op de 4x800m, ik samen met Jos D/Michael/Leo op de 4x1500m. Maar wat hebben we ervoor gezwoegd! Na een even hete douche trokken we terug richting Lanaken, waar we nog werden getrakteerd op een overheerlijke bbq! P.S. Eindelijk Frans Pasmans, tot nu een digitaal iemand uit Nl. Brabant, eens in levende lijve ontmoet!

  Reageer (0)

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coal Miner's trail: verslagje

  Niet teveel woorden aan vuil maken, de foto's zeggen genoeg .
  Prachtige organisatie. Magnifiek parcours. Verschrikkelijke afdalingen. Marteling voor àlles, maar vooral voor de achillespezen. Krampen tijdens laatste ronde, ondanks héél veel drinken onderweg. Warm. Ondanks de miserie kijk ik nu al uit naar de volgende editie... Laat maar komen, Micha/Joeri!   Reageer (0)

  01-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coal Miner's trail ...
  Ja ja, ik met mijn groot bakkes alweer. "Ik ben daar gewoonweg niet voor gemaakt", "nooit meer", "hou me tegen als ik weer zo'n rare plannen heb", enzovoorts enzoverder... Ondertussen ingeschreven voor de eerste Coal Miner's trail, 46 km over de terrils van Waterschei en Zwartberg, meer dan 700 hoogtemeters, met een achttal beklimmingen van de terrils... Initiatief van Micha Havreluk, Joeri De Coninck e.a., de joggingclub van Genk. Prachtig initiatief, kijk maar eens op http://www.cmtrail.be, toen ik die site bekeek kon ik niet anders dan me in te schrijven , had eenvoudigweg geen keuze . Doel: het deze keer eens vlot uitlopen, zonder te moeten wandelen, zonder krampen te krijgen, en eens gezond en wel aan te komen. Gezien het parcours en de afstand geen sinecure, maar toch gaat dat lukken Hierna alvast enkele sfeerbrengers, zeg nu zelf, hoe kun je hieraan weerstaan?  Reageer (0)

  21-07-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Abrahan" 50 km Stein: foto's
  Foto's van voor en na de 50 km miserie, met dank aan Monique/Bart en Bult:

  Reageer (0)

  16-07-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.50 km Stein Abrahan: verslagje
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Véél te vroeg moeten opstaan, na een zeer korte en woelige nacht. In Stein aangekomen, de andere deelnemers begroet, waaronder nog 4 Atla-ers Gust, Bart, Benny en Ghislain. Els had jammer genoeg verstek moeten laten gaan. Over de wedstrijd kunnen we kort zijn: rustig en soepel gestart, doch nog zeer suf, tot Meeswijk gewoonweg verstandig gelopen. Daarna een tijdje moeten wachten voor de oversteek via het veer, waardoor tempo serieus werd gebroken. Daarna in toch wel serieuze vaart tot km.-punt 25, Voulwammes, met de wind volop tegen. In het gezelschap van Gust, die ondanks het gemis aan trainingen toch goed kon volgen. Daarna terug richting noorden, en na 30 km begon het toch wel moeizaam te gaan. Ondanks dat ik de handrem constant had aangetrokken. Na 35 km moesten we met een bootje de Maas oversteken. Dit was niet simpel, we moesten zelf de Maas inspringen om in het bootje te geraken, en natuurlijk er terug uitspringen, het water in. En toen was mijn pijp helemaal uit. Steken, krampen, ongelooflijk gewoon. Bij mij meestal/altijd tekenen van uitdroging, en alhoewel ik veel had gedronken onderweg, was het inderdaad weer zover. Ook wel dankzij de felle wind, over de regenbuien zullen we nog maar zwijgen . Ik zei Gust om maar door te lopen, het had geen zin om bij me te blijven. En toen begon de calvarietocht pas echt. Wat heb ik die laatste 15 km àfgezien ! 6 km voor het einde is Bart me ook nog gepasseerd. Heb zo'n 15 keer moeten stoppen, om daarna eerst te stappen en dan te proberen om héél voorzichtig terug te beginnen joggen. Ongelooflijk gewoon. Bij de laatste bevoorrading enkele cola's binnengespeeld, zodat ik de laatste km's toch iets minder heb moeten stoppen ...

  Uiteindelijk toch met een goed gevoel gefinisht, en reuzetrots op de Atla-maatjes, want die hebben stuk voor stuk een geweldige prestatie neergezet. Ghislain dérde! Gust 7de, Bart 8ste en ik werd nog net 9de. Voor de rest van de zwalpende bende waaronder Benny die nog knap 13de werd. Achteraf bleken we ook nog het ploegenklassement te hebben gewonnen. Het werd dus nog gezellig, temeer daar de vierende Han Frenken en Stichting Ultraloop Stein hadden gezorgd voor een wedstrijdje waar nog lang over gepalaverd zal worden, én ze hadden ervoor gezorgd dat de inwendige mens heel goed versterkt werd achteraf. Maar die spieren en die gewrichten achteraf, man man man toch! En ik heb nauwelijks gelopen ...

  Conclusie: ik ben echt niet voor dat lange werk gemaakt. Ik verbruik gewoonweg veel te veel, en zweet veel meer dan de doorsnee medemens. Waardoor de zoutvoorraad heel snel slinkt, enzovoorts enzoverder, met alle gevolgen vandien. Het zij zo, 'k zal nooit een Spartathlon kunnen lopen. Jammer maar helaas. Maar dat zal me niet beletten om vele andere leuke en mooie wedstrijden te lopen, en er vooral van te genieten (achteraf). En me misschien toch af en toe nog eens zo'n folieke te permitteren .

  Reageer (1)

  09-07-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.50 km Stein
  Zaterdagmorgen het grote avontuur. En dan nog vlakbij: 50 km langs beide zijden van Maas en Julianakanaal, en dat allemaal ter gelegenheid van Han Frenken van Stichting Ultraloop Stein die 50 jaar jong wordt. Nog nooit heb ik zo ver gelopen. Daarom is het resultaat ook minder belangrijk. Vlot aankomen, gezond aankomen, geen blessures oplopen, en er zolang mogelijk van proberen te genieten. Daarom: met de rem op vertrekken. Altijd het moeilijkste . Wat we allemaal mogen verwachten is me nog niet zo duidelijk, we moeten namelijk ook twee maal de Maas oversteken. Een keertje via het veer in Meeswijk (denk ik toch), maar er is ook sprake van een keertje de Maas oversteken zonder dat er een veer of brug in de buurt is . Ben benieuwd, heb hier in elk geval heel lang naar uitgekeken, hoop alleen dat ik me niet "kapot" ga lopen.

  Reageer (1)

  01-07-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oversteekrun: foto's (2)
  Bult heeft ook foto's genomen, die wou ik ook zeker op onze blog plaatsen, vooral de eerste is de moeite waard vind ik.  Reageer (0)

  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oversteekrun: foto's
  merci Carin

  Reageer (0)

  30-06-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oversteekrun
  Terwijl Heidi bijna een ganse dag ging taekwondo-en (jaja, stage in Kinrooi, achtereenvolgens poomsae, kickboksen en sparring ), ging den deze met de jongens naar Lafelt, waar dit jaar de Grote Oversteekrun plaatsvond. Ter plaatse was het zeker zo gezellig als twee jaar geleden in Rosmeer. Op het programma, ook al wegens de kids, stond de 5 km. En dat bleek gezien de hitte vandaag, de bijwijlen felle wind, het golvende parcours en het wedstrijdverloop voldoende.

  Mooie wedstrijd. Over de gekende veldwegetjes aldaar. Met een toch wel supersterke Johnny Jeurissen, hoe is die vooruit gegaan zeg. Op het laatst heb ik de tweede nog bijgehaald, maar die bleek in de sprint véél sneller. Nu, allemaal jonge gasten, de tweede master is lange tijd op korte afstand blijven volgen, maar in the end moest ie toch wat meer terrein prijsgeven.

  En zo, na Heidi vorige week, in de prijzen gevallen: 3de algemeen, 1ste master. Fijn, dat motiveert natuurlijk. En nu morgen een lange langzame duurloop, zodat ik toch een béétje ben voorbereid op de 50 km van Stein.

  Reageer (1)

  26-06-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bilzenrun: grimas-foto's
  De audio kun je je zo inbeelden :

  Reageer (1)

  25-06-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bilzenrun
  Onze plannen voor de Bilzenrun: Heidi 5 km, ikzelf 10 km, en de kids daarna de kidsrun. Nu, van die kidsrun kwam niets meer in huis, want de regen viel de ganse dag met bakken uit de hemel. Alleen de 5 km werd gedeeltelijk gespaard. Dus hebben Aron en Tomas moeten wachten tot ma en pa hun loopje hadden gedaan, om daarna met volle goesting de brasserie te gaan opzoeken .
  Eerst was Heidi aan de beurt. Ondanks haar zeer beperkte looptrainingen, ging het toch al heel wat beter dan in Munsterbilzen. Uiteindelijk wist ze zelfs het (natte) podium op te klimmen in haar categorie!
  Den deze verging het heel wat moeilijker tijdens de 10 km. Twee jaar geleden nog 7de, nu niet in de top 20. Harken om onder de 40' te geraken. Dat lukte uiteindelijk toch nog vlot, alhoewel de schoenen heel zwaar waren geworden door al die nattigheid. Maar uiteindelijk beter loopweer dan bij 30°C waar Bilzen in het verleden een patent op leek te hebben.
  Uiteindelijk was het een mooie dag. Heel wat oude bekenden tegen het lijf gelopen. Bij het doornemen van de uitslagen ook een heel aantal mensen gemist, maar dat hopen we een volgende keer goed te maken. We zijn terug gemotiveerd en genieten er met volle teugen van, en dat is hetgene dat telt!
  Enkele "sfeer"beelden (met dank aan Bult):  Reageer (1)

  13-06-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristoffelloop Munsterbilzen
  Moe? Kapot! Topfit? Bès te gek!
  Supergemotiveerd  trokken we met ons ganse gezin richting Munsterbilzen voor de jaarlijkse Kristoffelloop. Aron en Tomas zouden de kidsrun meelopen (Aron voor de laatste keer want volgend jaar is onze kerel daarvoor te oud ), Heidi en ik zouden aan de 5 (correctie 5.2) km meedoen. Onze kids deden dat supergoed, Aron werd tweede en Tom zesde van het groepje aanwezige kinderen. Om zich direct na aankomst te storten op de inhoud van de bekomen snoepzak...

  Daarna probeerden wij ons met onze oude knoken op gang te trekken. Omdat er de eerste km's een wreed felle tegenwind stond, probeerden we ons met een achttal te verstoppen achter de niet al te brede rug van Kevin Vanbrabant, die geacht werd op dit moment de sterkste te zijn. Dat leidde tot bijwijlen mooie taferelen, het treintje dat dan weer naar links, dan weer naar rechts trok. Daarna werd doorgetrokken. Nog een tijdje samen gelopen met Danny Curvers, die ik trouwens al heel lang niet meer had gezien, om dan op zoek te gaan naar de nummer vier, die ik na een lange inhaalrace, op minder dan 100 m van de meet, kon verschalken. De eindtijd, 19.45 over 5.2 km is om te janken, maar gezien de langzame eerste kilometers en de nog lang niet optimale conditie wel te begrijpen. Toch nog vierde en eerste veteraan (+40).

  Heidi werd, nadat er de laatste weken door omstandigheden van lopen weer niet veel in huis kwam, en na vele jaren geen wedstrijdje meer te hebben gelopen, toch nog mooi vijfde dame (derde seniore -40), zodat we, na het nuttigen van een aantal lekkere Keizer Karels, allebei het podium mochten opklimmen en een hele stapel handdoeken mee naar huis konden nemen . Voor herhaling vatbaar!

  Reageer (0)

  Welkom op de blog van Tomas, Aron, Heidi en Kurt; verslag van een "comeback" en andere nieuwtjes

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto


  Favorieten(1)
 • atla
 • brouwersnet
 • lode raskin
 • marc lenaerts
 • ralf buntinx
 • tom partoens
 • jo schoonbroodt
 • rudi smeets
 • frans pasmans
 • raymond billen

  Foto

  Foto


  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per maand
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 08-2014
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009

  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!