Donderdag 26 November
Vandaag is het Thanksgiving en onze kalkoen staat reeds klaar in de frigo !
We hebben op de kookinstructies gezien dat we de temperatuur van de kalkoen in de gaten moeten houden dus kijken we of er op deze feestdag een winkel open is.
De Wal Mart is 24 op 24 open, ook vandaag dus gaan we samen op stap om een thermometer te gaan halen.
De kalkoen vliegt voor een dik anderhalf uur de oven in en ondertussen genieten we van het buitenzonnetje !
Nadat de kalkoen een binnentemperatuur heeft van 165 F mag hij uit de oven, even laten rusten en dan kunnen we er lekkere malse stukjes van snijden, je mag het navragen bij de gasten, de menu was overheerlijk !!
Daarna genieten we nog van lekkere desserts en koffie en kunnen we besluiten : onze eerste Thanksgiving is geslaagd !!!
Genieten van het zonnetje voor we aan de kalkoen beginnen / enjoying the sunshine before eating our turkey


De tafel is klaar / the table is ready !!


De kalkoen ook ! The turkey is ready as well !!



Lekkere desserts / some nice desserts



------------------------------------------------------------------------------------------------
Thursday 26th of November
Today is Thanksgiving day and our turkey is ready and waiting inside the fridge !
When checking the cooking instructions, we noticed we need a thermometer and so we need to check if there are shops opened on this holiday.
Wal Mart is open 24/7 , also today so we decide to go shopping all together.
The turkey needs to be in the oven for over 1.5 hours and meanwhile we enjoy the sunshine outside.
After the inside temperature of the turkey has reached 165 F , we can take it out of the oven, let it rest for about 15 minutes and then we can start slicing some nice pieces of meat of the turkey, you can check with our guests, the food was super delicious !!
Afterwards we enjoy some coffee, ice cake and some other cake and we can conclude the following : Our first Thanksgiving was a true success !!
|