Weekmenu
Van
30 april tem 04 mei 2019
Tonijn
op olie met ijsbergsla en Parmezaan schilfers
Soep
Dunne
lende met hofmeesterboter en witloofsla
Café
Liègeois
Van
07 mei tem 11 mei 2019
Rundscarpaccio
met balsamico en notensla
Soep
Varkenshaas
Brasvar met mosterdsaus
Koude
honing sabayon met gemarineerde krieken
Van
14 mei tem 18 mei 2019
Gek
slaatje
Soep
Schelvis
met asperge en mousseline saus en pommes duchesse
Aardbeien
Romanoff
Van
21 mei tem 25 mei 2019
Gravlax
met franse ui en dillesausje
Soep
Rosbief
met gebakken asperges en mini kroketjes
Flan
tarte tatin met gekaramelliseerde appeltjes
Van
28 mei tem 02 juni 2019
Asperges
op Vlaamse wijze
Soep
Kabeljauwhaasje
met dijonaisesaus en preipuree
Popcorndessert
|