Op donderdag, 15 september fietste een bonte bende Neos-leden langs
landelijke wegen naar de zeepfabriek Vandeputte in Moeskroen. Na een uurtje
fietsen in een uitstekend fietsweer werd iedereen hartelijk verwelkomd, maar
ondertussen was de groep aangegroeid met de carpoolers tot meer dan 80
Neos-leden. Na een filmpje over het ontstaat van het bedrijf (in Rekkem op de
Castert !) en de 3 verschillende activiteiten die er plaats vinden (zeepfabriek,
oliefabriek en oleochimicals) kon het bedrijf deels worden bezocht.
Een dagje Blankenberge met het personeel van de school (keukenpersoneel, opvang, onderhoudspersoneel)... Het was echt een leuke dag. Bekijk de meer dan 100 foto's van de Zandsculpturen. Maar daarna was er nog een havenrondvaart in Zeebrugge.
ACR Rekkem nam met een aantal leden deel aan de 4daagse van de Ijzer, met start- en aankomstplaats in Diksmuide. Het zestal legde de 32 km af in net geen 6 uur.
Caroline Olivier en haar vriendin Hilde, Philippe Bauduin, Eric Vanthournout, Michel Six en Johan Van de Walle startten de tocht om 8.40 u. en kwamen om 16 u. Tussendoor werd in totaal slechts 1 uurtje rust genomen om te picknicken, een ijsje te eten en een koffie te drinken. De gps gaf aan dat ze stapten met een gemiddelde van 5,2 km per uur.
Op vrijdag 19 augustus organiseerde Eric met z'n schoolbus een verrassingsreis voor de vrienden schilders 't Paletje uit Harelbeke.
Van Harelbeke ging het naar de Zwarte Berg in Westoutder. Na een koffie in de Cordoba mocht iedereen op de zetellift voor een tocht naar de Rode Berg en terug. Eric reed vervolgens met de groep naar de Catsberg. Er werd een bezoekje gebracht aan de oude kapel enhet winkeltje. Weet je dat ze daar nu ook een echt trappistenbier verkopen? Na de 6 Belgische Trappisten (Achel, Chimay, Orval, Rochefort, Westmalle, Westvleteren) en de Nederlandse (La Trappe), is er nu een echte Franse Trappist (Mont des Cats). Een groot deel stapte ook mee met de 'Wandeling rond de abdij'.
Om 12.15 u. kwam de groep aan in Steenvoorde in de 'Auberge du Noordmeulen' voor een echt stevige maaltijd. Vooral de supergrote aardappelen kregen veel commentaar. Iedereen had had zijn buik meer dan vol met de lekkere soep, de ficelle Picardé, de coq à la bière, de warme geitenkaas, de rabarbertaart. Dat alles werd rijkelijke bespoeld met bier '3 Monts' en wijn.
Daarna was de groep te gast in de 'Steenmeulen'. Het museumpje met de oude gebruiksvoorwerpen kende heel wat succes, maar vooral de uitleg van de molenaar over en in zijn stenen, maalvaardige molen was voor velen een opsteker. Het bezoek werd uiteraard afgesloten met een heerlijk drankje en vooral de picon viel in de smaak.
De dag eindigde in Rekkem in de 'Beau Jardin' met een stevige avondboterham. De vrienden van 't Paletje waren uiterst tevreden met hun dag in Frans-Vlaanderen en dankten Eric voor deze uitzonderlijk mooie dag.
Op woensdag, 17 augustus waren zon 190
Neos-leden (van de 280 leden) aanwezig op de 1ste barbecue in zaal
Myra met uiterst mooi versierde tafels. De kersverse voorzitter Herve Seys
heette iedereen heel hartelijk welkom op dit bijzonder gebeuren. Er werd ook
afscheid genomen van 6 verdienstelijke bestuursleden. Op de foto v.l.n.r.:
Roland Hermans, Lionel Watteyn, Yvette Lefere, Astrid Poblome, Nicole Vercambre
en Bertrand Kint. Het nieuwe bestuur was bijzonder druk in de weer om iedereen
een frisse sangria, in een mooi met aalbessen versierd glas, aan te bieden. De
barbecue verliep uiterst vlot en het was bijzonder spannend en heel leuk te
weten wanneer je tafel mocht aanschuiven, want dat gebeurde bij lottrekking. Om
het geheel nog een feestelijkere tint te geven werd het feest opgefleurd met
leuke dansmuziek
Het werd opnieuw een fantastische Neos-dag. Een groot vraagteken bij de start, de laatste dagen houdt het niet op met regenen. Wat zal het vandaag worden?? 's Morgens waren de fietsers het eerst op het appel in de Kasteeldreef. Reeds om 6.30 u. werden de fietsen in de trailer van de bus geplaatst. Een hele karwei voor de chauffeur en de helpers van dienst. Precies om 7.10 u. kon de bus met wandelaars en fietsers starten richting Houtave. Daar immers zouden de 31 fietsers hun tocht beginnen door de polders richting Blankenberge. Precies een uur later, om 8.10 u. waren alle fietsen uitgeladen. De bus kon met de 23 wandelaars verder rijden richting Blankenberge. De fietsers startten de tocht doorheen de Polders. (even terzijde: wanneer je de foto's bekijkt zal je zien dat er ook enkele foto's tussen staan met daarop luchtfoto's van het gebied waar we fietsten en daarop onze gevolgde weg aangeduid. Mijn nieuwste snufje, een Garmin wandel- en fietsgps, kan de gehele weg opnemen via satelieten. Wanneer je die dan in de computer inbrengt, wordt de opgenomen weg op de kaart geplaatst. Leuk om zo de gevolgde weg te zien. Alles wordt aangeduid: de snelheid, de hoogteverschillen, fiets- en stoptijd...)
Na 5 km fietsen bereikten we, veel te vroeg, de eerste stopplaats, Het Mortierken, in Meetkerke. Aangezien de afspraak was, 10.00 u. en we er waren om 8.50 u., moesten we nog even geduld oefenen. De lekkere ontbijtkoeken moesten nog gehaald worden naar de bakker en de koffie moest nog worden klaargemaakt. Maar geen probleem, de zon was reeds van de partij en iedereen genoot op het terras van de heerlijke morgenstond.
Precies om 10.00 u. werden de fietsen terug in beweging getrapt. De zon scheen in alle hevigheid en menig jasje werd uitgetrokken. Freddy had zijn uiterste best gedaan om een prachtige weg uit te stippelen doorheen een biljartvlak polderlandschap. Van Meetkerke ging het naar Zuienkerke en dwars doorheen de Uitkerkse Polders bereikten we Blankenberge. Nog voor we onze bestemming, de Duinse Polders bereikten, werden we reeds toegewuifd door enkele van onze Neos-wandelaars.
De middag werd doorgebracht in de Duinse Polders en dat dankzij Paul en Trees Lecompte-Deblaere. Zij waren onze gastheer en -dame. Bedankt !! Na een verfrissend aperitiefje en nadat alle wandelaars ook waren aangekomen van hun eerste verkenning, werden we verwacht in het restaurant. Een heerlijk glaasje kreeftensla als voorgerecht, een malse steak met frietjes en een warme tomaat en een roomcrème als dessert gaven ons weer energie om er weer volop tegenaan te gaan. Precies om 13.30 u. werden we bij de fietsen verwacht voor het vervolg van de tocht. Nu ging het naar de zeedijk. Het was laveren tussen de vele wandelaars door. Ook zij genoten van hun eerste dagje goed weer. Freddy en Trees gaven ons vrije tijd tot 15.15 u. Iedereen was opnieuw present aan het Casino om de terugweg aan te vatten. Nog even door het drukke verkeer in Blankenberge om opnieuw de rust van de Uitkerkse Polders te bereiken. De remmen werden even dichtgetrokken bij een Lourdesgrot in Zuienkerke. Uit volle borst werd gezongen omdat we mochten genieten van het goede weer. En even verder stond het terras van Estaminet Leegland te wachten op ons. Om 17.15 u. startten we opnieuw om de laatste kilometer af te haspelen. Precies om 17.45 u. bereikten we opnieuw het polderdorpje Houtave. De fietsteller stopt op 41 km. De bus met de wandelaars is reeds ter plaatse. Nadat de fietsen opnieuw in de trailer zijn geladen, gaat het richting Lichtervelde. In De Voerman staat een lekkere avondboterham te wachten met kaas, gekookte of gerookte hesp. Het zijn precies een bende uitgelaten schoolkinderen op schoolreis, zo luidruchtig gaat er er aan toe. De dienster van dienst kan er helemaal niet mee lachen en kijkt maar sip. En zo bereiken we opnieuw ons dorpje Rekkem om 20.45 u. Een mooie heerlijke dag zit er op. Voorzitter Herve bedankt nog eens alle medewerkers voor de geleverde inspanningen.
Iedereen wordt nu verwacht op de barbecue opwoensdag, 17 augustusin zaal Myra. Snel inschrijven is de boodschap !!
Willy en Marleen zijn er gastheer en gastvrouw en laten de bezoekers mee genieten van hun rijk gevarieerde tuin en park. Van landbouwbedrijf zijn zij overgeschakeld naar de tabaksteelt. Maar toen Willy op 1 april 2007 op pensioen is gegaan en er geen opvolgers waren om de tabaksteelt verder te zetten beslisten ze om de hoeve zelf en de omliggende grond om te bouwen tot een tuin en een park. Het kippenhok en de varkensstal werden omgetoverd tot een wintertuin waar subtropische planten en bloemen te bewonderen zijn. Rechtover werd een gezellige tuin ingericht. We zien ook een stukje waterpracht waar waterlelies en lis weelderig te bezichtigen zijn. De droogschuren werden omgevormd tot bloemen-, groenten- en kruidentuinen. Ook serres staan vol vaste planten en alle soorten klimrozen, climatis en scampsis loniceras. Het laatste stuk zaaigrond in nu omgevormd in een park. Ook afbraakmateriaal zorgen voor een prachtige omkadering. De naam van de planten is gesneden in hout (hobby van Willy) en Marleen kapt dan teksten in natuursteen. Een mooie tuin is een lust voor het oog, maar een klus voor het leven Dat zullen we lezen op een houten inscriptie. P.S. Marleen en Willy zijn de zus en schoonbroer van Lena en Noël Wyseur.
Met zo'n 40 gemotiveerde fietsers werd onder een stralende zon, maar met nogal wat tegenwind, de tocht naar Dadizele aangevat. Via het jaagpad ging het naar de brug van Lauwe om dan via Wevelgem opnieuw Menen te bereiken. Vandaar ging het dan verder naar Dadizele. Na 1.15 u. rijden hadden we 17.750 m. afgelegd en bereikten we de Kattepithoeve. Ondertussen waren de carpoolers reeds aanwezig en werden ze reeds rondgeleid door Willy. Wij konden nog eerst even op adem komen bij een kop koffie of een fris pintje. Na de groepfoto kon de rondgang doorheen de gewezen tabaksdroogplaatsen aangevat worden. Tientallen soorten kleurige bloemen waren een streling voor het oog. Opvallend veel mooie rozen sieren de tuin. Stiekem werd er een aalbes tussen de afspanning getrokken (Lena, de bewijsfoto vind je straks bij de foto's, maar aangezien het je broer is, mag je wel een besje plukken zeker?) Vandaar ging het naar het park, omzoomd door tal van kersebomen. Hier ging menig Neoser op zoek naar rijpe exemplaren en werden heel wat kersjes gepukt. Ook in de wintertuin was het even heerlijk toeven, vooral wanneer je even in de zetel plaats nam tussen de planten. Velen waren het erover eens, heel, heel mooi... maar je moet het maar allemaal zien te onderhouden. Blijft er nog voldoende tijd over om ervan te genieten? Even na 17.00 u. werd de terugtocht aangevat.
Helaas kan ik over het verdere verloop niets meer vertellen. De plicht riep. Een telefoontje van Het Nieuwsblad nopte me snel terug te keren en... er stond me ook nog een lekker driegangenmenu te wachten in het restaurant Deleu. De pers werd er uitgenodigd naar aanleiding van de wielerwedstrijd Gent-Menen. Je ziet, fotograaf zijn heeft ook nog zijn goede kanten. De foto's kan je bekijken met een klik op deze link:
Voor de 28 kinderen en hun ouders, broers en zusjes, grootouders en familieleden was het een onvergetelijk moment. De stoet met onze Koninklijke Harmonie De Bie, de zon, de vreugdevolle gezichten. In de kerk niets dan Zonnebloemen Het samen bidden, de kinderen die zo mooi hun tekstjes en gebeden hebben gebracht. Alles ter ere van Jezus, hun Vriend, voor God, ons aller Vader en voor de vele mensen met wie ze feest konden vieren in onze kerk. Proficiat aan allen. Wij hopen dat ze allen verder thuis een vreugdevolle dag hebben kunnen beleven Bedankt en steeds welkom in onze kerk.
Chris Deconinck, pastoor
Foto's bekijken? Klik dan even op deze link en je zit meteen midden in de stoet.
De parochiegemeenschap Rekkem is dankbaar en gelukkig!
Zaterdag en zondag
laatst mochten wij twee vormselfeesten vieren. Zaterdag laatst op de parochie
Maagd der Armen. Een feest om u tegen te zeggen. Het was prachtig. Wij zijn
dankbaar. De rust in de kerk, het meebidden en meezingen van de mensen, het
kinderkoor Hanblechia die met hun zang en muziek de viering ondersteunde. Wij
zijn dankbaar voor de inzet van de catechisten en van zoveel andere mensen. Na
de viering werd er gezegd: Het kan niet beter !
En toch, ook op
zondag in de St.-Niklaaskerk mochten wij opnieuw het zelfde meemaken. Naast het
samen bidden en zingen, was dit jaar de rust en de stilte in beide kerken
indrukwekkend. Proficiat aan de vormelingen. Proficiat aan de harmonie De Bie,
ons kinderkoor Hanblechia, ouders en familie en allen die meegeholpen hebben
voor het welslagen van dit zo belangrijk moment. Een catechist verklaarde: t Geeft
ons moed om voort te doen. En wij zullen nu verder proberen voor elkaar een
wegwijzer te zijn (uit de preek van E.H. Noël Bonte) en wij vergeten de 3 V s
niet: Vertrouwen, Vrijheid en Vreugde (uit de preek van E.H. Koen Seynaeve).
Vormselviering parochie Maagd
der Armen
Enkele sfeerbeelden van de stoet die vertrok van aan de Paradijsschool, het kinderkoor Hanblechia en de groepsfoto van de vormelingen met vormheer E.H. Noël Bonte, E.H. Chris Deconinck, de groep van catechiste Laurence Vandendriessche met Tom Anrys, Tessa Feryn, Héloïse Leroux, Brecht Lietaer, Marie-Amélie Silvert en Bart Stragier en de groep van catechiste Claudine Quartier met Korneel Buscàn, Victor Capenol, Louise David, Jodie Mahieu, Thomas Sieracki en Thomas Ysenbaert.
Vormselviering St.-Niklaasparochie
Ook enkele sfeerbeelden van de stoet
die vertrok op de Plaats, de groep in de St.-Niklaaskerk en de groepsfoto met
vormheer E.H. Koen Koen Seynhaeve en de groepen van catechiste Nadine Viane met
Justin Bataille, Valentine Dumon, Gaëlle Erba, Micheil Geldhof, Amber en
Michiel Kesteloot, catechiste Zr. Rosa Pottie met Marthe Gheysen, Febe
Levecque, Soetkin Vanneste en Nicolas Wille, E.H. Chris Deconinck met Thibault
Bollen, Louis Cauliez, Thibaud Malfait, Amber Parmentier en Rune Planckaert,
catechiste Edith Catry met Els Debaes, Ellen Decaestecker, Ludivine Delaere,
Lieze Denys en Yoline Vandeerstraeten en catechisten Tom
Vandamme en Severine Verhulst met Melvin Deraedt, Jaron
Dewitte, Jens Marchal, Anna Roelens, Emma Van Belleghem, Kayleigh Vanden Nest,
Pauline Vandoorne, Larissa Viane en Lorenzo Zawadzki. Foto's vind je door op deze link te klikken:
NEOS REKKEM: FIETSTOCHT NAAR IZEGEM Bezoek aan Borstelmuseum - Schoeiselmuseum
8.30 u. Wat motregen, maar niemand laat zich afschrikken! Heel wat fietsers komen samen op de parking aan de Sint-Niklaaskerk. Slechts 2 fietsers hebben zich door het weer laten afschrikken. De rest (voornamelijk Lauwenaars) zal aan de brug in Lauwe/Wevelgem aansluiten. 8.45 u. Op het geplande tijdstipt blaast de verantwoordelijke van de fietstocht, de man die alles grondig heeft voorbereid (en naar horen zeggen zelfs 7 maal de weg vooraf heeft verkend), Freddy Henion op de fluit, het startsein voor de fietstocht. Via de Moeskroenstraat en de Pont-Neufstraat bereiken we het jaagpad langs de Leie. In Lauwe sluiten de overige fietsers aan. Meteen zijn we met 34 fietsers die de tocht naar Izegem zullen afleggen. De weinige regen kan ons niet deren. In Wevelgem hebben we een klein oponthoud. Annie is lek gereden. Maar met zoveel ervaren fietsherstellers in de groep is de lekke binnenband snel vervangen door een nieuwe en kunnen we de weg via landelijke wegen verder zetten. Van regen is al lang geen sprake meer. De mannen die instaan voor de verkeersbegeleiding verrichten uitstekend werk: Naast Freddy Hennion zijn er Jacques Verhulst, Achille Margo en Bernard Vens. Aan drukke verkeerspunten leggen ze met hun bordje het verkeer stil en de ganse groep fietsers kan telkens ongestoord de wegen dwarsen. Puik werk mannen, proficiat!. Langs prachtige landelijke, verkeersluwe wegen van Wevelgem, Moorsele, Gullegem, Heule, Lendelede... bereiken we om 11.15 u. in Izegem, de Bistro 'Vincent' in de Kasteelstraat. Volgens mijn fietscomputertje hebben we 26 km en 380 m afgelegd in 1 u. 44 min en 24 sec. om precies te zijn. We genieten van een verfrissende aperitief buiten in de tuin. Ondertussen wachten we vol ongeduld op de deelnemers die met de wagen naar Izegem komen. Maar blijkbaar zijn er enkele chauffeurs die de Kasteelstraat niet vinden. Na wat heen en weer ge'gsm'd, geraakt iedereen toch ter plaatse. Met 56 enhousiaste Neosers kunnen we aan tafel aanschuiven. Het is ondertussen 11.50 u. geworden.
Het is een heerlijk middagmaal. Zeer lekkere tomatensoep, een sappig brochetje met frietjes en sla en daarbovenop nog een geurige koffie.
Het is nog geen 14.00 u. geworden wanneer we het eerste museum van het namiddagprogramma betreden, het 'BORSTELMUSEUM'. We worden in twee groepen verdeeld. Daar vernemen we alles over de geschiedenis van de Izegemse borstels, de manier van vervaardigen in de tijd en hedendaags... Kortom, het uurtje vliegt voorbij en moesten we er nog langer verblijven, het zou ons niet deren.
In snel tempo gaat het te voet naar het tweede museum, wat verderaf gelegen, het 'SCHOEISELMUSEUM'. Opnieuw worden we in twee groepen in het museum rondgeleid. Onze groep heeft het geluk een gewezen lerares te hebben (reeds 84 jaar). Ze vertelt honderduit over het ontstaan van de Izegemse schoenen. Een zekere Edward Dierick was de man die de eerste schoenen maakte met koperen nageltjes. Hij vervaardige laarzen voor koning Willem I, maar door de Brabantse omwenteling na 'De Stomme van Portici', waarbij België onafhandelijk werd, zijn die laarzen met het wapenzschild van Willen I nooit in Nederland geraakt en prijken ze nu in het museum, samen met de trouwschoenen van Edward en de schoenen die hij voor Leopold I vervaardigde. In het naastliggende lokaal maken we kennis met de vele soorten leder. Ja, zelfs van palingvel wordt leer gelooid. In de glazen kasten is een tijdelijke tentoonstelling ondergebracht met schoenen uit verschillende landen. Wij eindigen ons bezoek aan de zaal met replica's van historische schoenen en schoenen in allerlei vormen, kleuren... Kortom van het goede teveel. Het meerendeel houdt het na het uurtje voor bekeken en wenst te terugtocht aan te vatten. Het is 16.30 u. geworden.
Velen hebben er dorst van gekregen. Maar juf Trees houdt de groep keurig bijeen, eerst fietsen naar 't Leeuwke in Wevelgem en dan drinken! Zo gezegd, zo gefietst. Opnieuw langs landelijke wegen nemen we de terugweg. We hebben wel even een klein oponthoud voor een voorbijrazende trein, maar al snel kunnen we verder duwen. Om 17.45 u. bereiken we 'tLeeuwke en kunnen we genieten van één (of waren het er voor sommigen meerdere) frisse pint. Santé.
(Ik moest tijdig terugkeren voor de voordracht van Alain Remue. Hoelang ze het er nog hebben volgehouden in 't Leeuwke weet ik niet. En als er sommigen als leeuw zijn terug gekeerd weet ik al even min.)
Zondag, 15 mei 2011 ONTHULLING BORD AAN DE FRANSE GRENS
Aan de Franse grens stond ooit het smokkelnest Cabaret des Près. T.g.v. Rerum Novarum organiseerden ACW en Pasar i.s.m. de andere organisaties van de koepel deze dag onder het thema Flirten met de grens. In de voormiddag werd in de weide van de hoeve Steenburg (Luc Lannoy) een bord met foto en wat geschiedenis van het cabaret onthuld.
De dag werd omkaderd met een grenswandeling, een fietstocht, een lekkere barbecue In het Dorpshuis was het ook gezellig toeven bij het leggen van een kaartje, een partijtje petanque
KOKSIJDE: bezoek aan het nieuwe stadhuis - de hotelschool Ter Duinen - het visserijmuseum in Oostduinkerke met het estaminet 'De Peerdevisscher' en kerk Onze-Lieve-Vrouw ter Duinen
8.30 u. - Iedereen is op post in de Kasteeldreef voor een bijzondere dag Koksijde met als hoogtepunt een bezoek aan de hotelschool Ter Duinen. Maar wie is er niet de bus die ons er moet heen brengen. Geen probleem, na een telefoontje blijkt het een klein misverstandje te zijn. Tegen 8.50 u. hebben de 90 Neosers een plaatsje gevonden op de dubbeldekbus. De overige 10 personen begeven zich rechtstreeks met hun auto naar de badstad.
10.00 u. - We betreden een prachtig glazen gebouw. Het is het nieuwe stadhuis van Koksijde. Met drie gidsen wordt in een snel tempo het pareltje van architectuur bezocht.
Tegen 11.15 u. betreden we de hotelschool Ter Duinen. Na een verfrissing met koffie of fruitsap kunnen we plaats nemen in de aula. De directeur heet iedereen welkom. Na een leuk filmpje over de school geeft de gastheer uitleg over de werking van de school. Ook de vragen krijgen een passend antwoord. In de inkomhal volgt daarna een heerlijke receptie met cava en lekkere hapjes.
In het gewezen Rustoord van de Mijn wordt het middagmaal geserveerd. En we zijn er blijkbaar niet alleen. Ook de directies van de Menense scholengemeenschap secundair onderwijs hebben er een plaats gevonden. Ik heb het geluk de studenten aan het werk te zien in de keuken, de foto's laten je meekijken. De leerlingen zijn er druk in de weer om de borden te vullen en in een minimum van tijd zijn de 100 tafelgasten bediend. Op het menu: paprikaroomsoep - in olijfolie gebakken schelvis, zalf van aardpeer, oester in panko, blanke botersaus - runderhaasje, natuurlijke groenten, gesmolten aardappel en nagerecht. Dat alles overgoten met witte en rode wijn... hemels!
Na de obligate groepfoto trekken we naar Oostduinkerke voor een bezoek aan het vernieuwde visserijmuseum. In 3 groepen worden we doorheen de geschiedenis van de visserij geloodst. Het anderhalve uur bezoek is uiterst boeiend. Het geheel wordt afgerond in het overliggende estaminet 'De Peerdevisscher'.
Als besluit van deze bijzonder boeiende dag trekt het gezelschap nog even naar de kerk, gebouwd vanaf 1957 door de gewezen Rekkemnaar Marcel Delrue, Onze-Lieve-Vrouw ter Duinen. De pastoor, een Lauwenaar, weet iedereen te boeien met zijn uitleg over de bouw van de kerk, de bijzondere architectuur, de problemen met het beton, ... Tot slot zingen we in de O.L.Vrouw kapel nog twee Marialiederen. 't Is meimaand en dat is voor de oudere generatie nog steeds de maand toegewijd aan Maria, vandaar dat het lied 'Liefde gaf U duizend namen' uit volle borst wordt gezongen.
Welgezind voor deze bijzonder mooie dag bereiken we Rekkem om 20.30 u. Er zijn woorden te kort om iedereen te bedanken voor deze nog maar eens geslaagde Neos-activiteit.