Inhoud blog
  • gemarineerde kerstomaatjes
  • Geroosterde aubergine met munt
  • Dip van geroosterde groenten
  • komkommersmoothie met gemarineerde rivierkreeftjes
  • (high tea) Sandwiches
  • Zoete aardappelsoep met pistacheroom
  • Hamrolletjes met kruidenkaas en geroosterde paprika
  • wraps met rucola, rode ui en mozzarella
  • gebakken bloemkool
  • minihamburgertjes met citrussalsa
  • quiche met paprika, venkel en feta
  • tilapiafilet met grove tomatentapenade (ook voor barbeque)
  • aardbeiencarpaccio met balsamicocreme
  • strawberry daiquiri (alcoholvrij)
  • strawberry daiquiri
  • marokaans stoof potje met quorn en gedroogde abrikoos
  • Tiramisu met speculaas en advocaat
  • Tiramisu met peperkoek en peer
  • Lamsvlees Tokany
  • sint-jacobsnootjes met spek en bosvruchten
  • gebakken mosselen met ansjovismayonaise
  • courgettenpannekoekjes met lente-ui en parmezaan (veggie)
  • kwarteleitjes met balsamicosjalotjes
  • zalmmousse met komkommer
  • creme van truffé chocolade
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    To cook or not to cook
    recepten die (s)maaktest doorstaan hebben
    proefkonijnen kunnen op aanvraag gecontacteerd worden
    17-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.quorn stroganoff (veggie)
    Ingrediënten voor 4 personen
    • 400 gram quorn in stukjes
    • wokolie
    • 1 ui gesnipperd
    • 2 tenen knoflook geperst
    • 400 ml groentebouillon van 3/4 bouillonblokje (of 1 als je van een straffere smaak houdt)
    • 2 el tomatenpuree
    • 200 gram champignons in schijfjes
    • 1 groene paprika (wie van een zachtere smaak houdt kan een andere kleur paprika gebruiken) in blokjes gesneden
    • 4 el griekse yohurt
    • nootmuskaat
    • paprikapoeder
    • peper en zout

    bereidingswijze
    • doe wat wokolie in een wok of een diepe pan en laat goed heet worden
    • voeg quorn en kruid met peper en zout
    • laat goudbruin bakken en haal uit de pan
    • doe nog wat olie in de pan en voeg nu ui, knoflook toe
    • voeg na een paar minuten de champignons toe
    • daarna de paprika
    • kruiden met peper, zout en nootmuskaat
    • voeg de quorn weer toe
    • overgiet met de bouillon
    • voeg de tomatenpuree toe en roer goed door elkaar
    • laat op een zeer zacht vuurtje sudderen
    • voeg voor het opdienen de griekse yohurt toe en een snuifje paprikapoeder

    opdienen met basmati rijst


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)


    Archief per week
  • 25/11-01/12 2013
  • 21/05-27/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 11/07-17/07 2011
  • 08/11-14/11 2010
  • 07/12-13/12 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 16/02-22/02 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    Categorieën
  • aperitiefhapjes (21)
  • drankjes (3)
  • menu (1)
  • schaal- en schelpdieren (2)
  • soep (5)
  • vegetarisch (5)
  • visgerechten (4)
  • vleesgerechten (3)
  • zoetigheden (7)


  • Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs