Jukeboxhits

Zoeken in blogMijn favorieten
 • Belgian Oldies Radio

 • Muziek
  Nr.1 1956-1964
  Nr1 1956-1964 Deel 3 en 4
  Top 40 1965
  Top 40 1966
  Top 40 1967
  Top 40 1968
  Top 40 1969 
  Top 40 1970
  Top 40 1971-1972
  Top 40 1973
  Top 40 1974
  Top 40 1975
  Top 40 1976
  Top 40 1977
  Top 40 1978
  Top 40 1979
  Top 40 1980
  Top 40 1981
  Top 40 1982
  Top 40 1983
  Top 40 1984
  Top 40 1985
  Kerstmis in muziekland
  Vergeten Parels 1
  Vergeten Parels 2
  Vergeten Parels 3
  Vergeten Parels 4
  De Pre Historie - 1950 vol 01
  De tijd van toen 2
  Die goeie ouwe tijd top 100
  Top-Hits 1960
  Superstarshine Vol1

  ***NIEUW***


  Rondvraag / Poll
  Wat is uw favoriet muziek
  Vlaamse hits
  Nederlandse
  Duitse schlager
  Franse chancon
  Engelse hits
  de jaren 50
  de jaren 60
  de jaren 70
  de jaren 80
  de jaren 90
  Bekijk resultaat


  MEER OVER :
  Guitar Boogie
  That's Alright mama
  Mona Lisa

  Inhoud blog
 • bericht
 • Octopus
 • Drukwerk
 • Nick & Simon
 • Big Bill
 • John Terra
 • Conny & Danny Fabry
 • Evening Stars
 • Gladys Knight & the Pips
 • Marianne Weber

  De muzieksite voor de echte muziekliefhebber----------HOE MEER REAKTIES HOE MEER DE SITE WORD UITGEBREID----ALLE liedjes zijn als MP3 verkrijgbaar op aanvraag
  VOOR MEER INFO MAIL ME
  27-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tina
   

  Tina


  Tina Reynolds is een Ierse zangeres.

  Tina had al eens meegedaan aan de Ierse preselectie voor het Eurovisiesongfestival in 1968 en 1972 maar kon toen niet winnen. In 1973 ging Maxi met Do I dream naar het songfestival in Luxemburg, maar het nieuwe arrangement van het lied beviel haar niet en ze dreigde het lied niet te zingen. Tina Reynolds werd gevraagd om in te vallen voor Maxi voor het geval ze haar dreigement mocht doorzetten en kwam naar Luxemburg. Maxi zong uiteindelijk toch en als compensatie mocht Reynolds in 1974 naar het songfestival. Ze zong in de Ierse voorselectie 8 liedjes en Cross your heart kwam als winnaar uit de bus. Tina Reynols werd 7de op het Eurovisiesongfestival. Ze nam ook een Duitse versie op van het lied Hand auf Herz.


  Tina – Cross your heart 1317

  Tina – What would i be 1317

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gigliola Cinquetti
   

  Gigliola Cinquetti  Gigliola Cinquetti (Verona, 20 december 1947) is een Italiaanse zangeres.

  Nadat ze in het najaar van 1963 al het Festival di Castrocaro had gewonnen met het liedje Le strade di notte, won ze op 16-jarige leeftijd samen met Patricia Carli het San Remo-Festival 1964 met Non ho l'età. In die tijd plaatste de winnaar zich daarmee voor het Eurovisiesongfestival, waar ze twee maanden later in Kopenhagen namens Italië aantrad. Ze haalde de eerste overwinning voor Italië binnen, in het Verenigd Koninkrijk kwam ze in de top 20 van de hitparade. Aan de zijde van Domenico Modugno won ze twee jaar later opnieuw het San Remo-Festival. Het gebeurde vaker dat een duo won en slechts een van hen naar het songfestival ging. Hiermee bespaarde Gigliola zich een blamage, want het lied eindigde als laatste. Toch werd het in 1974 een grote hit. Datzelfde jaar nam ze ook opnieuw deel aan het songfestival met het liedje Sì. Het was echter het jaar van ABBA en hierdoor moest ze genoegen nemen met de tweede plaats. Haar Engelse vertaling Go haalde in het Verenigd Koninkrijk een plaats in de top 10.

  Na de overwinning van Toto Cutugno in Zagreb presenteerde Gigliola samen met genoemde Toto het Eurovisiesongfestival 1991 in Rome. Deze editie staat bekend als het songfestival met de slechtste presentatoren uit de geschiedenis. Naar goed Italiaans gebruik praatten ze voortdurend door elkaar heen en bij de puntentelling kwam het scorebord zelden in beeld. Bovendien herhaalden ze alle punten in het Italiaans, wat het voor niet-Italiaanssprekenden extra irritant maakte.


  Gigliola Cinquetti - Dio Come Ti Amo (D. Modugno)
  Gigliola Cinquetti - Dommage, Dommage (Too Bad, Too Bad)(Peccato)
  Gigliola Cinquetti - Go (Before You Break My Heart)
  Gigliola Cinquetti - Grazie Amore (Testa - Colonnello)
  Gigliola Cinquetti - Ho Il Cuore Tenero (Marnay - Popp - Panzeri)
  Gigliola Cinquetti - Il pappagallo verde 1316
  Gigliola Cinquetti - Le colline sono in fiore
  Gigliola Cinquetti - Mille Anni (Debout - Dumas - Pace)
  Gigliola Cinquetti - Non Ho L'Eta Per Amarti (Panzeri - Niza)
  Gigliola Cinquetti - Piccola Citta' (Pace - Amurri - Panzeri)
  Gigliola Cinquetti - Quando M'Innamoro (Pace - Panzeri - Livraghi)
  Gigliola Cinquetti - Rosa Nera (Panzeri - Pilat - Pace)
  Gigliola Cinquetti - Sera (A. Vecchioni - Lo Vecchio)
  Gigliola Cinquetti - Si 1316
  Gigliola Cinquetti - Tutte Meno Una (Jurgens - Macchi - Luzi - Calvi)
  Gigliola Cinquetti - Una Storia D'Amore (Pace – Panzeri - Pontiack)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Teach-In
   

  Teach-In


  Teach-In was een Nederlandse popgroep uit Enschede die in 1975 het Eurovisiesongfestival won met het door Will Luikinga, Eddy Ouwens en Dick Bakker geschreven liedje "Ding-a-dong".

  De groep werd opgericht in 1967 (vandaar de hippie-achtige groepsnaam) en brak in 1974 door in de Benelux met de hit "Fly away". In 1975 won de groep voor Nederland het Eurovisiesongfestival met "Dinge dong" (Engelstalige versie) De Nederlandstalige versie kwam tot 3 in de Top 40. De winnende versie van "Ding-a-dong" haalde in de Britse hitparade de 13e plaats. In de zomer van 1976 verliet zangeres Getty de groep en ging als soloartiest verder. Zij werd vervangen door een Twentse en een Vlaamse zangeres. De eerste single in de nieuwe samenstelling, "Upside down", werd de grootste Nederlandse hit van de groep. In 1978 haakte de groep aan bij de John Travolta-rage met de hit "Dear John" en in 1979 werd de benefiet-single "Greenpeace" een hit.  Teach In - Bye bye bye 1313
  Teach In - Dear John
  Teach In - Ding a Dong (Winner Eurovision 1975)
  Teach In - Fly_Away_(1974) 1313
  Teach In - Goodbye love
  Teach In - I'm_Alone
  Teach In - Ik heb geen geld voor de trein
  Teach In - In the summernight
  Teach In - regrets
  Teach In - The_Robot
  Teach In - Upside down

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  26-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spooky and Sue
   

  Spooky and Sue


  Het duo Spooky and Sue bestond uit de Arubaan Iwan Groeneveld (1946) en de Britse Sue Chaloner (Londen, 12 maart 1953).

  Groeneveld was afkomstig uit de Nederlandse band The Swinging Soul Machine. Chaloner werd door manager Han Meijer en producer Jaap Eggermont benaderd om het duo te vormen. Oorspronkelijk zou dat zijn met Big John Russell, maar zijn jaloerse vrouw verbood het.

  De eerste en grootste hit Swingin on a Star was een bewerking van Bing Crosby's klassieker, waarop dan toch Big John te horen was. Ook op de opvolger You Talk Too Much, horen we John. Tijdens de vele optredens in het land werd het duo begeleid door de Amsterdamse band Mayflower.

  Aan het Nationale Songfestival van 1976 namen ze deel met de single Do You Dig It waar ze als laatste eindigden. Na het songfestival reisden Spooky and Sue op uitnodiging van impressario Lou van Rees af naar de Midem in Cannes. Het succes was daar zo groot dat hen daarna een tournee door Frankrijk en Japan werd aangeboden. Het commerciële succes viel echter tegen want de volgende single You've Got What It Takes kwam niet verder dan de tipparade. In 1977 startten Spooky and Sue afzonderlijk een solo-carrière. Big John Russell overlijdt op 12 september 2010.

  Spooky & Sue - Ain't it good 1312
  Spooky & Sue - I've got the need
  Spooky & Sue - Romeo and juliet 1421
  Spooky & Sue - Swinging on a star 1312
  Spooky & Sue - You_talk_to_much_(1975)
  Spooky & Sue - You've got what it takes 1421 

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eric Clapton
   

  Eric Clapton


  Eric Patrick Clapton, geboren als Eric Patrick Clapp, (Ripley (Surrey), 30 maart 1945) is een Britse gitarist, componist en zanger van blues-, rock- en popmuziek.

  Clapton werd geboren als zoon van de zestienjarige Patricia Molly Clapp en de 25-jarige Canadese militair Edward Walter Fryer die in Engeland was gelegerd. Fryer keerde nog voor Claptons geboorte terug naar zijn echtgenote in Canada. Omdat zijn moeder nog erg jong was, werd Clapton opgevoed door zijn grootmoeder Rose, en haar echtgenoot Jack Clapp, die de stiefvader was van Claptons moeder. Zijn moeder die doorging voor zijn zuster, trouwde met de Canadese militair Frank McDonald, en volgde haar echtgenoot naar Duitsland en later naar Canada. Onterecht wordt soms gemeld dat Eric de achternaam Clapp heeft, van zijn grootvader. Eric kreeg bij zijn geboorte de achternaam van zijn moeder, Clapton. Uiteraard zorgde dat bij Eric in zijn jeugd voor verwarring. Hem werd aanvankelijk verteld dat zijn moeder zijn zus was.

  "Ricky", zoals Clapton door zijn grootouders genoemd werd, was een stil kind met kunstzinnige aanleg en een goed verstand. Op negenjarige leeftijd ontdekte hij de waarheid omtrent zijn afstamming. Hij trok zich nog meer terug in zichzelf en begon zijn schoolwerk te verwaarlozen. Toen Clapton eind jaren '50 met de opkomende rock-'n-roll in aanraking kwam, was hij meteen enthousiast. Voor zijn dertiende verjaardag vroeg en kreeg hij een gitaar. Hij ging op zoek naar de oorsprong van de rock-'n-roll en kwam bij de blues terecht. Op zijn 16e liet hij zich inschrijven bij het Kingston College of Art, maar al na een jaar werd hij weggestuurd.

  Toen hij van school af was begon hij te werken in de bouwsector, samen met zijn grootvader. Zijn allereerste muzikale invloeden waren Big Bill Broonzy en Robert Johnson, wiens muziek wel eens werd gedraaid tijdens kinderradioprogramma's. Later leerde hij de muziek van B.B. King en andere elektrische gitaristen kennen. Zijn eerste elektrische gitaar kochten zijn grootouders op afbetaling. Deze is zichtbaar op foto's van de Roosters. Clapton ruilde hem al in voor een Fender Telecaster voordat de afbetaling voldaan was

  meer info op Wikipedia


  Eric Clapton - Bad Love.mp3
  Eric Clapton - Before You Accuse Me (Take A Look At Yourself).mp3
  Eric Clapton - Blue Eyes Blue.mp3
  Eric Clapton - Change The World.mp3
  Eric Clapton - Cocaine
  Eric Clapton - Forever Man.mp3
  Eric Clapton - Get Lost, (I).mp3
  Eric Clapton - Give me strength 1310
  Eric Clapton - I Can't Stand It
  Eric Clapton - I Shot The Sheriff 1310/8013
  Eric Clapton - I've Got a Rock 'n Roll Heart
  Eric Clapton - It's In The Way That You Use It.mp3
  Eric Clapton - Knocking On Heavens Door
  Eric Clapton - Lay Down Sally
  Eric Clapton - Layla (Unplugged version).mp3
  Eric Clapton - My Father's Eyes.mp3
  Eric Clapton - Pretending.mp3
  Eric Clapton - River Of Tears.mp3
  Eric Clapton - Running On Faith (Unplugged version).mp3
  Eric Clapton - She's Waiting.mp3
  Eric Clapton - Swing Low Sweet Chariot
  Eric Clapton - Tears In Heaven.mp3
  Eric Clapton - Tulsa Time
  Eric Clapton - Willie And The Hand Jive
  Eric Clapton - Wonderful Tonight (live edit).mp3

  Eric Clapton & George Harrison – Badge.live.1971
  Eric Clapton & George Harrison - Can't Find My Way Home (Live 1971)
  Eric Clapton, Carlos Santana, & Jimi Hendrix - After Midnigh

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  21-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Platters
   

  The Platters

  The Platters waren een succesvolle rhythm-and-bluesband bestaande uit Tony Williams, David Lynch, Paul Robi, Alex Hodge, en Zola Taylor.

  Opgericht door Herb Reed in 1953 hadden The Platters grote hits in hun thuisland de Verenigde Staten en in het buitenland. Hun grootste hit was "The great pretender". In de beginjaren van de groep bestond deze alleen uit mannen. Een aantal jaren later werd de donkere Zola Taylor de nieuwe zangeres. Zij was een van de eerste zangeressen in een rhythm-and-bluesband in de jaren vijftig.

  Enkele groepen zoveel succes hebben gehad en zoveel personeel verandert als "The Platters". Zelfs vanaf het vroege begin, The Platters ervaren verschillende wijzigingen in leden, maar de hit-records werden gezongen door Tony Williams (1953-1960) en Sonny Turner (1960-1970).

  De groep begon als een alle mannelijke kwartet in 1953, zingen Doowop waar ooit zij konden. Leden Tony Williams, David Lynch, Herb Reed en Alex Hodge begon die zichzelf "The Platters" na de naam in die dagen voor records gebruikt. Hun eerste grote doorbraak kwam in 1954 wanneer de groep ondertekend met manager Buck Ram (een succesvol componist/arrangeur/talent agent), wie ze heeft ondertekend op federale records in 1953.

  Wanneer een paar vroege opnames niet aan de verwachtingen waarmaken, RAM ontslagen Alex Hodge en hem vervangen door Paul Robi en toegevoegd een 15-jarige meisje genaamd Zola Taylor, de laatste van Shirley Gunter en de Queens. De band vervolgens geleid naar de studio om te registreren wat zou worden hun eerste regionale hit met zijn zevende single, "alleen U."

  Mercury Records snel schepte de schotels en opnieuw uitgegeven "Only You", die de top 5 in de VS in 1955 gekraakt. Het werd al snel gevolgd door de # 1 "The Great Pretender" in 1956. Later in het jaar the Platters verscheen in de films van de rock-'n-roll "Rock Around the Clock" en "The Girl kan niet Help It". Meer treffers voor de groep waren dat jaar "My Prayer" (# 1), "The Magic Touch" (# 4) en "You you'll Never Know" (# 11).

  In 1958, the Platters bereikte # 1 met twee singles: de klassiekers "Twilight tijd" en "Smoke Gets in Your Eyes." De laatste was ook een Australische grafiek-topper, en de band was erg populair in het Verenigd Konink rijk.

  Schandaal hit the Platters de volgende jaar wanneer de mannelijke leden van de band, (die zwart waren) werden gearresteerd in Cincinnati en beschuldigd van het hebben van seksuele relaties met vier vrouwelijke minderjarigen (van wie drie waren wit). In het raciaal verdeeld sfeer van de tijd was het een incident carrière-schadelijk. Hoewel de schotel vrij gesp roken werden, was veel van het publiek woedend. Na het incident had de band slechts één meer top-10 single, "Harbor Lights" (1960).

  Na een paar meer releases, zoals van 1961 "als ik Didn't Care," zanger Tony Williams sluit om solo te gaan en werd vervangen door Sonny Turner. Ondanks dit evenement, het platen label voortgezet om oude singles met Williams voor de komende drie jaar, maar geen van hun inspanningen zou kunnen overeenkomen met hun eerder succes.

  De originele opstelling ontbonden tijdens deze periode, en verschillende leden dreef in en uit van de groep voor jaren. The Platters de grootste hit van de latere-periode was van 1967 "met deze ring", maar na dat, stopte de hit-records voor goed.

  De groep werd ingewijd in de Rock and Roll Hall Of Fame in 1990 en alle oorspronkelijke leden waren aanwezig met uitzondering van David Lynch, die stierf aan kanker in januari 1981.

  Verschillende handelingen facturering zelf als "The Platters" hebben de oudjes circuits toerde jarenlang. Williams en RAM gestreden in de recht bank over het recht op het gebruik van de naam van de groep vóór hun dood in de jaren ' 90.

  Van de eerste groep van schotels, de volgende zijn overleden: Tony Williams, David Lynch, Paul Robi, Zola Taylor en Buck Ram. Kruid reed woont in Massachusetts en gehouden van de handeling gaat.

  Publiek van alle leef tijden reageren enthousiast op hun prestaties, of ze voor een kleine groep of tienduizenden, uitvoert zoals zij deed tijdens de sluitingsceremonie van de Olympische spelen van 1996.


  Vertaling Bing  The Platters - bark_battle_and_ball.mp3
  The Platters - bewitched_bothered_and_bewildered.mp3
  The Platters - Crying in the Chappel (02:12)
  The Platters - Ebb Tide (02:26)
  The Platters - glory_of_love.mp3
  The Platters - Great Pretender (02:40)
  The Platters - Harbor Lights (03:10)
  The Platters - have_mercy.mp3
  The Platters - heaven_on_earth.mp3
  The Platters - i_wanna.mp3
  The Platters - If I Didn't Care 1961
  The Platters - ill_get_by.mp3
  The Platters - im_sorry.mp3
  The Platters - it_isnt_right.mp3
  The Platters - Lazy River (02:50)
  The Platters - Medley 1 1659
  The Platters - Moonlight on the Colorado (03:20)
  The Platters - My Prayer (02:47)  8054
  The Platters - On a Slow Boat to China (01:58)
  The Platters - Only You (And You Alone) (02:39)
  The Platters - Put Your Head On My Shoulder(192Kbps)
  The Platters - Red Sails in the Sunset (02:27) 1659
  The Platters - remember_when.mp3
  The Platters - September Song (02:59)
  The Platters - Sixteen Tons (02:37)
  The Platters - Sleepy Lagoon (02:44)
  The Platters - Smoke Gets in Your Eyes (02:42)
  The Platters - someone_to_watch_over_me.mp3
  The Platters - Tell Laura I love her
  The Platters - The Magic Touch (02:31)
  The Platters - Twilight Time (02:48) 8011
  The Platters - why_should_i.mp3
  The Platters - Youll Never, Never Know (02:41)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chuck Berry
   

  Chuck Berry


  Charles Edward Anderson Berry (St. Louis, Missouri, 18 oktober 1926), bekend als Chuck Berry, is een Amerikaans gitarist, zanger en componist.

  Berry was het eerste lid van de Rock and Roll Hall of Fame (1986).

  Johnnie Johnson had de band Sir Johns Trio, en nodigde Chuck Berry in 1952 uit mee te spelen als vervanging voor de zieke saxofonist. Snel nam Berry de leiding van de band over. Hij componeerde zijn liedjes in samenwerking met Johnson (die 20 jaar zou meespelen op zijn nummers), en liet ze registreren met "Chuck Berry" als enige componist/schrijver.

  Berry's "Maybellene" (1955) is één van de eerste R&R-nummers.

  Berry's idolen waren Nat King Cole, Louis Jordan en Muddy Waters, die allen voornamelijk bluesmuziek maakten.

  Hij geraakte met meer dan 30 van zijn opnames in de top-10 en ze worden nog altijd gebracht door bands over de hele wereld.

  Berry had een grote invloed op andere muzikanten, zoals op de Rolling Stones en John Lennon, wiens nummer "Come Together" zelfs geplagieerd zou zijn van Berry's "You Can't Catch Me". Angus Young van AC/DC, zegt ook beïnvloed te zijn door Chuck Berry, en heeft ook diens ganzenpas of duckwalk gebruikt als één van zijn gimmicks. AC/DC heeft op het album T.N.T. het nummer Schooldays van Chuck Berry opnieuw ingezongen. Een ode aan Chuck Berry en zijn muziek wordt gedaan door Steppenwolf in het nummer Berry Rides Again, waarin de gitaar en de piano treffend het karakteristieke geluid van Berry's gitaar en Johnsons piano laten horen en alle hits voorbij komen.The Beach Boys moesten Chuck Berry vermelden als auteur van hun hit Surfin' USA omdat het nummer in sterke mate op Sweet little sixteen leek.

  Ook Elvis Presley was onder de indruk van Berry. In de jaren zeventig speelde Presley met de gedachte een album op te nemen met enkel liedjes van Berry. Ter ere van Berry. Dit is echter nooit gebeurd. Wel heeft Presley door de jaren heen regelmatig Berrynummers opgenomen en gebruikt in zijn live-acts, te weten: Brown-eyed Handsome Man, Memphis, Tennesse, Too Much Monkey Business, Promised Land, Maybellene, Johnny B. Goode, Rock and Roll Music en School Days.Dit waardeerde Berry erg.


  Chuck Berry - almost_grown.mp3
  Chuck Berry - around_and_around.mp3
  Chuck Berry - back_in_the_usa.mp3
  Chuck Berry - back_to_memphis.mp3
  Chuck Berry - beautifull_delilah.mp3
  Chuck Berry - bio.mp3
  Chuck Berry - Bonsoir Cherie.mp3
  Chuck Berry - Brown Eyed Handsome Man.mp3
  Chuck Berry - bye_bye_johnny.mp3
  Chuck Berry - check_me_out.mp3
  Chuck Berry - come_on.mp3
  Chuck Berry - confessin_the_blues.mp3
  Chuck Berry - dear_dad.mp3
  Chuck Berry - Deep Feeling
  Chuck Berry - down_the_road_apiece.mp3
  Chuck Berry - festival.mp3
  Chuck Berry - flying_home.mp3
  Chuck Berry - go_go_go.mp3
  Chuck Berry - Guitar Boogie (1959)
  Chuck Berry - Hail Hail Rock 'N' Roll.mp3
  Chuck Berry - havana_moon.mp3
  Chuck Berry - i_got_to_find_my_baby.mp3
  Chuck Berry - i_want_to_be_your_driver.mp3
  Chuck Berry - im_a_rocker.mp3
  Chuck Berry - im_talking_about_you.mp3
  Chuck Berry - it_wasnt_me.mp3
  Chuck Berry - jaguar_and_thunderbird.mp3
  Chuck Berry - jo_jo_gunne.mp3
  Chuck Berry - Johnny Be Good
  Chuck Berry - let_it_rock.mp3
  Chuck Berry - little_marie.mp3
  Chuck Berry - little_queenie.mp3
  Chuck Berry - liverpool_drive.mp3
  Chuck Berry - Maybellene 8011
  Chuck Berry - Memphis Tennessee.mp3
  Chuck Berry - My Dingaling
  Chuck Berry - Nadine.mp3
  Chuck Berry - No Particular Place To Go
  Chuck Berry - no_money_down.mp3
  Chuck Berry - Oh Carol
  Chuck Berry - oh_baby_doll.mp3
  Chuck Berry - Promised Land
  Chuck Berry - ramona_say_yes.mp3
  Chuck Berry - Reelin' And Rockin'
  Chuck Berry - Rock And Roll Music
  Chuck Berry - Rocking and Reeling
  Chuck Berry - Roll over beethoven
  Chuck Berry - run_rudolph_run.mp3
  Chuck Berry - school_days.mp3
  Chuck Berry - Sweet Little Rock And Roller.mp3
  Chuck Berry - Sweet Little Sixteen 8011
  Chuck Berry - thirty_days.mp3
  Chuck Berry - too_much_monkey_business.mp3
  Chuck Berry - too_pooped_to_pop.mp3
  Chuck Berry - tulane.mp3
  Chuck Berry - viva_viva_rock_n_roll.mp3
  Chuck Berry - Wee Wee Hours.mp3
  Chuck Berry - You Never Can Tell
  Chuck Berry - you_cant_catch_me.mp3

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  20-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anarchic System
   

  Anarchic System


  Anarchic System was a French band formed in the early 70's.

  The former members were parts of other groups from the rock scene of northern France. They were in good friendship when the opportunity of recording the "Popcorn" cover was given to them by Paul de Senneville (AZ Records) in 1972. They were chosen because of C. Lerouge's incredible ability in using a Minimoog.

  The commercial success (700,000 copies sold) gave the band an opportunity to release two other singles ("Carmen Brasilia" and "Royal Summer"), even before they were signed in 1973.

  Their songs are mostly attributed to electronic music due to keyboards presence in "Popcorn", "Carmen Brasilia" and "Generation" long version. However the others singles are influenced by rock genres. Their influence were Uriah Heep, Warhorse, Black Sabbath and so on.

  Their songs and musics were written by P. De Senneville and O. Toussaint for the firsts singles (including "Generation"), then they change to C. Gordanne, C. Van Loo and I. Wira for the following release, only achieving to impose their own songs on the last released "Goody Lady" in 197


  Anarchic System - Carmen Brasilia.mp3 6001
  Anarchic System - Cherie Sha La La.mp3
  Anarchic System - Generation (Long Version).mp3
  Anarchic System - Love Oh My Love Amour.mp3
  Anarchic System - Marina 6001
  Anarchic System - Pop Corn (Instrumental).mp3 6015
  Anarchic System - Pop Corn (Vocal).mp3 6015
  Anarchic System - Pussycat C'est La Vie.mp3 1308
  Anarchic System - Rock and roll id good for you 1308
  Anarchic System - Royal Summer.mp3
  Anarchic System - See Me, Hear Me.mp3
  Anarchic System - Suspense.mp3

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Horton


   

  John Horton


  John Horton - Carina L45

  John Horton - De appel van mijn ogen L45

  John Horton - Een droom bij de rivier

  John Horton - Een gouden ring

  John Horton - Hey hey julie 1328

  John Horton - Kom toch gauw weer terug L50  1328

  John Horton - Oh luna rossa

  John Horton - Voordat je slapen gaat L49

  John Horton - Zo Jong L45

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
  18-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zangeres zonder naam
   

  Zangeres zonder naam


  Mary Servaes werd geboren in Leiden als Maria (Rietje) Bey. Ze was de achtste in een arbeidersgezin van tien kinderen en had geen gemakkelijke jeugd. Ze lag voor haar vijfde jaar al drie jaar in het ziekenhuis met loopproblemen en hield de rest van haar leven last van haar heupen.

  Haar bekering tot het rooms-katholicisme leidde tot een breuk met haar ouders. Ze woonde in de oorlogsjaren een tijdje bij haar zus in Kampen en later bij haar broer in Maastricht, waar ze haar echtgenoot Sjo Servaes ontmoette. In Maastricht trad ze als zangeres op in cafés. Voor een bevriende zanger verzorgde ze in 1957 de achtergrondzang op een demo die uiteindelijk bij Johnny Hoes belandde. Van de zanger op de opname was Hoes niet erg onder de indruk maar hij vond het kinderstemmetje op de achtergrond erg bijzonder. Nadat hem werd verteld dat de stem op de demo niet die van een kind is, maar van een 37-jarige vrouw, nodigde hij Mary uit voor een auditie, waarna ze een platencontract kreeg. Ze zong hierop haar eerste single "kindergebed", die niet slecht verkocht voor een eerste single. Vanwege haar moeilijk te categoriseren stemgeluid verzon Hoes voor Mary de artiestennaam de Zangeres zonder Naam. Wellicht vond hij daarvoor inspiratie bij de Franse zanger Roland Avellis, reeds voor WW2 bekend als "Le chanteur sans nom"

  De eerste gouden single van de Zangeres verscheen in 1959: Ach vaderlief, toe drink niet meer. Het is de eerste uit een lange rij hits die de Zangeres tot in de jaren tachtig scoorde. De bemoeienis van cultuurdragers als Gerard Reve en Lucebert zorgde er in de jaren zeventig voor dat ze, behalve onder het traditionele levensliedpubliek, ook in kunstenaarskringen werd geroemd, zij het met de nodige camp-ironie.

  Toen de Zangeres in 1977 op een zelfgeschreven tekst, een protestlied tegen de Amerikaanse anti-homorechtenactiviste Anita Bryant (Luister Anita) opnam, was ook haar status als "Moeder aller Homo's" in Nederland definitief gevestigd. Andere liederen waarin ze het voor homo's opnam waren Maar beste vent hou gerust van je vriend/En strijd voor je rechten/Desnoods ervoor vechten/Waar ze jou van beschuldigt heb jij niet verdiend.

  In 1975 brak de Zangeres met Johnny Hoes. Het leverde een lang juridisch proces op waarin ze financieel aan het kortste eind trok. Ze zou na die tijd alleen nog in verbitterde termen over Hoes spreken. Gedurende de jaren tachtig bleef ze bescheiden hits scoren tot ze in 1986 een inmiddels legendarisch optreden verzorgde in de Amsterdamse rocktempel Paradiso. De op die avond opgenomen versie van haar jaren-zestighit Mexico werd een groot succes en het levert de Zangeres een nieuwe generatie fans op. Ze verzorgde hierna ook optredens in discotheken en nam een single op met de groep Normaal. Deze comeback vormde de opmaat tot haar afscheidsconcert in Tilburg in 1987.

  De Zangeres wilde na haar afscheid samen met haar echtgenoot van haar oude dag genieten. Sjo's plotselinge dood in 1990 gooide echter roet in het eten. Mary bracht de laatste jaren van haar leven door in haar huis in Stramproy en laat herhaaldelijk merken hoe zeer ze haar echtgenoot en haar publiek miste.

  In 1994 werd nog eenmaal een feest gehouden, ter gelegenheid van haar 75ste verjaardag. Vier jaar later overleed ze.

  Zangeres zonder Naam - 'T Is Kerstmis.mp3 8031
  Zangeres zonder Naam - 't was aan de Costa del Sol
  Zangeres zonder Naam - Ach vader lief toe drink niet meer 5335
  Zangeres zonder Naam - Als in de kerst nacht .mp3
  Zangeres zonder Naam - Als Klokken In de Nacht Luiden.mp3
  Zangeres zonder Naam - Ay Ay ay(ik sta aan't strand)LP8008
  Zangeres zonder Naam - Arme kleine madeleine 5334
  Zangeres zonder Naam - Belletjes.mp3
  Zangeres zonder Naam - De blinde man LP8008
  Zangeres zonder Naam - De bruid 8038
  Zangeres zonder Naam - De bruid des doods LP8008
  Zangeres zonder Naam - De Herdertjes Lagen Bij Nachte.mp3
  Zangeres zonder Naam - de kerstman.mp3
  Zangeres zonder Naam - De tijd zal leren 5336
  Zangeres zonder Naam - De versierde stoel LP8008
  Zangeres zonder Naam - Denk toch heel goed na
  Zangeres zonder Naam - Geadresseerde word vermist LP8008
  Zangeres zonder Naam - Ginds achter de wolken LP8008
  Zangeres zonder Naam - Heintje,m'n kleintje 5337
  Zangeres zonder Naam - Het Kerstkindje Wilden Ze Zien.mp3
  Zangeres zonder Naam - Het klagende weesje LP8008
  Zangeres zonder Naam - Het konijntje LP8008
  Zangeres zonder Naam - het soldaatje
  Zangeres zonder Naam - het_parelsnoer
  Zangeres zonder Naam - Hij Was Maar Een Neger.mp3
  Zangeres zonder Naam - Hoort Hoe De Kerstklokken Luiden.mp3 8031
  Zangeres zonder Naam - Ik wacht op jou (1987) 1004
  Zangeres zonder Naam - Jaloezie 5335
  Zangeres zonder Naam - Jongen
  Zangeres zonder Naam - Keetje Tippel
  Zangeres zonder Naam - Loesjes verjaardag LP8008
  Zangeres zonder Naam - Loop nooit voorbij dat huisje
  Zangeres zonder Naam - Maar zij die achterbleven... 5337
  Zangeres zonder Naam - Mandolinen in Nicosia 8069
  Zangeres zonder Naam - Maria's Kind.mp3
  Zangeres zonder Naam - Mexico
  Zangeres zonder Naam - Mijn leven (1987) 1004
  Zangeres zonder Naam - Oh Denneboom.mp3
  Zangeres zonder Naam - Oorlogsweesje LP8008
  Zangeres zonder Naam - Op't duin zat 'n knaapje te wenen LP8008
  Zangeres zonder Naam - Portretje 5336
  Zangeres zonder Naam - Rij voorzichtig 5334
  Zangeres zonder Naam - Stille Nacht,Heilige Nacht.mp3
  Zangeres zonder Naam - Uren,Dagen,Maanden,Jaren.mp3
  Zangeres zonder Naam - Voor jou LP8008
  Zangeres zonder Naam - Vragende kinderogen
  Zangeres zonder Naam - Vrede.mp3
  Zangeres zonder Naam - Vrolijk Kerstfeest.mp3
  Zangeres zonder Naam - Zwervers Kerstnacht.mp3 8031

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Freddy Fender
   

  Freddy Fender  Freddy Fender (geboren als Baldemar Huerta) (San Benito, Texas, 4 juni 1937 - Corpus Christi, Texas, 14 oktober 2006) was een Amerikaans tex-mex-, country- en rock-'n-roll-muzikant. Zijn artiestennaam is afgeleid van zijn favoriete merk elektrische gitaar, de Fender.

  Hij had in Nederland twee hits in 1975: "Before the next teardrop falls" en "Wasted days and wasted nights". Eerstgenoemde haalde de eerste plaats in de Amerikaanse Billboard Hot 100.

  In 1990 kregen Fender en zijn groep Texas Tornados een Grammy Award in de categorie Beste Mexicaans-Amerikaanse artiesten. Hij werd ook geëerd met een ster in de Walk of Fame Europe in Rotterdam.

  In 2002 onderging hij een levertransplantatie.

  Vier jaar later overleed hij op 69-jarige leeftijd aan longkanker.  Freddy Fender - Before the next teardrops fall 1307
  Freddy Fender - Crying Time
  Freddy Fender - Games People Play
  Freddy Fender - I Almost Called Your Name
  Freddy Fender - I Can't Stop Loving You
  Freddy Fender - Knock three times
  Freddy Fender - Loving cajun style 1366
  Freddy Fender - Mi Rancho Grande
  Freddy Fender - Please Help Me, I'm Falling
  Freddy Fender - Pledging My Love
  Freddy Fender - Release Me
  Freddy Fender - Roses Are Red
  Freddy Fender - Secret Love  1366
  Freddy Fender - Silver Wings
  Freddy Fender - Spanish Harlem
  Freddy Fender - Take A Letter Maria
  Freddy Fender - The Rains Came
  Freddy Fender - Vaya Con Dios
  Freddy Fender - Waiting for your love 1307
  Freddy Fender - Wasted Days and Waisted Nights
  Freddy Fender - You'll Lose A Good Thing

  Frank Ferrari - Freddy Fender Medley!!s

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grand Funk
   

  Grand Funk


  Grand Funk Railroad (GFR) was een Amerikaanse rockband. De groep kwam op gang eind 1969 als één van de eerste bands die in stadions en arena's zouden gaan optreden. Het meest opvallende van de groep was de rauwe blues-rock klank van de gitarist Mark Farner. Zijn stijl is een vervolg op de rockgitaar evolutie van de gitaar helden uit de jaren zestig. Grand Funk ontstond uit een solide arbeidersklasse van Flint, Michigan, die een grondslag was voor een nieuwe generatie van rockers. Hun succes in het begin stootte het oudere onconventionele publiek af dat de rock historie op dat moment domineerde. Ze werden snel één van de meest populaire groepen van de Verenigde Staten. In de jaren die volgde hebben ze duidelijk hun talenten bewezen.


  Grand Funk Railroad - Bad Time 1306
  Grand Funk Railroad - Closer to Home
  Grand Funk Railroad - Footstompin' Music
  Grand Funk Railroad - Good & Evil 1306
  Grand Funk Railroad - Inside Looking Out
  Grand Funk Railroad - O Capitan
  Grand Funk Railroad - Rock n' Roll Soul
  Grand Funk Railroad - Shinin' On
  Grand Funk Railroad - Some Kind of Wonderful
  Grand Funk Railroad - The Locomotion
  Grand Funk Railroad - Walk Like A Man
  Grand Funk Railroad - We re An American Band

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  16-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roger Glover
   

  Roger Glover


  Roger Glover (Brecon (Wales), 30 november 1945) is een Brits muzikant. Hij is voornamelijk bekend geworden als bassist van de hardrockband Deep Purple, maar scoorde in 1974 ook een hit met de single Love is all.

  Glover werd geboren te Brecon (Wales) en groeide op in de pub van het gezin Glover, waar hij diverse lokale bands kon zien optreden. De eerste band waar hij deel van uit maakte was The Madisons, de tweede lokale band was The Lightnings. Vanaf 1963 speelde hij in Episode Six en in 1969 volgde de overstap naar Deep Purple.

  Hij verliet de band in 1973. Met een keur aan collegamuzikanten nam hij als Roger Glover and guests het album The Butterfly Ball and the Grasshopper's Feast op, een muzikale bewerking van een kinderboek. Het album werd in 1974 uitgebracht. De door Ronnie James Dio gezongen single Love is all werd een grote internationale hit, mede dankzij het getekende promotiefilmpje (voorloper van de videoclip). Hierna ging hij, redelijk succesvol, aan het werk als producer, onder andere van de groep Nazareth In 1978 maakte hij het album Elements. Het thema is gebaseerd op de vier elementen: aarde, water, lucht en vuur. De muziek is heel erg vermengd met klassieke muziek. Rond deze tijd treedt hij toe tot Rainbow, de band van ex-Deep Purple gitarist Ritchie Blackmore.

  Sinds Deep Purple in 1984 weer bij elkaar kwam maakt Glover er opnieuw deel van uit.  Roger Glover – Love is all  1300

  Roger Glover – Old blind mole  1300

  Roger Glover – Magian moth  1300  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mike Brant
   

  Mike Brant


  Mike Brant, wiens echte naam Moshe Brand, werd geboren op 2 februari 1947, Nicosia (Cyprus) uit een Pools-joodse moeder en een Russische joodse vader. Zijn ouders hebben elkaar op het einde van de Tweede Wereldoorlog, tijdens de bevrijding van Auschwitz, waar zijn moeder is een van de weinige overlevenden. Mike is geboren in een transitzone kamp voor zijn ouders naar Israël, waar hij zal besteden zijn jeugd. Hij spreekt niet voor de leeftijd van vijf jaar en blijft een kind eerder contemplatieve. Hij wil weten wat de openbaring van het lied werd elf jaar de enige jongen van het koor van zijn kerk. Interpretatie van de songs ze niet pak het en toen zijn broer die hem tot een zanger van zijn groep aanvaardde hij onmiddellijk. Op de leeftijd van zeventien, hij heeft zijn naam van de artiest en draait avonden Haifa nachtclub op de Dan Carmel Hotel, daarna naar Tel Aviv en tenslotte naar het Hilton hotel in Teheran, waar hij zal worden door Sylvie Vartan, die bood hem te volgen in Parijs. Aangekomen in Parijs in 1969, Mike Brant zal met auteurs die gaan werken voor hem. Zijn eerste titel "Let me love you" rotsen de meisjes en Mike brengt aan de voorkant van het podium. Het zal de buis ( "Qui Saura", "niets dat een Tear", "Dit is mijn gebed", enz..) En is een van de populairste zangeressen van de vroege jaren zeventig. Maar in haar mooie uiterlijk, Mike Brant lijdt zijn hectische leven en intimidatie door zijn fans. Late 1974 probeerde hij zelfmoord door springen vanaf de vijfde verdieping van het Hotel de la Paix in Genève. Hij zal vertrekken voor een hoofd van de schade en meerdere breuken, maar op 25 april 1975, springen vanaf zijn zesde verdieping van een Parijse gebouw zal fataal. Mike Brant weesbronnen bladeren een publiek en een aantal titels incontournables diverse Frans.


  Mike Brant – On se retrouve par hasard 1297

  Mike Brant – Serre les poings et bats toi 1297

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demis Roussos
   

  Demis Roussos


  Artemios Ventouris Roussos (Grieks: Αρτέμιος Βεντούρης Ρούσος) (Alexandrië, 15 juni 1946) is een Grieks zanger.

  Hij werd geboren in Egypte als zoon van Griekse ouders die alles verloren na de Suezcrisis en daarop naar Griekenland terugkeerden. In Griekenland was Roussos lid van een aantal groepen als The Idols, We Five en Aphrodite's Child alvorens een solocarrière te beginnen.

  Roussos is als gast te horen op een aantal albums van Vangelis, een van de bandleden van Aphrodite's Child.

  Zijn solocarrière vertoonde een piek in de jaren 1970-80 met een aantal hits waarvan de singles My Friend the Wind en Forever And Ever (1973) hoog genoteerd stonden in verschillende landen. Hij scoorde in december 1973 in Nederland een nummer 1 hit met Schönes Mädchen aus Arcadia.

  De Griekse zanger Demis Roussos brak door in 1971 met het nummer "We shall dance", het werd een Europese hit. In de zomer van 1972 scoorde hij een wereldhit met het nummer "My Reason".

  Ook de single "Forever and Ever" scoorde in 1973 en is uitgegroeid tot een klassieker. Hij is vooral populair dankzij zijn weergaloze optredens; die hebben hem een grote schare fans bezorgd. Behalve in het Engels, zingt hij Spaans, Duits, Frans en Italiaans. In 1982 scoorde hij een hit met een vocale versie van het nummer 'Chariots of Fire' van Vangelis, genaamd 'Race to the end'. Hij heeft altijd een speciale band met Nederland gehad, getuige de Cd "Demis Roussos in Holland" die hij opnam.


  Demis Roussos - Auf Wiederseh'n 1298/8052
  Demis Roussos - Because
  Demis Roussos - Follow Me
  Demis Roussos - Forever and ever 6068
  Demis Roussos - Goodbye, My Love Goodbye 6057
  Demis Roussos - Happy To Be An Island In The Sun
  Demis Roussos - Ich bin frei 1376
  Demis Roussos - I'll be your friend 1413
  Demis Roussos - Kyrila
  Demis Roussos - Lay it down 6074
  Demis Roussos - Lost In Love
  Demis Roussos - Mara 6057
  Demis Roussos - My Friend The Wind 6074
  Demis Roussos - My only fascination 8054/8060
  Demis Roussos - My Reason
  Demis Roussos - Perdoname 1413
  Demis Roussos - Schönes Mädchen aus Arcadia
  Demis Roussos - The Roussos Phenomenon
  Demis Roussos - Vagabund der liebe 1376
  Demis Roussos - Velvet mornings 6068
  Demis Roussos - Walzer fur zwei 1298
  Demis Roussos - We shall dance
  Demis Roussos - With You
  Claudia Jung & Demis Roussos - Ce Soir Je t'Aime Mon Amour
  Demis Roussos & Vangelis - aphrodite's child - Spring, summer, winter & fall

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (6 Stemmen)
  15-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frank Valentino
   

  Frank Valentino


  Frank Valentino, echte naam Franky Verrecas, (Brugge, 3 september 1957) is een West-Vlaamse charmezanger.

  Hij won in 1981 de Bacara Beker, en dat was 't begin van zijn carrière.

  In 1983 was hij tweede in de prestigieuze Knokkecup. Begin jaren '90 was zijn glorieperiode; toen was 't programma Tien om te zien (VTM) op zijn populairst.

  Zijn grootste hit dateert uit die tijd: zijn versie van Volare (1991).

  Hij is “ Frank Valentino” heel ontgoocheld in de muziekindustrie. Hij treed alleen nog op in zijn eigen zaal in Roeselare: The Fantasy, die nu ook al niet meer bestaat

  Frank Valentino is een echtn supporter van Club Brugge.  Frank Valentino - De laatste dans
  Frank Valentino - Denk je nog wel eens aan mij
  Frank Valentino - Drink rode wijn
  Frank Valentino - El tcherngguito
  Frank Valentino - Golden Island 1296
  Frank Valentino - Fiesta
  Frank Valentino - Goodbye amore mio
  Frank Valentino - I think i love you 4096
  Frank Valentino - Ik ben alleen 1296
  Frank Valentino - Ik droom van jou m'n Angelique
  Frank Valentino - Kom toch terug bij mij
  Frank Valentino - Las Vegas
  Frank Valentino - Maar voor mij is er een dat ben jij
  Frank Valentino - Maria Magdalena
  Frank Valentino - Melancholie
  Frank Valentino - Met je samen leven 4096
  Frank Valentino - Michaela
  Frank Valentino - Mijn Leven
  Frank Valentino - Portofino
  Frank Valentino - Rosemarie
  Frank Valentino - Vannacht blijf ik bij jou
  Frank Valentino - Voor 'n avond met jou
  Frank Valentino - We Wanna Go Dancin'
  Frank Valentino - Will you dream about me

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
  14-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Brown
   

  James Brown


  James Joseph Brown (Barnwell, 3 mei 1933 — Atlanta, 25 december 2006) was een Amerikaanse zanger. Hij was een van de belangrijkste muzikanten van de 20e eeuw en had een belangrijke invloed op de ontwikkeling van gospel en rhythm and blues in soul en funk. Zijn bijnaam was de "Godfather of Soul".

  Brown zou geboren zijn in Barnwell (South Carolina) in 1933, maar sommige bronnen noemen 1928 als zijn geboortejaar en Pulaski (Tennessee) als zijn geboorteplaats. Hij groeide op in een bordeel, in de crisisjaren '30 in Augusta (Georgia). Op 16-jarige leeftijd werd hij veroordeeld voor een gewapende overval. Na drie jaar werd hij op voorspraak van Bobby Byrd vrijgelaten op voorwaarde dat hij zich niet meer in Augusta zou laten zien en dat hij een baan zou zoeken. Na een korte sportcarrière in boksen en baseball zocht hij zijn heil in de muziek.

  Hij was vier keer gehuwd; achtereenvolgens met Deidre Jenkins, Velma Warren (1954 - 1969) en Adrienne Rodriguez. Dit laatste huwelijk hield twaalf jaar stand, tot z'n vrouw in 2002 overleed. In dat jaar trouwde James Brown een laatste keer, met Tommie Rae Hynie.

  Gedurende zijn carrière heeft hij veel muzikanten beïnvloed. In de jaren '60 werd hij door andere artiesten geïmiteerd. Halverwege de jaren '70 verlieten diverse muzikanten zijn band en gingen meer de funkkant op, à la George Clinton. In de late jaren '70 en jaren '80 was Brown een inspiratiebron voor rap, breakdance en hiphop, dj's als Grandmaster Flash gebruikten veelvuldig samples van Browns werk. Met de Egyptische zanger Hakim zong hij 'Leila' (2004).

  James Brown wordt vaak The Godfather of Soul, Soul Brother Number One en Mr. Dynamite genoemd. Op 23 januari 1986 werd Brown opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame en op 14 november 2006 in de UK Music Hall of Fame.

  In december 2004 werd bij Brown prostaatkanker vastgesteld. Hij overleed op 73-jarige leeftijd op eerste kerstdag 2006 om 07:45 uur CET, nadat hij een dag eerder in het ziekenhuis was opgenomen met een longontsteking. De doodsoorzaak was congestief hartfalen veroorzaakt door de longontsteking. In maart 2007 werd bekend dat het lichaam van James Brown bijgezet is in een crypte bij het huis van een van zijn dochters in Columbia (South Carolina).


  James Brown - (Get Up I Feel Like Being A) Sex Machine
  James Brown - ain't no talking back
  James Brown - Blues & Pants.mp3
  James Brown - Can't Stand It.mp3
  James Brown - Down and out in New York City 1293
  James Brown - Escape-Ism (complete take).mp3
  James Brown - Escape-Ism (Part 1).mp3
  James Brown - Escape-Ism (Part 2).mp3
  James Brown - Funky Drummer
  James Brown - Hot Pants (She Got To Use What She Got To Get What She Wants).mp3
  James Brown - I Feel Good
  James Brown - I Got Ants In My Pants, Pt. 1
  James Brown - I Got You (I Feel Good)
  James Brown - I'm A Greedy Man
  James Brown - Its A Mans Mans Mans World
  James Brown - Its A New Day
  James Brown - King Heroin
  James Brown - Living in America
  James Brown - Make it Funky
  James Brown - Mama's Dead 1293
  James Brown - My Thang [Single Version]
  James Brown - Night Train
  James Brown - Papa Don't Take No Mess, Pt. 1
  James Brown - Papas Got A Brand New Bag
  James Brown - People Get Up and Drive Your Funky Soul
  James Brown - Please Please Please
  James Brown - Soul Powder
  James Brown - Sunny (Ft. Dee Felice Trio)
  James Brown - Super Bad
  James Brown - Talking Loud and Saying Nothing
  James Brown - The Payback
  James Brown - Think
  James Brown - woman

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radi Ensemble
   

  Radi Ensemble  Radi Ensemble is een smartlappenband uit het dorp Thorn in Limburg en werd in 1964 opgericht door de heren Dirks en Ramakers. De groepsnaam werd ontleend aan de combinatie van de eerste twee letters van hun achternaam.

  In 1967 werd de groep uitgebreid met Huub Hennissen, Leo Ramakers, Herman de Vries en Jan van Doorn. Omdat oprichter Piet Ramakers contact had met Johnny Hoes mocht de band een plaat opnemen op zijn platenlabel Telstar. De eerste single (een proefpersing) Sonja Addio uit 1968 werd een groot succes. Van dit nummer werden meer dan 100.000 exemplaren verkocht. De groep ontving hiervoor een gouden plaat.

  Andere hits waren Huil maar niet kleine Eva, Juanita, Jij alleen, Magdalena en Ramona. Ook in Duitsland bracht men diverse platen uit, waarvan één onder de naam Die Caballeros. Begin jaren zeventig daalde de populariteit van het Radi Ensemble en in 1976 ging de band uit elkaar. Oprichter Piet Ramakers overleed in 1991 op 71-jarige leeftijd.


   

  • Het Radi Ensemble - Bella Bella Donna.mp3
  • Het Radi Ensemble - Bonna Mia 1011
  • Het Radi Ensemble - Bye Bye tot morgen.mp3
  • Het Radi Ensemble - Het leven is fijn
  • Het Radi Ensemble - Huil maar niet kleine Eva.mp3
  • Het Radi Ensemble - Ik ruil je nooit meer voor 'n ander.mp3
  • Het Radi Ensemble - In San Antonio.mp3
  • Het Radi Ensemble - Jij alleen Magdalena.mp3
  • Het Radi Ensemble - Juanita.mp3
  • Het Radi Ensemble - Maar voor mij is er maar een dat ben j.mp3
  • Het Radi Ensemble - Meisjes in bikini.mp3
  • Het Radi Ensemble - My Girl
  • Het Radi Ensemble - Nevada-New
  • Het Radi Ensemble - Radi Fox
  • Het Radi Ensemble - Ramona.mp3 1011
  • Het Radi Ensemble - Sonja addio.mp3
  • Het Radi Ensemble - Wacht op mij Mona Lisa.mp3
  • Het Radi Ensemble - Wini Wini.mp3
  • Het Radi Ensemble - Yo te Quiero.mp3 8038
  • Het Radi Ensemble - Zonder jou voel ik me eenzaam

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
  13-10-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Walkers
  [the-walkers-best-of.jpg] 

  The Walkers


  De groep The Walkers ontstond in 1964 uit The Mosam Skiffle Group. Met popmuziek met skiffle-accent en zang van Jean Innemee had de groep een geheel eigen sound. Hun song There's no more corn (on the brasos) bereikte hoge plaatsen op hitlijsten over de hele wereld. Met de komst van René Innemee in 1973 veranderde de stijl van de band in de richting country. De groep bleef echter succesvol.

  Muzikanten van The Walkers wonnen in 1977 samen met die van The Classics & Rainbow het eerste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Het winnende liedje Vaan Eysde tot de Mokerhei is sindsdien een carnavalshit gebleven.

  Eind 1979 hielden The Walkers op te bestaan. In een gewijzigde bezetting ging de band als The Press verder.


  The Walkers - alabama bound.mp3
  The Walkers - chewing gum.mp3
  The Walkers - Dance of love.mp3 1292
  The Walkers - Don't mess with mama.mp3
  The Walkers - dry bones.mp3
  The Walkers - freight train.mp3
  The Walkers - Go down old hannah.mp3
  The Walkers - green corn.mp3
  The Walkers - High time we went.mp3
  The Walkers - I adore her.mp3
  The Walkers - I Wasn't born in Tennessee.mp3
  The Walkers - I'm almost done.mp3
  The Walkers - I've got the tiger by the tail.mp3
  The Walkers - Indian Dance.mp3
  The Walkers - Jack O'Diamond.mp3
  The Walkers - long summer day.mp3
  The Walkers - Memphis Tennessee.mp3
  The Walkers - Memories 1516
  The Walkers - My darling Helena.mp3
  The Walkers - My Sweet Rosalie.mp3 1292
  The Walkers - nobody loves like an irishman.mp3
  The Walkers - o'riley.mp3
  The Walkers - Oh, lonesome me.mp3 8025
  The Walkers - Ooh Aah Song.mp3
  The Walkers - Ramona Te Quiero 1516
  The Walkers - rock island line.mp3
  The Walkers - seven golden daffodils.mp3
  The Walkers - sister joane
  The Walkers - Taboo.mp3
  The Walkers - Telephone blues.mp3
  The Walkers - the ballad of the fisherman.mp3
  The Walkers - the cotton song.mp3
  The Walkers - There's no more on the brasos.mp3
  The Walkers - Who_killed_the_fish_from_the_michican_lake
  The Walkers - worried man.mp3

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wilson Pickett
   

  Wilson Pickett


  Wilson Pickett (Prattville (Alabama), 18 maart 1941 - Reston (Virginia), 19 januari 2006) was een Amerikaans soulzanger.

  Hij begon zijn carrière als lid van de groep The Falcons. Zijn grootste hit had hij in de Verenigde Staten in 1965 met In the midnight hour. Daarna had hij succes met nummers als Mustang Sally en Fire and Water, zijn laatste hit (in de Verenigde Staten) uit 1972. Na 1972 bleven Amerikaanse hits uit en raakte Pickett aan lagerwal. Hij zat een aantal keren in de gevangenis, onder andere omdat hij dronken achter het stuur zat en een oudere man aanreed, die daarbij levensgevaarlijk gewond raakte.

  In Europa scoorde hij minder hits. In the midnight hour was in 1976 een hit in de coverversie van Bryan Ferry op zijn EP The price of love. Toch werd Pickett ook in Europa niet vergeten: in 1991 kwam de speelfilm The Commitments uit, over een blanke Ierse soulband die Pickett-nummers speelde. Pickett trad verschillende keren op in Nederland, onder andere in 1995, als onderdeel van het North Sea Jazz Festival in Den Haag. De NOS deed verslag van dat optreden op tv. Pickett overleed in 2006 op 64-jarige leeftijd in Reston, Virginia.


  Wilson Pickett - 634-5789 (Soulsville, U.S.A.).mp3
  Wilson Pickett - A Man And A Half.mp3
  Wilson Pickett - Call My Name, I'll Be There.mp3
  Wilson Pickett - Don't Fight It.mp3
  Wilson Pickett - Don't Knock My Love - Pt. 1.mp3
  Wilson Pickett - Don't Let The Green Grass Fool You.mp3
  Wilson Pickett - Engine Number 9.mp3
  Wilson Pickett - Everybody Needs Somebody To Love.mp3
  Wilson Pickett - Fire And Water.mp3
  Wilson Pickett - Funk Factory.mp3
  Wilson Pickett - Funky Broadway.mp3
  Wilson Pickett - Hey Joe.mp3
  Wilson Pickett - Hey Jude.mp3
  Wilson Pickett - I Found A Love (The Falcons).mp3
  Wilson Pickett - I Found A True Love.mp3
  Wilson Pickett - I'm A Midnight Mover.mp3
  Wilson Pickett - I'm In Love.mp3
  Wilson Pickett - I Sho' love you 1291
  Wilson Pickett - In The Midnight Hour.mp3
  Wilson Pickett - It's Too Late.mp3
  Wilson Pickett - Jealous Love.mp3
  Wilson Pickett - Land Of 1000 Dances.mp3
  Wilson Pickett - Mini-Skirt Minnie.mp3
  Wilson Pickett - Mr Magic Man 1291
  Wilson Pickett - Mustang Sally.mp3
  Wilson Pickett - Ninety-Nine And A Half (Won't Do).mp3
  Wilson Pickett - She Said Yes.mp3
  Wilson Pickett - She's Lookin' Good.mp3
  Wilson Pickett - Soul Dance Number Three.mp3
  Wilson Pickett - Stag-O-Lee.mp3
  Wilson Pickett - Sugar Sugar.mp3
  Wilson Pickett - You Keep Me Hanging On.mp3

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  Archief per jaar
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  A
  5000 Volts
  Aaron Neville
  Abba
  ACDC
  Ace Cannon
  Adam and Eve
  Adam Faith
  Adamo
  Adamo 2
  Adéle Bloemendaal
  Adriano Celentano
  Afric Simone
  Agnetha Faltskog
  Al Martino
  Alain Barriere
  Albert Hammond
  Albert King
  Albert West
  Alex Valére
  Alexander Curly
  Alias Berger
  Alice Cooper
  Alvin Stardust
  Amanda Lear
  Amazulu
  Amen Corner
  America
  Amii Stewart
  Anarchic System
  André Hazes
  André van Duin
  Andy Borg
  Andy de witt
  Andy Williams
  André Brasseur
  Andre Moss
  Angelo Branduardi
  Anita Meyer
  Anja
  Anja Yelles
  Ann Christy
  Anne Marie David
  Anneke Gronloh
  Anneke Soetaert
  Anny Schilder
  Aretha Franklin
  Arie Ribbens
  Armand
  Arne Jansen
  Arno
  Arthur Conley
  Astrid Harzbecker
  Audrey Landers

  B
  B Bumble
  Baccara
  Bananarama
  Bar Kays
  Barbara Dex
  Barbra Streisand
  Bart Herman
  Bart Kaell
  Bart Van Den Bossche
  Barry & Eileen
  Barry Blue
  Barry Mann
  Barry White
  Bata Ilic
  Bay City Rollers
  Beatles
  Bee Gees
  Bellamy Brothers
  Belle Epoque
  Belle Perez
  Ben Cramer
  Benny Neyman
  Benny Scott
  Berdien Stenberg
  Bernd Clüver
  Bert Kaempfert
  Bert Weedon
  Bette Midler
  Betty Wright
  Big Bill
  Bill Black's Combo
  Bill Forbes
  Bill Haley
  Bill Justis
  Billy Ocean
  Billy Preston
  Billy Swan
  Billy Vaughn
  Bing Barlow
  Bing Crosby
  Blondie
  Blue Angel
  Blue Haze
  Blue Diamonds
  Blue Mink
  Blue Moon Rockers
  Blue Ridge Rangers
  Bob & Earl
  Bob Azzam
  Bob Benny
  Bob Marley
  Bobbejaan Schoepen
  Bobby Day
  Bobby Darin
  Bobby Lee Trammell
  Bobby Goldsboro
  Bobby Prins

  Bobby Ranger
  Bobby Setter Band
  Bobby Solo
  Bobby Stevens
  Bobby Vee
  Bobby Vinton
  Bobbysocks
  bolland & bolland
  Boney M
  Bonnie Pointer
  Bonnie St.Claire
  Booker T
  Boys town gang
  Boudewijn de Groot
  Bow Wow Wow
  Box Tops
  Boxcar Willie
  Bread
  Brenda Lee
  Brian
  Brian Hyland
  Brigitte Bardot
  Brotherhood of Man
  Brunner & Brunner
  Bruce Low
  Bruce Springsteen
  Brussel 1
  Bucks Fizz
  Buddy Holly
  Buddy Knox
  Burt Blanca
  BZN

  C
  C Jerome
  Camillo
  Captain Cook
  Carl Douglas
  Carl Mann
  Carl Perkins
  Carly Simon
  Carol Jiani
  Carola
  Carpenters
  Cat Stevens
  Caterina Valente
  CC Catch
  Cees en Marjan
  Champaign
  Charléne
  Charles Aznavour
  Charlie Rich
  Chas & Dave
  Cher
  Cherrie van Gelder-Smith
  Cherry Laine
  Chi Coltrane
  Chicago
  Chicory Tip
  Chip Taylor
  Chris Andrews
  Chris De Burgh
  Chris Howland
  Chris Montez
  Chris Rea
  Chris Roberts
  Chrispian St Peters
  Christian Anders
  Christian Vidal
  Christoff
  Christophe
  Chubby Checker
  Chuck Berry
  Chris Andrews
  Cindy & Bert
  Ciska Peters
  Claire & Henk
  Clark Richard
  Claudia Sylva
  Cliff Richard
  Cliff Rilly
  Clifton Chenier
  Clouseau
  Clout
  Coast to coast
  Cocktail Trio
  Colinda
  Commodores
  Connie Francis
  Conny & Danny Fabry
  Conny Froboess
  Conny Vink
  Conquistador
  Conway Twitty
  Corrie Van Gorp
  Corry Brokken
  Corry Konings
  Costa Cordalis
  Creedence Clearwater Revival
  Crystals
  Culture Club
  Curtie & The Boombox
  Curtis Lee
  Cyndi Lauper

  D
  Dale Hawkins
  Dalida
  Dan Ellery
  Dana Winner
  Danny & the Juniors
  Danny Hoekstra
  Dario Moreno
  Darts
  Dave Berry
  Dave Dee,Dozy Beaky Mick & Tich
  David Bowie
  David Dundas
  Dean Martin
  Decap-sound 2
  Dee D Jackson
  De Alpenzusjes
  De Belcanto's
  De Cap-Orgel uit Herselt
  De Deurzakkers
  De Electronica's
  De Four Tak
  De Havenzangers
  De Heikrekels
  De Kermisklanten
  De Kreuners
  De Makkers
  De Marlets
  De Melando's
  De Mens
  De Roffels
  De Romeo's
  De Selvera's
  De Spelbrekers
  De Stemmingmakers
  De Strangers
  De Straatmuzikanten
  De Vrijbuiters
  Demis Roussos
  Dennie Christian
  Detroit Emeralds
  Diana Ross
  Dick Brave & The Backbeats
  Die Flippers
  Dion & The Belmonts
  Dionne Warwick
  Dire Straits
  Dixie Aces
  Dizzi Man's Band
  Doe Maar
  Dolly Dots
  Dolly Parton
  Don Gibson
  Don McLean
  Don Rosenbaum
  Donna Hightower
  Donna Lynton
  Donna Summer
  Donny Osmond
  Doris D & The pins
  Dynamic Rockers
  Duane Eddy
  Duo De Koning
  Duo Onbekend
  Dr.Hook
  Drafi Deutscher
  Drukwerk


  E
  Earth & Fire
  Eddie Cochran
  Eddie Rabbitt
  Eddy Christiani
  Eddy Grant
  Eddy Mars
  Eddy Smets
  Eddy Wally
  Edison Lighthouse
  Edmundo Ros
  E.L.O.
  El DeBarge
  Elton John
  Elvis Presley 1
  Engelbert Humperdinck
  Enny Denita
  Enrico Macias
  Eydie Gorme
  Eric Clapton
  Erik Marijsse
  Erik Van Neygen
  Eruption
  Esther Philips
  Evening Stars
  Expo-brood

  F
  Fabian
  Fabry's
  Fancy
  Fantastique
  Fats Domino
  Fernando Express
  Ferre Grignard
  Flash and the Pan
  Floyd Cramer
  Focus
  Fortunes
  Four Seasons
  Four Tops
  FR David
  Francesco Napoli
  Francine Jordi
  Francis Goya
  Francoise Hardy
  Frank Ferrari
  Frank Galan
  Frankie Avalon
  Frankie Laine
  Franky Boy
  Freddy Quinn
  Frank & Mirella
  Frank Sinatra 
  Frank Valentino
  Franka
  Frans Duijts
  Freddy Breck
  Freddy Cannon
  Freddy Fender
  Frida
  Frieda Linzi

  G
  Gary Glitter
  Gary Moore
  Gebroeders Brouwer
  Geier Sturzflug
  Gene Cotton
  Gene Vincent
  Gerd Boettcher
  Gert Timmerman
  Gerard Cox
  Geordie
  George Mc Crae
  George Baker
  George Harrison
  Georgie Fame
  Geraint Watkins
  Gerard de Vries
  Gerard Lenorman
  Geschwister Hofmann
  G.G.Anderson
  Gibson Brothers
  Gigantjes
  Gigliola Cinquetti
  Gilbert Bécaud
  Gilbert O'Sullivan
  Gilla
  Gitte
  Gladys knight & the pips
  Glen Campbell
  Gloria Gaynor
  Golden Earring
  Gonnie Baars
  Goombay Dance Band
  Gottlieb Wendehals
  Grace Jones
  Grand Funk
  Grease
  Guido Belcanto
  Günter Noris
  Gunther Neefs
  Guy Mardel
  Guys 'n' Dolls
  Guus Meeuwis

  H
  Hamilton Bohannon
  Hank Mizell
  Hank The Knife & The Jets
  Hanny en de Rekels
  Hansi Hinterseer 
  Harm Wolters
  Harry Belafonte
  Hazell Dean
  Heidi Bruhl
  Heike Schäfer
  Heino
  Heintje
  Helemaal Hollands
  Helmut Lotti
  Helen Reddy
  Helen Shapiro
  Henk Damen
  Henk Wijngaard
  Hepie en Hepie
  Herb Alpert
  Herman Brood
  Herman's Hermits
  Herve Vilard
  Het goede doel
  Het Holland Duo
  Het Regenboogtrio
  Highway
  Hot Butter
  Hot Chocolate
  Howard Carpendale
  Huey Lewis

  Hugo Raspoet  I
  Irving Fields
  Ike & Tina Turner
  Imca Marina
  Ingeborg
  Ireen Sheer
  Isabelle A
  Ivan Heylen
  Ivan Rebroff
  Ivo Robić

  J
  Jaap Dekker
  Jackpot
  Jack de Nijs
  Jack Jersey
  Jacqueline Boyer
  Jackie Wilson
  Jacques Brel
  Jacques Dutronc
  Jacques Herb
  Jacques Raymond
  James Last
  James LLoyd
  Jan & Zwaan
  Jan Boezeroen
  Jan De Wilde
  Jan Gorissen
  Jan Rot
  Jan und Kjeld 

  Jan Verbraeken
  Jane Birkin
  Jannes
  Jantje Koopmans
  Jay & The Americans
  Jerry Arendo
  Jerry Lee Lewis
  Jerry Lee Lewis & Friends
  Jess & James
  Jim Croce
  Jim Dale
  Jim Reeves
  Jimmy Cliff
  Jimmy Frey
  Jimmy James
  Jimmy Osmond
  JJ Cale
  Jo Erens
  Jo Leemans
  Jo Vally
  Joey Dee & Starliters
  Joe Cocker
  Joe Dolan
  Joe Harris
  Joe Tex
  Johan Verminnen
  John Denver
  John Fred and his Playboy's
  John Horton
  John Lamers
  John Larry
  John Paul Young
  John Rowles
  John Spencer
  John Terra
  John William
  John Woolley and Just Born
  Johnny & Huricanes
  Johnny Blenco
  Johnny Burnette
  Johnny Carroll
  Johnny Hallyday
  Johnny Hoes
  Johnny Jordaan
  Johnny Kid & the pirates
  Johnny Lion
  Johnny Otis
  Johnny Preston
  Johnny Restivo
  Johnny Rivers
  Johnny Rodrigues
  Johnny Tillotson
  Johnny Wakelin
  Johnny White
  Jonathan King
  José
  Juan Pardo
  Julian Lennon
  Juliane Werding
  Julio Iglesias
  Juul Kabas
  Jurgen Marcus
  J.Vincent Edwards

  K
  Kalin Twins
  Kapel van de koninklijke luchtmacht
  Kayak
  Karel Gott
  Karin Kent
  K.C.and the Sunshine Band
  Kevin Ayers
  Kim Wilde
  Kiss
  Klaus & Klaus
  Kool & the Gang
  Koos Alberts
  Kris De Bruyne  L
  La Bionda
  La Esterella
  Laid Back
  Laura Lynn
  Lee Dorsey
  Lee Towers
  Lena Zavaroni
  Lenny Kuhr
  Leo van Helmond
  Leo Sayer
  Leonard Cohen
  Les Chakachas
  Les Chats Sauvages
  Les Humphries Singers
  Letkiss
  Lieutenant Pigeon
  Liesbeth List
  Liliane Saint Pierre
  Lime
  Limbra Zusjes
  Linda de Suza
  Lindsay
  Lisa del Bo
  Little Hank
  Little Eva
  Little Richard
  Lize Marke
  Lucille Starr
  Luis Mariano
  Lobo
  Loggins & Messina
  Long Tall Ernie & The Shakers
  Los indios Tabajaras
  Lou Bandy
  Lou Bega
  Louis Prima
  Louis Neefs
  Lowland Trio
  Luisa Fernandez
  Luc Steeno
  Luc van Meeuwen
  Lulu
  Luv'
  Lynn Anderson
  Lynsey De Paul

  M
  Madonna
  Major Dundee Band
  Major Lance
  Manfred Mann
  Manhattan Transfer
  Mara Kayser
  Marc Aryan
  Marc Dex
  Marc Winter
  Margriet Hermans
  Marianne Rosenberg
  Marianne Weber
  Marie Osmond
  Matchbox
  Martha Reeves
  Martijn
  Mary Hopkin
  Marva
  Max Romero
  Maxine  Nightingale
  Maywood
  Meat Loaf
  Medicine Head
  Melchior
  Melina Mercouri
  Melody Sisters en Black & White
  Micha Marah
  Michael Jackson
  Michael Stein
  Michél Delpech
  Micky Day
  Middle of the road
  Miek & Roel
  Mieke
  Mieke Telkamp
  Miel Cools
  Mighty Sparrow
  Micky
  Mike Berry
  Mike Brant
  Mike Oldfield
  Mikis Theodorakis
  Millie Jackson
  Millie Small
  Mink DeVille
  Miquel Brown
  Miquel Rios
  Mireille Mathieu
  Modern Talking
  Monique Smit
  Moustache
  Mouth&MacNeal
  MFSB
  Mr Acker Bilk
  Mungo Jerry
  Musical Youth

  N
  Nana Mouskouri
  Nancy Sinatra
  Nat Gonella
  Nat King Cole
  Neil Diamond
  Neil Sedaka
  Nelly Jane
  Nick Lowe
  Nick MacKenzie
  Nick Straker Band
  Nick en Simon
  Nico Haak
  Nicole
  Nik Kershaw
  Nini Rosso
  Nino de Angelo
  New Four
  Noordzee Duo
  Norbert
  Normaal
  Norman Greenbaum

  O
  Octopus
  Ohio Express
  Olga Lowina
  Olivia Newton-John
  OMD
  Opus
  Orkest zonder naam
  Osibisa
  Osmonds
  Oscar Benton
  Oscar Harris
  Otis Redding
  Ottowan

  P
  Paloma Trio
  Paper Lace
  Pasific Gas & Electric
  Pat Benatar
  Pat Boone
  Patrick Hernandez
  Patti Labelle
  Patti Page
  Patricia Paay
  Paul de Senneville
  Paul Anka
  Paul Da Vinci
  Paul Evans
  Paul Severs
  Paul Simon
  Paula Dennis
  Penny McLean
  Percy Faith
  Percy Sledge
  Peret
  Perez Prado
  Peter Alexander
  Peter Beil
  Peter Gabriel
  Peter Kent
  Peter Koelewijn
  Peter Kraus
  Peter Maffay
  Peter Orloff
  Petra
  Petula Clark
  Phil & John
  Philippe Robrecht
  Piet Veerman
  Pink Floyd
  Piraten
  P J Proby
  Plastic Bertrand
  Pointer Sisters
  Pop Tops
  Procol Harum
  Pussycat

  Q

  R
  Racey
  Radi Ensemble
  Ral Donner
  Ralf Bendix
  Ramses Shaffy
  Ray Charles
  Ray Conniff
  Ray Franky
  Ray Peterson
  Ray Smith
  Raymond van het Groenewoud
  R.B.Greaves
  Redbone
  Regento Stars

  René and Angela
  René and his Alligators
  René Becker
  René Carol
  René Froger
  Renée De Haan
  Reparata & The Delrons
  Rex Gildo
  Ria Valk
  Ricchi e Poveri
  Richard Anthony
  Richard Clayderman
  Rick James
  Ricky Davids
  Ricky Gordon
  Ricky Nelson
  Righeira
  Rijk De Gooyer
  Rika Jansen
  Ringo Starr
  Rita Corita
  Rita Deneve
  Rita Hovink
  Ritchie Valens
  Rob De Nijs
  Robert Gordon
  Robertino
  Roberto Blanco
  Roberto Delgado
  Roberto Jacketti & The Scooters
  Rocco Granata
  Rockabilly
  Rockin' Sidney
  Rocky Burnette
  Rocky Sharpe
  Rod McKuen
  Rod Stewart
  Roger Glover
  Roger Whittaker
  Roland Kaiser
  Roland W
  Rolling Stones
  Ronnie Tober
  Ronny Temmer
  Rosy & Andres
  Roy Black
  Roy Orbison
  Rubettes
  Rudi Carrell
  Ruth Mc Kenny
  Royal Showband Waterford
  Ryan Paris

  S
  Sacha Distel
  Sailor
  Salim Seghers 
  Sam Cooke
  Sam Gooris
  Samantha
  Sammy Davis JR
  Sandy
  Sandie Shaw
  Sandra Kim
  Sandra Reemer
  Sandy Nelson
  Sanne
  Santana
  Sarah Brightman
  Sarah Vaughan
  Saskia & Serge
  Schriebl en Hupperts
  Scott McKenzie
  Serge Gainsbourg
  Shakin' Stevens
  Sharif Dean
  Shawn Elliott
  Sheila B Devotion
  Shocking Blue
  Showaddywaddy
  Silver Convention
  Silvia Swart 
  Sinitta
  Sir Douglas Quintet
  Sir Henri & his Butlers
  Skeeter Davis
  Slade
  Sly & The Family Stone
  Small Faces
  Smokie
  Soeur Sourire
  Sommerset
  Sonny & Cher
  Soulful Dynamics
  Soulsister
  Spargo
  Spider Murphy Gang
  Spooky & Sue
  Stafke Fabri
  Stars on 45
  Status Quo
  Stealers Wheel
  Stef Ekkel
  Stella Bos
  Steppenwolf
  Steve Harley & Cockney Rebel
  Stevie Wonder
  Stray Cats
  Studio 54 Vol 1
  Supremes
  Sutherland Brothers
  Suzie
  Suzi Quatro


  T
  10cc
  Tahiti Tamourés
  Tammy Wynette
  Tante Leen
  Tavares
  Teach-In
  Ted Herold
  Tee-Set
  Telly Savalas
  Tenpole Tudor
  Therese Steinmetz
  The Allisons
  The Allman Brothers
  The Animals
  The Archies
  The Atlantics
  The Bangles
  The Beach Boys
  The Bet
  The Big Bopper
  The Blues Busters
  The Blasters
  The Boomtown Rats
  The Browns
  The Cadillacs
  The Cascades
  The Cats
  The Championettes
  The Champs
  The Chantays
  The Classics
  The Clovers
  The Coasters
  The Contours
  The Cousins
  The Crests
  The Dakotas
  The Doors
  The Drifters
  The Dutch Boys
  The Equals
  The Everly Brothers
  The Fouryo's
  The Glitter Band
  The Hues Corporation
  The Isley Brothers
  The J. Geils Band
  The Hollies
  The Jackson Five
  The Jaguards
  The Jokers
  The Jarmels
  The Jumpers
  The Mar-Keys
  The Marbles
  The Marcels
  The Marvelettes
  The Moody Blues
  The Monkees
  The Move
  The New Inspiration
  The Padre Twins
  The Pebbles
  The Peels
  The Platters
  The Popgun
  The Ramblers
  The Righteous Brothers
  The Picknicks
  The Rock-A-Teens
  The Rollers
  The Routers
  The royal guardsmen
  The Scorpions
  The Schorts
  The Seabirds
  The Shadows
  The Shake Spears
  The Shuffles
  The Star Sisters
  The String a longs
  The Stylistics
  The Sunstreams
  The Surfaris
  The Surfers
  The Sweet
  The Teddy Boys
  The Three Degrees
  The Tielman Brothers
  The Tokens
  The Tornados
  The Trammps
  The Trashmen
  The Tremeloes
  The Troggs
  The Valliants
  The Velvets
  The Ventures
  The Waikikis
  The Walkers
  The Who
  The Yardbirds
  Theo Diepenbrock
  Tight Fit
  Tim Finn
  Tim Visterin
  Tina Charles
  Tina Rosita
  Tina Trucker
  Tol Hansse
  Tony Bass
  Tony Cabana
  Tony Christie
  Tony Corsari
  Tony Marchall
  Tony Servi
  Tony Sherman
  Tom Jones
  Tom Tom Club
  Tommy Edwards
  Tommy James & Shondells
  Tony Orlando & Dawn
  Toots Thielemans
  Tracey Ullman
  Trea Dobbs
  Trini Lopez 
  Trinity & Sofie
  Truck Stop
  Truus
  The Tokens
  Tumbleweeds
  Two Man Sound


  U
  Udo Jurgens
  Ultravox
  Umberto Tozzi
  Urbanus
  Urker zangers

  V
  Vader Abraham
  Van McCoy
  Vanessa
  Vanity Fare
  Village people
  Vic Dana
  Vikki Carr
  Vicky Leandros
  Vince Everett
  Vivi
  Viola Wills
  VOF De Kunst
  Vulcano

  W
  Wallace Collection
  Wally Tax
  Wanda jackson
  War
  Wham
  Whitney Houston
  Wigbert
  Wings 
  Will Brandes
  Will Tura de singles
  Willeke Alberti
  Willy Alberti
  Willy Schobben
  Willy Sommers
  Wim Leys
  Wolfgang Petry
  Wolter Kroes

  X

  Xandra

  Y
  Yasmine Melanie
  Yvonne de Nijs

  Z
  Zangeres zonder Naam
  Zjef Vanuytsel
  Zwarte Lola
  Zusjes Wouterse
  Z.Z. & de Maskers
  16 x Feest


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!