Jukeboxhits

Zoeken in blogMijn favorieten
 • Belgian Oldies Radio

 • Muziek
  Nr.1 1956-1964
  Nr1 1956-1964 Deel 3 en 4
  Top 40 1965
  Top 40 1966
  Top 40 1967
  Top 40 1968
  Top 40 1969 
  Top 40 1970
  Top 40 1971-1972
  Top 40 1973
  Top 40 1974
  Top 40 1975
  Top 40 1976
  Top 40 1977
  Top 40 1978
  Top 40 1979
  Top 40 1980
  Top 40 1981
  Top 40 1982
  Top 40 1983
  Top 40 1984
  Top 40 1985
  Kerstmis in muziekland
  Vergeten Parels 1
  Vergeten Parels 2
  Vergeten Parels 3
  Vergeten Parels 4
  De Pre Historie - 1950 vol 01
  De tijd van toen 2
  Die goeie ouwe tijd top 100
  Top-Hits 1960
  Superstarshine Vol1

  ***NIEUW***


  Rondvraag / Poll
  Wat is uw favoriet muziek
  Vlaamse hits
  Nederlandse
  Duitse schlager
  Franse chancon
  Engelse hits
  de jaren 50
  de jaren 60
  de jaren 70
  de jaren 80
  de jaren 90
  Bekijk resultaat


  MEER OVER :
  Guitar Boogie
  That's Alright mama
  Mona Lisa

  Inhoud blog
 • bericht
 • Octopus
 • Drukwerk
 • Nick & Simon
 • Big Bill
 • John Terra
 • Conny & Danny Fabry
 • Evening Stars
 • Gladys Knight & the Pips
 • Marianne Weber

  De muzieksite voor de echte muziekliefhebber----------HOE MEER REAKTIES HOE MEER DE SITE WORD UITGEBREID----ALLE liedjes zijn als MP3 verkrijgbaar op aanvraag
  VOOR MEER INFO MAIL ME
  08-06-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Waikikis   The Waikikis

  The Waikikis were a Belgian studio band, mostly known for their single "Hawaii Tattoo", released in the U.S. in 1964, on Kapp Records. "Hawaii Tattoo" was recorded in 1961 in Belgium and spent two months in the Belgian chart. It was a huge hit in Germany, spending 21 weeks in the Top Ten and also reached the Top Fifty in the U.S., Canada and the UK.

  The album Hawaii Tattoo reached the number 93 spot in the Billboard Hot 200 in 1965.

  Behind the scenes, record producer Horst Fuchs promoted the band’s career and pulled the strings. Composers such as Jo van Wetter, Willy Albimoor, Hans Blum and Michael Thomas (Martin Böttcher) created songs like "Hawaii Tattoo", "Carnival of Venice", "Mein Hut der hat drei Ecken", "Aloha Parade", "Honolulu Parade" and "Waikiki Welcome". The Waikikis sold their gramophone records by the millions, and some of their own creations like "Hilo Kiss" or "Hula-Hochzeit" ("Hawaii Honeymoon") made their way into the charts in several countries.[citation needed
  In 2004 the song "Hawaiian March" was used for the ‘Prince Paul's Bubble Party’ track on the SpongeBob SquarePants Movie film soundtrack.


  The Waikikis - Hawaii Tattoo
  The Waikikis – Aloha Parade
  The Waikikis – I'll remember sweet hawaii
  The Waikikis – Tiki tiki puka
  The Waikikis – Carnival of venice
  The Waikikis – Hilo kiss
  The Waikikis – Tahiti Tamoure
  The Waikikis – Mauna loa
  The Waikikis – Honolulu rose
  The Waikikis – March of the beachcombers
  The Waikikis – Pacific punch
  The Waikikis – Honolulu rag
  The Waikikis – Waikiki welcome 2119

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Padre Twins


   

  THE PADRE TWINS


  De tweeling Hein en Wim Vader werden op 15 mei 1942 geboren in Bandoeng op Java. Zij kwamen met hun ouders en zusters in 1950 definitief terug naar Nederland. De familie vestigde zich in 1953 in Den Haag. Hein en Wim bezochten daar vanaf 1956 de HTS en de HBS. De tweeling maakte uit liefhebberij muziek, zang met gitaar-begeleiding. Naast 'covers' van anderen brachten zij ook zelf geschreven repertoire ten gehore. Hun belangstelling ging vooral uit naar de urban folk van artiesten als Bob Dylan, Fred Neil en Tom Paxton. Hun eigen songs pasten goed in dit muziek-idioom.

  Zij maakten in 1960 hun radiodebuut in het AVRO-programma 'Radioscoop'. Op 1 februari 1961volgde hun televisie debuut in het jeugdprogramma 'Rooster'. Dit leidde tot een platencontract met Artone/CBS en tot de artiesten naam: 'The Padre Twins'. In 1961 verscheen hun eerste single: ' You Told Me A Lie', door Wim Poppink voor hen geschreven en hun eigen 'Star Of My Love'. In de periode tot en met 1963 volgden nog vier singles. 'Roses Are Red' (1962) was hun grootste succes. Deze plaat scoorde uiteindelijk 4 op de Nederlandse hitlijst en bereikte zelfs de top op nummer 1 in Israel. Er werd ook een versie in het Duits opgenomen ('Rosen Sind Rot') die 10 werd op de Duitse hitparade. Catherina Valente maakte er echter snel een cover-versie van, waarna The Padre Twins van de Duitse hitlijst verdwenen. De Padre Twins rekenen zelf 'My Image Of You' en 'Morning star', beide songs speciaal voor hen geschreven, tot hun beste opnames. In 1962 werden de Padre Twins uitgenodigd voor de nationale finale van het Eurovisie Songfestival. Toen het liedje 'Kleine kokette Katinka' van Joop Stokkermans aan hen werd toegewezen, werden zij door Artone/CBS gedwongen om zich uit het festival terug te trekken. Artone/CBS zag niets in dit liedje. Dit bleek een vergissing toen juist dit liedje de nationale finale won. The Padre Twins traden in 1962 op tijdens het Grand Gala du Disque, begeleid door het Cosmopolitain Orkest van Jos Cleber. Zij bleven tot en met 1963 optreden voor radio en televisie. Muziekmaken is voor de broers nooit een hoofdzaak geweest. Zij kozen beiden voor een goede opleiding en maatschappelijke loopbaan. Wim's keuze voor een studie aan de Koninklijke Militaire Academie in Breda (1962-1966) maakte in feite een einde aan The Padre Twins. Toch zagen zij kans om hun eigen favoriete repertoire, de urban folk, goed op peil te houden. In de jaren 1964 en 1965 waren zij met dit repertoire veelvuldig te horen in de "Waag Taverne" van Coby Schreijer in Haarlem.

  Wim werd in 1966 officier in de Koninklijke Landmacht en is sinds 1998 met pensioen als Generaal-majoor buiten dienst en woont nog steeds in Den Haag. Hein studeerde na de HTS en zijn diensttijd aan het Instituut Nijenrode. Hein's laatste functie was Group Managing Director voor Europa van het Amerikaanse Tenneco Inc. Hein is sinds 2001 met pensioen en is woonachtig in Zeist.  The Padre Twiins - My Image of You 2120

  The Padre Twiins – Roses Are Red (my love) 2120

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Tokens
   

  The Tokens


  The Tokens was een doo wop-zanggroep uit Brooklyn die bekend is vanwege hun grote hit The lion sleeps tonight uit 1962. Dit nummer is gebaseerd op het Zuid-Afrikaanse Zoeloelied Wimoweh.

  De groep werd in 1955 opgericht als the Linc-Tones, maar was toen weinig succesvol. Deze band bestond uit Hank Medress, Neil Sedaka, Eddie Rabkin en Cynthia Zolitin. Neil Sedaka zou later als tekst- en muziekschrijver aan de lopende band hits (alleen of met hartsvriendin Carole King) schrijven op Tin Pan Alley en vanaf 1960 ook zelf zingend voortbrengen.

  In 1960 werd ze heropgericht, nu onder de naam The Tokens. Deze groep bestond uit dezelfde Hank Medress, aangevuld met Phil en Mitch Margo en Jay Siegel. The Tokens bleef tot 1971 bestaan.


  The Tokens - Dry Your Eyes 2124
  The Tokens - Little_Drummer_Boy
  The Tokens - The Lion Sleeps Tonight
  The Tokens - Tonight_I_Fell_in_Love

  Neil_Sedaka_and_the_Tokens_-_Come_Back_Joe
  Neil_Sedaka_and_the_Tokens_-_I_Love_My_Baby

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sam Cooke
   

  Sam Cooke


  Sam Cooke (Clarksdale (Mississippi), 22 januari 1931 – Los Angeles (Californië), 11 december 1964) was een Amerikaanse gospel- en rhythm-and-blueszanger.

  Sam Cook (de -e kwam later) werd geboren in Clarksdale (Mississippi) maar verhuisde al snel met zijn ouders naar Chicago, alwaar zijn vader een priester was bij de Church of God in Christ. Eerst met familieleden en later met de Highway QC's zong hij gospel totdat hij werd gevraagd de opvolger te worden van RH Harris bij de legendarische Soul Stirrers.

  In 1956 bracht Sam Cooke zijn eerste popsingle uit. Hij deed dat onder de naam Dale Cooke. Zijn eerste grote hit had hij met "You Send Me" en vele hits volgden. In 1960 richtte Cooke zijn eigen platenlabel op, waarbij onder anderen de artiesten The Simms Twins, The Valentinos (één van hun singles was "It's all Over Now" dat door de Rolling Stones gecoverd werd), Bobby Womack en Johnnie Taylor zich aansloten. Dit label heette SAR Records.

  Cooke stierf op 11 december 1964 onder onduidelijke omstandigheden in een hotel in Los Angeles. Hij werd neergeschoten door Bertha Franklin, manager van het hotel Hacienda waar Cooke op dat moment verbleef. Nadat hij dronken en halfnaakt haar kantoor binnen stormde, vragend naar de vrouw met wie Cooke eerder naar zijn motelkamer was gegaan. Franklin antwoordde dat ze niet wist waar de vrouw was. Volgens Franklin viel Cooke haar toen aan en vielen ze beiden op de grond. Franklin greep toen haar geweer en schoot Cooke neer. Bertha Franklin verklaarde dat ze Cooke had neergeschoten uit zelfverdediging, nadat hij een jonge vrouw had verkracht en haar had bedreigd. Het oordeel van de rechtbank was dat Franklin Cooke om "gerechtvaardige redenen" had gedood. Veel mensen geloven echter dat cruciale feiten tijdens de rechtszaak niet zijn behandeld en later in de doofpot zijn gestopt.

  Postuum verschenen nog enkele singles van Cooke. In Nederland scoorde hij in 1986 nog een nummer 1-hit met Wonderful World. In datzelfde jaar werd hij lid van de Rock and Roll Hall of Fame.

  In Nederland werd eind 2005 in het programma Top 2000 à Go-Go het Sam Cooke Genootschap opgericht door journalist Cees Grimbergen met behulp van Martijn Buisman, beheerder van de grootste site ter wereld over Sam Cooke.

  Sam Cooke - A Change Is Gonna Come
  Sam Cooke - Another Saturday Night 2044
  Sam Cooke - Bring It In Home To Me
  Sam Cooke - Chain Gang
  Sam Cooke - Cupid
  Sam Cooke - Everybody Loves To Cha Cha Cha
  Sam Cooke - For Sentimental Reasons Of.mp3
  Sam Cooke - Having A Party
  Sam Cooke - Nothing Can Change This Love
  Sam Cooke - Only Sixteen 8011
  Sam Cooke - Sad Moon
  Sam Cooke - Shake
  Sam Cooke - Sugar Dumpling
  Sam Cooke - Summertime
  Sam Cooke - That's It, I Quit, I'm Movin' On
  Sam Cooke - Twistin' The Night Away
  Sam Cooke - Win Your Love For Me
  Sam Cooke - Wonderful World 8011
  Sam Cooke - You Send Me 8011
  Sam Cooke - You Were Made For Me

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.B. Bumble
   

  B. Bumble en The Stingers


  B. Bumble en The Stingers waren een Amerikaanse instrumentale ensemble in de vroege jaren 1960, die gespecialiseerd was in het maken van rock and roll arrangementen van klassieke melodieën.

  Hun grootste hits waren "Bumble Boogie" en " Nut Rocker ", waarin de bereikte nummer 1 in de UK Singles Chart in 1962.De opnames werden gemaakt door sessiemuzikanten op Rendezvous Records in Los Angeles , maar als ze succesvol werd een rondreizende groep werd gevormd onder leiding van RC Gamble (11/03/1941-08/02/2008)  als "Billy Bumble".

  Hall kwam toen met het idee voor B. Bommel en de Stingers, waarbij dezelfde aanpak om een stuk van klassieke muziek. Aangespoord door producer Kim Fowley , benaderde hij pianist Jack Fina , waarvan 1946 swing opstelling van Rimski-Korsakov en " Flight of the Bumble Bee "voor Freddy Martin en zijn orkest, genaamd "Bumble Boogie" ( RCA Victor 20 tot 1829), had bereikt # 7 in de hitlijsten en is gebruikt in 1948 Walt Disney animatiefilm Melody Time .

  Met behulp van Fina regeling, Fowley geregistreerd pianist Ernie Freeman op twee nummers, de ene met een vleugel voor het ritme deel, terwijl de andere werd gekenmerkt door een geflatteerde rechtop met de duim spijkers aan de hamers.De andere muzikanten op de sessie, op de Gold Star Studios , werden Palmer op drums, Red Callender op bas en Tommy Tedesco op gitaar.

  "Bumble Boogie" ging naar # 21 op de Billboard charts in juni 1961.

  Omdat de sessie muzikanten hadden allemaal andere studio is aangegaan, een tiener band uit Ada, Oklahoma , die had geen rol in de opname zelf, werden geworven om promotie handvat en publieke optredens. Hun namen werden gegeven als Fred Richards, Don Orr, en "B. Bommel", een pseudoniem voor gitarist RC Gamble.  B. Bumble & The Stingers - Bumble Boogie 2127
  B. Bumble & The Stingers - Nut Rocker 2127

   

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  07-06-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Contours
   

  The Contours

  The Contours waren een van de eerste Afro-Amerikaanse soul zingen groepen onder contract bij Motown Records . De groep is vooral bekend om zijn Billboard Top 10 hit " Do You Love Me , "een miljoen verkochte song, die twee keer een piek in de Top 20.Joe Billingslea, Billy Gordon, Billy Hoggs, en Billy Rollins stichtte een zanggroep The Blenders in hun moedertaal Detroit, Michigan in 1959.

  De groep binnenkort toegevoegd Leroy Fair (in plaats van Billy Rollins) en bas Hubert Johnson en veranderde de naam in The Contours. In het najaar van 1960, de groep auditie voor Berry Gordy 's Motown Records .
  Gordy draaide de handeling naar beneden, wordt gevraagd de groep te associëren een bezoek brengen aan het huis van Johnson's neef, R & B-ster en Gordy Jackie Wilson .
  Wilson op haar beurt kreeg de contours van een tweede auditie met Gordy, waar zij zongen dezelfde liedjes hadden ze bij de eerste auditie, op dezelfde manier, en werden ondertekend om een zevenjarig contract.

  De groep de eerste single, " Whole Lotta 'Woman ", werd uitgebracht in januari 1961 en niet in kaart te brengen. Binnen enkele maanden van haar vrijlating, werd vervangen door Leroy Fair Benny Reeves, de broer van Martha Reeves. Kort daarna, Benny Reeves verliet om te dienen in de United States Navy en werd hij vervangen door Sylvester Potts.
  In 1961 werd de groep tweede single, "De Stretch", werd uitgebracht en ook niet in kaart te brengen.
  In het begin van 1962, Gordy had de contouren record "Do You Love Me", een compositie die oorspronkelijk bedoeld voor The Temptations . De resulterende record, met haar schreeuwde zang van Billy Gordon, werd een nummer-twee hit in 1962.
  Hij verkocht meer dan een miljoen exemplaren en kreeg een gouden plaat

  The Contours - It Must Be Love.mp3
  The Contours - Funny.mp3
  The Contours - You Get Ugly.mp3
  The Contours - Pa, I Need A Car.mp3
  The Contours - Can You Do It.mp3
  The Contours - Can You Jerk Like Me.mp3
  The Contours - That Day When She Needed Me.mp3
  The Contours - First I Look At The Purse.mp3
  The Contours - Just A Little Misunderstanding.mp3
  The Contours - Determination.mp3
  The Contours - It's So Hard Being A Loser.mp3
  The Contours - Do You Love Me.mp3
  The Contours - Shake Sherry.mp3
  The Contours - Whole Lotta Woman.mp3
  The Contours - Don't Let Her Be Your Baby.mp3

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Martha Reeves
   

  Martha Reeves


  Martha & The Vandellas, ook wel Martha Reeves & The Vandellas genoemd, was een Amerikaanse band die vooral populair was in de jaren zestig. Ze waren lid van platenlabel en hitmachine Motown. Ze werden in 1995 geïntroduceerd in de Rock & Roll Hall Of Fame.

  In 1963 begon het succes voor Martha & The Vandellas. Hun productieteam was het drietal Holland-Dozier-Holland. Het eerste nummer geproduceerd door hun was "Come And Get These Memories". Het haalde nummer 29 op de Amerikaanse Toplijst en nummer 6 op de R&Blijst. Hun volgende hit was "(Love Is Like A) Heatwave". Dit nummer haalde nummer 4 op de Amerikaanse Toplijst en nummer 1 op de R&Blijst. Zo voegden ze zich bij The Marvelettes, Mary Wells en Marvin Gaye als hitsellers. In 1964 verliet Beard de groep, omdat ze zwanger en was en ging trouwen. Ze werd vervangen door Betty Kelley, ex-zangeres van The Velvelettes. Na deze personeelsveranderingen ging de groep wel door met hits maken. Hun grootste hit was "Dancing In The Street" uit datzelfde jaar. Het haalde de nummer 2 positie op de Amerikaanse Toplijst, nummer 4 op die van het Verenigd Koninkrijk en nummer 8 op de R&Blijst. Het nummer is onder andere gecoverd door Mick Jagger en wordt sommigen gezien als het beste nummer ooit geproduceerd door Motown. Dit liedje was overigens geen HDH-productie maar geproduceerd door Mickey Stevenson en eveneens geschreven door hem samen met Marvin Gaye en Ivy Jo Hunter. Na dit grote succes volgden nog hits als "Nowhere To Run", "Jimmy Mack" en "I'm Ready For Love". Echter, rond het eind van de jaren zestig nam de populariteit van girlgroups af en dus ook dat van Martha & The Vandellas.Betty Kelley verliet de groep en werd vervangen door Martha's zus Lois Reeves. De naam van de groep werd toen veranderd in Martha Reeves & The Vandellas. Even later verliet ook Ashford de groep. Zij werd vervangen door Sandra Tilley. Vanaf de jaren 70 maakte de groep zo goed als geen hits meer. In 1973 werd de groep opgeheven en ging Reeves verder met een solocarrière. Deze was echter ook niet zo succesvol als de hitjaren Martha & The Vandellas.  Martha Reeves & The Vandellas - (Love Is Like A) Heatwave.mp3
  Martha Reeves & The Vandellas - Always_Something_There_To_Remind_Me
  Martha Reeves & The Vandellas - Bless You
  Martha Reeves & The Vandellas - Come_And_Get_These_Memories
  Martha Reeves & The Vandellas - Dance Party.mp3
  Martha Reeves & The Vandellas - Dancing In The Street.mp3
  Martha Reeves & The Vandellas - Dancing Slow.mp3
  Martha Reeves & The Vandellas - Early_Classics_-_Reissue_(2008)
  Martha Reeves & The Vandellas - Forget Me Not
  Martha Reeves & The Vandellas - Hello Stranger.mp3
  Martha Reeves & The Vandellas - Hitch Hike.mp3
  Martha Reeves & The Vandellas - I'll Have To Let Him Go.mp3
  Martha Reeves & The Vandellas - I'm_Ready_For_Love__(1966)
  Martha Reeves & The Vandellas - In My Lonely Room.mp3
  Martha Reeves & The Vandellas - Jimmy Mack.mp3
  Martha Reeves & The Vandellas - Love_(Makes_Me_Do_Foolish_Things)
  Martha Reeves & The Vandellas - Moments (To Remember).mp3
  Martha Reeves & The Vandellas - Motoring.mp3
  Martha Reeves & The Vandellas - Never Leave Your Baby's Side.mp3
  Martha Reeves & The Vandellas - Nowhere To Run.mp3
  Martha Reeves & The Vandellas - please_mr_postman
  Martha Reeves & The Vandellas - Quicksand_(Instrumental)
  Martha Reeves & The Vandellas - The Jerk.mp3
  Martha Reeves & The Vandellas - There He Is (At My Door).mp3
  Martha Reeves & The Vandellas - Third Finger, Left Hand.mp3
  Martha Reeves & The Vandellas - Wait Till My Bobby Gets Home.mp3
  Martha Reeves & The Vandellas - Wild One.mp3
  Martha Reeves & The Vandellas - You've Been In Love Too Long

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
  06-06-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gitte


  Gitte

   

   

  Gitte Hænning (Århus, 29 juni 1946) is een Deense zangeres, die ook erg bekend is als Duitse schlagerzangeres.

   

  Op haar achtste zong ze al samen met haar vader op de Deense televisie, maar ze werd ook bekend bij het Duitse publiek. In 1963 won ze het Schlagerfestival met het liedje Ich will nen Cowboy als Mann waarmee ze een nummer 1 hit scoorde in Duitsland. Samen met Rex Gildo zong ze ook verscheidene hits waaronder Vom Stadtpark die Laternen waarmee ze een nieuwe nummer 1 hit scoorde.

   

  In 1973 schreef ze zich in voor Ein Lied für Luxemburg om zo West-Duitsland te mogen vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival, ze won en werd achtste op het songfestival met het liedje Junger Tag.

   

  Gitte bleef muziek maken. In de jaren 80 coverde ze verscheidene Engelse hits. In de jaren '90 zong ze veel jazz en musical. Sinds 2003 zingt Gitte zeer succesvol tezamen met Wenche Myhre en Siw Malmkvist in het tournee-programma "Gitte, Wenche, Siw - Die Show"

   

   

  Gitte - Alle wollen nur das eine

  Gitte - Dann kamst Du

  Gitte - Das alte haus in der Huckleburry-Street

  Gitte - Die Frau die Dich liebt

  Gitte - Downtown

  Gitte - Freu Dich Bloss Nicht Zu Früh

  Gitte - Ich Bin Stark

  Gitte - Ich fange nie mehr was an einem Sonntag an

  Gitte - Ich habe die Liebe verspielt in Monte Carlo

  Gitte - Ich Will Alles

  Gitte - Ich will 'nen cowboy als mann

  Gitte - Junger Tag (GER 73)

  Gitte - Laß mich heute nicht allein

  Gitte - Millionair

  Gitte - My Boy Lollipop

  Gitte - So schön kann doch kein Mann sein

  Gitte - Ungehemmt

  Gitte - von Hollywood Träumen

  Gitte & Erica - Heidi 8034 

  Gitte & Rex Gildo - Von Stadtpark die Laternen (1963)

  Gitte & Rex Gildo - Zwei kleine Italiener

  Gitte & Tonny - Het grensdorpje

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gert Timmerman  Gert Timmerman

   

  Gert Timmerman (Oldenzaal, 8 juni 1935) is een Nederlands zanger en musicus.

   

  Timmerman groeide op te Enschede. Hij volgde de ambachtsschool, maar verliet deze toen hij vijftien was. Hij ging twee dagen per week naar het muzieklyceum in Zwolle, en werkte drie dagen per week in een drukkerij. Hier ontmoette hij Henk Elsink met wie hij een duo vormde met Elsink op piano en hijzelf op contrabas. Zanger werd hij pas op zijn twintigste, bij een band uit Enschede. Een Duitse solocarrière als Gerhard Zimmermann werd geen succes, maar in 1963 scoorde Timmerman onder zijn eigen naam een Nederlandse nummer 1-hit met het schlagernummer Blume von Tahiti. Niet lang daarna volgde: "Ik heb eerbied voor jouw grijze haren" (muziek en tekst Bobbejaan Schoepen). Deze plaat ging meer dan 350.000 keer over de toonbank. Gert ontvangt hiervoor op het Blokkerfestival een gouden en platina plaat, uit handen van Louis Armstrong. Het nummer werd door Gert Timmerman gezongen samen met Tonny Sotthewes met wie hij het duo Gert Timmerman vormde, en niet samen met Hermien van der Weide zoals vaak wordt gedacht

   

  In 1963 scoorde Timmerman nog twee solohits (o.a. "Schommelstoel"), maar vervolgens koos hij in datzelfde jaar voor een carrière met Hermien van der Weide met wie hij eveneens in 1963 in het huwelijk trad.

   

  Als het duo Gert en Hermien maakten ze met veel succes de ene plaat na de andere. In der mondhelle nacht van stadsgenoot Freddy Golden werd een gouden plaat voor het duo. Ook als soloartiest boekte Timmerman succes. In 1966 en 1967 worden zij onderscheiden op het MIDEM festival te Cannes als best verkopende artiest in Nederland. Eind jaren zestig liep het succes terug. Timmermans echtgenote richtte zich meer op hun drie kinderen, en Timmerman zelf bracht enkele solonummers uit. Ook componeerde hij samen met Freddy Golden (Fred Gaasbeek) filmmuziek. Ze kregen een prijs voor de muziek bij de film Body and soul van René Daalder (1967).

   

  In het jaar 1969 haalt Gert een stunt uit door te beweren makkelijk een stadion vol fans te kunnen krijgen. Samen met Willem Duys organiseerde hij de Gert en Hermien Show in het Olympisch Stadion te Amsterdam. Meer dan 35.000 mensen komen op de show af, de stunt is geslaagd en Gert en Hermien ontvangen uit handen van dezelfde Duys hun twaalfde gouden plaat. Het totale aantal gouden platen van het duo bedraagt 21 stuks, waaronder dus een platina plaat. In 1970 haalde Timmerman een hit met Brandend zand. Met Hermien bracht hij in 1972 Shalalie Shalala (Alle Duiven Op De Dam) uit, dat echter geen hit werd. Wel werden zij beloond met een Edison voor het album waar dit nummer op geperst staat. Het nummer was geen hit, maar werd toch hun bekendste plaat.

   

  • Gert Timmerman - Alleen 5129
   Gert Timmerman - Als tranen diamenten zouden zijn
  • Gert Timmerman - Brandend zand
  • Gert Timmerman - De nieuwe wereld 8044
   Gert Timmerman - De stem van mijn hart
  • Gert Timmerman - Een Moederhart Een Gouden Hart
  • Gert Timmerman - honderd man,een bevel
  • Gert Timmerman - Ik heb eerbied voor jouw grijze haren
  • Gert Timmerman - Mijn kleine meid
  • Gert Timmerman - nimm-deine weisse gitarre
  • Gert Timmerman - Oma’s lievelingen
  • Gert Timmerman - Rosa Rosalie
  • Gert Timmerman - Schommelstoel (1965)
  • Gert Timmerman - Tausend Meilen
  • Gert Timmerman - Waar de wind de zomer vindt 5129
    
  • Gert & Hermien Timmerman - Ave Maria no morro.mp3 8059
  • Gert & Hermien Timmerman - Ay ay ay ay.mp3 - 8059
  • Gert & Hermien Timmerman - Blüme von Tahiti.mp3 8059
  • Gert & Hermien Timmerman - Brandend zand.mp3 8059
  • Gert & Hermien Timmerman - Dans deze avond met mij.mp3 8059
  • Gert & Hermien Timmerman - De schommelstoel.mp3 8059
  • Gert & Hermien Timmerman - En dat vergeet ik nooit.mp3 8059
  • Gert & Hermien Timmerman - Heimwee naar Barcelona.mp3 - 8059
  • Gert & Hermien Timmerman - Ik heb eerbied voor jouw grijze haren.mp3 8059
  • Gert & Hermien Timmerman - In der mondhelle nacht.mp3 8059
  • Gert & Hermien Timmerman - Nimm deine weisse gitarre.mp3 8059
  • Gert & Hermien Timmerman - Reuzenrad.mp3 8059
  • Gert & Hermien Timmerman - Shalalie shalala
  • Gert & Hermien Timmerman - TEXAS TROUBADOUR
  • Gert & Hermien Timmerman - Waar de wind de zomer vindt.mp3 8059
  • Gert & Hermien Timmerman - Waarom heeft men op het stadhuis dat verzwegen.mp3 8059

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
  03-06-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fats Domino


   Fats Domino

  Fats Domino, geboren als Antoine Dominique Domino, (New Orleans, 26 februari 1928) is een rhythm and blueszanger-pianist. In de jaren 50 en 60 was hij de best verkopende Afro-Amerikaanse muzikant.[1] Voor Domino's bijdragen aan de rock-'n-roll is hij in 1986 opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame.[2] Ook staat hij in de The Louisiana Music[3] en Songwriters[4] Hall Of Fame. Domino staat op #25 in de Rolling Stone-lijst 100 Greatest Artists of All Time.

  Zijn carrière begon in 1949 met "The Fat Man", een van de eerste rock-'n-rollplaten en de reden voor zijn wereldberoemde bijnaam. Dit nummer en de vele hits die daarna volgden schreef hij samen met Dave Bartholomew, een bandleider en producent van vele Rhythm-and-Bluesartiesten uit New Orleans. De nummers werden tijdens de vijftiger jaren allen opgenomen in de studio van Cossimo Matassa in New Orleans en uitgebracht op het Imperial Label. The Fat Man werd met meer dan een miljoen verkochte exemplaren een grote hit. Dave Bartholomew is ook de schrijver van de wereldhits "I hear you Knockin'" en "One Night".

  Na een aantal kleine hits brak Domino in 1955 definitief door bij het grote publiek met "Ain't That a Shame", dat in de Verenigde Staten de top-tien haalde. Vervolgens maakte Domino 35 nummers die de Nederlandse Top 40 haalden, waaronder "Whole Lotta Loving", "Blue Monday" en "Blueberry Hill". Ook speelde Domino in de films Shake, Rattle & Rock![6] en The Girl Can't Help It.[7] Gedurende de zeventiger jaren was Domino nog steeds actief, maar niet zo succesvol als in de vijftiger en zestiger jaren. In 1980 trad hij voor het eerst op bij het North Sea Jazz Festival.

  Nadat in 2005 de orkaan Katrina over zijn geboorteplaats was getrokken, werd Fats Domino korte tijd vermist, totdat zijn dochter hem herkende op foto's van geëvacueerden. Door deze natuurramp mist hij nu wel 12 van zijn 22 gouden platen, maar hij is erg gelukkig met het feit dat hij de foto nog heeft waar hij samen met Elvis Presley op staat afgebeeld.

  Zijn laatste optreden vond plaats op 19 mei 2006 bij Tipitinas, de bekende jazz- en bluesclub in New Orleans. Dit optreden is opgenomen op de recent verschenen documentaire "Walking Back to New Orleans". Fats is inmiddels (2010) 82 jaar oud en in goede gezondheid.


  FATS DOMINO - (All Of My Life) For You.mp3
  FATS DOMINO - (I Met) The Girl I-¦m Gonna Marry.mp3
  FATS DOMINO - 1956 - this is fats domino1 - blueberry hill.mp3
  FATS DOMINO - 1956 - this is fats domino2 - honey chile.mp3
  FATS DOMINO - 1956 - this is fats domino3 - what's the reason.mp3
  FATS DOMINO - 1956 - this is fats domino4 - blue monday.mp3
  FATS DOMINO - 1956 - this is fats domino5 - so long.mp3
  FATS DOMINO - 1956 - this is fats domino6 - la-la.mp3
  FATS DOMINO - 1956 - this is fats domino7 - troubles of my own.mp3
  FATS DOMINO - 1956 - this is fats domino8 - you done me wrong.mp3
  FATS DOMINO - 1956 - this is fats domino9 - reelin' and rockin'.mp3
  FATS DOMINO - 1956 - this is fats domino10 - fat man's hop.mp3
  FATS DOMINO - 1956 - this is fats domino11 - poor poor me.mp3
  FATS DOMINO - 1956 - this is fats domino12 - trust in me.mp3
  FATS DOMINO - A Whole Lot Of Trouble.mp3
  FATS DOMINO - Ain't That A Shame.mp3
  FATS DOMINO - Ballin-¦The Jack.mp3
  FATS DOMINO - Be My Guest.mp3
  FATS DOMINO - Blue Monday.mp3
  FATS DOMINO - Blueberry Hill.mp3
  FATS DOMINO - Bye Baby, Bye Bye.mp3
  FATS DOMINO - Can't Go On Without You.mp3
  FATS DOMINO - Country Boy
  FATS DOMINO - Dance  With Mr Domino
  FATS DOMINO - Domino Twist.mp3
  FATS DOMINO - don't come knockin'
  FATS DOMINO - Fats On Fire.mp3
  FATS DOMINO - Fats' Shuffle.mp3
  FATS DOMINO - Forever, Forever.mp3
  FATS DOMINO - Goin' Home.mp3
  FATS DOMINO - Goodnight Sweetheart.mp3
  FATS DOMINO - Gotta Get A Job.mp3
  FATS DOMINO - Heartbreak Hill.mp3
  FATS DOMINO - Hello Josephine
  FATS DOMINO - I Don-¦t Want To Set The World On Fire.mp3
  FATS DOMINO - I Hear You Knocking
  FATS DOMINO - I Still Love You  2024
  FATS DOMINO - I Want To Walk You Home.mp3
  FATS DOMINO - I'm A Fool To Care.mp3 6094
  FATS DOMINO - I'm Gonna Be A Wheel Someday.mp3
  FATS DOMINO - I'm In The Mood For Love.mp3
  FATS DOMINO - I'm Livin' Right.mp3
  FATS DOMINO - I'm walkin
  FATS DOMINO - I've Got A Right To Cry.mp3
  FATS DOMINO - If You Don-¦t Know What Love Is.mp3
  FATS DOMINO - it keeps rainin'
  FATS DOMINO - Jambalaya.mp3
  FATS DOMINO - Just A Lonely Man.mp3
  FATS DOMINO - Kansas City.mp3
  FATS DOMINO - Land Of 1000 Dances.mp3
  FATS DOMINO - Lazy Lady.mp3
  FATS DOMINO - Let Me Call You Sweatheart.mp3
  FATS DOMINO - Let The Four Winds Blow.mp3
  FATS DOMINO - Love Me.mp3
  FATS DOMINO - Man Thats All.mp3
  FATS DOMINO - Mary, Oh Mary.mp3 6094
  FATS DOMINO - Medley; I'm In Love Again-Honey Chile.mp3
  FATS DOMINO - Medley; So Long-Natural Born Lover-C.C. Rider.mp3
  FATS DOMINO - Monkey Business.mp3
  FATS DOMINO - My Blue Heaven (1956)
  FATS DOMINO - My Girl Josephine
  FATS DOMINO - Nobody Needs You Like Me.mp3
  FATS DOMINO - Oh What A Price
  FATS DOMINO - Old Man Trouble.mp3
  FATS DOMINO - Packin-¦ Up.mp3
  FATS DOMINO - Red Sails In The Sunset.mp3
  FATS DOMINO - Reelin-¦ And Rockin-¦.mp3
  FATS DOMINO - Sally Was A Good Old Girl.mp3
  FATS DOMINO - Shu Rah
  FATS DOMINO - Sick And Tired
  FATS DOMINO - Slowboat To China.mp3
  FATS DOMINO - Something You Got Baby.mp3
  FATS DOMINO - Song For Rosemary.mp3
  FATS DOMINO - Stop The Clock
  FATS DOMINO - Tell Me The Truth, Baby.mp3
  FATS DOMINO - That Certain Someone.mp3
  FATS DOMINO - The Fat Man.mp3
  FATS DOMINO - The Land Of Make Believe.mp3
  FATS DOMINO - The Sheik of Araby 2019
  FATS DOMINO - There Goes My Heart Again.mp3
  FATS DOMINO - Three nights a week
  FATS DOMINO - Trouble In Mind.mp3
  FATS DOMINO - Valley Of Tears.mp3
  FATS DOMINO - Walking to New Orleans.
  FATS DOMINO - What A Party
  FATS DOMINO - What A Price.mp3
  FATS DOMINO - When I'm Walking (Let Me Walk).mp3
  FATS DOMINO - When My Dreamboat Comes Home.mp3
  FATS DOMINO - Who Cares.mp3
  FATS DOMINO - Whole Lotta Loving.mp3
  FATS DOMINO - Why Don-¦t You Do Right.mp3
  FATS DOMINO - Young School Girl 2024
  FATS DOMINO - You Know I Miss You.
  FATS DOMINO - You Win Again

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  02-06-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eydie Gorme
   

  Eydie Gorme

  Eydie Gormé (also spelled as Eydie Gorme; born August 16, 1931) is an American singer and chanteuse, specializing, with her husband, Steve Lawrence, in traditional pop music, in the form of ballads and breezy swing. She has earned numerous awards, including the Grammy and the Emmy. The couple are still active professionally (as of 2009).

  Gormé was born as Edith Gormezano in The Bronx, New York, the daughter of Fortuna and Nissim (or Nessim) Gormezano, a tailor.[2] Her parents were Sephardic Jewish immigrants, her father from Sicily and her mother from Turkey.[3][4] She graduated from William Howard Taft High School in 1946 (film director Stanley Kubrick attended the school at the same time), and worked for the United Nations as an interpreter, using her fluency in the Ladino and Castellano languages.[citation needed]

  She made her recording debut in 1950 with the Tommy Tucker Orchestra and Don Brown. She made a second recording which featured Dick Noel. MGM issued these two recordings on 78rpm vinyl.


  Eydie Gorme - Amor.MP3
  Eydie Gorme - Blame It On The Bossa Nova
  Eydie Gorme - Caminito.mp3
  Eydie Gorme - Camino Verde.mp3
  Eydie Gorme - Cenizas.mp3
  Eydie Gorme - Contigo En La Distancia.mp3
  Eydie Gorme - Cuando Vuelva A Tu Lado.mp3
  Eydie Gorme - Cuatro vidas.mp3
  Eydie Gorme - De Corazon A Corazon.mp3
  Eydie Gorme - Desesperadamente.mp3
  Eydie Gorme - Di que no es verdad.MP3
  Eydie Gorme - Esta Tarde Vi Llover_Contigo Aprendi_Somos Novios.mp3
  Eydie Gorme - Flores negras.mp3
  Eydie Gorme - Guitarra romana.mp3
  Eydie Gorme - Historia de un amor.MP3
  Eydie Gorme - Inolvidable.mp3
  Eydie Gorme - La ultima noche.MP3
  Eydie Gorme - Luna lunera.mp3
  Eydie Gorme - Mala noche.mp3
  Eydie Gorme - Maria Elena
  Eydie Gorme - Más amor.mp3
  Eydie Gorme - Media vuelta.MP3
  Eydie Gorme - No te vayas sin mi.mp3
  Eydie Gorme - Noche de ronda.MP3
  Eydie Gorme - Nochecita.mp3
  Eydie Gorme - Nosotros.MP3
  Eydie Gorme - Oración caribe.mp3
  Eydie Gorme - Piel canela.MP3
  Eydie Gorme - Que Quieres Tu De Mim.mp3
  Eydie Gorme - Sabor a mi.MP3
  Eydie Gorme - Sentado A La Vera Del Camino (Dúo Con Roberto Carlos).mp3
  Eydie Gorme - Si Dios Me Quita La Vida
  Eydie Gorme - The dance is over 6081
  Eydie Gorme - To young to know 6081
  Eydie Gorme - uego bajo tu piel.mp3
  Eydie Gorme - Usted.mp3
  Eydie Gorme - Vereda tropical.mp3
  Eydie Gorme - Y.MP3

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
  29-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dionne Warwick
   

  Dionne Warwick

  Dionne Warwick, geboren als Marie Dionne Warrick (East Orange (New Jersey), 12 december 1940) is een Amerikaans zangeres. Ze is vooral bekend door haar werk met de songwriters en producers Burt Bacharach en Hal David.

  Dionne Warwick werd in 1940 geboren in East Orange (New Jersey). Ze komt uit een muzikale familie. Haar vader is Mansel Warrick, die gospelplaten promootte voor Chess Records, en haar moeder is Lee Drinkard, die manager was van het gospelgroepje van haar broers en zus, de Drinkard Singers. Die zus, Dionnes tante, is Emily Drinkard, beter bekend als Cissy Houston, de moeder van Whitney Houston. Samen met haar tante en haar zusje Dee Dee Warwick begon ze een zanggroepje, the Gospelaires genaamd.

  Toen the Gospelaires meewerkten aan de opnames voor een nummer van the Drifters, kwam de songwriter van het nummer, Burt Bacharach, luisteren. Hier ontdekte hij Dionne en nodigde haar uit om enkele demo's in te zingen. Haar eerste single, "Don't make me over", kwam uit in 1962 op het label Scepter Records. Op deze single stond haar naam verkeerd gespeld, "Warwick" in plaats van "Warrick". Ze besloot deze naam aan te houden. Ook haar zusje Dee Dee zou later de nieuwe spelling gaan gebruiken. Deze single was in Amerika een groot succes. Omdat haar nummers meteen werden gecoverd door artiesten als Cilla Black en Dusty Springfield, lukte het haar niet om de Britse markt te veroveren. Dit lukte haar pas met "Anyone Who Had a Heart" uit 1964, gevolgd door "Walk on By". Later dat jaar brak de Britse invasie uit. Warwick was één van de weinige artiesten die de Britse invasie goed had doorstaan en nog steeds succesvol singles en lp's wist uit te brengen.

  In 1967 kwam "(Theme From) Valley of the Dolls" uit, de eerste single die niet was geschreven door David en Bacharach. De B-kant, "I Say a Little Prayer", was wel van hun hand. De single en de daaropvolgende lp waren een groot succes in meerdere hitlijsten. Ook de daaropvolgende singles, als "Do You Know the Way to San José", "This Girl's in Love With You" en "I'll Never Fall in Love Again", waren grote successen. Ze kreeg zowel in 1968 als in 1970 een Grammy.

  Van 1971 tot 1975 bracht ze platen uit onder de naam Dionne Warwicke en vertrok ze naar Warner Bros. Pictures. In 1973 gingen David en Bacharach uit elkaar, waardoor Dionne zonder haar tekstschrijvers zat en haar carrière een dip opliep.

  In 1979 tekende ze bij Arista Records en bracht weer een succesvolle single uit, "I'll Never Love This Way Again", geschreven door Barry Manilow. Het bijbehorende album, Dionne, was haar eerste platina album. Voor het album kreeg ze haar derde Grammy. In 1982 werkte ze samen met the Bee Gees voor het album "Heartbreaker". De titeltrack werd een wereldwijde hit, evenals "All the love in the world".

  In 1985 verzamelde ze Bacharach, Elton John, Stevie Wonder en Gladys Knight om de single "That's What Friends Are For" uit te brengen. De opbrengsten van deze single zijn gegaan naar aidsonderzoek. Ook dit nummer werd een wereldwijde hit en bereikte in een aantal landen, waaronder Amerika, de nummer-één-positie.

  De daaropvolgende jaren bracht ze slechts enkele middelmatig verkopende albums uit, en geen hitsingles


  Dionne Warwick - Alfie.mp3
  Dionne Warwick - All the love in the world
  Dionne Warwick - Anyone Who Had A Heart.mp3
  Dionne Warwick - Are You There (With Another Girl).mp3
  Dionne Warwick - Do You Know The Way To San Jose.mp3
  Dionne Warwick - Don't Make Me Over.mp3
  Dionne Warwick - Heartbreaker
  Dionne Warwick - I Just Don't Know What To Do With Myself.mp3
  Dionne Warwick - I Say A Little Prayer.mp3
  Dionne Warwick - I'll Never Fall In Love Again.mp3
  Dionne Warwick - I'll Never Love this Way Again
  Dionne Warwick - Let Me Go To Hhim.mp3
  Dionne Warwick - Make It Easy On Yourself.mp3
  Dionne Warwick - Message To Michael.mp3
  Dionne Warwick - No Night So Long
  Dionne Warwick - Promises, Promises.mp3
  Dionne Warwick - Reach Out For Me.mp3
  Dionne Warwick - That's What Friends Are For
  Dionne Warwick - The April Fools.mp3
  Dionne Warwick - The Valley Of The Dolls.mp3
  Dionne Warwick - The Windows Of The World.mp3
  Dionne Warwick - This Girl's In Love With You.mp3
  Dionne Warwick - Trains And Boats And Planes.mp3
  Dionne Warwick - Walk On By.mp3
  Dionne Warwick - What The World Needs Now Is Love Sweet Love 1971
  Dionne Warwick - Who Is Gonna Love Me.mp3
  Dionne Warwick - You'll Never Get To Heaven (If You Break My Heart).mp3
  Dionne Warwick - You've Lost That Lovin' Feeling.mp3


  Dionne Warwick - Heartbreaker
  http://www.123video.nl/playvideos.asp?MovieID=444393

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Die Tahiti-Tamourés
   

  Die Tahiti-Tamourés

  Die Tahiti-Tamourés of Die Tahiti Tamourés was een exotische West-Duitse muziekgroep rondom zangeres Manuela die bestond van 1963 tot 1964. Hij is vooral bekend van de hit Wini-Wini uit 1963

  Die Tahiti-Tamourés werd opgericht om een paar Tahitiaanse of Tahitiaans klinkende nummers met een Duitse tekst op te nemen en uit te brengen. De Tamouré uit de groepsnaams is de naam van een Tahitiaanse dans. De groep bestond uit leadzangeres Doris Wegener, achtergrondzangeressen Katja Bischoff en Monika Grimm en Bernd Sandgaard die de ratel speelde. Alle drie de meisjes uit Die Tahiti-Tamourés hadden afzonderlijk van elkaar al eens een singletje mogen opnemen (Bischoff onder het pseudoniem Charlotte Marian), maar waren daar vrij onbekend mee gebleven. Met hun eerste gezamenlijke hit Wini-Wini braken ze direct door. In mei 1963 stond hun single op nummer 1 in West-Duitsland. Het werd in Vlaanderen en vooral in Nederland ook een hit. Het nummer was een cover van het traditionele Vini vini, dat voor het eerst op plaat werd gezet door Terorotua & his Tahitians in 1958.

  De groep kon zijn succes niet voortzetten. In totaal werden er nog drie singles uitgebracht: Tahiti Mafatu, Mañana (Roter Mond vom Rio Negro) en Trommeln der Südsee. Eind 1964 gingen die Tahiti-Tamourés uit elkaar. Een album is er nooit gekomen, zodat er maar acht opnames van de groep bestaan (vier A- en B-kanten). De hit Wini-Wini betekende wel de doorbraak voor leadzangeres Doris Wegener. Onder het pseudoniem Manuela scoorde ze direct na het succes van Wini-Wini een nummer 1 hit met Schuld war nur der Bossa Nova, een cover van Eydie Gormés Blame it on the bossa nova. Daarna had ze nog 24 Duitse hits waarvan er vijf de top 10 haalden. In Nederland had ze drie hits. Bischoff en Grimm hadden in 1964 samen met Tina Rainford nog een noveltyhitje als Die Sweetles met Ich wünsch' mir zum Geburtstag einen Beatle. Bischoff nam daarna als Charlotte Marian nog wat singles op en Grimm speelde wat rolletjes in West-Duitse films, maar verdwenen daarna in de anonimiteit.

  Op 13 februari 2001 overleed Doris Wegener op 57-jarige leeftijd in Berlijn aan strottenhoofdkanke


  Tahiti-tamoures - Wini Wini  2145
  Tahiti-tamoures – Bye bye samoa  2145

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bobby Solo
   

  Bobby Solo

  Bobby Solo (Rome, 18 maart 1945) is een Italiaanse zanger.

  Hij nam in 1964 deel aan het San Remo Festival met Una lacrima sul viso, hij won niet maar het lied werd wel een internationale hit. Hij won datzelfde jaar nog het Festivalbar met Credi a me. In 1965 won hij wel het San Remo Festival met Se piangi se ridi en mocht hij ook naar het Eurovisiesongfestival waar hij 5de eindigde. Ook in 1969 won hij San Remo met Zingara, dit keer zat er echter geen eurovisieticket aan vast. Hij was ook in Duitsland populair en zong enkele schlagers.

  Bobby Solo - fascination.mp3
  Bobby Solo - la casa del signore.mp3
  Bobby Solo - la vita e' rosa.mp3
  Bobby Solo - moolin rouge.mp3
  Bobby Solo - moon river.mp3
  Bobby Solo - Non ne posso piu
  Bobby Solo - polvere di stelle.mp3
  Bobby Solo - ricordati ragazzo.mp3
  Bobby Solo - Se piangi, se ridi
  Bobby Solo - stanotte si.mp3
  Bobby Solo - syboney.mp3
  Bobby Solo - t'ho voluto bene.mp3
  Bobby Solo - ti guardero' nel cuore.mp3
  Bobby Solo - Una lacrima sul viso (Original Version)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crystals
   

  Crystals

  The Crystals are a New York City singing group and are considered one of the defining acts of the girl group era of the first half of the 1960s. Their 1961—1964 chart hits — including "Uptown", "He's A Rebel", "Da Doo Ron Ron (When He Walked Me Home)" and "Then He Kissed Me" — featured three successive female lead singers and were all produced by Phil Spector.

  Formation and signing to Philles

  In the early 1960s, Barbara Alston, Mary Thomas, Dolores "Dee Dee" Kenniebrew, Myrna Girard and Patricia "Patsy" Wright formed The Crystals through the help of Benny Wells, Barbara's uncle. Soon, the quintet signed with Phil Spector's label Philles Records. By default, Spector chose Alston to be the group's lead singer, which made her uncomfortable since she had a fear of singing in front of audiences.

  Their first hit was 1961's "There's No Other (Like My Baby)" (see 1961 in music). Originally the B-side to "Oh Yeah, Maybe Baby" (featuring Wright on lead), the wistful gospel-pop ballad (co-written by Spector and Leroy Bates, with Barbara Alston on vocals) reached number 20 in the Billboard chart, registering as an auspicious debut for Spector's Phillies label.

  Brill Building songwriters Barry Mann and Cynthia Weil's "Uptown" gave the girls their second radio hit. Ethnically flavoured with flamenco guitar and castanets, the more uptempo "Uptown" featured Alston once again emoting convincingly over a boy, though this time with class issues woven into the story. After the success of "Uptown", a pregnant Girard was replaced by Dolores "LaLa" Brooks.

  The touchy subject matter of the next single — 1962's "He Hit Me (And It Felt Like a Kiss)" (written by Carole King and Gerry Goffin and sung by Alston) — resulted in limited airplay, never reaching Billboard's Hot 100. The track enjoys a cult following.

  Crystals - Be My Baby
  Crystals - Da Doo Ron Ron
  Crystals - He's A Rebel
  Crystals - He's Sure The Boy I Love
  Crystals - Then He Kissed Me
  Crystals - There's No Other Like My Baby
  Crystals - Uptown

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  28-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Hallyday
   

  Johnny Hallyday

  Johnny Hallyday, pseudoniem van Jean-Philippe Smet (Parijs, 15 juni 1943) is een Frans zanger en acteur met Belgische wortels. Hij was begin jaren '60 de populairste Franse rock-'n-rollzanger. In zijn thuisland bleef hij ook nadien ongekend populair en is hij (uitverkochte) concerten op poppodia en in voetbalstadions blijven geven. Hallyday verkocht naar schatting tussen 80 en 100 miljoen albums. Van zijn platen werden er 39 goud en 18 platina. Buiten Frankrijk en Franstalige landen is Hallyday marginaal bekend. Daarom wordt hij in Engelstalige landen betiteld als the biggest rock star you’ve never heard of.

  In Nederland waren Tes tendres années en Pour moi la vie va commencer zijn grootste successen. Beide waren nummer één in de Nederlandse Top 40. Hallyday speelde tevens in talloze films, de eerste in 1955 toen hij twaalf was.

  Jean-Philippe Smet werd geboren in Parijs als zoon van een Belgische vader Léon Smet en een Franse moeder Huguette (overleden september 2007). Niet lang na zijn geboorte scheidden zijn ouders, waarna Smet opgroeide bij zijn tante, Hélène Mar. Onder invloed van Elvis Presley in de jaren '50 begon hij ook muziek te maken. Hij bracht zijn eerste album Hello Johnny uit in 1960.

  Hallyday trouwde op 12 april 1965 in Loconville met Sylvie Vartan, een zangeres van Bulgaarse afkomst. Het stel kreeg op 14 augustus 1966 een zoon, David Michael Benjamin Smet, alias David Hallyday (later ook actief als zanger). Hij stak meer tijd in zijn muzikale carrière dan in zijn gezin. Toch werden Hallyday en Vartan gezien als het 'gouden koppel' van hun generatie. Ze scheidden op 4 november 1980.

  Hallyday trouwde op 1 december 1981 model Elisabeth Etienne, ook wel Babeth genoemd. Dit huwelijk duurde twee maanden en twee dagen. Tussen 1982 en 1986 had hij een relatie met de Franse actrice Nathalie Baye. Met haar kreeg hij op 15 november 1983 een dochter, Laura Smet, sinds 2003 zelf ook actrice. In 1990 trouwde Hallyday voor de derde maal, met Adeline Blondieau, dochter van de bevriende zanger Long Chris. Twee jaar later volgde weer een scheiding. Ze hertrouwden in Las Vegas, maar ook dit huwelijk was na twee jaar voorbij. Op 25 maart 1996 stapte Hallyday andermaal in het huwelijksbootje, ditmaal met het 32 jaar jongere model Laeticia Boudou. Samen adopteerden ze twee Vietnamese meisjes.

  Hallydays vader Léon Smet was een geboren Brusselaar. Daar deze ten tijde van Hallydays geboorte niet met zijn (Franse) moeder gehuwd was, maar met een andere vrouw, kreeg Hallyday de Belgische nationaliteit niet. In november 2005 diende Hallyday een verzoek in om tot Belg te worden genaturaliseerd. In oktober 2006 werd een negatief advies gegeven, daar belastingtechnische redenen werden vermoed. Eind december 2006 werd bekend dat Hallyday zich in Gstaad wilde vestigen.

  'JoJo' (zoals hij liefkozend door fans wordt genoemd) speelde 'Still going strong' tijdens zijn Flashback-tour vanaf 2 juni 2006, 9 maanden lang, tot en met 3 maart 2007, in 112 uitverkochte concerten in muziekhallen en voetbalstadions, in 37 steden in Frankrijk, België, Zwitserland en Monaco. Een nieuwe concertserie wordt in 2009 verwacht. Naar eigen zeggen wordt dat zijn afscheidstournee. De concerten werden door circa één miljoen mensen bezocht. In Parijs gaf Hallyday 41 concerten. In totaal bracht hij 37 chansons van zijn repertoire ten gehore.

  In juli 2009 werd tijdens een medisch routine-onderzoek darmkanker vastgesteld. Eind september werd hij hiervoor in Los Angeles geopereerd[1]. Hij liep hierbij complicaties op en ligt begin december nog steeds in het ziekenhuis.

  Johnny Hallyday - Allumer le feu .mp3
  Johnny Hallyday - Aussi dur que du bois .mp3
  Johnny Hallyday - Blue Suede Shoes
  Johnny Hallyday - Ca ne finira jamais .mp3
  Johnny Hallyday - Ca peut changer le monde.mp3
  Johnny Hallyday - ca_nfinira_jamais.mp3
  Johnny Hallyday - cest_pas_une_vie.mp3
  Johnny Hallyday - Comme un corbeau blanc
  Johnny Hallyday - Degage (Medley Rock'n'Roll).mp3
  Johnny Hallyday - Derriere l'amour .mp3
  Johnny Hallyday - Diego, libre dans sa tete .mp3
  Johnny Hallyday - Elle est terrible (Medley Rock'n'Roll).mp3
  Johnny Hallyday - emily.mp3
  Johnny Hallyday - Et maintenant .mp3
  Johnny Hallyday - etat_de_grace.mp3
  Johnny Hallyday - etreintes_fatales.mp3
  Johnny Hallyday - Excuse-moi partenaire .mp3
  Johnny Hallyday - Gabrielle .mp3
  Johnny Hallyday - Hey Joe .mp3
  Johnny Hallyday - Hey mama everything's all right
  Johnny Hallyday - I got a woman
  Johnny Hallyday - J'ai épousé une ombre
  Johnny Hallyday - J'ai oublie de vivre .mp3
  Johnny Hallyday - Je m'arrete la .mp3
  Johnny Hallyday - Je suis le fils de personne (Medley Rock'n'Roll)
  Johnny Hallyday - Je suis ne dans la rue (Medley Rock'n'Roll)
  Johnny Hallyday - Je suis seul
  Johnny Hallyday - Je veux te graver dans ma vie .mp3
  Johnny Hallyday - je_nappartiens_qua_toi.mp3
  Johnny Hallyday - je_tiendrai_bon.mp3
  Johnny Hallyday - je_voudrais_tellement.mp3
  Johnny Hallyday - Joue pas de rock'n'roll pour moi.mp3
  Johnny Hallyday - Jusqu'a minuit .mp3
  Johnny Hallyday - L'envie .mp3
  Johnny Hallyday - La fille de l'ete dernier
  Johnny Hallyday - La musique que j'aime .mp3
  Johnny Hallyday - La terre promise
  Johnny Hallyday - Le bon temps du rock'n'roll .mp3
  Johnny Hallyday - Le penitencier
  Johnny Hallyday - Les coups
  Johnny Hallyday - Ma gueule .mp3
  Johnny Hallyday - Madison Twist
  Johnny Hallyday - Marie .mp3
  Johnny Hallyday - Montpellier
  Johnny Hallyday - Noir c'est noir
  Johnny Hallyday - on_sest_aimes.mp3
  Johnny Hallyday - Pour moi la vie  va commencer
  Johnny Hallyday - Outro Tour 66 .mp3
  Johnny Hallyday - Que je t'aime .mp3
  Johnny Hallyday - Quelque chose de Tennessee
  Johnny Hallyday - Requiem pour un fou .mp3
  Johnny Hallyday - Rien n'a chance
  Johnny Hallyday - si_mon_coeur.mp3
  Johnny Hallyday - Tes Tendres Années.mp3
  Johnny Hallyday - Transition tour 66 .mp3
  Johnny Hallyday - Unchained Melody (Les enchaines) .mp3

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Udo Jürgens
   

  Udo Jürgens

  Udo Jürgens, artiestennaam van Udo Jürgen Bockelmann (Klagenfurt, Karinthië, 30 september 1934) is een Oostenrijks zanger en liedjesschrijver. Zijn oom van moederskant is de dadaïst Hans Arp. Zijn oom van vaderskant was van 1956 tot 1964 burgemeester van de Duitse stad Frankfurt am Main.

  In het ouderlijk slot Ottmanach groeide Udo op met twee broers, John (1931-2006) en Manfred Bockelmann (1943). Hij heeft muziek gestudeerd onder meer in Salzburg.

  Van 1964 tot 1989 was hij getrouwd met oud-fotomodel Erika Meier. Uit dit huwelijk heeft hij twee kinderen, John (1964) en Jenny (1967). Buiten dit huwelijk heeft hij in ieder geval nog twee buitenechtelijke dochters, Sonja en Gloria.

  In 1999 is Udo voor de tweede maal getrouwd, dit keer met Corinna Reinhold. Het paar leeft nu echter gescheiden van elkaar.

  In 1950 won hij een wedstrijd voor componisten die door de ORF georganiseerd werd met het liedje Je t'aime. Tien jaar later schreef hij voor Shirley Bassey de wereldhit Reach for the Stars. Dit is echter niet de enige wereldster voor wie hij liedjes schreef. Een oorspronkelijk voor Frank Sinatra geschreven compositie, If I never sing another song werd opgenomen door Sammy Davis Jr. die er al zijn tv- en concertoptredens mee afsloot.

  In Nederland hebben zangers ook succes gehad met de composities van Jürgens, onder meer André van Duin ("Een echte vriend", Ich war noch niemals in New York) en Gerard Cox ("Avond", Abends). De grootste hit is echter wel Gib mir deine Angst in het Nederlands als "Geef me je angst" gezongen door zowel de vertaler André Hazes als door Guus Meeuwis.


  Udo Jürgens - 17 Jahr Blondes Haar
  Udo Jürgens - Aber bitte mit Sahne
  Udo Jürgens - Anuschka
  Udo Jürgens - Buenos Dias Argentina
  Udo Jürgens - Ça ne vaut pas l'amour (Das ist nicht gut für mich)
  Udo Jürgens - Cotton_fields
  Udo Jürgens - Crois moi (1964)
  Udo Jürgens - Der Teufel hat den Schnaps gemacht
  Udo Jürgens - Die_Glotze
  Udo Jürgens - Es lebe das Laster
  Udo Jürgens - Es wird Nacht, Senorita
  Udo Jürgens - Griechischer Wein
  Udo Jürgens - Je t'attends à Vienne (So wie eine Rose)
  Udo Jürgens - Jenny, Oh Jenny
  Udo Jürgens - Kiss Me Quick
  Udo Jürgens - LIEBE_OHNE_LEIDEN
  Udo Jurgens - Merci Cherie 1377
  Udo Jürgens - Mit 66 Jahren
  Udo Jürgens - Si (Siebzehn Jahr, blondes Haar)
  Udo Jürgens - Si tu partais (1964)
  Udo Jürgens - Summer_love_(instrumental)
  Udo Jürgens - Walk_Away
  Udo Jürgens - Warum nur warum 1377
  Udo Jürgens & Jenny - Liebe ohne Leiden
  Udo Jürgens Band Mannheim – Hit-Medley 1
  Udo Jürgens und die Fußball – Nationalmannschaft
  Udo Jurgens & Xavier Naidoo – ich glaube

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
  27-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Connie Francis
   

  Connie Francis

  Concetta RoseMaria Franconero (Newark, New Jersey, 12 december 1938), bekend geworden als Connie Francis, is een Amerikaans zangeres.

  Connie Francis stamt uit een Italiaans immigrantengeslacht. Al op jonge leeftijd viel haar muzikale talent op. Haar vader stimuleerde haar om te proberen een carrière in de showbusiness te maken. Al snel leerde zij accordeon spelen en kon daardoor een plaats krijgen in de Amerikaanse televisieserie "Startime". De producer George Scheck, later haar manager, adviseerde haar over te stappen op zingen. In 1955 sloot ze een platencontract met MGM Records.

  In die tijd had Francis ook een relatie met de later eveneens beroemde zanger Bobby Darin, ook van Italiaanse afkomst. Darin werd voorgesteld aan de dan nog niet bekende zangeres Connie Francis. Bobby's manager zorgde er voor dat Darin mee muziek kon schrijven voor Connie om haar zangcarrière op te starten. Bobby en Connie werden verliefd op elkaar. Connie had een strenge vader. Zodra hij lucht kreeg van de relatie stelde hij alles in het werk om het koppel gescheiden van mekaar te houden. Toen hij vernam dat ze mekaar zouden zien na een optreden van Connie, joeg hij Bobby uit het gebouw terwijl hij met een wapen zwaaide. Later zei Connie Francis dat niet trouwen met Bobby Darin de grootste vergissing van haar leven was.

  Het duurde tot januari 1958 voordat Connie Francis echt succes kreeg. Dick Clark van "American Bandstand" zorgde er voor dat Francis' plaat Who's sorry now, een opgefriste rockversie van dit nummer uit 1923, hoog in de Amerikaanse top 10 terecht kwam. Het nummer stond in Engeland in 1958 zelfs zes weken achtereen op de eerste plaats in de hitlijsten. Francis' wereldwijde faam was daarmee gevestigd.

  In de periode van 1958 tot 1963 was Connie Francis de populairste popzangeres ter wereld. Zo scoorde zij in Amerika drie nummer één-hits, in Engeland twee en in Duitsland vier. In die landen had zij daarnaast nog talloze andere top 10-noteringen. Ook was ze zeer populair in onder meer Italië, Spanje, Japan, Indonesië, de Filipijnen, Maleisië, Canada, Mexico, België, Nederland en de Scandinavische landen. Ze heeft opnamen gemaakt in 15 verschillende talen en verkocht tientallen miljoenen platen.

  Enkele van haar grote hits zijn "My Happiness", "Stupid Cupid", "Everybody's somebody's fool", "Where the boys are", "Mama", "Lipstick on your collar", "Paradiso" en "Barcarole in der Nacht". Haar veelzijdige talent komt echter vooral tot uiting op haar langspeelplaten met een repertoire variërend van rock en jazz tot country en wereldmuziek.

  Naast haar plaatsuccessen waren het vooral de live-concerten waarmee ze haar bewonderaars in grote getale op de been bracht. In de zestiger jaren speelde ze daarnaast in vier films.

  Tegen het eind van de jaren zestig begon Francis' succes te tanen. Door een aantal tragedies in haar privéleven en een niet helemaal goed uitgevoerde cosmetische neusoperatie, waardoor ze stemproblemen kreeg, heeft ze haar carrière lange tijd in de koelkast gezet. Tegenwoordig treedt ze nog af en toe live op, voornamelijk in de Verenigde Staten. Deze nostalgische optredens, onder andere in Las Vegas, trekken veel publiek, omdat er nog steeds talloze trouwe bewonderaars zijn die Francis nog altijd graag zien en horen optreden.


  • Connie Francis - Adeste Fideles.mp3
  • Connie Francis - Always.MP3
  • Connie Francis - Among My Souvenirs.mp3
  • Connie Francis - Anniversary Waltz.MP3
  • Connie Francis - Are You Lonesome Tonight.mp3
  • Connie Francis - Ave Maria.mp3
  • Connie Francis - Beautiful Ohio.MP3Connie Francis - Blue Blue Day.MP3
  • Connie Francis - Breaking In A Brand New Broken Heart.mp3
  • Connie Francis - Bye Bye Love
  • Connie Francis - Cold, Cold Heart.MP3
  • Connie Francis - Cryin' Time.mp3
  • Connie Francis - Dammi La Mano e Corri
  • Connie Francis - Don't Break The Heart That Love You.mp3
  • Connie Francis - Everybody's Somebody's Fool.mp3
  • Connie Francis - Fallin'
   Connie Francis - Fascination.MP3
  • Connie Francis - Follow the boys
   Connie Francis - Frankie
   Connie Francis - Half As Much.MP3
  • Connie Francis - Have Yourself A Merry Little Christmas.mp3
  • Connie Francis - Heartaches By The Number(1).mp3
  • Connie Francis - Hearts Of Stone.MP3
  • Connie Francis - Hurt.mp3
  • Connie Francis - I Can't Stop Loving You(1).mp3
  • Connie Francis - I Fall To Pieces.MP3
  • Connie Francis - I Really Don't Want To Know(1).mp3
  • Connie Francis - I Walk The Line.MP3
  • Connie Francis - I´ll Be With You In Apple Blossom Time.MP3
  • Connie Francis - I´m A Fool To Care.MP3
  • Connie Francis - I'm gonna be warm this winter
   Connie Francis - I'm sorry I made you cry
   Connie Francis - I'll Be Hombe For Christmas.mp3
  • Connie Francis - If I Didn't Care.mp3
  • Connie Francis - If You Got The Money, I´ve Got The Time.MP3
  • Connie Francis - Lipstick On Your Collar.mp3
  • Connie Francis - Making Believe.MP3
  • Connie Francis - Many Tears Ago.mp3
  • Connie Francis - Melody Of Love.MP3
  • Connie Francis - Misty Blue.mp3
  • Connie Francis - Mule Skinner Blues.MP3
  • Connie Francis - My Buddy.MP3
  • Connie Francis - My Happyness.mp3
  • Connie Francis - My Heart Has A Mind Of It's Own.mp3
  • Connie Francis - My Special Angel.MP3
  • Connie Francis - No Letter Today.MP3
  • Connie Francis - O Little Town Of Bethlehem.mp3
  • Connie Francis - Oh, Lonesome Me.MP3
  • Connie Francis - Oh Susanna
   Connie Francis - Old Time Rock And Roll.mp3
  • Connie Francis - Please Help Me I´m Falling.MP3
  • Connie Francis - Second hand love
   Connie Francis - Send Me The Pillow That You Dream On.MP3
  • Connie Francis - Silent Night, Holy Night.mp3
  • Connie Francis - Singing The Blues.MP3
  • Connie Francis - Someday (You'll Want Me To Want You)(1).mp3
  • Connie Francis - Stupid Cupid.mp3
  • Connie Francis - Teddy
   Connie Francis - Tennessee Waltz.MP3
  • Connie Francis - The Christmas Song.mp3
  • Connie Francis - The First Noel.mp3
  • Connie Francis - The Impossible Dream
  • Connie Francis - The Lord's Prayer.mp3
  • Connie Francis - The Twelve Days Of Christmas.mp3
  • Connie Francis - Three O´Clock In The Morning.MP3
  • Connie Francis - Till We Meet Again.MP3
  • Connie Francis - Together.mp3
  • Connie Francis - Torn Between Two Lovers.mp3
  • Connie Francis - True Love.MP3
  • Connie Francis - Vacation.mp3
  • Connie Francis - Violino Tzigano
  • Connie Francis - Wabash Cannonball.MP3
  • Connie Francis - Walk On By.MP3
  • Connie Francis - When Irish Eyes Are Smiling
  • Connie Francis - Where The Boys Are.mp3
  • Connie Francis - White Christmas.mp3
  • Connie Francis - Who's Sorry Now.mp3
  • Connie Francis - Winter Wonderland.mp3
  • Connie Francis - Wolverton Mountain.MP3
  • Connie Francis - You Can´t Be True, Dear.MP3
  • Connie Francis - You Forgot To Remember.MP3
  • Connie Francis - Your Cheatin' Heart.mp3
  • Connie Francis - You're gonna miss me
   Connie Francis Hank Williams Jr - Blue Blue Day.mp3
  • Connie Francis Hank Williams Jr - Bye Bye Love.mp3
  • Connie Francis Hank Williams Jr - If You've Got the Money.mp3
  • Connie Francis Hank Williams Jr - Making Believe.mp3
  • Connie Francis Hank Williams Jr - Mule Skinner Blues [Alternate.mp3
  • Connie Francis Hank Williams Jr - Mule Skinner Blues.mp3
  • Connie Francis Hank Williams Jr - No Letter Today [Alternate Tak.mp3
  • Connie Francis Hank Williams Jr - No Letter Today.mp3
  • Connie Francis Hank Williams Jr - Please Help Me, I'm Falling.mp3
  • Connie Francis Hank Williams Jr - Send Me the Pillow You Dream O.mp3
  • Connie Francis Hank Williams Jr - Singing the Blues.mp3
  • Connie Francis Hank Williams Jr - Wabash Cannonball.mp3
  • Connie Francis Hank Williams Jr - Walk on by.mp3
  • Connie Francis Hank Williams Jr - Wolverton Mountain.mp3

   Met Dank aan Mia voor het aanvullen

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (9 Stemmen)
  26-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tommy Edwards
   

  Tommy Edwards

  Tommy Edwards, (February 17, 1922 - October 22, 1969) was an African American singer, active during the late 50’s and early 60’s. He sang love ballads mostly, Acheiving Imortality with the hit single “It’s All in the Game” He released more than 6 albums. He had an untimely death at the age of 47 from a brain aneurysm.


  Tommy Edwards - I Really Don't Want To Know
  Tommy Edwards - It's All In The Game
  Tommy Edwards - the morning side of the mountain
  Tommy Edwards - Mr Music Man
  Tommy Edwards - I looked at heaven 2112
  Tommy Edwards - I've been there 2112 

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robertino
   

  Robertino

  Robertino werd geboren in Rome als vijfde in een gezin van 8 kinderen. Zijn vader leed aan een rugziekte en daarom woonde Roberino bij zijn tante. Waar Robertino het meest van houdt is zingen! In zijn jeugd werkte hij hard en ging dagelijks van 8 tot 5 naar school. Daarna bezocht hij de muziekschool van de beroemde Tito Schipa.

  Robertino houdt van de meest uiteenlopende soorten muziek. Zijn vertolkingen van Italiaanse volksliedjes doen ons aan niemand minder dan Gigli denken.Een bewijs van zijn veelzijdigheid verkreeg men ook Robertino de jongensrol kreeg in Puccini's "Gianni Schicchi". Als jong acteur kon men hem aan het werk zien in verschillende "Don Camillo films".


  Robertino - Anema E Cora.mp3
  Robertino - Ave Maria.mp3
  Robertino - Jamaica.mp3
  Robertino - L'Abito De Roma.mp3
  Robertino - La Paloma.mp3
  Robertino - Mama.mp3
  Robertino - Non Ti Scodar Di Me.mp3
  Robertino - O Sole Mio.mp3
  Robertino - Oh mein Papa.mp3
  Robertino - Papaveri E Papere.mp3
  Robertino - Pappagallo.mp3
  Robertino - Parlami Damore Mariu.mp3
  Robertino - Passione.mp3
  Robertino - Romantica.mp3
  Robertino - Santa Lucia.mp3
  Robertino - Signora Fortuna.mp3
  Robertino - Torna A Surriento.mp3

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (6 Stemmen)
  Archief per jaar
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  A
  5000 Volts
  Aaron Neville
  Abba
  ACDC
  Ace Cannon
  Adam and Eve
  Adam Faith
  Adamo
  Adamo 2
  Adéle Bloemendaal
  Adriano Celentano
  Afric Simone
  Agnetha Faltskog
  Al Martino
  Alain Barriere
  Albert Hammond
  Albert King
  Albert West
  Alex Valére
  Alexander Curly
  Alias Berger
  Alice Cooper
  Alvin Stardust
  Amanda Lear
  Amazulu
  Amen Corner
  America
  Amii Stewart
  Anarchic System
  André Hazes
  André van Duin
  Andy Borg
  Andy de witt
  Andy Williams
  André Brasseur
  Andre Moss
  Angelo Branduardi
  Anita Meyer
  Anja
  Anja Yelles
  Ann Christy
  Anne Marie David
  Anneke Gronloh
  Anneke Soetaert
  Anny Schilder
  Aretha Franklin
  Arie Ribbens
  Armand
  Arne Jansen
  Arno
  Arthur Conley
  Astrid Harzbecker
  Audrey Landers

  B
  B Bumble
  Baccara
  Bananarama
  Bar Kays
  Barbara Dex
  Barbra Streisand
  Bart Herman
  Bart Kaell
  Bart Van Den Bossche
  Barry & Eileen
  Barry Blue
  Barry Mann
  Barry White
  Bata Ilic
  Bay City Rollers
  Beatles
  Bee Gees
  Bellamy Brothers
  Belle Epoque
  Belle Perez
  Ben Cramer
  Benny Neyman
  Benny Scott
  Berdien Stenberg
  Bernd Clüver
  Bert Kaempfert
  Bert Weedon
  Bette Midler
  Betty Wright
  Big Bill
  Bill Black's Combo
  Bill Forbes
  Bill Haley
  Bill Justis
  Billy Ocean
  Billy Preston
  Billy Swan
  Billy Vaughn
  Bing Barlow
  Bing Crosby
  Blondie
  Blue Angel
  Blue Haze
  Blue Diamonds
  Blue Mink
  Blue Moon Rockers
  Blue Ridge Rangers
  Bob & Earl
  Bob Azzam
  Bob Benny
  Bob Marley
  Bobbejaan Schoepen
  Bobby Day
  Bobby Darin
  Bobby Lee Trammell
  Bobby Goldsboro
  Bobby Prins

  Bobby Ranger
  Bobby Setter Band
  Bobby Solo
  Bobby Stevens
  Bobby Vee
  Bobby Vinton
  Bobbysocks
  bolland & bolland
  Boney M
  Bonnie Pointer
  Bonnie St.Claire
  Booker T
  Boys town gang
  Boudewijn de Groot
  Bow Wow Wow
  Box Tops
  Boxcar Willie
  Bread
  Brenda Lee
  Brian
  Brian Hyland
  Brigitte Bardot
  Brotherhood of Man
  Brunner & Brunner
  Bruce Low
  Bruce Springsteen
  Brussel 1
  Bucks Fizz
  Buddy Holly
  Buddy Knox
  Burt Blanca
  BZN

  C
  C Jerome
  Camillo
  Captain Cook
  Carl Douglas
  Carl Mann
  Carl Perkins
  Carly Simon
  Carol Jiani
  Carola
  Carpenters
  Cat Stevens
  Caterina Valente
  CC Catch
  Cees en Marjan
  Champaign
  Charléne
  Charles Aznavour
  Charlie Rich
  Chas & Dave
  Cher
  Cherrie van Gelder-Smith
  Cherry Laine
  Chi Coltrane
  Chicago
  Chicory Tip
  Chip Taylor
  Chris Andrews
  Chris De Burgh
  Chris Howland
  Chris Montez
  Chris Rea
  Chris Roberts
  Chrispian St Peters
  Christian Anders
  Christian Vidal
  Christoff
  Christophe
  Chubby Checker
  Chuck Berry
  Chris Andrews
  Cindy & Bert
  Ciska Peters
  Claire & Henk
  Clark Richard
  Claudia Sylva
  Cliff Richard
  Cliff Rilly
  Clifton Chenier
  Clouseau
  Clout
  Coast to coast
  Cocktail Trio
  Colinda
  Commodores
  Connie Francis
  Conny & Danny Fabry
  Conny Froboess
  Conny Vink
  Conquistador
  Conway Twitty
  Corrie Van Gorp
  Corry Brokken
  Corry Konings
  Costa Cordalis
  Creedence Clearwater Revival
  Crystals
  Culture Club
  Curtie & The Boombox
  Curtis Lee
  Cyndi Lauper

  D
  Dale Hawkins
  Dalida
  Dan Ellery
  Dana Winner
  Danny & the Juniors
  Danny Hoekstra
  Dario Moreno
  Darts
  Dave Berry
  Dave Dee,Dozy Beaky Mick & Tich
  David Bowie
  David Dundas
  Dean Martin
  Decap-sound 2
  Dee D Jackson
  De Alpenzusjes
  De Belcanto's
  De Cap-Orgel uit Herselt
  De Deurzakkers
  De Electronica's
  De Four Tak
  De Havenzangers
  De Heikrekels
  De Kermisklanten
  De Kreuners
  De Makkers
  De Marlets
  De Melando's
  De Mens
  De Roffels
  De Romeo's
  De Selvera's
  De Spelbrekers
  De Stemmingmakers
  De Strangers
  De Straatmuzikanten
  De Vrijbuiters
  Demis Roussos
  Dennie Christian
  Detroit Emeralds
  Diana Ross
  Dick Brave & The Backbeats
  Die Flippers
  Dion & The Belmonts
  Dionne Warwick
  Dire Straits
  Dixie Aces
  Dizzi Man's Band
  Doe Maar
  Dolly Dots
  Dolly Parton
  Don Gibson
  Don McLean
  Don Rosenbaum
  Donna Hightower
  Donna Lynton
  Donna Summer
  Donny Osmond
  Doris D & The pins
  Dynamic Rockers
  Duane Eddy
  Duo De Koning
  Duo Onbekend
  Dr.Hook
  Drafi Deutscher
  Drukwerk


  E
  Earth & Fire
  Eddie Cochran
  Eddie Rabbitt
  Eddy Christiani
  Eddy Grant
  Eddy Mars
  Eddy Smets
  Eddy Wally
  Edison Lighthouse
  Edmundo Ros
  E.L.O.
  El DeBarge
  Elton John
  Elvis Presley 1
  Engelbert Humperdinck
  Enny Denita
  Enrico Macias
  Eydie Gorme
  Eric Clapton
  Erik Marijsse
  Erik Van Neygen
  Eruption
  Esther Philips
  Evening Stars
  Expo-brood

  F
  Fabian
  Fabry's
  Fancy
  Fantastique
  Fats Domino
  Fernando Express
  Ferre Grignard
  Flash and the Pan
  Floyd Cramer
  Focus
  Fortunes
  Four Seasons
  Four Tops
  FR David
  Francesco Napoli
  Francine Jordi
  Francis Goya
  Francoise Hardy
  Frank Ferrari
  Frank Galan
  Frankie Avalon
  Frankie Laine
  Franky Boy
  Freddy Quinn
  Frank & Mirella
  Frank Sinatra 
  Frank Valentino
  Franka
  Frans Duijts
  Freddy Breck
  Freddy Cannon
  Freddy Fender
  Frida
  Frieda Linzi

  G
  Gary Glitter
  Gary Moore
  Gebroeders Brouwer
  Geier Sturzflug
  Gene Cotton
  Gene Vincent
  Gerd Boettcher
  Gert Timmerman
  Gerard Cox
  Geordie
  George Mc Crae
  George Baker
  George Harrison
  Georgie Fame
  Geraint Watkins
  Gerard de Vries
  Gerard Lenorman
  Geschwister Hofmann
  G.G.Anderson
  Gibson Brothers
  Gigantjes
  Gigliola Cinquetti
  Gilbert Bécaud
  Gilbert O'Sullivan
  Gilla
  Gitte
  Gladys knight & the pips
  Glen Campbell
  Gloria Gaynor
  Golden Earring
  Gonnie Baars
  Goombay Dance Band
  Gottlieb Wendehals
  Grace Jones
  Grand Funk
  Grease
  Guido Belcanto
  Günter Noris
  Gunther Neefs
  Guy Mardel
  Guys 'n' Dolls
  Guus Meeuwis

  H
  Hamilton Bohannon
  Hank Mizell
  Hank The Knife & The Jets
  Hanny en de Rekels
  Hansi Hinterseer 
  Harm Wolters
  Harry Belafonte
  Hazell Dean
  Heidi Bruhl
  Heike Schäfer
  Heino
  Heintje
  Helemaal Hollands
  Helmut Lotti
  Helen Reddy
  Helen Shapiro
  Henk Damen
  Henk Wijngaard
  Hepie en Hepie
  Herb Alpert
  Herman Brood
  Herman's Hermits
  Herve Vilard
  Het goede doel
  Het Holland Duo
  Het Regenboogtrio
  Highway
  Hot Butter
  Hot Chocolate
  Howard Carpendale
  Huey Lewis

  Hugo Raspoet  I
  Irving Fields
  Ike & Tina Turner
  Imca Marina
  Ingeborg
  Ireen Sheer
  Isabelle A
  Ivan Heylen
  Ivan Rebroff
  Ivo Robić

  J
  Jaap Dekker
  Jackpot
  Jack de Nijs
  Jack Jersey
  Jacqueline Boyer
  Jackie Wilson
  Jacques Brel
  Jacques Dutronc
  Jacques Herb
  Jacques Raymond
  James Last
  James LLoyd
  Jan & Zwaan
  Jan Boezeroen
  Jan De Wilde
  Jan Gorissen
  Jan Rot
  Jan und Kjeld 

  Jan Verbraeken
  Jane Birkin
  Jannes
  Jantje Koopmans
  Jay & The Americans
  Jerry Arendo
  Jerry Lee Lewis
  Jerry Lee Lewis & Friends
  Jess & James
  Jim Croce
  Jim Dale
  Jim Reeves
  Jimmy Cliff
  Jimmy Frey
  Jimmy James
  Jimmy Osmond
  JJ Cale
  Jo Erens
  Jo Leemans
  Jo Vally
  Joey Dee & Starliters
  Joe Cocker
  Joe Dolan
  Joe Harris
  Joe Tex
  Johan Verminnen
  John Denver
  John Fred and his Playboy's
  John Horton
  John Lamers
  John Larry
  John Paul Young
  John Rowles
  John Spencer
  John Terra
  John William
  John Woolley and Just Born
  Johnny & Huricanes
  Johnny Blenco
  Johnny Burnette
  Johnny Carroll
  Johnny Hallyday
  Johnny Hoes
  Johnny Jordaan
  Johnny Kid & the pirates
  Johnny Lion
  Johnny Otis
  Johnny Preston
  Johnny Restivo
  Johnny Rivers
  Johnny Rodrigues
  Johnny Tillotson
  Johnny Wakelin
  Johnny White
  Jonathan King
  José
  Juan Pardo
  Julian Lennon
  Juliane Werding
  Julio Iglesias
  Juul Kabas
  Jurgen Marcus
  J.Vincent Edwards

  K
  Kalin Twins
  Kapel van de koninklijke luchtmacht
  Kayak
  Karel Gott
  Karin Kent
  K.C.and the Sunshine Band
  Kevin Ayers
  Kim Wilde
  Kiss
  Klaus & Klaus
  Kool & the Gang
  Koos Alberts
  Kris De Bruyne  L
  La Bionda
  La Esterella
  Laid Back
  Laura Lynn
  Lee Dorsey
  Lee Towers
  Lena Zavaroni
  Lenny Kuhr
  Leo van Helmond
  Leo Sayer
  Leonard Cohen
  Les Chakachas
  Les Chats Sauvages
  Les Humphries Singers
  Letkiss
  Lieutenant Pigeon
  Liesbeth List
  Liliane Saint Pierre
  Lime
  Limbra Zusjes
  Linda de Suza
  Lindsay
  Lisa del Bo
  Little Hank
  Little Eva
  Little Richard
  Lize Marke
  Lucille Starr
  Luis Mariano
  Lobo
  Loggins & Messina
  Long Tall Ernie & The Shakers
  Los indios Tabajaras
  Lou Bandy
  Lou Bega
  Louis Prima
  Louis Neefs
  Lowland Trio
  Luisa Fernandez
  Luc Steeno
  Luc van Meeuwen
  Lulu
  Luv'
  Lynn Anderson
  Lynsey De Paul

  M
  Madonna
  Major Dundee Band
  Major Lance
  Manfred Mann
  Manhattan Transfer
  Mara Kayser
  Marc Aryan
  Marc Dex
  Marc Winter
  Margriet Hermans
  Marianne Rosenberg
  Marianne Weber
  Marie Osmond
  Matchbox
  Martha Reeves
  Martijn
  Mary Hopkin
  Marva
  Max Romero
  Maxine  Nightingale
  Maywood
  Meat Loaf
  Medicine Head
  Melchior
  Melina Mercouri
  Melody Sisters en Black & White
  Micha Marah
  Michael Jackson
  Michael Stein
  Michél Delpech
  Micky Day
  Middle of the road
  Miek & Roel
  Mieke
  Mieke Telkamp
  Miel Cools
  Mighty Sparrow
  Micky
  Mike Berry
  Mike Brant
  Mike Oldfield
  Mikis Theodorakis
  Millie Jackson
  Millie Small
  Mink DeVille
  Miquel Brown
  Miquel Rios
  Mireille Mathieu
  Modern Talking
  Monique Smit
  Moustache
  Mouth&MacNeal
  MFSB
  Mr Acker Bilk
  Mungo Jerry
  Musical Youth

  N
  Nana Mouskouri
  Nancy Sinatra
  Nat Gonella
  Nat King Cole
  Neil Diamond
  Neil Sedaka
  Nelly Jane
  Nick Lowe
  Nick MacKenzie
  Nick Straker Band
  Nick en Simon
  Nico Haak
  Nicole
  Nik Kershaw
  Nini Rosso
  Nino de Angelo
  New Four
  Noordzee Duo
  Norbert
  Normaal
  Norman Greenbaum

  O
  Octopus
  Ohio Express
  Olga Lowina
  Olivia Newton-John
  OMD
  Opus
  Orkest zonder naam
  Osibisa
  Osmonds
  Oscar Benton
  Oscar Harris
  Otis Redding
  Ottowan

  P
  Paloma Trio
  Paper Lace
  Pasific Gas & Electric
  Pat Benatar
  Pat Boone
  Patrick Hernandez
  Patti Labelle
  Patti Page
  Patricia Paay
  Paul de Senneville
  Paul Anka
  Paul Da Vinci
  Paul Evans
  Paul Severs
  Paul Simon
  Paula Dennis
  Penny McLean
  Percy Faith
  Percy Sledge
  Peret
  Perez Prado
  Peter Alexander
  Peter Beil
  Peter Gabriel
  Peter Kent
  Peter Koelewijn
  Peter Kraus
  Peter Maffay
  Peter Orloff
  Petra
  Petula Clark
  Phil & John
  Philippe Robrecht
  Piet Veerman
  Pink Floyd
  Piraten
  P J Proby
  Plastic Bertrand
  Pointer Sisters
  Pop Tops
  Procol Harum
  Pussycat

  Q

  R
  Racey
  Radi Ensemble
  Ral Donner
  Ralf Bendix
  Ramses Shaffy
  Ray Charles
  Ray Conniff
  Ray Franky
  Ray Peterson
  Ray Smith
  Raymond van het Groenewoud
  R.B.Greaves
  Redbone
  Regento Stars

  René and Angela
  René and his Alligators
  René Becker
  René Carol
  René Froger
  Renée De Haan
  Reparata & The Delrons
  Rex Gildo
  Ria Valk
  Ricchi e Poveri
  Richard Anthony
  Richard Clayderman
  Rick James
  Ricky Davids
  Ricky Gordon
  Ricky Nelson
  Righeira
  Rijk De Gooyer
  Rika Jansen
  Ringo Starr
  Rita Corita
  Rita Deneve
  Rita Hovink
  Ritchie Valens
  Rob De Nijs
  Robert Gordon
  Robertino
  Roberto Blanco
  Roberto Delgado
  Roberto Jacketti & The Scooters
  Rocco Granata
  Rockabilly
  Rockin' Sidney
  Rocky Burnette
  Rocky Sharpe
  Rod McKuen
  Rod Stewart
  Roger Glover
  Roger Whittaker
  Roland Kaiser
  Roland W
  Rolling Stones
  Ronnie Tober
  Ronny Temmer
  Rosy & Andres
  Roy Black
  Roy Orbison
  Rubettes
  Rudi Carrell
  Ruth Mc Kenny
  Royal Showband Waterford
  Ryan Paris

  S
  Sacha Distel
  Sailor
  Salim Seghers 
  Sam Cooke
  Sam Gooris
  Samantha
  Sammy Davis JR
  Sandy
  Sandie Shaw
  Sandra Kim
  Sandra Reemer
  Sandy Nelson
  Sanne
  Santana
  Sarah Brightman
  Sarah Vaughan
  Saskia & Serge
  Schriebl en Hupperts
  Scott McKenzie
  Serge Gainsbourg
  Shakin' Stevens
  Sharif Dean
  Shawn Elliott
  Sheila B Devotion
  Shocking Blue
  Showaddywaddy
  Silver Convention
  Silvia Swart 
  Sinitta
  Sir Douglas Quintet
  Sir Henri & his Butlers
  Skeeter Davis
  Slade
  Sly & The Family Stone
  Small Faces
  Smokie
  Soeur Sourire
  Sommerset
  Sonny & Cher
  Soulful Dynamics
  Soulsister
  Spargo
  Spider Murphy Gang
  Spooky & Sue
  Stafke Fabri
  Stars on 45
  Status Quo
  Stealers Wheel
  Stef Ekkel
  Stella Bos
  Steppenwolf
  Steve Harley & Cockney Rebel
  Stevie Wonder
  Stray Cats
  Studio 54 Vol 1
  Supremes
  Sutherland Brothers
  Suzie
  Suzi Quatro


  T
  10cc
  Tahiti Tamourés
  Tammy Wynette
  Tante Leen
  Tavares
  Teach-In
  Ted Herold
  Tee-Set
  Telly Savalas
  Tenpole Tudor
  Therese Steinmetz
  The Allisons
  The Allman Brothers
  The Animals
  The Archies
  The Atlantics
  The Bangles
  The Beach Boys
  The Bet
  The Big Bopper
  The Blues Busters
  The Blasters
  The Boomtown Rats
  The Browns
  The Cadillacs
  The Cascades
  The Cats
  The Championettes
  The Champs
  The Chantays
  The Classics
  The Clovers
  The Coasters
  The Contours
  The Cousins
  The Crests
  The Dakotas
  The Doors
  The Drifters
  The Dutch Boys
  The Equals
  The Everly Brothers
  The Fouryo's
  The Glitter Band
  The Hues Corporation
  The Isley Brothers
  The J. Geils Band
  The Hollies
  The Jackson Five
  The Jaguards
  The Jokers
  The Jarmels
  The Jumpers
  The Mar-Keys
  The Marbles
  The Marcels
  The Marvelettes
  The Moody Blues
  The Monkees
  The Move
  The New Inspiration
  The Padre Twins
  The Pebbles
  The Peels
  The Platters
  The Popgun
  The Ramblers
  The Righteous Brothers
  The Picknicks
  The Rock-A-Teens
  The Rollers
  The Routers
  The royal guardsmen
  The Scorpions
  The Schorts
  The Seabirds
  The Shadows
  The Shake Spears
  The Shuffles
  The Star Sisters
  The String a longs
  The Stylistics
  The Sunstreams
  The Surfaris
  The Surfers
  The Sweet
  The Teddy Boys
  The Three Degrees
  The Tielman Brothers
  The Tokens
  The Tornados
  The Trammps
  The Trashmen
  The Tremeloes
  The Troggs
  The Valliants
  The Velvets
  The Ventures
  The Waikikis
  The Walkers
  The Who
  The Yardbirds
  Theo Diepenbrock
  Tight Fit
  Tim Finn
  Tim Visterin
  Tina Charles
  Tina Rosita
  Tina Trucker
  Tol Hansse
  Tony Bass
  Tony Cabana
  Tony Christie
  Tony Corsari
  Tony Marchall
  Tony Servi
  Tony Sherman
  Tom Jones
  Tom Tom Club
  Tommy Edwards
  Tommy James & Shondells
  Tony Orlando & Dawn
  Toots Thielemans
  Tracey Ullman
  Trea Dobbs
  Trini Lopez 
  Trinity & Sofie
  Truck Stop
  Truus
  The Tokens
  Tumbleweeds
  Two Man Sound


  U
  Udo Jurgens
  Ultravox
  Umberto Tozzi
  Urbanus
  Urker zangers

  V
  Vader Abraham
  Van McCoy
  Vanessa
  Vanity Fare
  Village people
  Vic Dana
  Vikki Carr
  Vicky Leandros
  Vince Everett
  Vivi
  Viola Wills
  VOF De Kunst
  Vulcano

  W
  Wallace Collection
  Wally Tax
  Wanda jackson
  War
  Wham
  Whitney Houston
  Wigbert
  Wings 
  Will Brandes
  Will Tura de singles
  Willeke Alberti
  Willy Alberti
  Willy Schobben
  Willy Sommers
  Wim Leys
  Wolfgang Petry
  Wolter Kroes

  X

  Xandra

  Y
  Yasmine Melanie
  Yvonne de Nijs

  Z
  Zangeres zonder Naam
  Zjef Vanuytsel
  Zwarte Lola
  Zusjes Wouterse
  Z.Z. & de Maskers
  16 x Feest


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!