Jukeboxhits

Zoeken in blogMijn favorieten
 • Belgian Oldies Radio

 • Muziek
  Nr.1 1956-1964
  Nr1 1956-1964 Deel 3 en 4
  Top 40 1965
  Top 40 1966
  Top 40 1967
  Top 40 1968
  Top 40 1969 
  Top 40 1970
  Top 40 1971-1972
  Top 40 1973
  Top 40 1974
  Top 40 1975
  Top 40 1976
  Top 40 1977
  Top 40 1978
  Top 40 1979
  Top 40 1980
  Top 40 1981
  Top 40 1982
  Top 40 1983
  Top 40 1984
  Top 40 1985
  Kerstmis in muziekland
  Vergeten Parels 1
  Vergeten Parels 2
  Vergeten Parels 3
  Vergeten Parels 4
  De Pre Historie - 1950 vol 01
  De tijd van toen 2
  Die goeie ouwe tijd top 100
  Top-Hits 1960
  Superstarshine Vol1

  ***NIEUW***


  Rondvraag / Poll
  Wat is uw favoriet muziek
  Vlaamse hits
  Nederlandse
  Duitse schlager
  Franse chancon
  Engelse hits
  de jaren 50
  de jaren 60
  de jaren 70
  de jaren 80
  de jaren 90
  Bekijk resultaat


  MEER OVER :
  Guitar Boogie
  That's Alright mama
  Mona Lisa

  Inhoud blog
 • bericht
 • Octopus
 • Drukwerk
 • Nick & Simon
 • Big Bill
 • John Terra
 • Conny & Danny Fabry
 • Evening Stars
 • Gladys Knight & the Pips
 • Marianne Weber

  De muzieksite voor de echte muziekliefhebber----------HOE MEER REAKTIES HOE MEER DE SITE WORD UITGEBREID----ALLE liedjes zijn als MP3 verkrijgbaar op aanvraag
  VOOR MEER INFO MAIL ME
  04-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George McCrae  George McCrae

   

  George McCrae (West Palm Beach, Florida, 19 oktober 1944) is een Amerikaanse discozanger. Hij is vooral bekend van zijn wereldwijde nummer 1-hit Rock your baby uit 1974, die één van de eerste grote discohits was. Van 1967 tot 1977 was hij getrouwd met zangeres Gwen McCrae. Sinds 1989 is hij getrouwd met de Nederlandse Yvonne Bergsma en woont hij op Aruba en in Geleen.

   

  George McCrae werd geboren als tweede in een gezin met negen kinderen als zoon van een politieagent. Op zesjarige leeftijd zong hij, net als zijn moeder in het kerkkoor. Op de middelbare school zat hij in verschillende bandjes, waaronder The Fabulous Stepbrothers en The Jivin' Jets. In 1963 ging hij voor vier jaar bij de marine. In deze periode leerde hij toekomstige vrouw Gwen Mosley kennen. Na zijn dienstplicht richtte McCrae The Jivin' Jets opnieuw op en Gwen werd aan de bezetting toegevoegd. Niet lang daarna ging George en Gwen als duo verder. Ze trouwden en kregen een platencontract aangeboden. De opnames die ze maakten waren niet succesvol en George McCrae beëindigde zijn muzikale carrière om criminologie te gaan studeren en manager van zijn vrouw te worden, die solo verder ging. Na twee jaar kreeg hij toch weer interesse om in de muziek verder te gaan.

   

  Harry Wayne Casey (KC) en Richard Finch van de toen nog onbekende KC & the Sunshine Band hadden in februari 1974 het nummer Rock your baby geschreven. Ze wilden het echter zelf niet opnemen, omdat ze net zelf een single hadden uitgebracht en het lied te hoog was voor KC's stem. Ze dachten eraan het nummer door Gwen McCrae of Jimmy Bo Horne te laten zingen, maar omdat George McCrae toevallig in de studio was werd hem de kans aangeboden.

   

  Rock your baby werd een wereldwijde hit en stond in verschillende landen op de eerste plaats in de hitparade. In Amerika stond hij twee weken op nummer 1, in de Top 40 zeven, in de Nationale Hitparade acht weken en in Vlaanderen vijf weken. McCrae had niet op dit grote succes gerekend en had moeite met alle aandacht en waardering die hij kreeg. Rolling Stone verklaarde Rock your baby tot #1-song van 1974 en hij werd genomineerd voor een Grammy voor beste mannelijke R&B-zanger, die uiteindelijk gewonnen werd door Stevie Wonder. Na het plotselinge succes lukte het McCrae niet om met een geschikte opvolger te komen. In zijn eigen land had hij nog wel een aantal bescheiden hits, maar die bereikten geen van alle de top 30. In Europa, waar Rock your baby erg goed was aangeslagen, had McCrae nog wel een top 10-hit met I can't leave you alone, maar daarna nam ook daar het hitparadesucces af.

   

  In 1975 scoorde Gwen McCrae een Amerikaanse top 10-hit met Rockin' chair. George bleef echter de grote ster die Gwen graag had willen zijn. In 1977 liep hun huwelijk op de klippen. Niet lang daarna hertrouwde hij en verhuisde hij naar Canada. McCrae raakte daar failliet en ook zijn tweede huwelijk mislukte. Begin jaren 80 verliet hij even de muziek en ging hij werken als portier in een hotel en had hij een baantje in een supermarkt. In 1984 pakte hij de draad weer op en bracht het album One step closer een een gelijknamige single uit. In Amerika bleef zijn come-back onopgemerkt, maar in Europa bereikte hij de onderste regionenen van de hitlijsten.

   

  Door een misverstand kwam in januari 1986 in de media dat George McCrae zou zijn overleden aan kanker. De Amerikaanse media hadden hem echter verward met de zanger-acteur Gordon MacRae. Door de hardnekkigheid van het gerucht, werd hij minder vaak gevraagd voor optredens en werd soms gedacht dat hij een George McCrae-imitator was. Hierdoor en omdat hij in Europa meer waardering kreeg, ging hij vanaf dat jaar toeren door Europa. In 1988 verhuisde hij naar Nederland waar hij een jaar later trouwde met het Nederlandse model Yvonne Bergsma. Met haar is hij nog steeds getrouwd en woont hij afwisselend op Aruba, in Geleen en in West Palm Beach. In de jaren 90 heeft hij nog een aantal albums opgenomen en in 2003 verscheen zijn laatste album, die echter voor het grote publiek onbekend zijn gebleven. Wél heeft hij nog steeds succes met optredens.

   

  In 2007 nam zijn dochter Marcella McCrae, die hij in 1988 had verwekt bij zijn toenmalige Italiaanse vriendin Rosanna Molignini, deel aan de Duitse versie van Popstars. Zij moest het voor het televotende publiek afleggen tegen de Nederlandse Tialda van Slogteren en liep zo een plaats in de popgroep Room2012 mis.

   

  George McCrae - Dont You Feel

  George McCrae - honey i

  George McCrae - I ain’t lying

  George McCrae - I Get Lifted(1)

  George McCrae - It's Been So Long(1)

  George McCrae - Kiss_me

  George McCrae - Lets_dance

  George McCrae - Look_At_You

  George McCrae - Nice_and_slow

  George McCrae - One_Step_Close

  George McCrae - Rock Your Baby  1303

  George McCrae - Sing A Happy Song

  George McCrae - When_A_Girl_Do

  George McCrae - you_dont_know

   

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  03-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tony Orlando and Dawn  Tony Orlando and Dawn

   

  Tony Orlando and Dawn was een Amerikaanse popgroep uit de jaren zeventig. Van origine heette de groep simpelweg Dawn, en vervolgens werd de naam gewijzigd in Dawn, featuring Tony Orlando, toen bleek dat er al meerdere bands waren die zich Dawn noemden.

   

  De groep ontstond in 1970 toen Tony Orlando het liedje Candida ontdekte. Orlando had als coverzanger in de zestiger jaren enkele Top-40 hits gehad, maar was inmiddels gestopt met zingen. Het nummer Candida werd door hem ingezongen, maar hij bracht het uit onder de artiestennaam Dawn zodat, als het zou floppen, hij niet met het nummer zou worden geassocieerd. Het achtergrondkoor werd gevormd door Sharon Greane, Jay Siegel en Toni Wine (die het nummer mede had geschreven).

   

  Het nummer Candida bereikte een derde plaats in de Billboard Hot 100, en Orlando besloot zijn zangcarrière weer op te pakken. De bandnaam werd vastgesteld op Dawn, featuring Tony Orlando. In 1971 had de groep een nummer-1 hit met Knock three times, maar met zangpartners Telma Hopkins en Joyce Vincent Wilson had de groep in 1973 haar grootste hit: Tie a Yellow Ribbon 'Round the Ole Oak Tree.

   

  In 1974 kreeg de groep een televisieprogramma, als opvolger van The Sonny and Cher Comedy Hour, dat tot 1976 zou worden uitgezonden. Onder de nieuwe naam Tony Orlando and Dawn had de groep in de jaren zeventig nog een aantal hits, en in 1991 kwam nog eenmaal een single uit: With Ev'ry Yellow Ribbon (That's Why We Tie 'Em).

   


  Dawn - I can't believe how much i love you 1222
  Dawn - Knock three Times

  Dawn - Tie A Yellow Ribbon Round The Ole Oak Tree 1222

  Dawn - Typical american love song 6058
  Dawn - With all my heart 6058

  Tony Orlando & Dawn - Candida

  Tony Orlando & Dawn - Cupid

  Tony Orlando & Dawn - he don't love you like i love you

  Tony Orlando & Dawn - I Play And Sing

  Tony Orlando & Dawn - Look in My Eyes Pretty Woman

  Tony Orlando & Dawn - Morning Beautiful

  Tony Orlando & Dawn - Say Has Anybody Seen My Sweet Gypsy Ro

  Tony Orlando & Dawn - Steppin' out (Gonna Boogie Tonight)

  Tony Orlando & Dawn - Summer Sand

  Tony Orlando & Dawn - Sweet Gypsy Rose 1264

  Tony Orlando & Dawn - The spark of love is kind'lin 1264
  Tony Orlando & Dawn - What Are You Doing Sunday

  Tony Orlando & Dawn - Who's In The Strawberry Patch With Sal

   

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amanda Lear  Amanda Lear

   

  Amanda Lear (Hongkong, 18 november 1939) is een Franse zangeres

   

  Amanda Lear begon in de jaren 1960 als mannequin. Ze werkte onder andere samen met o.a. Paco Rabanne. In dezelfde periode leerde ze de Spaanse surrealistische schilder Salvador Dalí kennen. Ze was tijdens de laatste 15 jaar van zijn leven zijn partner en zijn muze. Ze werd ook zijn lievelingsmodel.

   

  In de jaren zeventig poseerde ze voor de hoes van het Roxy Music-album "For your pleasure". Ze begon eveneens een relatie met David Bowie. Deze laatste raadde haar aan zangeres te worden. Na een aantal geflopte projecten, kreeg ze een platencontract in Duitsland. Met behulp van haar producer Anthony Monn ontpopte ze zich in de tweede helft van de jaren zeventig tot de blanke "queen of disco".

   

  In 1979 trouwde ze met de aristocraat Alain-Philippe Malagnac, de geliefde van de Franse schrijver Roger Peyrefitte. Bij een brand in hun huis in 2000 verloor hij het leven. Ook ging een groot aantal kunstwerken verloren, dat in het bezit van het paar was. Ondertussen was ze ook werkzaam als kunstschilder en schrijfster.

   

  In 2001 maakte ze een come-back in de internationale muziekwereld met het in Frankrijk geproduceerde album "Heart". Opvallende singles waren "Love boat" en "I just wanna dance again".

   

  Nadien volgden er verscheidene duetten (o.a.: "Beats of love" met Get Ready! uit België, "Martini disease" met Jet Lag uit Italië) en werden er enkele singles uitgebracht (o.a. : "Copacabana" en "Paris by night").

   

  In 2005 scoorden The Housekeepers een clubhit met Go down, een bewerking van Amanda's Queen of Chinatown.

   

  In 2006 bracht Amanda Lear een nieuwe cd uit met covers van o.a. Shirley Bassey, Sarah Vaughan, Nina Simone, Dalida, Juliette Gréco, Hildegard Knef, Eartha Kitt: "With Love". Een jaar later wordt de cd ook in Duitsland uitgegeven. Op deze Duitse release staat als bonustrack een live-versie van "Johnny".

   

  In januari 2008 brengt Amanda Lear "With Love" ook in Italië uit onder de titel "Amour Toujours". Voor deze editie worden er twee nieuwe opnames toegevoegd : "Queen Of China-Town" en een salsa-versie van "Tomorrow".

   

  In april 2009 opende Lear in de Museum Gallery Xpo Salvador Dalí in Brugge een tentoonstelling waar eigen werk naast werk van Dalí hangt.

   


  Amanda Lear - Blood and honey.mp3

  Amanda Lear - Blue tango.mp3

  Amanda Lear - Comics.mp3

  Amanda Lear - Follow me.mp3 LP161

  Amanda Lear - Hollywood flashback.mp3

  Amanda Lear - I am a photograph.mp3

  Amanda Lear - Love Your Body

  Amanda Lear - Mother look what they've done.mp3

  Amanda Lear - Pretty boys.mp3

  Amanda Lear - Queen of chinatown.mp3 LP161

  Amanda Lear - Run baby run.mp3

  Amanda Lear - These boots are made for walking.mp3

   

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (7 Stemmen)
  02-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boney M  Boney M

   

  Boney M is een discogroep, die bijzonder succesvol was in de jaren zeventig

   

  De groep werd gecreëerd door producer Frank Farian in 1975 en bestond uit vier West-Indische artiesten uit Engeland, Duitsland en Nederland: zangeressen Marcia Barrett en Liz Mitchell, model Maizie Williams en dj Bobby Farrell. Boney M is bekend van de mix van blanke en zwarte muziek; de producer Farian is blank en de zangers zijn zwart. Daarbij hebben veel nummers een zwarte (emancipatoire) achtergrond, zoals No more chain gang van het album Oceans Of Fantasy.

   

  De eerste single die Farian onder de naam Boney M uitbracht, was Baby do you wanna bump? in 1975. De schaarse teksten in dit lied werden door hemzelf ingezongen. Het nummer werd een hit en Farian besloot een team van dansers en zangers aan te trekken.

   

  De groep heeft vele wisselingen van leden gehad (Maizie Williams was het enige originele lid dat overbleef). Een van de leden, Claudia Barry, was niet tevreden met het enkel playbacken van Farians nummers en verliet de groep per direct in februari 1976, een paar dagen voor de groep een concert zou geven op een lokaal televisiestation in Saarbrücken. Op aanraden van Marcia Barrett werd Liz Mitchell, een voormalig lid van de Les Humphries Singers en op dat moment werkloos zangeres, als tijdelijke vervangster aangenomen. Farian was onder de indruk van haar optreden, en dus werkte zij ook mee aan de opname van Boney M's eerste lp, Take The Heat Off Me.

   

  Farian had eerder al nummers opgenomen met Marcia Barrett, de andere zangeres van de groep. Een aantal nummers, Lovin' or leavin' en Daddy Cool stonden ook op de Take The Heat Off Me-lp. De reacties op het album waren lauw. Toch bleef de groep intensief optreden in disco's, clubs en zelfs op jaarmarkten om een reputatie op te bouwen. De lp Take The Heat Off Me ging toch beter verkopen en behaalde een 8ste plaats in de albumlijst. In o.a. Duitsland kwam de lp op nummer 1. De grote doorbraak van de groep kwam in de zomer van 1976, toen muziek- en televisieproducer Michael "Mike" Leckebusch van Radio Bremen de groep uitnodigde voor zijn programma "Musikladen". Boney M verscheen op 18 september in zijn liveprogramma. Tegen het eind van de daaropvolgende week stond Daddy Cool op nummer 1 in de Duitse hitlijsten. Het album had evenveel succes. In Duitsland werd de ene nummer 1-hit na de andere gescoord: Sunny (1976), Ma Baker (1977), Belfast (1977), Rivers Of Babylon (1978), Rasputin (1978), Mary's Boy Child/Oh My Lord (1978) en El Lute (1979). In Nederland bereikte ook Hooray! Hooray! It's A Holi-Holiday (1979) nummer 1. Wereldwijd scoorde Boney M 35 nummer 1-hits en verkocht zo'n 150 miljoen platen.

   

  Behalve het succes met Boney M kreeg de oprichter van de groep, Frank Farian, te maken met veel kritiek. Maizie Williams en Bobby Farrell – het mannelijke gezicht van de groep – hadden weinig tot geen vocale inbreng bij de muziek van Boney M. Bijna alle mannelijke vocalen, evenals een aantal refreinen in nummers als Dancing in the streets en Bye bye bluebird, werden door Farian zelf ingezongen, maar dit werd lange tijd ontkend. Conflicten tussen Farrell en Farian waren het gevolg. In een interview in 2003 gaf Farian uiteindelijk toe dat hij Farrell slechts had gekozen wegens diens persoonlijkheid en bijzondere dansstijl. De enige nummers waarop Bobby Farrell te horen is, zijn Boonoonoonoos (1981) en Happy Song (1984). Bobby en Maizie zongen echter wel echt tijdens concerten. Daar had Farian geen vocale inbreng bij.

   

  Farrell werd in 1982 vervangen door Reggie Tsiboe. Hij begon vruchteloos een solocarrière en kreeg tenslotte hulp van Farian die voor Farrell en Boney M de hit Happy Song produceerde en Farrell in 1985 weer terughaalde naar Boney M. In 1986 stopte de groep, om in 1988 weer bij elkaar te komen. In 1989 viel het doek opnieuw.

   

  Rivers of Babylon, waarvan de tekst gedeeltelijk afkomstig is uit de Psalmen 19 en 137, werd de op één na best verkopende single aller tijden in Engeland in 1978, terwijl de tweede A-kant Brown girl in the ring veel werd gedraaid in radioprogramma's. Er werden rond de 2 miljoen exemplaren van verkocht. In de Nationale Hitparade stond de single 11 weken op #1. Door de verkoop van 400.000 singles was het in 1978 de bestverkochte single van Nederland.

   

  De groep had een tweede miljoenensucces met hun versie van de calypso-klassieker Mary's boy child, oorspronkelijk van Harry Belafonte. In een lijst van de best verkochte singles in Engeland, uitgegeven in 2002, stond Boney M op een respectievelijk vijfde en tiende plaats met de twee bovenstaande singles. Het is de enige act die twee keer in de top 10 stond; iets dat zelfs The Beatles niet wisten te bereiken.

   

  Boney M werd, samen met ABBA, een van de weinige westerse bands die ook succes behaalden buiten Europa en de VS, met name in landen als India en Sri Lanka. De groep kende diverse bezettingswissellingen en viel na 1992 uiteen in drie formaties die ieder rond een voormalig groepslid zijn geformeerd. Later zouden dat vier formaties worden. Hierbij mag worden aangemerkt dat de formatie met Bobby Farrell het meest succesvol is gebleken, dit mede door de herkenbaarheid en authenticiteit van de act.

   

  Boney M - 10.000 Lightyears 1760
  Boney M - Baby do you wanna bump.mp3

  Boney M - Bahama mama.mp3

  Boney M - Bahama.mp3

  Boney M - Belfast.mp3

  Boney M - Brown girl in the ring.mp3 LP161/6018

  Boney M - Children of paradise.mp3 1575

  Boney M - Consuela biaz 1645

  Boney M - Daddy cool.mp3
  Boney M - Dancin' in the street LP161

  Boney M - El lute.mp3

  Boney M - Felicidad.mp3

  Boney M - Gadda-da-vida 1575
  Boney M - Gotta go home.mp3

  Boney M - Happy song.mp3

  Boney M - Hooray! hooray! it's a holi holiday.mp3 1561

  Boney M - I`m born again.mp3

  Boney M - I See A Boat On The River

  Boney M - Kalimba de luna.mp3 1760

  Boney M - Ma baker.mp3

  Boney M - Malaika.mp3 1645

  Boney M - Mary's boy child oh my lord.mp3 LP161

  Boney M - Mega mix.mp3

  Boney M - My cherie amour.mp3

  Boney M - New York City 1467
  Boney M - Nightflight to venus.mp3

  Boney M - No woman no cry.mp3

  Boney M - Painter man.mp3 LP161

  Boney M - Rasputin.mp3 LP161
  Boney M - Ribbons of blue 1561/LP8004

  Boney M - River of babylon.mp3 6018
  Boney M - Still i'm sad 1072

  Boney M - Sunny.mp3 1467

  Boney M - Take the heart off me.mp3

  Boney M - The calendar song.mp3

  Boney M - The summer mega mix.mp3

  Boney M - We Kill The World

  Stars on 45 - Boney M Megamix Medley

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (7 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Middle of the Road  Middle of the Road

   

  Middle of the Road is een band uit Glasgow (Schotland) die in 1971 doorbrak met de hit Chirpy Chirpy Cheep Cheep. Deze plaat was op dat moment ook een hitsucces van Lally Stott.

   

  De bezetting bestond uit zangeres Sally Carr (28 maart 1945) een voormalig kapster, Ken Andrew (drums) en de broers Eric (basgitaar) en Ian McCredie (gitaar).

  De band ontstond halverwege de jaren zestig onder de naam Part Four. Later noemden ze zich Los Caracas. Pas in 1970 werd de naam van de band Middle of the Road.

   

  Voordat Middle of the Road wordt opgericht, verdienen de leden hun brood als kapster (Sally), cameraman (Ken), vertegenwoordiger (Eric) en opzichter (Ian). Op uitnodiging van een Argentijnse manager - die zegt in zijn geboorteland te beschikken over belangrijke contacten met grote tv-maatschappijen - vertrekt de groep in het voorjaar van 1970 naar Italië met de bedoeling daar aan te monsteren op een cruiseschip naar Argentinië. Eénmaal in de haven van Genua beland, komt men tot de ontdekking dat er helemaal geen cruiseschip naar Argentinië vertrekt. Ook de Argentijnse manager is opeens verdwenen en, veel erger, met hem de laatste spaarcenten van de groep.

  Om toch aan geld te komen, treedt Middle of the Road op in diverse lokale clubs in Florence en Rome. Het is in die laatste stad dat de groep bij toeval wordt ontdekt door een Italiaanse A&R-manager. Hij biedt de groep een platencontract aan en brengt hen in contact met producer Giacomo Tosti. Via hem wordt Middle of the Road gevraagd een duet op te nemen met Sophia Loren voor haar film "La Moglie Del Prete" (de vrouw van de priester).

   

  In 1971 deed de band mee aan het San Remo festival in Italië. Door dit optreden kreeg de formatie een platencontract bij RCA. Hun eerste plaatopnamen vonden plaats in Studio One van RCA in Rome. Hun doorbraak kwam met "Chirpy chirpy cheep cheep" na een optreden in het televisieprogramma Top of the Pops van de BBC. In totaal worden er ruim tien miljoen exemplaren verkocht. Veel hits volgden waaronder Soley Soley, Sacramento en Talk of the USA. In de Daverende Dertig werd Sacramento de hit van het jaar. De belangrijkste albums voor RCA waren Acceleration en Drive on.

   

  In 1973 verbrak de band het platencontract met RCA en sloot een overeenkomst met het Duitse label Ariola Eurodisc. Het eerste album onder dit label verscheen in 1973 onder de titel Music Music.

   

  In 1976 nam de band haar laatste album op. In dat jaar vertrok ook zangeres Sally Carr uit de band en begon een solo-carrière. In 1978 verliet ook Ken Andrews de band. De overgebleven bandleden maakten een doorstart met een nieuwe zangeres, Linda Carroll.

  De term middle of the road wordt gebruikt om een bepaalde muziekstroming aan te geven. Aan deze lekker in het gehoor liggende popmuziek heeft Middle of the Road een fantastische invulling gegeven. Vooral radiostations die deze mainstream-muziek draaien hanteren dit begrip, zoals Radio 2 en Radio 10 gold.

     Middle of the road - Bottoms Up 6183

  Middle of the road - Chirpy chirpy cheep cheep.mp3

  Middle of the road - Give it time 6186
  Middle of the road - Honey no.mp3

  Middle of the road - I can't tell the bottom from the top.mp3

  Middle of the road - Kailakee kailakoo.mp3

  Middle of the road - Louise (my little ship).mp3

  Middle of the road - Love sweet love.mp3 6184

  Middle of the road - The Medley 1611
  Middle of the road - Medicine woman.mp3

  Middle of the road - Postcard 1611
  Middle of the road - Queen bee.mp3

  Middle of the road - Sacramento (a wonderful town).mp3  6184

  Middle of the road - Samson and Delilah.mp3 6185

  Middle of the road - See the sky 6183
  Middle of the road - Soley soley.mp3

  Middle of the road - The talk of all the USA.mp3 6185

  Middle of the road - Try a little understanding.mp3

  Middle of the road - Tweedle dee, tweedle dum.mp3 6186

  Middle of the road - Yellow boomerang.mp3

  Middle of the road - Yellow river.mp3

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  01-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.meezingers 001
  Klik op de afbeelding om de link te volgen


  Nederlandstalige meezingers 001

  Andre Hazes - Bloed, zweet en tranen.mp3

  Anneke Drent - Achter de wolken schijnt de zon.mp3

  Corrie Konings - Mijn stil verdriet.mp3

  De havenzangers - Ik zie 'n pils.mp3

  Astrid Nijgh - Ik doe wat ik doe.mp3

  Eddy Wally -  Achter De Coulissen Van Parijs.Mp3

  Danny Cardo - Jij bent veel te mooi.mp3

  Anita - Wees Bevriend Met Kleine Dingen.mp3

  Imca Marina - Fiësta Nuda.mp3

  De alpenzusjes - Tiroler babysittersong.mp3

  Helmut Lotti - Ave Maria No Morro.mp3

  Conny vandenbos - Sjakie van de Hoek.mp3

  Benny Neyman - Waarom fluister ik je naam nog.mp3

  New Four - Meisje ik ben een zeeman.mp3

  Alex - Patty's Broken Reed Polka.mp3

  Highway - I gotta know.mp3

  Ben Cramer - Zai Zai Zai.mp3

  Will Tura - Eenzaam zonder jou.mp3

  De Vlaamse Vedetten - Aan De Noordzeekusten.mp3
  Andre van Duin - Als de zon schijnt.mp3

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (6 Stemmen)
  31-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharif Dean  Sharif Dean

   

  Sharif Dean (Sharafeddinne Kharroubi) (Casablanca, 14 augustus 1947) is een Algerijns-Frans muzikant; hij werd geboren uit een Franse moeder en Algerijnse vader. Als kind verhuisde hij naar Parijs, waar hij in aanraking kwam met de moderne muziek. Hij won daar de prestigieuze talentenjacht van Radio Monte Carlo.

   

  Door deze winst kreeg hij heel wat opdrachten in een aantal Duitse nachtclubs. Tussendoor studeerde hij in Brussel, waar hij in 1971 een universitaire graad behaalde in filosofie en letterkunde. Daarna richtte hij zich volledig op zijn zangcarrière.

   

  Met de Belgische producer Jean Huygmans nam hij in 1972 zijn eerste single op, Mary-Ann, dat geen hit werd. In 1973 lukte het wel. Sharif schreef Do You Love Me?. Hij kreeg vocale hulp van ene Eveline D'Haese, een Belgische zangeres die wel vaker studiowerk deed, oa voor Luc Hensill.

   

  Do You Love Me? is de eerste Belgische plaat die de nummer 1 positie behaalt in een Nederlands jaaroverzicht

   

  Sharif Dean - Do you love me (original)

  Sharif Dean - In The Summer Holidays

  Sharif Dean - Me Amas

  Sharif Dean - No More Troubles

  Sharif Dean - STAND BY ME

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (7 Stemmen)
  20-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul Severs  Paul Severs

   

  Paul Severs (Huizingen, 26 juni 1948) is een Vlaams zanger, bekend in Vlaanderen en Wallonië. Hij is tevens muzikant en liedjesschrijver.

   

  Hij was voorlaatste uit een gezin van zeven. Op college volgde hij 5 jaar avondlessen piano en kocht hij zijn eerste gitaar.

   

  Door Pater Pax kwam hij bij Jean Kluger terecht en die zag meteen het talent van Paul Severs zitten. Geen wonder dat ik ween werd zijn eerste plaatje. Daarna tekende hij een contract bij Sylvain Tack (de platenfirma "Start"). Met deze firma maakte Paul een aantal grote hits zoals Ik ben verliefd op jou, Ieder mens, Ik heb rozen voor je mee en Vaarwel en tot weerziens.

   

  Bij de platenfirma Telstar maakte Paul een stevige comeback met Zeg eens meisje en 'oh little darling. Ook in Wallonië scoorde hij toen een nummer 1 hit met Toutes les filles. Bijna iedere dag staat hij nu nog altijd zowel in Vlaanderen als in Wallonië op het podium...

   

  Paul Severs vierde in juli 2006 zijn jubileum "40 jaar op de planken". Hij schrijft meestal zijn teksten en muziek zelf.

   

  In 2007 kwam Geen wonder dat ik ween opnieuw uit door de film Firmin met Chris Van den Durpel

   

  Paul Severs - Al de mensen zoeken naar geluk 4133
  Paul Severs - Al die tranen in je ogen 5248/8033

  Paul Severs - Blauwe nacht

  Paul Severs - Boulevard de la Madeleine
  Paul Severs - Buona sera signorina 5252
  Paul Severs - Don't cry cherie 4133
  Paul Severs - Een oude man L45/5250

  Paul Severs - Eine Liebe ohne Ende

  Paul Severs - El sol (instr) L45

  Paul Severs - Geen wonder dat ik ween

  Paul Severs - Hallo Mevrouw

  Paul Severs - he suzie

  Paul Severs - Heel alleen

  Paul Severs - Ieder mens L45

  Paul Severs - Ik Ben Verliefd Op Jou 5252
  Paul Severs - Ik kan je nooit meer vergeten 1082

  Paul Severs - Ik heb rozen voor je mee L45/5250

  Paul Severs - Ik wil dansen

  Paul Severs - irina

  Paul Severs - johnny rij zo snel niet

  Paul Severs - Kleine vogel

  Paul Severs - kom dichter bij

  Paul Severs - Kom terug 5248
  Paul Severs - kusjesdans

  Paul Severs - Liefste meisje 1082

  Paul Severs - Little darling

  Paul Severs - Loop niet voorbij
  Paul Severs - Maar toen kwam jij 4009
  Paul Severs - Meisjelief "I want you" 1047

  Paul Severs - Music on the rocks (1971) 1175

  Paul Severs - Niki, pas op

  Paul Severs - Oh Danny Boy

  Paul Severs - Return to me

  Paul Severs - Rocky 8014

  Paul Severs - Rode lippen moet je kussen

  Paul Severs - Rozen zonder doornen
  Paul Severs - Slow

  Paul Severs - Sterrennacht met jou

  Paul Severs - Vaarwel en tot weerziens(1971)  1175/8014 
  Paul Severs - Vrij

  Paul Severs - Waarom, ach waarom
  Paul Severs - Wat nu , my love 4009
  Paul Severs - Yeah 1109

  Paul Severs - Ze komt terug

  Paul Severs - Zeg 'ns meisje

  Paul Severs Feat. Liesje - Ik leef alleen nog maar voor jou

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
  19-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Freddy Breck  Freddy Breck

   

  Freddy Breck, artiestennaam van Gerhard Breker, (Sonneberg (Thüringen), 21 januari 1942 - Rottach-Egern (Beieren), 17 december 2008) was een Duits zanger, componist en producent. Hij was vooral bekend door zijn schlagerliedjes uit de jaren 70.

  Breck studeerde machinebouw. Na het einde van zijn studies werd hij ontdekt als zanger. In 1972 had hij zijn eerste hit met Überall auf der Welt, waarvan de melodie gebaseerd was op een lied van het slavenkoor uit Nabucco van Giuseppe Verdi. Het bezorgde Freddy Breck meteen zijn eerste gouden plaat. Daarna zouden nog meer hits volgen die gebaseerd waren op bekende klassieke melodieën.

   

  In april 1974 bereikte hij met een Engelstalige single een notering in de Britse hitparade. So in love with you behaalde er de 44ste plaats.

   

  Vanaf de jaren 80 begon hij zich meer toe te leggen op het componeren van liedjes voor andere zangers. In die periode trad hij in het gezelschap van Dennie Christian, Mieke en later ook Micha Marah tevens op in Vlaanderen en Nederland en zong daarbij in het Nederlands. Vanaf 1990 legde hij zich weer meer toe op het (solo) zingen, maar hij zou zijn eerdere succes nooit meer evenaren.

   

  In 1998 richtte hij samen met zijn vrouw Astrid de platenfirma Sun Day Records op en zong hij met haar als het duo Astrid & Freddy Breck.

   

  Eind 2008 overleed Freddy Breck omringd door zijn familie op 66-jarige leeftijd in zijn huis aan de Beierse Tegernsee aan longkanker.

  Freddy Breck - Annemarie.mp3

  Freddy Breck - Bianca.mp3

  Freddy Breck - Bianca Rosa 4013
  Freddy Breck - Das ist die wahre liebe.mp3

  Freddy Breck - Dat is pas ware liefde.mp3

  Freddy Breck - De avond is nog jong.mp3

  Freddy Breck - Dein ist mein lied.mp3

  Freddy Breck - Der grosse zampano.mp3

  Freddy Breck - Der weisser flieder.mp3

  Freddy Breck - Die sonne geht auf.mp3

  Freddy Breck - Die welt is vol musik.mp3

  Freddy Breck - Ein frau ist so schon wenn sie liebt.mp3

  Freddy Breck - Einmal findet jeder nach hause.mp3

  Freddy Breck - Freunde brauchen wir 8051
  Freddy Breck - Halli hallo.mp3 8053

  Freddy Breck - Iedereen heeft zijn dromen.mp3
  Freddy Breck - Ik blijf bij jou 4013

  Freddy Breck - Jessica.mp3

  Freddy Breck - Jij hoort bij mij.mp3

  Freddy Breck - Kijk uit als het om liefde gaat.mp3

  Freddy Breck - Komm in mein boot 8052
  Freddy Breck - Meisje vaar je mee.mp3

  Freddy Breck - Mit einem bunten blumenstrauss.mp3

  Freddy Breck - Monica.mp3 8051

  Freddy Breck - Rote rosen.mp3

  Freddy Breck - Uber auf der welt.mp3 8083

  Freddy Breck - Vakantie.mp3

  Freddy Breck - Von der nachtigal hab ich das jodeln gelernt.mp3

  Freddy Breck - Vrienden kom erbij.mp3

  Freddy Breck - Vrienden.mp3

  Freddy Breck - Vrijdagavond.mp3

  Freddy Breck - Wat moet ik doen.mp3

  Freddy Breck - Wie gaat er mee.mp3

  Freddy Breck - Wij zullen altijd vrienden zijn.mp3

  Freddy Breck - Es War Im Böhmerwald (1982)

  Freddy Breck - In liebe gefangen

   

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grease  Grease

   

  Grease is een Amerikaanse film uit 1978, gebaseerd op de gelijknamige musical over de jaren 50. Hoofdrollen worden vertolkt door Olivia Newton-John en John Travolta.

  Regie was in handen van Randal Kleiser.

  De film gaat over Sandy en Danny die elkaar ontmoeten op vakantie. Ze worden verliefd en aan het eind van de vakantie kunnen ze moeilijk afscheid nemen. Al snel begint de school weer en komen Sandy en Danny elkaar plotseling tegen op Rydell High. Sandy beschrijft Danny als een romantische en superlieve jongen. Maar op school staat hij bekend als een vrouwenverslinder. Wanneer ze elkaar ontmoeten beginnen de problemen. Danny is superpopulair.

   

  Niemand verwacht dat hij op het brave meisje Sandy zal vallen. Sandy is nog steeds hopeloos verliefd op haar vakantieliefde, maar door Danny's stoere gedrag wordt dit al snel minder. Ze begint met andere jongens aan te pappen, waardoor Danny op den duur jaloers wordt. Hij meldt zich bij de sportcoach om Sandy te winnen met sportieve prestaties. Tijdens een grote danswedstrijd van de school komen de twee weer nader tot elkaar, totdat Danny aan het eind van de avond met een ander meisje de sterren van de hemel danst, en dus zonder Sandy de wedstrijd wint.

   

  Hierna volgt er nog een verzoeningspoging van Danny's kant, maar hij verpest dit omdat hij Sandy het bed in probeert te krijgen, iets waar de nog maagdelijke Sandy niet aan toe is. Wanneer Danny een autowedstrijd wint tegen een vijand van school, realiseert Sandy zich dat ze Danny toch echt niet kan missen. Zelf wil ze ook veranderen, niet alleen voor hem maar ook voor zichzelf. Van braaf meisje, verandert Sandy in een coole meid terwijl Danny sportief geworden is (hij is een ' jock' ) en zo komen ze alsnog bij elkaar.

   

  01 - Frankie Valli - Grease

  02 - John Travolta & Olivia Newton John - Summer Nights

  03 - Olivia Newton-John - Hoplessly Devoted To You

  04 - John Travolta & Olivia Newton - You're The One That I Want

  05 - John Travolta - Sandy

  06 - Frankie Avalon - Beaty School Drop-Out

  07 - Stockhard Channing - Look At Me, I'm Sandra Dee

  08 - John Travolta - Greased Lightning

  09 - Cindy Bullens - It's Raining On Prom Night

  10 - Instrumental - Alone At The Drive-In Movie

  11 - Sha-Na-Na - Blue moon

  12 - Sha-Na-Na - Rock`n roll is here to stay

  13 - Sha-Na-Na - Those magic chances

  14 - Sha-Na-Na - Hound Dog

  15 - Sha-Na-Na - Born to hand jive

  16 - Sha-Na-Na - tears on my pillow

  17 - Louis St. Louis & Cindy Bullens - Mooning

  18 - Cindy Bullens - Freddy My Love

  19 - Louis St. Louis - Rock'N'Roll Party Queen

  20 - Stockhard Channing - There Are Worse Things I Could Do

  21 - Olivia Newton John - Look At Me, I'm Sandra Dee (reprise)

  22 - John Travolta & Olivia Newton-John - We Go Together

  23 - Instrumental - Love Is A Many Splendored Thing

  24 - Frankie Valli, Grease (Reprise) – Diverse

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
  18-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bee Gees


  Bee Gees

   

  Bee Gees is een popgroep rond de tweelingbroers Robin Gibb (22 december 1949, zang) en Maurice Gibb (22 december 1949 – 12 januari 2003, basgitaar, keyboard en zang) en hun oudere broer Barry Gibb (1 september 1946, gitaar en zang). De naam van de groep is - in tegenstelling tot wat velen denken - niet de afkorting "Brothers Gibb". Oorspronkelijk speelden de broers samen als the Rattlesnakes, later werd dat Wee Johnny Hayes & the Bluecats en onder die naam werden ze geïntroduceerd bij radio DJ Bill Gates. Dat gebeurde door Bill Goode, nadat hij hen aan het werk zag op het Brisbane Speedway Circuit. Bill Gates bedacht de naam "Bee Gees" en baseerde zich daarbij op zijn en Goode's initialen: BG.

  De broers zijn geboren op het eiland Man, maar in 1958 emigreren ze naar Australië. Daar begint hun carrière, en in 1967 keren ze terug naar Engeland, waar ze een groep vormen met Vince Melouney, (gitaar) en Colin Petersen, (drums). In Australië en Nederland hebben ze rond dat moment hun eerste hit met Spicks and specks, in Engeland en elders volgen nummers als New York mining disaster 1941, Massachusetts, Words, World, I've gotta get a message to you en Holiday.

   

  Na het album Odessa (1969) verlaat Robin de groep wegens artistieke meningsverschillen, en scoort een solohit met Saved by the bell. Maurice Gibb trouwt met de Schotse zangeres Lulu. De groep wordt later opgedoekt en opnieuw opgericht. Vanaf het moment dat Jive talkin' in 1975 verrassend een Amerikaanse Nummer-één hit wordt, wordt de draad weer opgepakt en met het uitkomen van de soundtrack van Saturday Night Fever in 1977 is de groep plotseling weer immens populair, en één van de belangrijkste proponenten van de disco geworden.

   

  De Bee Gees schrijven en produceren in die tijd platen van o.a. Barbra Streisand, Dionne Warwick en Diana Ross. Robin Gibb maakt wederom in 1983 een solo-LP.

   

  Na 1981 wordt het stil rond de groep, maar in 1987 maken ze hun derde come-back met het nummer You win again, een Britse nummer-één hit. Een vierde broer, Andy Gibb, eind jaren '70 van de vorige eeuw een populair tieneridool, sterft in 1988, juist toen hij als vierde lid bij de groep zou komen. Op 12 januari 2003 sterft Maurice onverwacht aan een darminfarct. Dit is een onderbreking van de bloedtoevoer naar de darmen, een zeldzame aandoening die soms optreedt bij een draaiing van de darmen waarbij het darmkanaal (meestal gedeeltelijk) afgekneld wordt. Hiervoor was Maurice in eerste instantie ook opgenomen in het ziekenhuis. Robin en Barry gaan daarop hun eigen weg met als meest opvallende resultaat een hernieuwde samenwerking tussen Barry en Barbra Streisand, Guilty pleasures in 2005. Ook de samenwerking tussen Robin en Alistair Griffin met het nummer My lover's prayer gaat goed en komt binnen op drie in Engeland. Barry en Robin zeiden dat ze nooit meer muziek zouden maken onder de naam Bee Gees, onder de naam "Brothers Gibb" traden Barry en Robin in februari 2006 voor het eerst sinds de dood van hun broer weer samen op. Op 7 september 2009 kondigden zij aan opnieuw als Bee Gees te gaan toeren.

   

  Het geluid van de Bee Gees is apart te noemen, vooral opvallend is hun zang met hoge falsetstemmen.


  Bee Gees - August October

  Bee Gees - He's A Liar

  Bee Gees - how can you mend a broken heart

  Bee Gees - How Deep Is Your Love

  Bee Gees - How Deep Is Your Love

  Bee Gees - I.O.I.O.

  Bee Gees - Jive Talkin'

  Bee Gees - Lonely Days Lonely Nights

  Bee Gees - Love You Inside And Out

  Bee Gees - Massachusettes

  Bee Gees - My World(1)

  Bee Gees - Night Fever

  Bee Gees - Nights On Broadway

  Bee Gees - Run To Me

  Bee Gees - Someone belonging to someone

  Bee Gees - Spirits Having Flown

  Bee Gees - Stayin' Alive

  Bee Gees - The woman in you

  Bee Gees - Too Much Heaven

  Bee Gees - World

  Bee Gees - you should be dancing

  Bee Gees & Andy Gibbs - Shadow Dancing

  Bee Gees & Barbara Streisand – Guilty

  Bee Gees & Barbara Streisand - What Kind of Fool

  Stars on 45 - Bee Gees - Medley

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (9 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cliff Richard  Cliff Richard

  Harry Rodger Webb (Lucknow, Uttar Pradesh, 14 oktober 1940), beter bekend als Cliff Richard, is een Engels zanger en acteur.

  Cliff Richard werd geboren als Harry Rodger Webb in Lucknow in India, en koos zijn artiestennaam in 1958. Zijn eerste nummer Move It kwam op de tweede plaats terecht in de Engelse hitlijst. In 1999 scoorde hij zijn laatste nummer-1-hit in Engeland met The Millennium Prayer. Hij is de enige artiest die zowel in de jaren 50, 60, 70, 80 en 90 in de Top 40 stond.

   

  Zijn carrière werd in de beginjaren geïnspireerd door Elvis Presley. The Shadows was tot 1969 zijn vaste begeleidingsgroep. Meer dan 260 miljoen platen gingen van hem over de toonbank. Cliff Richard was hoofdacteur in de films The Young Ones, Summer Holiday, Wonderful Life en Finders Keepers.

   

  Hij vertegenwoordigde tweemaal het Verenigd Koninkrijk op het Eurovisiesongfestival met de nummers Congratulations in 1968 en Power To All Our Friends in 1973.

   

  Sinds hij op 25 oktober 1995 om half elf in de ochtend werd geridderd gaat hij door het leven als Sir Cliff Richard OBE. Hij zet zich o.a. in voor jong aanstormend tennistalent, hij is dan ook vaak te zien bij tenniswedstrijden.

   

  Zijn wijngaarden in Portugal leveren hem zijn eigen wijn op. Ook heeft hij vier eigen parfums. Deze zijn genoemd naar zijn hits: Miss You Nights, Dreammaker, Devil Woman en Summer Holiday (alle vier de titels zong hij tijdens Here and Now).

   

  Sinds 1964 is Cliff Richard een overtuigd christen en hij heeft sindsdien ook gospelmuziek op zijn repertoire.

   

  In 2008 stond Cliff Richard vijftig jaar op de planken. Dit vierde hij met zijn timemachine tour die hem vanaf november door geheel Groot-Brittannië bracht. In het najaar van 2009 brengt hij een aantal concerten, samen met The Shadows.

   

   

  • Cliff Richard - A girl in every port.mp3
  • Cliff Richard - A girl like you.mp3
  • Cliff Richard - A little imagination.mp3
  • Cliff Richard - A matter of moments.mp3
  • Cliff Richard - A swingin' affair.mp3
  • Cliff Richard - A voice in the wilderness.mp3
  • Cliff Richard - All at once.mp3
  • Cliff Richard - All kinds of people.mp3
  • Cliff Richard - All my love
  • Cliff Richard - Angel 2051
  • Cliff Richard - Apron strings.mp3
  • Cliff Richard - Bachelor boy.mp3
  • Cliff Richard - Big news.mp3
  • Cliff Richard - Big Ship 2008
  • Cliff Richard - Blue Moon 2098
  • Cliff Richard - Blue suede shoes.mp3
  • Cliff Richard - Blueberry hill.mp3
  • Cliff Richard - Come back Billie Joe 1247
  • Cliff Richard - Congratulations
  • Cliff Richard - D in love.mp3
  • Cliff Richard - Dancing shoes.mp3
  • Cliff Richard - Das ist die Frage aller Fragen
  • Cliff Richard - Do you remember.mp3
  • Cliff Richard - Do you want to dance.mp3
  • Cliff Richard - Don't talk to him.mp3
  • Cliff Richard - Dynamite.mp3
  • Cliff Richard - Falling in love with love.mp3
  • Cliff Richard - Foot tapper.mp3
  • Cliff Richard - Forty days.mp3
  • Cliff Richard - Gee whiz it's you.mp3
  • Cliff Richard - Good times better times 1106
  • Cliff Richard - Got a funny feeling.mp3
  • Cliff Richard - High class baby.mp3
  • Cliff Richard - Home.mp3
  • Cliff Richard - How long is foreve.mp3
  • Cliff Richard - I could easily fall.mp3
  • Cliff Richard - I wake up cryin'.mp3
  • Cliff Richard - I'm on my way.mp3
  • Cliff Richard - I'm the lonely one.mp3
  • Cliff Richard - I'm walkin' the blues.mp3
  • Cliff Richard - I'm walkin'.mp3
  • Cliff Richard - In the country.mp3
  • Cliff Richard - In the stars.mp3
  • Cliff Richard - It'll be me.mp3
  • Cliff Richard - Les girls.mp3
  • Cliff Richard - Let us take you for a ride.mp3
  • Cliff Richard - Let's make a memory.mp3
  • Cliff Richard - Livin' doll.mp3
  • Cliff Richard - Livin' lovin' doll.mp3
  • Cliff Richard - Love enough 1372
  • Cliff Richard - Love is here 1322
  • Cliff Richard - lucky lips.mp3
  • Cliff Richard - Mad about you.mp3
  • Cliff Richard - Mean streak.mp3
  • Cliff Richard - Mean woman blues.mp3
  • Cliff Richard - Miss you nights 1372
  • Cliff Richard - Move it!.mp3
  • Cliff Richard - Mumblin' mosie.mp3
  • Cliff Richard - My feet hit the ground.mp3
  • Cliff Richard - Never mind.mp3
  • Cliff Richard - Nine times out of ten.mp3
  • Cliff Richard - Occasional rain 1106
  • Cliff Richard - On the beach.mp3
  • Cliff Richard - Onder the influence 1663
  • Cliff Richard - Please don't tease.mp3
  • Cliff Richard - Power to all our friends 1247
  • Cliff Richard - Ready teddy.mp3
  • Cliff Richard - Really waltzing.mp3
  • Cliff Richard - Round and round.mp3
  • Cliff Richard - Schoolboy Crush 2065
  • Cliff Richard - Seven days to a holiday.mp3
  • Cliff Richard - She's leaving you 2008
  • Cliff Richard - So i've been told.mp3
  • Cliff Richard - Spanish harlem.mp3
  • Cliff Richard - Stranger in town.mp3
  • Cliff Richard - Summer holiday.mp3
  • Cliff Richard - That'll be the day.mp3
  • Cliff Richard - The next time.mp3
  • Cliff Richard - The only way out 663
  • Cliff Richard - The Young Ones
  • Cliff Richard - Theme for a dream.mp3
  • Cliff Richard - Theme for young lovers.mp3
  • Cliff Richard - Time grags by.mp3
  • Cliff Richard - Tough enough.mp3
  • Cliff Richard - Travelllin' light.mp3
  • Cliff Richard - Turn around.mp3
  • Cliff Richard - Twenty flight rock.mp3
  • Cliff Richard - Walkin'.mp3
  • Cliff Richard - We don't talk anymore
  • Cliff Richard - We love a movie.mp3
  • Cliff Richard - We say yeah.mp3
  • Cliff Richard - What'd i say.mp3 2098
  • Cliff Richard - What've i gotta do.mp3
  • Cliff Richard - When my dreamboat comes home.mp3
  • Cliff Richard - When the girl in your arms.mp3
  • Cliff Richard - Who are we to say.mp3
  • Cliff Richard - Willie and the hand jive.mp3
  • Cliff Richard - Wonderful life.mp3
  • Cliff Richard - Orlando's mime.mp3
  • Cliff Richard - You Belong to My Heart
  • Cliff Richard - You don't know.mp3
  • Cliff Richard - You keep me hangin on 1322
  • Cliff Richard - Youth and experience.mp3
  • Cliff Richard - Yugoslav wedding.mp3
  Met dank aan Mia voor het aanvullen

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ray Charles  Ray Charles

   

  Ray Charles Robinson (Albany (Georgia), 23 september 1930 – Beverly Hills (Californië), 10 juni 2004) was een blinde Amerikaans zanger/pianist en een groot vertolker van de moderne blues en de rhythm and blues. In de jaren vijftig ontwikkelde hij deze muziek verder door de introductie van elementen uit de kerkelijke gospelmuziek, welke laatste onder meer wordt gekenmerkt door een prominente rol van het vrouwenkoor. Zo stond Ray Charles, meestal begeleid door een groep zangeressen (de Raelettes), aan de wieg van de soul met nummers als I got a woman, The night time is the right time en What'd I say. Legendarisch is de uitvoering van laatstgenoemd nummer tijdens een openluchtconcert in Atlanta, Georgia in 1959. Dat optreden was een hoogtepunt in zijn loopbaan.

   

  In 1960 volgde een radicale verandering van stijl: violen en popsongs deden hun intrede. De blues en rhythm-and-blues hadden afgedaan. Ray Charles scoorde een megahit met I can't stop loving you, en zijn vertolking van Georgia on my mind maakte die song tot een evergreen. Notoir is zijn nummer Busted dat hij schreef nadat hij een jaar in de gevangenis gezeten had voor het bezit van heroïne.

   

  Ray Charles stierf op 10 juni 2004 op 73-jarige leeftijd, ten gevolge van leverkanker, in zijn huis te Beverly Hills, Californië, in bijzijn van familie en vrienden


  Ray Charles - Baby It's Cold Outside

  Ray Charles - Booty Butt

  Ray Charles - Don't Change On Me

  Ray Charles – Georgia

  Ray Charles - HERE WE GO AGAIN

  Ray Charles - Hide Nor Hair 102310-

  Ray Charles - Hit The Road Jack

  Ray Charles - I Can't Stop Loving You

  Ray Charles - I got a woman

  Ray Charles - I've Got News for You.mp3

  Ray Charles - Let's Go Get Stoned.mp3

  Ray Charles - Lonely Avenue.mp3

  Ray Charles - Mess Around.mp3

  Ray Charles - Night Time Is the Right Time.mp3

  Ray Charles - No One.mp3

  Ray Charles - One Mint Julep.mp3

  Ray Charles - Ruby.mp3

  Ray Charles - Seven Spanish Angels.mp3

  Ray Charles - Sticks and Stones.mp3

  Ray Charles - Take These Chains from My Heart.mp3

  Ray Charles - Them That Got.mp3

  Ray Charles - Together Again.mp3

  Ray Charles - Twist It, Shake It

  Ray Charles - Unchain My Heart.mp3

  Ray Charles - What'd I Say, Pts. 1 & 2.mp3

  Ray Charles - Yesterday.mp3

  Ray Charles - You Are My Sunshine.mp3

  Ray Charles - You Don't Know Me.mp3

  Ray Charles Singers - One More Time

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  06-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guy Mardel


  Guy Mardel


  Guy Mardel - N'avoue Jamais
  Guy Mardel - Songe songe- 1965
  Guy Mardel - Sans rien me dire 
  Guy Mardel - Il pleut aujourd'ui

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Procol Harum  Procol Harum

   

  Procol Harum is een Britse band, die in het begin van de jaren '60 werd gevormd. De band is vooral bekend van hun nummer-1-hits A Whiter Shade of Pale en Homburg. De band wordt gezien als een van de wegbereiders van het genre progressieve rock. De samenstelling van de band is in de loop der tijd veelvuldig gewijzigd. De enige constante leden zijn zanger/pianist Gary Brooker en tekstschrijver Keith Reid.

  De wortels van Procol Harum lagen in een live band genaamd 'The Paramounts', die door Gary Brooker en Robin Trower werd geleid, populaire artiesten in het begin van de jaren '60. Zij sloten in 1963 een contract af bij Parlophone en brachten de single Poison Ivy uit, die een gematigd succes was in Groot-Brittannië. Zij konden dit succes echter niet vasthouden en de band viel in 1966 uiteen. Brooker ging werken als liedjesschrijver en kwam hierbij in aanraking met tekstschrijver Keith Reid, met wie hij een aantal nummers schreef. Om deze nummers uit te voeren werd een nieuwe band genaamd 'Pinewoods' opgericht, met daarin naast Brooker o.a. organist Matthew Fisher en bassist Dave Knights. Met deze band werd het nummer A Whiter Shade of Pale opgenomen. Nog voordat dit nummer werd uitgebracht werd de naam van de band veranderd in Procol Harum. De bandnaam werd gekozen door de manager, naar de naam van de kat van een vriend.

   

  A Whiter Shade of Pale werd een enorm succes en is één van de weinige nummers die tot twee keer toe de nummer 1 positie in de hitparade zou behalen. Het nummer wordt algemeen beschouwd als één van de grootste popklassiekers.

   

  Procol Harum - A Christmas Camel.mp3

  Procol Harum - A Whiter Shade Of Pale.mp3

  Procol Harum - Cerdes (Outside The Gate Of).mp3

  Procol Harum - Conquistador.mp3

  Procol Harum - Good Captain Clack.mp3

  Procol Harum - Kaleidoscope.mp3

  Procol Harum - Lime Street Blues

  Procol Harum - Mabel.mp3

  Procol Harum - Pandora's Box 1975

  Procol Harum - Repent Walpurgis.mp3

  Procol Harum - Salad Days (Are Here Again).mp3

  Procol Harum - She Wandered Through Garden Fence.mp3

  Procol Harum - Something Following Me.mp3

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shocking Blue  Shocking Blue

   

  Shocking Blue was een Nederlandse rockband uit Den Haag die in de jaren '60 en '70 succesvol was. De groep werd in 1967 opgericht door Robbie van Leeuwen, die naar eigen zeggen bij The Motions aan zijn plafond was gekomen en een groep in de steigers wilde zetten waarmee hij internationaal meer kansen zag. Van Leeuwen rekruteerde de groepsleden uit diverse hoeken van de Haagse beatscene en koos in eerste instantie voor een zanger, Barry Hay, die net The Haigs had verlaten. Hay paste echter en van Leeuwen sprak de historische woorden: "Hier zul je nog spijt van krijgen" (quote van Barry Hay op NCRV-televisie). Uiteindelijk werd Fred de Wilde de zanger en werd er een lp voor Polydor opgenomen. Het album scoorde matig. Een jaar later stapte Shocking Blue over naar het pas opgerichte Pink Elephant-label van Dureco. Toen De Wilde in 1968 een oproep kreeg voor militaire dienst, besloot Van Leeuwen dat hij zijn groep wilde completeren met een zangeres. In eerste instantie werd gedacht aan Annet Hesterman, maar zij bleek net een contract met een manager te zijn aangegaan en bedankte. Later was ze nog korte tijd de zangeres van de Groningse Ro-d-ys. In Loosdrecht stuitten Van Leeuwen en manager Cees van Leeuwen op Mariska Veres, die daar optrad met The Motowns tijdens een feestje van de Golden Earring. En de rest is geschiedenis. Shocking Blue werd de eerste Nederlandse groep die een nummer 1-hit in de Billboard Hot 100 van de Verenigde Staten behaalde met de single Venus. De groep scoorde nog vele andere hits en ging in 1975 uit elkaar. In 1979 werd een poging tot een reünie gedaan, maar die duurde maar zo'n jaar of twee.Shocking blue herrees in een nieuwe samenstelling in 1993 met Mariska Veres, maar zonder Robbie van Leeuwen. Deze formatie bleef optreden tot aan het overlijden van Mariska Veres in december 2006.

  De groep had een wereldwijde hit met Venus, een lied gebaseerd op The Banjo Song uit 1963 van The Big 3. De single behaalde in Nederland twee keer de Nederlandse Top 40, maar wist niet hoger te komen dan #3. Venus bereikte in de Verenigde Staten echter de #1-positie, net als in veel andere landen in de wereld. Het nummer is inmiddels een evergreen en staat ook jaarlijks in de Top 2000 van Radio 2. Bovendien is het talloze keren gecoverd: bijvoorbeeld als intro van Stars on 45, dat ook een #1-positie in Amerika behaalde, en een versie van de meidengroep Bananarama, die in 1986 eveneens de #1-positie in Amerika behaalde.

   

  Shocking Blue - Blossom Lady.mp3

  Shocking Blue - Dream On Dreamer.mp3

  Shocking Blue - Eve And The Apple.mp3

  Shocking Blue - Gonna Sing Me A Song.mp3

  Shocking Blue - Good Times.mp3

  Shocking Blue - Hello Darkness.mp3
  Shocking Blue - Hot Sand 1132
  Shocking Blue - I won't be lonely long 1301

  Shocking Blue - Inkpot.mp3

  Shocking Blue - Let Me Carry Your Bag.mp3

  Shocking Blue - Long And Lonesome Road.mp3

  Shocking Blue - Love Is In The Air.mp3

  Shocking Blue - Lucy Brown Is Back In Town.mp3

  Shocking Blue - Mighty Joe.mp3

  Shocking Blue - Never Marry A Railroad Man.mp3

  Shocking Blue - Oh Lord.mp3

  Shocking Blue - Out Of Sight Out Of Mind.mp3

  Shocking Blue - Rock In The Sea.mp3

  Shocking Blue - Send Me A Postcard.mp3

  Shocking Blue - Shocking You.mp3

  Shocking Blue - This America.mp3  1301

  Shocking Blue - Venus.mp3 1132

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LETKISS
  Letkis / Skoll-Jenka

  LETKISS

   

  Letkis is de titel van een grote internationale Finse hit uit 1965. Het is eigenlijk een verbastering van de naam van een Finse dans, de letkajenkka. Er waren destijds diverse uitvoeringen van dit lied; in Finland werd het lied gezongen door Katri Helena, in Nederland waren de bekendste versies (alle instrumentals):

   

  De spelling van het woord Letkis varieert. Stig Rauno's single Letkis verscheen het eerst op de markt. De single van Gudrun Jankis vermeldt de titel op twee verschillende manieren gespeld: op de hoes als LET KISS, op het labeltje als LETKISS.

  Op het labeltje van Stig Rauno's versie staat soms "Stig Rauno Orchestra" als uitvoerende vermeld.

  Een Nederlandse (gezongen) cover bleef niet uit. Die versie van Trea Dobbs heette Ploem ploem jenka. Met dat nummer deed ze mee aan het Nationaal Songfestival van 1965. Het lied eindigde als derde, achter inzendingen van Conny Vandenbos en Ronnie Tober. De versie van Trea Dobbs was overigens niet de enige Nederlandstalige cover van Letkis. Ook Johnny Hoes bracht een versie uit waarin hij beschrijft hoe de Letkis gedanst moet worden:

  Een, twee, rechterbeen omhoog
  Een, twee, linkerbeen omhoog
  Nog eens daarna tot besluit
  Spring voor en achter en dan driemaal vlug vooruit

   

  Gudrun Jenkins – Letkiss

  Stig Rauno - Letkis

  Letkiss - Instrumentaal

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Micky Day


  Micky Day


  Micky Day - Ay ay ay Maria
  Micky Day - Oh oh what a kiss

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blue Diamonds  Blue Diamonds

   

  The Blue Diamonds was een Nederlands duo bestaande uit de broers Riem (15 april 1943 Depok/West-Java) en Ruud de Wolff (12 mei 1941 Batavia - 18 december 2000 Driebergen). De broers, van Indische afkomst, braken in 1960 door met de wereldwijde hit Ramona.

  Riem en Ruud de Wolff kwamen in 1949 met hun ouders naar Nederland en zongen in hun tienerjaren op schoolfeesten in bandjes als The String Extase Boys en The Cool Cats. Het repertoire bestond voornamelijk uit covers van The Everly Brothers. In 1960 stond hun uitvoering van de song Ramona uit 1927 maandenlang in de hitlijsten, en ook in veel andere landen is het nummer een grote hit. Andere succesnummers uit die tijd waren onder andere Oh Carol en Little Ship.

   

  Begin jaren zestig toeren de broers samen met Anneke Grönloh door Indonesië, terwijl in Nederland en andere Europese landen verschillende nummers de hitparade halen. Voor Ramona ontvangen de broers een Edison uit handen van Wim Sonneveld, nadat er zeven miljoen exemplaren zijn verkocht. Ook in de jaren zeventig brengen The Blue Diamonds diverse singles uit, het stormachtige succes van Ramona wordt echter niet geëvenaard.

   

  Begin jaren tachtig nemen zij in Indonesië diverse platen op in het Maleis, waarvan miljoenen exemplaren over de toonbank gaan.

   

  Tot de dood van Ruud de Wolff in december 2000 blijven The Blue Diamonds platen maken en optreden. Echt grote successen blijven uit, maar de typische Blue Diamonds sound blijft populair.

   

  Na de dood van Ruud blijft Riem de Wolff optreden, als soloartiest met een begeleidingsband, en als duo met zijn zoon Steffen onder de naam The New Diamonds. Op 29 april 2005 wordt Riem de Wolff benoemd tot Ridder in de orde van Oranje Nassau.

   

   

  Blue Diamonds - Alice Long(1).mp3
  Blue Diamonds - All of Me _ 1960
  Blue Diamonds - Amapola.mp3
  Blue Diamonds - Baby Face - 1962.mp3
  Blue Diamonds - Bend Me, Shape Me(1).mp3
  Blue Diamonds - Cathy's Clown.mp3
  Blue Diamonds - Cry(1).mp3
  Blue Diamonds - Crying In The Rain(1).mp3
  Blue Diamonds - Day After Day(1).mp3
  Blue Diamonds - Don't Let It Show(1).mp3
  Blue Diamonds - Down By The Riverside _ 1961
  Blue Diamonds - Dream Baby- 1962.mp3
  Blue Diamonds - Goodnight Irene - 1961.mp3
  Blue Diamonds - Goodnight Sweetheart – 1962.mp3
  Blue Diamonds - Have I Told You Lately _ 1961
  Blue Diamonds - Hey Be Ba Re Bop -1964.mp3
  Blue Diamonds - I Will Love You Endlessly(1).mp3
  Blue Diamonds - I'll Mend Your Broken Heart(1).mp3
  Blue Diamonds - I'm Forever Blowing Bubbles.mp3
  Blue Diamonds - I'm Gonna Get Married.mp3
  Blue Diamonds - In A Little Spanish Town _ 1961
  Blue Diamonds - Isle Of Capri - 1962.mp3
  Blue Diamonds - It's A Long Way To Tipperary - 1963.mp3
  Blue Diamonds - Itsy Bitsy Teenie Weenie Honolulu Strand Bikini (1960 _
  Blue Diamonds - Jealousy - 1961.mp3
  Blue Diamonds - Lady Sunshine And Mister Moon - 1962.mp3
  Blue Diamonds - Let it be Me.mp3
  Blue Diamonds - Lili Marleeen - 1962.mp3
  Blue Diamonds - Little Ship _ 1961
  Blue Diamonds - Lonely Street(1).mp3
  Blue Diamonds - Margie.mp3
  Blue Diamonds - Mona Lisa - 1961
  Blue Diamonds - Oh Carol
  Blue Diamonds - OLE SIOH SAJANGE
  Blue Diamonds - Pretty Blue Eyes.mp3
  Blue Diamonds - Rag Mop.mp3
  Blue Diamonds - Ramona _ 1960
  Blue Diamonds - Red Sails In The Sunset - 1962.mp3
  Blue Diamonds - Right Back(1).mp3
  Blue Diamonds - Rio Nights - 1962.mp3
  Blue Diamonds - Sarinandé.mp3
  Blue Diamonds - Save The Last Dance.mp3
  Blue Diamonds - Skinny Ginny(1).mp3
  Blue Diamonds - Song Sung Blue(1).mp3
  Blue Diamonds - Sukiyaki - 1963.mp3
  Blue Diamonds - Surfin' In Sunshine(1).mp3
  Blue Diamonds - Sweet Dream Baby(1).mp3
  Blue Diamonds - Sweet Little Girl(1).mp3
  Blue Diamonds - That'll Be The day - 1965.mp3
  Blue Diamonds - The Sun Ain't Gonna Shine Anymore(1).mp3
  Blue Diamonds - Till I Kissed You _ 1960
  Blue Diamonds - Uptown(1).mp3
  Blue Diamonds - When Day is Done.mp3
  Blue Diamonds - When You Are A King(1).mp3
  Blue Diamonds - Wie Damals In Paris _ 1961
  Blue Diamonds - You Are my Sunshine (my Sunny Sunshine).mp3


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  05-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Andrews  Chris Andrews

   

  Chris Andrews (geboren als Christopher Frederick Andrews, 15 oktober 1942, Romford, East London, Verenigd Koninkrijk  is een singer-songwriter, wiens muzikale carrière begon in de jaren 1960

   

  Andrews, had door zijn medio tienerjaren vormde zijn eigen groep, en speelde in Soho uitvoering die de 2i's Coffee bar inbegrepen (uitgesproken als twee ogen) en Flamingo Nightclub.

  Op 14 maart 1959, maakte hij zijn Britse tv-debuut, uitvoeren op de "Oh, Boy!" tonen.

  Hij zou later terugkeren in april tot het uitvoeren van een cover van Cliff Richard's, "Move It".

   

  Andrews schreef "The First Time" voor Adam Faith (nummer 5, 1963), en vervolgens een reeks hits voor Sandie Shaw.

  Zij begrepen "Girl Don't Come" (nummer 3, 1964/65), "I'll Stop at Nothing" (nummer 4, 1965), "Boodschap begrepen" (nummer 6, 1965) en "Long Live Love" ( nummer een, 1965). Hij bleef een grafiek topper in de UK Singles Chart voor drie weken  "Girl Don't Come" werd gedekt door Cher op haar debuut album, All I Really Wanna Do.

   

  Ook in 1965, Andrews als solo artiest, kreeg de nummer 3 in dezelfde aanbiedingen met "Yesterday Man", gevolgd met een nummer 13 hit "To Whom It Concerns."

  Het instrumentale deel van dit nummer werd gebruikt als het thema voor RTÉ's langlopende tv-programma, The Late, Late Show, tot 1999, en een opnieuw gearrangeerde versie heeft als thema muziek van de show in september 2009.

  Naast het verkrijgen van een hoge plaatsing in de UK chart met "Yesterday Man", is het ook gestegen naar nummer een in Ierland en Duitsland. Latere releases waren niet zo succesvol, maar zijn eigen hits worden gezien als vroege voorbeelden van reggae beïnvloed witte popmuziek. Hoewel zijn grafiek optredens gedaald in het Verenigd Koninkrijk van 1966, zijn chart topping succes voortgezet in het vasteland van Europa voor een aantal jaren, met name in Duitsland, en Andrews vaak opgenomen in vreemde talen.

  De beste voorstelling van zijn 1960 opnamen is het Engels op 20 Repertoire's Greatest Hits CD .

   

  Vandaag Andrews is nog steeds actief in zijn carrière als singer / songwriter, werken voornamelijk op het vasteland van Europa en het Verenigd Koninkrijk.

   

  Momenteel heeft hij huizen, zowel in Londen en Selm.

   

   

  Chris Andrews - Brown Eyes.mp3

  Chris Andrews - Carol OK.mp3

  Chris Andrews - Do You Wanna Love Me.mp3

  Chris Andrews - Girl Dont Come.mp3

  Chris Andrews - Hello Honey Pie.mp3

  Chris Andrews - I Love Ya.mp3

  Chris Andrews - Ill Walk To You.mp3

  Chris Andrews - Its All Coming Back To Me.mp3

  Chris Andrews - Lady Oh Lady.mp3 2201

  Chris Andrews - Lazy Days.mp3

  Chris Andrews - Long Live Love.mp3

  Chris Andrews - Michigan River.mp3

  Chris Andrews - Pretty  Belinda.mp3 1550

  Chris Andrews - Silver Lininng.mp3

  Chris Andrews - Someones Taken Maria Away.mp3

  Chris Andrews - Something On My Mind.mp3

  Chris Andrews - Stop That Girl.mp3

  Chris Andrews - Sugar Daddy.mp3

  Chris Andrews - Theyve All Got Thes On Youeir Ey.mp3

  Chris Andrews - To Whom it Concerns.mp3 1550

  Chris Andrews - Too Bad You Dont Want Me.mp3

  Chris Andrews - Whatcha Gonna Do Now.mp3  2201

  Chris Andrews - Write it Down.mp3

  Chris Andrews - Yesterday Man.mp3

  Chris Andrews - Yo Yo.mp3

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  Archief per jaar
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  A
  5000 Volts
  Aaron Neville
  Abba
  ACDC
  Ace Cannon
  Adam and Eve
  Adam Faith
  Adamo
  Adamo 2
  Adéle Bloemendaal
  Adriano Celentano
  Afric Simone
  Agnetha Faltskog
  Al Martino
  Alain Barriere
  Albert Hammond
  Albert King
  Albert West
  Alex Valére
  Alexander Curly
  Alias Berger
  Alice Cooper
  Alvin Stardust
  Amanda Lear
  Amazulu
  Amen Corner
  America
  Amii Stewart
  Anarchic System
  André Hazes
  André van Duin
  Andy Borg
  Andy de witt
  Andy Williams
  André Brasseur
  Andre Moss
  Angelo Branduardi
  Anita Meyer
  Anja
  Anja Yelles
  Ann Christy
  Anne Marie David
  Anneke Gronloh
  Anneke Soetaert
  Anny Schilder
  Aretha Franklin
  Arie Ribbens
  Armand
  Arne Jansen
  Arno
  Arthur Conley
  Astrid Harzbecker
  Audrey Landers

  B
  B Bumble
  Baccara
  Bananarama
  Bar Kays
  Barbara Dex
  Barbra Streisand
  Bart Herman
  Bart Kaell
  Bart Van Den Bossche
  Barry & Eileen
  Barry Blue
  Barry Mann
  Barry White
  Bata Ilic
  Bay City Rollers
  Beatles
  Bee Gees
  Bellamy Brothers
  Belle Epoque
  Belle Perez
  Ben Cramer
  Benny Neyman
  Benny Scott
  Berdien Stenberg
  Bernd Clüver
  Bert Kaempfert
  Bert Weedon
  Bette Midler
  Betty Wright
  Big Bill
  Bill Black's Combo
  Bill Forbes
  Bill Haley
  Bill Justis
  Billy Ocean
  Billy Preston
  Billy Swan
  Billy Vaughn
  Bing Barlow
  Bing Crosby
  Blondie
  Blue Angel
  Blue Haze
  Blue Diamonds
  Blue Mink
  Blue Moon Rockers
  Blue Ridge Rangers
  Bob & Earl
  Bob Azzam
  Bob Benny
  Bob Marley
  Bobbejaan Schoepen
  Bobby Day
  Bobby Darin
  Bobby Lee Trammell
  Bobby Goldsboro
  Bobby Prins

  Bobby Ranger
  Bobby Setter Band
  Bobby Solo
  Bobby Stevens
  Bobby Vee
  Bobby Vinton
  Bobbysocks
  bolland & bolland
  Boney M
  Bonnie Pointer
  Bonnie St.Claire
  Booker T
  Boys town gang
  Boudewijn de Groot
  Bow Wow Wow
  Box Tops
  Boxcar Willie
  Bread
  Brenda Lee
  Brian
  Brian Hyland
  Brigitte Bardot
  Brotherhood of Man
  Brunner & Brunner
  Bruce Low
  Bruce Springsteen
  Brussel 1
  Bucks Fizz
  Buddy Holly
  Buddy Knox
  Burt Blanca
  BZN

  C
  C Jerome
  Camillo
  Captain Cook
  Carl Douglas
  Carl Mann
  Carl Perkins
  Carly Simon
  Carol Jiani
  Carola
  Carpenters
  Cat Stevens
  Caterina Valente
  CC Catch
  Cees en Marjan
  Champaign
  Charléne
  Charles Aznavour
  Charlie Rich
  Chas & Dave
  Cher
  Cherrie van Gelder-Smith
  Cherry Laine
  Chi Coltrane
  Chicago
  Chicory Tip
  Chip Taylor
  Chris Andrews
  Chris De Burgh
  Chris Howland
  Chris Montez
  Chris Rea
  Chris Roberts
  Chrispian St Peters
  Christian Anders
  Christian Vidal
  Christoff
  Christophe
  Chubby Checker
  Chuck Berry
  Chris Andrews
  Cindy & Bert
  Ciska Peters
  Claire & Henk
  Clark Richard
  Claudia Sylva
  Cliff Richard
  Cliff Rilly
  Clifton Chenier
  Clouseau
  Clout
  Coast to coast
  Cocktail Trio
  Colinda
  Commodores
  Connie Francis
  Conny & Danny Fabry
  Conny Froboess
  Conny Vink
  Conquistador
  Conway Twitty
  Corrie Van Gorp
  Corry Brokken
  Corry Konings
  Costa Cordalis
  Creedence Clearwater Revival
  Crystals
  Culture Club
  Curtie & The Boombox
  Curtis Lee
  Cyndi Lauper

  D
  Dale Hawkins
  Dalida
  Dan Ellery
  Dana Winner
  Danny & the Juniors
  Danny Hoekstra
  Dario Moreno
  Darts
  Dave Berry
  Dave Dee,Dozy Beaky Mick & Tich
  David Bowie
  David Dundas
  Dean Martin
  Decap-sound 2
  Dee D Jackson
  De Alpenzusjes
  De Belcanto's
  De Cap-Orgel uit Herselt
  De Deurzakkers
  De Electronica's
  De Four Tak
  De Havenzangers
  De Heikrekels
  De Kermisklanten
  De Kreuners
  De Makkers
  De Marlets
  De Melando's
  De Mens
  De Roffels
  De Romeo's
  De Selvera's
  De Spelbrekers
  De Stemmingmakers
  De Strangers
  De Straatmuzikanten
  De Vrijbuiters
  Demis Roussos
  Dennie Christian
  Detroit Emeralds
  Diana Ross
  Dick Brave & The Backbeats
  Die Flippers
  Dion & The Belmonts
  Dionne Warwick
  Dire Straits
  Dixie Aces
  Dizzi Man's Band
  Doe Maar
  Dolly Dots
  Dolly Parton
  Don Gibson
  Don McLean
  Don Rosenbaum
  Donna Hightower
  Donna Lynton
  Donna Summer
  Donny Osmond
  Doris D & The pins
  Dynamic Rockers
  Duane Eddy
  Duo De Koning
  Duo Onbekend
  Dr.Hook
  Drafi Deutscher
  Drukwerk


  E
  Earth & Fire
  Eddie Cochran
  Eddie Rabbitt
  Eddy Christiani
  Eddy Grant
  Eddy Mars
  Eddy Smets
  Eddy Wally
  Edison Lighthouse
  Edmundo Ros
  E.L.O.
  El DeBarge
  Elton John
  Elvis Presley 1
  Engelbert Humperdinck
  Enny Denita
  Enrico Macias
  Eydie Gorme
  Eric Clapton
  Erik Marijsse
  Erik Van Neygen
  Eruption
  Esther Philips
  Evening Stars
  Expo-brood

  F
  Fabian
  Fabry's
  Fancy
  Fantastique
  Fats Domino
  Fernando Express
  Ferre Grignard
  Flash and the Pan
  Floyd Cramer
  Focus
  Fortunes
  Four Seasons
  Four Tops
  FR David
  Francesco Napoli
  Francine Jordi
  Francis Goya
  Francoise Hardy
  Frank Ferrari
  Frank Galan
  Frankie Avalon
  Frankie Laine
  Franky Boy
  Freddy Quinn
  Frank & Mirella
  Frank Sinatra 
  Frank Valentino
  Franka
  Frans Duijts
  Freddy Breck
  Freddy Cannon
  Freddy Fender
  Frida
  Frieda Linzi

  G
  Gary Glitter
  Gary Moore
  Gebroeders Brouwer
  Geier Sturzflug
  Gene Cotton
  Gene Vincent
  Gerd Boettcher
  Gert Timmerman
  Gerard Cox
  Geordie
  George Mc Crae
  George Baker
  George Harrison
  Georgie Fame
  Geraint Watkins
  Gerard de Vries
  Gerard Lenorman
  Geschwister Hofmann
  G.G.Anderson
  Gibson Brothers
  Gigantjes
  Gigliola Cinquetti
  Gilbert Bécaud
  Gilbert O'Sullivan
  Gilla
  Gitte
  Gladys knight & the pips
  Glen Campbell
  Gloria Gaynor
  Golden Earring
  Gonnie Baars
  Goombay Dance Band
  Gottlieb Wendehals
  Grace Jones
  Grand Funk
  Grease
  Guido Belcanto
  Günter Noris
  Gunther Neefs
  Guy Mardel
  Guys 'n' Dolls
  Guus Meeuwis

  H
  Hamilton Bohannon
  Hank Mizell
  Hank The Knife & The Jets
  Hanny en de Rekels
  Hansi Hinterseer 
  Harm Wolters
  Harry Belafonte
  Hazell Dean
  Heidi Bruhl
  Heike Schäfer
  Heino
  Heintje
  Helemaal Hollands
  Helmut Lotti
  Helen Reddy
  Helen Shapiro
  Henk Damen
  Henk Wijngaard
  Hepie en Hepie
  Herb Alpert
  Herman Brood
  Herman's Hermits
  Herve Vilard
  Het goede doel
  Het Holland Duo
  Het Regenboogtrio
  Highway
  Hot Butter
  Hot Chocolate
  Howard Carpendale
  Huey Lewis

  Hugo Raspoet  I
  Irving Fields
  Ike & Tina Turner
  Imca Marina
  Ingeborg
  Ireen Sheer
  Isabelle A
  Ivan Heylen
  Ivan Rebroff
  Ivo Robić

  J
  Jaap Dekker
  Jackpot
  Jack de Nijs
  Jack Jersey
  Jacqueline Boyer
  Jackie Wilson
  Jacques Brel
  Jacques Dutronc
  Jacques Herb
  Jacques Raymond
  James Last
  James LLoyd
  Jan & Zwaan
  Jan Boezeroen
  Jan De Wilde
  Jan Gorissen
  Jan Rot
  Jan und Kjeld 

  Jan Verbraeken
  Jane Birkin
  Jannes
  Jantje Koopmans
  Jay & The Americans
  Jerry Arendo
  Jerry Lee Lewis
  Jerry Lee Lewis & Friends
  Jess & James
  Jim Croce
  Jim Dale
  Jim Reeves
  Jimmy Cliff
  Jimmy Frey
  Jimmy James
  Jimmy Osmond
  JJ Cale
  Jo Erens
  Jo Leemans
  Jo Vally
  Joey Dee & Starliters
  Joe Cocker
  Joe Dolan
  Joe Harris
  Joe Tex
  Johan Verminnen
  John Denver
  John Fred and his Playboy's
  John Horton
  John Lamers
  John Larry
  John Paul Young
  John Rowles
  John Spencer
  John Terra
  John William
  John Woolley and Just Born
  Johnny & Huricanes
  Johnny Blenco
  Johnny Burnette
  Johnny Carroll
  Johnny Hallyday
  Johnny Hoes
  Johnny Jordaan
  Johnny Kid & the pirates
  Johnny Lion
  Johnny Otis
  Johnny Preston
  Johnny Restivo
  Johnny Rivers
  Johnny Rodrigues
  Johnny Tillotson
  Johnny Wakelin
  Johnny White
  Jonathan King
  José
  Juan Pardo
  Julian Lennon
  Juliane Werding
  Julio Iglesias
  Juul Kabas
  Jurgen Marcus
  J.Vincent Edwards

  K
  Kalin Twins
  Kapel van de koninklijke luchtmacht
  Kayak
  Karel Gott
  Karin Kent
  K.C.and the Sunshine Band
  Kevin Ayers
  Kim Wilde
  Kiss
  Klaus & Klaus
  Kool & the Gang
  Koos Alberts
  Kris De Bruyne  L
  La Bionda
  La Esterella
  Laid Back
  Laura Lynn
  Lee Dorsey
  Lee Towers
  Lena Zavaroni
  Lenny Kuhr
  Leo van Helmond
  Leo Sayer
  Leonard Cohen
  Les Chakachas
  Les Chats Sauvages
  Les Humphries Singers
  Letkiss
  Lieutenant Pigeon
  Liesbeth List
  Liliane Saint Pierre
  Lime
  Limbra Zusjes
  Linda de Suza
  Lindsay
  Lisa del Bo
  Little Hank
  Little Eva
  Little Richard
  Lize Marke
  Lucille Starr
  Luis Mariano
  Lobo
  Loggins & Messina
  Long Tall Ernie & The Shakers
  Los indios Tabajaras
  Lou Bandy
  Lou Bega
  Louis Prima
  Louis Neefs
  Lowland Trio
  Luisa Fernandez
  Luc Steeno
  Luc van Meeuwen
  Lulu
  Luv'
  Lynn Anderson
  Lynsey De Paul

  M
  Madonna
  Major Dundee Band
  Major Lance
  Manfred Mann
  Manhattan Transfer
  Mara Kayser
  Marc Aryan
  Marc Dex
  Marc Winter
  Margriet Hermans
  Marianne Rosenberg
  Marianne Weber
  Marie Osmond
  Matchbox
  Martha Reeves
  Martijn
  Mary Hopkin
  Marva
  Max Romero
  Maxine  Nightingale
  Maywood
  Meat Loaf
  Medicine Head
  Melchior
  Melina Mercouri
  Melody Sisters en Black & White
  Micha Marah
  Michael Jackson
  Michael Stein
  Michél Delpech
  Micky Day
  Middle of the road
  Miek & Roel
  Mieke
  Mieke Telkamp
  Miel Cools
  Mighty Sparrow
  Micky
  Mike Berry
  Mike Brant
  Mike Oldfield
  Mikis Theodorakis
  Millie Jackson
  Millie Small
  Mink DeVille
  Miquel Brown
  Miquel Rios
  Mireille Mathieu
  Modern Talking
  Monique Smit
  Moustache
  Mouth&MacNeal
  MFSB
  Mr Acker Bilk
  Mungo Jerry
  Musical Youth

  N
  Nana Mouskouri
  Nancy Sinatra
  Nat Gonella
  Nat King Cole
  Neil Diamond
  Neil Sedaka
  Nelly Jane
  Nick Lowe
  Nick MacKenzie
  Nick Straker Band
  Nick en Simon
  Nico Haak
  Nicole
  Nik Kershaw
  Nini Rosso
  Nino de Angelo
  New Four
  Noordzee Duo
  Norbert
  Normaal
  Norman Greenbaum

  O
  Octopus
  Ohio Express
  Olga Lowina
  Olivia Newton-John
  OMD
  Opus
  Orkest zonder naam
  Osibisa
  Osmonds
  Oscar Benton
  Oscar Harris
  Otis Redding
  Ottowan

  P
  Paloma Trio
  Paper Lace
  Pasific Gas & Electric
  Pat Benatar
  Pat Boone
  Patrick Hernandez
  Patti Labelle
  Patti Page
  Patricia Paay
  Paul de Senneville
  Paul Anka
  Paul Da Vinci
  Paul Evans
  Paul Severs
  Paul Simon
  Paula Dennis
  Penny McLean
  Percy Faith
  Percy Sledge
  Peret
  Perez Prado
  Peter Alexander
  Peter Beil
  Peter Gabriel
  Peter Kent
  Peter Koelewijn
  Peter Kraus
  Peter Maffay
  Peter Orloff
  Petra
  Petula Clark
  Phil & John
  Philippe Robrecht
  Piet Veerman
  Pink Floyd
  Piraten
  P J Proby
  Plastic Bertrand
  Pointer Sisters
  Pop Tops
  Procol Harum
  Pussycat

  Q

  R
  Racey
  Radi Ensemble
  Ral Donner
  Ralf Bendix
  Ramses Shaffy
  Ray Charles
  Ray Conniff
  Ray Franky
  Ray Peterson
  Ray Smith
  Raymond van het Groenewoud
  R.B.Greaves
  Redbone
  Regento Stars

  René and Angela
  René and his Alligators
  René Becker
  René Carol
  René Froger
  Renée De Haan
  Reparata & The Delrons
  Rex Gildo
  Ria Valk
  Ricchi e Poveri
  Richard Anthony
  Richard Clayderman
  Rick James
  Ricky Davids
  Ricky Gordon
  Ricky Nelson
  Righeira
  Rijk De Gooyer
  Rika Jansen
  Ringo Starr
  Rita Corita
  Rita Deneve
  Rita Hovink
  Ritchie Valens
  Rob De Nijs
  Robert Gordon
  Robertino
  Roberto Blanco
  Roberto Delgado
  Roberto Jacketti & The Scooters
  Rocco Granata
  Rockabilly
  Rockin' Sidney
  Rocky Burnette
  Rocky Sharpe
  Rod McKuen
  Rod Stewart
  Roger Glover
  Roger Whittaker
  Roland Kaiser
  Roland W
  Rolling Stones
  Ronnie Tober
  Ronny Temmer
  Rosy & Andres
  Roy Black
  Roy Orbison
  Rubettes
  Rudi Carrell
  Ruth Mc Kenny
  Royal Showband Waterford
  Ryan Paris

  S
  Sacha Distel
  Sailor
  Salim Seghers 
  Sam Cooke
  Sam Gooris
  Samantha
  Sammy Davis JR
  Sandy
  Sandie Shaw
  Sandra Kim
  Sandra Reemer
  Sandy Nelson
  Sanne
  Santana
  Sarah Brightman
  Sarah Vaughan
  Saskia & Serge
  Schriebl en Hupperts
  Scott McKenzie
  Serge Gainsbourg
  Shakin' Stevens
  Sharif Dean
  Shawn Elliott
  Sheila B Devotion
  Shocking Blue
  Showaddywaddy
  Silver Convention
  Silvia Swart 
  Sinitta
  Sir Douglas Quintet
  Sir Henri & his Butlers
  Skeeter Davis
  Slade
  Sly & The Family Stone
  Small Faces
  Smokie
  Soeur Sourire
  Sommerset
  Sonny & Cher
  Soulful Dynamics
  Soulsister
  Spargo
  Spider Murphy Gang
  Spooky & Sue
  Stafke Fabri
  Stars on 45
  Status Quo
  Stealers Wheel
  Stef Ekkel
  Stella Bos
  Steppenwolf
  Steve Harley & Cockney Rebel
  Stevie Wonder
  Stray Cats
  Studio 54 Vol 1
  Supremes
  Sutherland Brothers
  Suzie
  Suzi Quatro


  T
  10cc
  Tahiti Tamourés
  Tammy Wynette
  Tante Leen
  Tavares
  Teach-In
  Ted Herold
  Tee-Set
  Telly Savalas
  Tenpole Tudor
  Therese Steinmetz
  The Allisons
  The Allman Brothers
  The Animals
  The Archies
  The Atlantics
  The Bangles
  The Beach Boys
  The Bet
  The Big Bopper
  The Blues Busters
  The Blasters
  The Boomtown Rats
  The Browns
  The Cadillacs
  The Cascades
  The Cats
  The Championettes
  The Champs
  The Chantays
  The Classics
  The Clovers
  The Coasters
  The Contours
  The Cousins
  The Crests
  The Dakotas
  The Doors
  The Drifters
  The Dutch Boys
  The Equals
  The Everly Brothers
  The Fouryo's
  The Glitter Band
  The Hues Corporation
  The Isley Brothers
  The J. Geils Band
  The Hollies
  The Jackson Five
  The Jaguards
  The Jokers
  The Jarmels
  The Jumpers
  The Mar-Keys
  The Marbles
  The Marcels
  The Marvelettes
  The Moody Blues
  The Monkees
  The Move
  The New Inspiration
  The Padre Twins
  The Pebbles
  The Peels
  The Platters
  The Popgun
  The Ramblers
  The Righteous Brothers
  The Picknicks
  The Rock-A-Teens
  The Rollers
  The Routers
  The royal guardsmen
  The Scorpions
  The Schorts
  The Seabirds
  The Shadows
  The Shake Spears
  The Shuffles
  The Star Sisters
  The String a longs
  The Stylistics
  The Sunstreams
  The Surfaris
  The Surfers
  The Sweet
  The Teddy Boys
  The Three Degrees
  The Tielman Brothers
  The Tokens
  The Tornados
  The Trammps
  The Trashmen
  The Tremeloes
  The Troggs
  The Valliants
  The Velvets
  The Ventures
  The Waikikis
  The Walkers
  The Who
  The Yardbirds
  Theo Diepenbrock
  Tight Fit
  Tim Finn
  Tim Visterin
  Tina Charles
  Tina Rosita
  Tina Trucker
  Tol Hansse
  Tony Bass
  Tony Cabana
  Tony Christie
  Tony Corsari
  Tony Marchall
  Tony Servi
  Tony Sherman
  Tom Jones
  Tom Tom Club
  Tommy Edwards
  Tommy James & Shondells
  Tony Orlando & Dawn
  Toots Thielemans
  Tracey Ullman
  Trea Dobbs
  Trini Lopez 
  Trinity & Sofie
  Truck Stop
  Truus
  The Tokens
  Tumbleweeds
  Two Man Sound


  U
  Udo Jurgens
  Ultravox
  Umberto Tozzi
  Urbanus
  Urker zangers

  V
  Vader Abraham
  Van McCoy
  Vanessa
  Vanity Fare
  Village people
  Vic Dana
  Vikki Carr
  Vicky Leandros
  Vince Everett
  Vivi
  Viola Wills
  VOF De Kunst
  Vulcano

  W
  Wallace Collection
  Wally Tax
  Wanda jackson
  War
  Wham
  Whitney Houston
  Wigbert
  Wings 
  Will Brandes
  Will Tura de singles
  Willeke Alberti
  Willy Alberti
  Willy Schobben
  Willy Sommers
  Wim Leys
  Wolfgang Petry
  Wolter Kroes

  X

  Xandra

  Y
  Yasmine Melanie
  Yvonne de Nijs

  Z
  Zangeres zonder Naam
  Zjef Vanuytsel
  Zwarte Lola
  Zusjes Wouterse
  Z.Z. & de Maskers
  16 x Feest


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!