Jukeboxhits

Zoeken in blogMijn favorieten
 • Belgian Oldies Radio

 • Muziek
  Nr.1 1956-1964
  Nr1 1956-1964 Deel 3 en 4
  Top 40 1965
  Top 40 1966
  Top 40 1967
  Top 40 1968
  Top 40 1969 
  Top 40 1970
  Top 40 1971-1972
  Top 40 1973
  Top 40 1974
  Top 40 1975
  Top 40 1976
  Top 40 1977
  Top 40 1978
  Top 40 1979
  Top 40 1980
  Top 40 1981
  Top 40 1982
  Top 40 1983
  Top 40 1984
  Top 40 1985
  Kerstmis in muziekland
  Vergeten Parels 1
  Vergeten Parels 2
  Vergeten Parels 3
  Vergeten Parels 4
  De Pre Historie - 1950 vol 01
  De tijd van toen 2
  Die goeie ouwe tijd top 100
  Top-Hits 1960
  Superstarshine Vol1

  ***NIEUW***


  Rondvraag / Poll
  Wat is uw favoriet muziek
  Vlaamse hits
  Nederlandse
  Duitse schlager
  Franse chancon
  Engelse hits
  de jaren 50
  de jaren 60
  de jaren 70
  de jaren 80
  de jaren 90
  Bekijk resultaat


  MEER OVER :
  Guitar Boogie
  That's Alright mama
  Mona Lisa

  Inhoud blog
 • bericht
 • Octopus
 • Drukwerk
 • Nick & Simon
 • Big Bill
 • John Terra
 • Conny & Danny Fabry
 • Evening Stars
 • Gladys Knight & the Pips
 • Marianne Weber

  De muzieksite voor de echte muziekliefhebber----------HOE MEER REAKTIES HOE MEER DE SITE WORD UITGEBREID----ALLE liedjes zijn als MP3 verkrijgbaar op aanvraag
  VOOR MEER INFO MAIL ME
  14-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Surfers
   

  The Surfers

  The Surfers was een Haarlemse popgroep die bestond van 1978 tot 1981. De groep was een studioproject van Cat Music die in elke zomer een singletje uitbracht met als voornaamste thema windsurfen. De liedjes werden ingezongen door Breeze en The Internationals, maar voor de televisie werd een podiumact gecreëerd met als leadzanger Nico Fontijn. De groep is vooral bekend van de hit Windsurfin' uit 1978.

  Eind jaren 1970-1979 werd het windsurfen over de hele wereld een rage. Willem van Kooten (uitgever), de mannen van Catapultenproducer Jaap Eggermont leek het in 1978 een leuk en commercieel idee een liedje te schrijven over deze nieuwe rage: Windsurfin' . De groep Catapult had net de single Zuipen uitgebracht. Omdat het in het Leids dialect gezongen nummer niet binnen het repertoire van de groep paste, werd het nummer uitgebracht onder de naam Rubberen Robbie. Zo werden andere nummers die niet geschikt voor hun eigen repertoire werden geacht, geschreven voor nieuw gecreëerde groepen. Voor het liedje Windsurfin' werd onder leiding van manager Han Meijer de groep The Surfers bedacht. Het nummer werd in de studio opgenomen door de Nederlandse groepen Breeze en The Internationals. Als podiumact werden echter zeven personen bij elkaar gezocht om het nummer op televisie en tijdens optredens te playbacken. De frontman van de groep werd de Zaandijker Nico Fontijn en hij werd bijgestaan door Paul Braaksma, Iwan Groeneveld, Patrick Elalouf en de drie danseressen Esther Oosterbeek, Marijke Meyer en Cathy Leonupun. Van dit zevental had Groeneveld al landelijke bekendheid onder de naam Spooky (van Spooky & Sue).

  Zowel in Nederland als Vlaanderen bereikte Windsurfin' de tweede plaats in de hitparade. In beide landen werd het van de eerste plaats gehouden door You're the one that I want van John Travolta & Olivia Newton-John. In Nederland werden van de single zo'n 200.000 exemplaren verkocht. Ook in de rest van het Europese vasteland werd het nummer een zomerhit. Zo was het nummer ook populair in onder andere West-Duitsland, Polen, Frankrijk en Denemarken. Voor optredens werd er nog een aantal nummers bijgeschreven die net als Windsurfin' in de stijl van The Beach Boys waren en er werden ook nummers van andere artiesten en medleys ingestudeerd. Door veel optredens in het buitenland duurde het tot de volgende zomer voordat de opvolger verscheen. Dat was het nummer Windsurfing-time again, dat veel weg had van hun debuutsingle. The Surfers konden het succes ervan echter niet evenaren en de single werd een top 20-hit.

  In de lente van 1980 verscheen hun zomerhit voor dat jaar Girls on the beach. The Surfers bestond toen nog maar uit vijf personen. Elalouf en Oosterbeek, die het te druk kreeg als lid van de Dolly Dots, hadden de groep verlaten. De single strandde in de tipparade. In 1981 maakten The Surfers hun vierde en laatste single Let's go surfing, dat weer heel veel leek op hun eerste twee singles. Toen dat nummer flopte, werd besloten de groep op te heffen.


  The Surfers – Windsurfin' 1534
  The Surfers – Nite at the beach 1534

  The Surfers - Alone by a tree.mp3
  The Surfers - Anything from you.mp3
  The Surfers - Australia.mp3
  The Surfers - Cause it's me.mp3
  The Surfers - Going.mp3
  The Surfers - Hawaii.mp3
  The Surfers - If.mp3
  The Surfers - Never.mp3
  The Surfers - Not your slave.mp3
  The Surfers - Spill.mp3
  The Surfers - Two gether'.mp3

  The Surfers - Wipe Out mp3

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christian Anders
   

  Christian Anders

  Christian Anders (* 15. Januar 1945 in Bruck an der Mur, Österreich als Antonio Augusto Schinzel-Tenicolo) ist ein österreichischer Schlagersänger, Musiker und Komponist. Auch im Filmgeschäft und als Schriftsteller ist Anders in Erscheinung getreten.

  Zum Kriegsende wanderten seine Eltern mit ihm nach Italien, der Heimat seines Vaters, aus. Die ersten neun Jahre seines Lebens verbrachte er auf der Mittelmeerinsel Sardinien, wo er in Cagliari eine italienische Klosterschule besuchte. Als er zehn Jahre war, zog seine Familie mit ihm nach Deutschland und lebte in einem Asylheim in Offenbach am Main. Anders schloss die mittlere Reife ab und begann eine Ausbildung zum Elektroinstallateur.

  In seiner ersten Band Christian Anders and the Tonics spielte er Gitarre, sang in einem amerikanischen Klub und schloss sich einer Band an, mit der er umherreiste und sein erstes Geld verdiente. 1966 nahm er ein Tonband auf, schickte es an eine Plattenfirma und erhielt einen ersten Schallplattenvertrag.

  Bei dem Koreaner Chong Minh Kwack lernte er in München jahrelang die asiatischen Kampfsportarten (Kampfkünste) Karate, Taekwondo und Aikidō, errang den Schwarzen Gürtel (Dan) in ersterem, wurde Lehrer in diesem Sport und leitete in München eine eigene Karateschule.

  Meer info : Wikipedia


  Christian Anders - 6 Uhr früh auf der Straße
  Christian Anders - Am strand von Las Chapas 1533
  Christian Anders - Der Brief
  Christian Anders - Der letzte Tanz
  Christian Anders - Du gehörst zu mir
  Christian Anders - Einsamkeit hat viele Namen
  Christian Anders - Es Fährt Ein Zug Nach Nirgendwo
  Christian Anders - Geh' nicht vorbei
  Christian Anders - In Chicago (In The Ghetto)
  Christian Anders - In den Augen der andern
  Christian Anders - Las Chapas 1533
  Christian Anders - Love Dreamer
  Christian Anders - Nie mehr allein

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rob de Nijs
   

  Rob de Nijs

  Robert (Rob) de Nijs (Amsterdam, 26 december 1942) is een Nederlands zanger en acteur.
  De Nijs werd geboren als zoon van een rijschoolhouder. Toen hij 6 jaar was, ging hij vanwege zijn astmatische bronchitis naar de openluchtschool in het Oosterpark. Toen hij acht jaar was, kreeg hij zijn eerste accordeonles.

  Rob de Nijs & the Lords zingen Ritme van de regen in het AVRO-programma Rooster in 1963De Nijs won in 1962 op 19-jarige leeftijd een talentenjacht met zijn band Rob de Nijs & The Lords. De eerste prijs was een platencontract. De eerste (De liefste die ik ken) en tweede (Jenny) singles flopten, maar het nummer Ritme van de regen uit 1963 werd een grote hit, waarvan in totaal bijna 100.000 exemplaren verkocht werden. In 1963 deed hij mee aan het songfestival in Knokke.

  In juni 1963 werd zijn eerste "Rob de Nijs en the Lords fanclub" opgericht. In november 1965 gingen De Nijs en The Lords uit elkaar. Hij ging werken bij Circus Boltini. Op 30 juli 1968 trouwde hij met de dochter van een clubeigenaar in Bergen op Zoom.[1] De Nijs ging in 1968 werken in een tweetal clubs van zijn schoonvader.

  Eind 1969 kreeg hij een rol in Oebele als Bello Billy Biggelaar. Dat leverde hem in 1971 de rol van Bertram Bierenbroodspot op in de tv-serie Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, mijnheer?. Deze serie liep tot 1976. In 1970 deed hij mee aan een musical 'Salvation', en kwam hij in contact met Lennaert Nijgh. Nijgh besloot een aantal nummers voor De Nijs te schrijven, samen met Boudewijn de Groot, om zo zijn carrière weer op gang te brengen.

  In mei 1973 kwam de eerste vrucht van deze samenwerking, Jan Klaassen de trompetter, in de hitparade, in september gevolgd door Zuster Ursula. Er volgden mindere successen met Mirella en Hé speelman. Hierna komt zijn waarschijnlijk bekendste hit uit: Malle Babbe een nummer dat De Groot ook zelf regelmatig zal spelen tijdens concerten. Na de albums In de uren van de middag en Kijken hoe het morgen wordt, beide ook geproduceerd door De Groot, beëindigden de twee de samenwerking. Nijgh bleef wel betrokken bij de carrière van De Nijs als tekstschrijver.

  In seizoen 1974-1975 kreeg hij een eigen programma voor de televisie. De titel was NL Tippers waarin diverse Nederlandse artiesten hun lied ten gehore brachten. Dit familiemuziekprogramma werd later overgenomen door Ferry Maat en de naam veranderde in Disco Circus. Het programma was te zien bij de TROS.In 1976 werd hij door het NIPO uitgeroepen tot populairste zanger van Nederland. In 1977 kreeg hij zijn eigen special bij de VARA. In 1980 werd hij door de Hitkrant uitgeroepen tot populairste Nederlandse zanger.

  In december 1980 ontmoette hij Belinda Meuldijk die veel teksten voor hem zou gaan schrijven. Ze hebben een
  autistische zoon Yoshi, over wie ze ook een lied hebben geschreven. In juli 1984, na de scheiding met zijn eerste vrouw, trouwde hij met Meuldijk. Dit huwelijk zou de jaren hierna een belangrijke rol gaan spelen in de roddelbladen.


  In 1985 scoorde hij zijn grootste hit tot dan toe. Het vredeslied Alles wat ademt, geschreven door Gerard Stellaard, Nijgh en Meuldijk, stijgt tijdens de kersttijd naar de tweede plaats. In 1996 scoorde hij zijn eerste en enige nummer 1 hit met Banger hart, dat 5 weken op de toppositie in de Mega Top 50 staat.

  In 2001 werd De Nijs onderscheiden met de Radio 2 Zendtijd Prijs. Deze prijs wordt toegekend door Conamus en Radio 2 aan een uitvoerend artiest die van blijvende betekenis is voor de Nederlandse radio. Diverse artiesten waaronder Boudewijn de Groot, Hans Vermeulen, Frédérique Spigt en Skik brachten live een eerbetoon aan De Nijs, door een van zijn nummers te vertolken.

  De Nijs en Meuldijk gingen in 2006 uit elkaar. Volgens hun advocaat zagen de twee geen toegevoegde waarde om deze samenlevingsvorm vanuit een huwelijkse staat voort te zetten.

  In 2008 hertrouwde De Nijs met zijn voormalige persoonlijk assistente.

  In mei 2007 nam hij met Julien Clerc voor zijn nieuwe album Chansons diens "This melody" op in een dubbelhertaling van Jan Rot. De release van het album met enkel Franse liedjes werd diverse keren uitgesteld vanwege de perikelen tussen Meuldijk en De Nijs. Het album lag vanaf 14 maart 2008 in de winkels.

  Op 16 maart 2008 gaf De Nijs een jubileumconcert met het Metropole Orkest in een uitverkocht Carré. Het concert werd gegeven vanwege het 45-jarig artiestenjubileum van de zanger en het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. Tijdens dit concert werd bekend dat er een tulp naar hem vernoemd zou gaan worden. De burgemeester van Anna Paulowna (waar ook Wieringerwaard onder valt) maakte dit bekend. De tulp werd begin mei, tijdens de Bloemendagen in die gemeente, gedoopt.
  In 2009 nam De Nijs deel aan het eerste seizoen van het EO-programma De Mattheus Masterclass waarin niet-klassiek geschoolde artiesten een deel van Bachs Matthäuspassion uitvoerden in de St. Vituskerk in Hilversum.

  In 2010 werkte Rob de Nijs aan een nieuw album. De cd Eindelijk vrij is geproduceerd door Daniël Lohues en bevat composities en teksten van onder anderen Mike Boddé, Jan Rot, Huub van der Lubbe en Joost Nuissl. De plaat is opgenomen in New Orleans.
  Op 21 september 2010 ontving De Nijs uit handen van couturier Frans Molenaar in Amsterdam de Gouden Eeuw Award voor zijn gehele carrière.

  De Nijs' repertoire blijkt nog steeds volop gedraaid te worden op de diverse radiozenders getuige het feit dat hij nog steeds in de top 10 staat van meest gedraaide Nederlandstalige artiesten/groepen


  Rob de Nijs - Afscheid.mp3
  Rob de Nijs - Alleen is maar alleen
  Rob de Nijs - Alles wat ademt
  Rob de Nijs - Anna Paulowna (guantanamera).mp3
  Rob de Nijs - Banger hart
  Rob de Nijs - Bla bla 4178
  Rob de Nijs - Bo
  Rob de Nijs - Dag Zuster Ursula 5257
  Rob de Nijs - Dat Is Alles
  Rob de Nijs - De liefste die ik ken (point of no return).mp3
  Rob de Nijs - De pieper 8043
  Rob de Nijs - Hé mama.mp3
  Rob de Nijs - Hé Rob, hé Trea.mp3
  Rob de Nijs - Hé, speelman 8060
  Rob de Nijs - Het werd zomer 8063
  Rob de Nijs - Hoe heet je (blue velvet).mp3
  Rob de Nijs - Hou me vast (want ik val)
  Rob de Nijs - How do you do it.mp3
  Rob de Nijs - Kiek kadoo.mp3
  Rob de Nijs - Linda.mp3
  Rob de Nijs - Loop naar de maan (quando vedrai la mia ragazza).mp3
  Rob de Nijs - Malle Babbe
  Rob de Nijs - Meisje in engeland 5257
  Rob de Nijs - Oh, had ik 'n hamer
  Rob de Nijs - Rendez-vous 4178
  Rob de Nijs - Ritme van de regen (rhythm of the rain).mp3
  Rob de Nijs - Stil verdriet.mp3
  Rob de Nijs - Trees.mp3
  Rob de Nijs - Troela troela troela-la.mp3
  Rob de Nijs - Voor sonja doe ik alles.mp3
  Rob de Nijs - Vriend voor een dag (yesterday man).mp3
  Rob de Nijs - Want zij begrijpt me (she understands me).mp3
  Rob de Nijs - Wit satijn (white on white).mp3
  Rob de Nijs - Zet een kaars voor je raam
  Rob de Nijs - Zondag

  Bonnie St Claire & Rob de Nijs - Weerzien

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert Gordon
   

  Robert Gordon


  Robert Gordon (born March 29, 1947) is an American rockabilly musician. Performing on the guitar and adding his own vocals, Gordon rose to fame performing in several genres including alternative rock, punk rock, and rock and roll. He also gained some celebrity in minor acting roles.

  Robert Gordon grew up in a wealthy Jewish family in Bethesda, Maryland, a suburb of the nation's capitol of Washington, D.C.. At the age of nine (1956) he was affected greatly by the Elvis Presley song Heartbreak Hotel playing on radio, and decided to attempt a career as a Rock & Roll musician at that young age. His influences included Gene Vincent, Jack Scott, Billy Lee Riley, Eddie Cochran and other notable rock 'n roll music artists of the period. He made his recording debut at age 17 in 1964 with a group called the Confidentials. The Confidentials, with Robert (called Bob at the time) as main singer recorded hit songs including, "Summertime", "Money", and "There is something on your mind". These rare tracks were not released until 2004 on a 40th Anniversary Celebration (a special promotional CD released by Dutch author/collector Arjan Deelen).

  While attending Bethesda-Chevy Chase High School, Gordon played Tony in a school production of West Side Story.

  When asked how he related to the 1960s, Robert replied "I didn't." He didn't care much for the British Invasion but he identified with soul singers such as James Brown and Otis Redding whom he saw, among other great R&B acts, performing at Washington DC's famous Howard Theatre. During the turbulent times of the late 1960s, with the rioting and anti-war protests of the period, Robert served in the National Guard in Washington, D.C. "I didn't want to be sent to Vietnam," he recalls.
  Meer info op Wikipedia


  Robert Gordon - All By MyselfA.mp3
  Robert Gordon - Am I Blue.mp3
  Robert Gordon - Black Slacks.mp3
  Robert Gordon - Blue Christmas.mp3
  Robert Gordon - I Just Found Out.mp3
  Robert Gordon - I Just Met A Memory.mp3
  Robert Gordon - It's Only Make Believe.mp3
  Robert Gordon - Love My Baby.mp3
  Robert Gordon - Rock Billy Boogie.mp3
  Robert Gordon - The Catman.mp3
  Robert Gordon - Walk On By.mp3
  Robert Gordon - Wheel Of Fortune.mp3

  Robert Gordon & Link Wray - Red Hot
  Robert Gordon & Link Wray - Seacruise 1529
  Robert Gordon & Link Wray - The way i walk 1529

  Danny Gatton & Robert Gordon - Love My Baby
  Danny Gatton & Robert Gordon - Mystery Train
  Danny Gatton & Robert Gordon - Ubangi Stomp

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  13-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blondie
   

  Blondie


  Blondie is een Amerikaanse popband, die is voortgekomen uit de Newyorkse new-wavescene.

  Blondie wordt in 1974 in New York opgericht, waar de groep zijn invloeden in de beroemde punkrockclub CBGBs opdoet. Andy Warhol bedenkt het uiterlijk van Debbie Harry, geblondeerd en slechts gekleed in een wit t-shirt en onderbroekje. Het eerste album, getiteld Blondie, speelt sterk in op het punk-ethos. De muziek doet denken aan meidengroepen uit de jaren zestig, een soort vrouwelijke versie van de Ramones. Blondie maakt zes albums tussen 1976 en 1982, waarvan Parallel lines door velen als het hoogtepunt wordt gezien.

  Ze breken in 1978 door in Europa met het tweede album Plastic letters, met daarop het op de stijl van Buddy Holly geënte liedje Denis (oorspronkelijk van het jaren-zestigduo Randy and the Rainbows alias Vinni Careller en Mike Zero) dat in Nederland drie weken lang op de eerste plaats staat. "Denis" is geschreven door Neil Levenson. Het succes wordt vervolgd met Presence dear. Op het derde album Parallel lines staan hun grootste hits Picture this en Hanging on the telephone en het disco-achtige Heart of glass. Daarop volgt het album 'Eat to the Beat' (1979) met de hits 'Dreaming' en 'Atomic'. Dit album wordt opgevolgd door het wederom door Mike Chapman geproduceerde Autoamerican met de reggaecover The tide is high (oorspronkelijk van The Paragons), dat de vierde plaats haalt in Nederland. Ook maakt Blondie het eerste blanke rapnummer dat een grote hit wordt, Rapture. Nu nog worden ze zeer gewaardeerd door hun zwarte collega's, en menig artiest heeft Rapture gecoverd.

  De groep valt in de loop van de jaren tachtig uiteen, met bittere rechtszaken over royalty's als gevolg. Debbie Harry en haar levenspartner Chris Stein waren al die tijd de motor achter de band en de andere bandleden voelen zich door hen financieel benadeeld. Een ernstige ziekte zorgt ervoor dat Stein vanaf eind jaren tachtig helemaal niet meer muzikaal actief kan zijn, en Debbie geeft haar solocarrière op om twee jaar lang voor Stein te zorgen.


  Blondie - Atomic
  Blondie - Call Me
  Blondie - Denis 1526
  Blondie - I'm Gonna Love You Too
  Blondie - In the flesh 1526
  Blondie - Island of lost souls
  Blondie - Rapture
  Blondie - Sunday girl
  Blondie - The Tide Is High
  Blondie - War Child

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  12-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Top 40 - 1974
  Alle Nr.1 Hits Uit De Nederlandse Top 40
  - 1974

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Sunstreams
   

  The Sunstreams


  The Sunstreams was een Nederlands zangkwartet uit Groesbeek.

  The Sunstreams werd in 1965 opgericht en bestond uit Wim Liebers, Johnny Meijers, Theo Vissers en Freek Wijers. Ze brachten meerdere singles uit en hun platenmaatschappij was CNR


  The Sunstreams - Aan De Grens Van De Duitse Heuvelen
  The Sunstreams - Afscheidsbrief
  The Sunstreams - Als de boeren weer gaan hooien.mp3
  The Sunstreams - Als Jij Trouwen Gaat
  The Sunstreams - Annelies, meisjelief
  The Sunstreams - De gevangene.mp3
  The Sunstreams - De grenssoldaat
  The Sunstreams - De onderduiker.mp3
  The Sunstreams - El bandido.mp3
  The Sunstreams - Griekenland
  The Sunstreams - Heb ik jou verloren
  The Sunstreams - Ik doe een tukkie in m'n truckie.mp3
  The Sunstreams - Laat me niet alleen
  The Sunstreams - Laat me toch blijven tot de morgen 4074
  The Sunstreams - M'n oudershuis.mp3
  The Sunstreams - Memories.mp3
  The Sunstreams - Mijn allerbeste vriend 4074
  The Sunstreams - Mina houdt van slokkies.mp3
  The Sunstreams - Nee nooit geen oorlog meer.mp3
  The Sunstreams - Nog veertien dagen.mp3
  The Sunstreams - Sla je armen om m'n schouders_
  The Sunstreams - Sla je armen om m'n schouders.mp3
  The Sunstreams - Van je hoempapa.mp3
  The Sunstreams - Vannacht heb ik jou verloren
  The Sunstreams - Ver in den vreemde
  The Sunstreams - Walspotpourri zeemansliedjes
  The Sunstreams - Zuiderzee ballade

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (9 Stemmen)
  11-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meat Loaf
   

  Meat Loaf

  Meat Loaf, geboren Marvin Lee Aday (Dallas, 27 september 1947) is een Amerikaanse rock and roll-zanger en acteur. Hij werd vooral bekend door zijn rockhit Paradise By The Dashboard Light van zijn album Bat Out Of Hell (1977), die hij zong met Ellen Foley. De teksten en muziek zijn van Jim Steinman.

  Meat Loafs optredens worden gekenmerkt door theatrale acts. In een interview in de Volkskrant in 2003 zei hij: "De meeste rockbands denken dat het voldoende is gewoon hun liedjes te spelen. Ik niet. Mensen moeten meegesleept worden in een drama. Ieder hoekje van het podium moet worden benut. [...] Een beetje op en neer springen is niet genoeg. Je moet alles uit de kast halen en je inleven in een rol, elke dag weer."

  In 1994 won Meat Loaf de Grammy Award for Best Rock Vocal Performance, Solo voor zijn "I'd Do Anything for Love, But I won't do that".


  Meatloaf - A Kiss Is A Terrible Thing To Waste mp3
  Meatloaf - Bat Out Of Hell mp3
  Meatloaf - Heaven Can Wait mp3
  Meatloaf - Hot Summer Nights mp3
  Meatloaf - I want you, I need you mp3
  Meatloaf - I Will Do Anything mp3
  Meatloaf - I Would Do Anything For Love mp3
  Meatloaf - It's All Coming Back to Me Now mp3
  Meatloaf - Medley mp3
  Meatloaf - Modern Girl mp3
  Meatloaf - Not a Dry Eye in the House mp3
  Meatloaf - Paradise By The Dashboard Light
  Meatloaf - Rock 'N' Roll Medley
  Meatloaf - Rock and Roll Dreams Come True mp3
  Meatloaf - Total Eclipse Of The Heart mp3
  Meatloaf - Two Of Out Three Aint Bad mp3 1525
  Meatloaf - You Took the Words Right Outta My Mouth 1525

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
  10-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hamilton Bohannon
   

  Hamilton Bohannon


  Hamilton Frederick Bohannon (Newnan (Georgia), 7 maart 1942) is een Amerikaans disco-funkartiest uit Atlanta, wiens hoogtijdagen midden jaren '70 moeten worden gesitueerd. Bohannon was ooit drummer bij Stevie Wonder. Tegenwoordig wordt zijn muziek veel gesampled vanwege de zeer aanstekelijke grooves, vandaar de bijnaam the groove machine. Tot zijn bekendste clubsuccessen behoren Disco Stomp en Let's Start the Dance.


  Hamilton Bohannon - Disco Stomp
  Hamilton Bohannon - East Coast Groove mp3
  Hamilton Bohannon - Foot Stompin' Music (rare groove)
  Hamilton Bohannon - Happy Feeling mp3
  Hamilton Bohannon - I wonder why 1524
  Hamilton Bohannon - Keep on Being My Girl mp3
  Hamilton Bohannon - Let's start II dance again 1524
  Hamilton Bohannon - Love is Fading mp3
  Hamilton Bohannon - Singing A Song For My Mother mp3
  Hamilton Bohannon - South African Man
  Hamilton Bohannon - The Groove Machine mp3
  Hamilton Bohannon - Thoughts & Feelings mp3
  Hamilton Bohannon - Wake Up mp3

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Umberto Tozzi
   

  Umberto Tozzi


  Umberto Tozzi (Turijn, 4 maart 1952) is een Italiaanse zanger en liedjesschrijver.

  Op 16-jarige leeftijd speelde hij in de band Off Sound. In 1974 schreef hij samen met Damiano Dattoli het winnende lied voor Canzonissima, een Italiaanse televisiewedstrijd die aan zijn laatste editie toe was. Wess & Dori Ghezzi voerden het lied Un corpo, un'anima uit.

  In 1976 kwam zijn eerste album Donna amante mia uit. Een jaar later brak de single Ti Amo alle records door maar liefst 7 maanden op 1 te staan in de Italiaanse hitparade. Een jaar later kwam Tu uit, ook een succes. In 1979 kwam Gloria uit, opnieuw een succes maar 3 jaar later werd het zelfs een wereldsucces toen Laura Branigan het lied coverde in het Engels, door het Europese geluid werd de single eerst niet warm onthaald maar toch werd het een succes. Dan werd het enkele jaren stil rond Tozzi.

  In 1987 stond hij er weer helemaal, hij zong samen met Enrico Ruggeri en Gianni Morandi op het San Remo Festival met het lied Si può dare di più dat de overwinning behaalde. Een paar maanden later deed hij met zanger Raf mee aan het Eurovisiesongfestival in Brussel met Gente di Mare, het lied werd 3de maar groeide uit tot een evergreen. In 1988 zongen Henk Spaan en Harry Vermeegen het in hun televisieprogramma Verona als Ach laat maar waaien.
  Ook in de jaren 90 bleef Tozzi actief met het lied Gli altri siamo noi en bracht hij verschillende albums uit.

  In 2000 en 2005 nam hij deel aan het San Remo Festival met de liedjes Un'altra vita en Le Parole.

  Tozzi is één van de bekendste Italiaanse zangers in het buitenland en verkocht meer dan 32 miljoen platen.  Umberto Tozzi - Claridad.wma
  Umberto Tozzi - Conchiglia Di Diamante.wma
  Umberto Tozzi - De Que Me Sirven Estas Manos.wma
  Umberto Tozzi - Dime Que No.wma
  Umberto Tozzi - Dimentica, dimentica 1522
  Umberto Tozzi - Donna Amante Mia.wma
  Umberto Tozzi - Gente Di Mare.wma
  Umberto Tozzi - Gloria (Version 2001).wma
  Umberto Tozzi - Gloria.wma
  Umberto Tozzi - Inmensamente (Single Remix Version).wma
  Umberto Tozzi - Noche Rota.wma
  Umberto Tozzi - Olvidate Olvidate.wma
  Umberto Tozzi - Perdendo Anna.wma
  Umberto Tozzi - Ti Amo.wma  1522
  Umberto Tozzi - Tu (Version 2001).wma
  Umberto Tozzi - Tu.wma
  Umberto Tozzi - Yo Caminare.wma

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  09-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Top 40 - 1973

  Alle Nr.1 Hits Uit De Nederlandse Top 40 -
  1973

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emmylou Harris
   

  Emmylou Harris


  Emmylou Harris (Birmingham (Alabama), 2 april 1947) is een Amerikaans countryzangeres, folkzangeres en songwriter, die vooral in de jaren zeventig successen kende. Ze heeft met zeer veel bekende artiesten uit de country- en folkwereld samengewerkt.

  Emmylou Harris werd in 1947 geboren in Birmingham, Alabama. Op de middelbare school was ze de beste van haar klas. Ze won een studiebeurs voor dramatiek bij de University of North Carolina at Chapel Hill. Hier richtte ze zich op de muziek, waarbij vooral de folkmuziek van Bob Dylan en Joan Baez haar zeer aansprak.

  In 1969 trouwde ze met songwriter Tom Slocum, waarna ze haar debuutalbum Gliding Bird opnam. Helaas ging haar platenlabel failliet en liep het huwelijk op de klippen, waardoor ze gedwongen was om samen met haar pasgeboren dochter Hallie bij haar ouders in Washington D.C. te gaan wonen.

  Ze pakte al snel de muziek weer op, en vormde een trio met de muzikanten Gerry Mule en Tom Guidera. Tijdens een optreden in 1971 werd ze opgemerkt door Chris Hillman, die toentertijd tijdelijk leadzanger was van The Flying Burrito Brothers, nadat Gram Parsons de band had verlaten. Eerst was hij van plan haar op te nemen in die groep, maar hij besloot haar voor te stellen aan Gram Parsons, die een zangeres zocht om mee te zingen op zijn solodebuut GP. Harris werd opgenomen in zijn Falling Angels en ging mee op tournee. In 1973 gingen ze de studio in om Parsons' tweede album, Grievous Angel op te nemen. Hij overleed op 19 september, enkele weken na het einde van de opnamen aan een overdosis van alcohol en drugs.

  Meer info op wikipedia

  Emmylou Harris - (You Never Can Tell) C'est Lavie 1521
  Emmylou Harris - Before Believing.mp3
  Emmylou Harris - Bluebird Wine.mp3
  Emmylou Harris - Bottle Let Me Down.mp3
  Emmylou Harris - Boulder To Birmingham.mp3
  Emmylou Harris - Coat Of Many Colors.mp3
  Emmylou Harris - For No One.mp3
  Emmylou Harris - Hello stranger 1521
  Emmylou Harris - If I Could Only Win Your Love.mp3
  Emmylou Harris - Mister Sandman
  Emmylou Harris - Queen Of The Silver Dollar.mp3
  Emmylou Harris - Sleepless Nights.mp3
  Emmylou Harris - Together Again
  Emmylou Harris - Too Far Gone.mp3

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mac & Katie Kissoon
   

  Mac & Katie Kissoon


  Mac & Katie Kissoon zijn een Trinidadiaanse broer en zus die in 1962 naar het Verenigd Koninkrijk verhuisden en daar een carrière als (achtergrond-)zanger opbouwden. Samen vormden ze in de jaren zeventig een succesvol popduo. In Nederland en Vlaanderen zijn ze vooral bekend van de hits Freedom, Sugar Candy Kisses en Love And Understanding.

  Mac en Katie Kissoon werden respectievelijk geboren in 1943 en 1951 als Gerald en Katherine Farthing in Port of Spain op het eiland Trinidad. Het gezin bestond in totaal uit acht kinderen. In 1962 verhuisde de familie naar het Verenigd Koninkrijk. Aanvankelijk begonnen Mac en Katie als soloartiesten, wat Mac onder de naam Mack Kissoon in 1970 nog een hitje in Nederland opleverde met de single Get down with it satisfaction. In 1971 besloten Mac en Katie een duo te vormen en brachten de single Chirpy chirpy cheep cheep uit. Het werd ongeveer tegelijkertijd uitgebracht met de veel succesvollere versie van Middle of the Road, waardoor hun versie nauwelijks werd opgemerkt. In de Verenigde Staten, waar de versie van Middle of the Road niet werd uitgebracht, deden Mac & Katie Kissoon het een stuk beter. Daar haalde het nummer de twintigste plaats in de Billboard Hot 100. Het was hun enige Amerikaanse hit.

  In Nederland en Vlaanderen hadden ze hun eerste hits in 1972 met Freedom en Sing Along, die allebei grote hits werden. In de Daverende Dertig stond Sing along één week op de eerste plaats. In Engeland zelf bleven deze nummer onopgemerkt. Dat gold ook voor Love Will Keep Us Together en het gelijknamige album uit 1973. Pas in het jaar dat Captain & Tennille wél veel succes met dit nummer hadden in Engeland en Amerika, beleefden Mac & Katie Kissoon een comeback in hun thuisland. Het nummer Sugar Candy Kisses kwam daar in 1975 op #3 en ook in Nederland en Vlaanderen werd weer de top 5 gehaald. Ook de opvolger Don't Do It Baby deed het aan beide kanten van de Noordzee aardig. Nadat hun album Two Of Us uit 1976 geen succesvolle singles meer opleverde, besloten Mac en Katie in 1977 als vast duo uit elkaar te gaan.

  Zowel Mac als Katie gingen aan de slag als sessie- en achtergrondzanger. Mac heeft jarenlang gezongen met het orkest van James Last en Katie heeft naast het orkest van Last gediend als achtergrondzangeres is de bands van onder andere Van Morrison, Eric Clapton, George Harrison en Roger Waters. In 1979 nam Mac Kissoon het soloalbum Mac Kissoon op in Nederland. Dat leverde hem twee grote hits op met Lavender Blue en Love And Understanding. Dat laatste nummer zong hij samen met Katie en zijn vier kinderen onder de naam Mac Kissoon & Family. Op Mac Kissoon staan nog een paar nummers meer waar Katie op meezingt. Ook Katie probeerde het in 1981 ook solo, maar het nummer (Take Me Back To) California bleef in de tipparade hangen. In 1997 namen ze nog één keer een gezamenlijk album met nieuw materiaal op, met de titel From Now On. Tegenwoordig maakt Katie Kissoon deel uit de achtergrondzangeressen van Roger Waters. zo deed ze mee aan In the Flesh tour, waar ze samen met Roger Waters het nummer Mother een geheel nieuw dimensie gaf, in een schitterend duet. Ook tijdens de Dark Side of the Moon tour was ze erbij als achtergrondzangeres.


  Mac & Katie Kissoon - Baby blue
  Mac & Katie Kissoon - Black and white
  Mac & Katie Kissoon - Chippy chippy cheep cheep
  Mac & Katie Kissoon - Don't Do It Baby
  Mac & Katie Kissoon - Freedom 6194
  Mac & Katie Kissoon - Glory Glory
  Mac & Katie Kissoon - I am up in heaven 1519
  Mac & Katie Kissoon - Lavender blue
  Mac & Katie Kissoon - Like a Butterfly
  Mac & Katie Kissoon - Love and understanding
  Mac & Katie Kissoon - Love will keep us together 1519
  Mac & Katie Kissoon - Rock me
  Mac & Katie Kissoon - Show me 6194
  Mac & Katie Kissoon - Sing along 8040
  Mac & Katie Kissoon - Song for everybody
  Mac & Katie Kissoon - Sugar Candy Kisses
  Mac & Katie Kissoon - Suprice suprice
  Mac & Katie Kissoon - That i love you
  Mac & Katie Kissoon - We are family

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
  07-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gebroeders Brouwer
   

  Gebroeders Brouwer

  De Gebroeders Brouwer was een Nederlands trompetduo afkomstig uit Hierden.

  Het door Pierre Kartner ontdekte duo, bestaand uit de broers Rende en Henk Brouwer, was vooral in de jaren zeventig en tachtig van de twintigste eeuw succesvol. Zij maakten toen samen met onder meer Ben Cramer en Jacques Herb deel uit van de De Vader Abraham Show (met diverse optredens in het Rotterdamse Ahoy) en traden regelmatig op in Op volle toeren, een televisieprogramma van de TROS vol met Nederlandstalige muziek. Ook namen ze diverse albums op, onder anderen met Klaas Jan Mulder en met verschillende koren, waaronder het tv-koor The Clarion Singers dat door Rende Brouwer werd opgericht. Het duo was tot 1998 actief.


  Gebroeders Brouwer - a little song.mp3
  Gebroeders Brouwer - Aambeeldpolka.mp3
  Gebroeders Brouwer - Acapulco.mp3
  Gebroeders Brouwer - adieu goodbye auf wiedersehen.mp3
  Gebroeders Brouwer - Aria Aria.mp3
  Gebroeders Brouwer - carrousel.mp3
  Gebroeders Brouwer - Concert van de zee 8052
  Gebroeders Brouwer - Connie Kramer Stierf De Dag Dat.mp3
  Gebroeders Brouwer - dreamworld.mp3
  Gebroeders Brouwer - Everlasting melody.mp3
  Gebroeders Brouwer - Fairytale.mp3
  Gebroeders Brouwer - Fancy fair.mp3
  Gebroeders Brouwer - Golden dreams.mp3
  Gebroeders Brouwer - Grand variete.mp3
  Gebroeders Brouwer - Happy holland.mp3
  Gebroeders Brouwer - happy mexico.mp3
  Gebroeders Brouwer - have you seen abraham.mp3
  Gebroeders Brouwer - Het grote meer 8033
  Gebroeders Brouwer - honky trumpet.mp3
  Gebroeders Brouwer - Horizon.mp3
  Gebroeders Brouwer - Il Selencio.mp3
  Gebroeders Brouwer - Kaempfert song.mp3
  Gebroeders Brouwer - la grece.mp3
  Gebroeders Brouwer - Last waltz.mp3
  Gebroeders Brouwer - lost in love.mp3
  Gebroeders Brouwer - Mexican dream.mp3
  Gebroeders Brouwer - Middernacht.mp3
  Gebroeders Brouwer - Middernachtblues.mp3
  Gebroeders Brouwer - Mijn Annie.mp3
  Gebroeders Brouwer - Morgenstond Heeft Goud In De Mond.mp3
  Gebroeders Brouwer - Mountain fantasy.mp3
  Gebroeders Brouwer - on the wings of love.mp3
  Gebroeders Brouwer - Polka souvenier.mp3
  Gebroeders Brouwer - return to salsa.mp3
  Gebroeders Brouwer - romantic melody.mp3
  Gebroeders Brouwer - Rosalina.mp3
  Gebroeders Brouwer - Rosita.mp3
  Gebroeders Brouwer - See you again.mp3
  Gebroeders Brouwer - Serenade Pour Deux Serenade.mp3
  Gebroeders Brouwer - Slavenkoor.mp3
  Gebroeders Brouwer - sunny boulevard.mp3
  Gebroeders Brouwer - Tornero.mp3
  Gebroeders Brouwer - Tritsch Tratsch Polka.mp3
  Gebroeders Brouwer - trompe guapa.mp3
  Gebroeders Brouwer - Trompete del mar.mp3
  Gebroeders Brouwer - Trompettenpolka 8076
  Gebroeders Brouwer - Trompettenvakantie.mp3
  Gebroeders Brouwer - Tropical sun.mp3
  Gebroeders Brouwer - Vergeten Dromen.mp3
  Gebroeders Brouwer - Waarheen Waarvoor.mp3
  Gebroeders Brouwer - Zal Het De Laatste Keer Zijn.mp3
  Gebroeders Brouwer - Zwarte Madonna.mp3

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
  05-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hepie en Hepie
   

  Hepie en Hepie

  Hepie en Hepie is een Nederlands zangduo bestaande uit de nichtjes Hepie Hiemstra en Hepie Postma. Het duo scoorde in 1980 in Nederland een hit met het lied Ik lig op m'n kussen stil te dromen, een cover van Hank Locklins Send me the pillow that you dream on. In 1981 scoorde het duo nog een paar kleine hitjes. In 1983 ging het duo uit elkaar nadat Hepie Hiemstra een eigen carrière wilde beginnen.

  In 1989 namen Hepie en Hepie enkele nieuwe nummers op. Ook werd van Ik lig op m'n kussen stil te dromen een house-versie uitgebracht, dat de top 10 haalde. Deze houseversie was de eerste Nederlandstalige househit. Na dit succes ging het duo opnieuw uit elkaar om elk een solocarrière te beginnen.

  In 2007 maakte het duo bekend een comeback te willen maken.


  Hepie en Hepie - babe , ik wil van je houden.mp3
  Hepie en Hepie - De Hésolé Polonaise.mp3
  Hepie en Hepie - De Jongen Met Die Blonde Haren.mp3
  Hepie en Hepie - De Winter Was Lang.mp3
  Hepie en Hepie - Diep In Mijn Hart.mp3
  Hepie en Hepie - echte vrienden.mp3
  Hepie en Hepie - Hé Lieve Schat.mp3
  Hepie en Hepie - Heel Mijn Hart.mp3
  Hepie en Hepie - het kan nooit zo donker zijn of het wordt weer licht.mp3
  Hepie en Hepie - Hilversum Bedankt.mp3
  Hepie en Hepie - Huil Niet Om De Liefde, Oh My Darling.mp3
  Hepie en Hepie - ik geloof in jou en mij.mp3
  Hepie en Hepie - Ik Heb Alleen Nog Maar Die Foto.mp3
  Hepie en Hepie - Ik Lig Op M'n Kussen Stil Te Dromen.mp3 4098
  Hepie en Hepie - Ik neem het terug mp3
  Hepie en Hepie - Irene.mp3
  Hepie en Hepie - jij was van mij.mp3
  Hepie en Hepie - Jongen Ik Maak Me Zorgen.mp3
  Hepie en Hepie - Kus Me Honey Honey.mp3
  Hepie en Hepie - laat me even kind zijn.mp3
  Hepie en Hepie - neem voor mij maar een ander.mp3
  Hepie en Hepie - Oh, Blijf Bij Mij.mp3
  Hepie en Hepie - ons dorp.mp3
  Hepie en Hepie - op het perron.mp3
  Hepie en Hepie - Speel Niet Met Vuur.mp3
  Hepie en Hepie - strauss , meneeer strauss.mp3
  Hepie en Hepie - Turn up the pillow 4098
  Hepie en Hepie - usdoarp.mp3
  Hepie en Hepie - vlucht 1203.mp3
  Hepie en Hepie - vuur en vlam.mp3
  Hepie en Hepie - Winnie Wanna.mp3
  Hepie en Hepie - Zeven Dagen Lang.mp3
  Hepie en Hepie - Zilvermeeuw.mp3

  Rommy tjeerd en hepie - ieder afscheid mp3
  Rommy tjeerd en hepie - mooie moeders, mooie dochters mp3

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (8 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heintje
   

  Heintje


  Hendrik (Hein) Nicolaas Theodoor Simons (Bleijerheide (Kerkrade), 12 augustus 1955) is een Nederlands zanger die als kindsterretje in de jaren zestig bekend is geworden onder de naam Heintje.

  Hij zong in het Nederlands, Duits, Engels en Afrikaans. Zijn bekendste nummer is wellicht "Mama". Andere nummers die hij gezongen heeft zijn: Ich bau' dir ein Schloss, Ich sing ein Lied für dich, Ik hou van Holland, Omaatje lief en Oma so lieb en Jij bent de allerbeste.

  De ontdekker van Heintje was Addy Kleijngeld, die ook bijna alle composities voor zijn rekening nam, en tevens al zijn platen produceerde.

  Hein(tje) Simons speelde tussen 1968 en 1971 een rol in een zestal Duitstalige films. Hij scoorde twee nummer-1 hits in de Nederlandse top-40, beiden in 1968. Het betrof Ich bau dir ein Schloss (27 weken in de top-40) en Heidschi bumbeidschi (13 weken in de top-40). Het liedje Ich bau dir ein Schloss was in 1968 de hit van het jaar.

  Nadat hij in 1972 voor het laatst een hit scoorde in Nederland met "Meine Liebe für dich", wist hij op een kleine opleving in 1978 na, alleen nog succes te halen in Duitsland. In zijn jeugdjaren woonde hij bij zijn ouders in Neu-Moresnet, een deelgemeente van Kelmis in de Belgische provincie Luik. Tegenwoordig woont hij met zijn gezin op Manege Schimper in Moresnet, een deelgemeente van Blieberg. Simons treedt nog steeds op en maakt jaarlijks een nieuwe cd.

  Commercieel succesVan Simons zijn wereldwijd méér dan 40 miljoen platen verkocht. Hiervoor kreeg hij 45 gouden platen, alsook twee platina en een diamanten plaat (destijds dienden er 250.000 stuks verkocht te worden om goud te behalen). Een jaar na het begin van zijn carrière kreeg Simons een onderscheiding (7 gouden platen) voor de verkoop van 10.000.000 stuks


  Heintje - Alle Jahren Wieder
  Heintje - Deine Tranen sind auch meine 8046
  Heintje - Der kleine Trommler (Little Drummerboy)
  Heintje - Der mond ist aufgegangen
  Heintje - Droomland 8046
  Heintje - Du sollst nicht weinen
  Heintje - Eine kleine abscheidstrane 5139
  Heintje - Es Kann Nicht Immer Nur Die Sonne Scheinen
  Heintje - Geh' deinen weg 8046
  Heintje - Heidschi Bumbeidschi 5139
  Heintje - Ich Bau Dir Ein Schloss
  Heintje - Ich sing ein Lied für Dich
  Heintje - Ik Hou Van Holland 8046
  Heintje - Ik vergeet je niet 5136
  Heintje - Kling Glockchen
  Heintje - Kommt ein vogel geflogen 8046
  Heintje - La paloma
  Heintje - Laßt uns froh und munter sein
  Heintje - Leise rieselt der Schnee
  Heintje - Liebe sonne lach doch wieder 8046
  Heintje - Mama 5136
  Heintje - Mama vertel me 5151/8046
  Heintje - Mamatschi, schenk mir ein Pferdchen
  Heintje - Mijn vriendinnetje 5151/8046
  Heintje - Moeders verjaardag 8046
  Heintje - O Tannenbaum
  Heintje - Omaatje Lief
  Heintje - Ons dorpje 8046
  Heintje - Scheiden tut so weh
  Heintje - Schneeflöckchen Weissröckchen
  Heintje - Schneeglöckchen im Februar, Goldregen im Mai
  Heintje - Stille Nacht
  Heintje - Süsser Die Glocken Nie Klingen
  Heintje - Wenn der sommer kommt 8046
  Heintje - Wenn kleine Kinder schlafen gehn
  Heintje - Zandman 8046
  Heintje - Zwei kleine sterne 5137

  Met dank aan Mia voor het aanvullen

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (14 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Regenboogtrio


   Het Regenboogtrio  Het Regenboogtrio - 'N avond om nooit te vergeten 5140
  Het Regenboogtrio - Aan het noordzeestrand 5140
  Het Regenboogtrio - De lichtjes van de schelde 5143
  Het Regenboogtrio - Ik zou wel willen 5143
  Het Regenboogtrio - Op de woelige baren 5138
  Het Regenboogtrio - Probeer het nog een keer 5138


  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  04-02-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddy Grant
   

  Eddy Grant


  Eddy Grant (echte naam Edmond Grant) (Plaisance (Guyana), 5 maart 1948) is een Brits zanger en producent. In de jaren tachtig scoorde hij enkele grote internationale hits.

  Grant verhuisde in 1960 met zijn familie van Guyana naar Londen. Daar richtte hij in 1965 de band The Equals op, de eerste multiraciale groep die enige erkenning kreeg in Engeland. Hun eerste single flopte ondanks veel radio-aandacht, maar eind jaren zestig scoorde de groep een eerste hit in de Engelse hitparade.

  In 1970 richtte hij zijn eigen productiemaatschappij op, Torpedo. Niet veel later, in 1971, kreeg hij op 23-jarige leeftijd een hartaanval en een ingeklapte long als gevolg van zijn overvolle agenda. Eddy Grant verliet daarop the Equals en verkocht Torpedo. De volgende jaren hield hij zich vooral bezig met het produceren van werk van andere artiesten. In 1977 kwam hij met een nieuw album, Message Man. Een veel terugkomend thema in deze tijd was discriminatie en de woede die dat opriep.

  In 1979 kwam hij met een volgend soloalbum, Walking on sunshine. De single Living on the frontline werd een hit (vooral in het club-circuit), maar het album zelf flopte. Dit gebeurde ook met de volgende lp, Love in Exile. In 1981 wist Grant met de lp Can't get enough in de album-charts te komen. Van het album Killer on the rampage, dat in 1981 uitkwam, kwam de succesvolle single I don't wanna dance, dat onder meer in Engeland en de Verenigde Staten een grote hit werd. Kort daarop scoorde hij een top 10-hit in onder meer Nederland, Engeland en de Verenigde Staten met Electric Avenue.

  Halverwege de jaren '80 bracht Grant nog verschillende singles uit die kleine hitjes werden of flopten. Grant scoorde nog eenmaal een wereldhit in 1988 met het nummer Gimme hope Jo'anna, over de apartheid in Zuid-Afrika. Dit nummer werd in Nederland een nummer 1-hit.

  Grant woonde inmiddels sinds 1982 in Barbados. Hij werkte daar voornamelijk aan het helpen van nieuwe talenten. Na Gimme hope Jo'anna wijdde Grant zich vrijwel volledig aan het begeleiden van nieuwe sterren.  Eddy Grant - Baby_Come_Back.mp3
  Eddy Grant - Can_T_Get_Enough_Of_You.mp3
  Eddy Grant - Do_You_Feel_My_Love.mp3
  Eddy Grant - Dont_Wanna_Dance.mp3
  Eddy Grant - Electric_Avenue.mp3
  Eddy Grant - Gimme_Hope_Jo_Anna.mp3 6088
  Eddy Grant - Harmless_Piece_Of_Fun.mp3
  Eddy Grant - I Don't Wanna Dance
  Eddy Grant - Living_On_The_Frontline.mp3 8028
  Eddy Grant - My Turn To Love You 1980
  Eddy Grant - Put_A_Hold_On_It.mp3
  Eddy Grant - Romancing_The_Stone.mp3
  Eddy Grant - Say hello to fidel 6088
  Eddy Grant - Till_I_Can_T_Take_No_More.mp3
  Eddy Grant - Walking_On_Sunshine.mp3

  Eddy_Grant_&_the_Equals_-_Softly_Softly

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glen Campbell
   

  Glen Campbell


  Glen Campbell (Delight, Arkansas, 22 april 1936) is een Amerikaans countryzanger en gitarist.

  Zijn grootste hit in Nederland en België was (Like a) Rhinestone Cowboy, later ook gecoverd door Claire als Vreemde vogels.

  Campbell schreef geschiedenis door in 1967 in twee categorieën een Grammy Award te winnen, hij won zowel de prijs voor beste country-single (met het nummer Gentle on my mind) als de prijs voor beste popsingle (met By the time I get to Phoenix).

  Campbell was ook een veelgevraagd sessiemuzikant. Hij is te horen op albums van onder meer Bobby Darin, Ricky Nelson, The Monkees (onder meer in het nummer I'm a believer), Elvis Presley, Frank Sinatra, Dean Martin, The Righteous Brothers (in You've lost that lovin' feelin' ) en The Mamas & The Papas. Ook maakte Campbell deel uit van The Beach Boys tijdens de tournee van 1964 en de opnames van het Beach Boys-album Pet Sounds.  Glen Campbell - All I Have To Do Is Dream
  Glen Campbell - Country Boy
  Glen Campbell - Don't Pull Your Love - Then You Can Tell Me
  Glen Campbell - Dream Baby
  Glen Campbell - Honey Come Back
  Glen Campbell - How high did we go 1514
  Glen Campbell - It's Only Make Believe
  Glen Campbell - Oh Happy Day
  Glen Campbell - Rhinestone Cowboy
  Glen Campbell - southern nights
  Glen Campbell - Sunflower. 1514

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Picknicks
   

  The Picknicks


  Het jaar 1960: I´m alone forever wordt een wereldhit en staat wekenlang nummer 1 in de hitparades van verschillende landen waaronder de USA, Canada, Spanje enzovoort.

  Wist u trouwens dat "I'm alone forever" opgenomen werd in de Sunstudio's in Memphis U.S.A en dat de Picknicks daar Elvis ontmoet hebben en nog een aantal werelsterren zoals Fats Domino, The Platters, Lyn Anderson enz. Ze waren wereldberoemd en in eigen land dacht men dat zij Amerikanen waren ...

  Er gingen maar liefst 1.900.000 singles over de toonbank en dit leverde The Picknicks een gouden plaat op. De groep bestond uit vier broers, een neef en nog twee vrienden. Ondanks hun succes bij hun optredens kwam er geen grote hit meer en in 1978 splitte de groep. Er bleven nog drie leden over: Pol, René en Eli.

  Toen Pol in 1998 overleed was dit voor René en Eli een zware klap. René en Eli gingen door met zingen en muziek maken en nog steeds met veel succes!

  Op zaterdag 8 december 2007 werd het 50-jarig bestaan van The Pick Nicks gevierd in de "Replay" te Antwerpen. Talrijke vedetten brachten hulde aan deze twee kranige "oldtimers" en tijdens de denderende show wachtte hun nog een verrassing van formaat: het weerzien met de ex-bandleden Roger, John en Albert. René is nog steeds de zanger en Eli (de jongste) staat achter de keyboard en is ook producer en verantwoordelijk voor het hele gebeuren. Daarnaast doet hij nog productiewerk voor andere artiesten. Ze hebben nog steeds een goed gevulde agenda en bij elk optreden brengen zij de golden sixties weer tot leven voor hun talrijke fans.

  We hebben de melding gekregen dat Rene ook is overleden .

  Veel dank voor het aanvullen van het muziekaanbod door christiane Rogiers


  The Picknicks - Be mine.mp3
  The Picknicks - Bonnie Rock.mp3
  The Picknicks - Cry No More.mp3
  The Picknicks - Don't cry.mp3
  The Picknicks - Elite.mp3
  The Picknicks - Everytime I Hold Your Hand.mp3
  The Picknicks - Fire.mp3
  The Picknicks - Guitar Boogie Rock.mp3
  The Picknicks - I hold you in my arms.mp3
  The Picknicks - I Know.wma
  The Picknicks - I'm alone.mp3
  The Picknicks - I'm Running
  The Picknicks - It must be love.mp3
  The Picknicks - Kiss me baby.mp3
  The Picknicks - Money, plenty money.mp3
  The Picknicks - My heart is yours.mp3
  The Picknicks - Pick-Nick Rock.mp3
  The Picknicks - Picknick Dreams.mp3
  The Picknicks - Sally Sue.mp3
  The Picknicks - Take me to heaven.mp3
  The Picknicks - Tonight.mp3
  The Picknicks - Vlaamse hutspot mp3
  The Picknicks - You Said You Love Me.mp3
  The Picknicks - You're so sweet.mp3

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
  Archief per jaar
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  A
  5000 Volts
  Aaron Neville
  Abba
  ACDC
  Ace Cannon
  Adam and Eve
  Adam Faith
  Adamo
  Adamo 2
  Adéle Bloemendaal
  Adriano Celentano
  Afric Simone
  Agnetha Faltskog
  Al Martino
  Alain Barriere
  Albert Hammond
  Albert King
  Albert West
  Alex Valére
  Alexander Curly
  Alias Berger
  Alice Cooper
  Alvin Stardust
  Amanda Lear
  Amazulu
  Amen Corner
  America
  Amii Stewart
  Anarchic System
  André Hazes
  André van Duin
  Andy Borg
  Andy de witt
  Andy Williams
  André Brasseur
  Andre Moss
  Angelo Branduardi
  Anita Meyer
  Anja
  Anja Yelles
  Ann Christy
  Anne Marie David
  Anneke Gronloh
  Anneke Soetaert
  Anny Schilder
  Aretha Franklin
  Arie Ribbens
  Armand
  Arne Jansen
  Arno
  Arthur Conley
  Astrid Harzbecker
  Audrey Landers

  B
  B Bumble
  Baccara
  Bananarama
  Bar Kays
  Barbara Dex
  Barbra Streisand
  Bart Herman
  Bart Kaell
  Bart Van Den Bossche
  Barry & Eileen
  Barry Blue
  Barry Mann
  Barry White
  Bata Ilic
  Bay City Rollers
  Beatles
  Bee Gees
  Bellamy Brothers
  Belle Epoque
  Belle Perez
  Ben Cramer
  Benny Neyman
  Benny Scott
  Berdien Stenberg
  Bernd Clüver
  Bert Kaempfert
  Bert Weedon
  Bette Midler
  Betty Wright
  Big Bill
  Bill Black's Combo
  Bill Forbes
  Bill Haley
  Bill Justis
  Billy Ocean
  Billy Preston
  Billy Swan
  Billy Vaughn
  Bing Barlow
  Bing Crosby
  Blondie
  Blue Angel
  Blue Haze
  Blue Diamonds
  Blue Mink
  Blue Moon Rockers
  Blue Ridge Rangers
  Bob & Earl
  Bob Azzam
  Bob Benny
  Bob Marley
  Bobbejaan Schoepen
  Bobby Day
  Bobby Darin
  Bobby Lee Trammell
  Bobby Goldsboro
  Bobby Prins

  Bobby Ranger
  Bobby Setter Band
  Bobby Solo
  Bobby Stevens
  Bobby Vee
  Bobby Vinton
  Bobbysocks
  bolland & bolland
  Boney M
  Bonnie Pointer
  Bonnie St.Claire
  Booker T
  Boys town gang
  Boudewijn de Groot
  Bow Wow Wow
  Box Tops
  Boxcar Willie
  Bread
  Brenda Lee
  Brian
  Brian Hyland
  Brigitte Bardot
  Brotherhood of Man
  Brunner & Brunner
  Bruce Low
  Bruce Springsteen
  Brussel 1
  Bucks Fizz
  Buddy Holly
  Buddy Knox
  Burt Blanca
  BZN

  C
  C Jerome
  Camillo
  Captain Cook
  Carl Douglas
  Carl Mann
  Carl Perkins
  Carly Simon
  Carol Jiani
  Carola
  Carpenters
  Cat Stevens
  Caterina Valente
  CC Catch
  Cees en Marjan
  Champaign
  Charléne
  Charles Aznavour
  Charlie Rich
  Chas & Dave
  Cher
  Cherrie van Gelder-Smith
  Cherry Laine
  Chi Coltrane
  Chicago
  Chicory Tip
  Chip Taylor
  Chris Andrews
  Chris De Burgh
  Chris Howland
  Chris Montez
  Chris Rea
  Chris Roberts
  Chrispian St Peters
  Christian Anders
  Christian Vidal
  Christoff
  Christophe
  Chubby Checker
  Chuck Berry
  Chris Andrews
  Cindy & Bert
  Ciska Peters
  Claire & Henk
  Clark Richard
  Claudia Sylva
  Cliff Richard
  Cliff Rilly
  Clifton Chenier
  Clouseau
  Clout
  Coast to coast
  Cocktail Trio
  Colinda
  Commodores
  Connie Francis
  Conny & Danny Fabry
  Conny Froboess
  Conny Vink
  Conquistador
  Conway Twitty
  Corrie Van Gorp
  Corry Brokken
  Corry Konings
  Costa Cordalis
  Creedence Clearwater Revival
  Crystals
  Culture Club
  Curtie & The Boombox
  Curtis Lee
  Cyndi Lauper

  D
  Dale Hawkins
  Dalida
  Dan Ellery
  Dana Winner
  Danny & the Juniors
  Danny Hoekstra
  Dario Moreno
  Darts
  Dave Berry
  Dave Dee,Dozy Beaky Mick & Tich
  David Bowie
  David Dundas
  Dean Martin
  Decap-sound 2
  Dee D Jackson
  De Alpenzusjes
  De Belcanto's
  De Cap-Orgel uit Herselt
  De Deurzakkers
  De Electronica's
  De Four Tak
  De Havenzangers
  De Heikrekels
  De Kermisklanten
  De Kreuners
  De Makkers
  De Marlets
  De Melando's
  De Mens
  De Roffels
  De Romeo's
  De Selvera's
  De Spelbrekers
  De Stemmingmakers
  De Strangers
  De Straatmuzikanten
  De Vrijbuiters
  Demis Roussos
  Dennie Christian
  Detroit Emeralds
  Diana Ross
  Dick Brave & The Backbeats
  Die Flippers
  Dion & The Belmonts
  Dionne Warwick
  Dire Straits
  Dixie Aces
  Dizzi Man's Band
  Doe Maar
  Dolly Dots
  Dolly Parton
  Don Gibson
  Don McLean
  Don Rosenbaum
  Donna Hightower
  Donna Lynton
  Donna Summer
  Donny Osmond
  Doris D & The pins
  Dynamic Rockers
  Duane Eddy
  Duo De Koning
  Duo Onbekend
  Dr.Hook
  Drafi Deutscher
  Drukwerk


  E
  Earth & Fire
  Eddie Cochran
  Eddie Rabbitt
  Eddy Christiani
  Eddy Grant
  Eddy Mars
  Eddy Smets
  Eddy Wally
  Edison Lighthouse
  Edmundo Ros
  E.L.O.
  El DeBarge
  Elton John
  Elvis Presley 1
  Engelbert Humperdinck
  Enny Denita
  Enrico Macias
  Eydie Gorme
  Eric Clapton
  Erik Marijsse
  Erik Van Neygen
  Eruption
  Esther Philips
  Evening Stars
  Expo-brood

  F
  Fabian
  Fabry's
  Fancy
  Fantastique
  Fats Domino
  Fernando Express
  Ferre Grignard
  Flash and the Pan
  Floyd Cramer
  Focus
  Fortunes
  Four Seasons
  Four Tops
  FR David
  Francesco Napoli
  Francine Jordi
  Francis Goya
  Francoise Hardy
  Frank Ferrari
  Frank Galan
  Frankie Avalon
  Frankie Laine
  Franky Boy
  Freddy Quinn
  Frank & Mirella
  Frank Sinatra 
  Frank Valentino
  Franka
  Frans Duijts
  Freddy Breck
  Freddy Cannon
  Freddy Fender
  Frida
  Frieda Linzi

  G
  Gary Glitter
  Gary Moore
  Gebroeders Brouwer
  Geier Sturzflug
  Gene Cotton
  Gene Vincent
  Gerd Boettcher
  Gert Timmerman
  Gerard Cox
  Geordie
  George Mc Crae
  George Baker
  George Harrison
  Georgie Fame
  Geraint Watkins
  Gerard de Vries
  Gerard Lenorman
  Geschwister Hofmann
  G.G.Anderson
  Gibson Brothers
  Gigantjes
  Gigliola Cinquetti
  Gilbert Bécaud
  Gilbert O'Sullivan
  Gilla
  Gitte
  Gladys knight & the pips
  Glen Campbell
  Gloria Gaynor
  Golden Earring
  Gonnie Baars
  Goombay Dance Band
  Gottlieb Wendehals
  Grace Jones
  Grand Funk
  Grease
  Guido Belcanto
  Günter Noris
  Gunther Neefs
  Guy Mardel
  Guys 'n' Dolls
  Guus Meeuwis

  H
  Hamilton Bohannon
  Hank Mizell
  Hank The Knife & The Jets
  Hanny en de Rekels
  Hansi Hinterseer 
  Harm Wolters
  Harry Belafonte
  Hazell Dean
  Heidi Bruhl
  Heike Schäfer
  Heino
  Heintje
  Helemaal Hollands
  Helmut Lotti
  Helen Reddy
  Helen Shapiro
  Henk Damen
  Henk Wijngaard
  Hepie en Hepie
  Herb Alpert
  Herman Brood
  Herman's Hermits
  Herve Vilard
  Het goede doel
  Het Holland Duo
  Het Regenboogtrio
  Highway
  Hot Butter
  Hot Chocolate
  Howard Carpendale
  Huey Lewis

  Hugo Raspoet  I
  Irving Fields
  Ike & Tina Turner
  Imca Marina
  Ingeborg
  Ireen Sheer
  Isabelle A
  Ivan Heylen
  Ivan Rebroff
  Ivo Robić

  J
  Jaap Dekker
  Jackpot
  Jack de Nijs
  Jack Jersey
  Jacqueline Boyer
  Jackie Wilson
  Jacques Brel
  Jacques Dutronc
  Jacques Herb
  Jacques Raymond
  James Last
  James LLoyd
  Jan & Zwaan
  Jan Boezeroen
  Jan De Wilde
  Jan Gorissen
  Jan Rot
  Jan und Kjeld 

  Jan Verbraeken
  Jane Birkin
  Jannes
  Jantje Koopmans
  Jay & The Americans
  Jerry Arendo
  Jerry Lee Lewis
  Jerry Lee Lewis & Friends
  Jess & James
  Jim Croce
  Jim Dale
  Jim Reeves
  Jimmy Cliff
  Jimmy Frey
  Jimmy James
  Jimmy Osmond
  JJ Cale
  Jo Erens
  Jo Leemans
  Jo Vally
  Joey Dee & Starliters
  Joe Cocker
  Joe Dolan
  Joe Harris
  Joe Tex
  Johan Verminnen
  John Denver
  John Fred and his Playboy's
  John Horton
  John Lamers
  John Larry
  John Paul Young
  John Rowles
  John Spencer
  John Terra
  John William
  John Woolley and Just Born
  Johnny & Huricanes
  Johnny Blenco
  Johnny Burnette
  Johnny Carroll
  Johnny Hallyday
  Johnny Hoes
  Johnny Jordaan
  Johnny Kid & the pirates
  Johnny Lion
  Johnny Otis
  Johnny Preston
  Johnny Restivo
  Johnny Rivers
  Johnny Rodrigues
  Johnny Tillotson
  Johnny Wakelin
  Johnny White
  Jonathan King
  José
  Juan Pardo
  Julian Lennon
  Juliane Werding
  Julio Iglesias
  Juul Kabas
  Jurgen Marcus
  J.Vincent Edwards

  K
  Kalin Twins
  Kapel van de koninklijke luchtmacht
  Kayak
  Karel Gott
  Karin Kent
  K.C.and the Sunshine Band
  Kevin Ayers
  Kim Wilde
  Kiss
  Klaus & Klaus
  Kool & the Gang
  Koos Alberts
  Kris De Bruyne  L
  La Bionda
  La Esterella
  Laid Back
  Laura Lynn
  Lee Dorsey
  Lee Towers
  Lena Zavaroni
  Lenny Kuhr
  Leo van Helmond
  Leo Sayer
  Leonard Cohen
  Les Chakachas
  Les Chats Sauvages
  Les Humphries Singers
  Letkiss
  Lieutenant Pigeon
  Liesbeth List
  Liliane Saint Pierre
  Lime
  Limbra Zusjes
  Linda de Suza
  Lindsay
  Lisa del Bo
  Little Hank
  Little Eva
  Little Richard
  Lize Marke
  Lucille Starr
  Luis Mariano
  Lobo
  Loggins & Messina
  Long Tall Ernie & The Shakers
  Los indios Tabajaras
  Lou Bandy
  Lou Bega
  Louis Prima
  Louis Neefs
  Lowland Trio
  Luisa Fernandez
  Luc Steeno
  Luc van Meeuwen
  Lulu
  Luv'
  Lynn Anderson
  Lynsey De Paul

  M
  Madonna
  Major Dundee Band
  Major Lance
  Manfred Mann
  Manhattan Transfer
  Mara Kayser
  Marc Aryan
  Marc Dex
  Marc Winter
  Margriet Hermans
  Marianne Rosenberg
  Marianne Weber
  Marie Osmond
  Matchbox
  Martha Reeves
  Martijn
  Mary Hopkin
  Marva
  Max Romero
  Maxine  Nightingale
  Maywood
  Meat Loaf
  Medicine Head
  Melchior
  Melina Mercouri
  Melody Sisters en Black & White
  Micha Marah
  Michael Jackson
  Michael Stein
  Michél Delpech
  Micky Day
  Middle of the road
  Miek & Roel
  Mieke
  Mieke Telkamp
  Miel Cools
  Mighty Sparrow
  Micky
  Mike Berry
  Mike Brant
  Mike Oldfield
  Mikis Theodorakis
  Millie Jackson
  Millie Small
  Mink DeVille
  Miquel Brown
  Miquel Rios
  Mireille Mathieu
  Modern Talking
  Monique Smit
  Moustache
  Mouth&MacNeal
  MFSB
  Mr Acker Bilk
  Mungo Jerry
  Musical Youth

  N
  Nana Mouskouri
  Nancy Sinatra
  Nat Gonella
  Nat King Cole
  Neil Diamond
  Neil Sedaka
  Nelly Jane
  Nick Lowe
  Nick MacKenzie
  Nick Straker Band
  Nick en Simon
  Nico Haak
  Nicole
  Nik Kershaw
  Nini Rosso
  Nino de Angelo
  New Four
  Noordzee Duo
  Norbert
  Normaal
  Norman Greenbaum

  O
  Octopus
  Ohio Express
  Olga Lowina
  Olivia Newton-John
  OMD
  Opus
  Orkest zonder naam
  Osibisa
  Osmonds
  Oscar Benton
  Oscar Harris
  Otis Redding
  Ottowan

  P
  Paloma Trio
  Paper Lace
  Pasific Gas & Electric
  Pat Benatar
  Pat Boone
  Patrick Hernandez
  Patti Labelle
  Patti Page
  Patricia Paay
  Paul de Senneville
  Paul Anka
  Paul Da Vinci
  Paul Evans
  Paul Severs
  Paul Simon
  Paula Dennis
  Penny McLean
  Percy Faith
  Percy Sledge
  Peret
  Perez Prado
  Peter Alexander
  Peter Beil
  Peter Gabriel
  Peter Kent
  Peter Koelewijn
  Peter Kraus
  Peter Maffay
  Peter Orloff
  Petra
  Petula Clark
  Phil & John
  Philippe Robrecht
  Piet Veerman
  Pink Floyd
  Piraten
  P J Proby
  Plastic Bertrand
  Pointer Sisters
  Pop Tops
  Procol Harum
  Pussycat

  Q

  R
  Racey
  Radi Ensemble
  Ral Donner
  Ralf Bendix
  Ramses Shaffy
  Ray Charles
  Ray Conniff
  Ray Franky
  Ray Peterson
  Ray Smith
  Raymond van het Groenewoud
  R.B.Greaves
  Redbone
  Regento Stars

  René and Angela
  René and his Alligators
  René Becker
  René Carol
  René Froger
  Renée De Haan
  Reparata & The Delrons
  Rex Gildo
  Ria Valk
  Ricchi e Poveri
  Richard Anthony
  Richard Clayderman
  Rick James
  Ricky Davids
  Ricky Gordon
  Ricky Nelson
  Righeira
  Rijk De Gooyer
  Rika Jansen
  Ringo Starr
  Rita Corita
  Rita Deneve
  Rita Hovink
  Ritchie Valens
  Rob De Nijs
  Robert Gordon
  Robertino
  Roberto Blanco
  Roberto Delgado
  Roberto Jacketti & The Scooters
  Rocco Granata
  Rockabilly
  Rockin' Sidney
  Rocky Burnette
  Rocky Sharpe
  Rod McKuen
  Rod Stewart
  Roger Glover
  Roger Whittaker
  Roland Kaiser
  Roland W
  Rolling Stones
  Ronnie Tober
  Ronny Temmer
  Rosy & Andres
  Roy Black
  Roy Orbison
  Rubettes
  Rudi Carrell
  Ruth Mc Kenny
  Royal Showband Waterford
  Ryan Paris

  S
  Sacha Distel
  Sailor
  Salim Seghers 
  Sam Cooke
  Sam Gooris
  Samantha
  Sammy Davis JR
  Sandy
  Sandie Shaw
  Sandra Kim
  Sandra Reemer
  Sandy Nelson
  Sanne
  Santana
  Sarah Brightman
  Sarah Vaughan
  Saskia & Serge
  Schriebl en Hupperts
  Scott McKenzie
  Serge Gainsbourg
  Shakin' Stevens
  Sharif Dean
  Shawn Elliott
  Sheila B Devotion
  Shocking Blue
  Showaddywaddy
  Silver Convention
  Silvia Swart 
  Sinitta
  Sir Douglas Quintet
  Sir Henri & his Butlers
  Skeeter Davis
  Slade
  Sly & The Family Stone
  Small Faces
  Smokie
  Soeur Sourire
  Sommerset
  Sonny & Cher
  Soulful Dynamics
  Soulsister
  Spargo
  Spider Murphy Gang
  Spooky & Sue
  Stafke Fabri
  Stars on 45
  Status Quo
  Stealers Wheel
  Stef Ekkel
  Stella Bos
  Steppenwolf
  Steve Harley & Cockney Rebel
  Stevie Wonder
  Stray Cats
  Studio 54 Vol 1
  Supremes
  Sutherland Brothers
  Suzie
  Suzi Quatro


  T
  10cc
  Tahiti Tamourés
  Tammy Wynette
  Tante Leen
  Tavares
  Teach-In
  Ted Herold
  Tee-Set
  Telly Savalas
  Tenpole Tudor
  Therese Steinmetz
  The Allisons
  The Allman Brothers
  The Animals
  The Archies
  The Atlantics
  The Bangles
  The Beach Boys
  The Bet
  The Big Bopper
  The Blues Busters
  The Blasters
  The Boomtown Rats
  The Browns
  The Cadillacs
  The Cascades
  The Cats
  The Championettes
  The Champs
  The Chantays
  The Classics
  The Clovers
  The Coasters
  The Contours
  The Cousins
  The Crests
  The Dakotas
  The Doors
  The Drifters
  The Dutch Boys
  The Equals
  The Everly Brothers
  The Fouryo's
  The Glitter Band
  The Hues Corporation
  The Isley Brothers
  The J. Geils Band
  The Hollies
  The Jackson Five
  The Jaguards
  The Jokers
  The Jarmels
  The Jumpers
  The Mar-Keys
  The Marbles
  The Marcels
  The Marvelettes
  The Moody Blues
  The Monkees
  The Move
  The New Inspiration
  The Padre Twins
  The Pebbles
  The Peels
  The Platters
  The Popgun
  The Ramblers
  The Righteous Brothers
  The Picknicks
  The Rock-A-Teens
  The Rollers
  The Routers
  The royal guardsmen
  The Scorpions
  The Schorts
  The Seabirds
  The Shadows
  The Shake Spears
  The Shuffles
  The Star Sisters
  The String a longs
  The Stylistics
  The Sunstreams
  The Surfaris
  The Surfers
  The Sweet
  The Teddy Boys
  The Three Degrees
  The Tielman Brothers
  The Tokens
  The Tornados
  The Trammps
  The Trashmen
  The Tremeloes
  The Troggs
  The Valliants
  The Velvets
  The Ventures
  The Waikikis
  The Walkers
  The Who
  The Yardbirds
  Theo Diepenbrock
  Tight Fit
  Tim Finn
  Tim Visterin
  Tina Charles
  Tina Rosita
  Tina Trucker
  Tol Hansse
  Tony Bass
  Tony Cabana
  Tony Christie
  Tony Corsari
  Tony Marchall
  Tony Servi
  Tony Sherman
  Tom Jones
  Tom Tom Club
  Tommy Edwards
  Tommy James & Shondells
  Tony Orlando & Dawn
  Toots Thielemans
  Tracey Ullman
  Trea Dobbs
  Trini Lopez 
  Trinity & Sofie
  Truck Stop
  Truus
  The Tokens
  Tumbleweeds
  Two Man Sound


  U
  Udo Jurgens
  Ultravox
  Umberto Tozzi
  Urbanus
  Urker zangers

  V
  Vader Abraham
  Van McCoy
  Vanessa
  Vanity Fare
  Village people
  Vic Dana
  Vikki Carr
  Vicky Leandros
  Vince Everett
  Vivi
  Viola Wills
  VOF De Kunst
  Vulcano

  W
  Wallace Collection
  Wally Tax
  Wanda jackson
  War
  Wham
  Whitney Houston
  Wigbert
  Wings 
  Will Brandes
  Will Tura de singles
  Willeke Alberti
  Willy Alberti
  Willy Schobben
  Willy Sommers
  Wim Leys
  Wolfgang Petry
  Wolter Kroes

  X

  Xandra

  Y
  Yasmine Melanie
  Yvonne de Nijs

  Z
  Zangeres zonder Naam
  Zjef Vanuytsel
  Zwarte Lola
  Zusjes Wouterse
  Z.Z. & de Maskers
  16 x Feest


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!