Jukeboxhits

Zoeken in blogMijn favorieten
  • Belgian Oldies Radio

  • Muziek
    Nr.1 1956-1964
    Nr1 1956-1964 Deel 3 en 4
    Top 40 1965
    Top 40 1966
    Top 40 1967
    Top 40 1968
    Top 40 1969 
    Top 40 1970
    Top 40 1971-1972
    Top 40 1973
    Top 40 1974
    Top 40 1975
    Top 40 1976
    Top 40 1977
    Top 40 1978
    Top 40 1979
    Top 40 1980
    Top 40 1981
    Top 40 1982
    Top 40 1983
    Top 40 1984
    Top 40 1985
    Kerstmis in muziekland
    Vergeten Parels 1
    Vergeten Parels 2
    Vergeten Parels 3
    Vergeten Parels 4
    De Pre Historie - 1950 vol 01
    De tijd van toen 2
    Die goeie ouwe tijd top 100
    Top-Hits 1960
    Superstarshine Vol1

    ***NIEUW***


    Rondvraag / Poll
    Wat is uw favoriet muziek
    Vlaamse hits
    Nederlandse
    Duitse schlager
    Franse chancon
    Engelse hits
    de jaren 50
    de jaren 60
    de jaren 70
    de jaren 80
    de jaren 90
    Bekijk resultaat


    MEER OVER :
    Guitar Boogie
    That's Alright mama
    Mona Lisa

    Inhoud blog
  • bericht
  • Octopus
  • Drukwerk
  • Nick & Simon
  • Big Bill
  • John Terra
  • Conny & Danny Fabry
  • Evening Stars
  • Gladys Knight & the Pips
  • Marianne Weber

    De muzieksite voor de echte muziekliefhebber----------HOE MEER REAKTIES HOE MEER DE SITE WORD UITGEBREID----ALLE liedjes zijn als MP3 verkrijgbaar op aanvraag
    VOOR MEER INFO MAIL ME
    19-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donna Lynton
     

    Donna Lynton


    Donna Lynton (geboren op 1 januari 1951 in Brooklyn, New York als Dianne Carol Lynton) is een Amerikaanse zangeres. Ze is vooral bekend van haar hit Theme From Charlie's Angels.

    Donna Lynton werd op 1 januari 1951 in Brooklyn, New York geboren als dochter van de Amerikaanse zanger Charles Lynton en de Russische pianiste Anne Salyk. Eind jaren zestig trad ze op in het meidentrio The Ronettes, dat inmiddels een heel andere samenstelling had dan de groep van Ronnie Spector uit begin jaren 60. Na drie jaar toeren met de groep ging ze solo verder en in 1974 nam ze in Canada het jazzalbum Call me Donna op.

    In 1976 verhuisde ze naar Nederland, vanwege haar Nederlandse vriend en later echtgenoot Charlie. Een jaar later brengt ze enkele singles uit, waarvan Theme From Charlie's Angels, het gezongen thema van de destijds populaire televisieserie Charlie's Angels een hit werd. Deze hit en daaraan gepaarde televisieoptredens leverden haar in Nederland en Vlaanderen meer bekendheid op. Het duurde echter tot Kerst 1980 voordat ze weer een hit te pakken had. Het duet Vrede met Vader Abraham wist toen een kleine hit te worden in de Nederlandse Top 40.

    Lynton bracht in 1982 haar eerste album in Nederland uit. Prima Donna, geproduceerd door John van de Ven, bevatte onder andere de nummers Let the curtain fall en Bridge of love die al eerder op single waren uitgebracht. Ook de nummers I wasn't born yesterday en Notify someone verschenen op single, maar het album noch de singles leverden haar commercieel succes op. Alleen Let the curtain fall had twee jaar eerde de tipparade gehaald. In 1986 volgde een album met de titel Donna Lynton waar het nummer (That's why) I will always love you opstond. Op dat album werkte ze met veel artiesten samen, waaronder Toots Thielemans en Hans Vermeulen. In de jaren daarna ging Donna Lynton door met optreden, maar verdween ze uit de schijnwerpers. Een verzamel-cd uit 1992 bracht daar weinig verandering in.

    In 2004 wilde Donna Lynton een comeback maken, maar dankzij een optreden in het televisieprogramma Mooi! Weer De Leeuw, kreeg haar hond, een Yorkshireterriër nog meer bekendheid dan zij. Presentator Paul de Leeuw zou in de komende aflevering op het hondje passen, waarbij hij nogal ruw met het dier omging. Het was inderdaad de Yorkshireterriër van Lynton. Onlangs vormde Lynton samen met Debbie en Marlène Berger van T-Spoon het trio The Glamour Ladies. Debbie en Berger zijn inmiddels vervangen door musicalzangeres Vivian van der Veen en Rosanna Hofman. Zij brengen de show A tribute to the Supremes, waarbij voornamelijk nummers van The Supremes en The 3 Degrees op het programma staan.

    Vanaf september 2007 zal Donna de rol van Ms. Sherman vertolken in de succesvolle musical Fame.


    Donna Lynton - 24 hour woman.mp3
    Donna Lynton - Charlie's Angels 1483
    Donna Lynton - fullmoon boy.mp3
    Donna Lynton - Give me one more chance 1483
    Donna Lynton - goodbye my love.mp3
    Donna Lynton - hearts.mp3
    Donna Lynton - i am but a fool.mp3
    Donna Lynton - i wanna be where you are.mp3
    Donna Lynton - if i never sing another song.mp3
    Donna Lynton - send away the clowns.mp3
    Donna Lynton - son of a preacher man.mp3
    Donna Lynton - stay the night.mp3
    Donna Lynton - that's why i'll always love you.mp3
    Donna Lynton & Vader Abraham - Vrede

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    18-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Monkees    The Monkees

     

    The Monkees was een Amerikaanse popband die furore maakte in de jaren zestig met de gelijknamige televisieshow. De reeks verscheen op 12 september 1966 voor het eerst op de Amerikaanse televisie en werd gedurende twee seizoenen uitgezonden door de NBC. De laatste aflevering was op 19 augustus 1968. In Nederland was de serie in 1966 bij de AVRO te zien.

     

    De show, grotendeels gemodelleerd naar de Beatles-film A Hard Day's Night, toont de belevenissen en muziek van een min of meer fictieve popgroep. De vier jonge mannen, die The Monkees vormden, waren de in Engeland geboren Davy Jones, en de Amerikanen Micky Dolenz, Michael Nesmith en Peter Tork. Ze werden geselecteerd naar aanleiding van een advertentie waarin werd gevraagd om acteurs voor de rol van vier gekke jongens ("four insane boys"). Onder degenen die werden afgewezen was de toen nog redelijk onbekende Stephen Stills van (later) Crosby, Stills, Nash & Young. Het gerucht dat ook Charles Manson had gesolliciteerd, bleek niet meer dan een gerucht te zijn. Nesmith en Tork waren toen allebei professionele muzikanten, maar Dolenz en Jones waren vooral bekend als acteur. Wel hadden alle vier een opleiding als acteur en muzikant gevolgd voordat de pilotaflevering werd opgenomen. Hierdoor was het niet moeilijk om er als een echte band uit te zien, hoewel voor de originele opnamen alleen hun eigen stemgeluid werd gebruikt.

     

    In de serie werden technieken gebruikt die men zelden zag op de televisie: het doorbreken van de zogenoemde 'vierde wand' , het praten tegen de camera (soms zelfs tegen personen in de studio), fantasiescènes, sprongovergangen en minstens een keer per aflevering een muzikaal intermezzo dat vaak niets met de verhaallijn te maken had. In feite bevatten de episodes veel elementen die pas veel later zouden terugkeren in videoclips. Dit soort gekte kwam ook terug in de stripverhalen over de groep zoals o.m. gepubliceerd in stripblad TV2000, dat dit ontleende aan het Britse Lady Penelope meisjes-stripblad.

     

    The Monkees werd gemaakt door een groep mensen die later op andere manieren roem zouden vergaren. Producers Bert Schneider en Bob Rafelson maakten Easy Rider. Rafelson regisseerde daarnaast onder andere de films Five Easy Pieces en The King of Marvin Gardens. De eerste aflevering was geschreven door Paul Mazursky en Larry Tucker, bekend van Bob & Carol & Ted & Alice. Rafelson zou de vier Monkees later nog een keer gaan regisseren in de speelfilm Head, samen met de dan nog betrekkelijk onbekende acteur Jack Nicholson. De film werd geen commercieel succes, maar verwierf een cult-status.

     

    Als band scoorden The Monkees diverse hits waaronder I'm a Believer, (I'm Not Your) Steppin' Stone, Daydream Believer en Last Train to Clarksville. Een enkel nummer had zelfs een sociaal-kritische inslag, zoals Pleasant Valley Sunday. Er verschenen vijf albums met de originele bezetting, en nog eens drie nadat Tork en nog later Nesmith de groep hadden verlaten. De televisieshow was toen allang gestopt.

     

    In 1986 organiseerde muziekzender MTV een marathon-uitzending van de Monkees-show, waardoor er weer interesse ontstond voor de legendarische groep, zowel bij de oorspronkelijke fans als bij hun kinderen. De concerten, die als antwoord daarop werden georganiseerd, raakten dan ook meteen uitverkocht. Ook een nieuw album bleef niet uit, maar sloeg minder aan. Na enkele jaren ebde de nieuwe Monkees-gekte weer weg.

     

    Hoewel critici vonden dat de Monkees een slap aftreksel was van The Beatles, zou John Lennon een fan zijn geweest. De acteurs zelf klaagden destijds dat ze van de producers geen gelegenheid kregen om zelf hun instrumenten te bespelen op hun albums (daarvoor werden muzikanten als Frank Zappa ingehuurd), hoewel ze wel hun zangpartijen en de arrangementen daarvan voor hun rekening namen. Aangevoerd door Nesmith kwamen ze dan ook in opstand en vanaf het derde album (Headquarters) bespeelden de vier Monkees hun eigen instrumenten. Deze opstand kwam de relatie tussen de Monkees en de mensen op de achtergrond die de beslissingen namen, niet ten goede. Om te laten zien wie er werkelijk de baas waren, brachten de producers een afgekeurd Monkees-liedje uit, dat voorzien van een tekenfilm-videoclip een grote hit werd. Dit nummer was "Sugar Sugar" van The Archies.

     

    Liefhebbers wezen er op dat The Monkees hun goede smaak toonden door gebruik te maken van de beste liedschrijvers van hun tijd onder wie Neil Diamond, Gerry Goffin, Carole King, Barry Mann and Cynthia Weil. The Monkees, bewonderaars van Jimi Hendrix, wisten de "Jimi Hendrix Experience" onder de aandacht te brengen van het Amerikaanse publiek door Hendrix op te nemen in het voorprogramma tijdens hun tournee van 1967. Hendrix kon die publiciteit wel gebruiken, maar de fans van de Monkees moesten er niets van hebben. Na enige optredens ging Hendrix zijns weegs.


    The Monkees - (I'm Not Your) Steppin' Stone.mp3

    The Monkees - Day We Fall In Love.mp3

    The Monkees - Hold On Girl.mp3

    The Monkees - I'll Be True To You.mp3

    The Monkees - I'm A Believer.mp3

    The Monkees - King Of Girl I Could Love.mp3

    The Monkees - Laugh.mp3

    The Monkees - Look Out (Here Comes Tomorrow).mp3

    The Monkees - Mary Mary.mp3

    The Monkees - Monkees' Theme.mp3

    The Monkees - She.mp3

    The Monkees - Sometime In The Morning.mp3

    The Monkees - When Love Comes Knockin'  (At Your Door).mp3

    The Monkees - Your Auntie Grizelda.mp3

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    17-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joe Tex
     

    Joe Tex


    Joe Tex wordt als Joseph Arrington Jr. geboren in Texas op 8 augustus 1933. Hij was een populaire soul zanger in de zestig en zeventiger jaren. Als kind zong hij in het school koor, en in de weekenden met pop en gospel groepen.

    Als hij 18 jaar is wint hij een lokale talentenshow en gaat daardoor 2 weken naar New York. Een optreden in het Apollo Theater zorgt uiteindelijk voor zijn grote doorbraak.

    In Nederland breekt hij niet echt door, in 1976 komt zijn nummer ‘Have you ever‘ in de top 40 maar het nummer ‘Ain’t gonna bump no more‘ (with no big fat woman) slaat beter aan en staat 10 weken in de top 40 en haalt de 6e plaats. ‘Loose Caboose‘ uit 1979 komt niet hoger dan een 16e plaats.

    Joe sterft op 49 jarige leeftijd aan een hartaanval, slechts 5 dagen na zijn verjaardag.    Joe Tex - A Sweet Woman Like You
    Joe Tex - Ain't Gonna Bump No More 1480
    Joe Tex - I Gotcha
    Joe Tex - I mess up everything i get my hands on 1480
    Joe Tex - I Want To (Do Everything For You)
    Joe Tex - Show Me mp3
    Joe Tex - The Love You Save (May Be Your Own) mp3
    Joe Tex U-Black And Welton Irie - Friday Evening mp3

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    16-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brigitte Bardot
     

    Brigitte Bardot


    Brigitte Bardot (Parijs, 28 september 1934) is een Frans fotomodel, actrice en zangeres. Als ondeugende "stoeipoes" en frivole pin-upgirl maakte ze zeer snel internationaal furore en vooral in Europa vormde ze een icoon van de jaren '50.

    Als sekssymbool was zij een Frans antwoord op de Amerikaanse Marilyn Monroe (MM). Haar naam werd vaak afgekort als BB, wat vanwege de alliteratie erg voor de hand lag, maar wat nog meer populair werd door een tophit van Dario Moreno (1961), waarin Bardot in het Frans en Portugees wordt bezongen

    Naast haar films heeft Brigitte tijdens haar filmcarrière ongeveer zestig lichte populaire liedjes opgenomen. Haar zang-kwaliteiten waren echter zeer beperkt. Desondanks werden haar liedjes in de handel gebracht. Beroemd zijn haar drie televisieshows uit de jaren zestig, waarin een aantal van deze liedjes met een bijpassend filmpje werden vertoond. Haar bekendste nummers zijn allicht de composities van Serge Gainsbourg "Bonnie and Clyde" en "Harley Davidson".


    Brigitte Bardot - BONNYE AND CLYDE.mp3
    Brigitte Bardot - BUBBLE GUM.mp3
    Brigitte Bardot - CA POURRAIT CHANGER.mp3
    Brigitte Bardot - CIEL DE LIT.mp3
    Brigitte Bardot - CONTACT.mp3
    Brigitte Bardot - HARLEY DAVIDSON.mp3
    Brigitte Bardot - JE DANCE DONC JE SUISS.mp3
    Brigitte Bardot - JE ME DONNEAMOUR QUI ME PLAIT.mp3
    Brigitte Bardot - JE TE AIME MOI NON PLUS.mp3
    Brigitte Bardot - L´APPAREIL A SOUS.mp3
    Brigitte Bardot - LA MANDRAGUE.mp3
    Brigitte Bardot - LE SOLEIL DE MA VIE.mp3
    Brigitte Bardot - LE SOLEIL.mp3
    Brigitte Bardot - MARIA NINGUEIN.mp3
    Brigitte Bardot - MOI JE JOUE.mp3
    Brigitte Bardot - NE ME LAISSER PAS L´AIMER.mp3
    Brigitte Bardot - NUE AU SOLEIL.mp3
    Brigitte Bardot - OH QU´IL EST VILAIN.mp3
    Brigitte Bardot - TU VEUX OU TU VEUX PAS.mp3
    Brigitte Bardot - UNE HISTOIRE DE PLAGE.mp3

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    15-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Pre Historie - 1950 vol 01

     

    De Pre Historie -
    Oldies Collection 1950 vol 01


    01 - NAT KING COLE - Mona Lisa
    02 - PEGGY LEE - Ghostriders in the sky
    03 - PEREZ PRADO - Mambo jambo
    04 - FRANKIE LAINE - The cry of the wild goose
    05 - THE ANDREWS SISTERS WITH GORDON JENKINS And HIS ORCHESTRA - Ican dream,can't I
    06 - THE THREE SUNS - Twight time
    07 - DEAN MARTIN - I 'I alway love you
    08 - TONY MARTIN - La via en rose
    09 - GUY MITCHELL - My heart cries for you
    10 - PATTIPAGE - The tennessee waltz
    11 - GORDON JENKINS And HIS ORCHESTRE And THE WEAVERS - Goodnight,irene
    12 - TERESA BREWER - Music!music!music!
    13 - PERRY COMO And THE FONTANE SISTERS-Hoop-dee - doo
    14 - THE AMES BROTHERS - rag mop
    15 - DON CORNELL And HUGO WINTERHALTER'S ORCHESTRA - I need you so
    16 - THE INK SPOTS WITH ORCHESTRA - Echoes
    17 - KAY STARR - Mississippi
    18 - TONY BENNETT - Boulevard of broken dreams
    19 - HANK SNOW - I'm movin' on
    20 - ANTON KARAS - Harry lime theme (the third man)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (7 Stemmen)
    14-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bobby Setter Band
     

    Bobby Setter Band


    De Bobby Setter Band is het oudste nog actieve dansorkest in Vlaanderen. Meestal wordt gewerkt met een twintigtal instrumenten, zes muzikanten, en twee zangeressen.

    De band, opgericht in 1963 aan het Conservatorium Gent door Bob Verhelst (Gent, 1939) had gedurende een kwarteeuw een vaste stek in de Eden te Blankenberge, waar jaren met Gaston Berghmans werd opgetreden, maar raakte vooral bekend door een drietal Europese tournees met Fats Domino in de jaren '70 van vorige eeuw. Van de originele bezetting zijn nog drie leden actief: Roger van Cauwenberghe, George Davis en Bob Verhelst.

    Verhelst zelf werd voor het eerst opgemerkt in 1955 toen hij als zestienjarige een zogenaamde crochetwedstrijd won van de debuterende Arthur Blanckaert op Radio Kortrijk (nu: Radio 2 West-Vlaanderen. Als prijs mocht hij een plaatje opnemen. Het werd een interpretatie van De Jodelende Fluiter van Bobbejaan Schoepen. Setter zal begin jaren '70 ook voor enkele jaren diens shows begeleiden in Bobbejaanland; een samenwerking die resulteerde in een aantal platen op het label Bobbejaan Records.

    Bobby Setter is ook te horen op De Vogeltjesdans van Louis Van Rijmenant (1980).

    De Bobby Setter Band wordt tegenwoordig vooral opgemerkt op gala's en feesten. Afrikaanse tournees zoals in de beginjaren, staan niet meer op de agenda    Bobby Setter Band - als je liefste alle een herinnering is.mp3
    Bobby Setter Band - Becaud medley.mp3
    Bobby Setter Band - Biscaya
    Bobby Setter Band - Blue Bayou
    Bobby Setter Band - Bonus Instr. onbekend.mp3
    Bobby Setter Band - C'est en Septembre
    Bobby Setter Band - Chatanooga choo choo mp3
    Bobby Setter Band - Concerto D'aranguez
    Bobby Setter Band - darling.mp3
    Bobby Setter Band - Desperado
    Bobby Setter Band - domino medley II.mp3
    Bobby Setter Band - Emmene moi danser
    Bobby Setter Band - Falling leaves
    Bobby Setter Band - Fats Medley II
    Bobby Setter Band - Fats Medley III
    Bobby Setter Band - Feeling single seein' double
    Bobby Setter Band - for the good times.mp3
    Bobby Setter Band - Freeway of love
    Bobby Setter Band - I believe in you.mp3
    Bobby Setter Band - I'm walking.mp3
    Bobby Setter Band - Kentucky Calling
    Bobby Setter Band - le meteque.mp3
    Bobby Setter Band - lo ciento mi vida.mp3
    Bobby Setter Band - memories.mp3
    Bobby Setter Band - On the road again
    Bobby Setter Band - Orange blossom special
    Bobby Setter Band - Somewhere between
    Bobby Setter Band - soul medley.mp3
    Bobby Setter Band - Spanish Harlem
    Bobby Setter Band - That's nice.mp3
    Bobby Setter Band - Trumpet greats for dancing
    Bobby Setter Band - waiting for the good times.mp3
    Bobby Setter Band - with just one look in your eyes.mp3
    Bobby Setter Band - You are
    Bobby Setter Band - You are the music in my life
    Bobby Setter Combo - It's a long,long way to tipperary 6029
    Bobby Setter Combo - Oh my girl 6029
    Bobby Setter Rock Show - Black joe boogie 6026
    Bobby Setter Rock Show - Kentucky rock 6026

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Benny Scott
     

    Benny Scott


    Benny Scott (Brugge, 7 moarte 1940) (echte naam: Urbain Schotte) is e Bruggeling die ziengt in 't Brugsche dialect.

    Benny Scott is geboren in 't Sint Anna moederuus en ipgegroeid in de Langestroate.

    Carrière
    Zen êeste orkest me Ivan Guilini, ne Brugsche hammondvirtuoos (Winter Memories), naamdege ”Les Compagnons”.

    Ton et ie korten tyd by 't kwintet van Tony Dua gezeten. Doa was 't ie twidde zanger.
    Doarachter zat ie by "The Crescendo's" me Roger Lowijck en Freddy Vandenkerckhove.
    En uutindelik et ie eigen orkest upgericht: ”Benny Scott en de Big Band”.
    Benny Scott is ip pensioen sins 2006.


    Benny Scott - 'T is toch nie moeilik 5025
    Benny Scott - Anita 6022
    Benny Scott - Forgive me my love 6027
    Benny Scott - Ik zie je gééren 5025
    Benny Scott - Linda 6019
    Benny Scott - The more i try 6027
    Benny Scott - Walking the floor 6022
    Benny Scott - When the first teardrops fall 6019

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    13-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gilla
     

    Gilla    Gilla (born Gisela Wuchinger, 27 February 1950) is an Austrian singer from the late 1970s disco era.


    Gilla - Bend me shape me 1538
    Gilla - First love 1478
    Gilla - Gentleman Callers Not Allowed
    Gilla - Help help 1478
    Gilla - The river sings 1538
    Gilla - Tu es

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TRINITY & Sofie
     

    TRINITY & Sofie


    Trinity was een trio met de Nederlandse zangeres Sofie Verbruggenen en twee Belgische zangers Bob Baelemans en Fred Beeckmans.

    Zij behalen enkele grote hits in de jaren '70 met liedjes die door Van Hemert zijn geschreven, waaronder Play The Game uit 1975 en We Love The Prirate Stations uit 1977.

    In Antwerpen geboren op 08-05-1956 als dochter van opera-zangeres Mina Bollotine, werd ze vanaf haar jeugd ondergedompeld in een bad van muziek en cultuur. Haar carrière kwam in een stroomversnelling nadat ze de "Ontdek de Ster" tv-wedstrijd won, en samen met Belgische popband "The Pebbles" de groep "TRINITY" vormde. Toen Sofie in 1981 besloot een solocarrière te lanceren, mocht ze België vertegenwoordigen op het Koreaanse Songfestival, waar ze de prijs voor de beste uitvoering kreeg met haar nummer "He Loves Me". Datzelfde jaar had ze een grote hit: "I Love You", één van de mooiste Belgische ballades ooit. Met het album "When Morning Comes", bevestigde Sofie haar bijzondere status als jazz-zangeres. Sofie is een eerlijke artieste met een grenzeloze creativiteit en de "Just Rght" stemkleur bij elke mood. Met haar uitgebreide stembereik slaagt ze erin elk nummer op een gevoelige en persoonlijke manier te brengen, waardoor haar concerten uitzonderlijke klasse en sfeer uitstralen.

    Toen zangeres Sofie (bekend van I love you) nog thuis woonde kreeg ze de vraag van Fred Bekky (The Pebbles) om samen te werken. Dat zag ze als grote Pebbles-fan wel zitten. Omdat er al veel duo's waren in Nederland en België opteerde de platenmaatschappij voor een trio. Freddy wou eerst Bobott (ook van The Pebbles) alleen met Sofie laten zingen, maar stapte toch mee in de groep.

    Een eerste single werd gemaakt: Play the game, maar dat geraakte niet verder dan een tipnotering. De opvolger in 1976 was wel een schot in de roos: 002345709.

    2 jaar later stopte de groep, na 2 albums en 8 hitsingles, waarna Sofie solo ging.    Trinity - 002 345 79 (That's My Number)
    Trinity - Drop_drop_drop
    Trinity - El cumbanchero (Belgium, 1973)
    Trinity - Everytime_we_touch_pulse
    Trinity - First_Of_June
    Trinity - I'm_gonna_get_you
    Trinity - Into_the_blue
    Trinity - Play_the_game
    Trinity - Pretty 1475
    Trinity - Ragtime_dance_(78)
    Trinity - We love the pirate stations 1475
    Trinity - Who_are_you
    Trinity - Wise_guy

    Julie Driscoll, Brian Auger & Trinity - This Wheel's On Fire

    Met veel dank om deze muziek ter beschikking te stellen :
    Zijnde :
      José – Daan – Ronny -ronald - Bernard

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    12-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barry Blue
     

    Barry Blue


    Barry Blue (born Barry Ian Green, 4 December 1950, London) is a singer / producer / songwriter from the United Kingdom. He is best known for his hit songs, "Dancin' (on a Saturday Night)" (1973), which he co-wrote with Lynsey de Paul, and "Do You Wanna Dance" (1973).

    At 14 he signed to record producer Norrie Paramor whose erstwhile assistant was one Tim Rice - the producer of Barry's first song "Rainmaker Girl" which became a hit for Gene Pitney in America. Later he became bass player in the original line-up of heavy rock band Uriah Heep, followed in 1966 by a two-year period in A&R at the Bee Gees' publishing company Abigail Music. In 1970 he signed as a writer to ATV-Kirshner Music. His first major hit was "Sugar Me" which became a million seller for Lynsey de Paul.

    He signed to Bell Records in 1973 and had five hit singles, including "School Love" (1974). His final Top 40 hit in the UK Singles Chart occurred in October 1974, when "Hot Shot", another song co-penned with de Paul, climbed to No.23.

    Further success came with the production of multi-million selling band Heatwave, the first British funk/soul act to take the US by storm with such mega classics as "Boogie Nights" and "Always and Forever". In 1989, under the banner of Cry Sisco!, Blue enjoyed another minor UK hit with a song called "Afro Dizzi Act", which reached No.42 on the UK Singles Chart. A compilation album, Greatest Hits was released on Repertoire Records in 2002.


    Barry Blue - Christmas Moon mp3
    Barry Blue - Dancing On A Saturday Night 6017
    Barry blue - do you wanna dance 6028
    Barry Blue - Don't put your money on my horse 6028
    Barry Blue - Hotshot
    Barry Blue - Miss Hit And Run 8013
    Barry Blue - New Day 6017
    Barry Blue - One Way Ticket (To The Blues) mp3
    Barry Blue - School Love

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erik Marijsse
     

    Erik Marijsse


    Erik Marijsse en de Lilac Street Band

    In 1968 komt zanger en journalist Erik Marijsse bij het orkest. Hij wordt er gastzanger. Ignace gaat intensief samenwerken met Marijsse, hetgeen resulteert in een samenwerking die eindigt in 1976 als Ignace zijn legerdienst gaat doen. Marijsse neemt "Liefde" (melodie door Ignace) op, dat de B-kant wordt van zijn eerste grote hit "Leven, leven, laten leven". De door Ignace geschreven opvolger "Kijk naar omhoog" wordt de B-kant van "Beter geven dan krijgen"; daarmee behaalt Erik zelfs het grootste succes uit zijn carrière en komt op nummer 1 van de Vlaamse hitparade.

    Marijsse investeert een deel van zijn kapitaal in het orkest en Ignace verandert de naam in 1970 in Lilac Street Band; in eigen beheer wordt de single "Lilac" opgenomen. De opvolgende single "Annelise" (een cover van een Duitstalig nummer) wordt een hit in Vlaanderen.

    Al in 1971, wanneer de single "Bestseller" scoort en Radio 2 Zomerhit wordt, valt de Lilac Street Band uiteen vanwege onterechte jaloersheid. Een groep van drie rondom Ignace gaat verder onder dezelfde naam terwijl Erik Marijsse manager word


    Erik Marijsse - Adieu Marianne
    Erik Marijsse - Alles eindigt met mijn lied
    Erik Marijsse - Alles wat ik wil ben jij alleen
    Erik Marijsse - Dansen, dansen, dansen
    Erik Marijsse - De zon, de zee
    Erik Marijsse - Hopeloze dromen
    Erik Marijsse - Ik bel jou, m'n schat, ik mis je
    Erik Marijsse - Ik ben een belg
    Erik Marijsse - Ik denk aan jou
    Erik Marijsse - Johnny Boy 5114
    Erik Marijsse - Laat me maar alleen
    Erik Marijsse - Laat ons altijd samen blijven
    Erik Marijsse - Margot
    Erik Marijsse - Playa de Aro 5114
    Erik Marijsse - Uit liefde
    Erik Marijsse - Wat er telt

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belle Epoque
     

    Belle Epoque


    Belle Epoque (also referenced in some sources as La Belle Epoque) was the name of a female vocal trio, based in Paris, France. The group first rose to popularity during the mid to late 1970s with a disco remake of the song, "Black Is Black", originally a hit in 1966 for the Spanish group Los Bravos.

    HistoryBelle Epoque consisted of lead singer Evelyne Lenton, a French singer who began recording and performing in the early 1960s under the name Evy, as well as two back-up singers. Originally, the back-up singers were Jusy Fortes (also known as Judy Lisboa), originating from Cape Verde, and Marcia Briscoe (also known as Marcia Briscue), hailing from Atlanta, Georgia.However, over time, as Lenton notes, "The girls kept changing with the circumstances."

    The trio scored a major European hit in 1977 with their discofied remake of "Black Is Black", sometimes also known as "Disco Sound/Black Is Black". The Belle Epoque version was a top ten hit in many European countries, including number 2 in the UK Singles Chart (the same chart position that Los Bravos' original had reached there eleven years earlier).The song also became a number 1 hit in Australia in 1978.

    In the U.S., Belle Epoque are better known for another song, "Miss Broadway", which charted at number 26 on the U.S. R&B chart and at number 92 on the Billboard Hot 100 in 1978. "Miss Broadway" and "Black Is Black" both rose to number 21 on Billboard's "National Disco Action Top 40" chart in summer 1977.

    Other hits in continental Europe followed into the late 1970s. Lenton began recording solo again in 1983, although she has worked with contemporary music producers to craft remixes of "Black Is Black" and "Miss Broadway    Belle Epoque - Black Is Black
    Belle Epoque - Losing you 1474
    Belle Epoque - May mp3
    Belle Epoque - Miss Broadway 1474
    Belle Epoque - Mister-Do-Right mp3
    Belle Epoque - On cultive la distance mp3
    Belle Epoque - Sorry mp3
    Belle Epoque - Vacation

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    11-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jimmy James
     

    Jimmy James


    Een van de legendes van Britse soul, Jimmy James en zijn band The Vagabonds waren alleen geëvenaard door Geno Washington Ram Jam Band als een live club attractie in de jaren '60. And like Geno, he found his record sales spectacularly failed to match his reputation and status, scoring just one hit in the whole decade - an uncharacteristic version of Neil Diamond's 'Red Red Wine'. En net als Geno, vond hij zijn record verkoop spectaculair niet aan zijn reputatie en status wedstrijd, scoorde slechts een hit in de hele decennium - een onkarakteristieke versie van Neil Diamond's "Red Red Wine '.


    Jimmy James – Chains Of Love.mp3
    Jimmy James – Come Lay Some Lovin' On Me.mp3
    Jimmy James – Dancin' To The Music Of Love.mp3
    Jimmy James – Disco Fever.mp3
    Jimmy James - Fashionista mp3
    Jimmy James – I Know You Don't Love Me But You Got Me Anyway.mp3
    Jimmy James – I Want You So Much.mp3
    Jimmy James – Ill Go Where The Music Takes Me.mp3
    Jimmy James – Let's Have Fun.mp3
    Jimmy James – Never Had This Dream Before.mp3
    Jimmy James – Now Is The Time.mp3 1469
    Jimmy James – Red Red Wine.mp3
    Jimmy James – Stay With Me.mp3
    Jimmy James – Suspicious Love.mp3
    Jimmy James – Till I Can't Take It Anymore.mp3
    Jimmy James – Want you so much 1469
    Jimmy James – Wathever Happened To The Love We Knew.mp3
    Jimmy James - Who Wants to Be Your Lover mp3
    Jimmy James – You Don't Stand A Chance If You Can't Dance.mp3
    Jimmy James – Your Love Keeps Haunting Me.mp3
    Jimmy James & The Vagabonds - Come to me softly mp3
    Jimmy James & The Vagabonds - Dancin' To The Music Of Love mp3

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Denver
     

    John Denver


    John Denver (Roswell (New Mexico), 31 december 1943 – Monterey Bay (Californië), 12 oktober 1997) is het pseudoniem van Henry John Deutschendorf. Hij was een Amerikaanse countryzanger, songwriter, musicus en (enkele malen) acteur. In 1994 schreef hij zijn autobiografie getiteld Take me Home.

    ZangerJohn Denver werd geboren in Roswell, New Mexico. Het grootste deel van zijn leven woonde hij in Aspen, Colorado. In de jaren '60 begon hij zijn zangcarrière bij The Mitchell Trio, een folkgroep die zich vooral richtte op politieke en sociale satire. Na een wijziging in de samenstelling ging de groep nog korte tijd door het leven als Denver, Boise & Johnson. In 1969 begon John Denver zijn solocarrière. Zijn nummer Leaving, on a Jetplane werd een nummer-1-hit voor Peter, Paul and Mary. Enkele jaren later kwam voor John Denver zelf de grote doorbraak, eerst met Take Me Home, Country Roads en een jaar later met Rocky Mountain High.

    In 1985 verscheen hij op een hoorzitting van de Amerikaanse Senaat, die werd gehouden op aandringen van het Parents Music Resource Center (PMRC). Deze actiegroep, mede opgericht door Tipper Gore, wilde met wetgeving de vermeende verderfelijke invloed van popmuziek op Amerikaanse jongeren terugdringen. Evenals Dee Snider en Frank Zappa verklaarde John Denver zich tegen deze plannen.

    Op 12 oktober 1997 stierf Denver voor de kust van Monterey (Californië) toen het vliegtuig dat hij bestuurde, een Rutan Long-EZ, die hij kort daarvoor had gekocht, neerstortte. Naar men vermoedt was onervarenheid met het toestel de oorzaak van het ongeval.


    John Denver - Annie's Song
    John Denver - Back Home Again
    John Denver - Calypso
    John Denver - Fly Away 1468
    John Denver - I'm Sorry
    John Denver - Like A Sad Song
    John Denver - Looking For Space
    John Denver - Perhaps Love
    John Denver - Rocky Mountain High
    John Denver - Some Days Are Diamonds
    John Denver - Sunshine On My Shoulder
    John Denver - Sweet Surrender
    John Denver - Thank God I'm A Country Boy
    John Denver - Two Shots 1468
    John Denver & Olivia Newton-John - Fly Away
    John Denver & Placido Domingo - Perhaps Love

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    07-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Top 40 - 1971-1972

    Alle Nr.1 Hits Uit De Nederlandse Top 40 -
    1971-1972.

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (9 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Audrey Landers
    Foto 

    Audrey Landers


    Audrey Landers (Philadelphia, 18 juli 1956) is een Amerikaanse actrice en zangeres. Ze is het meest bekend voor haar rol in soapserie Dallas als Afton Cooper.

    Landers debuteerde op 12-jarige leeftijd met een countrylied dat ze zelf geschreven had, hierdoor kreeg ze een contract bij Epic Records, mocht ze optreden in de Merv Griffin show en een jaar lang een rol in de soapserie The Secret Storm. Als tiener acteerde ze ook nog inde serie Somerset en studeerde muziek aan de Juilliard School in New York. Aan de Columbia-universiteit haalde ze een diploma in de psychologie. Haar filmdebuut kwam er in 1978 in The Tennessee Stallion samen met haar jongere zus Judy Landers.

    Na haar school verhuisde ze naar Los Angeles en kreeg zo haar rol in de serie Dallas die ze van 1981 tot 1984 speelde, in 1989 keerde ze kort terug. In de vier seizoenen Dallas was deze serie de nummer één bij de kijkers voor drie seizoenen en één keer nummer twee. Ze speelde verder nog in films en gastrollen in serie.

    Als zangeres en componiste haalde ze tien gouden platen, vier gouden albums en twee platina albums.


    Audrey Landers - Blue Bayou.wma
    Audrey Landers - Guantanamera 1826
    Audrey Landers - Happy endings 1732
    Audrey Landers - Hideaway Havana.wma
    Audrey Landers - Honeymoon in Trinidad.wma 1756
    Audrey Landers - Little River.wma
    Audrey Landers - Lucky.wma
    Audrey Landers - Manuel Goodbye.wma 6010/1784
    Audrey Landers - Mi Amor.wma
    Audrey Landers - Midnight Magic 1756
    Audrey Landers - Playa Blanca.wma 1732
    Audrey Landers - Rose Garden.wma
    Audrey Landers - Santa California 4094
    Audrey Landers - Shot Down.wma 6010/1784
    Audrey Landers - Some broken Hearts never mend.wma
    Audrey Landers - Summernight in Rome.wma 4094
    Audrey Landers - Tennessee Night (Mama Chiquita).wma
    Audrey Landers - Yellow Rose of Texas.wma

    Audrey landers & Camilo Sesto - Mi amor 1826

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duo Onbekend
     

    Duo Onbekend


    Duo Onbekend was een Nederlands zangduo.

    Het was een vervolg op Duo X, met Pierre Kartner en Annie de Reuver. Nadat De Reuver met Duo X stopte, werd ze vervangen door Riki Verkooyen. Toen ook Kartner met het project stopte, werd de naam gewijzigd in Duo Onbekend en trad Jack Bruins toe als nieuwe zanger.

    Duo Onbekend zong composities van met name Ad Verkooyen, de echtgenoot van Riki Verkooyen, maar ook een enkele van Pierre Kartner en Johnny Hoes. De albums kwamen uit op het Telstar-label. De single Rode rozen op witte zijde kwam op 15 april 1972 in de Nederlandse Top 40 binnen. De plaat stond 3 weken in de hitlijst en kwam tot de 32e positie. Andere liedjes van het Duo Onbekend zijn onder andere Alles in het leven duurt maar even en Ik zal je nooit meer vergeten.


    Duo Onbekend - 25 rozen 8038 
    Duo Onbekend - Achter dat boederijtje.mp3
    Duo Onbekend - Al ging ons pad niet altijd over rozen 8069
    Duo Onbekend - Alles in 't leven duurt maar even.mp3
    Duo Onbekend - Altijd samen zijn 5080
    Duo Onbekend - Blijf bij mij 5099
    Duo Onbekend - De Laatste Kus.mp3
    Duo Onbekend - De mooiste dag.mp3
    Duo Onbekend - De Onbekende Mars ( Instr. ).mp3
    Duo Onbekend - Duivenmelkerslied.mp3
    Duo Onbekend - Geniet van je leven.mp3
    Duo Onbekend - Het Is Nu Voorbij.mp3
    Duo Onbekend - Ik Vind Jou Eindeloos.mp3
    Duo Onbekend - Ik Wil Vergeven En Vergeten!.mp3
    Duo Onbekend - Ik Zag Je Voor De Eerste Keer!.mp3
    Duo Onbekend - In gedachten zie ik het kerkje weer.mp3
    Duo Onbekend - Jij En Ik.mp3
    Duo Onbekend - Kom weer terug.mp3 5080
    Duo Onbekend - Mooie blauwe ogen.mp3
    Duo Onbekend - Niemand kan ons toch scheiden.mp3
    Duo Onbekend - Nooit geleerd.mp3
    Duo Onbekend - Oh Mallorca.mp3
    Duo Onbekend - Rode rozen op witte zijde.mp3 5099
    Duo Onbekend - Signorita, och chiquita.mp3
    Duo Onbekend - Waarom Ging Je Van Me Heen.mp3
    Duo Onbekend - Waarom.mp3
    Duo Onbekend - Wat kan ons gebeuren.mp3
    Duo Onbekend - Wat Kan`t Leven Mij Nu Nog Geven.mp3
    Duo Onbekend - Weet Je Nog Hoe Jij Me Trouw Beloofde.mp3
    Duo Onbekend - Zilverdraden Tussen`t Goud.mp3

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    06-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Dundas
     

    David Dundas


    David Dundas werd geboren als David Paul Nicholas Dundas op 2 juni 1945 in Oxford. Wie is die man zul je denken. Ik zal jullie geheugen even opfrissen. Kijk en luister eerst maar eens naar Jeans On.

    Jeans On uit 1976 was zijn eerste en gelijk ook zijn laatste grote hit. Met dit nummer bereikte hij in Engeland de 3e plaats in de charts, en in Duitsland was Jeans On zelfs een nummer 1 hit. Het nummer Another Funny Honeymoon behaalde welliswaar de Engelse charts, maar behaalde bij lange na niet het succes van zijn debuutsingle. David maakte maar twee albums, David Dundas en Vertical Hold.

    In de jaren 80 maakt David Dundas nog muziek voor verschillende films en tv serie's, waaronder Fourscore en Daybreak.    David Dundas - Another_Funny_Honeymoon

    David Dundas - Jeans On 1462

    David Dundas - Jeans on Nytronics

    David Dundas - Meridian

    David Dundas - Sleepy serena 1462

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donna Summer
     

    Donna Summer


    Donna Summer (pseudoniem van LaDonna Adrian Gaines), (Boston, 31 december 1948) is een Amerikaanse zangeres, songwriter en artiest. Ze is het bekendst van haar discohits uit de jaren zeventig, die haar de bijnaam "koningin van de disco" opleverden. Als een van de weinige discosterren is ze er ook in geslaagd om later met andere genres, zoals de R&B, hits te blijven scoren.

    Gaines groeit op in een gezin van zeven kinderen met vrome, christelijke ouders. Ze wordt beïnvloed door de Amerikaanse zangeres Mahalia Jackson en zingt reeds op jeugdige leeftijd in de kerk. Volgens haar eigen zeggen beleefde zij tijdens haar eerste solo in de kerk een goddelijke openbaring, waarin haar te verstaan werd gegeven haar stem te gebruiken om later een ster te worden. Als tiener formeert zij kleine zanggroepjes, onder meer met haar zus en een nicht, waarmee zij muziekgroepen als The Supremes en Martha & The Vandellas imiteert. Aan het eind van de jaren 60 wordt zij beïnvloed door Janis Joplin en wordt zij leadzanger van een psychedelische-rockgroep, de Crow, nadat zij inmiddels haar opleiding heeft gestaakt. In 1968 doet zij auditie voor de rol van Sheila in de Broadwaymusical Hair. Ze krijgt de rol niet, maar later, wanneer de musical naar Europa gaat, wordt haar de rol alsnog aangeboden en vertrekt zij naar Duitsland, waar zij tijdens een langdurig verblijf onder meer meezingt in de musicals Godspell en Show Boat en zich aansluit bij de Weense Volksopera (de Volksoper Wien).


    Donna Summer - Could It Be Magic
    Donna Summer - Dont leave me this way
    Donna Summer - Down deep inside
    Donna Summer - Fame
    Donna Summer - Funkytown
    Donna Summer - Hot Stuff
    Donna Summer - I Feel Love
    Donna Summer - I Love You Baby
    Donna Summer - I Remember Yesterday
    Donna Summer - Lady of the night
    Donna Summer - Last Dance
    Donna Summer - Let's work together now 6066
    Donna Summer - Love is in Control
    Donna Summer - Love To Love You Baby
    Donna Summer - Loves unkind
    Donna Summer - Macarthur Park
    Donna Summer - On The Radio
    Donna Summer - She Works Hard For The Money
    Donna Summer - Spring Affair
    Donna Summer - State of Independence
    Donna Summer - The Hostage 6066
    Donna Summer - The wanderer
    Donna Summer - The Woman In Me
    Donna Summer - There Goes My Baby
    Donna Summer - Try me,i know we can make it 1459
    Donna Summer - walk away
    Donna Summer - Wasted 1459

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    05-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Four Seasons
     

    Four Seasons

    The Four Seasons is een Amerikaanse popgroep, in 1961 opgericht in Newark (New Jersey). De groep werd zeer populair in de jaren zestig, toen de groep grote hits had met nummers als "Sherry" en "Big Girls Don't Cry". The Four Seasons onderscheidde zich van andere popgroepen door de falsettostem van leadzanger Frankie Valli en de mix van Italiaans-Amerikaanse doo wop-zang met rock-'n-rollmuziek. Wereldwijd heeft de groep zo'n honderd miljoen platen verkocht.

    Frankie Valli bracht al in 1953 zijn eerste single uit. Samen met onder andere gitarist Tommy DeVito vormde hij later een kwartet, dat onder verscheidene namen optrad. Onder de naam The Four Lovers had de groep in 1956 een hitje in de Verenigde Staten met het nummer "You're the Apple of My Eye". De jaren daarna bracht Valli verscheidene singles uit bij labels als RCA, zowel met de groep als solo, maar wist geen hits te scoren.

    In 1961, met de komst van Bob Gaudio bij de groep, werd de naam van de groep veranderd in The Four Seasons. De groep bestond toen uit leadzanger Frankie Valli, toetsenist en tenor Gaudio, leadgitarist en bariton Tommy DeVito en bassist en bas Nick Massi. Succes kwam toen de groep ging samenwerken met de in Philadelphia gevestigde producer Bob Crewe, die al hun latere hits ging produceren en samen met Bob Gaudio veel van de liedjes schreef. In 1962 bracht de groep hun eerste album uit, met daarop de single "Sherry". "Sherry" werd niet alleen de eerste hit van de groep, het was ook hun eerste nummer-éénhit in de VS en hun eerste internationale hit, die de zevende plaats wist te behalen in de Nederlandse hitlijsten. Na "Sherry" kwamen verscheidene andere grote hits, waaronder "Big Girls Don't Cry", "Walk Like a Man" en "Candy Girl". Voor een korte tijd golden The Four Seasons als een van de grootste muziekgroepen in de VS, in populariteit enkel overtroffen door The Beach Boys, waarmee ze regelmatig vergeleken werden.

    In 1964 verliet de groep Vee Jay Records voor Philips Records. De Britse invasie, die toen de popmuziek in zijn greep had, had in het begin geen invloed op de populariteit van de groep. Een van hun grootste hits uit die tijd was "Rag Doll", hun vierde nummer-éénhit. Ze bleven hits scoren tot 1967, alhoewel nummers als "Let's Hang On", "Working My Way Back to You", "Opus 17", "I've Got You Under My Skin", "Beggin'" en "C'mon Marianne" minder succesvol waren. Ook brachten ze in die periode singles uit onder de naam The Wonder Who?, waaronder de Bob Dylan-cover "Don't Think Twice".

    Na 1967 nam de populariteit van de groep af. Het publiek raakte meer geïnteresseerd in soul en hardere rock dan in harmonieuze pop. Alle singles die in de jaren na 1967 werden uitgebracht flopten. Frankie Valli was ondertussen naast zijn werk voor The Four Seasons een solocarrière begonnen en had in 1967 een grote hit met het nummer "Can't Take My Eyes Off You", dat later verscheidene malen gecoverd zou worden. Na het succes van die hits nam de groep van tijd tot tijd nummers op onder de naam Frankie Valli & The Four Seasons.

    Het duurde pas tot 1975 voordat de groep een comeback maakte. Ondertussen had de groep in 1971 getekend bij een dochtermaatschappij van Motown. Valli en Gaudio waren toentertijd de enige overgebleven leden. Na enkele geflopte platen wisten The Four Seasons weer in 1975 een hit te scoren met nummers als "Who Loves You", "Silver Star" en "December 1963 (Oh What a Night)". Tegelijkertijd zag Valli zijn carrière als soloartiest weer een opleving krijgen met het succes van de singles "My Eyes Adored You" en "Swearin' to God".

    Frankie Valli had in 1978 nog een wereldwijde hit met de titelsong van de zeer succesvolle filmmusical Grease, maar daarna wist hij geen successen meer te behalen met de verkoop van platen, noch solo, noch met The Four Seasons, uitgezonderd een remix van "December 1963" in 1988. De groep bestaat nog en treedt ook nog steeds op. In 1990 werd de groep opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame en in 2005 ging een musical in première over de groep, Jersey Boys genaamd. De musical kreeg positieve kritieken en won meerdere Tony Awards.


    Four Seasons - Big Girls Don't Cry
    Four Seasons - Bye Bye Baby (Baby Goodbye)
    Four Seasons - December '63, Oh What a Night 1457
    Four Seasons - Girl_Come_Running
    Four Seasons - Let's Hang On!
    Four Seasons - Oh What A Night
    Four Seasons - Rag Doll
    Four Seasons - Santa Claus is Coming to Town
    Four Seasons - Save It For Me
    Four Seasons - Sherry
    Four Seasons - Slip away 1457
    Four Seasons - silver star
    Four Seasons - we can work it out
    Four Seasons - Who Loves You
    Frankie Valli & The Four Seasons - Down The Hall
    Frankie Valli & The Four Seasons - My Eyes Adored You
    Frankie Valli & The Four Seasons - Our Day Will Come
    Frankie Valli & The Four Seasons - Swearin' To God
    Frankie Valli & The Four Seasons - The Night
    Frankie Valli & The Four Seasons - Walk Like A Man
    Frankie Valli & The Four Seasons - Fallen Angel
    Frankie Valli and the Four Seasons - Rag Doll
    Stars on 45 - The Four Seasons medley (complete)
    Frankie Valli - Grease 1535

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per jaar
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    A
    5000 Volts
    Aaron Neville
    Abba
    ACDC
    Ace Cannon
    Adam and Eve
    Adam Faith
    Adamo
    Adamo 2
    Adéle Bloemendaal
    Adriano Celentano
    Afric Simone
    Agnetha Faltskog
    Al Martino
    Alain Barriere
    Albert Hammond
    Albert King
    Albert West
    Alex Valére
    Alexander Curly
    Alias Berger
    Alice Cooper
    Alvin Stardust
    Amanda Lear
    Amazulu
    Amen Corner
    America
    Amii Stewart
    Anarchic System
    André Hazes
    André van Duin
    Andy Borg
    Andy de witt
    Andy Williams
    André Brasseur
    Andre Moss
    Angelo Branduardi
    Anita Meyer
    Anja
    Anja Yelles
    Ann Christy
    Anne Marie David
    Anneke Gronloh
    Anneke Soetaert
    Anny Schilder
    Aretha Franklin
    Arie Ribbens
    Armand
    Arne Jansen
    Arno
    Arthur Conley
    Astrid Harzbecker
    Audrey Landers

    B
    B Bumble
    Baccara
    Bananarama
    Bar Kays
    Barbara Dex
    Barbra Streisand
    Bart Herman
    Bart Kaell
    Bart Van Den Bossche
    Barry & Eileen
    Barry Blue
    Barry Mann
    Barry White
    Bata Ilic
    Bay City Rollers
    Beatles
    Bee Gees
    Bellamy Brothers
    Belle Epoque
    Belle Perez
    Ben Cramer
    Benny Neyman
    Benny Scott
    Berdien Stenberg
    Bernd Clüver
    Bert Kaempfert
    Bert Weedon
    Bette Midler
    Betty Wright
    Big Bill
    Bill Black's Combo
    Bill Forbes
    Bill Haley
    Bill Justis
    Billy Ocean
    Billy Preston
    Billy Swan
    Billy Vaughn
    Bing Barlow
    Bing Crosby
    Blondie
    Blue Angel
    Blue Haze
    Blue Diamonds
    Blue Mink
    Blue Moon Rockers
    Blue Ridge Rangers
    Bob & Earl
    Bob Azzam
    Bob Benny
    Bob Marley
    Bobbejaan Schoepen
    Bobby Day
    Bobby Darin
    Bobby Lee Trammell
    Bobby Goldsboro
    Bobby Prins

    Bobby Ranger
    Bobby Setter Band
    Bobby Solo
    Bobby Stevens
    Bobby Vee
    Bobby Vinton
    Bobbysocks
    bolland & bolland
    Boney M
    Bonnie Pointer
    Bonnie St.Claire
    Booker T
    Boys town gang
    Boudewijn de Groot
    Bow Wow Wow
    Box Tops
    Boxcar Willie
    Bread
    Brenda Lee
    Brian
    Brian Hyland
    Brigitte Bardot
    Brotherhood of Man
    Brunner & Brunner
    Bruce Low
    Bruce Springsteen
    Brussel 1
    Bucks Fizz
    Buddy Holly
    Buddy Knox
    Burt Blanca
    BZN

    C
    C Jerome
    Camillo
    Captain Cook
    Carl Douglas
    Carl Mann
    Carl Perkins
    Carly Simon
    Carol Jiani
    Carola
    Carpenters
    Cat Stevens
    Caterina Valente
    CC Catch
    Cees en Marjan
    Champaign
    Charléne
    Charles Aznavour
    Charlie Rich
    Chas & Dave
    Cher
    Cherrie van Gelder-Smith
    Cherry Laine
    Chi Coltrane
    Chicago
    Chicory Tip
    Chip Taylor
    Chris Andrews
    Chris De Burgh
    Chris Howland
    Chris Montez
    Chris Rea
    Chris Roberts
    Chrispian St Peters
    Christian Anders
    Christian Vidal
    Christoff
    Christophe
    Chubby Checker
    Chuck Berry
    Chris Andrews
    Cindy & Bert
    Ciska Peters
    Claire & Henk
    Clark Richard
    Claudia Sylva
    Cliff Richard
    Cliff Rilly
    Clifton Chenier
    Clouseau
    Clout
    Coast to coast
    Cocktail Trio
    Colinda
    Commodores
    Connie Francis
    Conny & Danny Fabry
    Conny Froboess
    Conny Vink
    Conquistador
    Conway Twitty
    Corrie Van Gorp
    Corry Brokken
    Corry Konings
    Costa Cordalis
    Creedence Clearwater Revival
    Crystals
    Culture Club
    Curtie & The Boombox
    Curtis Lee
    Cyndi Lauper

    D
    Dale Hawkins
    Dalida
    Dan Ellery
    Dana Winner
    Danny & the Juniors
    Danny Hoekstra
    Dario Moreno
    Darts
    Dave Berry
    Dave Dee,Dozy Beaky Mick & Tich
    David Bowie
    David Dundas
    Dean Martin
    Decap-sound 2
    Dee D Jackson
    De Alpenzusjes
    De Belcanto's
    De Cap-Orgel uit Herselt
    De Deurzakkers
    De Electronica's
    De Four Tak
    De Havenzangers
    De Heikrekels
    De Kermisklanten
    De Kreuners
    De Makkers
    De Marlets
    De Melando's
    De Mens
    De Roffels
    De Romeo's
    De Selvera's
    De Spelbrekers
    De Stemmingmakers
    De Strangers
    De Straatmuzikanten
    De Vrijbuiters
    Demis Roussos
    Dennie Christian
    Detroit Emeralds
    Diana Ross
    Dick Brave & The Backbeats
    Die Flippers
    Dion & The Belmonts
    Dionne Warwick
    Dire Straits
    Dixie Aces
    Dizzi Man's Band
    Doe Maar
    Dolly Dots
    Dolly Parton
    Don Gibson
    Don McLean
    Don Rosenbaum
    Donna Hightower
    Donna Lynton
    Donna Summer
    Donny Osmond
    Doris D & The pins
    Dynamic Rockers
    Duane Eddy
    Duo De Koning
    Duo Onbekend
    Dr.Hook
    Drafi Deutscher
    Drukwerk


    E
    Earth & Fire
    Eddie Cochran
    Eddie Rabbitt
    Eddy Christiani
    Eddy Grant
    Eddy Mars
    Eddy Smets
    Eddy Wally
    Edison Lighthouse
    Edmundo Ros
    E.L.O.
    El DeBarge
    Elton John
    Elvis Presley 1
    Engelbert Humperdinck
    Enny Denita
    Enrico Macias
    Eydie Gorme
    Eric Clapton
    Erik Marijsse
    Erik Van Neygen
    Eruption
    Esther Philips
    Evening Stars
    Expo-brood

    F
    Fabian
    Fabry's
    Fancy
    Fantastique
    Fats Domino
    Fernando Express
    Ferre Grignard
    Flash and the Pan
    Floyd Cramer
    Focus
    Fortunes
    Four Seasons
    Four Tops
    FR David
    Francesco Napoli
    Francine Jordi
    Francis Goya
    Francoise Hardy
    Frank Ferrari
    Frank Galan
    Frankie Avalon
    Frankie Laine
    Franky Boy
    Freddy Quinn
    Frank & Mirella
    Frank Sinatra 
    Frank Valentino
    Franka
    Frans Duijts
    Freddy Breck
    Freddy Cannon
    Freddy Fender
    Frida
    Frieda Linzi

    G
    Gary Glitter
    Gary Moore
    Gebroeders Brouwer
    Geier Sturzflug
    Gene Cotton
    Gene Vincent
    Gerd Boettcher
    Gert Timmerman
    Gerard Cox
    Geordie
    George Mc Crae
    George Baker
    George Harrison
    Georgie Fame
    Geraint Watkins
    Gerard de Vries
    Gerard Lenorman
    Geschwister Hofmann
    G.G.Anderson
    Gibson Brothers
    Gigantjes
    Gigliola Cinquetti
    Gilbert Bécaud
    Gilbert O'Sullivan
    Gilla
    Gitte
    Gladys knight & the pips
    Glen Campbell
    Gloria Gaynor
    Golden Earring
    Gonnie Baars
    Goombay Dance Band
    Gottlieb Wendehals
    Grace Jones
    Grand Funk
    Grease
    Guido Belcanto
    Günter Noris
    Gunther Neefs
    Guy Mardel
    Guys 'n' Dolls
    Guus Meeuwis

    H
    Hamilton Bohannon
    Hank Mizell
    Hank The Knife & The Jets
    Hanny en de Rekels
    Hansi Hinterseer 
    Harm Wolters
    Harry Belafonte
    Hazell Dean
    Heidi Bruhl
    Heike Schäfer
    Heino
    Heintje
    Helemaal Hollands
    Helmut Lotti
    Helen Reddy
    Helen Shapiro
    Henk Damen
    Henk Wijngaard
    Hepie en Hepie
    Herb Alpert
    Herman Brood
    Herman's Hermits
    Herve Vilard
    Het goede doel
    Het Holland Duo
    Het Regenboogtrio
    Highway
    Hot Butter
    Hot Chocolate
    Howard Carpendale
    Huey Lewis

    Hugo Raspoet    I
    Irving Fields
    Ike & Tina Turner
    Imca Marina
    Ingeborg
    Ireen Sheer
    Isabelle A
    Ivan Heylen
    Ivan Rebroff
    Ivo Robić

    J
    Jaap Dekker
    Jackpot
    Jack de Nijs
    Jack Jersey
    Jacqueline Boyer
    Jackie Wilson
    Jacques Brel
    Jacques Dutronc
    Jacques Herb
    Jacques Raymond
    James Last
    James LLoyd
    Jan & Zwaan
    Jan Boezeroen
    Jan De Wilde
    Jan Gorissen
    Jan Rot
    Jan und Kjeld 

    Jan Verbraeken
    Jane Birkin
    Jannes
    Jantje Koopmans
    Jay & The Americans
    Jerry Arendo
    Jerry Lee Lewis
    Jerry Lee Lewis & Friends
    Jess & James
    Jim Croce
    Jim Dale
    Jim Reeves
    Jimmy Cliff
    Jimmy Frey
    Jimmy James
    Jimmy Osmond
    JJ Cale
    Jo Erens
    Jo Leemans
    Jo Vally
    Joey Dee & Starliters
    Joe Cocker
    Joe Dolan
    Joe Harris
    Joe Tex
    Johan Verminnen
    John Denver
    John Fred and his Playboy's
    John Horton
    John Lamers
    John Larry
    John Paul Young
    John Rowles
    John Spencer
    John Terra
    John William
    John Woolley and Just Born
    Johnny & Huricanes
    Johnny Blenco
    Johnny Burnette
    Johnny Carroll
    Johnny Hallyday
    Johnny Hoes
    Johnny Jordaan
    Johnny Kid & the pirates
    Johnny Lion
    Johnny Otis
    Johnny Preston
    Johnny Restivo
    Johnny Rivers
    Johnny Rodrigues
    Johnny Tillotson
    Johnny Wakelin
    Johnny White
    Jonathan King
    José
    Juan Pardo
    Julian Lennon
    Juliane Werding
    Julio Iglesias
    Juul Kabas
    Jurgen Marcus
    J.Vincent Edwards

    K
    Kalin Twins
    Kapel van de koninklijke luchtmacht
    Kayak
    Karel Gott
    Karin Kent
    K.C.and the Sunshine Band
    Kevin Ayers
    Kim Wilde
    Kiss
    Klaus & Klaus
    Kool & the Gang
    Koos Alberts
    Kris De Bruyne    L
    La Bionda
    La Esterella
    Laid Back
    Laura Lynn
    Lee Dorsey
    Lee Towers
    Lena Zavaroni
    Lenny Kuhr
    Leo van Helmond
    Leo Sayer
    Leonard Cohen
    Les Chakachas
    Les Chats Sauvages
    Les Humphries Singers
    Letkiss
    Lieutenant Pigeon
    Liesbeth List
    Liliane Saint Pierre
    Lime
    Limbra Zusjes
    Linda de Suza
    Lindsay
    Lisa del Bo
    Little Hank
    Little Eva
    Little Richard
    Lize Marke
    Lucille Starr
    Luis Mariano
    Lobo
    Loggins & Messina
    Long Tall Ernie & The Shakers
    Los indios Tabajaras
    Lou Bandy
    Lou Bega
    Louis Prima
    Louis Neefs
    Lowland Trio
    Luisa Fernandez
    Luc Steeno
    Luc van Meeuwen
    Lulu
    Luv'
    Lynn Anderson
    Lynsey De Paul

    M
    Madonna
    Major Dundee Band
    Major Lance
    Manfred Mann
    Manhattan Transfer
    Mara Kayser
    Marc Aryan
    Marc Dex
    Marc Winter
    Margriet Hermans
    Marianne Rosenberg
    Marianne Weber
    Marie Osmond
    Matchbox
    Martha Reeves
    Martijn
    Mary Hopkin
    Marva
    Max Romero
    Maxine  Nightingale
    Maywood
    Meat Loaf
    Medicine Head
    Melchior
    Melina Mercouri
    Melody Sisters en Black & White
    Micha Marah
    Michael Jackson
    Michael Stein
    Michél Delpech
    Micky Day
    Middle of the road
    Miek & Roel
    Mieke
    Mieke Telkamp
    Miel Cools
    Mighty Sparrow
    Micky
    Mike Berry
    Mike Brant
    Mike Oldfield
    Mikis Theodorakis
    Millie Jackson
    Millie Small
    Mink DeVille
    Miquel Brown
    Miquel Rios
    Mireille Mathieu
    Modern Talking
    Monique Smit
    Moustache
    Mouth&MacNeal
    MFSB
    Mr Acker Bilk
    Mungo Jerry
    Musical Youth

    N
    Nana Mouskouri
    Nancy Sinatra
    Nat Gonella
    Nat King Cole
    Neil Diamond
    Neil Sedaka
    Nelly Jane
    Nick Lowe
    Nick MacKenzie
    Nick Straker Band
    Nick en Simon
    Nico Haak
    Nicole
    Nik Kershaw
    Nini Rosso
    Nino de Angelo
    New Four
    Noordzee Duo
    Norbert
    Normaal
    Norman Greenbaum

    O
    Octopus
    Ohio Express
    Olga Lowina
    Olivia Newton-John
    OMD
    Opus
    Orkest zonder naam
    Osibisa
    Osmonds
    Oscar Benton
    Oscar Harris
    Otis Redding
    Ottowan

    P
    Paloma Trio
    Paper Lace
    Pasific Gas & Electric
    Pat Benatar
    Pat Boone
    Patrick Hernandez
    Patti Labelle
    Patti Page
    Patricia Paay
    Paul de Senneville
    Paul Anka
    Paul Da Vinci
    Paul Evans
    Paul Severs
    Paul Simon
    Paula Dennis
    Penny McLean
    Percy Faith
    Percy Sledge
    Peret
    Perez Prado
    Peter Alexander
    Peter Beil
    Peter Gabriel
    Peter Kent
    Peter Koelewijn
    Peter Kraus
    Peter Maffay
    Peter Orloff
    Petra
    Petula Clark
    Phil & John
    Philippe Robrecht
    Piet Veerman
    Pink Floyd
    Piraten
    P J Proby
    Plastic Bertrand
    Pointer Sisters
    Pop Tops
    Procol Harum
    Pussycat

    Q

    R
    Racey
    Radi Ensemble
    Ral Donner
    Ralf Bendix
    Ramses Shaffy
    Ray Charles
    Ray Conniff
    Ray Franky
    Ray Peterson
    Ray Smith
    Raymond van het Groenewoud
    R.B.Greaves
    Redbone
    Regento Stars

    René and Angela
    René and his Alligators
    René Becker
    René Carol
    René Froger
    Renée De Haan
    Reparata & The Delrons
    Rex Gildo
    Ria Valk
    Ricchi e Poveri
    Richard Anthony
    Richard Clayderman
    Rick James
    Ricky Davids
    Ricky Gordon
    Ricky Nelson
    Righeira
    Rijk De Gooyer
    Rika Jansen
    Ringo Starr
    Rita Corita
    Rita Deneve
    Rita Hovink
    Ritchie Valens
    Rob De Nijs
    Robert Gordon
    Robertino
    Roberto Blanco
    Roberto Delgado
    Roberto Jacketti & The Scooters
    Rocco Granata
    Rockabilly
    Rockin' Sidney
    Rocky Burnette
    Rocky Sharpe
    Rod McKuen
    Rod Stewart
    Roger Glover
    Roger Whittaker
    Roland Kaiser
    Roland W
    Rolling Stones
    Ronnie Tober
    Ronny Temmer
    Rosy & Andres
    Roy Black
    Roy Orbison
    Rubettes
    Rudi Carrell
    Ruth Mc Kenny
    Royal Showband Waterford
    Ryan Paris

    S
    Sacha Distel
    Sailor
    Salim Seghers 
    Sam Cooke
    Sam Gooris
    Samantha
    Sammy Davis JR
    Sandy
    Sandie Shaw
    Sandra Kim
    Sandra Reemer
    Sandy Nelson
    Sanne
    Santana
    Sarah Brightman
    Sarah Vaughan
    Saskia & Serge
    Schriebl en Hupperts
    Scott McKenzie
    Serge Gainsbourg
    Shakin' Stevens
    Sharif Dean
    Shawn Elliott
    Sheila B Devotion
    Shocking Blue
    Showaddywaddy
    Silver Convention
    Silvia Swart 
    Sinitta
    Sir Douglas Quintet
    Sir Henri & his Butlers
    Skeeter Davis
    Slade
    Sly & The Family Stone
    Small Faces
    Smokie
    Soeur Sourire
    Sommerset
    Sonny & Cher
    Soulful Dynamics
    Soulsister
    Spargo
    Spider Murphy Gang
    Spooky & Sue
    Stafke Fabri
    Stars on 45
    Status Quo
    Stealers Wheel
    Stef Ekkel
    Stella Bos
    Steppenwolf
    Steve Harley & Cockney Rebel
    Stevie Wonder
    Stray Cats
    Studio 54 Vol 1
    Supremes
    Sutherland Brothers
    Suzie
    Suzi Quatro


    T
    10cc
    Tahiti Tamourés
    Tammy Wynette
    Tante Leen
    Tavares
    Teach-In
    Ted Herold
    Tee-Set
    Telly Savalas
    Tenpole Tudor
    Therese Steinmetz
    The Allisons
    The Allman Brothers
    The Animals
    The Archies
    The Atlantics
    The Bangles
    The Beach Boys
    The Bet
    The Big Bopper
    The Blues Busters
    The Blasters
    The Boomtown Rats
    The Browns
    The Cadillacs
    The Cascades
    The Cats
    The Championettes
    The Champs
    The Chantays
    The Classics
    The Clovers
    The Coasters
    The Contours
    The Cousins
    The Crests
    The Dakotas
    The Doors
    The Drifters
    The Dutch Boys
    The Equals
    The Everly Brothers
    The Fouryo's
    The Glitter Band
    The Hues Corporation
    The Isley Brothers
    The J. Geils Band
    The Hollies
    The Jackson Five
    The Jaguards
    The Jokers
    The Jarmels
    The Jumpers
    The Mar-Keys
    The Marbles
    The Marcels
    The Marvelettes
    The Moody Blues
    The Monkees
    The Move
    The New Inspiration
    The Padre Twins
    The Pebbles
    The Peels
    The Platters
    The Popgun
    The Ramblers
    The Righteous Brothers
    The Picknicks
    The Rock-A-Teens
    The Rollers
    The Routers
    The royal guardsmen
    The Scorpions
    The Schorts
    The Seabirds
    The Shadows
    The Shake Spears
    The Shuffles
    The Star Sisters
    The String a longs
    The Stylistics
    The Sunstreams
    The Surfaris
    The Surfers
    The Sweet
    The Teddy Boys
    The Three Degrees
    The Tielman Brothers
    The Tokens
    The Tornados
    The Trammps
    The Trashmen
    The Tremeloes
    The Troggs
    The Valliants
    The Velvets
    The Ventures
    The Waikikis
    The Walkers
    The Who
    The Yardbirds
    Theo Diepenbrock
    Tight Fit
    Tim Finn
    Tim Visterin
    Tina Charles
    Tina Rosita
    Tina Trucker
    Tol Hansse
    Tony Bass
    Tony Cabana
    Tony Christie
    Tony Corsari
    Tony Marchall
    Tony Servi
    Tony Sherman
    Tom Jones
    Tom Tom Club
    Tommy Edwards
    Tommy James & Shondells
    Tony Orlando & Dawn
    Toots Thielemans
    Tracey Ullman
    Trea Dobbs
    Trini Lopez 
    Trinity & Sofie
    Truck Stop
    Truus
    The Tokens
    Tumbleweeds
    Two Man Sound


    U
    Udo Jurgens
    Ultravox
    Umberto Tozzi
    Urbanus
    Urker zangers

    V
    Vader Abraham
    Van McCoy
    Vanessa
    Vanity Fare
    Village people
    Vic Dana
    Vikki Carr
    Vicky Leandros
    Vince Everett
    Vivi
    Viola Wills
    VOF De Kunst
    Vulcano

    W
    Wallace Collection
    Wally Tax
    Wanda jackson
    War
    Wham
    Whitney Houston
    Wigbert
    Wings 
    Will Brandes
    Will Tura de singles
    Willeke Alberti
    Willy Alberti
    Willy Schobben
    Willy Sommers
    Wim Leys
    Wolfgang Petry
    Wolter Kroes

    X

    Xandra

    Y
    Yasmine Melanie
    Yvonne de Nijs

    Z
    Zangeres zonder Naam
    Zjef Vanuytsel
    Zwarte Lola
    Zusjes Wouterse
    Z.Z. & de Maskers
    16 x Feest


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!