Inhoud blog
  • Het laatste bericht...
  • Een lekkere week...
  • Sorry!
  • Koken met Ellen: Pasta met prei en pancetta - Aflevering 11
  • Dressings Didden
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Over mijzelf
    Ik ben Ellen
    Ik ben een vrouw en woon in (België) en mijn beroep is Student.
    Ik ben geboren op 16/12/1996 en ben nu dus 28 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Toneel, koken, mode.
    Zoeken in blog

    Food & Fashion
    Dé blog bij uitstek voor iedereen die alles te weten wil komen over mode en koken!
    29-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Merk onder de loep: Who's that girl
    Ik kende het merk 'Who's that girl' al langer. Vandaag echter neem ik het merk stevig onder de loep.
    Na wat research op het internet, kwam ik te weten dat 'Who's that girl' ook een bekend nummer van Madonna is. Check youtube en kijk eens naar de videoclip. (http://www.youtube.com/watch?v=2XQeLJUK0Uk&feature=related).
    Nu, het merk 'Who's that girl' heeft een aantal bekende trekjes: véél bloemetjes, felle kleuren en een knipoog naar de jaren '50. I like.
    Het is wel heel belangrijk dat je goed combineert. Een blouse met bloemtjes staat leuk op een jeans, niet op een ander druk motief. Less is more, is hier dus zeker de regel. Kijk maar eens naar de dames op de foto's. Ze combineren felle kleurtjes (en dat is heel leuk), maar er staat telkens 1 motief centraal.
    Kijk naar de foto's hieronder en ga op reis naar de wereld van de bloemetjes en de kleurtjes... :)











    29-11-2011 om 19:37 geschreven door Ellen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    23-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kook mee met Sergio's ABC
    Vanaf zaterdag 26 november kan je de krant 'Het Nieuwsblad' kopen met een exclusief kookboek geschreven door Sergio Herman. In de 3 boekjes behandelt Sergio Herman verschillende producten in de volgorde van het alfabet. Het eerste boekje 'Van aardappel tot fazant' is komende zaterdag voor €5.95 met 'Het Nieuwsblad' te verkrijgen.
    Ik ben erg benieuwd en hoewel we thuis eigenlijk nooit 'Het Nieuwsblad' kopen, zal ik nu absoluut een uitzondering maken.
    Gaan jullie de boekjes kopen?

                                                      

    23-11-2011 om 15:50 geschreven door Ellen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    17-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vier kerst met Jeroen Meus!
    Jullie kennen ongetwijfeld het kookprogramma  'Dagelijkse Kost' van Jeroen Meus. Wel, op dit ogenblik is hij bezig met een speciale kerstspecial te maken. Hierin neemt hij een aantal culinaire kersttradities onder de loep. Voor extra informatie, vraagt Jeroen Meus JULLIE om enkele ideetjes te geven. Op de website www.een.be kan je je inschrijven en jouw hoogst persoonlijk kerstmenu doorsturen. Zeker kijken dus, zaterdag 17 december een extra lange aflevering van 'Dagelijkse Kost' op Eén natuurlijk!

                                                     

    17-11-2011 om 19:25 geschreven door Ellen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    13-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PurNatur
    Eigenlijk heb ik niets met bio. Ik vind dat er weinig verschil is en dat het gewoon duurder is. Totdat ik PurNatur ontdekte. Dit merk verkoopt room, melk, yoghurt, zure room,... Niet zo lang geleden kwam echter iets nieuw op de markt: drinkyoghurt. Dit gezonde drankje verkopen ze in een fles wat zeer gemakkelijk is. Bovendien vind je hem in 3 verschillende smaken: aardbei, sinaasappel en appel.
    Kortom, PurNatur is bio, gemakkelijk én gezond. Wat moet een mens meer hebben?

                                                  

    13-11-2011 om 13:19 geschreven door Ellen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lippenbalsem
    Nu de feestdagen er bijna aankomen, wordt het tijd om na te denken over je look. Kleren, make-up, schoenen,... Eén van de dingen die ik echt niet kan missen is lippenbalsem. Mijn lippen zijn zeker in de winter snel droog en lippenbalsem is de beste oplossing. Nadien kan je met lippenstift of lipgloss afwerken. Mijn alltime favorite? Labello!


                                              

    13-11-2011 om 13:14 geschreven door Ellen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    05-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Forever 21
    Ik had al heel wat goeie dingen gehoord van het kledingmerk 'Forever 21'. Vrijdag ging ik naar de boekenbeurs, maar bracht eerst een bezoekje aan deze winkel op de Meir in Antwerpen. Wat een teleurstelling. Het gebouw is enorm groot en binnen is het best wel mooi. De kledij daarentegen... Ik vond de stijl nogal goedkoop en de kleren hingen treurig aan goedkope kapstokjes in nog veel goedkopere rekken die veel te dicht opeen waren geplaatst. Echt veel zin in het shoppen had ik niet meer... Ik ging op zoek naar de accesoires en vond die uiteindelijk op de eerste verdieping. Ook daar was het groot en de juwelen waren in enorme hoeveelheden. Uiteindelijk vond ik toch nog een mooie armband. Het enige voordeel: het is echt wel heel goedkoop. Voor mijn armband betaalde ik slechts € 4.30.
    Kortom, Forever 21 was een grote teleurstelling en mij zien ze er niet meer terug!

                                                         

    05-11-2011 om 19:29 geschreven door Ellen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    02-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Restaurantweek
    Van 28 november t/m 4 december is het de week van het restaurant. Op de bijhorende website www.restaurantweek.be vind je per regio een aantal restaurants die zeker de moeite waard zijn. Bovendien serveren de beste restaurants een driegangenmenu voor €27.50 en een lunchmenu voor €22.50. Kortom deze website is zéker een bezoekje waard als je, net als ik, graag op restaurant gaat.

                                                                 

    02-11-2011 om 15:42 geschreven door Ellen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groente in de kijker: Spruitjes
    Elke maand laat ik een groente in de kijker staan. En deze maand zijn dat: spruitjes.

                                                                 

    Vele mensen vinden spruitjes echt afschuwelijk. Ikzelf ben er ook niet zot van, maar deze soep vind ik wél heel lekker. Bovendien zijn spruitjes erg gezond én zijn ze deze maand helemaal op hun best. Vind je de spruitjes toch te bitter? Bestrooi ze dan met wat suiker.
    Hieronder vind je het recept voor spruitjessoep met spekjes Smakelijk!

    Ingrediënten:

    - 1/2 kg spruitjes
    - 1 aardappel
    - 1 fijngesnipperde ui
    - 2 teentjes geperste look
    - 1 liter kippenbouillon
    - 1 theelepel kerriepoeder
    - room
    - olijfolie
    - 125 g gerookte spekreepjes
    - broodkorstjes

    Bereiding:

    1. Maak de spruitjes schoon en snij ze doormidden. Schil de aardappel en snij in blokjes.
    2. Verhit een scheutje olijfolie in een ruime soeppan en stoof hierin de ui en de looksnippers even aan. Voeg de spruitjes en aardappelblokjes toe en bestrooi met kerriepoeder. Laat even bakken.
    3. Overgiet met de bouillon en breng aan de kook.
    4. Bak intussen de spekblokjes goudbruin en krokant in een droge koekenpan met antibaklaag. Laat de spekblokjes uitlekken op keukenpapier.
    5. Bewerk de soep met een staafmixer, als de spruitjes gaar zijn. Kruid met peper en zout.
    6. Schep de soep in voorverwarmde kommen. Werk af met een scheutje room en serveer met krokante spekreepjes en broodkorstjes.

    02-11-2011 om 08:55 geschreven door Ellen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fruit in de kijker: Kiwi
    Elke maand laat ik een stuk fruit in de kijker staan. En deze maand is dat: de kiwi.

                                                                 

    In september keb ik de kiwi al eens voorgesteld. Maar in november, vind je niet zoveel fruit 'van de maand'. Aangezien ik dit receptje met kiwi al een tijdje heb liggen en het toch eens wil uitproberen, heb ik het toch maar op mijn blog gezet.
    Hieronder vind je jet recept van een salade met kip, kiwi en avocado. Smakelijk!

    Ingrediënten:

    - 500 g kipfilet
    - 1 mango
    - 3 kiwi's
    - jonge slablaadjes
    - zonnebloempitten
    - boter
    - citroensap
    - 3 eetlepels notenolie
    - 3 eetlepels arachideolie
    - 2 eetlepels sherryazijn

    Bereiding:

    1. Meng de notenolie, de arachideolie en de sherryazijn met wet peper en zeezout.
    2. Snij de kiwi's middendoor en steek er met een lepel bolletjes uit.
    3. Schil de avocado, verwijder de pit en snij in fijne plakjes.
    4. Schil de mango en snij het vruchtvlees in plakjes.
    5. Snij de kipfilet in stukken en bak ze goudbruin en gaar in hete boter. Kruid met peper en zout en laat uitlekken op keukenpapier.
    6. Verdeel de salade over de borden, schik er de avocado, mango en kiwi op.
    7. Werk af met kippenstukjes en besprenkel met de dressing. Bestrooi met zonnebloempitten.



    02-11-2011 om 08:44 geschreven door Ellen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    28-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parijs
    Morgen vertrek ik naar Parijs! Dinsdag ben ik pas maar terug thuis, dus je zult me die dagen eventjes moeten missen... Geen nood, na mijn kort tripje naar Parijs ben ik er weer helemaal met nieuwe weetjes, tips en toffe hebbedingen. Tot dinsdag! Au revoir!

                                                 

    28-10-2011 om 19:02 geschreven door Ellen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    25-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boekenbeurs
    De boekenbeurs in Antwerpen is elk jaar op rij een vaste activiteit in de herfstvakantie voor mij. Ook dit jaar kijk ik er al naar uit. Naast 'gewone' leesboeken, koop ik natuurlijk ook heel wat kookboeken. Op mijn verlanglijstje: 'Dagelijkse kost 2'  en ook zeker 'Claudia kookt feestelijk'. Hopelijk kan ik deze boeken bemachtigen.
    Gaan jullie graag naar de boekenbeurs?

                                                                          

    25-10-2011 om 19:38 geschreven door Ellen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    20-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eau de Prep

    Ik heb jullie al eens laten kennismaken met de prep-stijl. Voor diegenen die dat berichtje gemist hebben: De prep-stijl is een soort kledingstijl die je vooral terugvindt bij het merk 'Tommy Hilfiger'. Het is erg chic en snob, maar daar draait het juist om.
    Nu kan je niet alleen je garderobe volledig preppy maken, er is ook een allereerste parfum uitgebracht met de 'originele' naam: Eau de Prep. Ik heb het parfum nog niet uitgetest, maar volgens mij is het zeker de moeite waard. 
    Hebben jullie het nieuwe parfum al geroken? En wat vinden jullie van die prep-stijl?

                                             

    20-10-2011 om 19:24 geschreven door Ellen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    18-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Claudia trilogie...
    Toen ik in 2009 de serie 'De beste hobbykok van Vlaanderen' op VTM volgde, had ik al snel een favoriet: Claudia. Aan haar klassieke Franse stijl gaf ze telkens een creatieve twist. En dat zag ik niet alleen. Ze won het programma namelijk. Dik verdiend, volgens mij! Ondertussen heeft Claudia al 3 boeken op de markt gebracht. De eerste 2 staan al in mijn boekenkast, ze zijn zelfs gesigneerd! De laaste 'Claudia kookt feestelijk' staat op mijn verlanglijstje! In dit boek kookt Claudia niet alleen rond Kerst. Ze zorgt ervoor dat je elke dag van het jaar een feest kan maken op tafel! Kortom, dit boek is hét ideale cadeautje voor onder de kerstboom.





    18-10-2011 om 19:37 geschreven door Ellen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    15-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Abercrombie & Fitch
    Zoals ik jullie al eerder liet weten gaat Abercrombie & Fitch een filiaal openen in Brussel. Daarom zijn Abercrombie & Fitch op zoek naar verkopers. Geen gewone verkopers, natuurlijk! Het modellenbureau Dominique Models is namelijk al op zoek naar heel wat knap personeel... Want Abercrombie & Fitch os op zoek naar 400 à 500 man! Vanaf december kan je in Brussel op de Waterloolaan gaan genieten van de kleren én het personeel van Abercrombie & Fitch...

                                               Abercrombie & Fitch, binnenkort aan de Waterloolaan

    15-10-2011 om 13:12 geschreven door Ellen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soup and Co

    Soep maken is zowat het allergemakkelijkste wat er bestaat. Toch moet je er heel wat tijd voor uitrekken: groenten snijden, ze aanstoven, ze koken, dan nog de soep mixen en misschien ook nog zeven. Je bent er wel eventjes mee bezig. Daarom wou Moulinex (een zeer trendy keukengeriefmerk) een oplossing zoeken. En die oplossing is er gekomen in de vorm van 'Soup and Co'. Deze blender mixt niet alleen je soep, hij maakt ze ook. Het enige wat je er in moet doen zijn groenten, bouillon en kruiden. De rest doet de 'Soup and Co'. Je kan hem natuurlijk ook gebruiken als 'gewone' blender om smoothies en cocktails mee te maken. Kortom mijn eerste ideetje voor onder de kerstboom...

                                                   

    15-10-2011 om 13:04 geschreven door Ellen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    11-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shoppingparadijs: Lille
    Ik ben onlangs naar Lille (of Rijsel in het Nederlands) geweest. Wat is dat een mooie stad! Niet alleen de culterele achtergrond van Lille is interessant. De winkels zijn dat namelijk ook :)! Zara, Furet du Nords, Bijoux Brigitte, ... Stuk voor stuk leuke winkels. Kortom voor elk wat wils! Daarom: ga zeker eens naar Lille, want het is echt de moeite waard!

                                       

    11-10-2011 om 19:40 geschreven door Ellen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    03-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Week van de soja
    ENSA, de Europese producentenorganisatie van natuurlijke sojaproducten, organiseert van 1 tot 8 oktober voor de vierde keer de "Week van de soja". Op www.weekvandesoja.be vind je naast een heleboel lekkere recepten met soja ook de Alpro soya Ecometer. Daarmee kan je testen wat de impact is van jouw eetgewoontes op het milieu.
    Ik produceer maar liefst 696 kg CO2 - uitstoot per jaar! Doe jij het slechter? Of ben je een echte "eco-eter"? :)

                                 

    03-10-2011 om 19:28 geschreven door Ellen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fruit van de maand: Banaan
    Elke maand laat ik een stuk fruit in de kijker staan. En deze maand is dat: de Banaan.

                                                            

    De banaan is een erg populaire soort fruit. Vooral peuters en baby's eten "massale" hoeveelheden banaan. Bovendien levert de banaan ons een grote portie energie. Hoe geler de banaan, hoe meer suiker en dus energie. Opgelet! Bewaar bananen nooit in de koelkast. Op die manier verliezen ze hun lekkere smaak.
    Vandaag ga ik aan de slag met de blender. Ik maak namelijk een banaan-chocoladesmoothie.

    Banaan-chocoladesmoothie

    Ingrediënten:

    - 4 bananen
    - 6 dl melk
    - 3 eetlepels chocoladepoeder

    Bereiding:

    1. Snij de 3 bananen in stukken en stop ze in de blender. Mix ze samen met de melk en het chocoladepoeder
    2. Zet ze in de koelkast totdat ze fris zijn.
    3. Snij de laatste banaan in plakjes. Verdeel de smoothie over glazen en werk af met prikkertjes waarop je plakje banaan prikt.

                                                                        

    03-10-2011 om 19:21 geschreven door Ellen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groente van de maand: Koolrabi
    Elke maand laat ik een groente in de kijker staan. En deze maand is dat: de Koolrabi

                                                          

    De koolrabi behoort tot de familie van de kolen, maar is nog niet zo gekend als de anderen. Hij heeft een zachte pel en een fijne nootsmaak. Hij kan zowel bereid als vers, geraspt, in brunoise of in een salade gegeten worden. Heel lekker in een stoofpot of bereid zoals wortelen en pastinaken. Of zoals hier: in een lekkere soep met net dat tikkeltje meer.

    Koolrabisoep met croutons en gorgonzola

    Ingrediënten:

    - 2 koolrabi
    - 1 prei
    - 1 ui
    - 1.5 liter groentebouillon
    - 1/2 oud stokbrood
    - 150 gr gorgonzola
    - 1 teentje look
    - boter
    - olijfolie
    - peper en zout

    Bereiding:

    1. Schil de koolrabi en snij ze in stukken.
    2. Hak de ui grof en snij de prei in ringen.
    3. Smelt een klontje boter in een ruime pan en stoof de ui hierin glazig. Voeg de prei en koolrabi toe en laat even meestoven. Overgiet met de bouillon en laat gaar koken. Mix de soep fijn. Breng op smaak met peper en zout.
    4. Pel het teentje look en plet het met de zijkant van een groot mes.
    5. Snij het stokbrood in stukken en wrijf ze in met het teentje look. Besprenkel ze met olijfolie en kruid met peper en zout. Laat kleuren onder een hete grill of in de oven.
    6. Serveer de soep in voorverwarmde kommen met grote croutons en eventueel met een stuk gorgonzola.

                                                                              

    03-10-2011 om 19:11 geschreven door Ellen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    30-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomersoepje
    Ik ben zooooo blij dat we hier in België, een gewéldige nazomer hebben. Door dit warme weertje krijg ik alleen nog maar méér zin om te kokerellen. En wat is er nu leuker dan in het zonnetje te genietenvan een kommetje zelfgemaakte soep. "Huh?", zullen jullie denken. "Soep met dit warme weer?" Jaja, ik heb het uitgetest en het smaakt naar meer. Letterlijk en figuurlijk dan... :)
    Hieronder vinden jullie mijn hoogstpersoonlijk recept van een pittige paprikasoep. Aangezien ik het recept zelf heb geschreven (en de soep al op is :) ), staat er geen foto onder. Sorry daarvoor!
    Smakelijk!

    Ingrediënten:

    - 3 gele paprika's
    - 1 ui
    - 2 aardappelen
    - currypoeder
    - kippenbouillon
    - gember
    - enkele takjes safraan
    - koriander
    - olijfolie
    - peper en zout

    Bereiding:

    Verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika's in fijne stukjes. Snipper de ui en snijd de aardappel fijn. Stoof alle groenten en de gember aan in een beetje olijfolie. Voeg de kippenbouillon toe. Alle groenten moeten onderstaan. Voeg currypoeder naar smaak toe. Laat sudderen tot alle groentjes gaar zijn. Haal dan de pan van het vuur en mix de soep met een staafmixer of blender. Aangezien we de paprika niet geschild hebben, zeef je best de soep. Voeg dan nog wat takjes safraan toe en kruid naar smaak met wat peper en zout. Giet de soep in vrolijke kommetjes en werk af met wat vers gesneden koriander.
    Smakelijk!

    30-09-2011 om 19:54 geschreven door Ellen  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)


    Rondvraag / Poll
    Welk kookprogramma vind je het leukst?
    Dagelijkse kost
    Goe gebakken
    The naked chef
    Roger van Damme - Bakken (Njam!)
    Passe-vite (Njam!)
    De Dagschotel (Njam!)
    Bekijk resultaat


    Archief per week
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs