Zelfvoorzienend leven - gezondheid - groei - OVERVLOED!
24-10-2010
Kanker reeds 100 % te genezen in 1931!!!
Kanker
reeds voor 100 % te genezen in 1931!!!
Het
geniale in de vinding van Royal R. Rife was de methode die hij
ontwikkeld had om de frequentie die de cel in kwestie moest
vernietigen, om die als het ware te vergrendelen met de bewuste cel
Royal R. Rife,
briljant, een genie, de man die Kanker
voor 100procent
wist te genezen en daarom heeft u nog nooit van hem gehoord.
Kennis
is macht, maar soms kom je ergens achter dat je werkelijk heel boos
maakt, zo boos, je gaat bijna denken 'wist ik dit maar niet'.
Ik ga u
voorstellen aan het werk van een genie, een man waar u vrijwel zeker
nog nooit van gehoord heeft.
Net als de genie Nicola
Tesla,
komt ook nog aan bod op EQgen,
is Royal
R. Rife
uit de geschiedenisboeken verwijdert. Waarom is dit met beide heren
gebeurd? Het antwoord op die vraag is ronduit schokkend en zal u pijn
doen.
Het
menselijke lichaam en alles om ons heen bestaat uit energie Soms
is het merkwaardig om te spreken over zaken die in de moderne
wetenschap oud nieuws zijn, terwijl mensen om mij heen nog roepen
"wat je nu zegt is onzin".
Als u naar uw lichaam
kijkt ziet u vlees en bloed, net als dat u steen ziet als u naar een
muur kijkt. Onder de microscoop komen we al gauw tot de ontdekking
dat alles bestaat uit moleculen, neutronen en protonen.
Deze
bouwstenen zijn de basis van alles om ons heen, iedereen en alles is
gemaakt van en bestaat uit energie.
Albert
Einstein:E=MC2; "Energie verdwijnt niet, maar kan zich wel in
een andere vorm begeven"
Dus
zelfs als u dood gaat, zal uw energie nooit in niets opgaan, maar in
een andere vorm verder gaan. Wellicht nog eens een leuk artikel in de
toekomst, want ik kan u verzekeren, de dood bestaat niet.
Alles
functioneert op zijn eigen unieke Frequentie Alles
om ons heen inclusief dus ons eigen lichaam, functioneert op een
bepaalde frequentie. Net zoals de radio werkt, doordat radio1 op een
andere frequentie zit dan radio2, kunnen beide zenders dezelfde
ruimte vullen zonder last van elkaar te hebben.
Zodra we op
radio1 afstemmen, horen we niet radio2, maar die is gewoon nog
aanwezig. Stellen we de radio-ontvanger echter niet nauwkeurig in,
niet precies op de frequentie van radio1, dan kan het zijn dat radio2
als storing hoorbaar is. Deze storing is echter alleen aan de kant
van de niet nauwkeurig afgestelde ontvanger.
We kunnen
frequenties natuurlijk ook zelf storen, door bijvoorbeeld op dezelfde
frequentie als radio1, iets totaal anders uit te zenden. Er zal nu
storing ontstaan die niet op te lossen is aan de kant van de
ontvanger, radio1 is niet meer goed of helemaal niet meer
hoorbaar.
Wanneer we ons storingssignaal sterker en sterker
maken, zal het moment komen dat radio1 volledig verdwenen is en
alleen nog maar ons signaal hoorbaar.
Cellen
vernietigen met hun eigen frequentie Met
deze kennis ging Royal
R. Rife aan
de slag. Zijn gedachten was om uit te vinden op welke unieke
frequentie een virus of bacterie functioneert. Aangezien alles dus op
zijn eigen unieke frequentie werkt, zou het vernietigen van een virus
of bacterie net zo moeten werken als het storen of platleggen van
radio1, zolang het signaal maar sterk genoeg is.
Het zou ook
totaal veilig zijn voor het menselijke lichaam, aangezien al onze
organen, cellen en noem maar op, niet op de frequentie zitten van een
andere energievorm in dit universum, zij het een virus, bacterie of
die stenen muur.
Hebt u wel eens gezien hoe een stuk glas uit
elkaar knalt door geluid (filmpje)
? Het glas begeeft het om de volgende reden. Dit glas heeft een
bepaalde unieke frequentie. Door op deze frequentie een
geluidssignaal uit te zenden, kunnen we de moleculen harder laten
vibreren, dit naar mate we meer energie achter te frequentie
zetten.
Op een bepaald moment is de energie waar de moleculen
op trillen zo groot, dat de beweging van de onderlingen moleculen te
groot wordt om de structuur van het glas, de vorm, nog intact te
houden. Hierdoor zien we het glas vervolgens onder druk van zijn
eigen frequentie uit elkaar spatten.
Nu, dit is de methoden
die Royal R. Rife tot in de perfectie heeft uitgewerkt als het gaat
om virussen, bacteri?n, kankercellen en alle andere
ziekteveroorzakers. Het was allemaal niet zo makkelijk als dat het
klinkt, aangezien een virus of bacterie of kankercel niet zomaar te
vernietigen is met zijn eigen frequentie.
[
De vinding van Royal R. Rife ]
Sturen we namelijk gewoon
dezelfde frequentie af op de cel die we vernietigen willen, dan gaat
veel energie verloren door weglekken. Vergelijk het met onder stroom
staan, veel van de energie reist alleen maar door je lichaam om
vervolgens in de grond weg te lekken.
Het geniale in de
vinding van Royal R. Rife was de methode die hij ontwikkeld had om de
frequentie die de cel in kwestie moest vernietigen, om die als het
ware "te vergrendelen" met de bewuste cel.
Momenteel
zijn er mensen die hun hele leven wijden aan het opnieuw ontwikkelen
van deze verloren (onderdrukte, gestolen, verborgen) geraakte kennis
en zij gebruiken plasma als drager van de energie. En niet zonder
succes, u kunt een kort fragment downloaden waar met succes een
levend organisme letterlijk explodeert.
De
test die een enorm succes bleek en het einde van deze vinding
inluidde De
onderzoeksresultaten begonnen eind jaren twintig op te vallen in de
medische wereld en men stelde Royal R. Rife voor een uitdaging. Hem
werden 16
patiënten
toegewezen die allen opgegeven waren door de moderne wetenschap,
allen
hadden een
terminale vorm van kanker.
Na
drie maanden wist Royal R. Rife 12 van de 16 patiënten volledig
kankervrij te krijgen, volledig genezen. Met de laatste 4 had hij
meer moeite, maar ook die krijg hij in de volgende drie maanden
volledig kankervrij en volledig genezen.
Door
bij iedere individuele patiënt exact de frequentie uit te dokteren
van
hun kankerbacterie, de T-baccilli,
bleek
al gauw dat een 100%-succes ratio gehaald werd.
Het
was tijd voor een groot feest Hier
links ziet u een bijeenkomst gehouden in november 1931. Tijdens
dit banket wordt door vooraanstaande doktoren en wetenschappers feest
gevierd. Het is namelijk een bijzondere dag in de geschiedenis van
de geneeskunde, er is een apparaat uitgevonden dat iedere vorm van
kanker 100% geneest.
Je
zou toch verwachten dat we deze man allemaal kennen en dat hij
geprezen wordt in alle medische publicaties en geschiedenisboeken.
Royal R. Rife is namelijk de man wiens uitvinding in 1931
kanker VOLLEDIG wist te GENEZEN.
Maar zijn vinding is
verdwenen en Royal R. Rife stierf anoniem en gedesillusioneerd.
Ondanks dat hij kon bewijzen, keer op keer, dat hij kanker kon
genezen, werd hem overal de deur gewezen. Gewist uit de
geschiedenisboeken, uitgewist als geniaal wetenschapper.
Er
kon niet verdient worden aan deze uitvinding Zijn
kennis is in handen van mensen die dit niet met de wereld willen
delen. Er zijn zelfs apparaten ontwikkeld op basis van deze
technologie die menselijke cellen volledig kunnen vernieuwen.
Zo
is er een apparaat, ik zal hier een artikel aan gaan wijden, waar je
een mens in kunt schuiven en 3 minuten later komt die persoon er weer
uit met volledig vernieuwde cellen. Ja mensen, het eeuwige leven
bestaat al,
de
techniek is bijna 100 jaar oud.
Dagelijks
sterven er miljoenen mensen aan kanker
terwijl deze 100% genezen kunnen worden. Mensen doorgaan gruwelijke
chemocuren, worden volgespoten met zwaar gif
om alle cellen
te verbranden
in de hoop dat je nog op tijd nieuwe cellen aanmaakt voor je sterft,
allemaal voor niets? Of toch niet? De farmaceutische
industrie verdient namelijk
triljoenen aan de handel in allerlei "niet" geneesmiddelen
tegen kanker.
Ik zeg het u recht voor zijn raap, het
kankerfonds mag dan gedragen worden door enorme aantallen ter goeder
trouw menslievende mensen, maar de
personen die deze organisatie hebben opgezet zijn CRIMINELEN.
Biljoenen gaan er om in de zoektocht
naar een NIET genezend geneesmiddel.
Het
is werkelijk te triest voor woorden dat de zucht naar macht en geld
een dergelijk walgelijk bedrog bestaansrecht geeft. Denkt u er maar
eens goed over na wanneer een geliefde van u sterft aan kanker en
waarom hij sterft.
U bent niet boos? Dan komt dat omdat u deze
informatie niet geloven kunt of niet geloven wilt.
Na
de oogst, de tuin winterklaar zetten, komen de dagen om binnen een
heleboel werk te doen ... De kiembakjes die de hele zomer inaktief
waren komen weer boven.
Lekkere
kernachtige kiemen ... een meer dan welgekome tractatie bij de
dagelijkse rauwkostschotel!
Kiemgroenten
zijn de jonge
kiemen & scheuten van zaadjes, erwten en bonen.
Lekker, fris en boordevol vitaliteit, kracht & gezonde
bouwstoffen. En,
wat veel mensen niet weten: ze groeien in het donker!
Wat
maakt kiemgroenten zo bijzonder?
Kiemgroenten
worden geoogst in het prille begin van de groei.
Juist op dat moment bevat de kiem een zeer hoge voedingswaarde en
staat bol
van proteïnen, enzymen, bioflavetoïden, vitamines en waardevolle
mineralen zoals calcium, ijzer, magnesium, fosfor en kalium.
Daarnaast bevatten ze onverzadigde
vetzuren
en nauwelijks tot geen vet of verzadigde vetzuren.
Kiemgroenten
zijn heerlijk in salades, op een broodje gezond, op de
boterham met een plak kaas of tomaat, in roerbakschotels, als
garnering of gewoon als groente.
Licht
verteerbaar Omdat kiemgroenten eigenlijk 'baby' groenten
zijn, hebben ze nog heel dunne celwanden. Kiemen laten daardoor hun
essentiële voedingsstoffen makkelijker los. Samen met de, in
overvloed aanwezige enzymen, zorgt dit ervoor dat kiemgroenten zo
licht verteerbaar zijn.
Pittige
kiemen Kiemen
met een lekkere krachtige smaak. Ze voegen echt iets toe aan een
broodje of salade, soepen en wokgerechten. radijssla
bevordert o.a. de spijsvertering en bevat stoffen die goed zijn tegen
verkoudheid. Alle
pittige soorten bevatten anti-oxidanten die je lichaam beschermen
tegen o.a. bacteriën en schimmels.
Aromatische
kiemen Nog
nooit proefde je zo'n heerlijk zachte knoflooksmaak als in onze
lookkiemen, en
dan de koreanderkiemen:
je proeft het zaad, het blad en een vleugje citroen.. een heel
bijzondere smaak! Preikiemen
en lookkiemen
bevatten ook veel flavanoïden.
Milde
Kiemen De
meeste kiemen kun je het beste
rauw gegeten
worden, want dan bevatten ze de meeste werkzame stoffen en smaken ze
het lekkerst. Wist je dat Alfalfa
veel meer vitamine C,
B1,B2, Niacine, plantesterol en Vitamine E bevat dan b.v. komkommers
of tomaten?
Milde kiemen smaken heerlijk in elke salade, bij de lunch, op een
broodje gezond enz.
Deze
kiemen vallen op door hun frisse
rauwkost smaak maar
zijn vooral bijzonder vanwege hoge glucosinolaten gehalte. Van
broccoli
is
bekend dat de aanwezige actieve stof SGS de bescherming
bevordert tegen bepaalde soorten kanker.
Onderzoek naar de kiemen van broccoli, door Dr.Talalay aan de John
Hopkins University in Baltimore (USA), wees uit dat SGS in
Broccosprouts 30 x zoveel aanwezig is! aanbevolen hoeveelheid per
week: 30 gram.
Rode
kool kiemen Broccosprouts®
Stevige
kiemen De
iets grotere soorten die gekiemd worden uit bonen
en erwten,
zijn een waardevolle bron van eiwitten en mineralen. Ze worden
vooral verwerkt in wokgerechten
en ovenschotels, Met rijst & pasta, even meebakken met vlees, of in de soep.
Kikkerwtenkiemen
zijn een waardevolle bron van plantesterolen, natuurlijke stoffen die
een hoog cholesterol gehalte helpen voorkomen.
Deze
soorten zijn vooral mooi en vallen op door hun kleur, Ze zijn
prachtig om een bord of gerecht mee te versieren. De uitgesproken,
aardse rauwe bietjes smaak is wel voor de liefhebber! Rijk
aan vitamine B11, B12, vitamine E en Chroom.
Spruitkiemen Rode
bietenkiemen
Azuki
kiemen Roodbruine
Japanse Mungboon. Smaak:
neutraal,
notig.
Vooral geschikt voor warme gerechten: omeletten,
roerbakschotels en soepen.
Alfalfa neutraal,
frisse smaak. enorm
gezond,
boordevol plantaardige eiwitten, Vitamines(C, D, E en K) en
mineralen. Bloeddruk-en cholesterolverlagend. Gebruik: In
salades en op belegde broodjes.
Erwtenasperge
kiemen Mooie
lange, witte kiem, zeer decoratief. Smaak:
aspergeachtig. Gebruik: als garnering en in salades.
Taugé Vooral
bekend uit de chinees/Indische keuken. Taugé is lekker fris en
knapperig, Gebruik: heerlijk in roerbakschotels, salades en
soepen.
Broccosprouts®
Frisse
broccolismaak, lijkt een soort groene alfalfa en is enorm
gezond! Lekker bij vis, op een belegd broodje en in salades.
Greenpeez® Zeer
decoratieve groene kiem, Knapperig en lekker fris van
smaak. Gebruik: als garnering & in salades.
Kiemmix Bonte
mix van diverse kiemen, Vooral geschikt voor wok gerechten &
in soepen. Ook rauw door salades of meebakken met
vlees.
Kikkererwtenkiemen
Lekker
stevige, kort gekiemde erwten. Bij uitstek geschikt om te
roerbakken, in soepen & Italiaanse of Afrikaanse
gerechten. Rauw, geroosterd of gefrituurd heerlijk in
salades!
Garlic
Sprouts® Heerlijke
zachte knoflook smaak! Decoratief en erg lekker op amuses, belegde
broodjes, Salades, bij vis & vlees gerechten.
Coriander
Sprouts Uitgesproken
koriander smaak met een vleugje citroen. Gebruik: Aziatische
keuken, heerlijk bij visgerechten. Zowel rauw als
geblancheerd.
Linzenkiemen Zachte,
lichtzoete smaak. Prima als rauwkost, maar gestoomd zijn ze nog
lekkerder! In roerbakgerechten, soepen en salades. Rijk aan B1,
B2, C en ijzer
Radijssla Zo
smaakten de radijsjes vroeger! Pittig en fris, heerlijk op een
broodje kaas en in salades. Ook lekker in roerbakgerechten, sauzen
of even meebakken met vlees.
Preikiemen Fijn
& frisgroen, bijzonder duidelijke preismaak. Uitstekend bij
visgerechten; bij vissalades, kreeft, mosselen, haring. In de
rauwkost salade, op een broodje ham of kaas. Goede vervanging van
gesnipperde uitjes.
Rettichkiemen Lijkt
op groene radijssla, smaakt meer peperig Heerlijk op een broodje
ham of kaas, in een salade of wokgerecht.
Rode
bietenkiemen Neutrale,
lichtzoete iets gronderige smaak, net als rauwe rode bietjes. Door
de prachtige kleur vooral gebruikt voor decoratie. Rijk aan
vitamine B11, B12, vitamine E, chroom en magnesium.
Roe
koolkiemen Fris
smakende kiem met een zeer aantrekkelijke lichtpaarse
kleur. Combineert goed met diverse kaassoorten, appels en salades.
Rosabi
Sprouts® Zeldzaam
mooie Koreaanse roze bietenkiem. Smaak zachter dan rode
bietenkiemen. Vooral gebruikt voor decoratie. Rijk aan vitamine
B11, B12, chroom en magnesium.
Sango
Sprouts® Donkerrood/paarse
radijssoort. Pittig peperige smaak. Uitstekend op een belegd
broodje of sandwich. Door de opvallende kleur zeer decoratief in
salades. Ook geschikt om te roerbakken.
Tarwekiemen Zacht
zoete smaak met een bite, rijk aan vitamine E . Heerlijk ook in
bijv. fruitsalades, muesli en yoghurt. Geroosterd in salades
Venkelkiemen Heerlijk
zachte venkelsmaak, fris en decoratief. Geschikt voor nagerechten
met fruit of ijs(!) op een broodje kaas of ham.
Zonnebloemkiemen Olie/nootachtige
smaak. De prachtige groene kiemen smaken heerlijk in salades,
soepen en roerbakschotels, rauw of gesmoord. Rijk aan
vitamine C en E, fosfor en calcium