Zelfvoorzienend leven - gezondheid - groei - OVERVLOED!
07-02-2010
ZEEMINERALEN en WATER
Je kan ons vinden op: www.terramadre.webs.com
Zeemineralen
en water
Een
andere manier om het effect van spoorelementen
te creëren zonder nadelige gevolgen
voor de bloeddruk en zonder gebruikmaking van planten- en
dierenproducten is
het verdunnen van Himalayazout of zeezout.
Dit
doe je op de volgende wijze: Himalayazout
of goede kwaliteit grijs zeezout in een afsluitbare fles of pot doen.Gebruik
hiervoor dus geen zeezout uit de supermarkt
want dat is vaak gewoon geraffineerd
tafelzout in grotere kristallen.
Natuurvoedingswinkels
en toko's verkopen echt zeezout.
De
fles of pot vullen met goede kwaliteit water (gefilterd kraanwater of
bronwater).
De
fles of pot regelmatig schudden totdat het zout is opgelost.
Daarna
opnieuw zout toevoegen en het proces herhalen.
Telkens
zout toevoegen totdat uiteindelijk het water geen zout meer opneemt
en er korrels op de bodem blijven liggen.
Het
water is dan verzadigd en je hebt geconcentreerd
Himalaya-
of zeezoutwater met 84 elementen erin in exact de juiste verhouding.
Elke
dag 1 of 2 theelepels van dat water oplossen in water, vers geperst
vruchtensap of rauwe
melk en opdrinken.
Een
betere, goedkopere en effectievere manier om jezelf
natuurlijke
mineralen toe te dienen is er niet.
In
het begin kun je de dunne hiervan krijgen of winderigheid.
Een
manier om dit op te lossen is een half uur voor of na de maaltijd het
zeezout tot je te nemen.
Helpt
dit ook niet, dan langzaam opbouwen en beginnen met een halve
theelepel per dag.
Het
geconcentreerde zoutwater niet bewaren in de koelkast,
maar gewoon op
kamertemperatuur
op een koele plek uit het zonlicht.
Op
deze manier is het oneindig houdbaar.
Je
kunt met een dergelijke zoutoplossing ook je mond en neus- en
voorhoofdholtes dagelijks spoelen.
Het
helpt onder andere tegen ontstoken tanden, kiezen en kaken en lost
slijm op bij verkoudheden of allergieën.
Mineralen
en water zijn de bron van leven. Mineralen werken als activators, als sleutels.
Iedereen
die een tekort heeft aan mineralen mist dus 'sleutels' die op
bepaalde plekken in je lijf het 'contact' in werking zetten. Met
alleen vitamines kom je er niet.
Je
kunt het meest vitaminerijke voedsel tot je nemen en toch ziektes en
kwalen krijgen, omdat je een mineralentekort hebt. De
vitamines zullen dan voor een deel letterlijk niet hun weg vinden in
je systeem. Mineralentekort wordt vaak gezien als de bron van alle
ziekte.
Kijk
naar de kwaliteit van groente en vlees uit de commerciële industrie
en de alsmaar verslechterende gezondheid van mensen en je ziet het
belang in van mineralen als activators.
Door
dagelijks zeemineralen in verdunde vorm te drinken, vul je je
mineraalhuishouding aan en onderhoud en verbeter
je
daarmee je gezondheid en vitaliteit.
Zeewater
bevat maar liefst 92 elementen,
waarvan 8 in gasvorm die verdampen als het
water opdroogt tot zeezout.
Je
houdt bij zeezout of Himalayazout dus 84 elementen over.Wil
je echt de volle 92 elementen plus de aërobe (zuurstofrijke)
bacteriën in zeewater, dan raad ik je aan de Ocean
Minerals te bestellen van een Australiër van Nederlandse
afkomst genaamd Gerry Amena.
Hij
verkoopt geconcentreerd en onvervuild oceaanwater, zowel puur als met
helende kruiden die hij zelf teelt en onverhit verwerkt in zijn
preparaten:
Gerry
Amena teelt al zijn gewassen met uitsluitend verdund zeewater als
bemesting.
Dat
kun jij ook doen met je eigen huis- en tuinplanten of moestuin.
Hier
zijn de instructies:
Voor
kamerplanten een afgestreken ouderwets theelepeltje of een halve
moderne grotere
koffielepel goede kwaliteit zeezout oplossen in een lege limonadefles
van een liter
of anderhalve liter.
Beiden
zijn veilige doses. Je kunt dit doen door wat warm water toe te
voegen en te schudden, waardoor het zout sneller oplost en daarna de
fles met koud water afvullen.
In
principe is het zo dat de kwaliteit van het water mede het resultaat
bepaalt, dus gefilterd kraanwater of bronwater levert een beter
resultaat op dan gewoon kraanwater.
Toch
heb ik ook met kraanwater uitstekende resultaten behaald, omdat in
het gebied waarin ik woon het water van goede kwaliteit is.
Je
kunt spelen met zowel de dosis als met de frequentie van bemesten. Wat
dat laatste betreft, moet je in gedachten houden dat net als bij
mensen de planten en
bodem efficiënter met water gaan omspringen als ze zout tot zich
nemen. Je
hoeft dus minder vaak water toe te dienen als er zeezout in zit.
Een
gouden regel is om even je vinger in de toplaag te steken en te
voelen of het nog vochtig is en pas opnieuw zeemineralen toe te
dienen als de bodem nagenoeg droog is. De plant bouwt hierdoor
bovendien weerstand en kracht op door het maximale uit de voeding te
halen.
Wat
betreft de toe te dienen dosis is het een goed idee om voor
bloemen
en kruiden een
theelepeltje
zeezout op te lossen in anderhalve liter water en
voor
gewone planten in
een
liter water.
Bloemen
en kruiden hebben namelijk een lagere zouttolerantie.
Een uitzondering
hierop vormen mediterrane kruiden als bijvoorbeeld basilicum en munt, die
kunnen wel wat hebben.
Mocht
de plant gele bladeren krijgen, dan is er sprake van lichte
zoutschade.
Geen
paniek, want de plant kan tegen een stootje en komt er wel weer
bovenop mits je natuurlijk
niet zout toe blijft dienen maar in plaats daarvan juist verdunt met
alleen water.
Wacht
tot de plant hersteld is en dien dan een lagere dosis toe, dus bijvoorbeeld
een half theelepeltje in een liter of anderhalve liter water.
Gedijt
de plant juist uitstekend op zeemineralen, te zien aan glanzende
bladeren en snelle groei, dan kun je overwegen om de dosis te
verhogen, dus bijvoorbeeld een bolle in plaats van
afgestreken theelepel of zelfs nog meer.
Krijg
je alsnog gele bladeren dan is de dosis te hoog en moet je verdunnen
met water tot de plant hersteld is en een lagere dosis toedienen.
Experimenteer
met de maximaal toe te dienen dosis.
Verdund
zeezout niet gebruiken in combinatie met NPK-kunstmest die
ze verkopen bij plantenhandels en tuincentra.
Een
meer complete en gebalanceerde voeding dan zeemineralen is er niet en
je verstoort de balans door dit te combineren met kunstmatige
bemesting.
Je
kunt wel probleemloos natuurlijke middelen als groene theebladeren en
dergelijke toevoegen.
In
de tuin kun je hetzelfde principe toepassen, maar hier gelden andere
verhoudingen.
Ga
hiervoor uit van een denkbeeldig horloge in je handpalm.
Dat
is ongeveer een afgestreken eetlepel zeezout. Los dit op in een
gieter van vijf liter en bemest hiermee je tuingrond.
Bronwater
en gefilterd kraanwater worden op deze manier wat kostbaar, dus als
het drinkwater van redelijke kwaliteit is gewoon kraanwater gebruiken.
Probeer
zo dicht mogelijk bij de wortels van je tuinplanten te bemesten, want
onkruid doet het hier ook goed op!
Dichtbegroeid
gras simpelweg overgieten met dit gemineraliseerde water.
Ook
hier kun je spelen met de dosis en de frequentie van bemesting, je
moet er gewoon wat handigheid in krijgen.
In
ieder geval moet je na neerslag op een droge dag opnieuw bemesten met
zeemineralen, want door de neerslag spoelen de mineralen weg uit de
bodem, waardoor de bemesting minder effectief wordt.
Je
zult merken dat je planten groter en gezonder worden en ongedierte
als bladluis wegblijft,
omdat je de resistentie van de plant en de bodem verhoogt.
Daarnaast
zullen de planten bloemen of vruchten ontwikkelen die je nog niet
eerder daarvoor had gezien!
Je
kunt je voorstellen wat op zeemineralen geteelde groente en fruit
voor je gezondheid kunnen betekenen als je deze consumeert. Bovendien
is het niet duur en eenvoudig te doen.
Bang
zijn voor verzilting van de bodem en planten hoef je niet, deze doses
zijn zo klein dat je geen zoutschade toebrengt.
Steek
je vinger maar eens in de zoutoplossing en proef maar: je zult geen
zout proeven.
Voor
wie echt verdund zeewater wil gebruiken om gebruik te maken van alle
92 elementen
plus de aërobe bacteriën in zeewater verwijs ik naar de website van
Living Foods
in Leeuwarden.
Zij
verkopen een jerrycan van 5 liter genaamd 90+ Solution voor 28
euro.
Bij
een verdunning van 1:100 levert dat al 500 liter op.
Probeer
maar eens voor dat geld bloemen- of tuinmest te kopen! Dit is de
website waar je 90+ Solution kunt bestellen:
http://www.90plussolution.nl/pages/pagina.aspx
Wil
je op een meer wetenschappelijke manier hiermee bezig gaan, koop dan
bij Living Foods
ook een zogeheten TDS-meter.
Deze
meet de Total Dissolved Solids (totale opgeloste vaste delen),
oftewel de zoutconcentratie.
Deze
wordt uitgedrukt in parts per million (deeltjes per miljoen). Per
plant of bloem is de oplossing verschillend.
Op
deze site vind je een lijst van gewassen en de gewenste zoutoplossing
in ppm:
Gras
is een fantastisch gewas. Kijk naar de spierbouw van graseters als
paarden, koeien,
schapen, geiten en dergelijke.
Het
unieke aan gras is dat het maar liefst 100% van alle mineralen uit de
bodem in zich opneemt. Gras
kan groeien op zowel vrijwel niets als alles.
Geef
je gras dus de 92 elementen in zeewater of 84 mineralen in zeezout
opgelost in water en ze zuigen ze allemaal in zich op. Na
ontkiemen vormen de meeste granen een snelgroeiend gras.
Graangrassen
als tarwegras, roggegras, gerstgras en havergras zijn het gezondst.
Daarnaast
zijn ze snel te telen, want ze groeien rap en je hoeft niet te
wachten tot de granen zijn volgroeid.
Op
zeemineralen groeien ze nog sneller. Bovendien
gaan ze door de zouten efficiënter met water om (ze hebben dus
minder water nodig).
Als
het gras ongeveer 20 centimeter hoog is, wordt het tijd om te
oogsten.
Je
knipt dan simpelweg het gras zo dicht mogelijk bij de grond af.
De
vezel is te sterk om het gras zo te eten, dus je zult moeten
investeren in een goede pers om het gras tot sap te verwerken, zodat
je het snel na oogsten zo vers mogelijk kunt drinken.
Duw
de pulp opnieuw door de pers om er een maximale hoeveelheid sap uit
te krijgen. Om oxidatie te voorkomen kun je het restant nog zeker een
week in de koelkast bewaren.
Hier
zijn enkele gezondheidsvoordelen van het drinken van graangrassap:
Graangrassen
bevatten een aantal belangrijke vitamines in grote aantallen, te
weten pro-vitamine
A (betacaroteen), vitamine B-complex, vitamine C en vitamine E.
Deze
vitamines worden allemaal in organische vorm aangeboden. Noem
mij een ander voedingsmiddel dat deze combinatie van vitamines en
mineralen heeft!
Graangrassen
bevatten bovendien grote hoeveelheden chlorofyl. Chlorofyl is het
'bloed' van de plant en het is wat een plant groen maakt.
Wetenschappers
hebben echter ontdekt dat chlorofyl qua chemische samenstelling
identiek is aan hemoglobine, een eiwit dat essentieel
is
voor de aanmaak van rode bloedlichaampjes.
Chlorofyl
wordt dus onmiddellijk door het bloed herkend en opgenomen en is
daarmee zeer (re)vitaliserend.
Van
kankercellen en virussen is bekend dat ze zich thuis voelen in een
anaërobe (zuurstofarme) omgeving.
Chlorofyl
voegt zuurstof toe aan je bloed en rekent af met dergelijke
indringers.
Een
Franse arts genaamd René Quinton ontdekte rond het begin van de
vorige eeuw
dat
zeewater voor 98% identiek is aan bloedplasma!!!
Het
enige verschil is dat zeewater een extra molecuul magnesium bevat en
bloed een extra molecuul ijzer.
Quinton
noemde zeewater dan ook zee- of oceaanplasma en experimenteerde met zwerfhonden
door ze verdunde zeewatertransfusies toe te dienen. Hij had succes met
z'n experimenten en beweerde zelfs dat zeewater superieur is aan
bloed!
Er
heerste in die tijd een ziekte die baby's trof en hij zette gratis
klinieken op om de kinderen
te genezen op basis van injecties met verdund zeewater.
Ook
nu was hij zeer succesvol en hij zette zijn werk voort in Afrika,
waar een groot gebrek aan bloed voor bloedtransfusies was en hij
zeewatertransfusies toediende.
Onder
invloed van de farmaceutische industrie verbood de Franse overheid
uiteindelijk zijn geneesmethode.
Zeewater
is nagenoeg identiek aan bloed en chlorofyl identiek aan een eiwit in
bloed en het zit allemaal in graangrassen als je ze teelt op
zeemineralen!
Graangrassen
zijn zeer rijk aan gezonde omega-3-vetzuren.
Om
deze reden zijn granen in het jonge grasstadium veel gezonder dan
volgroeide granen.
Nadat
granen het grasstadium voorbij zijn, veranderen de omega-3-vetzuren
in omega-6-vetzuren, de complexe suikers in het gras in simpele
suikers (zetmeel) en er ontwikkelen zich eiwitten genaamd gluten.
Er
zit veel meer levensenergie in graangrassen ten opzichte van
de volgroeide plant.
Omega-3-vetzuren
zijn ontstekingsremmend en ontbreken maar al te vaak in onze brood-
en granencultuur.
Door
veelvuldig gebruik van goedkoop verkijgbare meervoudig onverzadigde
vetzuren als zonnebloemolie en maisolie in plaats van gezondere
vetten als olijfolie, kokosolie en roomboter van dieren die gras en
klaver hebben gegeten, krijgen we helaas teveel omega-6 binnen en te
weinig omega-3.
Door
het consumeren van de vlees en zuivel van dieren die graangrassen als voeding
hebben of door het rechtstreeks consumeren van graangrassen in de
vorm van
sap, kunnen we deze balans herstellen en onszelf gezond maken en
houden.
Dit
laatste geldt uiteraard ook voor de gezondheid van dieren die
graangrassen eten.
Weston
Price was een Amerikaanse tandarts die de hele wereld rondreisde op
zoek naar
inheemse volkeren die in volledige harmonie met de natuur leefden en
dus geen,westerse
voeding aten als witbrood, witte rijst, suiker, jam, blikgroente etc.
Hij
constateerde dat deze mensen niet alleen fantastische gebit- en
kaakstructuren hadden
(zonder hun tanden te poetsen!), maar ook de rest van hun fysieke en
mentale ontwikkeling
was onovertroffen.
Hij
nam de opgedane wijsheden mee naar Amerika en schreef het boek
Nutrition and Physical Degeneration in 1939.
In
dit boek roemt hij over graangrassen. Hij beschrijft experimenten
gedaan met dieren en constateerde dat graangrassen tot een ongekende
gezondheid leidden van de dieren en daarmee hun vlees en zuivel.
Volgens
Price zijn tarwe- en roggegras het beste.
Hij
noemt ook onder andere de mineralen in graangrassen als belangrijke
factor. Daarnaast identificeerde hij vitamines en chlorofyl als
andere belangrijke bestanddelen. Inmiddels weten we dat daar ook
omega-3 en enzymen bij horen.
Graangrassen
zijn rijk aan enzymen en aminozuren.
Net
als mineralen zijn enzymen en aminozuren activators.
Ze
zijn noodzakelijk voor een goede opname van vitamines en eiwitten.
Enzymen
zijn echter gevoelig voor verhitting.
Doordat
graangrassen in rauwe vorm worden aangeboden aan dieren en, in de
vorm van sap, aan mensen profiteren mens en dier van de rijkdom aan
enzymen in graangrassen.
Dit
ondersteunt maximaal de opname van gezonde voedingsstoffen, waar
graangrassen zeer rijk aan zijn!
Graangrassen
zijn één bom geconcentreerde gezondheid.
Om
die reden vallen ze onder de noemer 'supervoeding', samen met onder
andere groenblauwe algen als spirulina en chlorella.
Uit
bovenstaande opsomming blijkt wel dat graangrassen goed zijn voor
mens en dier.
Enkele
gezondheidsvoordelen van graangrassen: zuivert lever en darmen,
zuivert het bloed, stabiliseert de bloedsuikerspiegel, bindt zware
metalen uit het lichaam, stimuleert haargroei en stimuleert het
immuunsysteem en het is zelfgenezend
Het
gebruik van verdund zeewater als bemesting voor bodem en plant is afkomstig
van een Amerikaanse dokter genaamd Maynard Murray. Hij beschrijft de
methode
in zijn boek Sea Energy Agriculture uit 1976. Dit boek is opnieuw verkrijgbaar
via acresusa.com:
In
1936 raakte Murray als jonge dokter geïnteresseerd in het leven in
de zee.
Hij
vroeg zich af waarom het planten- en dierenleven in de zee vrij was
van ziekte en het landleven
(inclusief wij mensen) niet.
Ook
constateerde hij dat het leven in een gezonde zeeomgeving geen
celdegeneratie vertoont in de vorm van veroudering en planten- en
dierenleven daar twee keer zo groot wordt en twee keer zo lang leeft.
Al
snel kwam hij erachter dat het in de mineralen zit die zich in de zee
bevinden.
Alle
op de aarde voorkomende mineralen zijn geconcentreerd in zeewater.
Murray
had connecties bij de Amerikaanse marine en liet monsters meenemen
uit alle wereldzeeën.
Uit
analyses bleek dat al het zeewater dezelfde mineralen bleek te
bevatten in exact dezelfde verhoudingen.
Er
zijn tot nu toe door de wetenschap 92 mineralen geïdentificeerd (er
zijn er meer) en zeewater bevat ze allemaal in de juiste verhouding.
Murray
bedacht toen dat als zeewater alle mineralen op deze planeet bevat en
70% van het oppervlak van de aarde omvat, het mogelijk moest zijn om
de zee te recyclen op de overige 30% landmassa en landgewassen en
-bodem te 'bemesten' met zeewater.
Zijn
theorie was dat de mineralen in de zee oorspronkelijk afkomstig zijn
van het land en
in de zee terecht zijn gekomen door wegspoeling als gevolg van
neerslag.
Daarnaast
zijn onderzeese vulkaanuitbarstingen ook verantwoordelijk voor de
mineralen in de zee.
Door
zeemineralen te gebruiken als bemesting voor de grond maak je gebruik
van de
natuurlijke mineralenbalans in zeewater en bedrijf je landbouw in
volledige harmonie met de natuur.
De
zee bevat een onuitputtelijke voorraad mineralen en door neerslag
spoelen deze weer terug naar de zee.
Je
put de zee dus niet uit en je behoedt landbodem juist voor
uitputting.
Denk
ook aan de levensenergie en informatie die je via zeemineralen
toevoegt aan de aarde.
Niet
voor niets is de titel
van
Murray's boek Sea Energy Agriculture.
Hij
liet in eerste instantie door de marine zeewater aanslepen in grote
tankwagens.
Bevriende
boeren waren bereid om aan het experiment mee te doen.
Na
besproeiing met het zeewater groeiden de gewassen als kool, ze konden
eerder geoogst worden en waren van uitzonderlijke kwaliteit en
ziektevrij.
Insecticiden
waren ook niet nodig, want insecten ruimen alleen de genetisch
zwakkere gewassen op (hetgeen iets zegt over onze moderne commerciële
NPK-landbouw, die alleen maar zorgt voor uitputting en verstoring van
de balans van de bodem).
Hoewel
aangemoedigd door het succes besefte Murray dat het economisch niet
haalbaar was voor boeren om zich het zware transport van zeewater te
kunnen veroorloven, tenzij ze dicht bij de zee zaten.
Dus
ging hij op zoek naar plekken waar de zee van nature opgedroogd was.
Zeekristallen
(zeezout) zijn aanzienlijk goedkoper te transporteren, maar het moest
natuurlijk wel hetzelfde resultaat opleveren.
Hij
experimenteerde met het verdunnen van de zeekristallen in water en
kreeg inderdaad soortgelijke verbluffende resultaten.
Experimenten
met dieren die de door Murray bemeste gewassen aten leverden
hetzelfde op: grotere, sterkere en volledig gezonde dieren die langer
leefden.
Je
kunt je voorstellen wat dit voor effect moet hebben op de gezondheid
van mensen die deze
planten en dieren eten.
Waarom
is dit dan nu niet op wereldwijde schaal in gebruik, zul je je
wellicht afvragen. Het
antwoord kun je misschien zelf bedenken.
Wie
maak je met deze technologie bankroet?
De
kunstmestindustrie, geneesmiddelenindustrie en bioindustrie om mee te
beginnen.
Misschien
zijn de experimenten van Maynard Murray om die reden uiteindelijk ook
gestopt bij dieren en is hij niet verder gegaan met mensen.
Hij
kocht een boerderijtje bij de zee in Florida en ging daar gewassen
verbouwen op basis van hydrocultuur, iets waarmee hij ook
fantastische resultaten boekte op basis van zeewater.
Hij
schreef op zijn oude dag wel een boek, Sea Energy Agriculture, waarin
hij verhaal doet
van veertig jaar research.
Don
Jansen had een jaar voor het overlijden van Murray in 1983 contact
met Murray en kocht uiteindelijk zijn boerderij in Florida op.
Don
Jansen heeft de techniek van Murray voortgezet en reist nu heel
Amerika rond om
mensen hierover in te lichten.
Don
Jansen heeft zijn vader genezen van kanker en zijn hond van hernia
door middel van tarwegras dat hij op deze manier heeft verbouwd.
meer kan je vernemen op onze site, waar je ook de foto's kan bekijken als je inlogt en lid wordt ...
http://www.terramadre.webs.com/
Cirkel van HARMONIE
Samen een cirkel van HARMONIE creëren... een mooi uitgangspunt!
Met een 30 tal anderen uit België en NL, trok Terra Madre de bossen van Limburg in.
Na de kennismakingsronde voelden we reeds dat er een vriendschappelijke band ontstond, wat op zichzelf reeds deugddoend is!
De energie ging pas stromen toen we allen dingen gingen doen, waarbij we samen konden werken, dingen gaan aanvoelen ...
We zochten ook onze plaats in de keuken ... met het voedsel van mensen begaan zijn is ook aanvoelen en liefde laten stromen ...
De cirkel van HARMONIE
Dit is een cirkel waarin iedereen van de groep je liefde stuurt, je wordt uitgenodigd in deze cirkel, waarna je met gesloten ogen deze liefde ondergaat.
Rondom jou dansen een man en een vrouw = de heel-heid,hierdoor wordt je verbonden met je eigen man/vrouw zijn en kom je stilaan in evenwicht!
Door hun cirkelende bewegingen wordt je aangezet tot draaien, je cirkelt als het ware de toekomst tegemoet ...
Dit geeft uiteindelijk zo'n zalig effect alsof je jezelf in een andere dimentie voelt ... een liefdevolle staat!
Degelukzaligen eindigen dan ook met hun hart vol geluk , waarna ze de cirkel rondgaan en ieder danken die liefde stuurden ...
De éénheid die je achteraf voelt is zo zalig
Het
weekend deed ons weer her-bronnen, met nieuwe intenties kijken we uit
naar ons volgend samen-komen met allen die ook deze harmonie wensen
te ervaren en te delen met ieder die hun pad kruist ...
Te snel ging het voorbij, een mooi sereen weekend...
Zo zal de Mensheid worden, we zijn allen voorbeeld en voelen dat het goed is ...
De cirkel van Harmonie... laten we hem met iedereen delen om samen een betere en meer gelukkige wereld te creëren ...
Niemand heeft beperkingen, ieder is evenwaardig en kan LIEFDE uitstralen, liefde geven en ontvangen en in het LICHT zijn ...
Het
was fijn om al deze mensen met verschillende achtergronden en
mogelijkheden te ont-moeten ... aan te voelen met alle respect voor de
andere ...
Mogen we zo leven, met de natuur als middelpunt ...
dit is een droom voor de hele mensheid!
En zo zal het verder evolueren ...
Liefde is ... een ogen-blik,
een moment ... een stilte ... een zijn ... samen of al-één