Het plan was een gezellig Belgisch getint avondje met mijn ouders, samen bij ons thuis;
De inspiratie kwam uit het colruyt kookboek Lekker Belgisch.
De Eerste en belangrijkste vraag was natuurlijk: Wat gaan wij die dag eten en drinken?
Wat zijn typische Belgische gerechten?
Het eerste dat bij mij op kwam is natuurlijk stoofvlees met lekkere fritjes en een goei donker biertje zowel in als bij het gerecht geserveerd.
Maar daar blijft het natuurlijk niet bij, na wat neuzen in het kookboek heb ik mijn goesting gevonden.
Dit is het volledig menutje:
Na het eventjes te overlopen met mijn ventje hebben we twee kleine veranderingen aangebracht en extra hapje en een soepje als voorgerecht
appertief hapje: zelf gemaakte Kaas- en garnaalballetjes
Voorgerecht: Aspergeroomsoep
Hoofdgerecht: Stoofvlees met Trappist
Desster: Chocolademouse
Als drank gaan we natuurlijk de Trappist Westmalle voorzien voor bij het hoofdgerecht bij het dessertje zal er Advocaat zijn en een appel jenevertje om met te beginnen.