Celadon Run #1: De ogen van Tracy Night. (HC) (Talent) (1999)
Tekst: Erik Arnoux --- Tekeningen: Elie Klimos.
Mitrailleurs, infrarode verrekijkers, maar geen enkele vingerafdruk te vinden op de plaats van de misdaad. Dr kan geen twijfel over bestaan: dit is het werk van professionelen! Maar wat zochten deze huurmoordenaars bij Warren, kassier in een supermarkt, feestneus en totaal ongevaarlijk? Welke verhouding heeft hij met Pat Callaghan, de verdwenen erfgename van een groots industrieel imperium?
Celadon Run #2: Vlinderwoede. (HC) (Talent) (2000)
Tekst: Erik Arnoux --- Tekeningen: Frank Brichau.
Tracy Night was één van de beste elementen van de geheime commando's. Een echte meester in alle infiltratietechnieken. Maar tijdens een zending in de Caraïben wordt ze verraden door haar opdrachtgevers. Ze keert klandestien terug naar de Verenigde Staten, wetende dat sommige bureaus in Washington haar niet levend willen terugzien. Ze neemt de identiteit en het gelaat over van Pat Callaghan, een jonge vrouw op de vlucht en slachtoffer van een ongeluk. Maar met de nieuwe identiteit neemt Tracy ook het verleden van Pat Callaghan over. En dan beginnen pas echt de problemen.
Celadon Run #3: Hasta luego, companero. (HC) (Talent) (2001)
Tekst: Erik Arnoux --- Tekeningen: Alain Queireix.
Een kort overzicht. Zes maanden geleden infiltreerde een misdadig commando onder impuls van de Amerikaanse inlichtingendiensten- illegaal in de Caraïben. Deze groep imperialistische huurlingen werd aangevoerd door luitenant Tracy Night Torvill. Ze waren zelfs al doorgedrongen tot in het verblijf van de geliefde president. Zonder de tussenkomst van het State Department was president Guyabal verloren! Gelukkig konden de huurlingen worden uitgeschakeld of gevangengenomen. Tracy overleefde en zit nu vast in de gevangenis van de dood. Maar voor hoe lang nog?
Celadon Run #4: Extreme prejudice. (HC) (Talent) (2005)
Tekst: Erik Arnoux --- Tekeningen: Alain Queireix.
De president legde sterk de nadruk op de toenadering van de Verenigde Staten tot Guyabal. Met het hoogtepunt dat morgen voorzien is op het eiland Guyabal. Daar wordt met belangstelling uitgekeken naar de eerste ontmoeting van de Amerikaanse president met de Lider Ultimo na tweeëntwintig jaar van woelige relaties tussen de twee landen! Wat gaat er van komen? Die vraag stellen de waarnemers zich. Maar iedereen is het er over eens dat deze ontmoeting tussen vroegere vijanden een enorme stap voorwaarts is naar een normalisatie van de betrekkingen met dit deel van het Caraïbisch gebied!