Hoe gaat ie. Tegenwoordig werk ik in den bouw en help ik mee aan de constructie van een ecologisch hostel. Dat betekent de stellingen op. In de hoogte is het heerlijk toeven ende fluiten, want die permissie krijg je er gratis bij. Bouwen is een leuke bezigheid, meer veel straffe verhalen levert dat vooralsnog niet op. Tenzij je Hugo, die van het dak viel, mee telt. Het is hier allemaal heel gezapig en op het ritme van de zon. Deze week was er weer assado en elke zaterdag gaat er een geit in de oven. Malargüe heeft trouwens vorige maand het wereldrecord geiten bakken gebroken. Heb je zin in een leuk en origineel tuinfeestje, ga dan voor de zeshonderdentwee geiten tezamer op de bbq. Een plaatsje in het guinessbook is dan uw deel. Ondertussen hou ik me bezig met het systematisch afproeven van alle smaakjes in de heladeria. Momenteel ben ik wild van lemon tropical - citroen met stukjes aardbei en ananas. Vanilla blijft altijd goed, maar ook chocolate bariloche- , dulce de leche-, flan-, tiramisu-, calafate-, witte wijn- en kersensmaak zijn een vermelding waard. Voor zij die even niet meer weten waar het over gaat, helada is ijs en zoals u weet, super lekker.
Voor de vizuelen onder jullie, heb ik nog wat foto's toegevoegd van onder andere de beklimming van de Lanín en alsook van mijn nieuwe huisje (casilla). Let u hierbij vooral op het leuke gezichtje met een groot en klein oog. Dit was het. Nog veel plezier met Verhofstadt Drie en tot de volgende. P
01-02-2008 om 22:10
geschreven door pieter 
|