4/1/2018 Jezus :
Mijn volk, Ik kijk verder (in de tijd) en er is een ziekte dat de mensheid
nadert en jullie zullen genezing vinden met de ARTEMISA plant op de huid.
11/10/2014
Maria : De plaag is
vernieuwd door degenen die de Antichrist dienen en zien hoe de economie aan het
instorten is. Daarom nodig ik jullie uit om terug te keren naar de genezing van
het lichaam door wat de natuur voorziet voor het welzijn van het lichaam voor
deze ziekte : het gebruik van de Artemisia annua.
ZOMERALSEM

Zomeralsem (Artemisia
annua), zoete alsem of qing hao is een plant die
wereldwijd voorkomt. Ze heeft varenachtige bladeren en felgele
bloemen met een kamferachtige geur. In China wordt de plant al heel
lang gebruikt, maar sinds kort wordt ze ook in de moderne geneeskunde gebruikt
als bron van Artemisinine, een anti-malariamiddel.
Andere soorten Artemisia zijn : Absintalsem - Artemisia
absinthium, Bijvoet - Artemisia
vulgaris, Duinaveruit - Artemisia campestris subsp. Maritima,
Rechte alsem - Artemisia biennis, Wilde averuit - Artemisia campestris subsp. Campestris, Zeealsem - Artemisia maritima, Witte alsem - Artemisia
alba (synoniem: Artemisia camphorata)
Daarnaast worden citroenkruid (Artemisia abrotanum)
en dragon (Artemisia dracunculus) gekweekt.
Wetenschappelijke naam : Artemisia annua L.
Gekend als : zoete alsem of zomeralsem
Familie : Asteraceae
Gebruik : Om de malariaparasiet te doden, verbetert u
gevallen van psoriasis en leukemie.
Het heeft antimicrobiële werking.
Het verhoogt het immuunsysteem, tegen ebola, koorts,
hepatitis B en C, HIV, hoge bloeddruk. Het is
ontstekingsremmend, het is een antioxidant en immunosuppressivum.
Dosis : Infusie: 4 infusen per dag gedurende één week of
één dagelijks voor preventieve werking. Plaats 5 tot 10 gr. van de gedroogde
plant in 500 ml kokend water en laat 10 minuten trekken voordat u hem gebruikt.
Malaria: thee moet gedurende 7 dagen worden ingenomen, soms
zelfs gedurende 12 dagen, en alle voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen om
een nieuwe infectie te voorkomen.
Tegenindicaties : Zwangere vrouwen of vrouwen die
borstvoeding geven mogen het niet nemen, of ook geen mensen die het nemen samen
met anticoagulantia zoals warfarine.
Niet gebruiken bij braken, diarree, buikpijn, urticaria,
misselijkheid, bradycardie of hypoglykemie.
Contact met de plant kan allergische reacties veroorzaken.
Gebruik het niet voor een lange tijd, omdat het zich
ophoopt in de zenuwen.
Opmerking : De halfwaardetijd van Artemis is erg kort,
slechts 1½ uur.
Interacties: met grapefruitsap en met medicijnen die worden
gemetaboliseerd door cytochromen (lever eiwitten).
13/10/2014 Maria : Geliefden, als Moeder die verder kijkt
dan waar je kijkt, roep ik je om LA MORA te consumeren, het is een natuurlijke
zuiveraar van het bloed en op deze manier zal het organisme resistenter worden
tegen het kwaad dat de mensheid zal treffen. Een deel van de virussen en
bacteriën die de mensheid zal raken, is door de mens zelf gecreëerd als een
product van macht over de hele mensheid.
MOERBEI

De moerbei is een vrucht die in België en Nederland niet bijzonder
grote bekendheid geniet, of het moet wel zijn onder de liefhebbers van gezond
eten en dan met name de raw food en superfood liefhebbers.
De moerbei is afkomstig uit een geslacht van ongeveer tien
tot zestien soorten bladverliezende bomen uit de moerbeifamilie, die ook wel
bekend staat onder de naam moraceae. De taxonomie van deze moerbeifamilie
blijkt echter zeer complex te zijn en er zijn meer dan 150 soortnamen bekend en
gepubliceerd onder deze familienaam.
De meeste soorten moerbeien komen voor in Azië, al groeien
ze verder ook in het Midden-Oosten, Afrika en Noord-Amerika. De zwarte en rode
moerbei zijn de twee meest bekende soorten die wij hier in Europa tegenkomen
als handelswaar. Deze beide moerbei varianten worden veel gebruikt in gebak,
taart, jam, siroop en verschillende wijnsoorten. Een derde ook zeer bekende
variant is de witte moerbei, al is deze volgens de kenners vaak een stuk
smaaklozer.
In China worden de moerbeien al vele eeuwen gebruikt als
voedingsmiddel, maar tevens ook als medicijn. Moderne en vaak moeilijke namen
als resveratrol, anthocyanine en andere wetenschappelijke benamingen uit het
Westen zijn natuurlijk woorden die men destijds niet kende, maar men wist wel goed
hoe de plant werkte en welke bijzondere eigenschappen deze bezaten. De moerbei bezit
kwaliteiten tegen hart- en vaatziekten, zoals eigenlijk bij alle bessen en
beiensoorten het geval is. De donkere moerbeien bezitten vaak een groter
gedeelte antioxidanten van alle moerbei varianten. Dit zijn met name twee
soorten antioxidanten, waarvan resveratrol een zeer bekende vorm is. De andere
antioxidant vorm die veel voorkomt in deze heerlijke bessen is het minder
bekende anthocyanine.
Resveratrol is een krachtig antioxidant met een zeer
potente werking tegen met name allerlei vormen van hart problematiek en andere
hart- en vaatziekten. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat resveratrol
de levensduur van bijvoorbeeld gistcellen met maar liefst 70% verlengd. Ook bij
bepaalde insectensoorten is aangetoond dat het stofje een levensverlengende
werking heeft. Resveratrol beschikt ook over een sterke antibacteriële werking en
is daarnaast ook effectief tegen verschillende schimmelsoorten. Dit heeft als
gevolg dat ontstekingen in ons lichaam minder snel de kans krijgen zich te
ontwikkelen en zo mogelijk zelfs genezen kunnen worden.
Een tweede bijzonder krachtig antioxidant aanwezig in de
moerbeien is het stofje anthocyanine. Anthocyanine is een antioxidant wat een
sterke invloed blijkt te hebben op de werking van onze menselijke
hersenfuncties en capaciteit. Met name ons cognitieve geheugen wordt sterk
ondersteund door dit eigenaardige stofje. Het cognitieve geheugen van een mens
is het gebied waar zich kennis, ideeën, overtuigingen en dergelijke
ontwikkelen. Tot slot bezit de moerbei een grote hoeveelheid voedingsstoffen
zoals vitaminen (A, B6, C, E, K), mineralen (calcium, kalium, natrium,
magnesium, selenium, ijzer, zink, koper en fosfor) antioxidanten, aminozuren,
vezels, koolhydraten, proteïnen en andere nutriënten.
|