Inhoud blog
 • U17 - U16 maart-april 2016
 • Maart 2016
 • Matchen U17 weekend 27-28 februari 2016
 • U16 : VV Laakdal - Punt-Larum
 • Weekendmatchen U17-U16 17-18 oktober 2015
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Blog als favoriet !
  Foto
  Over mijzelf
  Ik ben Marnix Exelmans, en gebruik soms ook wel de schuilnaam The Maxtouch.
  Ik ben een man en woon in Schoot-Tessenderlo (België) en mijn beroep is Directeur/Editieverantw. Regio Diest-Tessenderlo bij RMG..
  Ik ben geboren op 21/08/1968 en ben nu dus 52 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Sport (+/- alle sporten), muziek (zanger, Rammstein, Green Day, Simple Minds, U2, Muse, Foo Fighters..
  Gediplomeerd trainer UEFA B.
  Dropbox

  Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.  Nieuws Sportwereld
 • Evenepoel blikt terug op goede week, maar: “Nog niet de echte Remco van voor de val”
 • “Spelpeil soms bedroevend? Geen erg, zolang de Rode Duivels zich maar niet in slaap laten wiegen”
 • Hartspecialist Pedro Brugada: “Dwaas om nu al te zeggen dat Eriksen nooit meer zal voetballen”
 • Voor 25.000 vijandige Russen vond Thomas Meunier zijn beste niveau terug: “Ik heb publiek nodig om te presteren”
 • Michael Krmencik: “Ik wil nooit meer terug naar Club Brugge”
 • Philip Milanov wint ondanks bescheiden prestatie in Turku lichtjes terrein op olympische ranking
 • Nina Hespel (19) heeft de hoogtekamers van haar papa nog niet nodig om goed te presteren
 • Marathonloper Bashir Abdi stelt biografie voor, geschreven door zijn eerste leerkracht Nederlands na zijn vlucht uit Somalië: “Het is een lange weg geweest”
 • Bashir Abdi houdt naast marathon ook deur open voor 10.000m op Olympische Spelen: “Het is te combineren. Maar is het verstandig?”
 • Nederlandse Sifan Hassan is wereldrecord al na twee dagen kwijt: Letesenbet Gidey loopt nóg sneller op 10.000 meter

  Trainingen : Dinsdag van 18.00u tot 19.25u en donderdag van 18.00u tot 19.25u

  Categorieën
  Categorieën
  Categorieën
  U16-U17 VV Laakdal
  Jullie info-site !
  08-11-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training/Match
  Hallo,

  Vandaag, donderdag 8 november van 18.15u - 19.30u training.

  Omdat noch mijn spelers, noch de ouders, noch de club verantwoordelijk zijn voor de voorbije gebeurtenissen, wil ik hen niet in de steek laten en neem ik (voorlopig) mijn verantwoordelijkheid op in het verder begeleiden van mijn team.

  Kandidaat-overnemers blijven echter steeds welkom.

  Zondag match om 10u : Heikant-Veerle. Vertrek Vinea om 8.30u.

  Greetz,
  Marnix.

  08-11-2012 om 14:11 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-11-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oevel-Veerle en Veerle-Immer Voort
  Vorige week zondag was het even rampdag. Bij de gekwetstenboeg kwam Yarni nog bij met een dikke voet. (met turnen op school) En bij het matchbegin tegen Oevel viel ook Jarne nog uit met de lies. 12 man dus en weer een hoop preminiemen om nog een ploeg in stelling te krijgen. Veerle verloor zwaar met 10-2, maar had dan ook weer een noodploeg waar de kopjes dan nog vlug naar beneden gingen omwille van zoveel miserie dit seizoen. Het was soms aandoenlijk om te zien hoe jongens van 1.80m onze kleintjes van 1.30m en bijna 3 jaar jonger, voorbij liepen... Toch waren het onze kleinsten die de 2 doelpunten maakten. Jonathan en de kleinste van het veld, Ferre. Mooi van die jongens, maar voor de rest een match om vlug te vergeten dus. Vorige week maakten we er zelf 10 tegen Booischot al heb ik gezien dat ook zij een "miniemenprobleem" hadden, want ook met verschillende preminiemen !

  Nu zondag waren we al iets completer, alhoewel..., keeper Jan was er niet, Jef stuurde zijn kat en Jarne was nog gekwetst. Yarni deed al mankend mee en Seebe probeerde na 2 maanden blessureleed nog eens. Immer Voort stond bovendien ook in de top 3, dus weer niet simpel.

  De eerste goede kans kwam van Immer Voort, maar Seppe redde knap.
  De match verliep daarna vrij evenwichtig al had Veerle het meeste balbezit en speelde het vooral op de Immer Voort-helft. 18 minuten duurde het vooraleer er werd gescoord. Aaleks ging solo op doel af en trapte de 1-0 binnen.  Dat leek ook de ruststand te gaan worden, maar net voor rusten sloeg Immer Voort toe en maakten ze nog gelijk.

  Veerle mocht de tweede helft naar de "goei" goal en die deed zijn naam weer alle eer aan. Al na twee minuten spelen, een lange pas van Aaleks op onze aalvlugge preminiem Ciske, en die werkt beheerst af, 2-1. In de 10de minuut is er handspel van Seebe in de 16m en de scheids legt hem op de stip. Heel licht en zelfs de trainers van Immer Voort fronstten de wenkbrauwen. Soit, penalty binnen en 2-2. Het was trouwens "gelegenheidskeeper" Seppe die in doel stond. Twee minuten later stelde een toch wel goed spelend Veerle weer orde op zaken en kwamen we op voorsprong via een afstandsschot van Seebe, nog even aangeraakt door Cis en 3-2. Nog eens twee minuten later stond het 4-2 via een mooie actie van Aaleks, die de pas van Arthur kreeg en scoorde. In de 21ste minuut van de tweede helft werd Jonathan in de 16m foutief gehaakt en nu ook strafschop voor Veerle en geel voor de Immer Voort speler. Ilian mistte in navolging van al zijn voorgangers eveneens de strafschop... Niet te geloven ! Maar gelukkig stond het al 4-2. Vier minuten voor tijd vlamt Arthur nog van ver op doel en legt de 5-2 eindstand vast.

  Een leuke partij, dat zei de scheids zelfs, en mooi academisch voetbal. Een mooie revanche op vorige week en nu proberen de lijn door te trekken. Hopelijk vallen er weer geen extra gekwetsten... Zijn nu nog achter : Jef (geen idee, want niks van gehoord), Jan (mocht niet meedoen), Jarne (lies) en Thibeau (beide voeten). Geraken we ooit compleet ?

  Volgende week spelen we in en tegen Heikant. Jonathan en Cis doen normaal als U11 al mee, met Jarne is het nog afwachten, net als met Jef.

  Of ik er volgende week als trainer nog bij zal zijn is ook twijfelachtig, na -naar mijn mening- een ongepaste, onterechte en agressieve papa-telefoon aan mijn adres...

  Ik train deze week alvast niet op dinsdag (donderdag zal ik nog zien) en beraad me over de toekomst !

  Zij die zich geroepen voelen, ga jullie gang en puzzel zelf wekelijks aan een ploeg en los de problemen maar op, dan is mijn stressmoment tenminste voorbij. Ik heb alvast kennis gemaakt met de nieuwe Laakdalse politieke cultuur.

  Groeten,
  Marnix.


  05-11-2012 om 20:35 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ramsel-Veerle en Veerle-Booischot
  Amai,

  Ik sta weer achter met mijn bloggeninfo.... Ik heb het ook immens druk gehad. Vorige week speelden we in Ramsel. Veerle was de betere in de eerste helft, maar kon de kansen niet afmaken. Tuur trapte nog wel op de lat, maar scoren lukte niet. De tweede helft kwam Ramsel sterker voor de dag, al bleven de kansen gering. De partij werd evenwichtiger, alleen scoorde Ramsel en wij niet. Einduitslag dus : 1-0.

  Nu zondag speelden onze mannen tegen Booischot. Ilian deed er zijn wederoptreden na bijna 2 maanden blessureleed. Keeper Jan was er niet en ook Thibeau kon niet komen, zodat Seppe onze gelegenheidsdoelman werd, Winter was er terug bij na een spierscheurtje en ook Arthur speelde, want donderdag uitgevallen met een pijnlijke knie. Van de U11 speelden Thibo, Cis, Jeff en Robbe. Alex van St. Vorst was er ook bij.

  De eerste aanval kwam van rechts via Ilian, die naar binnen passt en Arthur die de bal meepakt, scoort meteen de 1-0. In de 6de minuut loopt Arthur naar voor, passt op Tuur en die scoort de 2-0. Twee minuten later, pass van Ilian op Tuur en die pot met zijn tweede de 3-0. Dan blijven de doelpunten even uit. Veerle is de betere ploeg en drukt constant, maar de goals bleven nu even uit, tot in de 27ste minuut als Ilian van zo'n 20m hoog uithaalt en zo de 4-0 ruststand vastlegt.

  De tweede helft scoort Veerle na 6 minuten de 5-0. Ilian loopt solo naar voor, dribbelt twee man en legt naar rechts af op Arthur, die zijn tweede binnentrapt. Twee minuten later gaat Aaleks op links door, legt breed op Arthur en die maakt met een hattrick de 6-0. 9de minuut, solo van Ilian op doel, hij trapt keihard, keeper lost de bal en de goed gevolgde Tuur maakt zo de 7-0. Een minuut later, corner Ilian, Tuur zit er weer goed tussen en de 8-0 zit binnen. Op het kwartier loopt Ciske solo op links naar voren, zet er een paar in de wind en werkt beheerst schitterend af, 9-0.

  Dan duurt het weer een tijdje wat doelpunten betreft. Booischot kreeg een paar kleine kansjes, maar scoren lukte niet, al was hun nr. 10 wel een snel voetballend baasje. Pas in de slotminuut kan Tuur zijn knappe wedstrijd bekronen met de 10-0.

  Onze preminiemen speelden weer een goeie partij, Ilian maakte een opmerkelijke rentree met 5 assists en een doelpunt, Tuur was weer beresterk en lapte er 5 binnen. Arthur wist met zijn 3 goals het doel ook terug staan. Winter speelde alsof hij vorige week geen scheurje had, Yarni wroette en werkte als weleer, Seppe moest niet veel ballen pakken, maar stond er als het moest, Michiel is veel sterker geworden, Aaleks van Vorst kwam ons dit keer uit de nood helpen en Jarne liep veel zoals altijd.

  Een mooie overwinning dus. Maar....., ik krijg op dit eigenste moment weer een verschrikkelijk telefoontje van de papa van Thibeau. Ik geloofde mijn oren niet, maar het is de realiteit en onze pech houdt dus niet op. Thibeau is zeker 2 maanden out ! Hij is gevallen met de fiets en brak beide voeten.... Man, man, man, wat is dat toch dit seizoen !!

  Winter : spierscheur, 1 week out, Ilian : peesscheur aan adductoren, bijna 2 maanden out, Arthur, 1 maand out met polsbreuk. Jarne : voetkwetsuur, 2 weken out, Seebe : al bijna 2 maanden out, Jan : verzwikte voet en 2 weken out, Jef met buikgriep : 1 week out. En nu dus weer Thibeau. Je houdt dit niet voor mogelijk !! Dat zijn 8 spelers van de 12 ! En dan moet je nog weten dat praktisch geen enkele kwetsuur op training of in een match gebeurde, maar bijna allemaal buiten het voetbal ! Daarnaast lag ik half augustus zelf nog 5 dagen in het hospitaal...

  Voorlopig hebben Seppe, Yarni, Tuur en Michiel nog een clean sheet..., houden zo !

  Net nu onze spelers stillaan allemaal aan het terugkomen zijn uit blessure, nu dit....

  Hoe we dit weer gaan oplossen weet ik niet, maar we zien wel.

  Straks heb ik meeting met mijn collega's UEFA- B trainers, maar voor mij wordt het er één in mineur, want dat allemaal werkt wel serieus op mijn gemoed. Wat is er toch met Veerle ? Ook het eerste elftal wordt getroffen, want gisteren viel Sven gekwetst uit, en vorige week ster-aankoop Bauwens (wellicht ook tot Nieuwjaar out) en Jo Vansant. Om nog niet te spreken over wat voormalig Klikske-uitbater Karel uit Veerle overkwam...
  Crying or Very sad

  Het positieve : we wonnen, het eerste elftal won, Westerlo won, en Yarni en Tuur mogen met de selectie van de Zuiderkempen voetballen.

  Dinsdag en donderdag gewoon training.

  Tot de volgende !
  Marnix.

  22-10-2012 om 19:42 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ramsel-Veerle en deze week
  Hoi iedereen,

  Wat een week ! Door de werkdrukte kan ik nu pas -tussendoor- nieuws brengen. Te beginnen met vorige zondag waar we thuis tegen Herselt een goede match speelden. Ondanks de goeie intenties van onze helpende U11-spelers, wil ik het nog wel eens zien als de leiders tegen 13 miniemen moeten spelen.... Veerle was de evenknie van de leiders, die nu al 18 op 18 hebben.  We kwamenop het kwartier zelfs eerst op voorsprong door een U11-goal van Robbe. Die kreeg de bal op links aangespeeld, liep even door en knalde schuin van ver de bal hoog in doel. Mooi ! Maar vier minuten later stelde Herselt al gelijk. Thibeau, die een prima partij keepte, zat er bij een eerste schot nog goed tussen, maar moest zich dan gewonnen geven. In de 23ste minuut balverlies Veerle en de 1-2 stond té makkelijk op het bord. Zo stond het bij rust. De tweede helft ging lang gelijk op en er kwamen weinig kansen van beide zijden. 12' voor tijd lijkt Arthur dan de 2-2 te gaan scoren, maar de bal wordt net voor de lijn gekeerd. 2 minuten later - zo gaat dat dan in voetbal - tegenaanval Herselt en niet de 2-2, maar de 1-3 staat op het bord. De match gespeeld dus, al wordt de overdreven 1-4 nog op corner binnengekopt.

  Maandag heb ik voor de Bloso Sportschool in Lanaken lesgegeven aan toekomstige JSC's. Dat zijn : Jeugd Sport Coördinatoren. 3 uur les over het reilen en zeilen van het vak "communicatie". Zowel ik als de cursisten hebben het overleefd...

  Dinsdag en donderdag hebben we redelijk pittig getraind. Nog steeds geen spoor van  de gekwetsten Seebe en Ilian, maar volgende week zouden die -volgens de signalen die ik opvang- terug proberen te trainen. Of ze dan al matchklaar geraken is natuurlijk nog de vraag. Als het zo is, gaan we stillaan komen waar we moeten zijn....

  Onze U11 doen het nochtans goed, maar het blijven jongens die veel jonger zijn en nooit op het grote veld speelden. Het zou onlogisch zijn als je dat verschil niet moest zien. Enfin, we roeien met de riemen die we hebben en spartelen ons zo het seizoen wel door.

  Nu zondag om 9.30u spelen we in Ramsel. Vertrek Vinea om 8.15u stipt. U11 van dienst zijn Stan, Cis en Ferre. Normaal zijn we dan met 13.

  Maandag speelt Tuur in Tongerlo mee met de Provinciale Vacla Selectie U13 van de Zuiderkempen tegen VC Herentals. Weer een pluim voor onze ploeg dus, maar vooral de verdienste van Tuur natuurlijk !

  Iedereen heeft blijkbaar ook redelijk wat examens, dus voor dinsdag zullen we nog wel zien of we trainen.

  Vandaag spelen ook onze Rode Duivels in en tegen Servië. Ik vrees ervoor, maar hoop dat we een goed resultaat kunnen neerzetten.

  Iedereen heeft ook een brief en kaarten gekregen voor de eetdag. Probeer jullie best te doen, want dan zijn er ook opbrengsten voor ons/jullie.

  PS : We moeten ook nog dringend foto's nemen van onze spelers. Helpen jullie er aan denken ?

  Tot zondag !

  Greetz,
  Marnix.


  12-10-2012 om 09:59 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toestand 5 oktober 2012
  Hoi allemaal,

  Twee keer goed getraind deze week en "nieuwkomer" Arthur na zijn polskwetsuur weer mogen verwelkomen. Hij kan nog steeds voetballen..., fysiek zal er nog wat werk zijn, maar dat komt wel. Seebe en Ilian zijn nog out en ook Jan is gekwetst aan de voet. Normaal waren we dan met 9, maar Seppe liet weten dat hij weer op weekend is en zondag ook niet kan meedoen... Normaal met 8 dus, al is Jef niet komen trainen en weet ik van hem dus ook niets voor zondag.

  De match is zoals altijd om 10u thuis, samenkomst, 9.15u stipt !

  Het blijft dus wat sukkelen en aanmodderen en zondag is het tegen leider Herselt, die nog het maximum van de punten heeft (15 op 15) en altijd met groot verschil wint. Ni simpel dus..., en er gaan weer preminiemen moeten meedoen dus. Normaal ook 2 van Vorst, maar dat is nog afwachten....

  Ignace zou meedoen en misschien Yari of iemand anders, we zien wel.

  Ondertussen ben ik zelf ook terug voetballer geworden..., Ge moet zot zijn om op je 44ste terug bij de Reserven B te beginnen, maar na 4 matchen te hebben meegedaan, te hebben gescoord en een 4-tal assists te hebben gegeven doet het toch terug deugd. Maar ook de bende waar ik mee optrek (ik kende ze allemaal al wel vrij goed), is heel tof en zo amuseer en ontstress ik me toch wat in het weekend. Anders staat mijne boog altijd gespannen. Voorlopig lukt dit qua fysiek nog vrij goed en op een paar serieuze stampen na, valt het qa kwetsuren op het moment ook mee.

  Maandag ga ik in Lanaken (!) mijn eerste les geven in opdracht van de voetbalschool. Ik doceer er het vak "communicatie" aan Jeugdsportcoördinators in opleiding. 3u aan een stuk !! Man, man,...., die mannen gaan afzien...., of ik !!

  Muzikaal ben ik ook nog bezig met mijn rockband. We zijn voor 90% klaar met onze setlist en gaan er kortelings live invliegen !

  Tot de volgende !

  Greetz,
  Marnix.


  05-10-2012 om 22:58 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze week
  Hoi allemaal,

  Deze week dinsdag geen training geweest zodat iedereen wat kunnen rusten heeft. We hebben al gekwetsten genoeg en om overbelasting te voorkomen moet iedereen ervoor zorgen dat hij dagelijks wat beweegt. Lopen, oefeningen, voetballen, bomen klimmen..., het maakt niet uit, alle beweging is goed.
  Vandaag ook geen training, want trainer kan zelf niet (ziek), maar ging anders ook niet wegens werk. Morgen, vrijdag misschien training, maar als dit nog niet lukt voor mezelf is het gewoon volgende week dinsdag 25 september. Jullie horen het nog wel.

  Zondag spelen we zelf niet, maar zij die zin hebben kunnen thuis om 9.30u de U15 komen aanmoedigen tegen Noordstar.

  Volgende week een gewone trainingsweek dan en de zondag weer geen match.

  Ik hou jullie altijd op de hoogte via deze site. Bekijk hem dan ook regelmatig. Als hoofdsite : www.kvcveerle.be en onze U13 site, de deze dus.

  Tot de volgende.

  Greetz,
  Marnix.

  20-09-2012 om 16:26 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heist - Veerle
  Zondag moesten onze mannen het opnemen op verplaatsing tegen Heist od Berg. We moesten ons weer behelpen, want van Vorst kwam niemand en aangezien we nog met 4 gekwetsten zitten (Seebe, Ilian, Jarne en Arthur) en Seppe die op weekend was, moesten er dan maar weer veel preminiemen meedoen. Met 6 stuks waren ze, meer dan een halve ploeg dus... Uiteraard ging het dan niet makkelijk worden. Bovendien moesten we op het voor ons minder bekende kunstgras spelen. Maar na enkele minuten spelen, had ik toch al door, dat we desondanks hier een kans maakten. Veerle drukte het meest naar voren toe, maar echte kansen kwamen er niet, al trof Veerle wel één keer de paal. Heist kwam enkel opzetten in de snelle tegenaanvallen, maar dan was er onze jonge U11-verdediging, samen met Winter en Michiel om de steken nog op te rapen of er was doelman Thibeau die bij de pinken was. We hadden ook maar 1 reserve, dus iedereen moest lang op het veld staan. We gingen rusten met 0-0. Veerle had het meeste balbezit, maar echte uitgespeelde kansen waren er aan beide zijden niet.

  De tweede helft begon zoals de eerste, met veel druk naar voren van Veerle-kant, alleen het scoren bleef een probleem. Heist kwam er af en toe snedig uit op de tegenaanval en trof hierbij één keer buitenkant paal. De match kon alle kanten uit. Na 5 minuten in de tweede helft krijgt de opgerukte Michiel de bal, en die trapt een hoge boogbal op doel. De bal belandt net onder de lat in doel en het stond 0-1. Michiels belangrijkste doelpunt tot nog toe. Heist begon nu wat meer risico's te nemen en de druk nam toe. Veerle kon zijn voorsprong behouden, al kroop het 2' voor het einde nog door het oog van de naald, toen het -uit off side- de gelijkmaker binnentrapte. De scheids stond echter op de lijn en had het duidelijk gezien, dus geen doelpunt. De krappe 0-1 bleef dus op het bord en onze pre....euh, miniemenploegske haalde zo met inzet de driepunter binnen.

  Schitterend gedaan van onze jongens, en zeker -alweer- een pluim voor de U11, die dat voortreffelijk deden ! Ook de scheids floot een knappe match, dat mag ook eens gezegd worden, als het zo is.

  6 op 9 voor onze ploeg, dat is meer dan ik -in deze omstandigheden- had verwacht ! Nu hebben we 2 zondagen rust en die is welgekomen. Ik hoop dat onze 4 gekwetsten er dan terug allemaal bij zijn, in onze eerstvolgende thuismatch op 7 oktober.

  Aan de gekwetsten : blijf nu rusten en 3x daags ijs leggen (Jarne, Ilian), maar ook Yarni die last had aan de lies, rusten en ijs leggen. Voor het slapengaan eventueel nog insmeren met Flexium-gel of gelijkaardig. Hoe het met de knie van Seebe is weet ik niet en Arthur mag (hopen we nu eindelijk toch), uit de gips eind september.

  Ons winnend team : U11 : Stan, Jonathan, Cis, Ferre, Jeff en Thibo, eerstejaars U13 : Jef, Winter en Thibeau, tweedejaars U13 : Yarni, Michiel en Tuur.

  Ook ons eerste elftal deed het schitterend, en wonnen met 1-2 tegen leider Poederlee.

  Greetz,
  Marnix.

  18-09-2012 om 11:03 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdagtraining 13 september
  Zondag boekten we winst met onze onuitgegeven en beperkte kern. Zaterdag moest ik zelf nog eens in de arena aantreden met de Reserven B. We wonnen onze match met 6-2 en ik kwam er zonder kleerscheuren vanaf. Meteen kreeg ik wel een tweede selectie voor de verplaatsing van nu zaterdag naar Putte.... Euh..., was ik niet gestopt ?

  Woensdag weer naar cursus geweest - theorie en praktijk - over trainingsmethodes gegeven door Joost Desender (Club Brugge). Er was veel volk in Westel. Deze "clinic" was van 18.30u tot 22.15u.
  Donderdag trainden we weer, en we waren op onze 4 gekwetsten na, voltallig met 8 man ! We hebben een lange opwarming gedaan met lichaamsoefeningen, gevolgd door matchvormen en oefeningen. Bij sommigen zie ik al beterschap qua lopen, voetballen en conditie. Nu zondag hebben we nog eens pech..., we hebben al 4 gekwetsten : Seebe (knie), Arthur (arm), Ilian (pees) en Jarne (lies). Daarnaast kan ook Seppe niet meedoen (reis). Dat wil zeggen : 7 spelers, waarvan 2 keepers, dus eigenlijk 6 veldspelers. Van de U11 komen er normaal zeker 4 man (misschien zelfs 5). Van Vorst normaal 1, maar ik hoop op 2 of 3...

  Na deze match in Heist od Berg, hebben we 2 zondagen vrij. Voor ons komt dat goed uit, want dan kan iedereen verder herstellen en hoop ik voltallig te zijn tegen de volgende match op 7 oktober.

  Aan alle spelers : verzorg jullie !! Tegen volgende trainingen : iedereen brengt drank mee naar de training (enkel water of sportdrank !), zodat we -in het kader van blessurepreventie- voor, tijdens en na de training ons voldoende kunnen bevochtigen.

  Samenkomst voor de match van zondag om 11u in Heist : Vinea om 9.30u.

  Tot dan ! Ook de gekwetsten zie ik graag meegaan ! Kwestie van teambuilding en supporteren !

  Greetz,
  The Maxtouch.

  14-09-2012 om 09:38 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle-Zammel
  Zondag speelden we voor het eerst thuis en ons team had nog maar eens grote kopzorgen. Naast Arthur, Ilian en Seebe was ook Jarne gekwetst... Jarne probeerde nog even, maar helaas. Van Vorst kwam niemand, ook zij zaten zaterdag krap met juist 11 man. Zij die wilden meedoen met ons hadden zelf last van kwetsuren, de rest weet ik niet maar wellicht niet veel zin om ons verder te helpen.... Ik had voor alle zekerheid dan maar 4 preminiemen gevraagd : Jef, Ferre, Cis en Thibo.

  De match kon niet beter beginnen, want na 2 minuten bezorgde Ferre met een solorun op doel voor de 1-0. Onze preminiem stak er al meteen eentje binnen, schitterend ! Op het kwartier kwam Zammel langszij op corner en dus 1-1. Net voor rusten perstte Seppe er een solo uit en het stond 2-1. Aan onze U11-spelers was -op hun gestalte na- amper te zien dat ze 2 jaar jonger zijn en nog maar op een half veld spelen ! Toch gingen we rusten met 2-2, want als Zammel in de tegenaanval uitbrak, scoorden zij meteen.

  De tweede helft was 4' bezig als Zammel de 2-3 uit off-side mag scoren...(ik twijfelde zelf eerst, maar de spelers waren formeel !) Maar een minuut later was gerechtigheid geschied en op voorzet van Seppe scoorde Yarni de 3-3. Nu ging Veerle door op hun elan en bestookten ze het Zammel-doel waar Steurs-junior in doel stond (papa was vroeger keeper in Veerle). Twee minuten na de 3-3 gaat een fel zwoegende Ferre op links door tot tegen de keeper en de bal devieert nog via een Zammelspeler in doel. 4-3. Veerle bleef nu drukken en toen kwam het Cis-moment... Na Ferre, de kleinste speler op de plein, maar wat een inzet, longen, acties..., ni te doen en dan nog preminiem ! In de 20ste minuut pas van Tuur, Cis gaat er solo vandoor op links, niemand die hem kan volgen, nog een dribbel en dan beheerst als een Messi afwerken !! Klasse ! 5-3 en eindstand stond vast al scoorden we vlak erna nog via Seppe, maar die werd - onbegrijpelijk- afgekeurd. Het zij zo, maar onze gasten speelden een goede match en onze U11-helpers waren outstanding ! Ook achteraan, waar Jef en Thibo de boel goed afsloten. Bovendien konden we niet wisselen, want maar net met 11 na uitvallen van Jarne.

  Een pluim voor iedereen, met in het bijzonder die "kleine" mannen van de U11, die in heel grootse doen waren !

  PS : Bedankt ook voor de "beleefdheid" van sommigen na de match...

  Ondertussen weer slecht nieuws..., Arthur moet nog 3 weken langer in de gips. Nu ook Seebe, Ilian en Jarne out zijn, geeft dat dus 4 gekwetsten !
  Dinsdag geen training want ook nog 3 op schoolbezinning, 2 keeperstraining..., blijven nog over...,3 stuks....

  Ons eerste elftal werd bestolen in de derby tegen Exc. Vorst en speelde 1-1 gelijk, maar verdiende absoluut de 3 punten.

  We moeten nog nieuwe foto's trekken voor de site, dan kan ik dat ook aanpassen. Denken jullie er mee aan ?

  Nu woensdag ga ik nog op trainerscursus in KVC Westerlo, met een demo gegeven door Joost Desender, een professional in de nieuwste trainingstechnieken. Hij is momenteel aan de slag bij Club Brugge en schreef al verschillende boeken.

  Tot donderdag dan !

  Greetz,
  Marnix.


  10-09-2012 om 21:42 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Competitie
  Zondag kregen onze gasten al een serieuze pandoering in Herenthout. Niet verwonderlijk als er amper getraind of match gespeeld is. Geen fysiek, geen combinaties, geen snelheid, kortom weinig voetbal... Ik had me aan zoiets verwacht en in september moeten we dus niet veel verwachten van de matchen, al hoop ik wel op wat beterschap. We stonden ook maar met 11 man in Herenthout, dus er kon niet gewisseld worden. Yari was er van Vorst en Thibeau (keeper), voetbalde mee. Niet ideaal dus. Onze tegenstanders hadden wellicht veel meer getraind al kunnen we niet zeggen dat ze top waren. Bovendien speelden ze met 9 eerstejaars en 5 tweedejaars en hadden ze 3 vervangers. Het werd uiteindelijk wel overdreven 7-2, na nog een owngoal bij ons... Tuur scoorde mooi in de kruising de eerste en Ilian gaf de tweede aan voor Jarne die binnenknalde. Ilian zal er de volgende weken (als speler) niet bijzijn, want gekwetst. Dat brengt het totaal op 3 gekwetsten : Arthur (arm), Seebe (knie) en Ilian (peesscheur aan adductoren).
  Ook Jarne is nog twijfelachtig, want pijn gedaan op training... Er doen sowieso normaal 4 U11-spelers mee (Cis, Ferre, Robbe en Thibo) en van Vorst komen er normaal 2. We zien wel, maar normaal is er volk genoeg voor de match nu zondag tegen Zammel.

  Donderdag trainden we met 8 man. Hopelijk kunnen we eens eindelijk met 12 trainen, een unicum ! Maar het is nog af te wachten hoelang het met Arthur nog duurt, Seebe en met Ilian, maar reken voor de laatste toch zeker 2 à 3 weken !

  Tot de volgende ! Ik ga met de mannen wafels verkopen nu !

  Greetz,
  Marnix.

  07-09-2012 om 00:00 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Start Competitie
  Dit weekeinde start de competitie met een match in en tegen Herenthout om 10u. Samenkomst aan de Vinea om 8.35u stipt ! Niet vergeten...in trainingstenue met naam op* en PASPOORTEN !!

  Het zal een wat ongewone start zijn, want we hebben allen samen nog nooit gevoetbald of getraind.... Het wordt wat zoeken dus en fysiek zal het ook geen top zijn...

  De trainingen die tot nog toe geweest zijn in augustus, waren er met 4, 5, 6, 7 of 8 man maximum... Hoge toppen zullen we dus niet scheren en mijn verwachtingspatroon ligt dan ook niet zo hoog voor de start in september...

  Ondertussen hebben sommigen al een match met Veerle gesjot, waarbij spelers van St. Vorst ons verder hielpen (Beker van Laakdal), tegen Exc. Vorst (2-4 verlies). En hebben er met St. Vorst meegedaan in de beker en hebben er met de kadetten meegedaan om hen te helpen.

  U ziet dat de voorbereiding wat chaotisch verliep...

  Toch wil ik nu al een aantal vaststellingen meegeven. Enkele jongens zijn al heel goed bezig en ook van de eerstejaars ben ik voorlopig content. Een extra pluim toch voor nieuwkomer Jef, die zich vlug en perfect integreerde in de groep. Meer zelfs, hij was bijna altijd op training, trainde goed, speelde met Veerle en Vorst al match mee, was met alles onmiddellijk in orde en zet zich voorbeeldig in. Je moet weten dat hij een jaar niet voetbalde en voor het eerst ook op een groot veld speelt.

  Als iedereen het voorbeeld volgt van de gasten die zich nu al positief tonen, dan krijgen we er dit seizoen misschien nog iets van gemaakt.

  Voor dit weekend zijn de meeste vakantiegangers terug, is Arthur nog gekwetst aan de pols, gaf Michiel de voorkeur aan een Efteling-bezoek en is Ilian met (vermoedelijk) adductorenletsel onzeker. 12 min 3 geeft dan in de wiskunde : 9 man in het slechtste geval en 10 als Ilian fit is. Er moeten dus 2 à 3 spelers bijkomen... Vandaag ga ik langs bij onze vrienden van St. Vorst om te checken wie mee kan. Ook de U11 spelen in St. Vorst en ga ik bekijken/scouten in functie hiervan.

  Volgende week is het gewoon training op dinsdag 4 september van 18.15u tot 19.30u.

  Het eerste elftal start ook vandaag, zaterdag in en tegen Oelegem (18.30u). Hun eerste competitiematch in 3de provinciale !

  De kalenders zijn er ook al. Alleen de website moet nog volledig aangepast worden wat betreft ploegen, kalenders, trainers enz., maar ik heb het ontzettend druk !

  Volgende weekend (vrijdag en zaterdag) is er ook weer de jaarlijkse wafelverkoop !! Graag van iedereen de medewerking !!!

  PS : Voor zij die nog niet met alles in orde zijn (lidgeld, steekkaart), gelieve het nodige nog te doen.

  Tot de volgende !

  * : Geldt niet voor Jef (gewone training ok)

  Greetz,
  The Maxtouch.

  01-09-2012 om 09:07 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seizoensvoorbereiding
  Amai,

  De laatste augustusweken zal er bij de U13 niet veel gevoetbald worden... Maandag was er 4 (!) man op training, waarvan dan nog 1 nieuwkomer, onze -letterlijk- twaalfde man : Jef Schauwers. (eerstejaarsminiem), de anderen waren Tuur, Seppe en Ilian. Arthur zou donderdag uit de gips mogen, van Jan weet ik niets en de rest is in verlof !

  Gisteren deden Jef en Ilian mee met de U13 van St. Vorst, want die zaten ook krap. Ze hadden met onze mannen erbij, juist 12 man om tegen Engsbergen te spelen. Ze wonnen met 7-0 onder begeleiding van stand-in trainer (want die was ook in verlof...), mezelve... Jef prikte er ééntje tegen de netten en Ilian deed dat 2 keer. Onze Veerle-inbreng was dus niet gering ! Vandaag, woensdag hebben de U15 van Veerle maar maximum 9 man ! Zij spelen vriendschappelijk tegen Keiberg thuis. Tuur en Yarni zorgen ervoor dat ze aan 11 komen. Ilian was ook voorzien, maar enige rust is soms ook op zijn plaats.... Aan overbelasting hebben we nu zeker niets, want we zitten al zo krap.

  Donderdag is het training van 19u tot 20u (1 uurtje maar), samen met de U15. 't Zal niet zo zwaar zijn, want recupereren van match.

  Zaterdag moeten we in St. Vorst spelen voor de beker van Laakdal om 12u tegen Exc. Vorst. Normaal moeten we forfait geven, want geen volk.
  Kunnen normaal : Jef, Ilian, Jarne, Arthur, Tuur, dat is het normaal !!! 5 van de 12 !! We proberen dit nog aan te vullen met jongens van St. Vorst, die om 13.45u zelf moeten spelen en eventueel nog met U11, die om 15.30 spelen.... Maar of dat lukt, weet ik niet. Man, man, miserie, miserie... En het seizoen is dan nog ni begonnen !!

  Als we het seizoen op zondag 2 september beginnen, hebben we geen enkele match samen gespeeld !! Wat gaat dat nog worden ??

  We zien wel waar we uitkomen, maar leuk is anders.

  Gelieve het lidgeld tijdig te betalen. Heb al van 2 ontvangen.

  Vandaag start St. Vorst in 4de de competitite al tegen Rosselaar-Hulsen en ook Westerlo start in 2de Nat. tegen Oudenaarde, waar ik bij zal zijn. Ik voorspel een 3-1 zege... Hopen maar !

  Vanaf 28 augustus gaan de trainingen terug normaal door..., tenminste als er iemand komt opdagen.... di en do dus van 18.15u-19.30u.

  PS : Kan iedereen die in verlof is, mij eens precies doorgeven tot wanneer dit verlof is. Dus vanaf wanneer de speler terug op training is ?
  Want ik kan er anders niet meer aanuit....
  Bedankt.

  Tot de volgende !

  Greetz,
  Marnix.

  22-08-2012 om 13:04 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Situatie 17 augustus !
  Hoi,

  Ik ben ontslagen uit het hospitaal. Mijn darm is nog niet ok, maar ik mag mij terug wat onder de levenden mengen. Op training was er donderdag 6 man, er zijn al gekwetsten (Arthur arm in de gips) en enkele vankantiegangers. Van anderen weet ik het niet... Ook de volgende weken is het armoe troef, want de halve ploeg gaat nog op reis. O.a. Yarni, Winter, Seebe.

  In dergelijke omstandigheden is het uiteraard niet makkelijk om een ploeg/organisatie te bekomen tegen de competitie, want die start dus al een week vroeger op 2 september !! Vriendenmatchen kunnen we niet spelen, wegens geen volk.... Op zaterdag 25 augustus hebben we wel een match voor de beker van Laakdal tegen Exc.Vorst in St. Vorst, om 12u. Aangezien er dan nog veel vakantiegangers zijn is het nog twijfelachtig of we een ploeg op de been kunnen krijgen....
  De kadetten sjotten gelijk om 12u, dus daar moeten we het al niet gaan zoeken, en de U11 moeten ook voetballen, al is dat pas om 15.30u. Misschien biedt dat een oplossing, maar dan nog... Ik weet niet wanneer de U13 van St. Vorst moeten voetballen, want misschien kunnen zij ons wat helpen met 1 of 2 man....

  Enfin, we zien wel, maar ik geef liever geen forfait. Dat is niet leuk voor de organiserende ploeg (St. Vorst), niet voor de tegenstrever (Exc. Vorst) en niet voor degenen die wel kunnen spelen. Ook voor mij niet, want dan heb ik geen enkele match voor de competitite gespeeld !!

  Wat trainingen volgende week betreft ben ik er nog niet uit, maar wellicht wordt dit op maandag ipv dinsdag, maar dat laat ik nog weten.

  Op dit moment zijn we allemaal aan het bakken, maar dat is zalig !! Morgen 35°, maar voor mij wellicht 45°, want tussen de massa op Pukkelpop... Als dat maar goed komt....

  Nog nieuws heet van de naald : er komt een U13-speler bij...

  Tot de volgende met meer nieuws van het front.

  Greetz,
  Marnix.

  17-08-2012 om 14:29 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hospita
  Oef, als de testen van zo dadelijk meevallen (maag), dan zou ik normaal na de middag het hospitaal mogen verlaten. Ik heb er lang genoeg voor gezaagd...., dikke darm was ontstoken, zodat er een "spastische darm" ontstaat. Moet in september terug op controle, maar kan voorlopig terug in het dagelijkse leven stappen...

  Onze gasten hebben de training goed overleefd heb ik vernomen. Tuur is momenteel met verlof en ook Seebe zien we de volgende 2 weken niet wegens verlof. We zijn al maar met 11, het wordt er dus al niet makkelijker op, want op zaterdag 25 augustus om 12u, moeten onze mannen spelen in St. Vorst voor de Beker van Laakdal tegen Exc. Vorst...

  De U11 spelen dan ook en uiteraard ook St. Vorst, zodat ik om een ploeg te bekomen weer ga moeten toveren....

  Donderdag 16 augustus normaal terug training (nieuwe ballen zijn ook gearriveerd), van 18.15u tot 19.30u.

  PS : Breng allemaal jullie ingevulde steekkaarten mee !!

  Tot de volgende !

  Greetz,
  Marnix.

  14-08-2012 om 11:39 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miserie
  Beste spelers, ouders en lezers van deze blog,

  Man, man, man, .....miserie, miserie ! Vrijdagavond even goeiedag gaan zeggen op bierfeesten en al bierkaart gekocht voor zaterdag, want dan zou ik vanalles gaan proeven. Tegen 21u stekende pijn in mijn zij, even later erger en erger, tegen 23.30u niet meer uit te houden en naar spoed. Testen van hier tot in China, platgespoten met pijnstillers, de nacht doorgebracht in slaapzaal, naast luidroepende patiënt die met de moto gevallen was..., man man. Het enige wat de pijn wat verzachtte, was de heel vriendelijke verpleegster..., enfin hier zit ik nu, nog niet wetende hoe kapot het vanbinnen is. Dat het iets met mijn darmen te maken heeft, daar moet ik geen dokter voor zijn, maar wat het allemaal is weet dus nog niemand. De specialist waagde zelf enkele gokjes : ontstoken maag, darmen, pancreas met misschien ook zweren, nierstenen.... iets in die richting..., dat stress er niet vreemd aan is weet mijn gat ook al (That's part of the jobsss). Dat het zeer doet weet ik wel..., elke diepe zucht of inademing, bezorgd me een messteek in mijn zij..., normaal overleef je niet het aantal steken dat ik al gehad heb als het écht moest zijn.... Maar soit, mijn miserie is niet zo erg. De gevolgen vind ik erger. Hoelang zit ik hier ? Wat met onze gasten , Trainingen enz ? Ik probeer van hieruit wel iets te regelen en laat het jullie nog weten. Maar bij deze toch al mijn excuses voor de spijtige omstandigheden die zich nu voordoen. Geef toe, ik had een beter moment kunnen uitkiezen ! Stralende zon bij 25 à 30 graden, zalig ! Bierfeesten, voetbal, noem maar op ! Maar er zijn ergere dingen in de wereld, dus alles is te relativeren.
  Wat mij betreft, das nog zo erg niet, wél de gevolgen... Hoelang zit ik hier nog, trainingen ? matchen ? Noem maar op ! De training gaat door op maandag om 19u, want Nick is er en normaal en ook Ludo van de U15, zodat dat zou moeten lukken samen. Dinsdag speelt de eerste ploeg voor de beker van Laakdal in St. Vorst tegen Netezonen en daar hoop ik dan ook terug bij te zijn...., dan ist half oogst, den donderdag hoop ik onze gasten te kunnen trainen, vrijdag was er ook iets, maar ik weet niet meer wat en zaterdag wachten de Foo Fighters op mij in Pukkelpop !! Ik wacht er al 2 jaar op !! Dat is natuurlijk allemaal in het beste geval, want ge weet, in een hopitaal als men ni direct iets vindt....., dan blijft ge hier.... en nog, en nog, en nog langer.... Ik hoop van niet, maar ben ook wel een realist...

  Enfin, we zien wel wat het wordt. Alleen bij deze nog eens één van mijn favoriete spreuken : "Leef nu, en niet later !!", en die steekt terug de kop op in zo'n penibele situaties....

  Aan de spelers : vergeten jullie de steekkaart niet in te vullen ? Ik heb er al 3. (Dat is ook een vorm van discipline hé...) Je moet ze wel pas meebrengen als ik er terug ben.

  Meer nieuws volgt nog via deze site en per sms.

  Tot (hopelijk) de volgende !

  Groetjes,
  Marnix, vanuit de "gevangenis".

  12-08-2012 om 20:59 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede training
  Vandaag de 2de training gehad. We hebben het iets snediger aangepakt en ik denk dat onze mannen nu iets meer moe waren dan dinsdag....,
  Thibeau was er nu ook bij, Winter verwachten we vanaf volgende week. De "nieuweling", eigenlijk een U15, heeft met de U15 meegetraind.
  Seebe (eerstejaars), die de 2 trainingen al meedeed, doet het schitterend. Hij moet niet onderdoen voor de rest en bewees zelfs al de snelste sprinter te zijn van het pak, hij pakte al 2x goud, Ilian 2x zilver en vervolgens Tuur met brons... Goe bezig ! Thibeau was nog wat onwennig voor zijn eerste training, maar hij is pas terug uit Egypte, dus dat komt nog wel. Als volgende week Winter er bij komt, dan zijn we compleet..., met 11.

  Mag ik aan iedereen vragen om zijn "steekkaart" in te vullen en de eerstvolgende training mee te brengen, zoals Arthur en Tuur dat vandaag al gedaan keurig gedaan hebben.
  Volgende week trainen we wellicht op maandag zelfde uur, of op dinsdag, maar dan vanaf 17u. Ik laat het nog weten. De geplande oefenmatch gaat volgende week alleszins niet door.

  Maar er volgt nog wel iets hoor. Hetzij tegen St. Vorst, hetzij tegen de U15, we zien wel.

  Naast de Belgische medaillewinnaars op de spelen, wens ik hierbij Hans Van Alphen proficiat met zijn 4de plek in de tienkamp !
  Tot de volgende !

  PS : Als er iemand een synthesizerspeler of speelster voor een rockband kent, gelieve het me dan door te geven !! Wij, bende muzikanten zoeken nog iemand die ons kan joinen !

  Greetz,
  Marnix.

  10-08-2012 om 00:41 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste trainingen
  Voila,

  De eerste training zit er op, we waren met de U13 met 9. De nieuweling die zou komen is niet komen opdagen en ook twee eerstejaars waren er nog niet, alleen Seebe al wel.

  Vandaag, donderdag trainen we voor de tweede keer in het nieuwe seizoen.

  Iedere aanwezige kreeg ondertussen een informatiebundel mee voor het nieuwe seizoen. Zoals sommigen al hadden gezien, start de competitie een week vroeger dan voorzien. Want start was normaal het weekend van 8 en 9 september. De bond heeft dit nu met een week vervroegd en we starten nu samen met de eerste elftallen in het weekend van 1 en 2 september dus al !! Voor de rest lijkt me alles duidelijk.

  Iedereen moet zijn steekkaart invullen en afgeven, zodat we daar ook weer up-to-date zijn.

  Vrijdag, zaterdag en zondag kondigt het goede weer zich aan !! Super voor de "Bierfeesten" van de basket op het marktplein in Veerle, want er zal weer wat afgezo....., euh gedronken worden !!

  Volgende week gaan de trainingen misschien op andere dagen door, en is er misschien een vriendenmatch, maar dat horen jullie dan nog.

  Gisteren zijn ook de debutantjes gestart. Ik heb hen de eerste training gegeven, want Nico gaat ze normaal verder begeleiden. Ze waren maar liefst met...., 16 !!!

  Meer nieuws volgt nog !!

  Greetz,
  Marnix.

  09-08-2012 om 00:00 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  31-07-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seizoen 2012-2013


  Hallo,

  Ik ben zelf juist terug uit zonvakantie.  In Egypte schijnt de zon namelijk altijd. Zo'n 45° in de schaduw, heerlijk... De vakantie voor de jeugd is halfweg en het nieuwe seizoen staat voor de deur. Volgende week, de eerste week van augustus, starten de trainingen voor het nieuwe seizoen. Ik geef de juiste dag en uur nog door, en meer info volgt nog.

  Dat het een heel moeilijk seizoen gaat worden, is ondertussen al wel duidelijk, aangezien we in het beste geval maar over 11 spelers beschikken, waarvan 2 doelmannen. (Thibeau kan evt ook wel eens meevoetballen). De tweedejaars zijn nu kadetten/U15 geworden en onze eerstejaars zijn nu allemaal tweedejaars. Er komen 3 spelers over van de U11 en worden dus eerstejaars miniemen. Het zijn : Winter Lodewijckx, Seebe Van Herck en Thibeau Lemmens. Ikzelf heb verwoede pogingen gedaan voor samenwerkingen, uitleningen, aantrekken van nieuwe spelers enz, maar heb  geen extra spelers kunnen bijtoveren....Bij potentiële spelers, zowel die nog niet voetballen, als spelers die elders voetballen, bij trainers, clubs, clubbesturen enz werd geïnformeerd, maar helaas...

  Ik heb door mijn goede contacten, wel afspraken kunnen maken met St. Vorst (bestuur) ivm het wekelijks uitlenen van spelers. Zij spelen immers op zaterdag en wij op zondag. Hiervoor heb ik al een aantal keren samengezeten, maar de definitieve invulling moet nog gebeuren alsook de goodwill van de Vorst-ouders hiervoor.

  In dit geval (als onze gasten wekelijks massaal aanwezig zijn), kunnen we fatsoenlijk de competitie aanvatten met voldoende spelers.

  Het is de bedoeling om wekelijks 2 Vorst-spelers in een beurtrol met ons te laten meedoen, eventueel aangevuld met nog één U11. Dan beschikken we altijd over tussen de 11 en de 14 spelers en kan ons seizoen toch nog fatsoenlijk verlopen. Voor de Vorst-spelers -als ze allemaal in de beurtrol deelnemen-, is dit maar eens om de anderhalve à 2 maanden dat een speler moet meedoen. Voorlopig heeft onze reeks L U13 nog maar 12 ploegen, maar er kunnen er nog bijkomen.

  Meer samenwerking (wat jeugdopleiding betreft) staat op de rol, maar later meer daarover.

  Meer info volgt nog spoedig !!

  PS : Mag ik vragen aan de spelers die nog een truitje en broekje hebben van vorig seizoen, om dit op de club binnen te brengen.
  (oa. Benjamin, Sieglinde, Arthur S., maar ook nog enkele anderen, kijk het zelf even na, maar het zijn degenen die de laatste en/of voorlaatste tornooimatch niet hebben meegedaan, zijnde in Veerle en in St. Vorst in mei.). Zo geraken alle voetbalstellen terug compleet.

  De competitie in 1ste nationale is al begonnen, in 2de klasse (Westerlo), start dit op 22 augustus (met Westerlo-Oudenaarde, de promovendus van 3de klasse tegen de daler uit 1ste klasse). In 3de provinciale start Veerle uit tegen Oelegem op 2 september en wijzelf, de U13, starten op zondag 9 september om 10u in en tegen Herenthout. Daarna thuis op 16 september tegen Zammel en vervolgens naar Heist od Berg om daarna op 23 en 30 september vrij te zijn (voorlopig althans).

  Alvast bedankt.

  Greetz,
  Marnix.

  31-07-2012 om 00:00 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-06-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.After season
  Voila,

  Nu het seizoen gedaan is, is het al afwachten naar het nieuwe seizoen. Het voetbal is nooit ver weg want het EK is momenteel bezig. En als dat gedaan is, begint het voor de eerste elftallen al weer bijna terug.

  Deze week kreeg ik ook te horen dat ik geslaagd ben in mijn trainerscursus UEFA B ! Met 9 op 13 geslaagden, waren we in Tessenderlo een goede lichting, want in Beringen slaagden er slechts 7 van de 21 ! Daaraan is ook te zien dat het geen lachertje is. Gisteren zijn we met zijn allen gaan eten en bowlingen in Balen. We hebben een toffe bende. Met 158 punten in de 2de sessie, kwam ik er als eerste uit, Gunther De Backer won de eerste sessie en den Harry Van Doninck haalde toen zelfs 160 punten. Ook daar zijn we dus profs......Razz

  Op 22 juni is iedereen welkom op ons promotiebal in de kantine. Dit wordt voorafgegaan door de 1ste Algemene Vergadering van het nieuwe seizoen.
  Vorige week was ik te gast op de samenwerkingsmeeting in KVC Westerlo. Daar kwam ik een ex-trainer tegen van Wolfsdonk. Hij vertelde me het volgende : het niveau van de provinciale is niet evenhoog als dat van de gewestelijken in de provincie Antwerpen (zoals ik al aangaf), het is LAGER !!! Man, man toch.....

  Enfin, wij zullen in ons Veerle onze plan wel trekken.

  Daarna volgen voor mij nog 4 dagen muziek in Werchter en gaan onze gasten met vakantie !Very Happy

  I'll keep you in touch !

  Greetz,
  Marnix.

  09-06-2012 om 11:05 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  31-05-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Einde Seizoen !
  Oef ! Eindelijk. Het seizoen 2011-2012 is ten einde. Het heeft weer heel lang geduurd met de uitgestelde matchen en tornooien. Binnen dik 2 uur zijn we al juni. Enne...., op 22 juni is er al de 1ste Algemene Vergadering voor het seizoen 2012-2013 !!  En dit gekoppeld aan ons promotiebal. Geen rust dus, want de voorbereidingen aan het nieuwe seizoen zijn al bezig.

  Voor zij die het nog niet weten....Ons eerste elftal dwong de promotie af en speelt volgend seizoen in 3de provinciale. Alle adrenaline en spanning is daarmee uit mijn lijf, want het was spannend ! But...., we/they did it !! What the f*ck ! Amazing ! Great !

  Voor Westel was het dit seizoen een einde in mineur... Hopelijk kunnen ze vlug terug naar eerste !

  De jeugdvoorbereidingen zijn achter de schermen ook al bezig, maar het echte werk voor hen start pas begin augustus.

  Volgende week ga ik met mijn collega-trainers van de UEFA-cursus feesten ! Naar goede gewoonte sluiten we zo het einde van de cursus af met een diner, bowling, presentaties enz. Onze uitslag hebben we echter nog altijd niet, normaal volgende week....

  Met muziek ben ik ook nog bezig bij mijn rockband (nog steeds zonder naam...) Binnen enkele weken/maanden zullen jullie er misschien live van horen, we'll see.

  Tot de volgende !

  Greetz,
  The Maxtouch.


  31-05-2012 om 22:02 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Welkom op de vernieuwde blogsite !
  Blog als favoriet !

  Verander de wereld, begin bij jezelf ! Het leven is aan de durvers ! Leef vandaag, niet morgen !
  Mijn favorieten
 • KVC Veerle
 • Muse song
 • Foo Fighters song
 • Rammstein song
 • Simple Minds song
 • Green Day song
 • U2 song
 • Doodsklok - Hoe oud word ik ?

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  toonhermans
  www.bloggen.be/toonher


  Archief per week
 • 04/04-10/04 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 27/05-02/06 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 22/11-28/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009

  Zoeken met Google  Welkom op mijn blog!
  Mijn favorieten
 • bloggen.be
 • KVC Veerle

 • Zoeken in blog


  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  belgiumkayakvisser
  www.bloggen.be/belgium
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  nobile
  www.bloggen.be/nobile
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  verhoeven
  www.bloggen.be/verhoev
  Blog als favoriet !

  Een interessant adres?

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  applenieuws
  www.bloggen.be/appleni
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  liefdenetwerk
  www.bloggen.be/liefden
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  happytogether
  www.bloggen.be/happyto
  Mijn favorieten
 • bloggen.be

 • Willekeurig Bloggen.be Blogs
  rina_en_luc
  www.bloggen.be/rina_en
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  domeinen
  www.bloggen.be/domeine
  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!