Inhoud blog
 • U17 - U16 maart-april 2016
 • Maart 2016
 • Matchen U17 weekend 27-28 februari 2016
 • U16 : VV Laakdal - Punt-Larum
 • Weekendmatchen U17-U16 17-18 oktober 2015
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Blog als favoriet !
  Foto
  Over mijzelf
  Ik ben Marnix Exelmans, en gebruik soms ook wel de schuilnaam The Maxtouch.
  Ik ben een man en woon in Schoot-Tessenderlo (België) en mijn beroep is Directeur/Editieverantw. Regio Diest-Tessenderlo bij RMG..
  Ik ben geboren op 21/08/1968 en ben nu dus 52 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Sport (+/- alle sporten), muziek (zanger, Rammstein, Green Day, Simple Minds, U2, Muse, Foo Fighters..
  Gediplomeerd trainer UEFA B.
  Dropbox

  Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.  Nieuws Sportwereld
 • Het kleine België blijft meespelen op de estafette: “We peppen elkaar op”
 • ROBA-coach Wim De Roover: “Eindelijk weer in groep trainen”
 • Italiaanse volleybalclub Perugia ontslaat Vital Heynen
 • 17-jarige Leuvenaar Ferre Reggers trekt naar Maaseik: “Een beetje een stap in het onbekende”
 • NBA-ster Luka Doncic verbolgen over mysterieuze straf: “Ik weet echt niet wat er gebeurde”
 • LeBron James en zijn LA Lakers lijken in sukkelstraatje zonder einde te zitten: “Wie heeft die zever uitgevonden?”
 • Serge Crevecoeur ontslagen bij Gravelines
 • Maximaal 5000 fans welkom bij finales van Roland Garros
 • Ex-nummer één Simona Halep verwacht lastige match tegen Elise Mertens in Madrid: “Het wordt een echte strijd”
 • Ruben Bemelmans verliest in eerste ronde van Challenger Biella van 17-jarige wildcard

  Trainingen : Dinsdag van 18.00u tot 19.25u en donderdag van 18.00u tot 19.25u

  Categorieën
  Categorieën
  Categorieën
  U16-U17 VV Laakdal
  Jullie info-site !
  13-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kon beter...
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Vandaag speeden we op het kunstgras van en tegen Houtvenne. We waren maar met 9 (één reserve), want Ben moest met mama weg. Nochtans was dit juist hét terrein voor Ben en hadden we met hem erbij meer offensief overwicht gehad, want net nu was ook Rune als keeper aangeduid... Bovendien was het geen kleine plein, dus konden we 2 wissels gebruiken, maar soit. Ondanks het feit dat de thuisploeg het gewoon is om op dergelijk terrein te spelen, zag ik hierin toch geen verschil. Het is wel "anders" voetballen. We maakten vandaag met momenten weer té weinig gebruik van het terrein en probeerden té weinig te voetballen.

  Ik heb de indruk dat we de laatste weken té weinig uitgaan van onze eigen sterkte, maar ook dat we het qua inzet en fysiek niet meer zo nauw nemen. Het wordt tijd dat we ons terug laten gelden, want er heerst wat gelatenheid in de groep. Daar leg ik bij mij ook wel een beetje de schuld, doordat de trainingsarbeid de laatste maand en half niet meer geweest is wat ze was, omwille van mijn halsstarrige en weerbarstige knie. Al heb ik mijn best gedaan om het zo min mogelijk te laten voelen, het is niet hetzelfde en dat voel en zie ik en ik denk onze gasten ook. Een ganse week met de groep kunnen werken en praten is anders dan dat het door deze omstandigheden nu liep. Dit is geen verwijt naar mijn vervangers toe, bijlange niet, maar ik zie en voel dit de laatste weken aan het team. Om goed voetbal te spelen, moeten alle meespelende parameters positief zijn : de speler, trainer, weer, goesting, positie, tegenstand, omstandigheden, terrein, trainingen, moraal enz.

  Niet dat het nu zo dramatisch was, maar het kon beter. Ook werden er weer vele kansen gemist. Als ik de verhouding kansen zien, denk ik dat het ongeveer 4-8 was, en de Houtvenne-kansen kwamen dan nog meestal door foutjes van onszelf... Maar je weet, in voetbal tellen enkel de doelpunten en dat stond op het einde op 1-1, al werd er afgefloten op het moment dat de 1-2 in doel ging getrapt worden ! (Bestaat er zo geen ongeschreven regel dat er niet wordt afgefloten in een "hete" aanval ?) Och, ik maakte het zelf enkele jaren geleden mee in Oevel. De laatste minuut krijgen wij (veteranen Veerle), de bal en gaan met zijn drieën in de tegenaanval : de Brizze, Krikke en ikzelf met zijn 3 alleen naar de keeper en op het moment dat de pas wordt gegeven aan de speler die hem gewoon moet binnentrappen, bij een 0-0 stand, fluit -de ook al gepensioneerde Hr. Rens- af ! Mochten de d'Onofrio's en Bayats in ons toen zijn bovengekomen, wast kot te klein ! Maar wij brave Veerle-zielen legden ons er bij neer. Het kan ook niet anders hé. Enfin, sportief is anders.

  Nu ja, onze gasten hebben gedaan wat ze konden, maar op zo'n snel en egaal terrein word je ook wel wijzer over waar nog goed op moet getraind worden. Oa : rust aan de bal (controle, kijken, inspelen), inzet en duelkracht, inspelen en aannemen van de bal, balcontrole op hoge en half-hoge ballen, inlopen op goede passen/voorzetten, positiespel, weten wat te doen in welke situatie enz. Nog genoeg dus.... Het vreet aan mezelf dat ik hier niet direct kan op inspelen, maar het zal zeker nog gebeuren. Hou er alvast rekening mee, dat het seizoen eigenaardig gaat eindigen en dat het lang zal duren. We spelen volgende week thuis tegen Oosterzonen, de week erna terug tegen Houtvenne (2 keer thuis dus).

  Dan is het Paasweekend en heb in de wandelgangen al iets horen vliegen over een tornooi in Herselt (za-ma), maar weet nog niets concreet. Dan zijn we 10/4 en spelen we terug tegen Oosterzonen om vervolgens terug thuis te eindigen tegen St. Vorst op 17 april. Daarna hebben we de "mei-tornooien". Dan normaal 2 maanden rust, en de voorbereiding van onze nieuwe 2de jaars U11-preminiemen is alweer een feit.

  Tot maandag, allez ttz., waar, wanneer en wie gaat trainen, laat ik jullie nog weten.....

  PS : Door mijn knieproblemen is de nieuwe website van Kvc Veerle ook wat uitgesteld, want ik wil dat alles 100% in orde is tegen de lancering. Geen half werk hé..., maar het komt. Er staat nu al een voorlopige "werk-homepage" op : www.kvcveerle.be

  Tot de volgende,

  De Max-slappe-touch.

  13-03-2010 om 15:56 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  11-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik word zot !
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Ja, ik word zot, en de zelfmoordneigingen nemen toe...., nadat ik woensdag voor mijn 4de keer naar de kine ging voor mijn knie, vertelde die me dat hij de massages moest stoppen wegens te dikke, ontstoken en niet meer werkbare knie....Ik moest terug contact opnemen met hospitaal, want dit was geen doen. Vandaag in Diest bij chirurg kunnen langsgaan : één spuit links in de knie en één rechts. Volgens mij doet het afkappen van mijn been minder pijn dan die spuiten !! Godverdomme man ! Ook opnieuw foto's genomen. Na mijn bezoek kon ik praktisch niet meer gaan. Mijn knie was..., kapot. Terug de krukken erbij nemen en minstens 10 dagen rusten, ijs en pijnstillers/ontstekingsremmers. Dinsdag terug voor uitslag van bloedtest en bloed en vocht uit de knie. Dan eventueel nog een nmr-scan en als het negatief blijft...., ge gaat het ni geloven...., terug operatie. Denk dus 2x na voor je nog achter een bureau kruipt.... Een kniestoot kan kwalijke gevolgen hebben.... Wordt dus nogmaals vervolgd...

  Vandaar ook de trainingsafgelasting van vandaag...

  Vandaag volgen de eindgesprekken met de spelers van de eerste ploeg. Dinsdag hebben 2 nieuwe offensieve krachten getekend voor volgend seizoen en we zijn nog met enkele spelers in onderhandeling. Maar..., veel gaan er niet bijkomen hoor. (max 4 à 5).

  Tot zaterdag ! 8.27u Vinea Veerle, match Houtvenne om 9.30u.

  Zij die nu stillaan aan het sterven zijn, groeten u....

  The Max-f*cking-knee-touch.

  11-03-2010 om 23:26 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle-St. Dimpna
  Zaterdag speelden we tegen Bart Goor-ploeg St. Dimpna. Die gasten vlogen er meteen serieus in, en ondanks het feit dat ik tegen mijn mannen had gezegd om direct met tempo de match in handen te nemen, deden de bezoekers het. Na 1' stond het al 0-1....Nu we wakker geschoten waren herstelde het evenwicht zich, maar supervoetbal legden we zaterdag toch niet op de mat. De tegenstrever liet niet echt mooi voetbal toe, het was ook weer koud, maar we speelden teveel op een hoop. De ruimte van het veld goed benutten is weer een opdracht voor de toekomst. De wedstrijd eindigde uiteindelijk op 5-2 winst, maar het spel kon dus beter. Ook onze doelmannen van dienst (Seppe en Ben), hadden veel meer werk dan we gewend zijn.

  Maandag hebben we nog eens op terrein getraind en geoefend op de lange bal en wat sprintjes met hindernis en passing links en rechts.
  Donderdag gewoon terug training.

  Zaterdag spelen we op kunstgras in Houvenne om 9.30u.

  Ondertussen ga ik al zonder krukken, maar veel vooruitgang zit er niet echt in. Vandaag kan ik amper nog gaan en de knie is terug dikker. Gisteren nog op controle geweest bij de verzekeringsarts, en die trok ook al grote ogen.... Hoelang gaat da spel nog duren ?

  Tot de volgende !
  greetz,
  The Maxtouch.

  09-03-2010 om 13:05 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Welkom op de vernieuwde blogsite !
  Blog als favoriet !

  Verander de wereld, begin bij jezelf ! Het leven is aan de durvers ! Leef vandaag, niet morgen !
  Mijn favorieten
 • KVC Veerle
 • Muse song
 • Foo Fighters song
 • Rammstein song
 • Simple Minds song
 • Green Day song
 • U2 song
 • Doodsklok - Hoe oud word ik ?

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  liesjetoenoverlevenlevenwerd
  www.bloggen.be/liesjet


  Archief per week
 • 04/04-10/04 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 27/05-02/06 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 22/11-28/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009

  Zoeken met Google  Welkom op mijn blog!
  Mijn favorieten
 • bloggen.be
 • KVC Veerle

 • Zoeken in blog


  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  opiniepeiling
  www.bloggen.be/opiniep
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  miekemot
  www.bloggen.be/miekemo
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  tlissewegenartje
  www.bloggen.be/tlissew
  Blog als favoriet !

  Een interessant adres?

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  weerdienst
  www.bloggen.be/weerdie
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  cullinair
  www.bloggen.be/cullina
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  liesjetoenoverlevenlevenwerd
  www.bloggen.be/liesjet
  Mijn favorieten
 • bloggen.be

 • Willekeurig Bloggen.be Blogs
  tilloenk
  www.bloggen.be/tilloen
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  joggerke
  www.bloggen.be/joggerk
  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!