Inhoud blog
 • U17 - U16 maart-april 2016
 • Maart 2016
 • Matchen U17 weekend 27-28 februari 2016
 • U16 : VV Laakdal - Punt-Larum
 • Weekendmatchen U17-U16 17-18 oktober 2015
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Blog als favoriet !
  Foto
  Over mijzelf
  Ik ben Marnix Exelmans, en gebruik soms ook wel de schuilnaam The Maxtouch.
  Ik ben een man en woon in Schoot-Tessenderlo (België) en mijn beroep is Directeur/Editieverantw. Regio Diest-Tessenderlo bij RMG..
  Ik ben geboren op 21/08/1968 en ben nu dus 52 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Sport (+/- alle sporten), muziek (zanger, Rammstein, Green Day, Simple Minds, U2, Muse, Foo Fighters..
  Gediplomeerd trainer UEFA B.
  Dropbox

  Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.  Nieuws Sportwereld
 • Oppermachtige Tom Pidcock klopt Mathieu van der Poel in Wereldbeker mountainbike in Novo Mesto
 • Christian Benteke zet EK-kandidatuur alweer kracht bij met nieuwe goal voor Crystal Palace
 • AA Gent walst over tien man van KV Oostende en komt na ruime zege aan de leiding in Europe play-offs
 • Edward Theuns de beste in Hongarije, eindzege voor Australiër Howson
 • Jasper De Buyst eerste Belgische opgever, Lotto-Soudal plots nog maar met vijf in koers
 • Napoli houdt kansen op Champions League gaaf na zege bij Fiorentina
 • VIDEO. Mohoric valt zwaar, Sloveen moet de strijd staken
 • Renners van Alpecin - Fenix hebben er zin in: “Schudden met die bus”
 • Remco Evenepoel voor de start van eerste officiële bergrit: “Het ideale scenario? Samen met Bernal finishen”
 • ZULTE WAREGEM. Essevee versterkt zich met David Hubert

  Trainingen : Dinsdag van 18.00u tot 19.25u en donderdag van 18.00u tot 19.25u

  Categorieën
  Categorieën
  Categorieën
  U16-U17 VV Laakdal
  Jullie info-site !
  09-05-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Einde seizoen
  Hier nog eens nieuws van het bloggenfront ! 14 dagen geleden had ik een lange bloggentekst ingegeven met allerhande info, matchverslagen enz.  Had er een uur aan gewerkt en op het moment van het online plaatsen, was plots alles weg door weet-ik-veel welk technisch probleem. Ik had geen tijd meer om opnieuw te beginnen, vandaar de achterstand.

  Bovendien heb ik -wanneer niet...- weer een aantal hectische weken achter mij, met de UEFA B-examens, waar ik weken voor heb moeten blokken.
  Na de praktijk waren dat nog 8 theorie-examens (oa : sportfysiologie, trainingsmethodiek, toegepaste trainingsmethodiek, multimedia, communicatie, spelwetten, correctietraining op basis van videofragment, trainingspsychologie en coaching, doelwachtersopleiding en trainingsopbouw) op 2 maandagen. Bij deze ben ik er voorlopig van verlost, want als ik niet direct slaag, wacht me nog een herexamen. En als ik van de videofragment correctietraining niet slaag, is het helemaal gedaan, want geen herkansing hiervoor....

  Ik kan je verzekeren..., als je van plan bent om deze licentie te behalen (dan moet je eerst wel een C en B licentie behaald hebben), dan moet je serieus wat bokes eten en bijna een jaar uw kl**** afwringen om goed te eindigen. 8 theorie-examens, 1 praktijkexamen, 4 logboeken, elke week op computer gemaakte trainingen, scouting, enz. Het is écht wel veel en lastig en ik zou zeggen..."bezint voor je eraan begint...".

  Swat, we zullen wel zien wat de uitslag wordt. Ik heb er een vrij goed gevoel bij, maar dat zegt altijd niets.

  Het seizoen is bij deze zowat ten einde. Eindelijk, want met de uitgestelde matchen leek er bijna geen einde aan te komen.

  De drie laatste matchen van het seizoen waren niet van de minste. In Houtvenne gingen onze spelers moedig in de strijd ten onder, maar had er op het einde meer ingezeten. 5-2 werd het, maar het had 7' voor het einde nog 4-3 kunnen staan ! Enfin, er stond bij hen een gast in de ploeg, die bij de juniors of reserven niet zou misstaan....

  In Wezel, onze laatste match op verplaatsing gingen we met 1-2 winnen en speelden we een goede match. We kwamen tegen de gang van het spel in, 1-0 achter, want we hadden al enkele kansen laten liggen. We onthouden hier vooral de wereld-winning-goal van Ilian, die na een dieptepas van Ben, de diepte inloopt, vertrekkende op zijn eigen helft, een sprint richting doel trekt, waarbij de 2 centrale verdedigers hem niet konden volgen, en vanop zo'n 18m de bal rechts voorbij de uitkomende keeper in de winkelhaak trapt.

  De laatste match was thuis tegen Berg en Dal. Zij hebben bijna allemaal (9) tweedejaars in de ploeg en dat jaar en soms bijna 2 jaar kan je niet wegcijferen. Maar onze mannen speelden goed mee en de match was evenwichtig. Na een kwartier kwam Berg en Dal via een duidelijk off-side doelpunt op voorsprong en zo bleef het tot de rust. 0-1.

  De tweede helft bleven beide teams aan elkaar gewaagd en toen Jasper een rij werd opgeschoven, zorgde die meteen voor de assist van de 1-1 die aan de tweede paal werd binnengekopt door Michiel. Het bleef 1-1 tot 9' van het einde. Doordat we de kleine Ali vooraan té goed opvingen, kwam het nummer 11 (precies een junior, want 1.80m groot of zo leek het toch), gevaarlijk voor de dag. Hij mag op 3 minuten tijd 2 keer te makkelijk op rechts doorgaan en evenveel keren scoren. 1-3 en match dus gespeeld. Een minuut voor affluiten kan Berg en Dal na wat gerommel in de 16m, de overdreven 1-4 op het bord zetten.

  Toch een goede eindeseizoensprestatie van onze gasten.

  Daarmee zit het competitievoetbal er op en volgen er nog 2 tornooien : Voormiddag 17 mei bij ons thuis en vrijdagavond, 18u op 26 mei bij onze buren van St. Vorst. Dan mag de riem er volledig af voor dik 2 maanden. En dan begint het spelleke weer opnieuw !

  Voor ons, U13, een ramp want geen volk genoeg ! Als alles blijft zoals het nu is, hebben we 11 man. Hoe komt dit ?
  Jill gaat naar het vrouwenteam van SK Lierse (Sieglinde ook, maar zij werd U15), en Benjamin gaat naar Wolfsdonk. Aangezien er 6 tweedejaars overgaan naar de U15 en we dit seizoen met 16 waren is dat 16-6 = 10 - Ben en Jill is 8. Er komen slechts 3 U11 over, waardoor we dus net met 11 zijn, waarvan 2 keepers....

  Hoe we dat moeten oplossen is voor mij een raadsel. We hebben een samenwerkingsverband met St. Vorst, dus misschien kunnen zij ons wat helpen, want zij spelen op zaterdag en wij op zondag. Maar ideaal is anders natuurlijk.

  Spijtig, want we hebben een goed voetballende groep. En als eerstejaars (10), hebben we het in ons eerste miniemenjaar goed gedaan. We eindigden 7de en speelden vooral tegen de toppers heel goed. En dan te weten dat we een gans seizoen zonder spits speelden !! Daardoor werd onze verdediger (later wat doorgeschoven naar het middenveld) Tuur Van Doren de topscoorder met 12 doelpunten. Ilian Exelmans werd de productiefste speler met 8 doelpunten en 21 assists, is 29 dus. Verder scoorden Seppe, Arthur S. en Marin elk 10 keer en gaf Arthur D. het tweede meeste assists, 9. Verdedigend was Jill weer top en mag ze nu het niveau in Lierse gaan verhogen samen met Sieglinde (die ook in de provinciale selectie zit). Jasper was een brok beton achteraan, Yarni kon overal wat overweg, Jan maakte net als Michiel veel progressie, Brent was bijna altijd als eerste op de training, in Seppe G. schuilt ook een goede keeper, Ben kwam de laatste matchen op niveau, Seppe D.keepte een contant seizoen, Jarne rukte regelmatig op en staat altijd stevig op zijn poten,  Je ziet dat in onze groep kwaliteit zit.

  In de jaren dat ik deze bende train, zijn er al heel wat spelers die hogerop kunnen gaan zijn : Kenzo (Westerlo), Jarne (Thes), Rune (Geel-Meerhout), Jill (Lierse), Sieglinde (Lierse). En dit nationaal of provinciaal. Dat is mooi voor hen, maar uiteraard steeds een aderlating voor de club en voor mijn team.

  Als spelers hogerop kunnen gaan (als ze gevraagd worden) of willen gaan (uit eigen wil), heb ik er weinig problemen mee. Iemand die hogerop wil (en evt. ook kan), die moet je steunen, al vind ik dat ze meestal nog te jong zijn. Spelers die om andere redenen de club verlaten en op het zelfde niveau of lager gaan spelen vind ik onbegrijpelijk en jammer. Spelers die na hun (hoger) avontuur om één of andere reden niet bij die club kunnen blijven, ontvangen we met open armen. Helaas, de eer is dikwijls te groot om terug te keren naar hun moederclub en dan gaat men elders. Een jammerlijke zaak, maar het is spijtig genoeg de realiteit.

  Stel dat al onze ex-Veerle-spelers samen U13 zouden spelen, je zou nogal wat zien ! Want dan moet je Kieran Daems er ook nog bijnemen (Westerlo, Dessel, Lierse, Westerlo). Deze kampioenenploeg zou nogal gensters slaan. Titel, provinciale bekers, tornooiwinst. Man, man, man..., helaas het is niet zo.

  Enfin, het is wat het is en daar kan ik weinig aan veranderen. Het meest frustrerende voor mezelf is wel dat je spelers een zo goed mogelijke opleiding gaat geven. Je voor jezelf de lat ook steeds hoger legt (UEFA-diploma) aangevuld met tal van scholingen ivm techniektraining en dat je dan de spelers ziet verdwijnen.... Leuk natuurlijk als je ziet dat spelers hogerop kunnen gaan en ik wens ze het allerbeste ! Maar bij je eigen ploeg en club blijft de leegte achter.... Zelf kon ik ook hogerop en op verschillende plaatsen trainer worden (oa. KVC Westerlo), van reserven tot U8, zowel nationaal als provinciaal, maar ik laat mijn ploeg niet zomaar in de steek. Ik hoop dat we een oplossing kunnen vinden, zodat we met voldoende spelers aan de competitie kunnen beginnen. U13-spelers ter land, jullie zijn dus allen welkom !!!

  Onze ploeg speelt op ons tornooi in de voormiddag om 10u tegen Booischot en om 11.20u tegen Keiberg. Telkens 2x 15'. Booischot is de kampioen in de zaterdagreeks van St. Vorst en dit zijn allemaal gasten van 2 meter hebben ze mij verteld..... Ikzelf ga ook nog een poging wagen en speel normaal met het UEFA B-team mee in 2 partijtjes van 6 tegen 6. Dat zal tussen 15u en 16u zijn.

  Iedereen is welkom op ons tornooi en vanaf 17u is het frit met vlees (ipv barbecue vorig jaar), gezellig samenzijn en samen het glas heffen op het voorbije seizoen met discobar.
  Er volgen asap nog briefjes voor de ouders om te zien met hoeveel jullie dan komen.

  Ons eerste elftal speelt de eindronde nog voor promotie naar 3de ! Nu donderdag, 10 mei, spelen ze om 19u thuis tegen Zoerle. Dan de terugmatch op zondag 13 mei in Zoerle. Als ze daar als winnaar uitkomen, moeten ze tegen Halle of Heffen. Ze spelen dan met ons jeugdtornooi thuis !! Maar zover is het uiteraard nog niet...

  Aan (Bob was het geloof ik, van Berg en Dal) : bij deze is dat nu weer terug ok hé....

  Voila, weer nen helen boterham !

  Greetz,
  Marnix.

  09-05-2012 om 11:14 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Welkom op de vernieuwde blogsite !
  Blog als favoriet !

  Verander de wereld, begin bij jezelf ! Het leven is aan de durvers ! Leef vandaag, niet morgen !
  Mijn favorieten
 • KVC Veerle
 • Muse song
 • Foo Fighters song
 • Rammstein song
 • Simple Minds song
 • Green Day song
 • U2 song
 • Doodsklok - Hoe oud word ik ?

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  capello1968
  www.bloggen.be/capello


  Archief per week
 • 04/04-10/04 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 27/05-02/06 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 22/11-28/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009

  Zoeken met Google  Welkom op mijn blog!
  Mijn favorieten
 • bloggen.be
 • KVC Veerle

 • Zoeken in blog


  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  malebabe13
  www.bloggen.be/malebab
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  chihuahualiefhebber
  www.bloggen.be/chihuah
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  netwerk
  www.bloggen.be/netwerk
  Blog als favoriet !

  Een interessant adres?

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  muntenverzamelen
  www.bloggen.be/muntenv
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  dannyrome
  www.bloggen.be/dannyro
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  hooikoortsinfo
  www.bloggen.be/hooikoo
  Mijn favorieten
 • bloggen.be

 • Willekeurig Bloggen.be Blogs
  levensmoeilijkheden
  www.bloggen.be/levensm
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  gameplezier
  www.bloggen.be/gameple
  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!