Inhoud blog
 • U17 - U16 maart-april 2016
 • Maart 2016
 • Matchen U17 weekend 27-28 februari 2016
 • U16 : VV Laakdal - Punt-Larum
 • Weekendmatchen U17-U16 17-18 oktober 2015
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Blog als favoriet !
  Foto
  Over mijzelf
  Ik ben Marnix Exelmans, en gebruik soms ook wel de schuilnaam The Maxtouch.
  Ik ben een man en woon in Schoot-Tessenderlo (België) en mijn beroep is Directeur/Editieverantw. Regio Diest-Tessenderlo bij RMG..
  Ik ben geboren op 21/08/1968 en ben nu dus 52 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Sport (+/- alle sporten), muziek (zanger, Rammstein, Green Day, Simple Minds, U2, Muse, Foo Fighters..
  Gediplomeerd trainer UEFA B.
  Dropbox

  Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.  Nieuws Sportwereld
 • KV Mechelen grijpt opnieuw de leiding in Europe play-offs en telt Standard helemaal uit met vlotte zege
 • Bernal showt op de grindwegen van Campo Felice dat hij dé topfavoriet is, Evenepoel nu tweede op 15 seconden
 • Egan Bernal zeer blij met eerste ritzege in grote ronde en roze trui: “Ik heb hier veel voor opgeofferd”
 • ZULTE WAREGEM. Geen contractverlenging voor Damien Marcq
 • Oppermachtige Tom Pidcock klopt Mathieu van der Poel in Wereldbeker mountainbike in Novo Mesto
 • Christian Benteke zet EK-kandidatuur alweer kracht bij met nieuwe goal voor Crystal Palace
 • AA Gent walst over tien man van KV Oostende en komt na ruime zege aan de leiding in Europe play-offs
 • Edward Theuns de beste in Hongarije, eindzege voor Australiër Howson
 • Jasper De Buyst eerste Belgische opgever, Lotto-Soudal plots nog maar met vijf in koers
 • Napoli houdt kansen op Champions League gaaf na zege bij Fiorentina

  Trainingen : Dinsdag van 18.00u tot 19.25u en donderdag van 18.00u tot 19.25u

  Categorieën
  Categorieën
  Categorieën
  U16-U17 VV Laakdal
  Jullie info-site !
  13-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.What's next ?
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Hallo iedereen,

  Ik ben terug van niet lang weggeweest ! Na het gebraggel in mijne knie gisteren, ben ik terug thuis, al ben ik van 12u tot 22u weggeweest op visite bij nonkel ziekenhuis. Ik heb alles op de monitor mee kunnen volgen. Imposant, je kniezicht binnenin ! Er werd nog een scheur in de meniscus vastgesteld, rondzwevende urinezuurkristallen, aangetaste kruisbanden, maar voor de rest was alles ok.... Vies, zo'n verdoving van uw been. Ze smeten mijn been omhoog en ik wist niet eens dat het het mijne was !!! Scary !

  Enfin, wat revalidatie betreft, hebben ze mij tot 22 maart gegeven. Da kan toch ni, dat ik ni vlugger ter been ben hé.... De moment dat ik 2-benig mij iets of wat kan voortbewegen, vlieg ik er weer in ! Administratief is dat al van nu, maar in-the-field zal het nog wat afwachten zijn... Ik hoop dat het beursaandeel van Roularta nu niet zakt..., ge stoot uw been ook niet expres tegen nen buro hé. Nen ambtenaar zal in zijn tempo zoiets ni vlug aan de hand hebben, maar ik natuurlijk in alle hevigheid wel !

  Wat de trainingen betreft, kan ik nog niet veel zeggen. Maar...., mocht het niet lukken de eerste weken, mogen tijdelijke stand-ins zich altijd melden.

  Bye the way : volgende zaterdag 20 februari, spelen we thuis tegen Berg en Dal, om 11.15u ter vervanging van de forfaitmatch tegen Booischot.

  Ik heb net de kalender van de bond bekeken ivm de uitgestelde wedstrijden. Daaruit blijkt dat de matchen tegen Ezaart en Ramsel (uit) en Oevel (thuis), niet meer gespeeld worden. Dat betekent op 17 april de laatste seizoenswedstrijd thuis tegen Stand. Vorst.

  Tot de volgende !

  The Maxtouch.

  13-02-2010 om 16:20 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle-Ezaart en varia
  De voetbal voor dit weekend is afgelast ! Dan zitten we meteen aan nummer 6 ! Het seizoen duurt voor de jeugd sowieso tot en met 30 april. Dus normaal is 24/4 de laatste speeldag. Aangezien 20 maart normaal de laatste match was, gaan we eens verdertellen hé : 27/7 + 3/4 + 10/4 + 17/4 + 24/4... Dat zijn er 5, dus 1 match wordt er wellicht niet meer gespeeld, tenzij overeenkomst tussen ploegen.

  Binnen precies 1 uur beginnen ze aan mijn gehavende knie in Geel, zodat ze er wellicht nog gehavender gaat uitzien erna.

  Voor de trainingen van volgende week, laat ik nog iets weten. (als ik er sevens niet inblijf natuurlijk....)

  Tot de volgende !
  The M aaah xtouch.

  12-02-2010 om 11:26 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knie miserie - winter miserie
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Miserie, miserie, de winter blijft in het land, de 4de winterprik is weer uitgedeeld, tis niet te geloven. Of we zaterdag voetballen is nog de vraag, maar 2 weken geleden voetbalden we ook al in de sneeuw en de bond is nu ook weer niet geneigd om nog af te lassen, gezien er al 5 wedstrijden zijn afgelast. We zullen het morgen of zaterdag weten.

  Ondertussen ben ik vandaag terug op kniecontrole geweest en daar kreeg ik geen goed nieuws...., morgen om 12.30u moet ik binnen voor een knie-operatie ! Een spuit in mijn rug, 3 inboringen in mijn knie...., dat beloofd ! Ze gaan tussen de 30 en 90 minuten liggen braggelen in mijn knie. Als men de juiste diagnose kan stellen en meteen er ook de oplossingen voor vindt, en het valt allemaal mee, dan ben ik morgenavond terug thuis.
  Indien niet zo goed, moet ik daarblijven ! Ik hou jullie op de hoogte omtrent de eventuele voetbalregelingen van onze gasten die naar Ezaart moeten. Niets mag lijden onder het feit dat mijn knie onnozel doet.

  Ik hoop dat ik iedereen zaterdag kan zien (tenzij het afgelast wordt), dan is het een goed teken, anders dus niet.....

  Ik wens mezelf veel sterkte en hoop dat de chirurg dat niet voor de eerste keer doet....

  2010....., een fijn jaarbegin !

  Greetz,
  The operation Maxtouch

  11-02-2010 om 22:26 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  10-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze week !
  Dag 7 van mijn knieperikelen. Het gaat voorlopig niet de goede kant uit...., mijn knie is opnieuw dik (wellicht terug vocht in) en ik kan er weer niet op gaan. De pijn is wel veel minder. Morgen terug voor controle en wellicht weer een rendez-vous met meneer spuit. Ik hoop dat die ellende vlug achter de rug is, want ik ben het kotsbeu. Zeker als je gewoon bent om te werken en te leven tegen 200km/u en nu moet stilstaan. Mijn lichaam weet niet wat er gebeurt..., het vertoont afkickverschijnselen en ik wordt er pissig van ! Mocht ik nu een bloemzak geweest zijn, die ganse uren boeken leest in zijn zetel of tv kijkt, tzou niet veel verandering zijn, maar ik spring, sprint, vlieg de ganse dag en dan is dat wel iets anders. Mijn stress-gehalte zakt wel wat, maar het denken aan de grote inhaalbeweging die ik moet doen, de problemen die ik nu allemaal nog moet oplossen enz. zorgen ervoor dat die terug stijgt ! Enfin, we zullen het maar positief bekijken zeker. Er zijn ergere dingen in het leven....

  Morgen gewoon training, door mij of iemand anders, ik weet het op dit moment nog niet. Normaal weten jullie dat morgenmiddag.

  Ik begin stillaan een ander idee te krijgen over 2010...., ik ben gisteren niet kunnen gaan snookeren (terwijl ik individueel goed scoorde en hoog geclasseerd stond), en heb dus geen punten kunnen verdienen. Gelukkig heeft mijn vervanger het goed gedaan, want de ploeg is gewonnen. Maar, we hebben net te horen gehad dat ons clublokaal (Baalhof), met onmiddellijke ingang zijn deuren sluit !!! Lost het weeral maar op hé ! Miserie, miserie...., f*cking 2010.... Maar..., we hebben nog 10 maanden en half om het nog naar positief om te turnen ! Keep thinking positive !

  PS : Als jullie niet weten wat doen, Baalhof snookerclub heeft zijn jaarlijkse eetdag nu zaterdag 13 februari in zaal 't Goor (naast de kerk) in Engsbergen (Tessenderlo). Mosselen, kipfilet, vispanneke, vidée, het is er allemaal, zowel 's middags als 's avonds ! De zaak is dan wel dicht, de snookerclub bestaat nog....

  Tot de volgende.

  Greetz,
  The Max-kreupel-touch.

  10-02-2010 om 10:46 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-02-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle-Netezonen
  Onze gasten zijn er weer tegenaan gegaan. Netezonen viel wat té licht uit voor onze jongens (en meisje), zodat iedereen vandaag in verschillende posities heeft kunnen spelen. De verdedigers werden aanvallers of middenvelders en andersom. In zulke wedstrijden moeten we dat doen. Want het gaat in de eerste plaats over leren voetballen en niet om zoveel mogelijk te scoren. Zo kan iedereen eens ondervinden hoe het voetballen is op een andere plaats op het terrein. Ik moet zeggen, onze spelers kunnen zowat op alle posities uit de voeten. Een écht vaste plaats is pas voor in de toekomst ! De spitsen van nu zijn misschien de verdedigers van morgen en de verdedigers van morgen worden misschien nog spits. Het kan nog alle kanten uit.
  De match zelf was éénrichtingsverkeer. Onze goalies van dienst (Yarni en Ilian), hadden niet veel werk en het scoren bij ons ging vlot. Einduitslag : 16-3, nog zo'n ouwerwetse score van vorig jaar....

  Volgende zaterdag moeten we tegen Ezaart om 13u. 12u Vinea dus.

  Vandaag geen training (owv. trainersbeen in gips). Donderdag normaal terug wel. (hoop ik toch)

  Ben vandaag nog naar hospitaal geweest. Gips er afgedaan, 2 spuiten in de knie gekregen (amaai !) om het vocht er uit te halen en terug ingepakt. Knie was ontstoken. (Geen gips meer). Ik moet het nu nog rustig aan doen, maar mag voorzichtig op mijn rechterbeen proberen te stappen. Al zit daar niet veel kracht in en kan ik het nog niet plooien. Maar..., er is verbetering in zicht ! Ook de pijn is afgenomen, twerd tijd. Tegen volgend weekend ben ik normaal weer de oude !

  Gisteren won ons eerste elftal voor de derde keer op rij een Laakdalse derby. Nadat Netezonen en Excelsior Vorst al werden geklopt, ging ook Standaard Vorst voor de bijl ! 0-1 ! We rukken weer een plaats op in de stand (8ste) en staan samen met Oevel eerste in de laatste periode.
  Volgende week is het tegen dat Oevel thuis. Dat belooft !

  Tot de volgende.
  Greetz,
  The Maxtouch.

  08-02-2010 om 14:53 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Welkom op de vernieuwde blogsite !
  Blog als favoriet !

  Verander de wereld, begin bij jezelf ! Het leven is aan de durvers ! Leef vandaag, niet morgen !
  Mijn favorieten
 • KVC Veerle
 • Muse song
 • Foo Fighters song
 • Rammstein song
 • Simple Minds song
 • Green Day song
 • U2 song
 • Doodsklok - Hoe oud word ik ?

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  aantwaarrepe
  www.bloggen.be/aantwaa


  Archief per week
 • 04/04-10/04 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 27/05-02/06 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 22/11-28/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009

  Zoeken met Google  Welkom op mijn blog!
  Mijn favorieten
 • bloggen.be
 • KVC Veerle

 • Zoeken in blog


  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  tilloenk
  www.bloggen.be/tilloen
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  nieuwsmedia
  www.bloggen.be/nieuwsm
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  weesgegroetmaria
  www.bloggen.be/weesgeg
  Blog als favoriet !

  Een interessant adres?

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  fashioncats
  www.bloggen.be/fashion
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  movie
  www.bloggen.be/movie
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  de_rode_willem
  www.bloggen.be/de_rode
  Mijn favorieten
 • bloggen.be

 • Willekeurig Bloggen.be Blogs
  voetstappertje
  www.bloggen.be/voetsta
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  winelabeltheekserge3
  www.bloggen.be/winelab
  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!