Inhoud blog
  • U17 - U16 maart-april 2016
  • Maart 2016
  • Matchen U17 weekend 27-28 februari 2016
  • U16 : VV Laakdal - Punt-Larum
  • Weekendmatchen U17-U16 17-18 oktober 2015
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Blog als favoriet !
    Foto
    Over mijzelf
    Ik ben Marnix Exelmans, en gebruik soms ook wel de schuilnaam The Maxtouch.
    Ik ben een man en woon in Schoot-Tessenderlo (België) en mijn beroep is Directeur/Editieverantw. Regio Diest-Tessenderlo bij RMG..
    Ik ben geboren op 21/08/1968 en ben nu dus 55 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Sport (+/- alle sporten), muziek (zanger, Rammstein, Green Day, Simple Minds, U2, Muse, Foo Fighters..
    Gediplomeerd trainer UEFA B.
    Dropbox

    Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.



    {TITEL_VRIJE_ZONE}

    Trainingen : Dinsdag van 18.00u tot 19.25u en donderdag van 18.00u tot 19.25u

    Categorieën
    Categorieën
    Categorieën
    U16-U17 VV Laakdal
    Jullie info-site !
    12-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miserie
    Beste spelers, ouders en lezers van deze blog,

    Man, man, man, .....miserie, miserie ! Vrijdagavond even goeiedag gaan zeggen op bierfeesten en al bierkaart gekocht voor zaterdag, want dan zou ik vanalles gaan proeven. Tegen 21u stekende pijn in mijn zij, even later erger en erger, tegen 23.30u niet meer uit te houden en naar spoed. Testen van hier tot in China, platgespoten met pijnstillers, de nacht doorgebracht in slaapzaal, naast luidroepende patiënt die met de moto gevallen was..., man man. Het enige wat de pijn wat verzachtte, was de heel vriendelijke verpleegster..., enfin hier zit ik nu, nog niet wetende hoe kapot het vanbinnen is. Dat het iets met mijn darmen te maken heeft, daar moet ik geen dokter voor zijn, maar wat het allemaal is weet dus nog niemand. De specialist waagde zelf enkele gokjes : ontstoken maag, darmen, pancreas met misschien ook zweren, nierstenen.... iets in die richting..., dat stress er niet vreemd aan is weet mijn gat ook al (That's part of the jobsss). Dat het zeer doet weet ik wel..., elke diepe zucht of inademing, bezorgd me een messteek in mijn zij..., normaal overleef je niet het aantal steken dat ik al gehad heb als het écht moest zijn.... Maar soit, mijn miserie is niet zo erg. De gevolgen vind ik erger. Hoelang zit ik hier ? Wat met onze gasten , Trainingen enz ? Ik probeer van hieruit wel iets te regelen en laat het jullie nog weten. Maar bij deze toch al mijn excuses voor de spijtige omstandigheden die zich nu voordoen. Geef toe, ik had een beter moment kunnen uitkiezen ! Stralende zon bij 25 à 30 graden, zalig ! Bierfeesten, voetbal, noem maar op ! Maar er zijn ergere dingen in de wereld, dus alles is te relativeren.
    Wat mij betreft, das nog zo erg niet, wél de gevolgen... Hoelang zit ik hier nog, trainingen ? matchen ? Noem maar op ! De training gaat door op maandag om 19u, want Nick is er en normaal en ook Ludo van de U15, zodat dat zou moeten lukken samen. Dinsdag speelt de eerste ploeg voor de beker van Laakdal in St. Vorst tegen Netezonen en daar hoop ik dan ook terug bij te zijn...., dan ist half oogst, den donderdag hoop ik onze gasten te kunnen trainen, vrijdag was er ook iets, maar ik weet niet meer wat en zaterdag wachten de Foo Fighters op mij in Pukkelpop !! Ik wacht er al 2 jaar op !! Dat is natuurlijk allemaal in het beste geval, want ge weet, in een hopitaal als men ni direct iets vindt....., dan blijft ge hier.... en nog, en nog, en nog langer.... Ik hoop van niet, maar ben ook wel een realist...

    Enfin, we zien wel wat het wordt. Alleen bij deze nog eens één van mijn favoriete spreuken : "Leef nu, en niet later !!", en die steekt terug de kop op in zo'n penibele situaties....

    Aan de spelers : vergeten jullie de steekkaart niet in te vullen ? Ik heb er al 3. (Dat is ook een vorm van discipline hé...) Je moet ze wel pas meebrengen als ik er terug ben.

    Meer nieuws volgt nog via deze site en per sms.

    Tot (hopelijk) de volgende !

    Groetjes,
    Marnix, vanuit de "gevangenis".

    12-08-2012 om 20:59 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede training
    Vandaag de 2de training gehad. We hebben het iets snediger aangepakt en ik denk dat onze mannen nu iets meer moe waren dan dinsdag....,
    Thibeau was er nu ook bij, Winter verwachten we vanaf volgende week. De "nieuweling", eigenlijk een U15, heeft met de U15 meegetraind.
    Seebe (eerstejaars), die de 2 trainingen al meedeed, doet het schitterend. Hij moet niet onderdoen voor de rest en bewees zelfs al de snelste sprinter te zijn van het pak, hij pakte al 2x goud, Ilian 2x zilver en vervolgens Tuur met brons... Goe bezig ! Thibeau was nog wat onwennig voor zijn eerste training, maar hij is pas terug uit Egypte, dus dat komt nog wel. Als volgende week Winter er bij komt, dan zijn we compleet..., met 11.

    Mag ik aan iedereen vragen om zijn "steekkaart" in te vullen en de eerstvolgende training mee te brengen, zoals Arthur en Tuur dat vandaag al gedaan keurig gedaan hebben.
    Volgende week trainen we wellicht op maandag zelfde uur, of op dinsdag, maar dan vanaf 17u. Ik laat het nog weten. De geplande oefenmatch gaat volgende week alleszins niet door.

    Maar er volgt nog wel iets hoor. Hetzij tegen St. Vorst, hetzij tegen de U15, we zien wel.

    Naast de Belgische medaillewinnaars op de spelen, wens ik hierbij Hans Van Alphen proficiat met zijn 4de plek in de tienkamp !
    Tot de volgende !

    PS : Als er iemand een synthesizerspeler of speelster voor een rockband kent, gelieve het me dan door te geven !! Wij, bende muzikanten zoeken nog iemand die ons kan joinen !

    Greetz,
    Marnix.

    10-08-2012 om 00:41 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste trainingen
    Voila,

    De eerste training zit er op, we waren met de U13 met 9. De nieuweling die zou komen is niet komen opdagen en ook twee eerstejaars waren er nog niet, alleen Seebe al wel.

    Vandaag, donderdag trainen we voor de tweede keer in het nieuwe seizoen.

    Iedere aanwezige kreeg ondertussen een informatiebundel mee voor het nieuwe seizoen. Zoals sommigen al hadden gezien, start de competitie een week vroeger dan voorzien. Want start was normaal het weekend van 8 en 9 september. De bond heeft dit nu met een week vervroegd en we starten nu samen met de eerste elftallen in het weekend van 1 en 2 september dus al !! Voor de rest lijkt me alles duidelijk.

    Iedereen moet zijn steekkaart invullen en afgeven, zodat we daar ook weer up-to-date zijn.

    Vrijdag, zaterdag en zondag kondigt het goede weer zich aan !! Super voor de "Bierfeesten" van de basket op het marktplein in Veerle, want er zal weer wat afgezo....., euh gedronken worden !!

    Volgende week gaan de trainingen misschien op andere dagen door, en is er misschien een vriendenmatch, maar dat horen jullie dan nog.

    Gisteren zijn ook de debutantjes gestart. Ik heb hen de eerste training gegeven, want Nico gaat ze normaal verder begeleiden. Ze waren maar liefst met...., 16 !!!

    Meer nieuws volgt nog !!

    Greetz,
    Marnix.

    09-08-2012 om 00:00 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seizoen 2012-2013


    Hallo,

    Ik ben zelf juist terug uit zonvakantie.  In Egypte schijnt de zon namelijk altijd. Zo'n 45° in de schaduw, heerlijk... De vakantie voor de jeugd is halfweg en het nieuwe seizoen staat voor de deur. Volgende week, de eerste week van augustus, starten de trainingen voor het nieuwe seizoen. Ik geef de juiste dag en uur nog door, en meer info volgt nog.

    Dat het een heel moeilijk seizoen gaat worden, is ondertussen al wel duidelijk, aangezien we in het beste geval maar over 11 spelers beschikken, waarvan 2 doelmannen. (Thibeau kan evt ook wel eens meevoetballen). De tweedejaars zijn nu kadetten/U15 geworden en onze eerstejaars zijn nu allemaal tweedejaars. Er komen 3 spelers over van de U11 en worden dus eerstejaars miniemen. Het zijn : Winter Lodewijckx, Seebe Van Herck en Thibeau Lemmens. Ikzelf heb verwoede pogingen gedaan voor samenwerkingen, uitleningen, aantrekken van nieuwe spelers enz, maar heb  geen extra spelers kunnen bijtoveren....Bij potentiële spelers, zowel die nog niet voetballen, als spelers die elders voetballen, bij trainers, clubs, clubbesturen enz werd geïnformeerd, maar helaas...

    Ik heb door mijn goede contacten, wel afspraken kunnen maken met St. Vorst (bestuur) ivm het wekelijks uitlenen van spelers. Zij spelen immers op zaterdag en wij op zondag. Hiervoor heb ik al een aantal keren samengezeten, maar de definitieve invulling moet nog gebeuren alsook de goodwill van de Vorst-ouders hiervoor.

    In dit geval (als onze gasten wekelijks massaal aanwezig zijn), kunnen we fatsoenlijk de competitie aanvatten met voldoende spelers.

    Het is de bedoeling om wekelijks 2 Vorst-spelers in een beurtrol met ons te laten meedoen, eventueel aangevuld met nog één U11. Dan beschikken we altijd over tussen de 11 en de 14 spelers en kan ons seizoen toch nog fatsoenlijk verlopen. Voor de Vorst-spelers -als ze allemaal in de beurtrol deelnemen-, is dit maar eens om de anderhalve à 2 maanden dat een speler moet meedoen. Voorlopig heeft onze reeks L U13 nog maar 12 ploegen, maar er kunnen er nog bijkomen.

    Meer samenwerking (wat jeugdopleiding betreft) staat op de rol, maar later meer daarover.

    Meer info volgt nog spoedig !!

    PS : Mag ik vragen aan de spelers die nog een truitje en broekje hebben van vorig seizoen, om dit op de club binnen te brengen.
    (oa. Benjamin, Sieglinde, Arthur S., maar ook nog enkele anderen, kijk het zelf even na, maar het zijn degenen die de laatste en/of voorlaatste tornooimatch niet hebben meegedaan, zijnde in Veerle en in St. Vorst in mei.). Zo geraken alle voetbalstellen terug compleet.

    De competitie in 1ste nationale is al begonnen, in 2de klasse (Westerlo), start dit op 22 augustus (met Westerlo-Oudenaarde, de promovendus van 3de klasse tegen de daler uit 1ste klasse). In 3de provinciale start Veerle uit tegen Oelegem op 2 september en wijzelf, de U13, starten op zondag 9 september om 10u in en tegen Herenthout. Daarna thuis op 16 september tegen Zammel en vervolgens naar Heist od Berg om daarna op 23 en 30 september vrij te zijn (voorlopig althans).

    Alvast bedankt.

    Greetz,
    Marnix.

    31-07-2012 om 00:00 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.After season
    Voila,

    Nu het seizoen gedaan is, is het al afwachten naar het nieuwe seizoen. Het voetbal is nooit ver weg want het EK is momenteel bezig. En als dat gedaan is, begint het voor de eerste elftallen al weer bijna terug.

    Deze week kreeg ik ook te horen dat ik geslaagd ben in mijn trainerscursus UEFA B ! Met 9 op 13 geslaagden, waren we in Tessenderlo een goede lichting, want in Beringen slaagden er slechts 7 van de 21 ! Daaraan is ook te zien dat het geen lachertje is. Gisteren zijn we met zijn allen gaan eten en bowlingen in Balen. We hebben een toffe bende. Met 158 punten in de 2de sessie, kwam ik er als eerste uit, Gunther De Backer won de eerste sessie en den Harry Van Doninck haalde toen zelfs 160 punten. Ook daar zijn we dus profs......Razz

    Op 22 juni is iedereen welkom op ons promotiebal in de kantine. Dit wordt voorafgegaan door de 1ste Algemene Vergadering van het nieuwe seizoen.
    Vorige week was ik te gast op de samenwerkingsmeeting in KVC Westerlo. Daar kwam ik een ex-trainer tegen van Wolfsdonk. Hij vertelde me het volgende : het niveau van de provinciale is niet evenhoog als dat van de gewestelijken in de provincie Antwerpen (zoals ik al aangaf), het is LAGER !!! Man, man toch.....

    Enfin, wij zullen in ons Veerle onze plan wel trekken.

    Daarna volgen voor mij nog 4 dagen muziek in Werchter en gaan onze gasten met vakantie !Very Happy

    I'll keep you in touch !

    Greetz,
    Marnix.

    09-06-2012 om 11:05 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Einde Seizoen !
    Oef ! Eindelijk. Het seizoen 2011-2012 is ten einde. Het heeft weer heel lang geduurd met de uitgestelde matchen en tornooien. Binnen dik 2 uur zijn we al juni. Enne...., op 22 juni is er al de 1ste Algemene Vergadering voor het seizoen 2012-2013 !!  En dit gekoppeld aan ons promotiebal. Geen rust dus, want de voorbereidingen aan het nieuwe seizoen zijn al bezig.

    Voor zij die het nog niet weten....Ons eerste elftal dwong de promotie af en speelt volgend seizoen in 3de provinciale. Alle adrenaline en spanning is daarmee uit mijn lijf, want het was spannend ! But...., we/they did it !! What the f*ck ! Amazing ! Great !

    Voor Westel was het dit seizoen een einde in mineur... Hopelijk kunnen ze vlug terug naar eerste !

    De jeugdvoorbereidingen zijn achter de schermen ook al bezig, maar het echte werk voor hen start pas begin augustus.

    Volgende week ga ik met mijn collega-trainers van de UEFA-cursus feesten ! Naar goede gewoonte sluiten we zo het einde van de cursus af met een diner, bowling, presentaties enz. Onze uitslag hebben we echter nog altijd niet, normaal volgende week....

    Met muziek ben ik ook nog bezig bij mijn rockband (nog steeds zonder naam...) Binnen enkele weken/maanden zullen jullie er misschien live van horen, we'll see.

    Tot de volgende !

    Greetz,
    The Maxtouch.


    31-05-2012 om 22:02 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-05-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Einde seizoen
    Hier nog eens nieuws van het bloggenfront ! 14 dagen geleden had ik een lange bloggentekst ingegeven met allerhande info, matchverslagen enz.  Had er een uur aan gewerkt en op het moment van het online plaatsen, was plots alles weg door weet-ik-veel welk technisch probleem. Ik had geen tijd meer om opnieuw te beginnen, vandaar de achterstand.

    Bovendien heb ik -wanneer niet...- weer een aantal hectische weken achter mij, met de UEFA B-examens, waar ik weken voor heb moeten blokken.
    Na de praktijk waren dat nog 8 theorie-examens (oa : sportfysiologie, trainingsmethodiek, toegepaste trainingsmethodiek, multimedia, communicatie, spelwetten, correctietraining op basis van videofragment, trainingspsychologie en coaching, doelwachtersopleiding en trainingsopbouw) op 2 maandagen. Bij deze ben ik er voorlopig van verlost, want als ik niet direct slaag, wacht me nog een herexamen. En als ik van de videofragment correctietraining niet slaag, is het helemaal gedaan, want geen herkansing hiervoor....

    Ik kan je verzekeren..., als je van plan bent om deze licentie te behalen (dan moet je eerst wel een C en B licentie behaald hebben), dan moet je serieus wat bokes eten en bijna een jaar uw kl**** afwringen om goed te eindigen. 8 theorie-examens, 1 praktijkexamen, 4 logboeken, elke week op computer gemaakte trainingen, scouting, enz. Het is écht wel veel en lastig en ik zou zeggen..."bezint voor je eraan begint...".

    Swat, we zullen wel zien wat de uitslag wordt. Ik heb er een vrij goed gevoel bij, maar dat zegt altijd niets.

    Het seizoen is bij deze zowat ten einde. Eindelijk, want met de uitgestelde matchen leek er bijna geen einde aan te komen.

    De drie laatste matchen van het seizoen waren niet van de minste. In Houtvenne gingen onze spelers moedig in de strijd ten onder, maar had er op het einde meer ingezeten. 5-2 werd het, maar het had 7' voor het einde nog 4-3 kunnen staan ! Enfin, er stond bij hen een gast in de ploeg, die bij de juniors of reserven niet zou misstaan....

    In Wezel, onze laatste match op verplaatsing gingen we met 1-2 winnen en speelden we een goede match. We kwamen tegen de gang van het spel in, 1-0 achter, want we hadden al enkele kansen laten liggen. We onthouden hier vooral de wereld-winning-goal van Ilian, die na een dieptepas van Ben, de diepte inloopt, vertrekkende op zijn eigen helft, een sprint richting doel trekt, waarbij de 2 centrale verdedigers hem niet konden volgen, en vanop zo'n 18m de bal rechts voorbij de uitkomende keeper in de winkelhaak trapt.

    De laatste match was thuis tegen Berg en Dal. Zij hebben bijna allemaal (9) tweedejaars in de ploeg en dat jaar en soms bijna 2 jaar kan je niet wegcijferen. Maar onze mannen speelden goed mee en de match was evenwichtig. Na een kwartier kwam Berg en Dal via een duidelijk off-side doelpunt op voorsprong en zo bleef het tot de rust. 0-1.

    De tweede helft bleven beide teams aan elkaar gewaagd en toen Jasper een rij werd opgeschoven, zorgde die meteen voor de assist van de 1-1 die aan de tweede paal werd binnengekopt door Michiel. Het bleef 1-1 tot 9' van het einde. Doordat we de kleine Ali vooraan té goed opvingen, kwam het nummer 11 (precies een junior, want 1.80m groot of zo leek het toch), gevaarlijk voor de dag. Hij mag op 3 minuten tijd 2 keer te makkelijk op rechts doorgaan en evenveel keren scoren. 1-3 en match dus gespeeld. Een minuut voor affluiten kan Berg en Dal na wat gerommel in de 16m, de overdreven 1-4 op het bord zetten.

    Toch een goede eindeseizoensprestatie van onze gasten.

    Daarmee zit het competitievoetbal er op en volgen er nog 2 tornooien : Voormiddag 17 mei bij ons thuis en vrijdagavond, 18u op 26 mei bij onze buren van St. Vorst. Dan mag de riem er volledig af voor dik 2 maanden. En dan begint het spelleke weer opnieuw !

    Voor ons, U13, een ramp want geen volk genoeg ! Als alles blijft zoals het nu is, hebben we 11 man. Hoe komt dit ?
    Jill gaat naar het vrouwenteam van SK Lierse (Sieglinde ook, maar zij werd U15), en Benjamin gaat naar Wolfsdonk. Aangezien er 6 tweedejaars overgaan naar de U15 en we dit seizoen met 16 waren is dat 16-6 = 10 - Ben en Jill is 8. Er komen slechts 3 U11 over, waardoor we dus net met 11 zijn, waarvan 2 keepers....

    Hoe we dat moeten oplossen is voor mij een raadsel. We hebben een samenwerkingsverband met St. Vorst, dus misschien kunnen zij ons wat helpen, want zij spelen op zaterdag en wij op zondag. Maar ideaal is anders natuurlijk.

    Spijtig, want we hebben een goed voetballende groep. En als eerstejaars (10), hebben we het in ons eerste miniemenjaar goed gedaan. We eindigden 7de en speelden vooral tegen de toppers heel goed. En dan te weten dat we een gans seizoen zonder spits speelden !! Daardoor werd onze verdediger (later wat doorgeschoven naar het middenveld) Tuur Van Doren de topscoorder met 12 doelpunten. Ilian Exelmans werd de productiefste speler met 8 doelpunten en 21 assists, is 29 dus. Verder scoorden Seppe, Arthur S. en Marin elk 10 keer en gaf Arthur D. het tweede meeste assists, 9. Verdedigend was Jill weer top en mag ze nu het niveau in Lierse gaan verhogen samen met Sieglinde (die ook in de provinciale selectie zit). Jasper was een brok beton achteraan, Yarni kon overal wat overweg, Jan maakte net als Michiel veel progressie, Brent was bijna altijd als eerste op de training, in Seppe G. schuilt ook een goede keeper, Ben kwam de laatste matchen op niveau, Seppe D.keepte een contant seizoen, Jarne rukte regelmatig op en staat altijd stevig op zijn poten,  Je ziet dat in onze groep kwaliteit zit.

    In de jaren dat ik deze bende train, zijn er al heel wat spelers die hogerop kunnen gaan zijn : Kenzo (Westerlo), Jarne (Thes), Rune (Geel-Meerhout), Jill (Lierse), Sieglinde (Lierse). En dit nationaal of provinciaal. Dat is mooi voor hen, maar uiteraard steeds een aderlating voor de club en voor mijn team.

    Als spelers hogerop kunnen gaan (als ze gevraagd worden) of willen gaan (uit eigen wil), heb ik er weinig problemen mee. Iemand die hogerop wil (en evt. ook kan), die moet je steunen, al vind ik dat ze meestal nog te jong zijn. Spelers die om andere redenen de club verlaten en op het zelfde niveau of lager gaan spelen vind ik onbegrijpelijk en jammer. Spelers die na hun (hoger) avontuur om één of andere reden niet bij die club kunnen blijven, ontvangen we met open armen. Helaas, de eer is dikwijls te groot om terug te keren naar hun moederclub en dan gaat men elders. Een jammerlijke zaak, maar het is spijtig genoeg de realiteit.

    Stel dat al onze ex-Veerle-spelers samen U13 zouden spelen, je zou nogal wat zien ! Want dan moet je Kieran Daems er ook nog bijnemen (Westerlo, Dessel, Lierse, Westerlo). Deze kampioenenploeg zou nogal gensters slaan. Titel, provinciale bekers, tornooiwinst. Man, man, man..., helaas het is niet zo.

    Enfin, het is wat het is en daar kan ik weinig aan veranderen. Het meest frustrerende voor mezelf is wel dat je spelers een zo goed mogelijke opleiding gaat geven. Je voor jezelf de lat ook steeds hoger legt (UEFA-diploma) aangevuld met tal van scholingen ivm techniektraining en dat je dan de spelers ziet verdwijnen.... Leuk natuurlijk als je ziet dat spelers hogerop kunnen gaan en ik wens ze het allerbeste ! Maar bij je eigen ploeg en club blijft de leegte achter.... Zelf kon ik ook hogerop en op verschillende plaatsen trainer worden (oa. KVC Westerlo), van reserven tot U8, zowel nationaal als provinciaal, maar ik laat mijn ploeg niet zomaar in de steek. Ik hoop dat we een oplossing kunnen vinden, zodat we met voldoende spelers aan de competitie kunnen beginnen. U13-spelers ter land, jullie zijn dus allen welkom !!!

    Onze ploeg speelt op ons tornooi in de voormiddag om 10u tegen Booischot en om 11.20u tegen Keiberg. Telkens 2x 15'. Booischot is de kampioen in de zaterdagreeks van St. Vorst en dit zijn allemaal gasten van 2 meter hebben ze mij verteld..... Ikzelf ga ook nog een poging wagen en speel normaal met het UEFA B-team mee in 2 partijtjes van 6 tegen 6. Dat zal tussen 15u en 16u zijn.

    Iedereen is welkom op ons tornooi en vanaf 17u is het frit met vlees (ipv barbecue vorig jaar), gezellig samenzijn en samen het glas heffen op het voorbije seizoen met discobar.
    Er volgen asap nog briefjes voor de ouders om te zien met hoeveel jullie dan komen.

    Ons eerste elftal speelt de eindronde nog voor promotie naar 3de ! Nu donderdag, 10 mei, spelen ze om 19u thuis tegen Zoerle. Dan de terugmatch op zondag 13 mei in Zoerle. Als ze daar als winnaar uitkomen, moeten ze tegen Halle of Heffen. Ze spelen dan met ons jeugdtornooi thuis !! Maar zover is het uiteraard nog niet...

    Aan (Bob was het geloof ik, van Berg en Dal) : bij deze is dat nu weer terug ok hé....

    Voila, weer nen helen boterham !

    Greetz,
    Marnix.

    09-05-2012 om 11:14 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ramsel-Veerle : 0-5
    Ons team moest - nadat de bond de match had verboden op zaterdag -, met een gehandicapte en nieuw samengestelde ploeg op zondagmorgend voetballen in Ramsel. Het plein lag er als een zandbak hard bij en het was maar frisjes. Brent, Jasper, Sepp D, Marin en Ilian moesten de honeurs voor onze ploeg waarnemen. Aangevuld met Anton en Seebe (U11) en daarbij onze buren met Jasper, Wout, Gil, Jari en Sasha. Met 12 dus en wat "vreemden" onder mekaar. Niet makkelijk dus om een team samen te stellen, maar de bond wilde het zo....

    Het was moeilijk voetballen op dit veld, en al in de eerste minuut steekt Ramsel de neus aan het venster en komt het bijna op voorsprong met een schot op de lat. 5 minuten later gaat Anton zijn kans met een ver schot en de bal gaat onderkant lat binnen, 0-1. De match is in evenwicht en veel kansen komen er niet meer. Door het veld waren fraaie combinaties uitgesloten.

    De tweede helft is het weer Anton die op de lat sjot, na 8 minuten spelen en spits Sasha trapt hem in de rebound met een halve omhaal binnen, 0-2. De ietwat verlossende voorsprong was er, want Ramsel beet -ondanks het betere aanvalsspel van Veerle - goed van zich af. Bovendien was het voor ons niet evident om mekaar te vinden... Na 20 minuten is er balverlies van Ramsel en Marin profiteert hiervan om de 0-3 binnen te trappen. Het was nu al Veerle wat de klok sloeg en op het halfuur komt Wout vanop rechts naar doel, en die trapt schuin krachtig de 0-4 binnen. De tijd was om, maar in de 30+2 kopt Anton nog zijn tweede binnen om de eindstand van 0-5 vast te leggen.

    Mooie en verdiende zege van ons onuitgegeven team. We hebben gelukkig de meubelen kunnen redden en geen forfait moeten geven, want bijna de ganse ploeg stond in dienst van meneer pastoor..., met een communiemis...

    Dinsdag geen training, donderdag wel. Zaterdag spelen we een tornooi in Geel-Meerhout en spelen we 3 korte matchen tegen 3 goede ploegen : Zwarte Leeuw,  Exc. Vorst (3de in de zaterdagreeks van St. Vorst) en Beekhoek. 3 matchen van 2x 15'. De eerste start om 12.35u, de laatste om 14.55u. Daarna is er nog de finale ronde. (De eerste van reeks A tegen de eerste van reeks B enz...) Om 16.15u is alles gedaan.

    Dan vieren we Pasen en de week erna trainen we gewoon op dinsdag en donderdag. Zondag gaan we dan naar Houtvenne, de week erna naar Wezel en we sluiten thuis af tegen Berg en Dal. Dat is op 29 april.

    Greetz,
    The Maxtouch.

    02-04-2012 om 11:11 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle-Ramsel en Paasverlof
    Vandaag hebben we met 14 getraind. Jan en Ben waren er niet. Voor de match van Ramsel wordt het echt nog harken voor volk, want de U15 zitten ook krap..., en van Vorst weet ik dat er 2 zeker kunnen, maar van de rest nog niet. M.a.w., Brent, Jasper, Marin en Ilian als veldspelers en Seppe (en mss Jan) als keeper. Dat is dus...5. Misschien Anton er nog bij en heel misschien Marijn. De rest is afwachten op Vorst dus.

    Arthur Daems en Jill Verelst zijn vandaag 12 geworden ! Zij zitten bij meneer pastoor, als we tegen Ramsel moeten....

    Ben, Arthur Schellens en Sieglinde hadden normaal ook gekund, maar zijn op reis in Italië en Frankrijk en Oostenrijk...

    Hoe de trainingen gaan zijn in het paasverlof, laat ik nog weten. Wellicht maar één keer de eerste week, want op zaterdag 7 april (dag voor Pasen) spelen we een tornooi in Geel-Meerhout.

    Daarna zien we wel, maar trainen we wellicht normaal. Er volgen dan nog 3 matchen : Houtvenne, Wezel en Berg en Dal.

    Tot de volgende !

    greetz,
    The Maxtouch.

    29-03-2012 om 22:11 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle-Olmen en info
    Vorige zondag moesten onze mannen en vrouwen het opnemen tegen Olmen. Het was een lenteweertje, maar toch niet écht warm. Al na 1 minuut was het bingo voor ons, toen Marin op links solo doorgaat en de bal mooi in de rechterhoek trapt. Veerle is de betere ploeg en valt het meest aan. Maar in de 11de minuut een tegenaanval van Olmen, waarbij de speler weer veel te makkelijk mag doorlopen en te simpel de 1-1 mag maken. Op het kwartier trapt Tuur op de paal en een minuut later een aanval via Ben op rechts, pas naar Seppe, die alleen op doel afgaat, maar dan naast trapt. We rusten  met 1-1.

    De tweede helft moest beter, want we moesten hier vandaag de winst thuishouden. In de 4de minuut komt de bal bij Marin op links, die kapt naar rechts en trapt mooi de 2-1 binnen. Veerle was nu terug vertrokken en 3 minuten later lost de keeper de bal op corner van Ilian en Tuur tikt binnen, 3-1. Twee minuten later gaat Marin alleen op doel af, trapt dan té stil op doel, maar keeper lost de bal en het staat 4-1, een hattrick van Marin. Het was nu al Veerle wat de klok sloeg en de ene aanval volgde de andere op. Na 12' spelen een aanval op links via Marin, een paar schoten op doel volgen, de bal geraakt er niet in, en dan is er de afvallende bal, die Ben keihard binnenschiet, 5-1. Twee minuten later, corner Ilian, en Tuur kopt hem aan de eerste paal binnen., 6-1. Weer 2 minuten later komt een bal richting doel, de bal valt voor de voeten van Tuur en 7-1. Een minuut later kan Olmen nog eens een tegenaanval opzetten op rechts. Alles mag weer veel te makkelijk en Seppe laat het schot in zijn korte hoek binnen..., het staat 7-2. Een minuut voor tijd is er wat geharrewar voor het Olmense doel en Seppe profiteert om de 8-2 binnen te schieten. Al bij al een mooie en goede prestatie van onze ploeg ! Al mogen die tegengoals in de toekomst niet meer zo makkelijk vallen !

    Tuur en Marin, lukten een hattrick, want scoorden elk 3 keer. Uiteraard ook dankzij het ploegspel.

    Proficiat en op naar de volgende match tegen Ramsel. Dit weekeinde zijn we vrij, want de match tegen Mol hebben wij al gespeeld. Volgend weekend spelen we in Ramsel op ZONDAG, want de bond heeft spelen op zaterdag afgekeurd. Wie er dan speelt ? Niet onze communicanten, want die moeten naar de mis. Er schieten dan nog over : Ilian, Seppe D, Arthur S (als die kan), Sieglinde, Brent, Jasper, Marin, Benjamin en Jan. 7 spelers dus en 2 keepers. Misschien kunnen Anton & Co terug meedoen en anders evt. ook 2 spelers van onze buren, want dat mag met ons "samenwerkingsverband". We zien wel.

    Dinsdag en donderdag gewoon training as usual.

    We hebben deze week 2 keer getraind, vooral op techniek. Traptechniek met wreeftrap en het was zeker niet zwaar omdat we dit weekend dus vrij zijn. Mag al eens hé.

    Na 1 april is het de week er op Pasen (8 april) en geen voetbal, maar op zaterdag 7 april spelen we een match op het paastornooi van Geel-Meerhout. Dan volgde normaal een tornooi op 13 mei in Herentals, maar ik veronderstel dat dat niet lukt met de communiefeesten...., dan is er op donderdag 17 mei ons eigen tornooi in Veerle, met eindeseizoensdrink en food. Op ons eigen tornooi spelen we tegen de NATIONALE  U12 van Geel-Meerhout. De ploeg van Rune Mariën, die aan de kop staan in hun reeks.....

    We spelen dan nog één keer samen op het tornooi van St. Vorst op vrijdagavond 25 mei.

    Dan is het....schluss !! En kunnen we (allez, de spelers toch), relaxen tot begin augustus.

    Greetz,
    The Maxtouch.

    24-03-2012 om 11:58 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag
    Dinsdag was er toch een beetje onverwacht 15 man op de training. Enkel Ben niet. Onze andere "sneeuwklassers" wel en dat geeft vandaag een apart gevoel. Niet alleen bij mij, maar bij alle ouders van De Wijngaard en De Schans, wiens kinderen wél veiling thuiskwamen in tegenstelling tot wat vandaag gebeurde. Ik wordt er stil van....

    Mijn oprechte medeleven aan iedereen. We zullen zondag een minuut stilte in acht nemen, om dit drama te gedenken. Waarom ? Waarom moest dit gebeuren ? We zullen het wellicht nooit weten.

    Donderdag training. Zondag 10u : Veerle-Olmen, 9.12u samenkomst.

    Mvg,
    Marnix.

    14-03-2012 om 21:58 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rauw-Veerle
    We moesten het in Rauw zonder onze sneeuwklasgangers van De Wijngaard doen. Arthur D, Seppe G, Benjamin, Tuur, Michiel waren er dus niet bij en ook Jan niet wegens ziekte. Gelukkig konden onze collega-miniemen van de U15 ons uit de nood helpen, zodat we nog genoeg volk hadden.

    We begonnen goed aan de match. In de 9de minuut mag Ilian een corner trappen. De indraaiende bal raakt nog een verdediger, maar gaat rechtstreeks binnen en het staat al 0-1. Op het kwartier een lange bal van Jill naar Ilian die de rechterflank afloopt en voorzet op Anton, die de 0-2 binnenprikt in de rechterhoek, 0-2. In de 21ste minuut zet Jarne voor vanop links, Anton en Ilian staan voor doel klaar en Anton tikt de 0-3 binnen.

    Drie minuten later weer een Veerle-kans. Na corner van Ilian belandt de bal bij Sieglinde die op de lat trapt, Anton dan nog eens, bal loopt tot tegen de doellijn en wordt weggewerkt tot bij Ilian, die terug voorzet en Anton tikt weer binnen. Helaas, het werd afgekeurd wegens off-side ?

    De tweede helft werd in de ploeg wat geschoven, zodat sommigen eens op een andere positie konden spelen. Het deed er in het begin weinig toe, want onze gasten liepen nog uit tot 0-5. Al in de 2de minuut was er een loopactie van Ilian op rechts, die zet voor op Anton, die de 0-4 op het bord zet. Twee minuten later zet Ilian de bal weer voor doel, Anton trapt maar keeper kan wegwerken. De bal komt bij Arthur Schellens en die tikt de 0-5 binnen. In de 9de minuut van de tweede helft krijgt Anton nog een kopkans, maar de bal wordt op de lijn gered.

    Met nog 20' te spelen zat Veerle op rozen. Maar toen begon het onwaarschijnlijke. Een match eindigt pas als de scheids affluit.... Dat wisten ze bij Veerle nog niet, want ze lieten de teugels wat los en de eerste aanval van Rauw in de 13de minuut was meteen raak als een speler gewoon vrije doorgang krijgt en 1-5. Niet getreurd, we hadden nog marge... Maar twee minuten later weer een Rauw-aanval waar onze gasten op stonden te kijken en 2-5. Het werd al wat warmer, maar nog geen paniek... Weer twee minuten later, mocht de Rauwspits alleen blijven staan, krijgt de bal en schiet hem er in, 3-5. Veerle werd dan weer even wakker en probeerde uit de enthousiaste Rauw-greep te komen, maar Rauw had nu bloed geroken. 6' voor tijd krijgt Rauw een vrije trap. De Veerle-trainer roept de keeper nog toe zich goed te concentreren..., vrije trap binnen... en 4-5.

    Nu werd het echt wel bibberen en de Veerle-trainer zette organisatorisch terug orde op zaken en het gevaar was geweken. Veerle voetbalde weer vooruit en speelde de match zo uit.

    Om te onthouden : een match duurt 2x 30', ongeacht de stand is de match pas gespeeld als de scheids affluit. Iedereen wil eens in het offensief gaan, maar dan zie je wat er kan gebeuren. Bovendien is aanvallen mooi..., maar voor het resultaat is "terugkomen" en mee verdedigen nog mooier !
    Dinsdag en donderdag zullen we hierop extra trainen. Onze sneeuwmannen zijn terug van vandaag, maar uiteraard nog oververmoeid. Zondag is het tegen Olmen thuis. De week erna is het de speeldag die wij al gespeeld hebben tegen Mol en de week daarna moeten we naar Ramsel. Dat is op 1 april en ik heb vernomen dat er dan weer een communiemis is..... Ik heb Ramsel dan ook onmiddellijk gevraagd om de match op zaterdag te spelen. Antwoord volgt.

    Het eerste elftal won in St. Dimpna en staat nu 4de !  De reserven B staan nog steeds eerste na een 2-3 overwinning in Berg en Dal. Papa Yarni speelt hierbij en ikzelf vorige week ook. Normaal moest ik zaterdag ook terug meedoen, maar ik was te ziek. Ikzelf ben nu nog steeds niet 100%. Ik ben nu al meer dan 2 weken op de sukkel. Blijkbaar zijn nu mijn sinussen ontstoken en nog wat...en moet ik rusten en veel medicatie nemen waar op de doos een rond bolletje met een doodskop opstaat en de vermelding "vergif".... Als dat maar goedkomt...

    In de UEFA-cursus zijn we bezig met systeemtrainingen en correctietrainingen. Man man.... We moeten nu bij een match op video de fouten die er gebeuren vaststellen, zeggen wat de oplossing is en er dan een correctietraining op maken... Volgende week woensdag moeten we normaal naar de match Genk-Gent en moeten we daar opdrachten gaan volbrengen. Mijn praktijkexamen is achter de rug, maar die theorieexamens...., dat zijn er een stuk of 6, ni te doen...., enfin we zien wel...

    Tot de volgende !

    Greetz,
    The Maxtouch.

    13-03-2012 om 15:20 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik sta wat achter...
    Nadat ik een week in Tenerife heb gezeten, ben ik niet meer de oude..., sinds 2 weken kamp ik met serieuze gezondheidsproblemen. Eerst griep, daarna hoofdpijn, geen eetlust, moeheid, rillingen warm/koud, ganse nachten wakker liggen, noem maar op... Ik denk dat ik er een virus heb meegenomen, want het is elke dag wel iets...
    Ons team is blijkbaar ook ziek, want de laatste 2 matchen speelden we op flanellen benen ! Tijd om ons dit weekend te herpakken in Rauw, al is dat zonder onze sneeuwklasgangers van de Wijngaard, die in Zwitserland zitten. Sieglinde is nog wat twijfelachtig (verrekking), maar onze vrienden Anton, Marijn en Nick komen ons wat uit de nood helpen. We hebben vrijdag nog eens scherp getraind, want de discipline en inzet moet terugkeren. Ik heb de laatste maanden de teugels wat losser gelaten, maar dat blijkt geen goed idee te zijn geweest, want we staan te slapen op het veld... Geen vuur, inzet, acties, helemaal niets. Het tij moet keren, te beginnen met de zondagmatch in Rauw.

    Tegen Immer Voort, kregen we 3 doelpunten rond de oren en scoorden we zelf niet. Kapel was beter dan ons, en was ook beter dan bij ons thuis, want daar waren wij de betere, ondanks het verlies. Vorig weekend tegen Oevel was het al niet beter. 0-6 rond de oren. Ik hoop dat het bij mijn spelers even zeer deed als bij mij, want dit was een blamage.... Oevel had er een nieuwe bij vooraan, een grote zwarte speler, tleek wel een kadet of scholier... Aan zijn geboortedatum konden we ook zien dat hij voor de meesten van ons 2 jaar ouder was, hij gebruikte zijn lijf dan ook ten volle ipv gewoon te voetballen... Al was hij alleen niet de reden van ons zwak presteren... Jan stond de hele match  in doel, deed een paar goeie reddingen, maar liet ook 3 pakballetjes binnenglippen... Als we dan zelf al moeilijk scoren, wordt het natuurlijk al heel moeilijk...Maar er zijn ook heel wat spelers die onder hun niveau bezig zijn en dat werkt natuurlijk ook niet bevorderlijk.

    Deze week was voor mij een hectische week en dat terwijl ik ziek was..., maandag UEFA-les, dinsdag UEFA-examentraining in Westerlo met nationale jeugd, woensdag repetitie al spatte mijn hoofd bijna uiteen..., donderdag Rammstein in het sportpaleis (gelukkig was mijn kop toen al wat beter of ze hadden mijn hersenen van de muur kunnen schrapen...). Vrijdag hebben we dan getraind. Vandaag moest ik normaal met de reserven B meedoen in Berg en Dal, want die zaten weer krap zoals vorige week toen ik voor het eerst met hen aantrad. (We wonnen toen met 6-0). Deze keer moest ik forfait geven omdat ik dus weer niet op mijn plooi ben... Klierkoorts ? Ik weet niet meer wat ik heb, maar het sleept al 2 weken aan en ik ben het serieus beu, zeker met mijn druk werkschema. Want probeer alle taken maar eens in te vullen als je zo ziek als een hond bent..., UEFA-lessen, trainingen, werk, enz.... Ik moet tegen maandag weer een "speciale" training opmaken, maar ben er nu te ziek voor....

    Morgen dus om 9.30u 's morgens aan de bak tegen en in Rauw en daarna is er onze "eetdag" en de seniorenmatch voor een top 5 plaats : St. Dimpna-Veerle. Ik vrees dat we het niet gaan halen, maar ik hoop dat ik ongelijk krijg....

    Sieglinde presteerde goed met haar selectieteam van de prov. A'pen tegen de prov. Limburg. De Limburgers kregen 9-0 om de oren !!! Zij heeft nu wat last van een verrekking en ik hoop met haar, dat het voor morgen in orde is.

    Normaal is volgende week alles bij het oude : trainingen op di en do. Zondag moeten we dan thuis aan de bak tegen Olmen.

    Tot de volgende !

    Greetz,
    The Max without Touch...

    10-03-2012 om 16:57 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Immer-Voort - Veerle
    Amai, het wordt tijd dat we nog eens voetballen. Als ik goed kan tellen zijn er ondertussen al 6 matchen afgelast. Die worden -in tegenstelling tot vorig jaar- allemaal nog gespeeld ! Daarmee eindigt de competitie pas op....28 april ! (Normaal 4 maart....).

    Zondag spelen we in Immer Voort, waar we revanche moeten nemen voor de onterechte verliesmatch thuis. (Wij de kansen..., zij de goal...).

    Het trainingsritme liep met de vakantie wat in de war en blijkbaar waren er sommigen die niet meer wisten wanneer er training was. Ok, 't was soms nadenken, maar iedereen werd de laatste training (die ik gaf), gebriefd over de trainingsdata.... Donderdag met de U15 van Kris en de week er op op woensdag en vrijdag.

    Sommige spelers gebruiken in de toekomst best een agenda, want neem van mij aan dat geen enkele trainer inzake communicatie er zoveel eieren onder legt...

    Woensdag was er 4 man : Sieglinde, Jasper, Brent en Arthur. Vrijdag was er slechts 9 man : Jill, Sieglinde, Brent, Jasper, Arthur D, Seppe D, Seppe G, Ilian, Marin. Tuur, Jarne, Yarni en Arthur S waren verontschuldigd. Ben zat nog in Engeland.

    Zondag is Arthur Schellens er niet bij. Jarne is terug uit verlof, van de rest (die niet meetrainden) weet ik het niet. Van 10 man zijn we normaal dus zeker. We komen samen aan de Vinea om 9.15u. De match is om 10.30u.

    Morgen (vandaag eigenlijk, want het is al kwart voor 1 's nachts...), gaan de Westelbezoekers van KVC Veerle naar de match Westerlo-KV Mechelen. We komen samen om 19u aan de Vinea. (Sorry voor de verkeerde datum op de meegegeven brief...).

    Ook de eetdagdatum..., moet zijn : zondag 11 maart !!! (En niet 17 maart). Maar dat zag je normaal al aan de kaarten.

    Het overtollige en meestal nachtelijke werk eist soms zijn tol....

    Volgende week dinsdag komt er een derde Seppe meetrainen met ons. Hij komt van Wolfsdonk en wou eens een training meemaken.
    Donderdag trainen we dan ook nog gewoon. De dinsdag daarna (zijnde 6 maart), kan ik de training niet leiden, want heb dan mijn UEFA-B praktijkexamen in KVC Westerlo. (Afhankelijk van het aanvangsuur, kunnen we misschien wel vroeger trainen). Ik laat het jullie nog weten.

    Nu maandag hebben we praktijktraining in Witgoor, waar een mengeling van de A-kern en Reserven wordt getraind door ons. Dat is dus 4de nationale. De trainer hiervan zit ook bij ons als cursist.

    Diezelfde week zoek ik ook nog een oplossing voor de training van donderdag 8 maart, want dan zit ik in Antwerpen voor een rendez-vous met Rammstein. Met mijn nieuwe rockband gaat het ook nog goed, en zitten we aan 20 nummers als playlist. Een naam of website hebben we nog niet..., we kennen mekaar amper, dus nog wat werk aan de winkel. In april vliegen we er voor de eerste maal live in, ergens in Ramsel, geloof ik, op een privé-feest.

    Ook nog vermelden dat onze jonge dames in the picture staan. Jill wordt al 2 jaar het hof gemaakt door SK Lierse en Sieglinde werd opgenomen in de provinciale vrouwenselectie. Zij speelt met die selectie een match tegen de selectie van de provincie Limburg. Dit op woensdag 29 februari in Genk. Proficiat alvast.

    Tot zaterdag en / of zondag !

    PS : Iedereen in kledij !! (gepersonaliseerde training)

    Greetz,
    The Maxtouch.

    25-02-2012 om 14:30 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle-Zammel
    Het was kouder dan verwacht voor de match tegen Zammel. Michiel en Ben waren er niet bij, dus met zijn 14 begonnen we er aan. Het matchbegin begon erg stroef bij Veerle. Veerle was wat aanvallender, maar voor de rest hielden beide teams elkaar in bedwang. Mooi voetbal was het niet, de lijn van de voorbije goeie matchen werd niet echt doorgetrokken. De ruimten werden te slecht benut, de sneeuwklassers voelden de weerbots van hun avontuur, maar ook de niet-sneeuwklassers haalden niet hun hoogste niveau op een uitzondering na... In de 23ste  minuut, niet ver van de rust, kan Veerle dan toch de score openen, Arthur Daems geeft een assist naar Tuur vanop rechts, en die weet de laatste weken de goal staan. Met een knap schot met links, knalt hij de 1-0 vlak naast de paal binnen. De trein was nu vertrokken en 3 minuten voor rusten scoort Seppe de 2-0.
    Een minuut voor tijd, tegenaanval van Zammel en met een hoge lobbal vanop rechts, scoort Zammel de 2-1. Zammel dat goed bezig was en achteraan de deur serieus op slot hield.
    De tweede helft probeerde Veerle wat meer te forceren en na 4 minuten rondt Sieglinde een mooie soloactie af, 3-1. Dan is het weer lang wachten op een vervolg. Zammel beet van zich af en kwam af en toe gevaarlijk uit de hoek, waarbij Seppe één keer een serieuze save nodig had. In de 22' wordt de score toch nog opgedreven wanneer Jarne zich doorzet richting doel en de 4-1 vanuit off-side (?) mag scoren. Diezelfde Jarne scoort 3 minuten later opnieuw, maar dit keer wel voor off-side afgevlagd.

    Onze gasten winnen, maar het liep niet van een leien dakje tegen een stug verdedigend Zammel. Van onze 3 slechtste wedstrijden waren er dat 2 tegen Zammel....., toeval ? Op nummer 1 prijkt nog steeds de match in Herselt om 9u 's morgens.... Daar hebben we ondertussen met de 5-2 van 14 dagen geleden revanche voor genomen.

    Het kan niet alle dagen kermis zijn, maar we moeten streng zijn voor onszelf. Onze sneeuwklassers hadden een klein excuus, want de benen voelden nog zwaar aan...., Jill was wat ziekjes, Ilian vond zijn beste benen niet, Jan was aan het bevriezen in doel, Jarne kreeg pas laat de motor in gang en Yarni geraakte ook niet echt vooruit. Maar ook de niet-sneeuwklassers waren niet allemaal op niveau, al kan je dat van Tuur de laatste weken niet zeggen. Hij steekt in een bloedvorm en is met de 4 doelpunten in de twee laatste matchen ook meteen topschutter met 9 doelpunten. (samen met Arthur S en Seppe G).

    Hopelijk is volgende zondag iedereen terug top, al valt het nog te bezien of er met de Siberische koude en de sneeuw wordt gevoetbald...

    Normaal gingen we vandaag, dinsdag ook trainen, maar de kans wordt kleiner, aangezien het nog heeft bijgesneeuwd en het ijskoud is. De terreinen zullen er ook niet super bijliggen....en de sporthal is -zoals altijd - weer bezet...

    Tot de volgende !
    The Maxtouch.


    31-01-2012 om 10:48 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle-Zammel
    Zondag spelen we thuis tegen Zammel. Wellicht hebben we dan terug volk genoeg... Deze week zijn Ilian, Jarne, Yarni, Jan en Jill nog op sneeuwklassen, en vorige week had Michiel een verkoudheid, Seppe verliet gekwetst de training, Benjamin was nog gekwetst aan de voet en ook Jasper moest na zijn val nog wat op zijn positieven komen. Vandaar dat er vandaag geen training was, zodat iedereen terug fit is tegen donderdag en/of zondag.
    Donderdag training en zondag match.

    De trainer van het 1ste elftal is ook vervangen. Hans Van Doninck is de nieuwe trainer. Ook hier is er miserie. Laenen gestopt, Marco Gielen speelt zondag zijn laatste match, Van de Craen examens, Van Dijck skieën, Versweyveld gekwetst enz....

    Morgenavond ga ik mijn keel nog eens openzetten en ga ik mij onderdompelen in U2, Pearl Jam, Placebo, Green Day, Admiral Freebee, Soulwax, Lenny Kravitz, Snow Patrol, Foo Fighters, Stone Temple Pilots, Radiohead, Queen Of The Stoneage en Wolfmother....

    Als er iemand nog een keyboardspeler moest weten zitten, ge moogt hem of haar doorsturen.

    Tot de volgende.

    The Maxtouch.

    24-01-2012 om 00:00 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training - match Ramsel
    Donderdag 19 januari is het training zonder de "sneeuwklasgangers" Jill, Yarni, Jarne, Ilian en Jan. Ook Benjamin en Jasper zullen er niet bijzijn, want gekwetst. (Ben van zondag en Jasper van dinsdag). 16-7 = 9 spelers op dit moment. Hopelijk geraken we nog aan 11 spelers om zondag te kunnen voetballen.....

    Mvg,
    The Maxtouch.

    19-01-2012 om 09:21 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle-Herselt
    Knappe match van ons team ! En een mooie revanche voor de heenwedstrijd, waar we met 4-1 verloren. 5-2 winst ! Het begon meteen schitterend : Ben loopt op links met de bal, zet strak voor, Tuur controleert de bal en schiet mooi in de hoek binnen. Binnen de eerste minuut staan we 1-0 voor. Maar een match duurt tot het eindsignaal, dus alles was nog mogelijk. In de 10de minuut weer een Veerle-aanval, de bal komt op rechts bij Ilian, die neemt de bal mee en knalt de 2-0 op het bord. Herselt weet niet meteen waar ze het hebben, want Veerle drukte ze op hun eigen helft en ze kwamen amper over de helft. Nog eens 3 minuten later geeft Benjamin zijn tweede assist aan Tuur en die was zondag goed bij schot, want hij tikte de 3-0 binnen. Iets over het kwartier komt Herselt dan toch even piepen, en de Herseltspits loopt richting doel en maakt de 3-1. Onze gasten lieten zich echter niet doen en zetten 5 minuten later weer de puntjes op de i. Tuur komt weer in balbezit en die knalt zijn hattrick binnen ! 4-1 en rust.

    De tweede helft was voetballend iets minder, maar Veerle hield de controle op de wedstrijd. In de 12de minuut mag Herselt nog scoren vanuit duidelijke off-side positie en het staat 4-2. Twee minuten later weer Veerle-druk en met die druk gaat een Herselt-verdediger in de fout en ontzet de bal in eigen doel. 5-2 en meteen de eindstand. Veerle drukte de laatste minuten nog sterk, een hard schot van Jill werd miraculeus door de keeper overgetikt en Yarni trapte nog op de lat, maar de bal ging er niet meer in. Al bij al, een mooi resultaat en de lijn van de Mol-match werd goed doorgetrokken.
    Benjamin deed de tweede helft niet meer mee wegens voetblessure.

    Volgende zondag (indien volk genoeg...), naar Ramsel, dat de zondagmatch niet wou verzetten, zoals aangevraagd. Onze Schans-spelers zijn dan op sneeuwklassen, dus weinig volk...

    Tot de volgende !
    The Maxtouch

    16-01-2012 om 23:41 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KFC Mol - KVC Veerle
    Prachtig resultaat in onze eerste match na de winterstop ! Onze gasten moesten de moeilijke verplaatsing doen naar de ongeslagen leiders van Mol, die naast het feit dat ze spelers hebben die 1 tot 2 jaar ouder zijn dan die van ons, ook goeie spelers in hun rangen tellen. Dat zeggen ook hun uitslagen van de heenronde : 9-1, 1-12, 19-0, 1-4, 9-0, 1-4, 10-1, 9-0, 0-10, 5-1, 0-8, 7-0 overwinningen en één gelijkspel (1-1) tegen de tweede Achter Olen. In dat rijtje staan wij met nipt 1-2 verlies thuis en nipt 3-2 verlies gisteren in Mol. We zijn naast Achter Olen dus de énige ploeg die slechts met 1 doelpunt verschil verloor en de enige ploeg die in één match 2 keer kon tegenscoren !

    Voor ons eigenlijk een "overwinning" dus, want niet de uitslag is in deze jeugdfase van belang, maar het spel van de kinderen, het voetbal, de inzet, de verbetenheid, de efficiëntie, ploeggeest enz. Als we deze lijn kunnen doortrekken, gaan we nog een fantastische terugronde beleven !

    Iedereen heeft zich gisteren getoond, met inzet en karakter. Sommige acteurs van dienst hebben hopelijk ook ingezien dat ze wel degelijk beter voor de dag kunnen komen dan voordien. Sommigen hebben zich getoond, wat nodig was. Nu deze lijn nog doortrekken ! Want...., één zwaluw maakt de lente niet hé !

    Met het weer hadden we wat geluk. Het regende voor en na de match, maar amper tijdens. Het veld was goed bespeelbaar, maar natuurlijk vettig, dat kon niet anders.

    Nadat ik in de tactische bespreking de nadruk had gelegd op de verdedigende taken en het kijken naar ieders man, viel de uitvoering hiervan al binnen de minuut in duigen.... Aanval Mol vanop rechts, speler mag té makkelijk voorzetten en bij de tweede paal staat een Mol-speler alleen te schilderen, om zo het ronde ding in doel te trappen. Niet te geloven ! 1-0 en we waren amper vertrokken...

    Gelukkig waren we nu wakker geschrokken en begonnen we aan de achtervolging. Maar het sterke Mol liet ons amper toe te combineren en het Mol-doel bleek ver weg. Toch kwam de partij wat in evenwicht, al kreeg Mol nog de beste kans op 2-0. Zelf konden we amper een kans afdwingen al was er veel goede wil. Het bleef -raar maar waar- na 30' bij die vroege 1-0. (Mensen die de thuismatch nog herinneren..., toen stonden we binnen de 5 minuten ook 2 goals achter, maar er kwamen er voor Mol toen geen meer bij !)

    De tweede helft trok Veerle ten aanval en in de 8ste minuut komt de bal bij Arthur Schellens en die schiet de gelijkmaker mooi in de rechterhoek binnen. 1-1 en onverhoopt ! Het spel ging nu wat op en af, maar je zag dat Mol nu de gebeten hond was en meteen terug vol ten aanval ging. In de 17de minuut hoekschop Mol, Seppe pakt de bal, maar lost..., in de voeten van een Mol-speler en....bingo, de 2-1 was een feit. Een serieuze domper op de feestvreugde. Even later was er nog een handsbal van Mol in de 16, maar de "vervangscheids" had niets gemerkt...Zes minuten later was de razernij van Mol nog niet uitgewerkt en een Mol-speler mocht soleren langs onze kijkende figuranten en lost een pegel af, overhoeks naar de rechterhoek en 3-1. Match gespeeld, zeg maar. Met nog 7 minuten te gaan, raapte Veerle al zijn moed nog samen en onder impuls van veel gebrul langs de lijnen (wie dat ?), gingen onze spelers nog ten strijde in een battle van alles of niets. Arthur werd tot tweemaal toe na een actie nog gehaakt in de 16, maar geen strafschop.... Jarne, die met krampen op de bank zat, mocht nog invallen op de linkerflank en meteen nam hij die flank voor zijn rekening in een rush naar voren. Hij verliest links van de 16m even het leer, maar herpakt zich en komt terug in balbezit, hij zet laag voor en de goed gevolgde Marin is er als de kippen bij om de bal in de rechterhoek te rammen, 3-2 en nog 5 minuten te gaan !

    Veerle rook nu bloed en bleef aanvallen. Mol wist niet meer waar ze het hadden en bibberde wachtende op het eindfluitsignaal. Nog enkele bijna-kansen, maar de 3-3 lukte net niet. Spijtig, maar al bij al schitterend weerwerk en een mooie uitslag na hard werken.

    Proficiat mannen, en nu de lijn (vooral die van inzet) doortrekken !

    Voor deze week zit het werk er op. Volgende week terug training zoals normaal op dinsdag en donderdag om de zondag erna thuis te spelen tegen Herselt, waartegen we nog iets goed te maken hebben...

    Tot de volgende !

    Greetz,
    The Maxtouch.

    05-01-2012 om 17:47 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KFC Mol - Veerle
    Vandaag, woensdag 4 januari om 19u spelen we met de U13 tegen de leider KFC Mol. Benjamin zit nog in Engeland, Jan is ziek en van Marin heb ik niets meer gehoord of gezien... Jarne is er wél bij, want het is zijn pa die zijn voet verzwikt heeft.... We hebben maandag al als eersten getraind na de winterstop in functie van deze match. Het was heel vettig en de plassen lagen nog op het veld, als dat maar goed komt voor de match, want er wordt nog regen voorspeld. En wie weet wordt de eerste speeldag na de winterstop niet afgelast....

    Iedereen om 17.30u stipt aan de Vinea, in tenue.

    Als Marin niet komt (ik ga hem nog een extra sms sturen), zijn we dus met 13. De ploeg staat nog niet op papier, we zien straks wel...

    Tot de volgende !

    The Maxtouch.

    04-01-2012 om 11:35 geschreven door maxtouch  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)



    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Welkom op de vernieuwde blogsite !
    Blog als favoriet !

    Verander de wereld, begin bij jezelf ! Het leven is aan de durvers ! Leef vandaag, niet morgen !
    Mijn favorieten
  • KVC Veerle
  • Muse song
  • Foo Fighters song
  • Rammstein song
  • Simple Minds song
  • Green Day song
  • U2 song
  • Doodsklok - Hoe oud word ik ?

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    awal
    www.bloggen.be/awal










    Archief per week
  • 04/04-10/04 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 27/05-02/06 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 22/11-28/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009

    Zoeken met Google



    Welkom op mijn blog!
    Mijn favorieten
  • bloggen.be
  • KVC Veerle

  • Zoeken in blog


    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    paypal
    www.bloggen.be/paypal
    Blog als favoriet !

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    werken
    www.bloggen.be/werken
    Blog als favoriet !

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    speedy
    www.bloggen.be/speedy
    Blog als favoriet !

    Een interessant adres?

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    sportnews
    www.bloggen.be/sportne
    Blog als favoriet !

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    kris
    www.bloggen.be/kris
    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    muriel1970
    www.bloggen.be/muriel1
    Mijn favorieten
  • bloggen.be

  • Willekeurig Bloggen.be Blogs
    kris
    www.bloggen.be/kris
    Blog als favoriet !

    Willekeurig Bloggen.be Blogs
    detammeduif
    www.bloggen.be/detamme
    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs