Inhoud blog
 • U17 - U16 maart-april 2016
 • Maart 2016
 • Matchen U17 weekend 27-28 februari 2016
 • U16 : VV Laakdal - Punt-Larum
 • Weekendmatchen U17-U16 17-18 oktober 2015
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Blog als favoriet !
  Foto
  Over mijzelf
  Ik ben Marnix Exelmans, en gebruik soms ook wel de schuilnaam The Maxtouch.
  Ik ben een man en woon in Schoot-Tessenderlo (België) en mijn beroep is Directeur/Editieverantw. Regio Diest-Tessenderlo bij RMG..
  Ik ben geboren op 21/08/1968 en ben nu dus 52 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Sport (+/- alle sporten), muziek (zanger, Rammstein, Green Day, Simple Minds, U2, Muse, Foo Fighters..
  Gediplomeerd trainer UEFA B.
  Dropbox

  Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.  Nieuws Sportwereld
 • Hans Vanwijn blijft met Dijon leider, maar spelersvakbond wil boycot play-offs in Frankrijk
 • Hanne Mestdagh: “We blijven enorm voorzichtig”
 • Red Flames boeken zuinige zege in oefenduel tegen Luxemburg
 • Fransen Nicolas Mahut en Pierre-Hugues Herbert winnen dubbelspel Roland Garros
 • Deense teamarts doet relaas van EK-drama Christian Eriksen: “Plots was zijn polsslag weg”
 • En nu de sportieve dreun? “Christian Eriksen is een paar minuten gestorven, kans is klein dat hij ooit nog zal voetballen”
 • Marco van Basten, maker van het mooiste EK-doelpunt ooit: “Met een goeie enkel maak ik die goal wellicht niet”
 • Engeland begint straks met de op één na jongste kern aan het EK: Three Lions rekenen op hun welpjes
 • Remco Evenepoel groeit naar beste niveau in Baloise Belgium Tour: “Het gevoel is super positief, de power zit er opnieuw in”
 • SJOTCAST EK. Eerst de tranen, dan het eerbetoon aan Eriksen: “Lukaku was vooral groots na zijn goal”

  Trainingen : Dinsdag van 18.00u tot 19.25u en donderdag van 18.00u tot 19.25u

  Categorieën
  Categorieën
  Categorieën
  U16-U17 VV Laakdal
  Jullie info-site !
  14-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdagtraining 13 september
  Zondag boekten we winst met onze onuitgegeven en beperkte kern. Zaterdag moest ik zelf nog eens in de arena aantreden met de Reserven B. We wonnen onze match met 6-2 en ik kwam er zonder kleerscheuren vanaf. Meteen kreeg ik wel een tweede selectie voor de verplaatsing van nu zaterdag naar Putte.... Euh..., was ik niet gestopt ?

  Woensdag weer naar cursus geweest - theorie en praktijk - over trainingsmethodes gegeven door Joost Desender (Club Brugge). Er was veel volk in Westel. Deze "clinic" was van 18.30u tot 22.15u.
  Donderdag trainden we weer, en we waren op onze 4 gekwetsten na, voltallig met 8 man ! We hebben een lange opwarming gedaan met lichaamsoefeningen, gevolgd door matchvormen en oefeningen. Bij sommigen zie ik al beterschap qua lopen, voetballen en conditie. Nu zondag hebben we nog eens pech..., we hebben al 4 gekwetsten : Seebe (knie), Arthur (arm), Ilian (pees) en Jarne (lies). Daarnaast kan ook Seppe niet meedoen (reis). Dat wil zeggen : 7 spelers, waarvan 2 keepers, dus eigenlijk 6 veldspelers. Van de U11 komen er normaal zeker 4 man (misschien zelfs 5). Van Vorst normaal 1, maar ik hoop op 2 of 3...

  Na deze match in Heist od Berg, hebben we 2 zondagen vrij. Voor ons komt dat goed uit, want dan kan iedereen verder herstellen en hoop ik voltallig te zijn tegen de volgende match op 7 oktober.

  Aan alle spelers : verzorg jullie !! Tegen volgende trainingen : iedereen brengt drank mee naar de training (enkel water of sportdrank !), zodat we -in het kader van blessurepreventie- voor, tijdens en na de training ons voldoende kunnen bevochtigen.

  Samenkomst voor de match van zondag om 11u in Heist : Vinea om 9.30u.

  Tot dan ! Ook de gekwetsten zie ik graag meegaan ! Kwestie van teambuilding en supporteren !

  Greetz,
  The Maxtouch.

  14-09-2012 om 09:38 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle-Zammel
  Zondag speelden we voor het eerst thuis en ons team had nog maar eens grote kopzorgen. Naast Arthur, Ilian en Seebe was ook Jarne gekwetst... Jarne probeerde nog even, maar helaas. Van Vorst kwam niemand, ook zij zaten zaterdag krap met juist 11 man. Zij die wilden meedoen met ons hadden zelf last van kwetsuren, de rest weet ik niet maar wellicht niet veel zin om ons verder te helpen.... Ik had voor alle zekerheid dan maar 4 preminiemen gevraagd : Jef, Ferre, Cis en Thibo.

  De match kon niet beter beginnen, want na 2 minuten bezorgde Ferre met een solorun op doel voor de 1-0. Onze preminiem stak er al meteen eentje binnen, schitterend ! Op het kwartier kwam Zammel langszij op corner en dus 1-1. Net voor rusten perstte Seppe er een solo uit en het stond 2-1. Aan onze U11-spelers was -op hun gestalte na- amper te zien dat ze 2 jaar jonger zijn en nog maar op een half veld spelen ! Toch gingen we rusten met 2-2, want als Zammel in de tegenaanval uitbrak, scoorden zij meteen.

  De tweede helft was 4' bezig als Zammel de 2-3 uit off-side mag scoren...(ik twijfelde zelf eerst, maar de spelers waren formeel !) Maar een minuut later was gerechtigheid geschied en op voorzet van Seppe scoorde Yarni de 3-3. Nu ging Veerle door op hun elan en bestookten ze het Zammel-doel waar Steurs-junior in doel stond (papa was vroeger keeper in Veerle). Twee minuten na de 3-3 gaat een fel zwoegende Ferre op links door tot tegen de keeper en de bal devieert nog via een Zammelspeler in doel. 4-3. Veerle bleef nu drukken en toen kwam het Cis-moment... Na Ferre, de kleinste speler op de plein, maar wat een inzet, longen, acties..., ni te doen en dan nog preminiem ! In de 20ste minuut pas van Tuur, Cis gaat er solo vandoor op links, niemand die hem kan volgen, nog een dribbel en dan beheerst als een Messi afwerken !! Klasse ! 5-3 en eindstand stond vast al scoorden we vlak erna nog via Seppe, maar die werd - onbegrijpelijk- afgekeurd. Het zij zo, maar onze gasten speelden een goede match en onze U11-helpers waren outstanding ! Ook achteraan, waar Jef en Thibo de boel goed afsloten. Bovendien konden we niet wisselen, want maar net met 11 na uitvallen van Jarne.

  Een pluim voor iedereen, met in het bijzonder die "kleine" mannen van de U11, die in heel grootse doen waren !

  PS : Bedankt ook voor de "beleefdheid" van sommigen na de match...

  Ondertussen weer slecht nieuws..., Arthur moet nog 3 weken langer in de gips. Nu ook Seebe, Ilian en Jarne out zijn, geeft dat dus 4 gekwetsten !
  Dinsdag geen training want ook nog 3 op schoolbezinning, 2 keeperstraining..., blijven nog over...,3 stuks....

  Ons eerste elftal werd bestolen in de derby tegen Exc. Vorst en speelde 1-1 gelijk, maar verdiende absoluut de 3 punten.

  We moeten nog nieuwe foto's trekken voor de site, dan kan ik dat ook aanpassen. Denken jullie er mee aan ?

  Nu woensdag ga ik nog op trainerscursus in KVC Westerlo, met een demo gegeven door Joost Desender, een professional in de nieuwste trainingstechnieken. Hij is momenteel aan de slag bij Club Brugge en schreef al verschillende boeken.

  Tot donderdag dan !

  Greetz,
  Marnix.


  10-09-2012 om 21:42 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Competitie
  Zondag kregen onze gasten al een serieuze pandoering in Herenthout. Niet verwonderlijk als er amper getraind of match gespeeld is. Geen fysiek, geen combinaties, geen snelheid, kortom weinig voetbal... Ik had me aan zoiets verwacht en in september moeten we dus niet veel verwachten van de matchen, al hoop ik wel op wat beterschap. We stonden ook maar met 11 man in Herenthout, dus er kon niet gewisseld worden. Yari was er van Vorst en Thibeau (keeper), voetbalde mee. Niet ideaal dus. Onze tegenstanders hadden wellicht veel meer getraind al kunnen we niet zeggen dat ze top waren. Bovendien speelden ze met 9 eerstejaars en 5 tweedejaars en hadden ze 3 vervangers. Het werd uiteindelijk wel overdreven 7-2, na nog een owngoal bij ons... Tuur scoorde mooi in de kruising de eerste en Ilian gaf de tweede aan voor Jarne die binnenknalde. Ilian zal er de volgende weken (als speler) niet bijzijn, want gekwetst. Dat brengt het totaal op 3 gekwetsten : Arthur (arm), Seebe (knie) en Ilian (peesscheur aan adductoren).
  Ook Jarne is nog twijfelachtig, want pijn gedaan op training... Er doen sowieso normaal 4 U11-spelers mee (Cis, Ferre, Robbe en Thibo) en van Vorst komen er normaal 2. We zien wel, maar normaal is er volk genoeg voor de match nu zondag tegen Zammel.

  Donderdag trainden we met 8 man. Hopelijk kunnen we eens eindelijk met 12 trainen, een unicum ! Maar het is nog af te wachten hoelang het met Arthur nog duurt, Seebe en met Ilian, maar reken voor de laatste toch zeker 2 à 3 weken !

  Tot de volgende ! Ik ga met de mannen wafels verkopen nu !

  Greetz,
  Marnix.

  07-09-2012 om 00:00 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-09-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Start Competitie
  Dit weekeinde start de competitie met een match in en tegen Herenthout om 10u. Samenkomst aan de Vinea om 8.35u stipt ! Niet vergeten...in trainingstenue met naam op* en PASPOORTEN !!

  Het zal een wat ongewone start zijn, want we hebben allen samen nog nooit gevoetbald of getraind.... Het wordt wat zoeken dus en fysiek zal het ook geen top zijn...

  De trainingen die tot nog toe geweest zijn in augustus, waren er met 4, 5, 6, 7 of 8 man maximum... Hoge toppen zullen we dus niet scheren en mijn verwachtingspatroon ligt dan ook niet zo hoog voor de start in september...

  Ondertussen hebben sommigen al een match met Veerle gesjot, waarbij spelers van St. Vorst ons verder hielpen (Beker van Laakdal), tegen Exc. Vorst (2-4 verlies). En hebben er met St. Vorst meegedaan in de beker en hebben er met de kadetten meegedaan om hen te helpen.

  U ziet dat de voorbereiding wat chaotisch verliep...

  Toch wil ik nu al een aantal vaststellingen meegeven. Enkele jongens zijn al heel goed bezig en ook van de eerstejaars ben ik voorlopig content. Een extra pluim toch voor nieuwkomer Jef, die zich vlug en perfect integreerde in de groep. Meer zelfs, hij was bijna altijd op training, trainde goed, speelde met Veerle en Vorst al match mee, was met alles onmiddellijk in orde en zet zich voorbeeldig in. Je moet weten dat hij een jaar niet voetbalde en voor het eerst ook op een groot veld speelt.

  Als iedereen het voorbeeld volgt van de gasten die zich nu al positief tonen, dan krijgen we er dit seizoen misschien nog iets van gemaakt.

  Voor dit weekend zijn de meeste vakantiegangers terug, is Arthur nog gekwetst aan de pols, gaf Michiel de voorkeur aan een Efteling-bezoek en is Ilian met (vermoedelijk) adductorenletsel onzeker. 12 min 3 geeft dan in de wiskunde : 9 man in het slechtste geval en 10 als Ilian fit is. Er moeten dus 2 à 3 spelers bijkomen... Vandaag ga ik langs bij onze vrienden van St. Vorst om te checken wie mee kan. Ook de U11 spelen in St. Vorst en ga ik bekijken/scouten in functie hiervan.

  Volgende week is het gewoon training op dinsdag 4 september van 18.15u tot 19.30u.

  Het eerste elftal start ook vandaag, zaterdag in en tegen Oelegem (18.30u). Hun eerste competitiematch in 3de provinciale !

  De kalenders zijn er ook al. Alleen de website moet nog volledig aangepast worden wat betreft ploegen, kalenders, trainers enz., maar ik heb het ontzettend druk !

  Volgende weekend (vrijdag en zaterdag) is er ook weer de jaarlijkse wafelverkoop !! Graag van iedereen de medewerking !!!

  PS : Voor zij die nog niet met alles in orde zijn (lidgeld, steekkaart), gelieve het nodige nog te doen.

  Tot de volgende !

  * : Geldt niet voor Jef (gewone training ok)

  Greetz,
  The Maxtouch.

  01-09-2012 om 09:07 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seizoensvoorbereiding
  Amai,

  De laatste augustusweken zal er bij de U13 niet veel gevoetbald worden... Maandag was er 4 (!) man op training, waarvan dan nog 1 nieuwkomer, onze -letterlijk- twaalfde man : Jef Schauwers. (eerstejaarsminiem), de anderen waren Tuur, Seppe en Ilian. Arthur zou donderdag uit de gips mogen, van Jan weet ik niets en de rest is in verlof !

  Gisteren deden Jef en Ilian mee met de U13 van St. Vorst, want die zaten ook krap. Ze hadden met onze mannen erbij, juist 12 man om tegen Engsbergen te spelen. Ze wonnen met 7-0 onder begeleiding van stand-in trainer (want die was ook in verlof...), mezelve... Jef prikte er ééntje tegen de netten en Ilian deed dat 2 keer. Onze Veerle-inbreng was dus niet gering ! Vandaag, woensdag hebben de U15 van Veerle maar maximum 9 man ! Zij spelen vriendschappelijk tegen Keiberg thuis. Tuur en Yarni zorgen ervoor dat ze aan 11 komen. Ilian was ook voorzien, maar enige rust is soms ook op zijn plaats.... Aan overbelasting hebben we nu zeker niets, want we zitten al zo krap.

  Donderdag is het training van 19u tot 20u (1 uurtje maar), samen met de U15. 't Zal niet zo zwaar zijn, want recupereren van match.

  Zaterdag moeten we in St. Vorst spelen voor de beker van Laakdal om 12u tegen Exc. Vorst. Normaal moeten we forfait geven, want geen volk.
  Kunnen normaal : Jef, Ilian, Jarne, Arthur, Tuur, dat is het normaal !!! 5 van de 12 !! We proberen dit nog aan te vullen met jongens van St. Vorst, die om 13.45u zelf moeten spelen en eventueel nog met U11, die om 15.30 spelen.... Maar of dat lukt, weet ik niet. Man, man, miserie, miserie... En het seizoen is dan nog ni begonnen !!

  Als we het seizoen op zondag 2 september beginnen, hebben we geen enkele match samen gespeeld !! Wat gaat dat nog worden ??

  We zien wel waar we uitkomen, maar leuk is anders.

  Gelieve het lidgeld tijdig te betalen. Heb al van 2 ontvangen.

  Vandaag start St. Vorst in 4de de competitite al tegen Rosselaar-Hulsen en ook Westerlo start in 2de Nat. tegen Oudenaarde, waar ik bij zal zijn. Ik voorspel een 3-1 zege... Hopen maar !

  Vanaf 28 augustus gaan de trainingen terug normaal door..., tenminste als er iemand komt opdagen.... di en do dus van 18.15u-19.30u.

  PS : Kan iedereen die in verlof is, mij eens precies doorgeven tot wanneer dit verlof is. Dus vanaf wanneer de speler terug op training is ?
  Want ik kan er anders niet meer aanuit....
  Bedankt.

  Tot de volgende !

  Greetz,
  Marnix.

  22-08-2012 om 13:04 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Situatie 17 augustus !
  Hoi,

  Ik ben ontslagen uit het hospitaal. Mijn darm is nog niet ok, maar ik mag mij terug wat onder de levenden mengen. Op training was er donderdag 6 man, er zijn al gekwetsten (Arthur arm in de gips) en enkele vankantiegangers. Van anderen weet ik het niet... Ook de volgende weken is het armoe troef, want de halve ploeg gaat nog op reis. O.a. Yarni, Winter, Seebe.

  In dergelijke omstandigheden is het uiteraard niet makkelijk om een ploeg/organisatie te bekomen tegen de competitie, want die start dus al een week vroeger op 2 september !! Vriendenmatchen kunnen we niet spelen, wegens geen volk.... Op zaterdag 25 augustus hebben we wel een match voor de beker van Laakdal tegen Exc.Vorst in St. Vorst, om 12u. Aangezien er dan nog veel vakantiegangers zijn is het nog twijfelachtig of we een ploeg op de been kunnen krijgen....
  De kadetten sjotten gelijk om 12u, dus daar moeten we het al niet gaan zoeken, en de U11 moeten ook voetballen, al is dat pas om 15.30u. Misschien biedt dat een oplossing, maar dan nog... Ik weet niet wanneer de U13 van St. Vorst moeten voetballen, want misschien kunnen zij ons wat helpen met 1 of 2 man....

  Enfin, we zien wel, maar ik geef liever geen forfait. Dat is niet leuk voor de organiserende ploeg (St. Vorst), niet voor de tegenstrever (Exc. Vorst) en niet voor degenen die wel kunnen spelen. Ook voor mij niet, want dan heb ik geen enkele match voor de competitite gespeeld !!

  Wat trainingen volgende week betreft ben ik er nog niet uit, maar wellicht wordt dit op maandag ipv dinsdag, maar dat laat ik nog weten.

  Op dit moment zijn we allemaal aan het bakken, maar dat is zalig !! Morgen 35°, maar voor mij wellicht 45°, want tussen de massa op Pukkelpop... Als dat maar goed komt....

  Nog nieuws heet van de naald : er komt een U13-speler bij...

  Tot de volgende met meer nieuws van het front.

  Greetz,
  Marnix.

  17-08-2012 om 14:29 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hospita
  Oef, als de testen van zo dadelijk meevallen (maag), dan zou ik normaal na de middag het hospitaal mogen verlaten. Ik heb er lang genoeg voor gezaagd...., dikke darm was ontstoken, zodat er een "spastische darm" ontstaat. Moet in september terug op controle, maar kan voorlopig terug in het dagelijkse leven stappen...

  Onze gasten hebben de training goed overleefd heb ik vernomen. Tuur is momenteel met verlof en ook Seebe zien we de volgende 2 weken niet wegens verlof. We zijn al maar met 11, het wordt er dus al niet makkelijker op, want op zaterdag 25 augustus om 12u, moeten onze mannen spelen in St. Vorst voor de Beker van Laakdal tegen Exc. Vorst...

  De U11 spelen dan ook en uiteraard ook St. Vorst, zodat ik om een ploeg te bekomen weer ga moeten toveren....

  Donderdag 16 augustus normaal terug training (nieuwe ballen zijn ook gearriveerd), van 18.15u tot 19.30u.

  PS : Breng allemaal jullie ingevulde steekkaarten mee !!

  Tot de volgende !

  Greetz,
  Marnix.

  14-08-2012 om 11:39 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miserie
  Beste spelers, ouders en lezers van deze blog,

  Man, man, man, .....miserie, miserie ! Vrijdagavond even goeiedag gaan zeggen op bierfeesten en al bierkaart gekocht voor zaterdag, want dan zou ik vanalles gaan proeven. Tegen 21u stekende pijn in mijn zij, even later erger en erger, tegen 23.30u niet meer uit te houden en naar spoed. Testen van hier tot in China, platgespoten met pijnstillers, de nacht doorgebracht in slaapzaal, naast luidroepende patiënt die met de moto gevallen was..., man man. Het enige wat de pijn wat verzachtte, was de heel vriendelijke verpleegster..., enfin hier zit ik nu, nog niet wetende hoe kapot het vanbinnen is. Dat het iets met mijn darmen te maken heeft, daar moet ik geen dokter voor zijn, maar wat het allemaal is weet dus nog niemand. De specialist waagde zelf enkele gokjes : ontstoken maag, darmen, pancreas met misschien ook zweren, nierstenen.... iets in die richting..., dat stress er niet vreemd aan is weet mijn gat ook al (That's part of the jobsss). Dat het zeer doet weet ik wel..., elke diepe zucht of inademing, bezorgd me een messteek in mijn zij..., normaal overleef je niet het aantal steken dat ik al gehad heb als het écht moest zijn.... Maar soit, mijn miserie is niet zo erg. De gevolgen vind ik erger. Hoelang zit ik hier ? Wat met onze gasten , Trainingen enz ? Ik probeer van hieruit wel iets te regelen en laat het jullie nog weten. Maar bij deze toch al mijn excuses voor de spijtige omstandigheden die zich nu voordoen. Geef toe, ik had een beter moment kunnen uitkiezen ! Stralende zon bij 25 à 30 graden, zalig ! Bierfeesten, voetbal, noem maar op ! Maar er zijn ergere dingen in de wereld, dus alles is te relativeren.
  Wat mij betreft, das nog zo erg niet, wél de gevolgen... Hoelang zit ik hier nog, trainingen ? matchen ? Noem maar op ! De training gaat door op maandag om 19u, want Nick is er en normaal en ook Ludo van de U15, zodat dat zou moeten lukken samen. Dinsdag speelt de eerste ploeg voor de beker van Laakdal in St. Vorst tegen Netezonen en daar hoop ik dan ook terug bij te zijn...., dan ist half oogst, den donderdag hoop ik onze gasten te kunnen trainen, vrijdag was er ook iets, maar ik weet niet meer wat en zaterdag wachten de Foo Fighters op mij in Pukkelpop !! Ik wacht er al 2 jaar op !! Dat is natuurlijk allemaal in het beste geval, want ge weet, in een hopitaal als men ni direct iets vindt....., dan blijft ge hier.... en nog, en nog, en nog langer.... Ik hoop van niet, maar ben ook wel een realist...

  Enfin, we zien wel wat het wordt. Alleen bij deze nog eens één van mijn favoriete spreuken : "Leef nu, en niet later !!", en die steekt terug de kop op in zo'n penibele situaties....

  Aan de spelers : vergeten jullie de steekkaart niet in te vullen ? Ik heb er al 3. (Dat is ook een vorm van discipline hé...) Je moet ze wel pas meebrengen als ik er terug ben.

  Meer nieuws volgt nog via deze site en per sms.

  Tot (hopelijk) de volgende !

  Groetjes,
  Marnix, vanuit de "gevangenis".

  12-08-2012 om 20:59 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede training
  Vandaag de 2de training gehad. We hebben het iets snediger aangepakt en ik denk dat onze mannen nu iets meer moe waren dan dinsdag....,
  Thibeau was er nu ook bij, Winter verwachten we vanaf volgende week. De "nieuweling", eigenlijk een U15, heeft met de U15 meegetraind.
  Seebe (eerstejaars), die de 2 trainingen al meedeed, doet het schitterend. Hij moet niet onderdoen voor de rest en bewees zelfs al de snelste sprinter te zijn van het pak, hij pakte al 2x goud, Ilian 2x zilver en vervolgens Tuur met brons... Goe bezig ! Thibeau was nog wat onwennig voor zijn eerste training, maar hij is pas terug uit Egypte, dus dat komt nog wel. Als volgende week Winter er bij komt, dan zijn we compleet..., met 11.

  Mag ik aan iedereen vragen om zijn "steekkaart" in te vullen en de eerstvolgende training mee te brengen, zoals Arthur en Tuur dat vandaag al gedaan keurig gedaan hebben.
  Volgende week trainen we wellicht op maandag zelfde uur, of op dinsdag, maar dan vanaf 17u. Ik laat het nog weten. De geplande oefenmatch gaat volgende week alleszins niet door.

  Maar er volgt nog wel iets hoor. Hetzij tegen St. Vorst, hetzij tegen de U15, we zien wel.

  Naast de Belgische medaillewinnaars op de spelen, wens ik hierbij Hans Van Alphen proficiat met zijn 4de plek in de tienkamp !
  Tot de volgende !

  PS : Als er iemand een synthesizerspeler of speelster voor een rockband kent, gelieve het me dan door te geven !! Wij, bende muzikanten zoeken nog iemand die ons kan joinen !

  Greetz,
  Marnix.

  10-08-2012 om 00:41 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-08-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste trainingen
  Voila,

  De eerste training zit er op, we waren met de U13 met 9. De nieuweling die zou komen is niet komen opdagen en ook twee eerstejaars waren er nog niet, alleen Seebe al wel.

  Vandaag, donderdag trainen we voor de tweede keer in het nieuwe seizoen.

  Iedere aanwezige kreeg ondertussen een informatiebundel mee voor het nieuwe seizoen. Zoals sommigen al hadden gezien, start de competitie een week vroeger dan voorzien. Want start was normaal het weekend van 8 en 9 september. De bond heeft dit nu met een week vervroegd en we starten nu samen met de eerste elftallen in het weekend van 1 en 2 september dus al !! Voor de rest lijkt me alles duidelijk.

  Iedereen moet zijn steekkaart invullen en afgeven, zodat we daar ook weer up-to-date zijn.

  Vrijdag, zaterdag en zondag kondigt het goede weer zich aan !! Super voor de "Bierfeesten" van de basket op het marktplein in Veerle, want er zal weer wat afgezo....., euh gedronken worden !!

  Volgende week gaan de trainingen misschien op andere dagen door, en is er misschien een vriendenmatch, maar dat horen jullie dan nog.

  Gisteren zijn ook de debutantjes gestart. Ik heb hen de eerste training gegeven, want Nico gaat ze normaal verder begeleiden. Ze waren maar liefst met...., 16 !!!

  Meer nieuws volgt nog !!

  Greetz,
  Marnix.

  09-08-2012 om 00:00 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  31-07-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seizoen 2012-2013


  Hallo,

  Ik ben zelf juist terug uit zonvakantie.  In Egypte schijnt de zon namelijk altijd. Zo'n 45° in de schaduw, heerlijk... De vakantie voor de jeugd is halfweg en het nieuwe seizoen staat voor de deur. Volgende week, de eerste week van augustus, starten de trainingen voor het nieuwe seizoen. Ik geef de juiste dag en uur nog door, en meer info volgt nog.

  Dat het een heel moeilijk seizoen gaat worden, is ondertussen al wel duidelijk, aangezien we in het beste geval maar over 11 spelers beschikken, waarvan 2 doelmannen. (Thibeau kan evt ook wel eens meevoetballen). De tweedejaars zijn nu kadetten/U15 geworden en onze eerstejaars zijn nu allemaal tweedejaars. Er komen 3 spelers over van de U11 en worden dus eerstejaars miniemen. Het zijn : Winter Lodewijckx, Seebe Van Herck en Thibeau Lemmens. Ikzelf heb verwoede pogingen gedaan voor samenwerkingen, uitleningen, aantrekken van nieuwe spelers enz, maar heb  geen extra spelers kunnen bijtoveren....Bij potentiële spelers, zowel die nog niet voetballen, als spelers die elders voetballen, bij trainers, clubs, clubbesturen enz werd geïnformeerd, maar helaas...

  Ik heb door mijn goede contacten, wel afspraken kunnen maken met St. Vorst (bestuur) ivm het wekelijks uitlenen van spelers. Zij spelen immers op zaterdag en wij op zondag. Hiervoor heb ik al een aantal keren samengezeten, maar de definitieve invulling moet nog gebeuren alsook de goodwill van de Vorst-ouders hiervoor.

  In dit geval (als onze gasten wekelijks massaal aanwezig zijn), kunnen we fatsoenlijk de competitie aanvatten met voldoende spelers.

  Het is de bedoeling om wekelijks 2 Vorst-spelers in een beurtrol met ons te laten meedoen, eventueel aangevuld met nog één U11. Dan beschikken we altijd over tussen de 11 en de 14 spelers en kan ons seizoen toch nog fatsoenlijk verlopen. Voor de Vorst-spelers -als ze allemaal in de beurtrol deelnemen-, is dit maar eens om de anderhalve à 2 maanden dat een speler moet meedoen. Voorlopig heeft onze reeks L U13 nog maar 12 ploegen, maar er kunnen er nog bijkomen.

  Meer samenwerking (wat jeugdopleiding betreft) staat op de rol, maar later meer daarover.

  Meer info volgt nog spoedig !!

  PS : Mag ik vragen aan de spelers die nog een truitje en broekje hebben van vorig seizoen, om dit op de club binnen te brengen.
  (oa. Benjamin, Sieglinde, Arthur S., maar ook nog enkele anderen, kijk het zelf even na, maar het zijn degenen die de laatste en/of voorlaatste tornooimatch niet hebben meegedaan, zijnde in Veerle en in St. Vorst in mei.). Zo geraken alle voetbalstellen terug compleet.

  De competitie in 1ste nationale is al begonnen, in 2de klasse (Westerlo), start dit op 22 augustus (met Westerlo-Oudenaarde, de promovendus van 3de klasse tegen de daler uit 1ste klasse). In 3de provinciale start Veerle uit tegen Oelegem op 2 september en wijzelf, de U13, starten op zondag 9 september om 10u in en tegen Herenthout. Daarna thuis op 16 september tegen Zammel en vervolgens naar Heist od Berg om daarna op 23 en 30 september vrij te zijn (voorlopig althans).

  Alvast bedankt.

  Greetz,
  Marnix.

  31-07-2012 om 00:00 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-06-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.After season
  Voila,

  Nu het seizoen gedaan is, is het al afwachten naar het nieuwe seizoen. Het voetbal is nooit ver weg want het EK is momenteel bezig. En als dat gedaan is, begint het voor de eerste elftallen al weer bijna terug.

  Deze week kreeg ik ook te horen dat ik geslaagd ben in mijn trainerscursus UEFA B ! Met 9 op 13 geslaagden, waren we in Tessenderlo een goede lichting, want in Beringen slaagden er slechts 7 van de 21 ! Daaraan is ook te zien dat het geen lachertje is. Gisteren zijn we met zijn allen gaan eten en bowlingen in Balen. We hebben een toffe bende. Met 158 punten in de 2de sessie, kwam ik er als eerste uit, Gunther De Backer won de eerste sessie en den Harry Van Doninck haalde toen zelfs 160 punten. Ook daar zijn we dus profs......Razz

  Op 22 juni is iedereen welkom op ons promotiebal in de kantine. Dit wordt voorafgegaan door de 1ste Algemene Vergadering van het nieuwe seizoen.
  Vorige week was ik te gast op de samenwerkingsmeeting in KVC Westerlo. Daar kwam ik een ex-trainer tegen van Wolfsdonk. Hij vertelde me het volgende : het niveau van de provinciale is niet evenhoog als dat van de gewestelijken in de provincie Antwerpen (zoals ik al aangaf), het is LAGER !!! Man, man toch.....

  Enfin, wij zullen in ons Veerle onze plan wel trekken.

  Daarna volgen voor mij nog 4 dagen muziek in Werchter en gaan onze gasten met vakantie !Very Happy

  I'll keep you in touch !

  Greetz,
  Marnix.

  09-06-2012 om 11:05 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  31-05-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Einde Seizoen !
  Oef ! Eindelijk. Het seizoen 2011-2012 is ten einde. Het heeft weer heel lang geduurd met de uitgestelde matchen en tornooien. Binnen dik 2 uur zijn we al juni. Enne...., op 22 juni is er al de 1ste Algemene Vergadering voor het seizoen 2012-2013 !!  En dit gekoppeld aan ons promotiebal. Geen rust dus, want de voorbereidingen aan het nieuwe seizoen zijn al bezig.

  Voor zij die het nog niet weten....Ons eerste elftal dwong de promotie af en speelt volgend seizoen in 3de provinciale. Alle adrenaline en spanning is daarmee uit mijn lijf, want het was spannend ! But...., we/they did it !! What the f*ck ! Amazing ! Great !

  Voor Westel was het dit seizoen een einde in mineur... Hopelijk kunnen ze vlug terug naar eerste !

  De jeugdvoorbereidingen zijn achter de schermen ook al bezig, maar het echte werk voor hen start pas begin augustus.

  Volgende week ga ik met mijn collega-trainers van de UEFA-cursus feesten ! Naar goede gewoonte sluiten we zo het einde van de cursus af met een diner, bowling, presentaties enz. Onze uitslag hebben we echter nog altijd niet, normaal volgende week....

  Met muziek ben ik ook nog bezig bij mijn rockband (nog steeds zonder naam...) Binnen enkele weken/maanden zullen jullie er misschien live van horen, we'll see.

  Tot de volgende !

  Greetz,
  The Maxtouch.


  31-05-2012 om 22:02 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-05-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Einde seizoen
  Hier nog eens nieuws van het bloggenfront ! 14 dagen geleden had ik een lange bloggentekst ingegeven met allerhande info, matchverslagen enz.  Had er een uur aan gewerkt en op het moment van het online plaatsen, was plots alles weg door weet-ik-veel welk technisch probleem. Ik had geen tijd meer om opnieuw te beginnen, vandaar de achterstand.

  Bovendien heb ik -wanneer niet...- weer een aantal hectische weken achter mij, met de UEFA B-examens, waar ik weken voor heb moeten blokken.
  Na de praktijk waren dat nog 8 theorie-examens (oa : sportfysiologie, trainingsmethodiek, toegepaste trainingsmethodiek, multimedia, communicatie, spelwetten, correctietraining op basis van videofragment, trainingspsychologie en coaching, doelwachtersopleiding en trainingsopbouw) op 2 maandagen. Bij deze ben ik er voorlopig van verlost, want als ik niet direct slaag, wacht me nog een herexamen. En als ik van de videofragment correctietraining niet slaag, is het helemaal gedaan, want geen herkansing hiervoor....

  Ik kan je verzekeren..., als je van plan bent om deze licentie te behalen (dan moet je eerst wel een C en B licentie behaald hebben), dan moet je serieus wat bokes eten en bijna een jaar uw kl**** afwringen om goed te eindigen. 8 theorie-examens, 1 praktijkexamen, 4 logboeken, elke week op computer gemaakte trainingen, scouting, enz. Het is écht wel veel en lastig en ik zou zeggen..."bezint voor je eraan begint...".

  Swat, we zullen wel zien wat de uitslag wordt. Ik heb er een vrij goed gevoel bij, maar dat zegt altijd niets.

  Het seizoen is bij deze zowat ten einde. Eindelijk, want met de uitgestelde matchen leek er bijna geen einde aan te komen.

  De drie laatste matchen van het seizoen waren niet van de minste. In Houtvenne gingen onze spelers moedig in de strijd ten onder, maar had er op het einde meer ingezeten. 5-2 werd het, maar het had 7' voor het einde nog 4-3 kunnen staan ! Enfin, er stond bij hen een gast in de ploeg, die bij de juniors of reserven niet zou misstaan....

  In Wezel, onze laatste match op verplaatsing gingen we met 1-2 winnen en speelden we een goede match. We kwamen tegen de gang van het spel in, 1-0 achter, want we hadden al enkele kansen laten liggen. We onthouden hier vooral de wereld-winning-goal van Ilian, die na een dieptepas van Ben, de diepte inloopt, vertrekkende op zijn eigen helft, een sprint richting doel trekt, waarbij de 2 centrale verdedigers hem niet konden volgen, en vanop zo'n 18m de bal rechts voorbij de uitkomende keeper in de winkelhaak trapt.

  De laatste match was thuis tegen Berg en Dal. Zij hebben bijna allemaal (9) tweedejaars in de ploeg en dat jaar en soms bijna 2 jaar kan je niet wegcijferen. Maar onze mannen speelden goed mee en de match was evenwichtig. Na een kwartier kwam Berg en Dal via een duidelijk off-side doelpunt op voorsprong en zo bleef het tot de rust. 0-1.

  De tweede helft bleven beide teams aan elkaar gewaagd en toen Jasper een rij werd opgeschoven, zorgde die meteen voor de assist van de 1-1 die aan de tweede paal werd binnengekopt door Michiel. Het bleef 1-1 tot 9' van het einde. Doordat we de kleine Ali vooraan té goed opvingen, kwam het nummer 11 (precies een junior, want 1.80m groot of zo leek het toch), gevaarlijk voor de dag. Hij mag op 3 minuten tijd 2 keer te makkelijk op rechts doorgaan en evenveel keren scoren. 1-3 en match dus gespeeld. Een minuut voor affluiten kan Berg en Dal na wat gerommel in de 16m, de overdreven 1-4 op het bord zetten.

  Toch een goede eindeseizoensprestatie van onze gasten.

  Daarmee zit het competitievoetbal er op en volgen er nog 2 tornooien : Voormiddag 17 mei bij ons thuis en vrijdagavond, 18u op 26 mei bij onze buren van St. Vorst. Dan mag de riem er volledig af voor dik 2 maanden. En dan begint het spelleke weer opnieuw !

  Voor ons, U13, een ramp want geen volk genoeg ! Als alles blijft zoals het nu is, hebben we 11 man. Hoe komt dit ?
  Jill gaat naar het vrouwenteam van SK Lierse (Sieglinde ook, maar zij werd U15), en Benjamin gaat naar Wolfsdonk. Aangezien er 6 tweedejaars overgaan naar de U15 en we dit seizoen met 16 waren is dat 16-6 = 10 - Ben en Jill is 8. Er komen slechts 3 U11 over, waardoor we dus net met 11 zijn, waarvan 2 keepers....

  Hoe we dat moeten oplossen is voor mij een raadsel. We hebben een samenwerkingsverband met St. Vorst, dus misschien kunnen zij ons wat helpen, want zij spelen op zaterdag en wij op zondag. Maar ideaal is anders natuurlijk.

  Spijtig, want we hebben een goed voetballende groep. En als eerstejaars (10), hebben we het in ons eerste miniemenjaar goed gedaan. We eindigden 7de en speelden vooral tegen de toppers heel goed. En dan te weten dat we een gans seizoen zonder spits speelden !! Daardoor werd onze verdediger (later wat doorgeschoven naar het middenveld) Tuur Van Doren de topscoorder met 12 doelpunten. Ilian Exelmans werd de productiefste speler met 8 doelpunten en 21 assists, is 29 dus. Verder scoorden Seppe, Arthur S. en Marin elk 10 keer en gaf Arthur D. het tweede meeste assists, 9. Verdedigend was Jill weer top en mag ze nu het niveau in Lierse gaan verhogen samen met Sieglinde (die ook in de provinciale selectie zit). Jasper was een brok beton achteraan, Yarni kon overal wat overweg, Jan maakte net als Michiel veel progressie, Brent was bijna altijd als eerste op de training, in Seppe G. schuilt ook een goede keeper, Ben kwam de laatste matchen op niveau, Seppe D.keepte een contant seizoen, Jarne rukte regelmatig op en staat altijd stevig op zijn poten,  Je ziet dat in onze groep kwaliteit zit.

  In de jaren dat ik deze bende train, zijn er al heel wat spelers die hogerop kunnen gaan zijn : Kenzo (Westerlo), Jarne (Thes), Rune (Geel-Meerhout), Jill (Lierse), Sieglinde (Lierse). En dit nationaal of provinciaal. Dat is mooi voor hen, maar uiteraard steeds een aderlating voor de club en voor mijn team.

  Als spelers hogerop kunnen gaan (als ze gevraagd worden) of willen gaan (uit eigen wil), heb ik er weinig problemen mee. Iemand die hogerop wil (en evt. ook kan), die moet je steunen, al vind ik dat ze meestal nog te jong zijn. Spelers die om andere redenen de club verlaten en op het zelfde niveau of lager gaan spelen vind ik onbegrijpelijk en jammer. Spelers die na hun (hoger) avontuur om één of andere reden niet bij die club kunnen blijven, ontvangen we met open armen. Helaas, de eer is dikwijls te groot om terug te keren naar hun moederclub en dan gaat men elders. Een jammerlijke zaak, maar het is spijtig genoeg de realiteit.

  Stel dat al onze ex-Veerle-spelers samen U13 zouden spelen, je zou nogal wat zien ! Want dan moet je Kieran Daems er ook nog bijnemen (Westerlo, Dessel, Lierse, Westerlo). Deze kampioenenploeg zou nogal gensters slaan. Titel, provinciale bekers, tornooiwinst. Man, man, man..., helaas het is niet zo.

  Enfin, het is wat het is en daar kan ik weinig aan veranderen. Het meest frustrerende voor mezelf is wel dat je spelers een zo goed mogelijke opleiding gaat geven. Je voor jezelf de lat ook steeds hoger legt (UEFA-diploma) aangevuld met tal van scholingen ivm techniektraining en dat je dan de spelers ziet verdwijnen.... Leuk natuurlijk als je ziet dat spelers hogerop kunnen gaan en ik wens ze het allerbeste ! Maar bij je eigen ploeg en club blijft de leegte achter.... Zelf kon ik ook hogerop en op verschillende plaatsen trainer worden (oa. KVC Westerlo), van reserven tot U8, zowel nationaal als provinciaal, maar ik laat mijn ploeg niet zomaar in de steek. Ik hoop dat we een oplossing kunnen vinden, zodat we met voldoende spelers aan de competitie kunnen beginnen. U13-spelers ter land, jullie zijn dus allen welkom !!!

  Onze ploeg speelt op ons tornooi in de voormiddag om 10u tegen Booischot en om 11.20u tegen Keiberg. Telkens 2x 15'. Booischot is de kampioen in de zaterdagreeks van St. Vorst en dit zijn allemaal gasten van 2 meter hebben ze mij verteld..... Ikzelf ga ook nog een poging wagen en speel normaal met het UEFA B-team mee in 2 partijtjes van 6 tegen 6. Dat zal tussen 15u en 16u zijn.

  Iedereen is welkom op ons tornooi en vanaf 17u is het frit met vlees (ipv barbecue vorig jaar), gezellig samenzijn en samen het glas heffen op het voorbije seizoen met discobar.
  Er volgen asap nog briefjes voor de ouders om te zien met hoeveel jullie dan komen.

  Ons eerste elftal speelt de eindronde nog voor promotie naar 3de ! Nu donderdag, 10 mei, spelen ze om 19u thuis tegen Zoerle. Dan de terugmatch op zondag 13 mei in Zoerle. Als ze daar als winnaar uitkomen, moeten ze tegen Halle of Heffen. Ze spelen dan met ons jeugdtornooi thuis !! Maar zover is het uiteraard nog niet...

  Aan (Bob was het geloof ik, van Berg en Dal) : bij deze is dat nu weer terug ok hé....

  Voila, weer nen helen boterham !

  Greetz,
  Marnix.

  09-05-2012 om 11:14 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-04-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ramsel-Veerle : 0-5
  Ons team moest - nadat de bond de match had verboden op zaterdag -, met een gehandicapte en nieuw samengestelde ploeg op zondagmorgend voetballen in Ramsel. Het plein lag er als een zandbak hard bij en het was maar frisjes. Brent, Jasper, Sepp D, Marin en Ilian moesten de honeurs voor onze ploeg waarnemen. Aangevuld met Anton en Seebe (U11) en daarbij onze buren met Jasper, Wout, Gil, Jari en Sasha. Met 12 dus en wat "vreemden" onder mekaar. Niet makkelijk dus om een team samen te stellen, maar de bond wilde het zo....

  Het was moeilijk voetballen op dit veld, en al in de eerste minuut steekt Ramsel de neus aan het venster en komt het bijna op voorsprong met een schot op de lat. 5 minuten later gaat Anton zijn kans met een ver schot en de bal gaat onderkant lat binnen, 0-1. De match is in evenwicht en veel kansen komen er niet meer. Door het veld waren fraaie combinaties uitgesloten.

  De tweede helft is het weer Anton die op de lat sjot, na 8 minuten spelen en spits Sasha trapt hem in de rebound met een halve omhaal binnen, 0-2. De ietwat verlossende voorsprong was er, want Ramsel beet -ondanks het betere aanvalsspel van Veerle - goed van zich af. Bovendien was het voor ons niet evident om mekaar te vinden... Na 20 minuten is er balverlies van Ramsel en Marin profiteert hiervan om de 0-3 binnen te trappen. Het was nu al Veerle wat de klok sloeg en op het halfuur komt Wout vanop rechts naar doel, en die trapt schuin krachtig de 0-4 binnen. De tijd was om, maar in de 30+2 kopt Anton nog zijn tweede binnen om de eindstand van 0-5 vast te leggen.

  Mooie en verdiende zege van ons onuitgegeven team. We hebben gelukkig de meubelen kunnen redden en geen forfait moeten geven, want bijna de ganse ploeg stond in dienst van meneer pastoor..., met een communiemis...

  Dinsdag geen training, donderdag wel. Zaterdag spelen we een tornooi in Geel-Meerhout en spelen we 3 korte matchen tegen 3 goede ploegen : Zwarte Leeuw,  Exc. Vorst (3de in de zaterdagreeks van St. Vorst) en Beekhoek. 3 matchen van 2x 15'. De eerste start om 12.35u, de laatste om 14.55u. Daarna is er nog de finale ronde. (De eerste van reeks A tegen de eerste van reeks B enz...) Om 16.15u is alles gedaan.

  Dan vieren we Pasen en de week erna trainen we gewoon op dinsdag en donderdag. Zondag gaan we dan naar Houtvenne, de week erna naar Wezel en we sluiten thuis af tegen Berg en Dal. Dat is op 29 april.

  Greetz,
  The Maxtouch.

  02-04-2012 om 11:11 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-03-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle-Ramsel en Paasverlof
  Vandaag hebben we met 14 getraind. Jan en Ben waren er niet. Voor de match van Ramsel wordt het echt nog harken voor volk, want de U15 zitten ook krap..., en van Vorst weet ik dat er 2 zeker kunnen, maar van de rest nog niet. M.a.w., Brent, Jasper, Marin en Ilian als veldspelers en Seppe (en mss Jan) als keeper. Dat is dus...5. Misschien Anton er nog bij en heel misschien Marijn. De rest is afwachten op Vorst dus.

  Arthur Daems en Jill Verelst zijn vandaag 12 geworden ! Zij zitten bij meneer pastoor, als we tegen Ramsel moeten....

  Ben, Arthur Schellens en Sieglinde hadden normaal ook gekund, maar zijn op reis in Italië en Frankrijk en Oostenrijk...

  Hoe de trainingen gaan zijn in het paasverlof, laat ik nog weten. Wellicht maar één keer de eerste week, want op zaterdag 7 april (dag voor Pasen) spelen we een tornooi in Geel-Meerhout.

  Daarna zien we wel, maar trainen we wellicht normaal. Er volgen dan nog 3 matchen : Houtvenne, Wezel en Berg en Dal.

  Tot de volgende !

  greetz,
  The Maxtouch.

  29-03-2012 om 22:11 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-03-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle-Olmen en info
  Vorige zondag moesten onze mannen en vrouwen het opnemen tegen Olmen. Het was een lenteweertje, maar toch niet écht warm. Al na 1 minuut was het bingo voor ons, toen Marin op links solo doorgaat en de bal mooi in de rechterhoek trapt. Veerle is de betere ploeg en valt het meest aan. Maar in de 11de minuut een tegenaanval van Olmen, waarbij de speler weer veel te makkelijk mag doorlopen en te simpel de 1-1 mag maken. Op het kwartier trapt Tuur op de paal en een minuut later een aanval via Ben op rechts, pas naar Seppe, die alleen op doel afgaat, maar dan naast trapt. We rusten  met 1-1.

  De tweede helft moest beter, want we moesten hier vandaag de winst thuishouden. In de 4de minuut komt de bal bij Marin op links, die kapt naar rechts en trapt mooi de 2-1 binnen. Veerle was nu terug vertrokken en 3 minuten later lost de keeper de bal op corner van Ilian en Tuur tikt binnen, 3-1. Twee minuten later gaat Marin alleen op doel af, trapt dan té stil op doel, maar keeper lost de bal en het staat 4-1, een hattrick van Marin. Het was nu al Veerle wat de klok sloeg en de ene aanval volgde de andere op. Na 12' spelen een aanval op links via Marin, een paar schoten op doel volgen, de bal geraakt er niet in, en dan is er de afvallende bal, die Ben keihard binnenschiet, 5-1. Twee minuten later, corner Ilian, en Tuur kopt hem aan de eerste paal binnen., 6-1. Weer 2 minuten later komt een bal richting doel, de bal valt voor de voeten van Tuur en 7-1. Een minuut later kan Olmen nog eens een tegenaanval opzetten op rechts. Alles mag weer veel te makkelijk en Seppe laat het schot in zijn korte hoek binnen..., het staat 7-2. Een minuut voor tijd is er wat geharrewar voor het Olmense doel en Seppe profiteert om de 8-2 binnen te schieten. Al bij al een mooie en goede prestatie van onze ploeg ! Al mogen die tegengoals in de toekomst niet meer zo makkelijk vallen !

  Tuur en Marin, lukten een hattrick, want scoorden elk 3 keer. Uiteraard ook dankzij het ploegspel.

  Proficiat en op naar de volgende match tegen Ramsel. Dit weekeinde zijn we vrij, want de match tegen Mol hebben wij al gespeeld. Volgend weekend spelen we in Ramsel op ZONDAG, want de bond heeft spelen op zaterdag afgekeurd. Wie er dan speelt ? Niet onze communicanten, want die moeten naar de mis. Er schieten dan nog over : Ilian, Seppe D, Arthur S (als die kan), Sieglinde, Brent, Jasper, Marin, Benjamin en Jan. 7 spelers dus en 2 keepers. Misschien kunnen Anton & Co terug meedoen en anders evt. ook 2 spelers van onze buren, want dat mag met ons "samenwerkingsverband". We zien wel.

  Dinsdag en donderdag gewoon training as usual.

  We hebben deze week 2 keer getraind, vooral op techniek. Traptechniek met wreeftrap en het was zeker niet zwaar omdat we dit weekend dus vrij zijn. Mag al eens hé.

  Na 1 april is het de week er op Pasen (8 april) en geen voetbal, maar op zaterdag 7 april spelen we een match op het paastornooi van Geel-Meerhout. Dan volgde normaal een tornooi op 13 mei in Herentals, maar ik veronderstel dat dat niet lukt met de communiefeesten...., dan is er op donderdag 17 mei ons eigen tornooi in Veerle, met eindeseizoensdrink en food. Op ons eigen tornooi spelen we tegen de NATIONALE  U12 van Geel-Meerhout. De ploeg van Rune Mariën, die aan de kop staan in hun reeks.....

  We spelen dan nog één keer samen op het tornooi van St. Vorst op vrijdagavond 25 mei.

  Dan is het....schluss !! En kunnen we (allez, de spelers toch), relaxen tot begin augustus.

  Greetz,
  The Maxtouch.

  24-03-2012 om 11:58 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-03-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vandaag
  Dinsdag was er toch een beetje onverwacht 15 man op de training. Enkel Ben niet. Onze andere "sneeuwklassers" wel en dat geeft vandaag een apart gevoel. Niet alleen bij mij, maar bij alle ouders van De Wijngaard en De Schans, wiens kinderen wél veiling thuiskwamen in tegenstelling tot wat vandaag gebeurde. Ik wordt er stil van....

  Mijn oprechte medeleven aan iedereen. We zullen zondag een minuut stilte in acht nemen, om dit drama te gedenken. Waarom ? Waarom moest dit gebeuren ? We zullen het wellicht nooit weten.

  Donderdag training. Zondag 10u : Veerle-Olmen, 9.12u samenkomst.

  Mvg,
  Marnix.

  14-03-2012 om 21:58 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-03-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rauw-Veerle
  We moesten het in Rauw zonder onze sneeuwklasgangers van De Wijngaard doen. Arthur D, Seppe G, Benjamin, Tuur, Michiel waren er dus niet bij en ook Jan niet wegens ziekte. Gelukkig konden onze collega-miniemen van de U15 ons uit de nood helpen, zodat we nog genoeg volk hadden.

  We begonnen goed aan de match. In de 9de minuut mag Ilian een corner trappen. De indraaiende bal raakt nog een verdediger, maar gaat rechtstreeks binnen en het staat al 0-1. Op het kwartier een lange bal van Jill naar Ilian die de rechterflank afloopt en voorzet op Anton, die de 0-2 binnenprikt in de rechterhoek, 0-2. In de 21ste minuut zet Jarne voor vanop links, Anton en Ilian staan voor doel klaar en Anton tikt de 0-3 binnen.

  Drie minuten later weer een Veerle-kans. Na corner van Ilian belandt de bal bij Sieglinde die op de lat trapt, Anton dan nog eens, bal loopt tot tegen de doellijn en wordt weggewerkt tot bij Ilian, die terug voorzet en Anton tikt weer binnen. Helaas, het werd afgekeurd wegens off-side ?

  De tweede helft werd in de ploeg wat geschoven, zodat sommigen eens op een andere positie konden spelen. Het deed er in het begin weinig toe, want onze gasten liepen nog uit tot 0-5. Al in de 2de minuut was er een loopactie van Ilian op rechts, die zet voor op Anton, die de 0-4 op het bord zet. Twee minuten later zet Ilian de bal weer voor doel, Anton trapt maar keeper kan wegwerken. De bal komt bij Arthur Schellens en die tikt de 0-5 binnen. In de 9de minuut van de tweede helft krijgt Anton nog een kopkans, maar de bal wordt op de lijn gered.

  Met nog 20' te spelen zat Veerle op rozen. Maar toen begon het onwaarschijnlijke. Een match eindigt pas als de scheids affluit.... Dat wisten ze bij Veerle nog niet, want ze lieten de teugels wat los en de eerste aanval van Rauw in de 13de minuut was meteen raak als een speler gewoon vrije doorgang krijgt en 1-5. Niet getreurd, we hadden nog marge... Maar twee minuten later weer een Rauw-aanval waar onze gasten op stonden te kijken en 2-5. Het werd al wat warmer, maar nog geen paniek... Weer twee minuten later, mocht de Rauwspits alleen blijven staan, krijgt de bal en schiet hem er in, 3-5. Veerle werd dan weer even wakker en probeerde uit de enthousiaste Rauw-greep te komen, maar Rauw had nu bloed geroken. 6' voor tijd krijgt Rauw een vrije trap. De Veerle-trainer roept de keeper nog toe zich goed te concentreren..., vrije trap binnen... en 4-5.

  Nu werd het echt wel bibberen en de Veerle-trainer zette organisatorisch terug orde op zaken en het gevaar was geweken. Veerle voetbalde weer vooruit en speelde de match zo uit.

  Om te onthouden : een match duurt 2x 30', ongeacht de stand is de match pas gespeeld als de scheids affluit. Iedereen wil eens in het offensief gaan, maar dan zie je wat er kan gebeuren. Bovendien is aanvallen mooi..., maar voor het resultaat is "terugkomen" en mee verdedigen nog mooier !
  Dinsdag en donderdag zullen we hierop extra trainen. Onze sneeuwmannen zijn terug van vandaag, maar uiteraard nog oververmoeid. Zondag is het tegen Olmen thuis. De week erna is het de speeldag die wij al gespeeld hebben tegen Mol en de week daarna moeten we naar Ramsel. Dat is op 1 april en ik heb vernomen dat er dan weer een communiemis is..... Ik heb Ramsel dan ook onmiddellijk gevraagd om de match op zaterdag te spelen. Antwoord volgt.

  Het eerste elftal won in St. Dimpna en staat nu 4de !  De reserven B staan nog steeds eerste na een 2-3 overwinning in Berg en Dal. Papa Yarni speelt hierbij en ikzelf vorige week ook. Normaal moest ik zaterdag ook terug meedoen, maar ik was te ziek. Ikzelf ben nu nog steeds niet 100%. Ik ben nu al meer dan 2 weken op de sukkel. Blijkbaar zijn nu mijn sinussen ontstoken en nog wat...en moet ik rusten en veel medicatie nemen waar op de doos een rond bolletje met een doodskop opstaat en de vermelding "vergif".... Als dat maar goedkomt...

  In de UEFA-cursus zijn we bezig met systeemtrainingen en correctietrainingen. Man man.... We moeten nu bij een match op video de fouten die er gebeuren vaststellen, zeggen wat de oplossing is en er dan een correctietraining op maken... Volgende week woensdag moeten we normaal naar de match Genk-Gent en moeten we daar opdrachten gaan volbrengen. Mijn praktijkexamen is achter de rug, maar die theorieexamens...., dat zijn er een stuk of 6, ni te doen...., enfin we zien wel...

  Tot de volgende !

  Greetz,
  The Maxtouch.

  13-03-2012 om 15:20 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-03-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik sta wat achter...
  Nadat ik een week in Tenerife heb gezeten, ben ik niet meer de oude..., sinds 2 weken kamp ik met serieuze gezondheidsproblemen. Eerst griep, daarna hoofdpijn, geen eetlust, moeheid, rillingen warm/koud, ganse nachten wakker liggen, noem maar op... Ik denk dat ik er een virus heb meegenomen, want het is elke dag wel iets...
  Ons team is blijkbaar ook ziek, want de laatste 2 matchen speelden we op flanellen benen ! Tijd om ons dit weekend te herpakken in Rauw, al is dat zonder onze sneeuwklasgangers van de Wijngaard, die in Zwitserland zitten. Sieglinde is nog wat twijfelachtig (verrekking), maar onze vrienden Anton, Marijn en Nick komen ons wat uit de nood helpen. We hebben vrijdag nog eens scherp getraind, want de discipline en inzet moet terugkeren. Ik heb de laatste maanden de teugels wat losser gelaten, maar dat blijkt geen goed idee te zijn geweest, want we staan te slapen op het veld... Geen vuur, inzet, acties, helemaal niets. Het tij moet keren, te beginnen met de zondagmatch in Rauw.

  Tegen Immer Voort, kregen we 3 doelpunten rond de oren en scoorden we zelf niet. Kapel was beter dan ons, en was ook beter dan bij ons thuis, want daar waren wij de betere, ondanks het verlies. Vorig weekend tegen Oevel was het al niet beter. 0-6 rond de oren. Ik hoop dat het bij mijn spelers even zeer deed als bij mij, want dit was een blamage.... Oevel had er een nieuwe bij vooraan, een grote zwarte speler, tleek wel een kadet of scholier... Aan zijn geboortedatum konden we ook zien dat hij voor de meesten van ons 2 jaar ouder was, hij gebruikte zijn lijf dan ook ten volle ipv gewoon te voetballen... Al was hij alleen niet de reden van ons zwak presteren... Jan stond de hele match  in doel, deed een paar goeie reddingen, maar liet ook 3 pakballetjes binnenglippen... Als we dan zelf al moeilijk scoren, wordt het natuurlijk al heel moeilijk...Maar er zijn ook heel wat spelers die onder hun niveau bezig zijn en dat werkt natuurlijk ook niet bevorderlijk.

  Deze week was voor mij een hectische week en dat terwijl ik ziek was..., maandag UEFA-les, dinsdag UEFA-examentraining in Westerlo met nationale jeugd, woensdag repetitie al spatte mijn hoofd bijna uiteen..., donderdag Rammstein in het sportpaleis (gelukkig was mijn kop toen al wat beter of ze hadden mijn hersenen van de muur kunnen schrapen...). Vrijdag hebben we dan getraind. Vandaag moest ik normaal met de reserven B meedoen in Berg en Dal, want die zaten weer krap zoals vorige week toen ik voor het eerst met hen aantrad. (We wonnen toen met 6-0). Deze keer moest ik forfait geven omdat ik dus weer niet op mijn plooi ben... Klierkoorts ? Ik weet niet meer wat ik heb, maar het sleept al 2 weken aan en ik ben het serieus beu, zeker met mijn druk werkschema. Want probeer alle taken maar eens in te vullen als je zo ziek als een hond bent..., UEFA-lessen, trainingen, werk, enz.... Ik moet tegen maandag weer een "speciale" training opmaken, maar ben er nu te ziek voor....

  Morgen dus om 9.30u 's morgens aan de bak tegen en in Rauw en daarna is er onze "eetdag" en de seniorenmatch voor een top 5 plaats : St. Dimpna-Veerle. Ik vrees dat we het niet gaan halen, maar ik hoop dat ik ongelijk krijg....

  Sieglinde presteerde goed met haar selectieteam van de prov. A'pen tegen de prov. Limburg. De Limburgers kregen 9-0 om de oren !!! Zij heeft nu wat last van een verrekking en ik hoop met haar, dat het voor morgen in orde is.

  Normaal is volgende week alles bij het oude : trainingen op di en do. Zondag moeten we dan thuis aan de bak tegen Olmen.

  Tot de volgende !

  Greetz,
  The Max without Touch...

  10-03-2012 om 16:57 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Welkom op de vernieuwde blogsite !
  Blog als favoriet !

  Verander de wereld, begin bij jezelf ! Het leven is aan de durvers ! Leef vandaag, niet morgen !
  Mijn favorieten
 • KVC Veerle
 • Muse song
 • Foo Fighters song
 • Rammstein song
 • Simple Minds song
 • Green Day song
 • U2 song
 • Doodsklok - Hoe oud word ik ?

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  wielertv2010
  www.bloggen.be/wielert


  Archief per week
 • 04/04-10/04 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 27/05-02/06 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 22/11-28/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009

  Zoeken met Google  Welkom op mijn blog!
  Mijn favorieten
 • bloggen.be
 • KVC Veerle

 • Zoeken in blog


  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  jennyenwill_2
  www.bloggen.be/jennyen
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  pelgrimstocht
  www.bloggen.be/pelgrim
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  heiligerita
  www.bloggen.be/heilige
  Blog als favoriet !

  Een interessant adres?

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  jennyenwill_2
  www.bloggen.be/jennyen
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  7mijl_stappers
  www.bloggen.be/7mijl_s
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  tlissewegenartje
  www.bloggen.be/tlissew
  Mijn favorieten
 • bloggen.be

 • Willekeurig Bloggen.be Blogs
  rina_en_luc
  www.bloggen.be/rina_en
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  aantwaarrepe
  www.bloggen.be/aantwaa
  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!