Inhoud blog
 • U17 - U16 maart-april 2016
 • Maart 2016
 • Matchen U17 weekend 27-28 februari 2016
 • U16 : VV Laakdal - Punt-Larum
 • Weekendmatchen U17-U16 17-18 oktober 2015
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Blog als favoriet !
  Foto
  Over mijzelf
  Ik ben Marnix Exelmans, en gebruik soms ook wel de schuilnaam The Maxtouch.
  Ik ben een man en woon in Schoot-Tessenderlo (België) en mijn beroep is Directeur/Editieverantw. Regio Diest-Tessenderlo bij RMG..
  Ik ben geboren op 21/08/1968 en ben nu dus 52 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Sport (+/- alle sporten), muziek (zanger, Rammstein, Green Day, Simple Minds, U2, Muse, Foo Fighters..
  Gediplomeerd trainer UEFA B.
  Dropbox

  Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.  Nieuws Sportwereld
 • Terwijl Goffin afgaat, maakt nummer twee van de wereld Medvedev er een circus van in Rome: “Ik wil hier niet zijn”
 • Goed nieuws voor Roland-Garros: 5.388 toeschouwers per dag tot 8 juni, 13.146 erna
 • Lierse haalt met Jens Naessens flinke brok 1B-ervaring in huis
 • Hij kan het nog: Stefano Okaka (ex-Anderlecht) scoort echt spitsengoaltje tegen Napoli, Mertens hersteld van blessure
 • Nabil Dirar heeft door blessure laatste match voor Club Brugge gespeeld
 • Blessin, Clement en Kompany genomineerd voor prijs van ‘Coach van het jaar’
 • UEFA opent onderzoek tegen Real Madrid, Barcelona en Juventus na Super League-debacle
 • “Max Verstappen is de meest getalenteerde rijder in de Formule 1”
 • De crisis is compleet bij Juventus: winst vanavond is must voor Champions League-ticket
 • Meer dan 1.000 voetballers krijgen financiële steun van FIFA, Griekenland voert lijst aan

  Trainingen : Dinsdag van 18.00u tot 19.25u en donderdag van 18.00u tot 19.25u

  Categorieën
  Categorieën
  Categorieën
  U16-U17 VV Laakdal
  Jullie info-site !
  01-03-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchen U17 weekend 27-28 februari 2016
  Onze beider ploegen wonnen hun matchen weer. Onze U17 zaterdag met 3-2 tegen St. Dimpna en onze U16 met 12-3 tegen Berg en Dal.
  Ook de eerste ploeg won met 4-1 van Westmeerbeek en blijft aan kop.

  Het is duidelijk. Drie teams spannen de kroon bij VV Laakdal. 1ste elftal, U17 en U16. Dat zegt iets over onze goede werking en een talentvolle spelersgroep. Niet dat dat niet het geval is bij de andere teams, maar we zijn heel goed bezig en beschikken over een goede lichting in een goede omkadering van trainers, ouders, jeugdbestuur en afgevaardigden. Die lijn moeten we overal zien door te trekken.

  Onze U17 bakten er zaterdag nochtans niet zoveel van. Op Anton na, die met de reserven meedeed waren we compleet, maar het liep voor geen meter.  Toch kwamen we al na 2' 1-0 voor op kopbal van Raul. Het zag er van toen af een makkie uit, maar na 12' stond het 1-1. In de tweede periode kwam St. Dimpna zelfs 2-1 voor. Ons spel leek nergens op. Veel balverlies, te weinig tempo, geen coaching op het veld, weinig vuur en inzet, slechte passen, teveel centraal op een hoopje, maar ook jongens uit vorm. Vanalles dus. Tempo, passing en breed en open spelen zijn hier vooral de werkpunten voor de toekomst ! In de 3de helft na de rust werd het niet echt beter en pas na 18' kon weer Raul de 2-2 binnentikken. In de 20ste minuut kan Marin met een solo dan de 3-2 binnentrappen en was de foute situatie op 2' rechtgezet. De laatste helft werd niet meer gescoord en bleef het bij de 3-2.

  Dan verliep het onze U16 op zondag veel beter. De tegenstand was niet top, maar dat was het team van St. Dimpna zaterdag ook niet echt. Hier opende Jarne met een solo na 4' de score, 1-0. 6' Voorzet Ilian op Jarne en die prikt zijn tweede binnen. Een minuut later scoort Marijn de 3-0. Pas na 14' konden de bezoekers tegenprikken. 19' Actie van Ilian, voorzet op Jarne aan de 2de paal en 4-1. In de tweede time ging het vlot naar 5-1, via Ilian naar Marijn doorgetikt op Marin en binnen. De 6-1 was een solo afgewerkt door Ilian en de 7-1 een hoge bal van Anton over de keeper. De 8-1 kwam er na een schot van Anton op de paal. Ilian schiet in de herneming binnen.

  De 3de helft -na rusten- wordt het 9-1. Marin solo op linkst, voor op Jarne en tikt de inlegger binnen. Dan een lange pas van Ilian op Jarne, breed op Marijn en die tikt de 10-1 binnen. De 11-1 komt er na goed werk van Poline, die past op Ilian en die schiet de 11-1 binnen. St. Dimpna mag dan de 11-2 maken (zij het op off-side...), maar even is er toch wat concentratieverlies bij ons. Want ook in het begin van de 4de helft was de aandacht wat verslapt en de 11-3 was een feit. Na 14' was de 12-3 via Marijn het orgelpunt op een goede match.
  Op een kwartiertje aandachtverslapping na, een goede partij van onze jongens met mooie acties en breed spel.

  Ondertussen is Viktor aan de lies gekwetst. Jarne H, is 4 tanden kwijt en zo ook een deel "wijs"heid.... Zou Jorre deze week terug beginnen trainen en zijn er sommige jongens wat over hun hoogtepunt heen.

  Woensdag 2 maart 19u is er dan de Cupmatch in Loenhout, met vermoedelijk vertrek terug om 16u. De selectie van de laatste match blijft ongeveer idem. Gil valt weg en Benoit komt terug.

  Wanneer de terugmatch is, wordt nog medegedeeld.

  Dinsdag training voor zij van de selectie die willen en voor de anderen en ook donderdag gewoon training.

  We zijn volop bezig met volgend seizoen, waardoor we de koppen nog deze maand (wellicht volgende week) terug even bij elkaar steken.

  De situatie nu : 1 tweedejaars scholierenploeg (U17) van +/- 15 man, 1 halve eerstejaarsploeg U16, misschien aangevuld met tweedejaars U15. 1 juniorsploeg van rond de 14-15 man. Een A-reservenploeg is er momenteel (nog) niet, want amper een 5-tal reservenspelers.....

  Ondertussen zijn mijn achillespees-perikelen bijna achter de rug, eindelijk...!

  Grtz,
  Marnix.


  01-03-2016 om 12:34 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U16 : VV Laakdal - Punt-Larum
  Hier zijn we eindelijk weer terug, het was lang geleden ! Door omstandigheden zullen we maar zeggen, maar hier nu terug feedback over het reilen en zeilen van onze scholieren en mezelf.

  Ik herstel momenteel nog van een spierscheur aan de achillespees, die ik opliep bij het zaalvoetballen met onze U17 omdat er een paar afmeldingen waren.... Het einde is in zicht, nog 5 keer kine en ben er wellicht volledig vanaf. Dan kan ik eindelijk ook terug gaan sporten. Lopen alvast, de rest zien we wel... Na een lange winterstop, slecht weer, kalenderveranderingen enz. zijn we terug bezig met de terugronden. Onze U17 waren vrij en wonnen in januari hun eerste 2 matchen alvast.

  Onze U16 speelden zondag 21 feb thuis op een drassig veld tegen de toppers van Punt-Larum. We moesten scharrelen om aan 13 man te geraken met de gekwetsten, zieken, geschorsten en eigen fuif organiserende mannen de dag ervoor....., maar het lukte nog net. De partij was aangenaam om te zien, en VV kreeg weer tal van kansen, maar verzuimde om ze af te werken. Dan wordt het natuurlijk 0-1 aan de andere kant, wanneer de spits (nr 21) teveel mag doen en afwerkt. En dat al na 4'. Zo bleef het de eerste 20'. De volgende 20 waren nog maar net bezig of Raul maakte er 1-1 van op voorzet van Marin. In de 9de minuut was alles te herdoen, want weer de PL-spits trapte de 1-2 tegen de netten.

  De tweede helft moesten we dus vol aan de bak, maar er kwam weinig verandering. Het was zelfs Punt-Larum die het best uit de kleedkamers kwamen. Er werd in de eerste 20' niet gescoord.  Maar na 2' in de afsluitende 20', voorzet van Raul op Marin en die kopt de 2-2 binnen. Geen minuut later legt Raul mooi breed op rechts naar Ilian en die vlamt de winninggoal overhoeks tegen de netten. Tot 2' voor het einde bleef het 3-2, maar dan passtte Anton naar Ilian, die kapt een man uit en trapt weer overhoeks zijn tweede binnen en 4-2.

  Schitterende overwinning dus tegen een goede ploeg. Ook de scheids deed het prima, maar dat weten we van Alfons ondertussen wel.

  We doen ook nog mee met de Cup Het Nieuwsblad. We wonnen tegen Aartselaar met 5-2 thuis en ook in Aartselaar wonnen onze gasten met 4-5, waardoor we nu de 1/4 finales op woensdag 2 maart (19u) in Loenhout moeten spelen. De terugmatch is normaal voorzien voor 23 maart, maar moeten we wellicht verplaatsen omdat er nog spelers zijn die examens hebben. Meer daarover later dus. Voor Loenhout zullen de selecties nog doorgegeven worden, want zoals reeds eerder gezegd, kunnen die steeds veranderen afhankelijk van prestaties, trainingen, gekwetsten, zieken enz. Al zal die natuurlijk ook weer niet zoveel verschillen.

  Ons 1ste elftal is nog steeds ongeslagen leider met 52 punten. 9 punten meer dan Rauw en Exc. Vorst.
  Jorre is nog steeds gekwetst en van Ignace en Nick is er nog weinig nieuws. Ignace zou gestopt zijn volgens mijn bronnen. En Seppe Dockx zou geopereerd zijn aan een gesprongen appendix, maar dit is ook maar via één van onze spelers vernomen.

  We gaan vanaf deze of volgende week ook werk maken van volgend seizoen. Er zullen nieuwe (korte) spelersgesprekken doorgaan met info over volgend jaar. Wat gaat er gebeuren en wie gaat wat doen. Zo kunnen we de ploegen en trainers al wat vormen.

  Ik heb ons ook nog ingeschreven voor de Memorial Jos Present, die zal doorgaan in Wommelgem op 21 mei. Hiervoor zijn er wellicht nog kwalificatiematchen op 13 en/of 20 april. Meer daarover later.

  Ludo (trainer Res B) vroeg ook nog volk voor een juniorentornooi in Tongerlo op 16 mei (Pinkstermaandag), maar ook later hierover meer info.

  Tot de volgende ! Euh..., en wellicht nu terug wat vlugger.....

  Grtz,
  Marnix.

  Hopelijk komt er nu ook nog een einde aan dit strontweer, want dan verkies ik liever wat koude en droog weer in plaats van deze smodder. Veel winter zal er niet meer komen denk, want binnen een maand zijn we al lente.

  22-02-2016 om 00:00 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-10-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekendmatchen U17-U16 17-18 oktober 2015
  Hier zijn we weer !

  Ondertussen hebben we afscheid genomen van de mooie zomer en kunnen we de jassen weer uit de kast halen, want bij momenten was het weer fris. Ondertussen gaat het temperatuursgewijs weer beter, maar het is dan ook weer natter...

  Onze U17 namen het thuis op een drassig veld op tegen Ramsel. De start was zwak en Ramsel was veel vuriger. Toch trapt Marijn al vroeg op de paal, maar ook de bezoekers deden dat 2 keer, en zaten er dicht bij. De bezoekers hadden meer kans om voor te staan dan wij... Toch lukt het na 16' spelen. Corner Jarne, via Anton terug bij Jarne en die trapt de 1-0 binnen. De enige goal in de eerste 20'. In de tweede 20' trapte Ramsel de 1-1 binnen na 6'. Het voetbal van ons was nog steeds ondermaats. Maar in de 10de minuut aanval via rechts (Jarne-Anton), bal komt links bij Marijke en de 2-1 was een feit. Een minuut later mist Ramsel een reuzekans met een bal op de lat. Even later doen ze dat nog even over..., Toch is het VV Laakdal die dan scoort via Jarne Nevelsteen, 3-1. 18' Marijn (op pas van Marin), mooie persoonlijke controle in twee tijden en 4-1. 19' van de tweede 20' : 2de wereldgoal (na die van vorige week in Oevel) van Marin. Komt van op links naar binnen, bal naar links onder de voetzool en buitenkant rechts binnen, 5-1 en nu toch wat beter spel.

  2de helft : 7' : Corner Marin, Anton met borst aan de tweede paal en 6-1. 15' Seppe van Uytsel met de 7-1. De laatste 20' dan : 8' Aanval links, pas Raul op Gil die tegen de paal tikt, maar in tweede instantie binnen, 8-1. 10' krijgt Raul nog geel omdat hij nog doorschuift bij een sliding op het vettige terrein. 15' Pas Ben naar rechts en Marijn maakt de 9-1.

  Mooie overwinning na een zwak begin.

  De U16 moesten tegen de tweedejaarsploeg van Beekhoek, dat bijna evenveel scoorde als ons en even weinig tegengoals had. In de 1ste minuut brak al paniek uit. Ilian loopt op rechts, zijn tegenstrever duwt Ilian stevig weg, waarbij die met het gezicht tegen de muur vlamt. Ilian blijft liggen : bloed in het oor, arm, been.... Gelukkig bleek het nog mee te vallen na wat oplapwerk, maar hoofdpijn en serieuze schaafwonden in gezicht, arm, been en een paar gekneusde vingers waren zijn deel. Hij kon verder. 8' en defensief slechte controle bij ons, bal bij Beekhoek en de 1-0 stond op het bord. Dat bleef het na 20'. In de volgende 20' was er een korte wervelstorm van ons : 3de minuut : Solo Raul van middenlijn tot 16m, breed rechts op Jarne en de 1-1 was een feit. 5' Solo Marin op links, pas op Jarne en 1-2. 6' Raul pas op links naar Marin, en de 1-3 rechts buitenkant voet was een feit. 8' Solo Jarne met actie op links, breed voor doel op Ilian en die trapt de 1-4 hoog in doel. Jawadde ! 4 goals plots in 5 minuten en nog was het niet gedaan, want een actie Marin-Raul-Ilian, leidde tot een controle en volley van Ilian hoog in doel, 1-5.  Niet alleen gescoord, maar wat een mooie acties, en wat een beauties van doelpunten. Onvoorstelbaar ! Vier minuten later maakte Aaleks op een afvallende bal nog de 1-6.

  Na de rust krijgen we tal van kansen ! 1' Ilian gekruist voorlangs. 3' Ilian solo naar doel, met hard schot, keeper kan afblokken. 8' Ilian solo centraal, kan schieten maar legt breed op rechts voor Marijn die voorlangs besluit. 9' Marijn alleen op doel, over...  Ook Aaleks en Jarne komen nog dicht bij een goal. Kansen bij de vleet maar helaas geen doelpunten. Dan weer dom balverlies centraal en de 2-6 stond op het bord, zo gaat dat nu éénmaal... De laatste 20 minuten speelde Beekhoek alles of niets en bij ons ging even het licht uit. Tja, na 7 open kansen te missen, komt Beekhoek opzetten. 6' 3-6, 9' 4-6 !! Plots was alles bij ons weg en het werd nog bibberen. Jarne kan dan de 4-7 scoren, maar scheids geeft buitenspel, wat absoluut niet was. Het bleef 4-6, al stond op het wedstrijdblad 4-7...., toch goal goedgekeurd ? Of heb ik iets gemist ? Soit, 4-7 dan en verdiende overwinning !

  Beide teams blijven authoritair leider met het maximum. Super !!

  Deze week zijn er spelers-functioneringsgesprekken, waar de TVJO zijn zeg zal doen over de prestaties, houding enz, en waarbij de spelers ook hun ei kwijt kunnen. Daarmee is de heenronde afgewerkt en kunnen we volgend weekend starten aan alle terugmatchen. Voor de U17 thuis tegen Westerlo, voor de U16 thuis tegen Balen.

  CU

  Marnix.

  20-10-2015 om 12:17 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-10-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekend 10-11 oktober 2015
  Hallo,

  Alles weer gewonnen ! Ons 1ste elftal 21 op 21 en onze U17 en U16 ook alles op alles, zelfs na de toppers van het weekend.

  De U17 moesten tegen co-leider Tongerlo en dat liep niet van een leien dakje... Tongerlo was beter en sneller in het spel, de beste en meeste kansen evenwel voor VV Laakdal. Al na 2' stonden we achter na een "frommelgoal". Start gemist dus... 18' Lange bal Anton op rechts, Marin richting doel, keeper komt ver uit en Marin schiet de 1-1 binnen. Een minuut later was alles weer te herdoen, want het werd meteen 2-1.  In de tweede 20' : 15' Lange bal Raul, Marijn diep en die werkt mooi af, 2-2.
  Na de rust bleef het lang op en af gaan, en evenwichtig. Maar uiteindelijk in de laatste minuut van de eerste 20', gaat Tuur op avonTUUR..., schakelt man uit en trapt links de 2-3 winninggoal binnen !
  Alleszins niet simpel, want goede tegenstrever !

  De U16 moesten zondag tegen co-leider Berg en Dal. Speciaal hiervoor bracht ik nieuwe bal mee, met alle spelersnamen er op en een pronostiekje van wie het eerst zou scoren met de nieuwe bal. Ilian won, want hij als enige wist dat Viktor het zou worden. Dat gebeurde in de 4de minuut op aangeven van...., jawel Ilian, met een droge hoge knal. Op het einde van de eerste 20' een tik-tak aanval, pas van Aaleks via Raul bij Jorre en die maakt de 2-0. Twee minuten later Raul mooi op rechts voor Ilian en die knalt overhoeks de bal in de kruising binnen. 3-0 ! Pas in de tweede 20' kon Berg en Dal milderen tot 3-1 met een voorzet op rechts en veel te makkelijk laten afwerken.
  Na 3' in de tweede helft : Pas Jorre op Jarne N. en die maakt de 4-1. 9' Aaleks op links, knalt op de paal en Jorre scoort in de herneming de 5-1. Topper ? VV Laakdal speelde Berg en Dal op een hoopje en die konden pas milderen met een heel lichte penalty tot 5-2. 3' later loopt Viktor richting doel, brengt bal voor en Ilian trapt aan de 2de paal in 1 tijd de 6-2 tegen de netten. 12' Solo van Jarne N. en het stond 7-2.  In de laatste 20' weer een mooie combinatie en echt tik-tak voetbal en Jorre werkt de 8-2 eindstand in doel.
  Wie de échte leider en lijder was, hebben we meteen gezien !Laughing
  18 op 18 en verdiend aan de leiding !.

  Proficiat aan allen.

  Volgende week de U17 zaterdag 14.30 thuis in Vorst tegen Ramsel en de U16 zondag 10.45u uit naar Beekhoek.

  Gelieve allemaal de broeken die jullie gekregen hebben, te passen, zodat we asap de maten kunnen ruilen indien nodig. Jarne N. en Tuur is al geregeld, de rest waar iets niet klopt graag asap doorgeven.

  Greetz,
  Marnix.

  12-10-2015 om 14:17 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-10-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekend 3-4 oktober 2015
  Hallo iedereen,

  20 doelpunten scoorden onze scholieren dit weekend weer... Goed bij schot dus ! Nochtans moeten we wekelijks puzzelen om de reserven A aan volk te helpen, U16 met U17 en enkelen omgekeerd. Nick is uit de gips ondertussen, maar Jarne N, Aaleks en Ignace vielen dan weer uit.... Kieran zou terug beginnen lopen nu, maar is ook nog niet voor dadelijk...

  Het draait momenteel niet slecht bij VV Laakdal. Het eerste elftal, dat zondag de derby tegen Excelsior nog won met 2-1, staat met 18 op 18 aan de leiding, onze U17 met 12 op 12 op nr 1 en ook onze U16 met 15 op 15 op 1 ! De U15 wonnen hun 2 laatste matchen ook. De reserven A (waar onze U17 ook nog mee meedoen), staan 3de. Reserven B ontgoochelen wat, want wekelijks een pandoering. Reserven C doen het ook prima met 9 op 9 in laatste 3 matchen.

  Zaterdag hadden onze U17 het niet zo simpel in het matchbegin in Oevel. Oevel nam het initiatief in de eerste 5', maar dan op de eerste tegenaanval, gaat Marijn diep op doorsteekpas van Jorre en die maakt meteen de 0-1, wat tegen de gang van het spel in. Onze gasten herstelden dan het evenwicht en het ging op en af, zonder veel gevaar. Toch liep het niet zo gesmeerd in de eerste 20'. De tweede 20' verliepen wat vlotter en het spel verbeterde. In de 17' scoort Marin dan toch de 0-2 en op het einde van die 20', vlak voor rust kan Anton met een schot van ver de 0-3 op het bord zetten.

  Na de rust kan Marin met een geweldige actie de 0-4 binnentrappen. Bal op rechts net binnen de 16m aangepakt en direct op de slof genomen om zo in de winkelhaak te verdwijnen. Magistraal ! Match gespeeld en Oevel liet de moed wat zakken. In de laatste 20' komt de eindscore op het bord. Jorre legt breed op links, Ben laat en Marijn knalt de 0-5 in de linkerhoek overhoeks binnen. 0-5 en 3 punten.

  Volgende week zaterdag de topper in Tongerlo, die ook 12 punten hebben, om 10u.

  Onze U16 speelden in Zammel en daar waren ze ook weer goed bij schot. Na 6' spelen, voorzet van Ilian, bal belandt bijna overhoeks in doel, en Ben tikt binnen. 10' Tiki Taki voetbalaanval en Ben werkt af, 0-2. 15' Jorre, 0-3. De tweede 20' waren amper op gang of Michiel trapt met own-goal na corner de 1-3 op het bord... Geen nood, want 4' later gaat Marin op links, legt breed voor Ben en die trapt zijn 3de tegen de netten. 14' Ilian naar Ben en die maakt 1-5. 18' Marin, 1-6.

  Na de rust maakt Jorre er na 7' 1-7 van en 9' solo van Ilian op rechts en de 1-8 was een feit. Een minuut later een solo van Jorre en 1-9. 14' doorsteekpas Poline op Ilian en die maakt er 1-10 van. In de laatste 20' maakt Marin er na 5' 1-11 van en na 8' Jorre de 1-12. 11' Voorzet Ilian en Marin 1-13. Diezelfde Marin maakt even later de 1-14. 16' flatertje in de verdediging en 2-14. 19' legt Jarne Heylen de eindscore vast met 2-15. Ook weer de 3 punten en nog altijd leider.

  Ook zij spelen volgende week de topper tegen co-leider Berg en Dal thuis in VEERLE om 10u.

  Deze week gewoon training op dinsdag en donderdag van 18u-19.30u.

  Indien belet voor training of match : STEEDS LATEN WETEN !

  Greetz,
  Marnix.

  06-10-2015 om 11:01 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-09-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U16 : VV Laakdal - Mol
  Hallo,

  Onze U17 waren vrij, maar dat wil niet zeggen dat een groot deel dan maar met de U16 meedeed, zoals dat dikwijls bij vele ploegen gaat....

  Tegenstrever was Mol en we speelden op het grote A-terrein, waar onze gasten altijd goed op speelden in het verleden.

  Al na 10" was er een eerste grote kans voor ons. Ilian spurt op rechts richting doel, bal komt voor en Jarne knalt op doel, maar keeper pakt uit met geweldige save. VV eiste het meeste balbezit op en in de 13e minuut een voorzet van Michiel op Jorre, die knalt richting doel, bal wijkt nog af op Mol-speler en de 1-0 was een feit. Net voor het einde van de eerste 20', maakt Jarne er met een solo dan nog 2-0 van.
  Mol was een stug-verdedigend elftal, die nochtans niet veel doorlieten en een betrouwbaar sluitstuk hadden. In de tweede 20' werd niet meer gescoord, ook al hadden we nog kansen. Mol beperkte daarentegen tot verdedigen.

  In de tweede helft verliep het spel gelijkopgaander, maar Mol krijg toch niet veel kansen. VV wel nog enkele, maar altijd net niet bij de laatste pas. Het bleef in die eerste 20' van de tweede helft dan ook 2-0. De laatste 20' verliepen wat stroever en Mol kwam meer en meer opzetten. De 2-1 leek dichterbij dan de 3-0, maar ook voor Mol lukte het scoren niet. VV verweerde zich stevig om geen goal te incasseren en in de 17' dan eindelijk de verlossing. Lange bal van Ben richting doel, de bal belandt links in de 16m bij Ilian die met links de 3-0 inpoeiert ! Een sterk spelende Ilian zat nochtans met een zere rug en wou er nog afgaan, maar dan had deze goal er niet geweest...

  En ook in de 19' was hij beslissend, met een lange bal op Marijn (die Ignace last-minute nog verving), die schiet op doel op keeper die de bal moet lossen, maar een attente Jarne was goed gevolgd en trapte de 4-0 eindscore op het bord.

  Schitterend resultaat ! Ook een pluim voor de correcte leiding (al dachten die van Mol er anders over...). Over de leiding in competitie tot nog toe hebben we zeker niet te klagen..., alle 4 de matchen waren correct en dat mag ook eens gezegd worden. Houden zo !

  Voila, 12 op 12, de leidersplaats en vandaag toch beter voetbal. Ondanks de 4-0 was Mol wel een stevig geheel, dat vooral verdedigend goed zat, maar aanvallend minder. Dat maakte vandaag zeker het verschil.

  Volgende week naar Zammel.

  Onze eerste ploeg won in Oevel met 1-2 en heeft 15 op 15 en onze U17 prijken ook nog bovenaan met 9 op 9. Toppie !!

  Ik heb het optreden van The Neon Judgement in de AB goed verteert, 14 oktober is U2 aan de beurt....

  CU !

  Grtz,
  Marnix.

  29-09-2015 om 16:29 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-09-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekend 19-20 september en 26-27 september 2015
  Hallo,

  Vorig weekend speelden onze U17 in en tegen Oosterzonen, dat vooral met eerstejaars en enkele U15 noodgedwongen aantrad. Bij ons speelden Raul en Marin maar even mee, want ze moesten namiddag nog met de Reserven A meedoen....

  Zaterdag U17 :

  Het werd een éénrichtingsmatch, waarbij de thuisploeg dan ook begrijpelijk een maatje te klein was.
   Al na 3', opende Marin de score, 0-1. 6' Seppe schot op voorzet van Marin en 0-2. 8' Marin solo, lob over keeper en 0-3. 14' Marin 0-4 en mocht gaan douchen. 18' Schot Jarne N., in de linkse haak en 0-5, na de eerste 20'.

  Tweede 20' : 5' Marijn, 0-6. 8' Marijn, 0-7. 15' Seppe op lange bal solo voor keeper, 0-8.  17' Jarne, 0-9. 19' Marijn, 0-10 op voorzet Raul, die na de eerste helft ook in de kleedkamers bleef. 19' Jarne nog 0-11....

  De tweede helft : Jasper, 0-12. 8' Seppe, 0-13. 9' Marijn, 0-14 en 12' Marijn, 0-15.

  Vierde 20' :  De storm was 12' gaan liggen, maar dan voorzet Ben naar Tuur en die maakt de 0-16. 16' Seppe, 0-17. 17' Viktor, 0-18 en meteen de eindstand.

  Zondag U16 :

  Jonas werd door mezelf vervangen als trainer voor de match St. Dimpna - VV Laakdal. Het liep niet zo vlot als de U17 de dag ervoor, maar de tegenstrever was dan ook niet dezelfde... Het voetbal was niet top en dat werd al na 7' afgestraft met een doelpunt aan de 2de paal
  via corner en 1-0. Dat bleef het ook na de eerste 20'.  Er zat te weinig tempo in de match, slechte passes, kortom een leider onwaardig.

  Tweede 20' : 2' 1-1 via own-goal op lange bal. 4' 1-2 via Ilian op assist van Jarne N.  9' Terug gelijk door geklungel bij ons achteraan. 13' Marijn, 2-3 en 16' Jorre van op 20m schot en 2-4 binnen. Eindelijk er op en erover, maar het was niet wat het moest zijn...

  Tweede helft : Tijdens de rust had ik alles doorgenomen wat er fout liep en hen gezegd dat ik hier niet vertrok onder de 10 doelpunten van ons wel te verstaan ! Nog 6 te gaan dan en dan zou het spel enorm moeten verbeteren.... Ignace ging van spits naar links en Jorre van links naar spits en dat had later zijn gevolgen.....

  Maar er werd wel degelijk geluisterd. Al na 3' Jarne N. op pas van Jorre de 2-5. Vanaf dan begint het Jorre-festival op zijn Lewandowski's (al had de Pool eerder naar Jorre gekeken, dan omgekeerd, want Bayern speelde later....!) Jorre had de eerste helft één keer gescoord en trapte zijn tweede na 9' binnen. 16' Solo Jorre en nr 3, 2-7. 19' Jorre nr 4 en 2-8 en in de laatste speelhelft na 5' Jorre nr 5 en 2-9. 5 goals in 29' (Lewandowski probeerde het later in de week dan ook en jawel ook 5 goals, zij het in....amper 9 minuten !)

  Poline tikte na 8' de 2-10 nog binnen, zoals bij de rust afgesproken... In de slotminuut kreeg SAV nog een penalty, zodat the final score eindigde op 3-10.

  Wetende dat Marin bij de Reserven A ook nog scoorde, wil dat zeggen dat onze scholieren dit weekend 29 doelpunten scoorden !

  Beiden staan nu met 9 op 9 aan de leiding.

  Dit weekend (26-27 september), zijn de U17 vrij. (Ze konden vriendschappelijk spelen tegen Oosthoven, maar owv kwetsuren en 5 spelers die met de reserven moeten meedoen, bleek dat niet ideaal).

  De U16 spelen zondag om 10u in Veerle (!!), tegen Mol.

  Ook onze eerste ploeg prijkt op de 1ste plaats met 12 op 12 ! Allen de lijn doortrekken dus !

  Zaterdagavond ga ik de AB in Brussel nog eens opzoeken voor een concert van The Neon Judgement. The wie ? Voor onze 15-16-jarigen : zie google, youtube, spotify.... BTW, tzijn Belgen hé ! Zij geven morgen hun afscheidsconcert en staan mee als pioneers aan de wieg van de electronische (boenke boenke) muziek ! Don't forget !

  Allez, tot de volgende !

  Grtz,
  The Maxtouch.
  25-09-2015 om 17:12 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-09-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekend 12-13 september U16-U17
  Hallo iedereen,

  Het was weer een topweekend voor onze gasten, want zowel de U16 als de U17 wonnen hun match en hebben beiden 6 op 6 en staan als fiere leiders bovenaan. Ook ons eerste elftal won met 0-2 in Blauberg, maar coach Jonas viel geblesseerd uit met een spierscheur wellicht.

  Onze U17 namen het thuis op tegen Herselt en kwamen al vroeg op voorsprong via een strafschop (handspel), Marijn 1-0. Even later liep Raul solo op rechts naar de 2-0. Ook Seppe Van Uytsel (ex-Herselt) pikte zijn goaltje mee en heeft zijn "overgang" nog niet beklaagd. Herselt kon ook via strafschop tegenscoren, maar het bleef bij dat ene doelpuntje, want VV Laakdal ramde door naar 4-1, 5-1, 6-1 om te besluiten met 7-1 ! Marijn nam er nog 2 voor zijn rekening. Aaleks zorgde vanop links voor 3 zuivere assisten.

  Op zondag troffen onze U16 Punt-Larum...., of waren het de reserven ? Bijna allemaal tweedejaars van 1.90m en 90kg !! Jezus ! Daar waren onze eerstejaars klein duimpje tegen....  Het zou niet makkelijk worden, dat zag je meteen. Toch waren het onze gasten die kans na kans bij elkaar voetbalden en als we met 5-0 gingen rusten kon niemand iets zeggen. Helaas, alle kansen werden de nek omgewrongen : Aaleks, Ilian, Marijn en tot 3 keer toe Ignace konden alleen voor doel niet afwerken. Eén keer lukte het dan toch. Corner Ilian en Marijn vlamt de 1-0 dan toch binnen. Eindelijk ! Maar kansen missen wordt altijd afgestraft en net voor rusten kwam Punt-Larum langszij.

  De tweede helft was 3' op gang toen Ilian op rechts solo richting doel spurtte. Mannetje voorbij, mannetje afgehouden en voorlangs kruiselings binnen in de linkerhoek. 2-1 en verdiend. Met al die gemiste kansen bleef het bibberen tot het einde dat het geen 2-2 werd, maar Jorre kopte achterwaarts een vrije trap van Anton binnen en de overwinning was een feit, 3-1 !

  Proficiat allemaal.

  Dinsdag en donderdag training door mezelf, want Jonas is gekwetst.

  Vrijdag zoveel mogelijk volk voor extra wafelverkoop, want vorige week was het maar pover. Iedereen moet zijn deel doen ! Bedankt aan de vrijwilligers van vorige week.

  Tot de volgende.

  grtz,
  Marnix.

  15-09-2015 om 12:54 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-09-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U16-U17 matchen weekend 5-6 september
  Hallo iedereen,

  De kop is er af, de competitie is weer gestart en onze scholieren mistten hun start niet. Zowel de 1ste jaars als tweedejaars vonden vlot de weg naar de netten en wonnen hun openingsmatch vlot. De U17 (wel met ene Jarne Nevelsteen die er 4 invlamde !!) wonnen met 4-8 tegen het grote KVC Westerlo op kunstgras. De U16 wonnen in Balen met 1-6.

  U17 : Aaleks, Tuur en Jarne speelden als eerstejaars mee.

  Al na 2' stond de 0-1 op het bord na een rush van Raul die buitenkantvoet op links de 0-1 maakte. Pas na 20' kon Westerlo gelijkmaken. 32' Marijn op rechts, komt naar binnen en 1-2. 35' Vrije trap : 2-2. 36' Jarne op lange bal, 2-3. 40' Voorzet Marijn, Seppe kopt op keeper, Jarne in rebound 2-4.
  In de tweede helft ging VV Laakdal op zijn elan door en al na 2' prikte Marijn de 2-5 binnen. 12' Nog eens Jarne Nevelsteen. 14' Westerlo op 3-6. 25' Seppe Van Uytsel via Westel-speler in doel de 3-7. 31' 4-7 en als orgelpunt, 36' de 4de goal van eerstejaarsgoalgetter Jarne en 4-8.

  U16 : Benoit en Seppe (keeper) speelden als tweedejaars mee (en Poline als meisje)

  10' Ignace op links voor op Viktor en die maakt de 0-1. 17' Pas van Balen op links (in off-side...) en 1-1. Maar daarvoor had Balen al wel twee uitstekende kansen, waarvan één op de paal.  Twee minuten later mikt Jarne dan weer op de paal.
  In de tweede 20' knalt Ignace in de 4de minuut raak vanop links. 1-2.

  In de tweede helft werd het op vrije trap van Jarne meteen de 1-3. 9' Voorzet Viktor en Jorre kopt de 1-4 tegen de netten. 11' Corner Ilian, Ben kopt eerst nog en dan schiet Jarne (ja weer hij...) de 1-5 binnen.
  In de laatste 20' zet Ilian in de 8' de kers op de taart op rechts, met de 1-6.

  Knappe start dus van beide elftallen !

  Dinsdag training van 18u-19.30u door Marnix (Jonas op kamp met school), donderdag training van 18u-19.30u.

  Vrijdag 11 september : wafelverkoop voor de jeugd.

  Zaterdag 12 september : U17 om 14.30u thuis in Vorst tegen Herselt.
  Zondag 13 september : U16 om 9.15u al !! Thuis in Vorst tegen Punt-Larum.

  Tot de volgende !

  Grtz,
  Marnix.

  08-09-2015 om 10:25 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-08-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle - Tongerlo
  Hallo,

  Donderdag speelden onze U16 aangevuld met enkele U17 een eerste vriendenmatch thuis tegen Tongerlo. Het werd 10-1, dus geen slecht debuut. Al in de eerste minuut opende Ilian de score vanop rechts, na 17' maakte Jorre er solo 2-0 van. Ondertussen mistte Jarne N. nog tal van open kansen, maar in de 40ste minuut trof hij dan toch eindelijk raak en 3-0. Marijn (ingevallen voor de gekwetste Yarni), maakte er 2' later 4-0 van. Tongerlo mag dan makkelijk de 4-1 maken, wanneer er 2 man helemaal vrij staan... Raul was net ingekomen en maakt de 5-1. In de 52' knalt Jarne zijn tweede tegen de touwen, 6-1 en 2 minuten later doet hij dat nogmaals en het stond 7-1. In de laatste 20' maakten Marijn de 8-1, Jorre de 9-1 en Jarne met zijn 4de, de 10-1. In de laatste minuut valt Kieran nog uit met een omgeslagen voet. Het verdict is 6 weken out !
  Proficiat voor de prestatie. Ik zag positieve dingen, maar ook negatieve waar we nog zullen aan werken.

  Ondertussen kwam er met Seppe Van Uytsel nog een extra transfer bij. We zullen ons volk nodig hebben, want de lappenmand zit al goed vol ! Arthur (knie), nog 3 weken rust, Jarne H., arm, nog zeker tot 8/9, Aaleks (been) ? , Kieran (voet) 6 weken out.

  Op naar de volgende. Dinsdag en donderdag normale trainingen van 18u-19.30u.

  Grtz,
  Marnix.

  22-08-2015 om 17:07 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-08-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw seizoen 2015-2016
  Hallo iedereen,

  We zijn weer actief !

  Ondertussen zijn de trainingen al 2 weken bezig (4 trainingen) en morgen spelen we een tornooi in Wolfsdonk. Normaal speelden we donderdag een match tegen Ham Utd, maar die gaven forfait...

  Jonas en ikzelf mochten vorige week 18 man op training verwelkomen, ikzelf alleen gisteren ook 18 fitte spelers. Het was weer tropisch warm en we sloten af met lattrap en penalty-cup, waarbij Marijn Gielis de beste van de 2de jaars was en Ilian Exelmans, van de 1ste jaars. Bij lattrap mikte Ilian ook nog op de lat, Jarne Nevelsteen deed dat 2 keer.

  Wat het vervolg van de trainingen betreft, zal de nadruk vooral op het fysieke aspect liggen, zodat iedereen er conditioneel staat. Daarnaast ook op gebied van teambuilding en samenspel, reden waarvoor we ook allen samen trainen.

  Arthur Daems is gekwetst aan de knie (zwembadongeluk), Jarne Heylen aan de pols (skateboardongeluk). Hun "toestand" wordt opgevolgd. Jarne heeft 5 dagen gips en daarna is het af te wachten, Arthur is bezig met tests (scans enz) en weten we eind volgende week ook ivm de ernst.

  Ignace, Aaleks en Yannick zijn nog niet op training geweest, al de rest is er al 1, 2, 3 of 4 keer geweest.

  Ook Kieran Dams (Thes, Westerlo, Lierse, Dessel), al 2x meegetraind, komt onze rangen vervoegen, net zoals nieuwkomers (transfers) van dit jaar Tuur (Westerlo), Aaleks (Westerlo), Benjamin (Wolfsdonk) en Viktor (Deurne). Kieran, Sam en Benjamin hun aansluiting is nog niet ok. (kunnen voorlopig dan ook nog geen matchen spelen). Graag asap in orde maken. Nodig : paspoort en de code ervan. Het kan dan onmiddellijk online gebeuren.

  Ook lidgeld in orde brengen !! (Moet deze maand in orde zijn !) : Nog niet ok : Ignace, Ben, Sam, Tuur, Michiel, Nick, Kieran, Marin en Raul.

  Raul, Marin, Anton en misschien Marijn moeten vrijdag 14/8, voor de 2de keer al, met de Reserven A meedoen, wegens te weinig volk...

  Zaterdag spelen we dan een tornooi in Wolfsdonk (5 korte matchen). Enkel degenen die al 2 keer of meer hebben getraind en in orde zijn met hun aansluiting, komen in aanmerking voor selectie. Vinea om 8.45u ! (eerste match om 10u).

  Dinsdag 18 augustus gewoon training en donderdag 20 augustus vriendenmatch thuis in Veerle om 18.30u tegen Tongerlo. (1ste elftal speelt dan ook).

  Naast deze blog, check ook steeds de Facebook-groep U16-U17, waar alle last-minute updates zullen opstaan. Nog geen lid ? Maak je account dan vlug aan.

  Tot de volgende !

  Grtz,
  Marnix.


  14-08-2015 om 12:25 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-05-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi VV Laakdal
  Hallo,

  Het seizoen zit er op. We sloten af in stijl met een 8-1 overwinning op ons tornooi in een match van 2 x 20 minuten tegen Rillaar en daarna een klinkende 11-0 zege tegen de buren van Exc.Vorst, waar we nog 3 man aan uitleenden opdat ze aan 11 man geraakten...

  Proficiat aan iedereen en bedankt voor de fijne attentie.

  Op naar volgend seizoen, want dat komt er vlugger aan dan je denkt. Alle info volgt nog !

  Grtz,
  Marnix.

  19-05-2015 om 10:01 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-05-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooien VV Laakdal
  Hallo,

  De officiële competitie zit er op, ons tornooi dit weekend is ons laatste wapenfeit. Woensdag was onze laatste training en dat was aan sommigen te zien. Zelf moest ik mee opdraven in een matchke 5 tegen 5 en ondanks mijn lang stilzitten heb ik meer gelopen dan sommigen die al in luilekkerland zaten.... Ja, het seizoen is gedaan, ja twas de laatste training, maar een minimum aan basisinzet mag toch nog, niet ?

  Vrijdag op ons tornooi onze 2 laatste matchen, en hopelijk wel nog eens een keer alles geven. Tuur, Ben en Aaleks zijn terug van de partij, van Mauritio al even geen spoor... noch vorig tornooi, noch training, noch bericht van hem.... Normaal zijn we met 13 man, ideaal.

  Het seizoen is dan ook volledig afgesloten.

  Op maandag 18 mei spelen Jarne, Ilian en Ignace om 19.00u in Tongerlo nog met de selectie tegen Nijlen en op pinkstermaandag 25 mei nog eens tegen de selectie van Lier-Herentals in Wommelgem.

  12 juni is er veteranentornooi op de Ware Vrienden met daarna live de match Wales-België op groot scherm en daarna ga ik mijn stembanden gebruiken met mijn live rockband Recovery en een live-optreden. De dag erna vind het gewone jaarlijkse tornooi plaats. Nu 2 dagen owv 20 jaar dit tornooi.

  In functie van volgend seizoen zou het kunnen dat er op 23 mei (zaterdag) nog iets is voorzien, maar nog niet zeker.

  Meer info volgt nog !

  Greetz,
  Marnix.

  15-05-2015 om 11:46 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-05-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi Bekkevoort
  Hallo,

  Onze U15A moesten in Bekkevoort het U15-tornooi gaan spelen. De eerste match was tegen Bekkevoort zelf. Aaleks, Ben en Tuur waren ook van de partij, zodat we met 14 spelers waren. Grand luxe en dan had Mauritio zijn kat nog gestuurd....

  Bekkevoort-VV Laakdal : Lange bal Tuur op Jarne N. en 0-1. Balverlies en 1-1. Aaleks trap van op zo'n 50m (keeper uit zijn doel) en bal binnen, 1-2. Jarne maakt nog 1-3 en een schot van Ben wordt in doel gedevieerd door Bekkevoort-speler en eindstand van 20' voetbal : 1-4.

  St. Truiden-VV Laakdal : 0-0 (penalties : 3-2, en wij die dachten dat er 5 moesten gezet worden....)

  Wijgmaal-VV Laakdal : 1-2. Na 30"pas van Arthur op Jarne N. en het stond al 0-1. Na 6' : 1-1 en  in de 13de minuut solo van Arthur op rechts en die buffelt de 1-2 binnen.

  Engsbergen-VV Laakdal : 1-3. 1-0 achtergekomen en het zag er niet zo goed uit. 13' tactische wissel met Ben die inkomt en meteen Jarne N. aanspeelt en de 1-1 was een feit. 19' Aaleks trapt in de winkelhaak de 1-2 binnen en 20' pas van Jarne op Ben en 1-3 eindstand.

  Daarmee winnen onze gasten het tornooi ! Great guys !

  Greetz,
  Marnix

  04-05-2015 om 18:22 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze week
  Hallo,

  De competitie is ten einde, er resten ons enkel nog enkel tornooien. Nu zaterdag 2 mei is dat in Bekkevoort. De week later in Rillaar, maar dan spelen de B's normaal.

  Vandaag, dinsdag training van 18.15u tot 19.25u.

  Daarna hebben we als jeugdbestuur vergadering ivm volgend seizoen. Zoals jullie al weten hebben we een U16-ploeg en een U17-ploeg. Iedereen speelt dan ook volgens leeftijd, wat het ideale is en zo wil de bond en de Vlaamse Trainersschool het ook. Nationaal gebeurt dit al, maar regionaal is dit meestal niet te verwezenlijken, wegens te weinig spelers.

  Misschien dat er hier en daar een uitzondering mogelijk is (door omstandigheden), maar in principe is dit de basis.

  Trainers kunnen we altijd nog gebruiken en hier en daar nog wat spelers ook. Bestuursleden zijn natuurlijk ook altijd welkom.

  We hopen alles tijdig te kunnen invullen, maar problemen zijn er overal !

  Tot de volgende.

  Grtz,
  T1

  28-04-2015 om 10:13 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VV Laakdal -Achter Olen en KFC Mol-VV Laakdal
  Hallo,

  Met wat vertraging, maar hierbij toch een update.

  Vorige week speelden we thuis tegen Achter Olen. Jarne N. mist in de beginfase een reuzekans op pas van Arthur, als hij alleen voor doel komt. Maar na 13' spelen dan toch de 1-0. Voorzet Arthur en Jonas ramt de 1-0 in doel. 20' Corner en de 1-1-weer uit stilstaande fase-, is een feit. De tweede helft begint met Ilian die sterk aan de bal is, tussen 2 man wroet, passt op Jarne N. en de 2-1 stond op het bord. 13' Vrije trap en...., 2-2 (stilstaande fase !). 20' Fout in de 16m op Jarne Heylen en Jarne Nevelsteen zet de strafschop om. 3-2. Derde helft, na 5' bal slecht weggewerkt en 3-3. Spannend was het wel ! 8' krijgt Achter Olen een lachwekkende strafschop als een AO-speler zich laat vallen terwijl onze speler er gewoon naast loopt ! 3-4 een cadootje, man man. De speler in kwestie moest er zelf mee lachen !! Nochtans was de scheids op dat moment niet slecht bezig.

  En dan plots een hele wending in de match. Jarne Nevelsteen kreeg eerder in de match een gele kaart omdat hij de bal even wegtikte. Op het einde van de 3de helft krijgt VV Laakdal een vrije trap. Een AO-speler loopt naar de bal (die klaarlag om de vrije trap te nemen) en trapt de bal keihard weg uit frustratie. Iedereen roept dat dit dan zeker ook geel is, maar scheids geeft niets. Begrijpe wie kan. Brent vraagt om uitleg en krijgt zelf geel. Als een AO-speler Brent dan nog iets toeroept, waarop Brent antwoord, krijgt die plots rood !! Euh ??!! Hallo !? En dan vraagt de bond dat iedereen naast de lijn zijn kalmte zou bewaren ! Ja wadde, moeilijk als je zoiets ziet ! VV Laakdal dus met 10 verder en psychologisch gekraakt. Zo gaat het naar 3-5, 6, 7 en 3-8. Jongens toch, het is niet te begrijpen !

  Wat een tegenstelling vorige zaterdag in en tegen KFC Mol, die blijkbaar met een totaal ander team aan de aftrap stonden....Wij moesten ook serieus puzzelen om volk te hebben...
  Het begon nochtans niet goed. 14' van de eerste helft laten we een man centraal lopen, die trapt over de keeper de 1-0 binnen. 17' Corner, iedereen trapt bij ons naast de bal en Mol schiet dan de 2-0 makkelijk binnen. Weer na een stilstaande fase. 19' Corner VV Laakdal, daarna 2de voorzet van Ilian en Dries maakt de 2-1.
  Tweede helft : 1' Uit het niets tovert Jarne N. een halve retro hoog in doel en staat het terug gelijk. 11' 2de paal, Jarne op corner Ilian, schuin binnen en 2-3. 18' Iedereen bij VV blijft staan en de 3-3 wordt weer makkelijk weggegeven. Meteen ruststand na een slappe partij.
  Derde helft : iets beter spel, maar geen doelpunten. Maar wel een drama in de 18de minuut voor Mauritio, die zijn knie verdraait en moet afgevoerd worden naar het hospitaal !
  Vierde helft : Het is wachten tot de 11de minuut : Ilian op rechts aanval, pas op Jarne N. die breedlegt en Yannick trapt aan de tweede paal de 3-4 binnen. 18' Voorzet Ilian en de bal wordt door "Big Ben" Sam ook al aan de tweede paal binnengebuffeld. Meteen de 100ste goal voor ons team en meteen ook de eindstand, 3-5 na veel gezwoeg ! Geen gele of rode kaarten en een topscheidsrechter !! Zijn naam ? Marc Mertens. Dat mag ook eens gezegd worden.

  Zo zit de laatste competitiematch er op en resten er ons nog enkele tornooien. Met weinig volk, veel gepuzzel, steeds een andere ploeg en veel stress hebben we het er prima van af gebracht en zijn we de kampioen van de "Gewestelijken", na "Provinciale" teams Houtvenne en St. Dimpna. Proficiat !!

  Deze week enkel op donderdag 23 april training van 18.15u tot 19.30u.

  Woensdag heb ik als trainer "selectiematch U13" in St. Dimpna. Selectie U13 Geel-Mol tegen St. Dimpna om 18u.

  Weekend : U15A zijn vrij. De B's spelen zondag hun laatste match thuis tegen Ezaart A.

  Meimaand = Tornooimaand... :

  2 mei : tornooi in Bekkevoort (wellicht voor de U15A), met eerste match om 13u en laatste om 17u.
  9 mei : tornooi Rillaar (wellicht voor de U15B).
  10 mei : tornooi Mol (wie ?)
  15 mei : tornooi VV Laakdal (op vrijdag spelen wij)
  23 mei : tornooi Penarol Engsbergen. (wie ? Evt mix-ploeg)

  Ook hier zal het weer puzzelen worden !!  Mauritio out met knie (gips) en Jonas out (fietsval), niet simpel dus.

  We zijn ook al volop werk aan het maken van volgend seizoen. Meer info volgt hierover zo snel mogelijk, maar dat we volgend jaar 2 ploegen hebben, staat vast. Een U16-ploeg (eerstejaars) en een U17-ploeg (tweedejaars). Onze U15-ploeg zit wat krap en kan zeker nog wat volk gebruiken.

  Het was een hele brok, jullie zijn terug geïnformeerd, en ik ben terug bij nu....

  Tot de volgende !

  Grtz,
  Marnix.

  20-04-2015 om 16:11 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Match Houtvenne en tornooi Heist
  Hallo,

  Ik geraak achterop met mijn blog....

  De laatste competitiematch voor Pasen was de verplaatsing naar Houtvenne, de leiders. In de eerste helft kwamen we na 10' op voorsprong via Jarne Nevelsteen solo. We speelden goed en creëerden de beste kansen. De tweede helft kwam Houtvenne met een gelukje echter te vroeg gelijk, na geharrewar voor doel. Meteen de ruststand ! Onze mannen deden het heel goed : organisatie, spel, inzet, alles was aanwezig.
  De derde helft leek er nog steeds een gelijkspel op de bordjes te staan, maar na 17 minuten wordt een corner te simpel binnengekomt en 2-1. Geen minuut later, pas Ignace op Arthur en die knalt de 2-2 in de hoek binnen. Ons "ploegske" hield goed stand tegen de "vedetten" van Houtvenne, maar in de slotminuut van de 3de helft komt de 3-2 weer na wat geharrewar voor doel op het bord.
  In de 4de helft wordt het na 6' nog 4-2 met een schot paal en binnen. Toch een schitterende partij van onze ploeg !

  Zaterdag speelden we met 11 man een tornooi in Heist op den Berg. 5 matchen !! (2x 12'). Tegen Rumst werd 2-0 gewonnen, tegen de nationalen van Heist 5-1 verlies, tegen St. Job (prov.), nipt 5-4 verlies, tegen Wezemaal 1-1 en winst met de penalties (alle 5 binnen !) en dan 2-0 winst tegen Grobbendonk. Ook weer schitterend van onze 11 gladiatoren. Iedereen was pompaf, want gespeeld van 13u tot 19u !!
  Doelpunten : Jarne N. 4, Ilian 3, Arthur 2, Mauritio 1.

  Dinsdag 7 april en donderdag 9 april gewoon training en voorbereiding op onze laatste competitiethuismatch tegen Achter Olen (zonder het schaap....).

  Tot de volgende !

  07-04-2015 om 17:40 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  31-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Week van 30 maart- 5 april
  Hallo,

  Deze week training op dinsdag 31/3 en donderdag 2/4 van 18.15u-19.30u.

  Meer info volgt.

  grtz,
  T1

  31-03-2015 om 17:17 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tongerlo - VV Laakdal A
  Hallo,

  Er werd zaterdag dan toch gevoetbald, al was een forfait nooit zo dichtbij... Na de donderdagtraining 10 man, waarvan 2 twijfelachtig. Arthur viel af en Jarne Heylen (knie) ging komen maar het was afwachten of het lukte. 8 à 9 man maximum dus... 2 kwamen er van Vorst bij, dus 10 a 11 man. Het lukte dus net.

  Zaterdagvoormiddag zegt Thibeau dan plots af en ook Yarni (gekwetst) moest afzeggen. Terug 8 of 9 man en geen voetbal dus. Uiteindelijk kwamen dan extra Jeff en Cedric, samen met Jorre en Michiel. Ook Sam (terug uit kwetsuur), kwam ons vervoegen als gelegenheidskeeper.

  Gelukkig voor iedereen dat de match toch kon doorgaan, anders werd er dit seizoen niet meer gevoetbald, althans niet meer met mij en dan ook geen 11 man, dus forfaits.

  Het is dus gelukt, na een hele vrijdagnamiddag en avond en zaterdagvoormiddag gepuzzel, met dank aan Bart en de B-spelers !

  In de match zelf waren we de eerste minuten baas, maar konden we enkel veldoverwicht afdwingen. 10' vrije trap Tongerlo en het stond zowaar tegen de gang van het spel in, 1-0. De tweede 20' begonnen we meteen met de 1-1 via een vrije trap van Jarne N. 4' Vrije trap in het midden, Jorre gaat op rechts door en 1-2. 18' Lange bal van Brent op Ilian, die loopt op rechts zijn verdediger er af en 1-3. In de 3de helft : 1' : Ilian loopt de diepte in en scoort overhoeks in de linker winkelhaak, 1-4. De 4de helft : 5' Dieptepas Ilian op Jarne N. en die maakt er 1-5 van.
  Het was moeilijk voetballen op een slecht veld en met veel zijwind, dus mooi was het zeker niet. 8' Tongerlo-aanval, bal vlak naast de doellijn, wordt binnengehouden en 2-5. 12' Tegenaanval VV, en Jarne N. maakt er 2-6 van. 15' Aanval VV, pas Jorre op Ilian die breedlegt op Jarne N. en die maakt de 2-7.
  17' krijgt Tongerlo nog een penalty, waarvoor weten we niet echt...., 3-7 en in de slotminuut komt de bal nog bij een Tongerlo-speler in buitenspel, die passt naar voor naar een speler nog meer buitenspel dan buitenspel en die mag zo de onterechte 4-7 scoren.

  Soit, mooie winst met een veredeld elftal en na veel gepuzzel. Proficiat aan de opgedaagde spelers !

  Deze week (24 en 26 maart) GEEN training !! Gaat niet met de examens....

  Zaterdag 28 maart, 13u : Houtvenne - VV Laakdal. 11.40u Vinea !

  Alle info heeft iedereen meegekregen op papier.

  Greetz,
  Marnix.

  23-03-2015 om 00:00 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VV Laakdal - St. Dimpna
  Hallo,

  Na twee weken geen competitie, moesten we het opnemen tegen de A-ploeg van St. Dimpna, de derde in de stand, na ons. We wisten dat dit niet simpel was, en begonnen dus ook defensief. Ik had nog extra gevraagd om zeker in de beginfase weer geen doelpunt te slikken, want daar hebben we stilaan een patent op....

  Na 4' wedstrijd was het al zover.....,  een St. Dimpna-flits op rechts en de 0-1 hing al tegen de touwen. Niet te schatten.
  Op het kwartier herstelden we van deze opdoffer, als Ilian op rechts de 16m ingaat richting doel, maar onbesuist tegen de vlakte wordt geduwd en strafschop. Jarne N. zet de 9m om, al was het maar nipt..., 1-1.

  De tweede 20' liepen gelijkopgaand. Beide ploegen waren mekaar waard, maar St. Dimpna overdreef met "het zich sterk zetten" in de match. Er is een verschil tussen je sterk zetten, en stampen, duwen, trekken.... De VV-afgevaardigde moest regelmatig het veld op om onze gasten te verzorgen. 1 keer kan, 2 misschien ook..., maar GEEN 10 keer !! Want zoveel keer moest Herwig uiteindelijk het veld op om de "oorlogsslachtoffers" te verzorgen. De laatste minuut van de 2de helft was er dan nog een staaltje van fairplay. Mauritio krijgt een slag in het gezicht en valt neer. St. Dimpna in balbezit speelt verder en scoort dan de 1-2 !

  De derde helft begint met een fout op links. De bal komt voor doel tussen een bos van spelers en iedereen trapt naast de bal, behalve dan 1 St. Dimpna-voet en het stond 1-3, een cadootje zeg maar. Op het kwartier balverlies en aanval St. Dimpna en 1-4.

  Ondertussen stonden de meeste spelers vol blauwe plekken en liepen ze half kreupel van de vele stampen die ze moesten incasseren. Alleen Ilian al : voet tegen gezicht (niet bewust), trap tegen enkel (wel stevig ingevlogen) en klop in rug (bewust), maar ook Jarne Nevelsteen vloog meermaals tegen de grond. "Babies" kwam van de St. Dimpna harde supporterskern. Neen, voetballers zijn wij en stampers zijn de anderen heren. Tot Jarne Heylen dan per ongeluk een speler aantrapt ipv op de bal, wat de bedoeling was, dan was het kot te klein ! Fout : ja. Bewust : nee. Dat is wel een verschil dat sommigen niet blijken te zien. Dat zijn dan de "Ik zie maar 1 ploeg spelen-supporters...."

  Soit, het is niet anders. In de 4de helft komt VV Laakdal nog half kreupel op 2-4 via Jarne N. in twee tijden, meteen ook de eindstand.

  Op de fase van de slag in Mauritio zijn gezicht en het doelpunt dat er op volgde na, deed de jonge scheids het zeker niet slecht. Integendeel !

  Alleen oproep naar alle (en vooral beginnende en/of jonge) scheidsrechters : wees streng en kordaat, zodat het voetbal primeert en niet de overdreven agressie in de duels ! Agressie, stampers enz. krijg je alleen van de velden door hen er af te sturen !
  Jarne Heylen van ons kreeg ook  (terecht) geel na een bodycheck, maar die kwam er alleen door de vele stampen die hij (en wij allemaal) moesten incasseren.....

  Wij moeten als team harder zijn, maar steeds correct ! Je stevig zetten : OK, maar nooit zal ik "overdreven agressie" goedkeuren !

  Blijven voetballen dus, maar steviger op ons "poten" !

  Maandag speelde de selectie Zuiderkempen (Ilian, Jarne, Ignace) tegen de Interprovincialen van SK Lierse. De selectie won met 2-1 (één doelpunt van Jarne).

  Dinsdag 17 maart : training van 18.15u - 19.30u.

  Woensdag speel ik (als trainer) met de U13-selectie in St. Dimpna tegen De Kempen.

  Donderdag 19 maart : training van 18.15u - 19.30u.

  Zaterdag 21 maart : competitiematch in Tongerlo om 15u !

  Tot de volgende.

  Grtz,
  T1
  17-03-2015 om 14:03 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Welkom op de vernieuwde blogsite !
  Blog als favoriet !

  Verander de wereld, begin bij jezelf ! Het leven is aan de durvers ! Leef vandaag, niet morgen !
  Mijn favorieten
 • KVC Veerle
 • Muse song
 • Foo Fighters song
 • Rammstein song
 • Simple Minds song
 • Green Day song
 • U2 song
 • Doodsklok - Hoe oud word ik ?

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  ziekenhuizen
  www.bloggen.be/ziekenh


  Archief per week
 • 04/04-10/04 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 27/05-02/06 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 22/11-28/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009

  Zoeken met Google  Welkom op mijn blog!
  Mijn favorieten
 • bloggen.be
 • KVC Veerle

 • Zoeken in blog


  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  fibromie_78
  www.bloggen.be/fibromi
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  1levennadedood
  www.bloggen.be/1levenn
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  dansrustroest
  www.bloggen.be/dansrus
  Blog als favoriet !

  Een interessant adres?

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  adverteren
  www.bloggen.be/adverte
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  fictiereeksen
  www.bloggen.be/fictier
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  denbellys
  www.bloggen.be/denbell
  Mijn favorieten
 • bloggen.be

 • Willekeurig Bloggen.be Blogs
  yippens
  www.bloggen.be/yippens
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  geelgemeenteraad
  www.bloggen.be/geelgem
  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!