Inhoud blog
 • U17 - U16 maart-april 2016
 • Maart 2016
 • Matchen U17 weekend 27-28 februari 2016
 • U16 : VV Laakdal - Punt-Larum
 • Weekendmatchen U17-U16 17-18 oktober 2015
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Blog als favoriet !
  Foto
  Over mijzelf
  Ik ben Marnix Exelmans, en gebruik soms ook wel de schuilnaam The Maxtouch.
  Ik ben een man en woon in Schoot-Tessenderlo (België) en mijn beroep is Directeur/Editieverantw. Regio Diest-Tessenderlo bij RMG..
  Ik ben geboren op 21/08/1968 en ben nu dus 53 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Sport (+/- alle sporten), muziek (zanger, Rammstein, Green Day, Simple Minds, U2, Muse, Foo Fighters..
  Gediplomeerd trainer UEFA B.
  Dropbox

  Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.  Nieuws Sportwereld
 • Rafael Nadal gaat bij rentree verrassend onderuit tegen Kroaat Borna Coric op Masters Cincinnati
 • Genk-aanwinst Matias Galarza spreekt voor het eerst: “Ik koos voor deze club omdat mijn idool Kevin De Bruyne hier speelde”
 • Gerben Thijssen trekt met één groot doel naar de Vuelta: “Ik wil een rit winnen en sprinten in Madrid”
 • Valse start voor Emma Meesseman en Julie Allemand met Chicago Sky in play-offs WNBA, seizoen straks al voorbij?
 • Formule 1-bolide rijdt doodleuk tussen auto’s op Tsjechische snelweg, politie kan voorlopig niet ingrijpen
 • Voormalig Anderlecht-coach René Weiler: “Young Boys Bern is enige Zwitserse ploeg die paars-wit kan afschrikken”
 • Het eerste grote interview van Toby Alderweireld bij Antwerp: “Ik wil de Champions League naar ’t Stad brengen”
 • “Deze duels zijn cruciaal voor de Belgische ploegen, zowel financieel als voor de Europese coëfficiënt”
 • Roman Bezus weigerde niet alleen AA Gent: nog drie Belgische clubs klopten aan
 • De toptransfer van Sergio Gomez door de ogen van de makelaar: “Hij had Anderlecht zelfs nog sneller kunnen verlaten”

  Trainingen : Dinsdag van 18.00u tot 19.25u en donderdag van 18.00u tot 19.25u

  Categorieën
  Categorieën
  Categorieën
  U16-U17 VV Laakdal
  Jullie info-site !
  04-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U17 - U16 maart-april 2016
  Hier weer wat nieuws van het front.

  Onze U17 en U16 zijn nog steeds ongeslagen. Ons 1ste elftal is ondertussen kampioen ! Voor de Cup Het Nieuwsblad moesten we op paaszaterdag thuis tegen Loenhout de terugmatch, maar Loenhout gaf forfait en zo zijn onze mannen, na de heenmatch meteen voor de 1/2 finales geplaatst. Dit is tegen de winnaar van Tongerlo-Essen. Wellicht Essen, want het won de heenmatch al met 5-2... Met Pasen werd niet gevoetbald, wel op paasmaandag tegen en in Deurne. Die gaven we een pak voor de broek, met vooral niet-selectiespelers, het werd 3-6.
  Raul (2x), Bob (penalty), Marin en de terug fitte Jorre (2x) scoorden. Opdracht volbracht.

  Die week gaf ik de trainingen in voorbereiding op de topmatchen van dit weekend voor de U17 in Tongerlo en voor de U16 tegen en in "zwart beest" Punt-Larum. Ook de deze matchen stond ik aan het roer. Tegen Tongerlo wonnen we, al was het weer niet simpel door externe omstandigheden.... Na 11' kwamen we op voorsprong, maar doelpunt werd niet gevalideerd. De bal was een meter over de lijn.....

  In de 13de minuut scoorde Raul dan toch op corner de 0-1. Twee minuten later....1-1. Jarne maakte dan na de rust de 1-2, terwijl hij onderuit werd getrapt op pas van Raul. En ook in de laatste 20 minuten op voorzet en na een solo van Anton, rondde Jarne de match af met 1-3.

  De U16 moesten tegen het moeilijke Punt-Larum. Dit weer zonder doelman, want Bob kon niet en Seppe is nog gekwetst. Na 22' stond het 1-0. In de tweede 20' wered het zelfs 2-0. Niet simpel dus ! Jarne kon daarna op pas van Anton milderen tot 2-1 net voor de rust.

  De tweede helft toverde ik een tactisch plan uit de hoed. Sam en Arthur leggen het nr 21 aan banden (grote spits), en Kieran kwam in de spits. Na 9' vrije trap van Ilian naar de tweede paal en..... Kieran kopt de 2-2 tegen de netten ! In de laatste 20' wordt Ilian dan van het veld getrapt en ligt nu in de gips met (wellicht) gescheurde gewrichtsbanden....

  Op het moment dat Ilian nog nakreunde naast het veld, scoorde Kieran op pas van Jarne dan ook nog de 2-3 winninggoal. Tactisch plan geslaagd ! Schitterend !! En dan naar spoed....

  Zowel de U17 als de U16 scheren nog steeds hoge toppen, en staan nog 1ste ! Top !!

  Deze week train ik terug de groep en woensdag spelen we thuis tegen Oevel (vooruitgeschoven match van het weekend voor de U17).

  De U16 spelen zondag om 9.30u in Berg en Dal.

  Greetz,
  Marnix.  04-04-2016 om 21:39 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-03-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maart 2016
  Het eerste weekend van maart werd alles weer afgelast vanwege de nattigheid. Het weekend erna speelden enkel onze U16 tegen Beekhoek thuis en wonnen ze, weliswaar in een draak van een match, met weinig beleving. Beekhoek startte de match zelfs met 9, maar dat verschil was niet te zien. Wij hadden geen keeper, dus ging spits Jarne Nevelsteen dan maar in doel, die kan dat wel. Het bleef lang 0-0, even later waren de bezoekers dan met zijn 10, maar het verschil was niet groot. VV Laakdal had meer veldoverwicht en kleine kansjes, maar niet meer dan dat. Uiteindelijk kan VV het laken toch naar zich toetrekken en nog winnen met 3-1. 3-punten, maar een match om zo vlug mogelijk te vergeten.

  Na de match kregen we telefoon van Emil (T1 1ste ploeg), dat Jarne Nevelsteen (U16 en net 16 geworden) op de bank mocht zitten in de match tegen Tongerlo. Als speler (aanvaller) weliswaar, na een afzegging. De jeugddoorstroming-communicatie tussen mij en Emil werkt dus perfect !

  Voor de Cup Het Nieuwsblad speelden onze selectie U17 een schitterende match op verplaatsing naar het verre Loenhout. Ze wonnen er verdiend met 2-3, al was het niet makkelijk. Terugmatch op zaterdag 26 maart in Veerle A. Uur was normaal 15u, maar onze U6-trainers Marijn, Tuur en Anton moeten op tornooi Zammel zijn. Dus evt vroeger, maar staat nog niet vast. Normaal was er voor de U17 ook nog een tornooi in Deurne dan, maar dat konden we verplaatsen in een match op paasmaandag. De niet-selectie Cup Het Nieuwsblad spelers gaan er spelen.

  Deze week waren er veel afwezigen op de training owv examens. Enkel de U17 spelen zaterdag 19 maart thuis om 14.30u tegen Herselt, maar Jonas selecteerde een selectie op basis van training de voorbije week, dus een mix van U16 en U17 zal spelen.

  Ons 1ste elftal kan morgen in Netezonen, mits winst.... kampioen spelen !

  Tot de volgende !

  Grtz,
  Marnix.

  19-03-2016 om 12:22 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-03-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchen U17 weekend 27-28 februari 2016
  Onze beider ploegen wonnen hun matchen weer. Onze U17 zaterdag met 3-2 tegen St. Dimpna en onze U16 met 12-3 tegen Berg en Dal.
  Ook de eerste ploeg won met 4-1 van Westmeerbeek en blijft aan kop.

  Het is duidelijk. Drie teams spannen de kroon bij VV Laakdal. 1ste elftal, U17 en U16. Dat zegt iets over onze goede werking en een talentvolle spelersgroep. Niet dat dat niet het geval is bij de andere teams, maar we zijn heel goed bezig en beschikken over een goede lichting in een goede omkadering van trainers, ouders, jeugdbestuur en afgevaardigden. Die lijn moeten we overal zien door te trekken.

  Onze U17 bakten er zaterdag nochtans niet zoveel van. Op Anton na, die met de reserven meedeed waren we compleet, maar het liep voor geen meter.  Toch kwamen we al na 2' 1-0 voor op kopbal van Raul. Het zag er van toen af een makkie uit, maar na 12' stond het 1-1. In de tweede periode kwam St. Dimpna zelfs 2-1 voor. Ons spel leek nergens op. Veel balverlies, te weinig tempo, geen coaching op het veld, weinig vuur en inzet, slechte passen, teveel centraal op een hoopje, maar ook jongens uit vorm. Vanalles dus. Tempo, passing en breed en open spelen zijn hier vooral de werkpunten voor de toekomst ! In de 3de helft na de rust werd het niet echt beter en pas na 18' kon weer Raul de 2-2 binnentikken. In de 20ste minuut kan Marin met een solo dan de 3-2 binnentrappen en was de foute situatie op 2' rechtgezet. De laatste helft werd niet meer gescoord en bleef het bij de 3-2.

  Dan verliep het onze U16 op zondag veel beter. De tegenstand was niet top, maar dat was het team van St. Dimpna zaterdag ook niet echt. Hier opende Jarne met een solo na 4' de score, 1-0. 6' Voorzet Ilian op Jarne en die prikt zijn tweede binnen. Een minuut later scoort Marijn de 3-0. Pas na 14' konden de bezoekers tegenprikken. 19' Actie van Ilian, voorzet op Jarne aan de 2de paal en 4-1. In de tweede time ging het vlot naar 5-1, via Ilian naar Marijn doorgetikt op Marin en binnen. De 6-1 was een solo afgewerkt door Ilian en de 7-1 een hoge bal van Anton over de keeper. De 8-1 kwam er na een schot van Anton op de paal. Ilian schiet in de herneming binnen.

  De 3de helft -na rusten- wordt het 9-1. Marin solo op linkst, voor op Jarne en tikt de inlegger binnen. Dan een lange pas van Ilian op Jarne, breed op Marijn en die tikt de 10-1 binnen. De 11-1 komt er na goed werk van Poline, die past op Ilian en die schiet de 11-1 binnen. St. Dimpna mag dan de 11-2 maken (zij het op off-side...), maar even is er toch wat concentratieverlies bij ons. Want ook in het begin van de 4de helft was de aandacht wat verslapt en de 11-3 was een feit. Na 14' was de 12-3 via Marijn het orgelpunt op een goede match.
  Op een kwartiertje aandachtverslapping na, een goede partij van onze jongens met mooie acties en breed spel.

  Ondertussen is Viktor aan de lies gekwetst. Jarne H, is 4 tanden kwijt en zo ook een deel "wijs"heid.... Zou Jorre deze week terug beginnen trainen en zijn er sommige jongens wat over hun hoogtepunt heen.

  Woensdag 2 maart 19u is er dan de Cupmatch in Loenhout, met vermoedelijk vertrek terug om 16u. De selectie van de laatste match blijft ongeveer idem. Gil valt weg en Benoit komt terug.

  Wanneer de terugmatch is, wordt nog medegedeeld.

  Dinsdag training voor zij van de selectie die willen en voor de anderen en ook donderdag gewoon training.

  We zijn volop bezig met volgend seizoen, waardoor we de koppen nog deze maand (wellicht volgende week) terug even bij elkaar steken.

  De situatie nu : 1 tweedejaars scholierenploeg (U17) van +/- 15 man, 1 halve eerstejaarsploeg U16, misschien aangevuld met tweedejaars U15. 1 juniorsploeg van rond de 14-15 man. Een A-reservenploeg is er momenteel (nog) niet, want amper een 5-tal reservenspelers.....

  Ondertussen zijn mijn achillespees-perikelen bijna achter de rug, eindelijk...!

  Grtz,
  Marnix.


  01-03-2016 om 12:34 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-02-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U16 : VV Laakdal - Punt-Larum
  Hier zijn we eindelijk weer terug, het was lang geleden ! Door omstandigheden zullen we maar zeggen, maar hier nu terug feedback over het reilen en zeilen van onze scholieren en mezelf.

  Ik herstel momenteel nog van een spierscheur aan de achillespees, die ik opliep bij het zaalvoetballen met onze U17 omdat er een paar afmeldingen waren.... Het einde is in zicht, nog 5 keer kine en ben er wellicht volledig vanaf. Dan kan ik eindelijk ook terug gaan sporten. Lopen alvast, de rest zien we wel... Na een lange winterstop, slecht weer, kalenderveranderingen enz. zijn we terug bezig met de terugronden. Onze U17 waren vrij en wonnen in januari hun eerste 2 matchen alvast.

  Onze U16 speelden zondag 21 feb thuis op een drassig veld tegen de toppers van Punt-Larum. We moesten scharrelen om aan 13 man te geraken met de gekwetsten, zieken, geschorsten en eigen fuif organiserende mannen de dag ervoor....., maar het lukte nog net. De partij was aangenaam om te zien, en VV kreeg weer tal van kansen, maar verzuimde om ze af te werken. Dan wordt het natuurlijk 0-1 aan de andere kant, wanneer de spits (nr 21) teveel mag doen en afwerkt. En dat al na 4'. Zo bleef het de eerste 20'. De volgende 20 waren nog maar net bezig of Raul maakte er 1-1 van op voorzet van Marin. In de 9de minuut was alles te herdoen, want weer de PL-spits trapte de 1-2 tegen de netten.

  De tweede helft moesten we dus vol aan de bak, maar er kwam weinig verandering. Het was zelfs Punt-Larum die het best uit de kleedkamers kwamen. Er werd in de eerste 20' niet gescoord.  Maar na 2' in de afsluitende 20', voorzet van Raul op Marin en die kopt de 2-2 binnen. Geen minuut later legt Raul mooi breed op rechts naar Ilian en die vlamt de winninggoal overhoeks tegen de netten. Tot 2' voor het einde bleef het 3-2, maar dan passtte Anton naar Ilian, die kapt een man uit en trapt weer overhoeks zijn tweede binnen en 4-2.

  Schitterende overwinning dus tegen een goede ploeg. Ook de scheids deed het prima, maar dat weten we van Alfons ondertussen wel.

  We doen ook nog mee met de Cup Het Nieuwsblad. We wonnen tegen Aartselaar met 5-2 thuis en ook in Aartselaar wonnen onze gasten met 4-5, waardoor we nu de 1/4 finales op woensdag 2 maart (19u) in Loenhout moeten spelen. De terugmatch is normaal voorzien voor 23 maart, maar moeten we wellicht verplaatsen omdat er nog spelers zijn die examens hebben. Meer daarover later dus. Voor Loenhout zullen de selecties nog doorgegeven worden, want zoals reeds eerder gezegd, kunnen die steeds veranderen afhankelijk van prestaties, trainingen, gekwetsten, zieken enz. Al zal die natuurlijk ook weer niet zoveel verschillen.

  Ons 1ste elftal is nog steeds ongeslagen leider met 52 punten. 9 punten meer dan Rauw en Exc. Vorst.
  Jorre is nog steeds gekwetst en van Ignace en Nick is er nog weinig nieuws. Ignace zou gestopt zijn volgens mijn bronnen. En Seppe Dockx zou geopereerd zijn aan een gesprongen appendix, maar dit is ook maar via één van onze spelers vernomen.

  We gaan vanaf deze of volgende week ook werk maken van volgend seizoen. Er zullen nieuwe (korte) spelersgesprekken doorgaan met info over volgend jaar. Wat gaat er gebeuren en wie gaat wat doen. Zo kunnen we de ploegen en trainers al wat vormen.

  Ik heb ons ook nog ingeschreven voor de Memorial Jos Present, die zal doorgaan in Wommelgem op 21 mei. Hiervoor zijn er wellicht nog kwalificatiematchen op 13 en/of 20 april. Meer daarover later.

  Ludo (trainer Res B) vroeg ook nog volk voor een juniorentornooi in Tongerlo op 16 mei (Pinkstermaandag), maar ook later hierover meer info.

  Tot de volgende ! Euh..., en wellicht nu terug wat vlugger.....

  Grtz,
  Marnix.

  Hopelijk komt er nu ook nog een einde aan dit strontweer, want dan verkies ik liever wat koude en droog weer in plaats van deze smodder. Veel winter zal er niet meer komen denk, want binnen een maand zijn we al lente.

  22-02-2016 om 00:00 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-10-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekendmatchen U17-U16 17-18 oktober 2015
  Hier zijn we weer !

  Ondertussen hebben we afscheid genomen van de mooie zomer en kunnen we de jassen weer uit de kast halen, want bij momenten was het weer fris. Ondertussen gaat het temperatuursgewijs weer beter, maar het is dan ook weer natter...

  Onze U17 namen het thuis op een drassig veld op tegen Ramsel. De start was zwak en Ramsel was veel vuriger. Toch trapt Marijn al vroeg op de paal, maar ook de bezoekers deden dat 2 keer, en zaten er dicht bij. De bezoekers hadden meer kans om voor te staan dan wij... Toch lukt het na 16' spelen. Corner Jarne, via Anton terug bij Jarne en die trapt de 1-0 binnen. De enige goal in de eerste 20'. In de tweede 20' trapte Ramsel de 1-1 binnen na 6'. Het voetbal van ons was nog steeds ondermaats. Maar in de 10de minuut aanval via rechts (Jarne-Anton), bal komt links bij Marijke en de 2-1 was een feit. Een minuut later mist Ramsel een reuzekans met een bal op de lat. Even later doen ze dat nog even over..., Toch is het VV Laakdal die dan scoort via Jarne Nevelsteen, 3-1. 18' Marijn (op pas van Marin), mooie persoonlijke controle in twee tijden en 4-1. 19' van de tweede 20' : 2de wereldgoal (na die van vorige week in Oevel) van Marin. Komt van op links naar binnen, bal naar links onder de voetzool en buitenkant rechts binnen, 5-1 en nu toch wat beter spel.

  2de helft : 7' : Corner Marin, Anton met borst aan de tweede paal en 6-1. 15' Seppe van Uytsel met de 7-1. De laatste 20' dan : 8' Aanval links, pas Raul op Gil die tegen de paal tikt, maar in tweede instantie binnen, 8-1. 10' krijgt Raul nog geel omdat hij nog doorschuift bij een sliding op het vettige terrein. 15' Pas Ben naar rechts en Marijn maakt de 9-1.

  Mooie overwinning na een zwak begin.

  De U16 moesten tegen de tweedejaarsploeg van Beekhoek, dat bijna evenveel scoorde als ons en even weinig tegengoals had. In de 1ste minuut brak al paniek uit. Ilian loopt op rechts, zijn tegenstrever duwt Ilian stevig weg, waarbij die met het gezicht tegen de muur vlamt. Ilian blijft liggen : bloed in het oor, arm, been.... Gelukkig bleek het nog mee te vallen na wat oplapwerk, maar hoofdpijn en serieuze schaafwonden in gezicht, arm, been en een paar gekneusde vingers waren zijn deel. Hij kon verder. 8' en defensief slechte controle bij ons, bal bij Beekhoek en de 1-0 stond op het bord. Dat bleef het na 20'. In de volgende 20' was er een korte wervelstorm van ons : 3de minuut : Solo Raul van middenlijn tot 16m, breed rechts op Jarne en de 1-1 was een feit. 5' Solo Marin op links, pas op Jarne en 1-2. 6' Raul pas op links naar Marin, en de 1-3 rechts buitenkant voet was een feit. 8' Solo Jarne met actie op links, breed voor doel op Ilian en die trapt de 1-4 hoog in doel. Jawadde ! 4 goals plots in 5 minuten en nog was het niet gedaan, want een actie Marin-Raul-Ilian, leidde tot een controle en volley van Ilian hoog in doel, 1-5.  Niet alleen gescoord, maar wat een mooie acties, en wat een beauties van doelpunten. Onvoorstelbaar ! Vier minuten later maakte Aaleks op een afvallende bal nog de 1-6.

  Na de rust krijgen we tal van kansen ! 1' Ilian gekruist voorlangs. 3' Ilian solo naar doel, met hard schot, keeper kan afblokken. 8' Ilian solo centraal, kan schieten maar legt breed op rechts voor Marijn die voorlangs besluit. 9' Marijn alleen op doel, over...  Ook Aaleks en Jarne komen nog dicht bij een goal. Kansen bij de vleet maar helaas geen doelpunten. Dan weer dom balverlies centraal en de 2-6 stond op het bord, zo gaat dat nu éénmaal... De laatste 20 minuten speelde Beekhoek alles of niets en bij ons ging even het licht uit. Tja, na 7 open kansen te missen, komt Beekhoek opzetten. 6' 3-6, 9' 4-6 !! Plots was alles bij ons weg en het werd nog bibberen. Jarne kan dan de 4-7 scoren, maar scheids geeft buitenspel, wat absoluut niet was. Het bleef 4-6, al stond op het wedstrijdblad 4-7...., toch goal goedgekeurd ? Of heb ik iets gemist ? Soit, 4-7 dan en verdiende overwinning !

  Beide teams blijven authoritair leider met het maximum. Super !!

  Deze week zijn er spelers-functioneringsgesprekken, waar de TVJO zijn zeg zal doen over de prestaties, houding enz, en waarbij de spelers ook hun ei kwijt kunnen. Daarmee is de heenronde afgewerkt en kunnen we volgend weekend starten aan alle terugmatchen. Voor de U17 thuis tegen Westerlo, voor de U16 thuis tegen Balen.

  CU

  Marnix.

  20-10-2015 om 12:17 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-10-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekend 10-11 oktober 2015
  Hallo,

  Alles weer gewonnen ! Ons 1ste elftal 21 op 21 en onze U17 en U16 ook alles op alles, zelfs na de toppers van het weekend.

  De U17 moesten tegen co-leider Tongerlo en dat liep niet van een leien dakje... Tongerlo was beter en sneller in het spel, de beste en meeste kansen evenwel voor VV Laakdal. Al na 2' stonden we achter na een "frommelgoal". Start gemist dus... 18' Lange bal Anton op rechts, Marin richting doel, keeper komt ver uit en Marin schiet de 1-1 binnen. Een minuut later was alles weer te herdoen, want het werd meteen 2-1.  In de tweede 20' : 15' Lange bal Raul, Marijn diep en die werkt mooi af, 2-2.
  Na de rust bleef het lang op en af gaan, en evenwichtig. Maar uiteindelijk in de laatste minuut van de eerste 20', gaat Tuur op avonTUUR..., schakelt man uit en trapt links de 2-3 winninggoal binnen !
  Alleszins niet simpel, want goede tegenstrever !

  De U16 moesten zondag tegen co-leider Berg en Dal. Speciaal hiervoor bracht ik nieuwe bal mee, met alle spelersnamen er op en een pronostiekje van wie het eerst zou scoren met de nieuwe bal. Ilian won, want hij als enige wist dat Viktor het zou worden. Dat gebeurde in de 4de minuut op aangeven van...., jawel Ilian, met een droge hoge knal. Op het einde van de eerste 20' een tik-tak aanval, pas van Aaleks via Raul bij Jorre en die maakt de 2-0. Twee minuten later Raul mooi op rechts voor Ilian en die knalt overhoeks de bal in de kruising binnen. 3-0 ! Pas in de tweede 20' kon Berg en Dal milderen tot 3-1 met een voorzet op rechts en veel te makkelijk laten afwerken.
  Na 3' in de tweede helft : Pas Jorre op Jarne N. en die maakt de 4-1. 9' Aaleks op links, knalt op de paal en Jorre scoort in de herneming de 5-1. Topper ? VV Laakdal speelde Berg en Dal op een hoopje en die konden pas milderen met een heel lichte penalty tot 5-2. 3' later loopt Viktor richting doel, brengt bal voor en Ilian trapt aan de 2de paal in 1 tijd de 6-2 tegen de netten. 12' Solo van Jarne N. en het stond 7-2.  In de laatste 20' weer een mooie combinatie en echt tik-tak voetbal en Jorre werkt de 8-2 eindstand in doel.
  Wie de échte leider en lijder was, hebben we meteen gezien !Laughing
  18 op 18 en verdiend aan de leiding !.

  Proficiat aan allen.

  Volgende week de U17 zaterdag 14.30 thuis in Vorst tegen Ramsel en de U16 zondag 10.45u uit naar Beekhoek.

  Gelieve allemaal de broeken die jullie gekregen hebben, te passen, zodat we asap de maten kunnen ruilen indien nodig. Jarne N. en Tuur is al geregeld, de rest waar iets niet klopt graag asap doorgeven.

  Greetz,
  Marnix.

  12-10-2015 om 14:17 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-10-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekend 3-4 oktober 2015
  Hallo iedereen,

  20 doelpunten scoorden onze scholieren dit weekend weer... Goed bij schot dus ! Nochtans moeten we wekelijks puzzelen om de reserven A aan volk te helpen, U16 met U17 en enkelen omgekeerd. Nick is uit de gips ondertussen, maar Jarne N, Aaleks en Ignace vielen dan weer uit.... Kieran zou terug beginnen lopen nu, maar is ook nog niet voor dadelijk...

  Het draait momenteel niet slecht bij VV Laakdal. Het eerste elftal, dat zondag de derby tegen Excelsior nog won met 2-1, staat met 18 op 18 aan de leiding, onze U17 met 12 op 12 op nr 1 en ook onze U16 met 15 op 15 op 1 ! De U15 wonnen hun 2 laatste matchen ook. De reserven A (waar onze U17 ook nog mee meedoen), staan 3de. Reserven B ontgoochelen wat, want wekelijks een pandoering. Reserven C doen het ook prima met 9 op 9 in laatste 3 matchen.

  Zaterdag hadden onze U17 het niet zo simpel in het matchbegin in Oevel. Oevel nam het initiatief in de eerste 5', maar dan op de eerste tegenaanval, gaat Marijn diep op doorsteekpas van Jorre en die maakt meteen de 0-1, wat tegen de gang van het spel in. Onze gasten herstelden dan het evenwicht en het ging op en af, zonder veel gevaar. Toch liep het niet zo gesmeerd in de eerste 20'. De tweede 20' verliepen wat vlotter en het spel verbeterde. In de 17' scoort Marin dan toch de 0-2 en op het einde van die 20', vlak voor rust kan Anton met een schot van ver de 0-3 op het bord zetten.

  Na de rust kan Marin met een geweldige actie de 0-4 binnentrappen. Bal op rechts net binnen de 16m aangepakt en direct op de slof genomen om zo in de winkelhaak te verdwijnen. Magistraal ! Match gespeeld en Oevel liet de moed wat zakken. In de laatste 20' komt de eindscore op het bord. Jorre legt breed op links, Ben laat en Marijn knalt de 0-5 in de linkerhoek overhoeks binnen. 0-5 en 3 punten.

  Volgende week zaterdag de topper in Tongerlo, die ook 12 punten hebben, om 10u.

  Onze U16 speelden in Zammel en daar waren ze ook weer goed bij schot. Na 6' spelen, voorzet van Ilian, bal belandt bijna overhoeks in doel, en Ben tikt binnen. 10' Tiki Taki voetbalaanval en Ben werkt af, 0-2. 15' Jorre, 0-3. De tweede 20' waren amper op gang of Michiel trapt met own-goal na corner de 1-3 op het bord... Geen nood, want 4' later gaat Marin op links, legt breed voor Ben en die trapt zijn 3de tegen de netten. 14' Ilian naar Ben en die maakt 1-5. 18' Marin, 1-6.

  Na de rust maakt Jorre er na 7' 1-7 van en 9' solo van Ilian op rechts en de 1-8 was een feit. Een minuut later een solo van Jorre en 1-9. 14' doorsteekpas Poline op Ilian en die maakt er 1-10 van. In de laatste 20' maakt Marin er na 5' 1-11 van en na 8' Jorre de 1-12. 11' Voorzet Ilian en Marin 1-13. Diezelfde Marin maakt even later de 1-14. 16' flatertje in de verdediging en 2-14. 19' legt Jarne Heylen de eindscore vast met 2-15. Ook weer de 3 punten en nog altijd leider.

  Ook zij spelen volgende week de topper tegen co-leider Berg en Dal thuis in VEERLE om 10u.

  Deze week gewoon training op dinsdag en donderdag van 18u-19.30u.

  Indien belet voor training of match : STEEDS LATEN WETEN !

  Greetz,
  Marnix.

  06-10-2015 om 11:01 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-09-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U16 : VV Laakdal - Mol
  Hallo,

  Onze U17 waren vrij, maar dat wil niet zeggen dat een groot deel dan maar met de U16 meedeed, zoals dat dikwijls bij vele ploegen gaat....

  Tegenstrever was Mol en we speelden op het grote A-terrein, waar onze gasten altijd goed op speelden in het verleden.

  Al na 10" was er een eerste grote kans voor ons. Ilian spurt op rechts richting doel, bal komt voor en Jarne knalt op doel, maar keeper pakt uit met geweldige save. VV eiste het meeste balbezit op en in de 13e minuut een voorzet van Michiel op Jorre, die knalt richting doel, bal wijkt nog af op Mol-speler en de 1-0 was een feit. Net voor het einde van de eerste 20', maakt Jarne er met een solo dan nog 2-0 van.
  Mol was een stug-verdedigend elftal, die nochtans niet veel doorlieten en een betrouwbaar sluitstuk hadden. In de tweede 20' werd niet meer gescoord, ook al hadden we nog kansen. Mol beperkte daarentegen tot verdedigen.

  In de tweede helft verliep het spel gelijkopgaander, maar Mol krijg toch niet veel kansen. VV wel nog enkele, maar altijd net niet bij de laatste pas. Het bleef in die eerste 20' van de tweede helft dan ook 2-0. De laatste 20' verliepen wat stroever en Mol kwam meer en meer opzetten. De 2-1 leek dichterbij dan de 3-0, maar ook voor Mol lukte het scoren niet. VV verweerde zich stevig om geen goal te incasseren en in de 17' dan eindelijk de verlossing. Lange bal van Ben richting doel, de bal belandt links in de 16m bij Ilian die met links de 3-0 inpoeiert ! Een sterk spelende Ilian zat nochtans met een zere rug en wou er nog afgaan, maar dan had deze goal er niet geweest...

  En ook in de 19' was hij beslissend, met een lange bal op Marijn (die Ignace last-minute nog verving), die schiet op doel op keeper die de bal moet lossen, maar een attente Jarne was goed gevolgd en trapte de 4-0 eindscore op het bord.

  Schitterend resultaat ! Ook een pluim voor de correcte leiding (al dachten die van Mol er anders over...). Over de leiding in competitie tot nog toe hebben we zeker niet te klagen..., alle 4 de matchen waren correct en dat mag ook eens gezegd worden. Houden zo !

  Voila, 12 op 12, de leidersplaats en vandaag toch beter voetbal. Ondanks de 4-0 was Mol wel een stevig geheel, dat vooral verdedigend goed zat, maar aanvallend minder. Dat maakte vandaag zeker het verschil.

  Volgende week naar Zammel.

  Onze eerste ploeg won in Oevel met 1-2 en heeft 15 op 15 en onze U17 prijken ook nog bovenaan met 9 op 9. Toppie !!

  Ik heb het optreden van The Neon Judgement in de AB goed verteert, 14 oktober is U2 aan de beurt....

  CU !

  Grtz,
  Marnix.

  29-09-2015 om 16:29 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-09-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekend 19-20 september en 26-27 september 2015
  Hallo,

  Vorig weekend speelden onze U17 in en tegen Oosterzonen, dat vooral met eerstejaars en enkele U15 noodgedwongen aantrad. Bij ons speelden Raul en Marin maar even mee, want ze moesten namiddag nog met de Reserven A meedoen....

  Zaterdag U17 :

  Het werd een éénrichtingsmatch, waarbij de thuisploeg dan ook begrijpelijk een maatje te klein was.
   Al na 3', opende Marin de score, 0-1. 6' Seppe schot op voorzet van Marin en 0-2. 8' Marin solo, lob over keeper en 0-3. 14' Marin 0-4 en mocht gaan douchen. 18' Schot Jarne N., in de linkse haak en 0-5, na de eerste 20'.

  Tweede 20' : 5' Marijn, 0-6. 8' Marijn, 0-7. 15' Seppe op lange bal solo voor keeper, 0-8.  17' Jarne, 0-9. 19' Marijn, 0-10 op voorzet Raul, die na de eerste helft ook in de kleedkamers bleef. 19' Jarne nog 0-11....

  De tweede helft : Jasper, 0-12. 8' Seppe, 0-13. 9' Marijn, 0-14 en 12' Marijn, 0-15.

  Vierde 20' :  De storm was 12' gaan liggen, maar dan voorzet Ben naar Tuur en die maakt de 0-16. 16' Seppe, 0-17. 17' Viktor, 0-18 en meteen de eindstand.

  Zondag U16 :

  Jonas werd door mezelf vervangen als trainer voor de match St. Dimpna - VV Laakdal. Het liep niet zo vlot als de U17 de dag ervoor, maar de tegenstrever was dan ook niet dezelfde... Het voetbal was niet top en dat werd al na 7' afgestraft met een doelpunt aan de 2de paal
  via corner en 1-0. Dat bleef het ook na de eerste 20'.  Er zat te weinig tempo in de match, slechte passes, kortom een leider onwaardig.

  Tweede 20' : 2' 1-1 via own-goal op lange bal. 4' 1-2 via Ilian op assist van Jarne N.  9' Terug gelijk door geklungel bij ons achteraan. 13' Marijn, 2-3 en 16' Jorre van op 20m schot en 2-4 binnen. Eindelijk er op en erover, maar het was niet wat het moest zijn...

  Tweede helft : Tijdens de rust had ik alles doorgenomen wat er fout liep en hen gezegd dat ik hier niet vertrok onder de 10 doelpunten van ons wel te verstaan ! Nog 6 te gaan dan en dan zou het spel enorm moeten verbeteren.... Ignace ging van spits naar links en Jorre van links naar spits en dat had later zijn gevolgen.....

  Maar er werd wel degelijk geluisterd. Al na 3' Jarne N. op pas van Jorre de 2-5. Vanaf dan begint het Jorre-festival op zijn Lewandowski's (al had de Pool eerder naar Jorre gekeken, dan omgekeerd, want Bayern speelde later....!) Jorre had de eerste helft één keer gescoord en trapte zijn tweede na 9' binnen. 16' Solo Jorre en nr 3, 2-7. 19' Jorre nr 4 en 2-8 en in de laatste speelhelft na 5' Jorre nr 5 en 2-9. 5 goals in 29' (Lewandowski probeerde het later in de week dan ook en jawel ook 5 goals, zij het in....amper 9 minuten !)

  Poline tikte na 8' de 2-10 nog binnen, zoals bij de rust afgesproken... In de slotminuut kreeg SAV nog een penalty, zodat the final score eindigde op 3-10.

  Wetende dat Marin bij de Reserven A ook nog scoorde, wil dat zeggen dat onze scholieren dit weekend 29 doelpunten scoorden !

  Beiden staan nu met 9 op 9 aan de leiding.

  Dit weekend (26-27 september), zijn de U17 vrij. (Ze konden vriendschappelijk spelen tegen Oosthoven, maar owv kwetsuren en 5 spelers die met de reserven moeten meedoen, bleek dat niet ideaal).

  De U16 spelen zondag om 10u in Veerle (!!), tegen Mol.

  Ook onze eerste ploeg prijkt op de 1ste plaats met 12 op 12 ! Allen de lijn doortrekken dus !

  Zaterdagavond ga ik de AB in Brussel nog eens opzoeken voor een concert van The Neon Judgement. The wie ? Voor onze 15-16-jarigen : zie google, youtube, spotify.... BTW, tzijn Belgen hé ! Zij geven morgen hun afscheidsconcert en staan mee als pioneers aan de wieg van de electronische (boenke boenke) muziek ! Don't forget !

  Allez, tot de volgende !

  Grtz,
  The Maxtouch.
  25-09-2015 om 17:12 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-09-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekend 12-13 september U16-U17
  Hallo iedereen,

  Het was weer een topweekend voor onze gasten, want zowel de U16 als de U17 wonnen hun match en hebben beiden 6 op 6 en staan als fiere leiders bovenaan. Ook ons eerste elftal won met 0-2 in Blauberg, maar coach Jonas viel geblesseerd uit met een spierscheur wellicht.

  Onze U17 namen het thuis op tegen Herselt en kwamen al vroeg op voorsprong via een strafschop (handspel), Marijn 1-0. Even later liep Raul solo op rechts naar de 2-0. Ook Seppe Van Uytsel (ex-Herselt) pikte zijn goaltje mee en heeft zijn "overgang" nog niet beklaagd. Herselt kon ook via strafschop tegenscoren, maar het bleef bij dat ene doelpuntje, want VV Laakdal ramde door naar 4-1, 5-1, 6-1 om te besluiten met 7-1 ! Marijn nam er nog 2 voor zijn rekening. Aaleks zorgde vanop links voor 3 zuivere assisten.

  Op zondag troffen onze U16 Punt-Larum...., of waren het de reserven ? Bijna allemaal tweedejaars van 1.90m en 90kg !! Jezus ! Daar waren onze eerstejaars klein duimpje tegen....  Het zou niet makkelijk worden, dat zag je meteen. Toch waren het onze gasten die kans na kans bij elkaar voetbalden en als we met 5-0 gingen rusten kon niemand iets zeggen. Helaas, alle kansen werden de nek omgewrongen : Aaleks, Ilian, Marijn en tot 3 keer toe Ignace konden alleen voor doel niet afwerken. Eén keer lukte het dan toch. Corner Ilian en Marijn vlamt de 1-0 dan toch binnen. Eindelijk ! Maar kansen missen wordt altijd afgestraft en net voor rusten kwam Punt-Larum langszij.

  De tweede helft was 3' op gang toen Ilian op rechts solo richting doel spurtte. Mannetje voorbij, mannetje afgehouden en voorlangs kruiselings binnen in de linkerhoek. 2-1 en verdiend. Met al die gemiste kansen bleef het bibberen tot het einde dat het geen 2-2 werd, maar Jorre kopte achterwaarts een vrije trap van Anton binnen en de overwinning was een feit, 3-1 !

  Proficiat allemaal.

  Dinsdag en donderdag training door mezelf, want Jonas is gekwetst.

  Vrijdag zoveel mogelijk volk voor extra wafelverkoop, want vorige week was het maar pover. Iedereen moet zijn deel doen ! Bedankt aan de vrijwilligers van vorige week.

  Tot de volgende.

  grtz,
  Marnix.

  15-09-2015 om 12:54 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-09-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U16-U17 matchen weekend 5-6 september
  Hallo iedereen,

  De kop is er af, de competitie is weer gestart en onze scholieren mistten hun start niet. Zowel de 1ste jaars als tweedejaars vonden vlot de weg naar de netten en wonnen hun openingsmatch vlot. De U17 (wel met ene Jarne Nevelsteen die er 4 invlamde !!) wonnen met 4-8 tegen het grote KVC Westerlo op kunstgras. De U16 wonnen in Balen met 1-6.

  U17 : Aaleks, Tuur en Jarne speelden als eerstejaars mee.

  Al na 2' stond de 0-1 op het bord na een rush van Raul die buitenkantvoet op links de 0-1 maakte. Pas na 20' kon Westerlo gelijkmaken. 32' Marijn op rechts, komt naar binnen en 1-2. 35' Vrije trap : 2-2. 36' Jarne op lange bal, 2-3. 40' Voorzet Marijn, Seppe kopt op keeper, Jarne in rebound 2-4.
  In de tweede helft ging VV Laakdal op zijn elan door en al na 2' prikte Marijn de 2-5 binnen. 12' Nog eens Jarne Nevelsteen. 14' Westerlo op 3-6. 25' Seppe Van Uytsel via Westel-speler in doel de 3-7. 31' 4-7 en als orgelpunt, 36' de 4de goal van eerstejaarsgoalgetter Jarne en 4-8.

  U16 : Benoit en Seppe (keeper) speelden als tweedejaars mee (en Poline als meisje)

  10' Ignace op links voor op Viktor en die maakt de 0-1. 17' Pas van Balen op links (in off-side...) en 1-1. Maar daarvoor had Balen al wel twee uitstekende kansen, waarvan één op de paal.  Twee minuten later mikt Jarne dan weer op de paal.
  In de tweede 20' knalt Ignace in de 4de minuut raak vanop links. 1-2.

  In de tweede helft werd het op vrije trap van Jarne meteen de 1-3. 9' Voorzet Viktor en Jorre kopt de 1-4 tegen de netten. 11' Corner Ilian, Ben kopt eerst nog en dan schiet Jarne (ja weer hij...) de 1-5 binnen.
  In de laatste 20' zet Ilian in de 8' de kers op de taart op rechts, met de 1-6.

  Knappe start dus van beide elftallen !

  Dinsdag training van 18u-19.30u door Marnix (Jonas op kamp met school), donderdag training van 18u-19.30u.

  Vrijdag 11 september : wafelverkoop voor de jeugd.

  Zaterdag 12 september : U17 om 14.30u thuis in Vorst tegen Herselt.
  Zondag 13 september : U16 om 9.15u al !! Thuis in Vorst tegen Punt-Larum.

  Tot de volgende !

  Grtz,
  Marnix.

  08-09-2015 om 10:25 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-08-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle - Tongerlo
  Hallo,

  Donderdag speelden onze U16 aangevuld met enkele U17 een eerste vriendenmatch thuis tegen Tongerlo. Het werd 10-1, dus geen slecht debuut. Al in de eerste minuut opende Ilian de score vanop rechts, na 17' maakte Jorre er solo 2-0 van. Ondertussen mistte Jarne N. nog tal van open kansen, maar in de 40ste minuut trof hij dan toch eindelijk raak en 3-0. Marijn (ingevallen voor de gekwetste Yarni), maakte er 2' later 4-0 van. Tongerlo mag dan makkelijk de 4-1 maken, wanneer er 2 man helemaal vrij staan... Raul was net ingekomen en maakt de 5-1. In de 52' knalt Jarne zijn tweede tegen de touwen, 6-1 en 2 minuten later doet hij dat nogmaals en het stond 7-1. In de laatste 20' maakten Marijn de 8-1, Jorre de 9-1 en Jarne met zijn 4de, de 10-1. In de laatste minuut valt Kieran nog uit met een omgeslagen voet. Het verdict is 6 weken out !
  Proficiat voor de prestatie. Ik zag positieve dingen, maar ook negatieve waar we nog zullen aan werken.

  Ondertussen kwam er met Seppe Van Uytsel nog een extra transfer bij. We zullen ons volk nodig hebben, want de lappenmand zit al goed vol ! Arthur (knie), nog 3 weken rust, Jarne H., arm, nog zeker tot 8/9, Aaleks (been) ? , Kieran (voet) 6 weken out.

  Op naar de volgende. Dinsdag en donderdag normale trainingen van 18u-19.30u.

  Grtz,
  Marnix.

  22-08-2015 om 17:07 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-08-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw seizoen 2015-2016
  Hallo iedereen,

  We zijn weer actief !

  Ondertussen zijn de trainingen al 2 weken bezig (4 trainingen) en morgen spelen we een tornooi in Wolfsdonk. Normaal speelden we donderdag een match tegen Ham Utd, maar die gaven forfait...

  Jonas en ikzelf mochten vorige week 18 man op training verwelkomen, ikzelf alleen gisteren ook 18 fitte spelers. Het was weer tropisch warm en we sloten af met lattrap en penalty-cup, waarbij Marijn Gielis de beste van de 2de jaars was en Ilian Exelmans, van de 1ste jaars. Bij lattrap mikte Ilian ook nog op de lat, Jarne Nevelsteen deed dat 2 keer.

  Wat het vervolg van de trainingen betreft, zal de nadruk vooral op het fysieke aspect liggen, zodat iedereen er conditioneel staat. Daarnaast ook op gebied van teambuilding en samenspel, reden waarvoor we ook allen samen trainen.

  Arthur Daems is gekwetst aan de knie (zwembadongeluk), Jarne Heylen aan de pols (skateboardongeluk). Hun "toestand" wordt opgevolgd. Jarne heeft 5 dagen gips en daarna is het af te wachten, Arthur is bezig met tests (scans enz) en weten we eind volgende week ook ivm de ernst.

  Ignace, Aaleks en Yannick zijn nog niet op training geweest, al de rest is er al 1, 2, 3 of 4 keer geweest.

  Ook Kieran Dams (Thes, Westerlo, Lierse, Dessel), al 2x meegetraind, komt onze rangen vervoegen, net zoals nieuwkomers (transfers) van dit jaar Tuur (Westerlo), Aaleks (Westerlo), Benjamin (Wolfsdonk) en Viktor (Deurne). Kieran, Sam en Benjamin hun aansluiting is nog niet ok. (kunnen voorlopig dan ook nog geen matchen spelen). Graag asap in orde maken. Nodig : paspoort en de code ervan. Het kan dan onmiddellijk online gebeuren.

  Ook lidgeld in orde brengen !! (Moet deze maand in orde zijn !) : Nog niet ok : Ignace, Ben, Sam, Tuur, Michiel, Nick, Kieran, Marin en Raul.

  Raul, Marin, Anton en misschien Marijn moeten vrijdag 14/8, voor de 2de keer al, met de Reserven A meedoen, wegens te weinig volk...

  Zaterdag spelen we dan een tornooi in Wolfsdonk (5 korte matchen). Enkel degenen die al 2 keer of meer hebben getraind en in orde zijn met hun aansluiting, komen in aanmerking voor selectie. Vinea om 8.45u ! (eerste match om 10u).

  Dinsdag 18 augustus gewoon training en donderdag 20 augustus vriendenmatch thuis in Veerle om 18.30u tegen Tongerlo. (1ste elftal speelt dan ook).

  Naast deze blog, check ook steeds de Facebook-groep U16-U17, waar alle last-minute updates zullen opstaan. Nog geen lid ? Maak je account dan vlug aan.

  Tot de volgende !

  Grtz,
  Marnix.


  14-08-2015 om 12:25 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-05-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi VV Laakdal
  Hallo,

  Het seizoen zit er op. We sloten af in stijl met een 8-1 overwinning op ons tornooi in een match van 2 x 20 minuten tegen Rillaar en daarna een klinkende 11-0 zege tegen de buren van Exc.Vorst, waar we nog 3 man aan uitleenden opdat ze aan 11 man geraakten...

  Proficiat aan iedereen en bedankt voor de fijne attentie.

  Op naar volgend seizoen, want dat komt er vlugger aan dan je denkt. Alle info volgt nog !

  Grtz,
  Marnix.

  19-05-2015 om 10:01 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-05-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooien VV Laakdal
  Hallo,

  De officiële competitie zit er op, ons tornooi dit weekend is ons laatste wapenfeit. Woensdag was onze laatste training en dat was aan sommigen te zien. Zelf moest ik mee opdraven in een matchke 5 tegen 5 en ondanks mijn lang stilzitten heb ik meer gelopen dan sommigen die al in luilekkerland zaten.... Ja, het seizoen is gedaan, ja twas de laatste training, maar een minimum aan basisinzet mag toch nog, niet ?

  Vrijdag op ons tornooi onze 2 laatste matchen, en hopelijk wel nog eens een keer alles geven. Tuur, Ben en Aaleks zijn terug van de partij, van Mauritio al even geen spoor... noch vorig tornooi, noch training, noch bericht van hem.... Normaal zijn we met 13 man, ideaal.

  Het seizoen is dan ook volledig afgesloten.

  Op maandag 18 mei spelen Jarne, Ilian en Ignace om 19.00u in Tongerlo nog met de selectie tegen Nijlen en op pinkstermaandag 25 mei nog eens tegen de selectie van Lier-Herentals in Wommelgem.

  12 juni is er veteranentornooi op de Ware Vrienden met daarna live de match Wales-België op groot scherm en daarna ga ik mijn stembanden gebruiken met mijn live rockband Recovery en een live-optreden. De dag erna vind het gewone jaarlijkse tornooi plaats. Nu 2 dagen owv 20 jaar dit tornooi.

  In functie van volgend seizoen zou het kunnen dat er op 23 mei (zaterdag) nog iets is voorzien, maar nog niet zeker.

  Meer info volgt nog !

  Greetz,
  Marnix.

  15-05-2015 om 11:46 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-05-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi Bekkevoort
  Hallo,

  Onze U15A moesten in Bekkevoort het U15-tornooi gaan spelen. De eerste match was tegen Bekkevoort zelf. Aaleks, Ben en Tuur waren ook van de partij, zodat we met 14 spelers waren. Grand luxe en dan had Mauritio zijn kat nog gestuurd....

  Bekkevoort-VV Laakdal : Lange bal Tuur op Jarne N. en 0-1. Balverlies en 1-1. Aaleks trap van op zo'n 50m (keeper uit zijn doel) en bal binnen, 1-2. Jarne maakt nog 1-3 en een schot van Ben wordt in doel gedevieerd door Bekkevoort-speler en eindstand van 20' voetbal : 1-4.

  St. Truiden-VV Laakdal : 0-0 (penalties : 3-2, en wij die dachten dat er 5 moesten gezet worden....)

  Wijgmaal-VV Laakdal : 1-2. Na 30"pas van Arthur op Jarne N. en het stond al 0-1. Na 6' : 1-1 en  in de 13de minuut solo van Arthur op rechts en die buffelt de 1-2 binnen.

  Engsbergen-VV Laakdal : 1-3. 1-0 achtergekomen en het zag er niet zo goed uit. 13' tactische wissel met Ben die inkomt en meteen Jarne N. aanspeelt en de 1-1 was een feit. 19' Aaleks trapt in de winkelhaak de 1-2 binnen en 20' pas van Jarne op Ben en 1-3 eindstand.

  Daarmee winnen onze gasten het tornooi ! Great guys !

  Greetz,
  Marnix

  04-05-2015 om 18:22 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze week
  Hallo,

  De competitie is ten einde, er resten ons enkel nog enkel tornooien. Nu zaterdag 2 mei is dat in Bekkevoort. De week later in Rillaar, maar dan spelen de B's normaal.

  Vandaag, dinsdag training van 18.15u tot 19.25u.

  Daarna hebben we als jeugdbestuur vergadering ivm volgend seizoen. Zoals jullie al weten hebben we een U16-ploeg en een U17-ploeg. Iedereen speelt dan ook volgens leeftijd, wat het ideale is en zo wil de bond en de Vlaamse Trainersschool het ook. Nationaal gebeurt dit al, maar regionaal is dit meestal niet te verwezenlijken, wegens te weinig spelers.

  Misschien dat er hier en daar een uitzondering mogelijk is (door omstandigheden), maar in principe is dit de basis.

  Trainers kunnen we altijd nog gebruiken en hier en daar nog wat spelers ook. Bestuursleden zijn natuurlijk ook altijd welkom.

  We hopen alles tijdig te kunnen invullen, maar problemen zijn er overal !

  Tot de volgende.

  Grtz,
  T1

  28-04-2015 om 10:13 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VV Laakdal -Achter Olen en KFC Mol-VV Laakdal
  Hallo,

  Met wat vertraging, maar hierbij toch een update.

  Vorige week speelden we thuis tegen Achter Olen. Jarne N. mist in de beginfase een reuzekans op pas van Arthur, als hij alleen voor doel komt. Maar na 13' spelen dan toch de 1-0. Voorzet Arthur en Jonas ramt de 1-0 in doel. 20' Corner en de 1-1-weer uit stilstaande fase-, is een feit. De tweede helft begint met Ilian die sterk aan de bal is, tussen 2 man wroet, passt op Jarne N. en de 2-1 stond op het bord. 13' Vrije trap en...., 2-2 (stilstaande fase !). 20' Fout in de 16m op Jarne Heylen en Jarne Nevelsteen zet de strafschop om. 3-2. Derde helft, na 5' bal slecht weggewerkt en 3-3. Spannend was het wel ! 8' krijgt Achter Olen een lachwekkende strafschop als een AO-speler zich laat vallen terwijl onze speler er gewoon naast loopt ! 3-4 een cadootje, man man. De speler in kwestie moest er zelf mee lachen !! Nochtans was de scheids op dat moment niet slecht bezig.

  En dan plots een hele wending in de match. Jarne Nevelsteen kreeg eerder in de match een gele kaart omdat hij de bal even wegtikte. Op het einde van de 3de helft krijgt VV Laakdal een vrije trap. Een AO-speler loopt naar de bal (die klaarlag om de vrije trap te nemen) en trapt de bal keihard weg uit frustratie. Iedereen roept dat dit dan zeker ook geel is, maar scheids geeft niets. Begrijpe wie kan. Brent vraagt om uitleg en krijgt zelf geel. Als een AO-speler Brent dan nog iets toeroept, waarop Brent antwoord, krijgt die plots rood !! Euh ??!! Hallo !? En dan vraagt de bond dat iedereen naast de lijn zijn kalmte zou bewaren ! Ja wadde, moeilijk als je zoiets ziet ! VV Laakdal dus met 10 verder en psychologisch gekraakt. Zo gaat het naar 3-5, 6, 7 en 3-8. Jongens toch, het is niet te begrijpen !

  Wat een tegenstelling vorige zaterdag in en tegen KFC Mol, die blijkbaar met een totaal ander team aan de aftrap stonden....Wij moesten ook serieus puzzelen om volk te hebben...
  Het begon nochtans niet goed. 14' van de eerste helft laten we een man centraal lopen, die trapt over de keeper de 1-0 binnen. 17' Corner, iedereen trapt bij ons naast de bal en Mol schiet dan de 2-0 makkelijk binnen. Weer na een stilstaande fase. 19' Corner VV Laakdal, daarna 2de voorzet van Ilian en Dries maakt de 2-1.
  Tweede helft : 1' Uit het niets tovert Jarne N. een halve retro hoog in doel en staat het terug gelijk. 11' 2de paal, Jarne op corner Ilian, schuin binnen en 2-3. 18' Iedereen bij VV blijft staan en de 3-3 wordt weer makkelijk weggegeven. Meteen ruststand na een slappe partij.
  Derde helft : iets beter spel, maar geen doelpunten. Maar wel een drama in de 18de minuut voor Mauritio, die zijn knie verdraait en moet afgevoerd worden naar het hospitaal !
  Vierde helft : Het is wachten tot de 11de minuut : Ilian op rechts aanval, pas op Jarne N. die breedlegt en Yannick trapt aan de tweede paal de 3-4 binnen. 18' Voorzet Ilian en de bal wordt door "Big Ben" Sam ook al aan de tweede paal binnengebuffeld. Meteen de 100ste goal voor ons team en meteen ook de eindstand, 3-5 na veel gezwoeg ! Geen gele of rode kaarten en een topscheidsrechter !! Zijn naam ? Marc Mertens. Dat mag ook eens gezegd worden.

  Zo zit de laatste competitiematch er op en resten er ons nog enkele tornooien. Met weinig volk, veel gepuzzel, steeds een andere ploeg en veel stress hebben we het er prima van af gebracht en zijn we de kampioen van de "Gewestelijken", na "Provinciale" teams Houtvenne en St. Dimpna. Proficiat !!

  Deze week enkel op donderdag 23 april training van 18.15u tot 19.30u.

  Woensdag heb ik als trainer "selectiematch U13" in St. Dimpna. Selectie U13 Geel-Mol tegen St. Dimpna om 18u.

  Weekend : U15A zijn vrij. De B's spelen zondag hun laatste match thuis tegen Ezaart A.

  Meimaand = Tornooimaand... :

  2 mei : tornooi in Bekkevoort (wellicht voor de U15A), met eerste match om 13u en laatste om 17u.
  9 mei : tornooi Rillaar (wellicht voor de U15B).
  10 mei : tornooi Mol (wie ?)
  15 mei : tornooi VV Laakdal (op vrijdag spelen wij)
  23 mei : tornooi Penarol Engsbergen. (wie ? Evt mix-ploeg)

  Ook hier zal het weer puzzelen worden !!  Mauritio out met knie (gips) en Jonas out (fietsval), niet simpel dus.

  We zijn ook al volop werk aan het maken van volgend seizoen. Meer info volgt hierover zo snel mogelijk, maar dat we volgend jaar 2 ploegen hebben, staat vast. Een U16-ploeg (eerstejaars) en een U17-ploeg (tweedejaars). Onze U15-ploeg zit wat krap en kan zeker nog wat volk gebruiken.

  Het was een hele brok, jullie zijn terug geïnformeerd, en ik ben terug bij nu....

  Tot de volgende !

  Grtz,
  Marnix.

  20-04-2015 om 16:11 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-04-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Match Houtvenne en tornooi Heist
  Hallo,

  Ik geraak achterop met mijn blog....

  De laatste competitiematch voor Pasen was de verplaatsing naar Houtvenne, de leiders. In de eerste helft kwamen we na 10' op voorsprong via Jarne Nevelsteen solo. We speelden goed en creëerden de beste kansen. De tweede helft kwam Houtvenne met een gelukje echter te vroeg gelijk, na geharrewar voor doel. Meteen de ruststand ! Onze mannen deden het heel goed : organisatie, spel, inzet, alles was aanwezig.
  De derde helft leek er nog steeds een gelijkspel op de bordjes te staan, maar na 17 minuten wordt een corner te simpel binnengekomt en 2-1. Geen minuut later, pas Ignace op Arthur en die knalt de 2-2 in de hoek binnen. Ons "ploegske" hield goed stand tegen de "vedetten" van Houtvenne, maar in de slotminuut van de 3de helft komt de 3-2 weer na wat geharrewar voor doel op het bord.
  In de 4de helft wordt het na 6' nog 4-2 met een schot paal en binnen. Toch een schitterende partij van onze ploeg !

  Zaterdag speelden we met 11 man een tornooi in Heist op den Berg. 5 matchen !! (2x 12'). Tegen Rumst werd 2-0 gewonnen, tegen de nationalen van Heist 5-1 verlies, tegen St. Job (prov.), nipt 5-4 verlies, tegen Wezemaal 1-1 en winst met de penalties (alle 5 binnen !) en dan 2-0 winst tegen Grobbendonk. Ook weer schitterend van onze 11 gladiatoren. Iedereen was pompaf, want gespeeld van 13u tot 19u !!
  Doelpunten : Jarne N. 4, Ilian 3, Arthur 2, Mauritio 1.

  Dinsdag 7 april en donderdag 9 april gewoon training en voorbereiding op onze laatste competitiethuismatch tegen Achter Olen (zonder het schaap....).

  Tot de volgende !

  07-04-2015 om 17:40 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  31-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Week van 30 maart- 5 april
  Hallo,

  Deze week training op dinsdag 31/3 en donderdag 2/4 van 18.15u-19.30u.

  Meer info volgt.

  grtz,
  T1

  31-03-2015 om 17:17 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tongerlo - VV Laakdal A
  Hallo,

  Er werd zaterdag dan toch gevoetbald, al was een forfait nooit zo dichtbij... Na de donderdagtraining 10 man, waarvan 2 twijfelachtig. Arthur viel af en Jarne Heylen (knie) ging komen maar het was afwachten of het lukte. 8 à 9 man maximum dus... 2 kwamen er van Vorst bij, dus 10 a 11 man. Het lukte dus net.

  Zaterdagvoormiddag zegt Thibeau dan plots af en ook Yarni (gekwetst) moest afzeggen. Terug 8 of 9 man en geen voetbal dus. Uiteindelijk kwamen dan extra Jeff en Cedric, samen met Jorre en Michiel. Ook Sam (terug uit kwetsuur), kwam ons vervoegen als gelegenheidskeeper.

  Gelukkig voor iedereen dat de match toch kon doorgaan, anders werd er dit seizoen niet meer gevoetbald, althans niet meer met mij en dan ook geen 11 man, dus forfaits.

  Het is dus gelukt, na een hele vrijdagnamiddag en avond en zaterdagvoormiddag gepuzzel, met dank aan Bart en de B-spelers !

  In de match zelf waren we de eerste minuten baas, maar konden we enkel veldoverwicht afdwingen. 10' vrije trap Tongerlo en het stond zowaar tegen de gang van het spel in, 1-0. De tweede 20' begonnen we meteen met de 1-1 via een vrije trap van Jarne N. 4' Vrije trap in het midden, Jorre gaat op rechts door en 1-2. 18' Lange bal van Brent op Ilian, die loopt op rechts zijn verdediger er af en 1-3. In de 3de helft : 1' : Ilian loopt de diepte in en scoort overhoeks in de linker winkelhaak, 1-4. De 4de helft : 5' Dieptepas Ilian op Jarne N. en die maakt er 1-5 van.
  Het was moeilijk voetballen op een slecht veld en met veel zijwind, dus mooi was het zeker niet. 8' Tongerlo-aanval, bal vlak naast de doellijn, wordt binnengehouden en 2-5. 12' Tegenaanval VV, en Jarne N. maakt er 2-6 van. 15' Aanval VV, pas Jorre op Ilian die breedlegt op Jarne N. en die maakt de 2-7.
  17' krijgt Tongerlo nog een penalty, waarvoor weten we niet echt...., 3-7 en in de slotminuut komt de bal nog bij een Tongerlo-speler in buitenspel, die passt naar voor naar een speler nog meer buitenspel dan buitenspel en die mag zo de onterechte 4-7 scoren.

  Soit, mooie winst met een veredeld elftal en na veel gepuzzel. Proficiat aan de opgedaagde spelers !

  Deze week (24 en 26 maart) GEEN training !! Gaat niet met de examens....

  Zaterdag 28 maart, 13u : Houtvenne - VV Laakdal. 11.40u Vinea !

  Alle info heeft iedereen meegekregen op papier.

  Greetz,
  Marnix.

  23-03-2015 om 00:00 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VV Laakdal - St. Dimpna
  Hallo,

  Na twee weken geen competitie, moesten we het opnemen tegen de A-ploeg van St. Dimpna, de derde in de stand, na ons. We wisten dat dit niet simpel was, en begonnen dus ook defensief. Ik had nog extra gevraagd om zeker in de beginfase weer geen doelpunt te slikken, want daar hebben we stilaan een patent op....

  Na 4' wedstrijd was het al zover.....,  een St. Dimpna-flits op rechts en de 0-1 hing al tegen de touwen. Niet te schatten.
  Op het kwartier herstelden we van deze opdoffer, als Ilian op rechts de 16m ingaat richting doel, maar onbesuist tegen de vlakte wordt geduwd en strafschop. Jarne N. zet de 9m om, al was het maar nipt..., 1-1.

  De tweede 20' liepen gelijkopgaand. Beide ploegen waren mekaar waard, maar St. Dimpna overdreef met "het zich sterk zetten" in de match. Er is een verschil tussen je sterk zetten, en stampen, duwen, trekken.... De VV-afgevaardigde moest regelmatig het veld op om onze gasten te verzorgen. 1 keer kan, 2 misschien ook..., maar GEEN 10 keer !! Want zoveel keer moest Herwig uiteindelijk het veld op om de "oorlogsslachtoffers" te verzorgen. De laatste minuut van de 2de helft was er dan nog een staaltje van fairplay. Mauritio krijgt een slag in het gezicht en valt neer. St. Dimpna in balbezit speelt verder en scoort dan de 1-2 !

  De derde helft begint met een fout op links. De bal komt voor doel tussen een bos van spelers en iedereen trapt naast de bal, behalve dan 1 St. Dimpna-voet en het stond 1-3, een cadootje zeg maar. Op het kwartier balverlies en aanval St. Dimpna en 1-4.

  Ondertussen stonden de meeste spelers vol blauwe plekken en liepen ze half kreupel van de vele stampen die ze moesten incasseren. Alleen Ilian al : voet tegen gezicht (niet bewust), trap tegen enkel (wel stevig ingevlogen) en klop in rug (bewust), maar ook Jarne Nevelsteen vloog meermaals tegen de grond. "Babies" kwam van de St. Dimpna harde supporterskern. Neen, voetballers zijn wij en stampers zijn de anderen heren. Tot Jarne Heylen dan per ongeluk een speler aantrapt ipv op de bal, wat de bedoeling was, dan was het kot te klein ! Fout : ja. Bewust : nee. Dat is wel een verschil dat sommigen niet blijken te zien. Dat zijn dan de "Ik zie maar 1 ploeg spelen-supporters...."

  Soit, het is niet anders. In de 4de helft komt VV Laakdal nog half kreupel op 2-4 via Jarne N. in twee tijden, meteen ook de eindstand.

  Op de fase van de slag in Mauritio zijn gezicht en het doelpunt dat er op volgde na, deed de jonge scheids het zeker niet slecht. Integendeel !

  Alleen oproep naar alle (en vooral beginnende en/of jonge) scheidsrechters : wees streng en kordaat, zodat het voetbal primeert en niet de overdreven agressie in de duels ! Agressie, stampers enz. krijg je alleen van de velden door hen er af te sturen !
  Jarne Heylen van ons kreeg ook  (terecht) geel na een bodycheck, maar die kwam er alleen door de vele stampen die hij (en wij allemaal) moesten incasseren.....

  Wij moeten als team harder zijn, maar steeds correct ! Je stevig zetten : OK, maar nooit zal ik "overdreven agressie" goedkeuren !

  Blijven voetballen dus, maar steviger op ons "poten" !

  Maandag speelde de selectie Zuiderkempen (Ilian, Jarne, Ignace) tegen de Interprovincialen van SK Lierse. De selectie won met 2-1 (één doelpunt van Jarne).

  Dinsdag 17 maart : training van 18.15u - 19.30u.

  Woensdag speel ik (als trainer) met de U13-selectie in St. Dimpna tegen De Kempen.

  Donderdag 19 maart : training van 18.15u - 19.30u.

  Zaterdag 21 maart : competitiematch in Tongerlo om 15u !

  Tot de volgende.

  Grtz,
  T1
  17-03-2015 om 14:03 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Week van 9-16 maart 2015
  Hallo,

  Twee weken geen officiële matchen, zaterdag dan maar in sporthal match gespeeld en wat getraind met 7 U15 spelers. Jonas, Jarne en Thibeau (?!) waren er niet. Van de eerste 2 wist ik het. Jonas Gielis (stage) speelde dan maar mee, zodat we 4 tegen 4 konden spelen. Kwestie dat we het voetbal niet te vlug verleren hé...

  Maandag (gisteren), speelden Jarne N., Ilian en Ignace (B), hun selectiewedstrijd tegen de nationale U14 van KV Mechelen. Het werd een nipte 0-1 nederlaag, maar niet slecht voor de "Gewestelijken" tegen een nationaal team !

  Dinsdag 10 maart : Training van 18u tot 19.15u. Jarne en Ilian krijgen vrij om te recupereren, de rest wordt verwacht.

  Woensdag moet ik met de selectie Mol-Geel U13 in St. Dimpna meegaan, die spelen tegen Dessel.

  Donderdag 12 maart : Training van 18.15u tot 19.30u.

  Zaterdag 14 maart om 11u (uur later !!) : VV Laakdal A - St. Dimpna A (de 2de tegen de 3de, de provinciale ploeg van SAV)

  Ook het eerste elftal speelt zaterdag om 20u in Wezel, dat voor het eerst met nieuwe verlichting speelt.

  Zo zijn jullie weer geïnformeerd !

  Greetz,
  T1

  10-03-2015 om 09:50 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training 5 maart en Zaterdag
  Hallo,

  Donderdag 5 maart : training van 19u - 20.15u !! (Zit voor werk in Brussel tot 17u...)

  Zaterdag 7 maart : Sporthal (training en match) van 10.30u - 12u in zaal B. Niet te vroeg, niet te laat, dus normaal ideaal voor iedereen.

  Indien iemand niet kan, laat me dan zo vlug mogelijk weten !!!

  CU

  T1

  04-03-2015 om 23:39 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-03-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze week
  Hallo,

  Hopelijk is iedereen al wat "uitgerust" nadat we zaterdag vrij waren. Ilian en Brent moesten zondag nog wel aan de bak in Ezaart en zondag is dat normaal Yarni en Jarne H. thuis tegen Balen, want dan weer vrij.

  Zaterdag spelen we normaal wel een match in de sporthal in Veerle, kwestie om iedereen toch nog eens te laten sjotten.
  Wellicht van 10.30u tot 12u.

  Maandag 9 maart moeten Jarne N., Ilian en Ignace terug spelen met de selectie Zuiderkempen tegen U14 KV Mechelen Nat. in Tongerlo om 19.15u.

  Dinsdag 3 maart : training van 18u tot 19.15u, een kwartier vroeger dus, gegeven door speler van 1ste elftal. Zelf moet ik naar een TVJO-avond in Houtvenne voor de club.

  Woensdag 4 maart ben ik trainer van de U13 selectie Mol-Geel in St. Dimpna om 18u.

  Donderdag 5 maart : training van 18.15u- 19.30u.

  Tot de volgende.

  Grtz,
  Marnix.  03-03-2015 om 13:01 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training - Info
  Hallo iedereen,

  Tussen de berg (zeg maar gebergte) werk heen, even nog wat info. Voor zij die het nog niet weten, is er op zondag 1 maart een eetdag van de club. Graag doorgeven als jullie komen. Mag online met menu.

  Zaterdag speelden we thuis tegen Mol. We hadden de grand luxe van 2 reserven. Mauritio was nog twijfelachtig met zijn knie en was er om 9.15u ook nog niet en ook Ilian had nog wat last aan de adductoren dus....

  De match begon echter wel dramatisch. Man, man...., dit moet zowat het slechtste van dit seizoen geweest zijn. Slechte passen, weinig overtuiging, noem maar op. Toch kwamen we - in tegenstelling tot wat meestal gebeurd - op voorsprong. Want meermaals zijn we in het begin niet wakker en komen we op achterstand.... Nu niet dus, want in de 14de minuut geeft Ilian een lange voorzet van op rechts, naar Jarne N., bal komt zo tot bij Ignace en die tikt de 1-0 binnen.

  2e helft (2de 20') : Dan krijgen we kansen bij de vleet. Op de keeper, naast, paal, maar de bal wou er niet in. En in plaats van 3, 4 of 5-0, stond het nog 1-0 en valt meestal de goal aan de andere kant.... Ook nu, want na 16' trapt Mol een bal vanop zo'n 30m richting doel..., en binnen. 1-1, inderdaad. Mol speelde aardig mee, maar de kansen waren voor ons.

  We gingen -net zoals in de heenmatch - met 1-1 rusten na een zwakke 1e grote helft.

  Na wat kleedkamer-talk en positionswitchen, ging het al wat vlotter. Na 10' maakt Jarne N. uit het niets de 2-1. 2' later nogmaals Jarne N. solo en 3-1. Pas in de laatste minuut van de 3de helft kon Mol toch nog tegenscoren van op de linkerkant, pas centraal en nr 11 stond gans alleen om binnen te tikken, 3-2.

  De laatste helft was dan weer volledig de onze, want toen ontbonden onze mannen toch eens eindelijk hun duivels. 2' Ilian wordt foutief afgestopt. Vrij trap Jarne, keeper lost en Ilian die goed was gevolgd, trapt de 4-2 binnen. 4' Ilian-actie, trapt voorzet die met de arm wordt tegengehouden in de 16m. Jarne zet penalty feilloos om en 5-2. 7' Tegenaanval Jarne-Mauritio-Jarne en de 6-2 stond op het bord. 11' Voorzet Jarne, Ignace tikt verder naar doel en Poline tikt aan de 2de paal schuivend binnen, 7-2. 13' Mauritio met actie, pas naar Ignace en 8-2. 19' Solo Ignace op links en de 9-2 gaat binnen.

  Misschien wat overdreven, gezien de eerste helft, maar kansen waren er genoeg en in de laatste 20' werden die eindelijk afgewerkt !

  Proficiat, maar (op de laatste 20' na) was het niet groots....

  Dinsdag 24 februari : GEEN TRAINING !! Rust, rust, rust voor iedereen.

  Donderdag 26 februari : TRAINING !

  Volgende 2 zaterdagen GEEN MATCH.

  Tot dan !

  Grtz,
  T1

  24-02-2015 om 12:29 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training en weekendmatch
  Hallo,

  Donderdag 19 februari, 18.15u- 19.30u training !

  Dinsdag waren we met 8 ! Dat is nog altijd maar de helft van wat een trainer als normale groep heeft, maar het is niet anders. Yarni was ziek en Jarne Heylen skieën. We zijn ondertussen als ploeg dan ook maar met 10...

  Zaterdag om 10u thuis spelen we tegen Mol, de zondag spelen er een paar mee in St. Dimpna (9u) met de B's en dan zijn we weer 2 weken vrij ! (De 2 algemene forfaits weet je wel). Misschien doen we dan wel iets samen, ik bekijk het nog.

  Na Mol en de 2 vrije weekends, spelen we op 14 maart de topper tegen de provincialen van St. Dimpna thuis. (Staat 11u ipv 10u op bondskalender). Daarna hebben we nog 5 matchen. De laatste speeldag is op 18 april in Mol. Tussendoor is er met Pasen wellicht nog 1 tornooi (Heist of Rauw). Vorig jaar speelden we in Heist, dus liever terug daar dan. (Is 4 april gepland). Ik laat het nog weten.

  Zij die naar de eetdag van 1 maart komen, breng de kaarten (en geld) al mee. Sommigen hebben die nog niet gehad.

  Greetz en tot de volgende.

  Marnix.

  19-02-2015 om 10:42 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Achter Olen - VV Laakdal A
  Hallo,

  Wegens drukte heeft het even geduurd, maar ik ben er nog... Zaterdag tegen en in Olen gespeeld en dat hebben we geweten.... Net zoals de vorige keer in Olen was het weer een drama. Na het gepuzzel met volk (Robbe, Cedric, Dries, Michiel van de B's), Mauritio nog gekwetst en gelukkig Seppe en Jarne N. terug uit ziekte en Thibeau die nog afbelde, was het weer niet simpel.

  Zoals elke week, komen we binnen de 5' op achterstand, nadat Brent de bal in het gezicht getrapt krijgt en de bal als fairplay buiten zou moeten getrapt worden, doet Olen verder en het scoort zo de 1-0. Proper... Zo blijft het lang staan, tot de 19de minuut als Jarne H. passt langs rechts op Ilian, die naar binnen komt met een actie en Jarne N. bediend. Het stond 1-1.

  De tweede helft staat het na 7'  2-1, nadat de bal door onze keeper wordt weggewerkt maar in de voeten van Olen komt en lap. En dan gebeurt het..., een klein akkefietje tussen Jarne en de kleurling van Olen. Vlak hierna trapt die kleurling Jarne gewoon express middendoor ! Jarne kermt van de pijn, het zag er slecht uit. Donkerrood, er af en dit seizoen niet meer voetballen is de enige sanctie hiervoor. Iedereen valt achterover als de scheids niet ingrijpt en die speler gewoon laat staan !! Ik vraag mijn team om ermee te stoppen dan, want dit is er over ! Ze blijven staan en voetballen verder. Nooit meegemaakt en hoop het nooit meer mee te maken. Was het een speler van mijn team, ik nam hem er zelf af en die speelde voor het eerst niet meer ! Dat is jeugdopleiding !! Volgende week is wellicht de volgende aan de beurt, want het is allemaal toegestaan !?!

  Het bleef onterecht 11 tegen 11 en een minuut later gebeurt de tweede blunder. Onrechtstreekse vrije trap voor Olen, de bal gaat onderkant lat rechtstreeks binnen, dus geen doelpunt. Scheids zegt : goal ! Onze jongens gaan protesteren, maar ze kende de regels niet en dus goal..... Zo is het gemakkelijk voor Olen natuurlijk. 3-1, ongeldig doelpunt en Olen niet met 10, jongens toch. Onze jongens weten het dan ook niet meer, de kopjes gaan -logisch- naar beneden en de 4-1 is maar een randgegeven meer. De laatste helft was het voor ons aftellen naar het einde. Na 1' spelen verovert Dries de bal op rechts, voorzet op Jarne N. en die scoort de 4-2. Na 10' handsbal van de speler die er niet meer mocht opstaan, voortspelen en de 5-2 vloeit hieruit voort. Jongens, jongens.... De 1 nul nadat onze speler bijna knock-out wordt getrapt en Olen gewoon verderdoet, de 3-1 nadat Olen nog steeds met 11 staat en een onrechtstreekse vrije trap rechtstreeks binnengaat, de 5-2 na handsbal.... Dat zijn weer 3 onterechte goals !! In normale omstandigheden wint Laakdal hier altijd. Ik kan mijn jongens dan ook niets verwijten.

  Dinsdag 17 februari : training van 18.15u- 19.30u.

  Tot de volgende !

  Grtz,
  T1

  17-02-2015 om 10:01 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze week en zaterdag
  Hallo,

  Donderdag (vandaag) 12 februari training van 18.15u tot 19.30u, tenminste als er volk is..... Ilian nog twijfelachtig, Jarne N. ziek....

  Zaterdag spelen we om 12.30u in Achter Olen, Vinea om 11u !!

  Vandaag zullen we weten met hoeveel man we zijn, want bij de B's ook weer problemen met kwetsuren en andere afwezigen....

  Match VV Laakdal - Mol gaat wellicht woensdag 18/2 toch door...., Mol is akkoord, nog afwachten van Bond.

  Reden : anders 2 dagen na mekaar elke ploeg depanneren en dat is niet meer te doen. Nu verspreidt, dat zou geen probleem mogen zijn dan.

  Minder leuk voor Arthur, want die kan dan net niet..... Is nog niet 100% ok !! Jullie horen het nog wel.


  Grtz,
  T1

  12-02-2015 om 17:13 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VV Laakdal-Houtvenne en deze week
  Hallo,

  Ik zie de bomen door het bos niet meer...., druk druk druk. Ondanks de economische laagconjunctuur klop ik veel te veel uren in het kader van mijn job.... Daarom sta ik wat achter en bij deze dan een update.

  Zaterdag speelden we tegen leider Houtvenne. Het begon weer niet simpel, want het was weer scharrelen voor spelers. Winter niet, Mauritio niet, maar ook Ilian niet wegens te ziek.... Ilian - die de laatste weken goed op dreef was - probeerde op mijn vraag nog, maar draaide als een tol bij de opwarming, had overal spierpijnen...., dus het werd niets. Van de B's waren er Niene, Dries, Ignace en Jorre. We waren nog met 12 dus. En dan het veld..., hier was echt niet op te voetballen.... Begrijpe wie kan, als het te vettig is, wordt er niet gevoetbald, als het een ijsbaan is dus wel.... Het terrein lag bikkelhard en voetballen ging dus niet. Waren er bij ons dan nog verschillende spelers met 6 noppen ! Hallo !!? Dat is dus schaatsen en zo gebeurde ook. De Houtvenne-spelers hadden zich duidelijk beter aangepast, want hadden er minder last van.
  We waren nog geen 5' bezig en het terrein zorgde al voor een 0-1 achterstand, toen Thibeau uitschoof bij een trulballetje en het leder in doel belandde.... Geweldige start dus.. Maar ondanks het geschuif waren we de eerste 20' wel de evenknie van Houtvenne en troffen we tot 2x toe de paal, maar bleef het bij 0-1.
  De 2de helft loopt na 3' de kleinste van Houtvenne onze verdediging er af, zet voor en de 0-2 stond weer veel te makkelijk op het bord. Wij zijn ongetwijfeld het team dat het makkelijkst goals weggeeft.... 0-2 achter en eigenlijk hadden de leiders nog geen kans gehad...
   Na 15' kon Jarne Heylen op een diepe bal van zijn naamgenoot, de score milderen tot 1-2. Mooi afgewerkt na een mooie dieptepas !

  Terug even hoop, al zag je dat op deze ijspiste de helft van onze ploeg stond te schuiven ipv te voetballen, het deed soms pijn aan de ogen...

  3de Helft : Weer helemaal in het begin, binnen de minuut wist Thibeau blijkbaar niet dat de match al begonnen was. Hij stond niet centraal in doel, terwijl de eerste Houtvenne-bal richting doel werd gepist. Thibeau rept zich nog naar de andere kant van het doel, maar de bal trulde binnen en 1-3. 3 cadeau's in geschenkverpakking, zo is het voor onze tegenstrever niet moeilijk natuurlijk. 5' Corner Houtvenne, de bal wordt direct op de sloef gepakt door een Houtvenne-speler en die vliegt binnen ! Mooi doelpunt en het eerste "echte" Houtvenne-doelpunt, dat niet zomaar werd weggegeven. Een minuut later, weer op corner van onze Jorre, kan Jarne N. de 2-4 maken.

  Even later gaat het leder ongelukkig via de voet van Jonas naar een Houtvenne-speler, die zo de 2-5 eindstand kan vastleggen. De laatste 20' kregen vooral wij nog tal van kansen, maar scoren lukte gewoon weer niet.

  Een gemiste kans in een match waar we te braaf waren voor de bezoekers en ze met 4 doelpunten een vroeg paascadeau bezorgden.

  De bezoekers speelden beter op dit terrein en hadden er blijkbaar niet veel last van. Wij konden er niet rechtblijven en zo was het ook een ongelijke strijd. Maar het zij zo...

  Bedankt aan iedereen die aan de Hot-Dog verkoop nog had gedacht, we blonken uit in afwezigheid, of was het een "statement" ?

  Ook om 2 spelers vast te krijgen voor de B' s was het weer puzzelen... Uiteindelijk gingen Brent (weer hij) en Arthur mee naar De Kempen, waar ze met 3-4 wonnen.

  Dinsdag niet getraind, hopelijk is iedereen dan goed gerecupereerd voor donderdag en zaterdag. Zaterdag is het om 12.30u : Achter Olen - VV Laakdal A.

  Op 1 maart is er een extra eetdag in de kantine in Vorst met spaghetti, ribbekes en spek op het menu. Kaarten krijgen jullie deze week.

  We spelen nu nog 2 matchen (Olen en Mol) en zijn dan 2 weken weer vrij. Tegen Mol bekijken we of het op een woensdag kan in het kader van volk, want vele afwezigen bij de B's, waardoor er veel volk zowel zaterdag als zondag zou moeten spelen.... Maar de bond en Mol moeten eerst nog willen natuurlijk.... Jullie horen het nog.

  Tot de volgende.

  grtz,
  T1

  11-02-2015 om 09:37 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Houtvenne - Training
  Hallo,

  Door de drukte is er nog geen verslag van vorige schaats...., euh.... voetbalpartij. Volgt nog.

  Vandaag, dinsdag 10 februari geen training !! Ikzelf moet lesgeven in Genk (Aan Getuigschrift B), en een vervanger is niet beschikbaar.

  Davy traint in Vorst om 18.30u tot 19.45u, dus daar kan het nog.

  Voor donderdag laat ik nog weten !

  Grtz,
  T1

  10-02-2015 om 17:32 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VV Laakdal A - KFC Diest
  Hallo,

  Het was gisterenavond niet makkelijk voetballen op een glibberig veld. Maar het terrein was nog gewelt, dus lag er wel vrij egaal bij. Deze vriendenmatch was in de plaats van onze 2 trainingen en kon als voorbereiding op de match van zaterdag dienen. Als er kwaaltjes zijn, verzorg ze ! Lichte pijn links of rechts : leg ijs ! En dit meermaals per dag ! En rust ! Ook veel drinken (vitaminerijke drank of water) en eet veel fruit.

  Onze tegenstander Diest eindigde in de eerste seizoenshelft als 1ste met 4 punten voorsprong op de 2de. Maar is nu van reeks gewisseld.

  Winter (privé) was er niet bij en met Mauritio was het nog afwachten (knieperikelen). Ignace en Jorre van de B kwamen ons vervoegen. We vlogen er meteen gretig in, met goed combinatiespel en veel druk, waardoor we de eerste 20' constant op de Diest-helft speelden. De goals bleven dan ook niet uit met de 1-0 van Jarne Nevelsteen, gevolgd door de 2-0 en 3-0 van Ilian Exelmans.  De volgende 20' waren wat minder van ons en Diest kwam meer in het spel. Net voor rusten kon Diest -met een gelukje- dan toch tegenscoren en het stond zo 3-1. Eerder had Thibeau al wel een knappe redding moeten doen.

  De tweede helft verliep ook wat meer gelijkopgaand, maar de snelheid en preciesie was bij beide teams wat weg. Het zware veld eiste wellicht zijn tol. Diest kreeg eigenlijk maar 1 echte grote kans, maar die ranselde Thibeau knap uit zijn doel. Ondertussen moest Ilian met pijn in de liesstreek het veld verlaten en ook Mauritio viel uit met zijn knie. Normaal met 10 dus, maar Ilian probeerde nog verder te doen als laatste man, wat veel minder krachten vergde, ipv constant de flank af te spurten. Ignace, Mauritio en Jorre dikten de score nog aan en Diest kon nog één keer tegenscoren. De partij eindigde zo op 6-2. Proficiat mannen, maar zaterdag is het nog een niveautje hoger !!

  Donderdag 5 februari geen training, wel recuperatie thuis ! Zaterdag 10u : VV Laakdal A - Houtvenne A in Vorst. 9.05u daar ! VIJF  NA  9  STIPT  !

  Wie doet er HOT-DOG  ?? Alles is aanwezig, je moet enkel de kinderen bedienen !

  Tot zaterdag iedereen topfit !

  Grtz,
  T1  05-02-2015 om 11:54 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-02-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U15 deze week
  Hi,

  Gisteren in Genk (in the middle of nowhere...) les gaan geven aan 20 cursisten Getuigschrift B. Het viel er best mee in het Bloso-center, en volgende week dinsdag gaan ze mijn snuit terugzien voor deel II....

  Dat betekent dat ik sowieso dinsdag niet kan trainen, maar je hoort wel hoe we dit oplossen.

  Tenzij jullie op Mars verbleven, weten jullie dat het vandaag, 4 februari,  de match VV Laakdal A - KFC Diest is om 18.30u. Dit in Veerle op het C-terrein. Ook de U8 spelen tegen Diest.

  Jorre en Ignace doen normaal al mee, zodat we al een beetje met de ploeg kunnen toeleven naar de match van zaterdag thuis om 10u tegen leider Houtvenne. Iedereen zaterdag om 9.09u - ZONDER FOUT - daar !

  De B-ploeg speelt zondag om 9.30u in en tegen De Kempen (Tielen-Lichtaart). Ik hoor nog wel hoeveel man Davy nodig heeft.

  Ik heb nog weinig reactie gekregen op de Hot-Dog verkoop waar wij als U15 voor verantwoordelijk zijn nu zaterdag....

  Alle categorieën hebben dit reeds gedaan, alleen de U15A nog niet !! Graag even doorgeven !!

  Bedankt en tot de volgende.

  Greetz,
  T1

  04-02-2015 om 11:59 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  31-01-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VV Laakdal - Tongerlo
  Hallo iedereen,

  Het begon weer goed bij onze U15 voor de match tegen Tongerlo. Vrijdagavond 11 man normaal + 2 extra van de B, 13 dus. Mauritio was nog twijfelachtig met de knie en Seppe ziek van donderdagtraining, dus nog twijfelgevallen. Zaterdag 8.30u : Nog met 11 want plots 2 afgevallen : Winter (?, had vrijdag nog bevestigd) en Jonas (ziek). Het zag er dus al niet te best uit. 9.18u : 10 spelers zitten in de kleedkamer...., geen spoor van Mauritio...., wat nu ?  Hem opgebeld en die valt uit de lucht dat die moet voetballen..... Hij zou nog komen...Na controle van het veld, zei de scheids dat de match doorging. Het was te doen, maar de linkerkant van het veld was er slecht aan toe.  Bevroren, veel sneeuw, maar kom. 9.55u : Mauritio teruggebeld, maar geen antwoord. 10.03u : We starten de match met zijn tienen, want nog geen Mauritio... Van de B deden Poline mee en keeper Michiel als voetballer.

  De match was zo'n 6' bezig en we kwamen al op achterstand. 0-1 en nog steeds met 10... Maar binnen de minuut kon Jarne N. gelijkmaken, 1-1. 11' Balverlies VV Laakdal en de 1-2 stond op het bord. Ondertussen was Mauritio toch gearriveerd... en na 16' spelen knalde Jarne N. zijn tweede binnen en 2-2. In de 2de helft kwam VV Laakdal voor de eerste keer op voorsprong. Keeper mistrapte zich en Jarne N. pakte de bal vol op de voet en scoorde met een verre boogbal de 3-2. 8' Ilian onderschept de bal en scoort de 4-2. Toch mochten we hiermee niet gerust zijn. Tongerlo combineerde beter en was gevaarlijk op de tegenaanval. In de 15' resulteerde dit in de 4-3. Opvallend was ook dat Tongerlo al zijn acties via de linkerkant opzette en van daar ook meestal scoorde. Al kwam de gelijkmaker twee minuten later via het centrum. Het stond 4-4, meteen ruststand.

  De pionnetjes werden wat herschikt in offensievere opstelling om er terug tegenaan te gaan in de 3de helft.

  En dat rendeerde : 7' Lange bal van Jarne N. op Ilian, die solo de 5-4 tegen de netten trapte. En dan...., dan volgden nog zo'n 10-tal open kansen voor ons, maar geen enkele werd benut. Arthur 2x naast, Ilian 4x gevaarlijk alleen voor doel, maar naast of op keeper, Jarne en Mauritio nog kansen. Man, man.... We startten de 4de helft dan en we hadden minstens 5 à 7 doelpunten moeten voorstaan na al die kansen, maar helaas, dat was niet het geval. Begin van de 4de helft, voorzet Ilian na een mooie Jarne-pas, trapt de bal tegen Mauritio aan, die met zijn lichaam wegdraait van de bal en de bal gaat in doel !! 6-4. Diezelfde Mauritio - niet in de match-, ligt na balverlies aan de basis van de 6-5, na een Tongerlo-tegenaanval. Drie minuten later : corner Ilian, Jarne naar Arthur, die op doel trapt en aan de tweede paal borstelt Poline de 7-5 binnen. Een minuut later stond het alweer 7-6. 10' Lange bal Jarne op Ilian en die maakt de 8-6 mooi af. Even later wordt diezelfde Ilian foutief afgestopt, maar geen penalty !!! Even later gaat Ilian weer een verdediger op snelheid voorbij, en gewoon vrije trap en geel voor de Tongerlo-verdediger. De vrije trap moest gegeven worden met een muurtje van op 3m..... Eén minuut voor het einde krijgt Tongerlo dan plots wel een penalty !?! Het wordt nog 8-7, maar einde match en na een moeilijke match met juist 10-11 man, toch mooi naar winst geknokt.

  Na de match zagen de lichamen er serieus gehavend uit met bloederige taferelen.....

  Een schoonheidsprijs verdienden we niet, maar opdracht volbracht.

  Tegen de vele tegengoals gaan we toch iets moeten doen ! Want ondanks de vele kansen, scoren we genoeg, al kan dit gezien die kansen nog meer, maar 55 tegengoals is veel te veel !!! Houtvenne heeft 16 tegengoals in evenveel matchen !! Zij verloren vandaag verrassend in eigen huis tegen St. Dimpna. Nu ja, verrassend...., het is tegen een provinciale ploeg hé.... Zo naderen we tot op 3 punten van de leiders en volgende zondag is het...... VV Laakdal - Houtvenne !!

  Dinsdag geen training, woensdag match in Veerle tegen Diest om 18.30u. Iedereen om 17.45u daar !

  Tot woensdag !

  Zaterdag bij de topper tegen Houtvenne, zijn de U15 verantwoordelijk voor de Hot-Dog verkoop !!!! Geef door wie het allemaal doet !

  Grtz,
  Marnix.

  31-01-2015 om 16:29 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-01-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VV Laakdal A - Tongerlo
  Hoi,

  Niks afgelast, de scheids alleen kan ter plaatse aflassen. We zullen het morgenvroeg weten. 9.09u daar en match of geen match om 10u.
  Niet deze zaterdag, maar volgende zaterdag tegen Houtvenne zijn we verantwoordelijk voor de Hot-Dog verkoop ! Graag doorgeven wie dit wil doen, evt meerderen, zodat iedereen maar een uurtje moet verkopen....

  Aangezien niemand heeft afgemeld, zijn we normaal met 11 morgen. Ik heb 2 spelers van de B's gevraagd voor de zekerheid.

  Tot morgen !

  Grtz,
  Marnix.

  30-01-2015 om 20:48 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-01-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training-zaterdagmatch-Hot-dog
  Hallo,

  Dinsdag voor eerste keer met de 11 beschikbare spelers getraind. Mauritio blijft last ondervinden van pijn net onder de knie (groei !?), maar bij de anderen was alles ok.  Brent en de twee Jarne's speelden woensdag mee met de B-ploeg in een vooruitgeschoven match in Berg en Dal en deden dat niet slecht, want 1-4 winst ! Zij moeten van mij donderdag (vandaag) niet meetrainen maar mogen.

  Vandaag, donderdag 29 januari, dus training van 18.15u - 19.30u.

  Velen denken dat het zaterdag nog wordt afgelast. Tenzij het weer nog heel fel tekeer gaat, ga ik ervan uit dat de match doorgaat om 10u thuis tegen Tongerlo. Wij - de U15A- staan in voor de Hot-Dog verkoop in de kantine. Graag 1 of 2 kandidaat-ouders die dit (net zoals al de rest van de ploegen dat al hebben gedaan), zouden willen doen. Na onze match kunnen evt. ook spelers inspringen... Dit is ongeveer tussen 10u en 13u dacht ik, maar weet ik pas zeker als ik het programma voor zaterdag heb.

  Dit is maar een paar keer op een gans seizoen, maar spekt onze kas wel goed en dat komt onze spelers alleen maar ten goede !

  Zaterdagavond moet ik match Westerlo thuis missen, want ga nog eens naar een optreden. Het eerste van 2015, en zeker niet het laatste volgens mijn planning.... The Scabs zijn de affiche van dienst.

  Tot de volgende !
  Greetz,
  T1.

  29-01-2015 om 10:50 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  26-01-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste week van januari
  Hallo,

  De eerste maand van het nieuwe jaar is al bijna voorbij. Zondag zijn we al februari ! De jeugd werd weer afgelast, al stonden we toen al half ondergesneeuwd om 8.15u (!!) in St. Dimpna ! Man, man. Dan zondag maar weer een matchke in de sporthal afgewerkt tegen de U17. Onze U15 waren zelf met 8 en verloren nipt. Maar weer gesjot en dat is het belangrijkste. Brent moest bij thuiskomst van St. Dimpna overgeven, dus ziek. Jonas geraakte er niet en van Mauritio geen nieuws.

  Dinsdag 27 januari training om 18.15u.

  Woensdag spelen de B's een vervroegde match in Berg en Dal en moeten er wellicht 2 van ons meedoen. Zij geven nog door wie en voor welke posities. Wijzelf spelen een week later een vriendenmatch (terrein Veerle) op woensdag tegen Diest. Zaterdag spelen we om 10u thuis tegen Tongerlo en een week later tegen leider Houtvenne, eveneens thuis !

  Grtz,
  Marnix.

  26-01-2015 om 20:51 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-01-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training en match
  Hallo mannen,

  Vandaag donderdag 22 januari :  "speciale" training van 18.15u - 19.25u. Ik heb ondertussen het slot van ons ballenhok vervangen, dus dat zou nu beter moeten open en dicht gaan ! (de laatste sluit dit dan ook !!!)

  Zaterdag 24 januari spelen we in St Dimpna om 9u 's morgens (ze moesten het verbieden, I know !). Zorg dan wel dat jullie niet "kot in de nacht" gaan slapen, maar op tijd !!! Aangezien we om 7.51u al samenkomen aan de Vinea, is dat om 7u-7.15u al uit jullie bed !! Zorg dat je ook iets eet ! Een goed ontbijt zorgt voor een betere prestatie. (Zij die rechtstreeks gaan, laat het me weten).

  Indien iemand niet kan (we zijn normaal juist met 11), moet ik het ten laatste vrijdag 16u weten !!! (Spelers van Vorst moeten nog verwittigd worden en dan weet ik hoeveel).

  Als er iemand nog een training (broek of vest) wil ruilen in een andere maat, breng die dan ten laatste zaterdag mee ! Zondagmorgen worden nieuwe besteld !! (die van Winter en Mauritio heb ik nog en breng ik mee !)

  Volgende week gewoon training op dinsdag en donderdag.

  De week erna : Dinsdag 3 februari geen training  (ik moet lesgeven aan kandidaat trainers in Genk), woensdag 4 februari (uur weet ik nog niet) : match U15  VV Laakdal - KFC Diest.

  Voila, weer allemaal op de hoogte !

  Tot de volgende.
  T1

  22-01-2015 om 13:02 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-01-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze week
  Hallo iedereen,

  Zaterdag met zijn tienen in de sporthal weer match kunnen spelen. Arthur was de 11de, maar had ziek afgemeld. Zo'n uurtje minivoetbal zonder wissels is intens en dat was er bij sommigen aan te zien....

  Trainen dus !!!

  Vandaag, dinsdag 20/1,  training van 18.15u tot 19.30u.

  Voor donderdag moet ik nog bekijken, want moet zelf werken 's avonds.... Ik laat het nog weten.

  Zaterdag start dan de terugronde, om 9u 's morgens al, met de topper tegen St. Dimpna. Iedereen stipt om 7.51u aan de Vinea !! Om 7.54 en 30" zijn we WEG !! We moeten er op tijd zijn om wakker te worden en volgens reglement sowieso om 8.15u ter plaatse zijn !

  Tot straks !

  grtz,
  T1

  20-01-2015 om 12:37 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-01-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trainingen en meer
  Hallo iedereen,

  Dinsdag met 8 man getraind : van de partij waren Yarni, Jarne H, Ilian, Arthur, Seppe, Brent, Jonas en Thibeau. Winter was er niet (had me er iets van gezegd), Jarne N. had verontschuldigd en Mauritio is nog gekwetst. Dat zijn ze allemaal ondertussen, in totaal nog juist met 11 dus. Het was serieus vettig (hoe kan het ook anders...). Het weer zelf viel wel mee, want het was niet echt koud en het bleef droog. Er hapten er wel al regelmatig naar adem.....

  Niet alleen iphone, tablet, playstation manne, maar ook BEWEGEN !! Het is voor jullie eigen ontwikkeling goed.

  Ter info : op deze leeftijd is beweging van het grootste belang voor jullie lichaam en de toekomst ervan ! Vanaf deze leeftijd (tussen 14j en 17j ongeveer), begint de "stijfheid" van je lichaam op te treden. Nu niet veel meer bewegen is nefast voor de toekomst en houdt in :

  GEEN BEWEGING NU = STIJFHEID VOOR ALTIJD ! Het is net in deze puberteitsfase dat veel beweging nodig is, je lichaam soepel te houden, zodat die stijfheid wordt tegengehouden ! Doe zelf thuis wat oefeningen. Sit-ups, buikspieroefeningen, rompstabilisatie. Misschien een tip : koop een boksbal.... (je weet wel, zo'n zwart of rood langwerpig spul) Bij boksen komen de meeste spieren in beweging.

  Ik kan jullie de info en raad maar geven, jullie doen ermee wat jullie willen, maar het is nu nog niet te laat !!

  Vandaag, DONDERDAG 15 januari : GEEN training !

  Zaterdag 17 januari : Sporthal-match in A-zaal van 11.30 tot 12.30u !  Samenkomst : 11.01u

  Zij die niet kunnen, ten laatste verwittigen voor VRIJDAG 18u !! (Bel, sms, mail)

  Vanaf volgende week is alles (normaal toch) terug normaal met (stevige) trainingen op dinsdag en donderdag.

  Tot dan !

  PS : Check voor elke training en match altijd even deze blog. Zo zijn jullie altijd op de hoogte en moet ik niet constant smssen en jullie ook niet.

  PPS : Indien er een probleem is met jullie training, laat het dan asap weten. Broek kapot ? Teruggeven. Broek te klein ? Terugbezorgen. (Kristof is hiervoor de contactpersoon, maar het kan ook via mij)

  Grtz,
  T1


  15-01-2015 om 15:28 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-01-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag 10 januari en deze week
  Hallo,

  Zaterdag hadden onze U15 training en match in de sporthal : Yarni, Jarne N, Jarne H, Ilian, Arthur, Thibeau, Winter, Brent waren van de partij. Mauritio was nog gekwetst en had  dit op tijd laten weten. (Ook al wist ik dat al). Jonas meldde een halfuur ervoor nog af en van Seppe niets gehoord... We speelden een spannende partij en het werd 11-11, waarna er nog vele penalties werden getrapt. We waren iets vroeger gestart, waardoor onze gasten toch een uur en drie kwartier ontspanning hadden gehad.

  Dinsdag 14 januari : training op het terrein van 18.15u - 19.30u. Donderdag is nog niet zeker dat het training is. Maar zaterdag spelen we 's middags terug een match in de sporthal in de A-zaal, van 11.30u-12.30u.

  Wij zijn volgende weekeinde nog vrij en de B-ploeg is dat nu ook, want Balen heeft algemeen forfait gegeven. Misschien dat we onder elkaar iets kunnen doen, maar dan horen jullie het wel.

  Bij deze toch nog volgende mededeling : afmelden doe je liefst ruim op voorhand, dan kan er nog op geanticipeerd worden ! (Tenzij er plots iets opduikt natuurlijk). Niets laten weten staat in de toekomst gelijk aan niet meer komen. M.a.w., als er niet verwittigd wordt, hoeft speler niet meer te komen, noch voor training, noch voor match. Ik denk dat dit duidelijk is.

  Voor de rest wens ik iedereen nog een sportief en gezond 2015 met veel fun en weinig kwetsuren !

  Tot de volgende !

  Grtz,
  T1

  13-01-2015 om 08:13 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-01-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2015 !!
  Hallo,

  Aan iedereen een fantastisch 2015 !!  Laat ons positief de toekomst tegemoet zien en met volle goesting in het nieuwe jaar stappen. En voor mezelf...graag wat minder werkstress.... 

  We moeten nog niet meteen in competitie treden, maar starten volgende week toch al met de trainingen. Of het er één, twee (of drie ?) zijn, weten jullie binnenkort, maar de eerste training gaat normaal door op dinsdag 6 januari om 18.15u. Donderdag 8 januari weet ik nu nog niet zeker en misschien zaterdag 10 januari. 

  Ik hoop dat niet iedereen zich alleen maar heeft volgestoken met eten en drank en als een bloemzak elke dag in de zetel heeft gezeten, maar dat er toch nog wat ruimte is geweest voor wat beweging... Zo niet, dan zullen zij dit ongetwijfeld meer gaan voelen op de volgende trainingen....

  Zelf ben ik er alvast terug ingevlogen en hoop dat ik de tijd (en goesting) ervoor kan houden, zodat ook mijn conditie terug op pijl komt.

  De eerstvolgende competitiematch is pas op 24 januari, maar we zullen er stevig naartoe werken !

  Tot de volgende !

  Greetz,
  Marnix.

  04-01-2015 om 22:11 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KFC Mol - VV Laakdal
  Hier zijn we weer !

  12 op 12 ! We did it again, jawel. Weer winst voor onze jongens tegen Mol en dat met 1-6. Al moeten we durven toegeven, dat het er niet ideaal uitzag. Harken om aan 11 man te geraken, geen keeper...., niet ideaal dus. Van die 11 ging Jarne Heylen de eerste helft in doel en Winter de 2de helft en deden het verre van slecht. Van de B's waren Jorre en Dries van de partij ! En dan maar hopen dat iedereen fit blijft....

  Op de koop toe, kwamen we dan ook nog achter na 12', toen er van ver op doel werd getrapt en Jarne dacht dat die bal er toch naast ging gaan, niet dus...., en 1-0. 4' later konden we de bordjes terug in evenwicht brengen met Jarne Nevelsteen solo voor doel. 1-1 in de eerste 20 minuten en dat bleef het ook tot de grote rust. Het terrein lag zwaar en het spel was niet goed.

  Tijdens de rust werd tactisch  het één en ander bijgestuurd. Winter ging in doel voor Jarne Heylen. Yarni wisselde met Arthur en Ilian ging centraal in de spits spelen omdat er in de eerste helft te weinig gevaar voor doel was. Dat rendeerde al na 7 minuten als Yarni de bal van in de rechterhoek kan voorzetten op Jarne en die vlamt zijn 2de binnen, 1-2, oef ! Het bleef tot aanvang van de laatste 20' zo, maar dan, met nog 10' te spelen, sloeg de VV Laakdal-turbo aan. Verre ingooi van Jonas. Ilian gaat met de bal vanop links aan de haal en trapt de 1-3 tegen de netten. En dan volgden 3 dolle minuten. 15' Halve omhaal Jarne en 1-4. 16' Solo Ilian van op links en 1-5. 17' Yarni zet zich centraal sterk aan de bal en geeft doorsteekpas en Ilian loopt zijn verdediger er af en zorgt zo mooi voor de 1-6 winst. Hattrick Jarne Nevelsteen en hattrick Ilian Exelmans.

  Wie had dat nog gedacht na onze moeizame eerste helft ? Soit, het is in de tweede helft rechtgezet en de overwinning was een feit en ja...., zonder doelman en zonder reservespelers en gelukkig ook zonder gekwetsten...

  Zondag speelden Ilian, Brent en Winter met de B's ook nog mee en ook daar wonnen ze met 10-1. Ilian en Winter scoorden ook. Brent bijna..., maar hun inbreng was zeker zichtbaar !

  Op naar de examens nu ! Deze week geen training uiteraard, zodat iedereen zich kan focussen op zijn toetsen. De winterstop is nu aangebroken, maar ik laat jullie nog wel weten, wanneer we nog eens trainen of match spelen. In principe hebben we (met de 2 algemene forfaits) rust tot 24 januari !!

  Jullie horen het dus nog. 20 december : Kerstfeest kantine complex B, vanaf 15u. Mail jullie uitnodigingen (eten) door of per sms of via post of persoonlijk. In de week voor het kerstfeest trainen we misschien nog een keer, dan kan het ook.

  Tot de volgende !

  Grtz,
  T1

  08-12-2014 om 14:09 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trainingen-Examens-Match tegen Mol
  Hallo,

  Donderdag 4 december GEEN training !! Studeer maar rustig door nu ! Zaterdag match in en tegen Mol om 12.30u. Vinea om 11.07u. De eerste auto bolt weg om 11.14u, dus BE ON TIME !

  VV Laakdal A hopelijk met alle 11 ! (Dan geen, 1 of max 2 van de B's). Zij hebben 4 man nodig. Van de U13 kon niemand... We zien zaterdag wel. Zij die het nu al weten, mogen het al doorgeven. Het is thuis tegen St. Dimpna om 10.30u.

  Veel succes met de toetsen en soigneer jullie om topfit te zijn tegen zaterdag ! Met alleen winst ben ik tevreden !

  Dan kan iedereen de winterstop in, met op 20 december nog ons Kerstfeest. Breng jullie brieven mee. Zij die hem nog niet hebben, stuur een mail of sms en ik mail hem door.

  Tot zaterdag !

  Grtz,
  T1

  04-12-2014 om 15:37 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-12-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VV Laakdal - Achter Olen
  Hallo iedereen,

  Het jaar zit er bijna op, onze laatste match is volgend weekend al tegen en in Mol (12.30u). Maar dit weekend was er eerst de match nog tegen Achter Olen. Ginds kregen we er 12 binnen, maar toen was de situatie anders. Op een drassig veld moesten we het toen doen zonder de gekwetste Jarne N, Arthur viel in de opwarming uit en nog van alle andere niet meer nader te noemen zaken....

  Nu zijn we terug met wat volk (nog krap), maar schappelijk nu toch. Na de winst tegen onklopbaar leider Houtvenne die dit weekend Tongerlo inblikten met....11-0, werd er dus meer verwacht van onze gasten. Maar dat we van de eerste minuut niet geconcentreerd kunnen zijn, werd nog maar eens bewezen....Nog geen minuut bezig of Achter Olen stond al voor ons doel, en na eerst wat geharrewar, trapt kapitein Robbe de 0-1 al tegen de netten. Man, man... 12' Corner Ilian, en Jarne Nevelsteen scoort met een trulballetje de 1-1. Net voor de eerste korte rust een VV-actie, de bal komt bij een verdediger die wil wegwerken en verslaat zijn eigen doelman, 2-1.

  De tweede 20' verliepen vrij gelijkopgaand en in de 15de minuut verovert Ilian de bal, zet voor op Jarne N, en die trapt de 3-1 binnen. Vlak voor de grote rust nog een tegenaanval van Achter Olen , schot op de lat en in de rebound dan toch nog de 3-2.

   De derde helft komt na 3' een Olen-speler alleen voor doel, en de 3-3 stond op het bord en alles te herdoen. Veel kansen kwamen er daarna niet meer en de laatste 20' moesten dus de match beslissen. En dat gebeurde ook. Na 2' al, breekt Jonas door de verdediging van Olen en wordt gehaakt. Penalty en Jarne N. trapt die beheerst binnen. 4-3. Twee minuten later, als we even met 10 staan, komt er een voorzet op Ignace en die trapt met een halve omhaal en een boogbal de 5-3 eindstand binnen. Jorre en Winter moesten nog gekwetst van het veld, maar dit keer hadden we een luxe met 3 bankzitters....

  Het voetbal op zich was niet top, maar het resultaat mag er wel zijn !! 9 op 9 in de laatste 3 matchen en dat tegen de leiders en de vorige week nog derde in de stand !

  Proficiat ! Nu die laatste match in Mol nog winnen en we kunnen met een gerust gevoel de winterstop (en examens) in !

  Dinsdag alvast training, donderdag zien we nog wel !

  Greetz,
  T1

  01-12-2014 om 15:35 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VV Laakdal - Achter Olen
  Hallo,

  Vandaag getraind met 13 man !! Waaw ! 10 "normale" spelers (Jarne H. ontbrak nog), aangevuld met Michiel Govaerts die nog een laatste keer kwam meedoen alvorens hij voor de tweede keer onder het mes gaat. En dan nog 2 spelers van de B's (Ignace en Jorre), want te weinig volk in Vorst.

  We hebben op training uiteraard wat ingespeeld op de volgende tegenstrever van zaterdag. De reuzen van Achter Olen.... Normaal kon iedereen meedoen en zouden van de B's ook Jorre en Ignace meedoen. Normaal is dat voor zaterdag dan : Winter, Ilian, Jarne N., Jarne H, Yarni, Brent, Jonas, Thibeau, Seppe, Arthur, Mauritio, Jorre en Ignace.

  Voor zondag met de B's doet normaal Winter mee, is Mauritio ook gevraagd en zien we verder wel, want 4 à 5 zijn er nodig. De U13 werden ook gepolst en daar zou Maud al van meedoen. Ook voor de week erna, wordt het wat puzzelen. Maar laat ons die laatste matchen ook nog met voldoende volk voor beide ploegen afwerken !!

  Zaterdag 9.09u ten laatste aan het terrein in Vorst. Match is om 10u. Het gaat er druk zijn, want haast iedereen speelt er thuis !

  Voor deelname met de B's heb ik spelers van ons eens bekeken qua aantal deelnames.

  Brent en Michiel (keeper) hebben de meeste keren meegedaan. Michiel is ondertussen definitief naar de B's. In totaal : 6x
  Yarni : 5, Ilian en Jonas : 4, Jarne N., Thibeau, Winter : 3, Jarne H. : 2, Arthur, Seppe, Mauritio : 1

  Uiteraard heeft dit ook met kwetsuren te maken en in geval van Ilian en Jarne N. met 3 selectiematchen op maandag.

  De gekwetsten kunnen nu hun schade inhalen.... Van vooral Jarne H, Arthur, Seppe, Mauritio, verwacht ik zondag 30/11 en/of zondag 7/12 deelname, vervolgens voor Jarne N, Thibeau, en Winter. Laatstgenoemde doet zondag al mee en komt dan ook op 4x.

  We zien wel. Het zullen er de volgende 2 weken toch zeker een 5-tal spelers zijn. Dan is het winterstop en examenperiode. Organiseer jullie studieprogramma goed, dan is voetballen geen probleem !

  Bij deze al  : veel succes ermee !

  Tot zaterdag !
  T1

  27-11-2014 om 23:46 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Houtvenne A - VV Laakdal A
  Hallo iedereen,

  Man, man, wat een weekend ! Onze eerst ploeg won met 0-4, maar straffer nog... de prestatie van onze U15 A !!

  "We hebben ze de hele match weggespeeld", was de commentaar van de Houtvenne-coach... Bizar als je dan met 2-4 verliest... Maar soit, ik lig niet wakker van zijn geweldige sportiviteit, er zijn ergere dingen in de wereld. Feit is dat onze jongens het -op het voor ons ook al ongewone kunstveld- schitterend hebben gedaan tegen een haast onklopbare ploeg. Allemaal voetballers, geen zwakke schakels, 4 jongens in de selectie Zuiderkempen en dus ook al in de verkeerde reeks... (clubs konden voor het seizoen kiezen voor 1 : goede ploeg, 2 : middelmatige ploeg en 3 : zwakke ploeg..).

  Nochtans begon het weer niet ideaal. 9' konden we de netten schoon houden, maar toen was er al de 1-0, net nadat Ilian even ervoor nipt naast mikte. Mannetje alleen aan de 2de paal en bingo. Op het kwartier loopt Jarne N. diep op pas van Mauritio, komt alleen voor de keeper, maar bal iets te ver van de voet en keeper pakt.

  De tweede 20' waren 12' ver toen Jarne N. op de 16m-lijn een omhaal uit de voeten toverde en de bal net onder de lat zag verdwijnen ! Een wereldgoal ! 1-1 en alles terug te herbeginnen. Meteen ook de ruststand. Houtvenne was in het spel misschien wel licht de beter voetballende ploeg, maar meer kansen dan ons dwongen ze ook niet af.

  Na de grote rust, was VV Laakdal meteen gevaarlijk als Ilian op rechts een kans krijgt, breed legt op Jarne N, maar die besluit naast. Een tactische wissel met Ignace in de spits en Mauritio op links rendeerde meteen. Actie van Ignace op links, trapt op keeper, bal belandt bij Mauritio en die knalt met links de bal overhoeks in de kruising. Allemaal niet zo simpel bij zo'n uitstekende Houtvenne-doelman. 1-2.
  In de 15' moet Thibeau gewoon de bal oprapen als hij roept, maar Brent hoorde niets en trapt het leder terug het veld in, ongelukkig in de voeten van de Houtvenne-aanvaller, die met de arm aanneemt en binnenschiet... 2-2 (en ook dat zal de thuistrainer wellicht niet gezien hebben...)

  We gingen met 2-2 de laatste 20' in, en ook met die uitslag konden we gerust leven. Zeker wetende dat die laatste 20' bij ons niet altijd even secuur verlopen.... Beide ploegen strijden nu voor wat ze waard zijn en Houtvenne zette alles op alles. Toch kon ons verdedigend-compartiment standhouden al vielen ze afgepeigerd er bijna bij neer...  En dan plots... Actie van Ignace die doorgaat op de keeper, die pakt en Jarne N. knalt in de herneming de bal keihard met een streep in doel ! 2-3, een mirakel in de maak ! Toen was het extra-sportieve moment voor de Houtvenne-trainer weer aangebroken. Terwijl er niet meer mag gewisseld worden (bondsreglement), roept die om een wissel. Scheids zegt dat het niet kan, maar trainer zegt dat speler (die zelf van niets wist...) gekwetst was. In dat geval mag je dus wel vervangen.... Een "fakekwetsuur" dan maar. Ik laat gewoon begaan, want vond het niet meer de moeite om hier nog op te reageren. Een extra aanvaller kwam er dus bij om alsnog -de voor hun logische overwinning- uit de brand te slepen. Helaas, onze mannen zijn ook geen soepkiekens en konden de stand behouden. Houtvenne begon alles op alles te zetten, stevig te drukken, maar we hielden stand. Meer nog, in een tegenaanval ging Ignace met de bal aan de haal en trapt de 2-4 eindstand op de bordjes !

  Schitterende prestatie mannen ! En dat met "correcte" wissels, en de hele match te zijn "weggespeeld"....! Je moet het maar doen. Een pluim ook voor de "jonge" scheids, en de correct-vergevingsgezinde afgevaardigde. Bedankt voor het sportieve (geen hand...) gebaar van de plaatselijke coach. Een voorbeeld voor de groep. 3 felbevochten punten en een dikke proficiat voor gans het team. Bovendien was het een sportieve match van beide kanten en werd er fel gebikkeld.

  Dinsdag en donderdag training van 18.15u - 19.30u.

  Zondag speelden er nog 5 jongens mee met de B's (Seppe, Jarne N, Yarni, Arthur, Brent) en die wonnen met 10-1...

  Bedankt ook voor de hulp daar. Iedereen moet inzien dat we mekaar nodig hebben. Wij spelers van hun en omgekeerd. Dat het niet altijd even leuk is om twee dagen na mekaar te spelen, weet ik, maar als iedereen hieraan meedoet hoeft dit niet alle weken te zijn... Verantwoordelijkheid nemen en discipline zijn hier de kernwoorden !

  Maandag was het weer een weerzien van Houtvenne met VV Laakdal, op de selectiematch van Zuiderkempen tegen de Provincialen van Westerlo. De provincialen van Westel kregen 6-0 rond de oren van de gewestelijken. Ook weer prima dus ! Jarne, Ilian en Ignace waren weer van de partij en weer een VV-goal via Ignace dit keer.

  Zaterdag zien we nog een jongen van die selectie terug, als we tegen Achter Olen spelen. Hij is kapitein en zo'n 1.92m groot....

  Tot de volgende !
  T1.

  25-11-2014 om 10:37 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Houtvenne - Veerle
  Hallo iedereen,

  Morgen, zaterdag match tegen leider Houtvenne om 12.30u. Vinea om 11u. Keeper Michiel is ondertussen definitief verhuist naar de B-ploeg en ook zijn pa Johan, die daarmee geen delegué meer is bij ons. Aangezien we verplicht een afgevaardigde moeten hebben, doe ik een oproep op iemand die zich geroepen voelt hiervoor. Papa, mama, broer, zus of whatever. Hij of zij hoeft echt niet veel te doen. Op verplaatsing bijna niets en thuis enkel zorgen voor water voor onze gasten en de scheids. Normaal moet de feuille ook nog online ingevuld worden, maar dat kan eventueel nog door anderen gedaan worden. Extra voordeel : gratis inkom uit en thuis en kennismaken met de geheimen van de kleedkamer..... Niet allemaal tegelijk, 1 iemand is al voldoende ! Ik hoor het wel.

  Deze week hebben we tweemaal getraind. Dinsdag met Kristof (omdat ik teveel werk had...) en donderdag met mij, we waren met 8.

  Maandag hebben Jarne Nevelsteen en Ilian Exelmans met de selectie Zuiderkempen meegedaan tegen de Provincialen van VC Herentals en wonnen met 4-1. Beiden scoorden ook !!  In die selectie zaten ook 4 tegenstrevers van Houtvenne.... Volgend week maandag spelen ze tegen de Nationalen van KVC Westerlo. Dat zal andere koek zijn, maar een goede leerschool.

  Zaterdag hebben we normaal 11 man : Ilian, Jarne H, Jarne N., Yarni, Winter, Mauritio, Seppe, Arthur, Jonas, Thibeau, Brent. 11 dus. Aangevuld normaal met 2 spelers van de B. Ignace deed normaal al mee. We zien wel morgen. Net nog bericht gehad : Ignace en Poline doen mee.

  Na Houtvenne zijn er nog 2 matchen (tegen Achter Olen thuis en naar Mol) en dan hebben we een lange winterstop, want de eerstvolgende matchen zijn de 2 uitgestelde matchen tegen Heultje en Ramsel. Misschien spelen we dan wel tegen een andere ploeg vriendschappelijk.

  Op zaterdag 20 december is er dan ons jaarlijks Kerstfeest.

  Tot de volgende !

  Grtz,
  T1

  21-11-2014 om 20:59 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tongerlo-VV Laakdal
  Hallo iedereen,

  Morgen spelen onze U15 in en tegen Tongerlo om 15u ! Vinea om 13.45u. We zijn net met 11, waarvan 2 keepers, dus best nog 2 van de B's erbij... Seppe heeft afgemeld en ook Michiel en Lars zijn niet inzetbaar.

  Maandag speelden Jarne N. en Ilian met de selectie 2-3 tegen de nationale (Interprov.) van De Kempen. Niet slecht dus. En woensdag was ik zelf als trainer te gast voor de selectie van het gewest Geel-Mol en die wonnen met 8-1 tegen de provincialen van Westerlo (Tuur, Alex).

  Tot zaterdag !
  Greetz,
  T1

  14-11-2014 om 16:28 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  10-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VV Laakdal - St. Dimpna
  Zaterdag hadden we de "provincialen" van St. Dimpna op bezoek.  De eerste helft deden onze gasten het schitterend. Na 8' was er de eerste goal voor ons. Tegenaanval opgezet door Jarne N., die past diep naar rechts op Ilian, die mooi voorzet op Jarne N. en die scoort de 1-0. 14' Ilian gaat op rechts zijn man voorbij en trapt keihard op doel. Keeper lost de bal en Jarne H. tikt de bal aan de tweede paal binnen. 2-0. 17', een ver St. Dimpna-schot van op zo'n 30m van de zijkant, Thibeau iets te ver uit zijn doel en de 2-1 was een feit. Maar 2 minuten later, een vrije trap van Jarne N., tegen de muur, wat gerommel voor doel dan en Brent profiteert hiervan om de 3-1 binnen te tikken. Schitterend en dat tegen de "provincialen !" De tweede 20' gebeurde er niet zoveel en de voorsprong kon tot aan de grote rust behouden worden.

  VV Laakdal had veel energie verbruikt, en met al die jongens die terugkwamen uit blessure, zou het nog moeilijk worden om op dat niveau te blijven acteren. En ja, het werd nog moeilijk. Al na 2' balverlies Brent, en de 3-2 stond op het bord. 11' St. Dimpna-speler mag van aan de middenlijn op links helemaal naar doel lopen en de 3-3 maken. Zo gingen we de laatste 20' in, maar het vat bij velen van ons was af en St. Dimpna begon fel te drukken. Zo was er al na 1' de 3-4 en na 3' de 3-5, veel te makkelijk. De moraal kreeg een ferme tik, de kopjes gingen naar omlaag en de rest van de match is dan enkel nog voor de statistieken, want na verschillende blunders (balverlies, man laten lopen, bal lossen, bal in de voeten van tegenstrever gooien enz.), werd het nog overdreven 3-8. Tot de 3-3 was er een wedstrijd, de laatste 20' niet meer.... Om het positief te bekijken (en zo vraagt men het ook bij de bond). 1. 20' : winst, 2. 20' winst, 3. 20' gelijkspel, 4. 20' verlies.
  Eigenlijk gewonnen dus.... (Bij de bond wil men met dit nieuwe systeem zo tellen...)

  Nu stillaan bijna iedereen terug is uit blessure, kunnen we op fysiek gaan trainen, zodat we ook die laatste 20' nog succesvol kunnen volmaken.

  Maandag 10 november, 19.45u : Selectiewedstrijd in Tongerlo (met Jarne N. en Ilian).

  Dinsdag 11 november geen training, want "Steakdag" van de club in het Buurthuis in Veerle-Heide.

  Donderdag 13 november : training.

  Zaterdag 15 november, 15u : Tongerlo - VV Laakdal A.

  Greetz,
  T1


  10-11-2014 om 15:42 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-11-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whats up ?
  Hallo iedereen,

  Twee weken geen competitiematch owv de 2 algemene forfaits van Ramsel en Heultje. Al hebben een aantal jongens wel moeten meedoen met de B-ploeg. 

  Volgende zaterdag moeten we wel terug aan de bak en dat meteen tegen St. Dimpna A, de provincialen zeg maar.... We spelen thuis om 10u, 9.09u aan de plein dus. Dat zal meteen een harde noot om te kraken zijn... Het enige positieve nieuws dat er dan wel te rapen valt, is dat we stillaan meer volk krijgen. Als iedereen nu fit blijft, zijn we met 12 (waarvan 2 keepers). In dat geval hebben we van de B's maximum nog 1 of 2 man nodig. Nu beginnen zij wel meer in de problemen te komen met volk...

  Vandaag (dinsdag) is er geen training, want moet voor de club in Brussel zijn... Jullie vernemen het nog via sms.

  Ondertussen is er een oproepingsbrief  voor de "selectie Zuiderkempen" aangekomen voor 3 spelers van VV Laakdal. Twee van de A en één van de B's. De gelukkigen zijn : Jarne Nevelsteen, Ilian Exelmans (A) en Ignace Van Hove (B). Alvast proficiat met hun selectie !

  Zij moeten 3 wedstrijden afwerken in Tongerlo. Maandag 10/11 om 19.45u : Zuiderkempen - De Kempen, maandag 17/11 :  Zuiderkempen - VC Herentals en op maandag 24/11 : Zuiderkempen - Westerlo. Ploegmaats, supporters..., allen daarheen ! Voor de deelnemers : veel succes !

  Donderdag is het sowieso training !

  Dinsdag (feestdag wapenstilstand), 11 november, hebben we Steakdag van de club. Sommigen heb ik niet gezien, maar de meesten hebben hiervoor kaarten gekregen. Graag invullen, geld meebrengen en afgeven, ten laatste DONDERDAG 6 november !

  Voor zover ik weet, heeft niet iedereen zijn papier van Dexia binnengebracht met goedkeuring voor een rekening op naam van de speler.
  Die goedkeuringen moet Kristof zo vlug mogelijk hebben, zodat wij aanspraak kunnen maken op sponsorgeld ! (Er zijn geen risico's aan verbonden !). Kan iedereen mij zijn ok doorgeven ? Per mail of sms, maakt niet uit. Bedankt alvast.

  30 november is er een Sinterklaasfeest in Herselt, maar dit zijn jullie normaal al ontgroeid.... en op 20 december is er ons jaarlijks Kerstfeest. Na het weekend van 5-6 december valt de winterstop al dit jaar.

  Bij deze zijn jullie weer van alles geïnformeerd !

  To do : eetdag, kaarten binnenbrengen of het mij online doorgeven + goedkeuring rekening Dexia.

  Greetz,
  T1

  04-11-2014 om 16:43 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Programma okt-nov
  Hallo allemaal,

  Nu dat we 2 weken geen match hebben, kan iedereen zich goed verzorgen, rusten en prepareren voor de eerstvolgende matchen. Zij die fit zijn, maar uit blessure komen, kunnen best zelf rustig wat bijtrainen, zodat ze niet opnieuw gekwetst geraken wegen overbelasting, want de trainingen worden zwaarder !

  Sommigen moeten zondag met de B's meedoen. Kandidaten genoeg dit keer...., maar een aantal komen -jammer genoeg voor hen - nog niet in aanmerking. 1 of 2 keer trainen na kwetsuur en dan plots match is niet verantwoord. Dat is om opnieuw te hervallen... Arthur en Seppe vallen dus al af voor zondag. Brent heeft vorige weken al meegedaan en kan zijn hiel nu ook best wat laten rusten. Hetzelfde geldt voor Jonas zijn voet (was er ook niet). Thibeau was vorige week niet komen opdagen (was toegezegd...), dus..., Jarne H. heeft regelmatig last van "pijnlijke benen", dus ook best niet. Mauritio kon niet. Winter was er niet. Schieten er dus nog 4 over, waarvan nog één doelman.

  Jarne N., Yarni, Ilian en Michiel P. Normaal moeten er 3 meedoen, maar wacht nog even af ivm twijfelgevallen bij de B's. Zij zullen dan nog verwittigd worden.

  Mag ik aan de ouders nogmaals met aandrang vragen om jullie akkoord ivm Belfius. Het is gewoon een princiepskwestie, zodat we sponsoring ontvangen, maar moet een ok van iedereen hebben.

  Het is in Ezaart om 10.30u.

  Voor de week erna zien we nog wel. Dinsdag en donderdag gewoon training volgende week.

  Grtz en tot de volgende !
  Your T1.

  24-10-2014 om 09:40 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trainingen en matchen
  Hoi mannen,

  Donderdag 23 oktober training as usual van 18.15u tot 19.30u.  Zaterdag 25 oktober en zaterdag 1 november hebben we wegens algemeen forfait van Ramsel en Heultje geen match.

  Een aantal van ons zullen wel kunnen/mogen/moeten meedoen met de B's op zondag. We kunnen dan rustig opbouwen naar de eerstvolgende match door aan techniek, tactiek en fysiek te werken. De gekwetsten hebben dan ook de tijd om zich klaar te stomen tegen dan.
  Ondertussen is de stand van zaken bij onze spelers de volgende : 

  100% fit : Ilian, Jarne N., Jarne H., Winter, Mauritio, Michiel P, Thibeau.
    90% fit : Brent (weer wat hiellast soms), Yarni (last aan liesstreek vorige training...)
    80% fit : Jonas (last van de voet)
    60% fit : Seppe (komt uit lange blessure)
    50% fit : Arthur (na heuplast, terug hervallen en nu nog af te wachten, maar zou terug mogen beginnen normaal...)

  0% fit : Lars (amper getraind of matchen gespeeld en nu out met polsbreuk)
  0% fit : Michiel G. (out na operatie en blijkbaar na revalidatie, terug hervallen)

  Dat is de situatie van onze 14 spelers.... Om moedeloos van te worden !! En meestal als er dan iemand terugkomt uit blessure, dan valt iemand anders wel af.... Ondertussen begint het bij de B's nu ook stillaan, want Helena en Sam zijn ook out...en Sandro komt niet meer wegens verhuis...

  Ondanks ons gepuzzel, niet fitte spelers, geen teamvorming, amper samenspel, telkens een ander ploeg, doen we het nog goed !! Ondertussen zijn we nog met 6 in onze groep, en dat zijn nu 6 serieuze teams, want geen jannekes en miekes meer als tegenstand, integendeel !! Het kan ons alleen maar sterker maken, al is het natuurlijk op dit moment voor iedereen frustrerend om het zo tegen deze teams op te nemen.

  Denk er aan !! Dit weekend verandert het uur weer. D.w.z. dat we een uur terugdraaien. Zondagnacht om 3u gaat de klok dus naar 2u ! Een uur meer slaap dus.

  Ondertussen zijn er kaarten van onze Steakdag, die zal plaatsvinden op 11 november (feestdag) in het Buurthuis. (De kaarten lijken wel van onze collega's uit Vorst, maar het is weldegelijk voor VV Laakdal...)

  Tot de volgende.

  Grtz,
  T1

  23-10-2014 om 15:45 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VV Laakdal - Mol A
  Na de ruime nederlaag van vorige week, moesten onze mannen het opnemen tegen Mol A, ook niet de minste. Met velen waren we weer niet... Sam en Robbe van het B-team kwamen ons aanvullen. Al na 5' wisten we al hoe laat het was, want sommigen van ons dachten dat ze nog in de kleedkamer zaten..... Het stond immers al 0-2 !! Al na 10" was het al prijs toen een Mol-speler vrije doorgang kreeg, voorzette en zo tot de 0-1 kwam. De tweede aanval was ook meteen prijs. Gelukkig kon Ilian in de 6de minuut met een solo de stand milderen.
  1-2 en einde van de eerste helft.

  De tweede helft (2de 20' dus), begonnen onze mannen wat beter mee te doen en in de 7de minuut stuurt Ilian Jarne Nevelsteen de diepte in en die maakt er 2-2 van. Eindelijk begon het wat te draaien nu. 13' Mol terug in de aanval, voorzet van op links en voor doel (off side ??), staan er 2 alleen te schilderen en 2-3. Twee minuten later hingen de bordjes echter terug gelijk. Mooie loopactie van Ilian, bal komt bij Robbe, pas naar Jarne N. en de 3-3 werd mooi overhoeks binnengetrapt.

  De derde helft, na 3' solo van Ilian richting doel, alleen op de keeper af en wordt onderuitgemaaid !! Blijkbaar net voor de 16m, dus wel geen strafschop, maar altijd rood, want alleen door. Niet dus.... De vrije trap wordt door Jarne N. mooi binnengetrapt en het stond 4-3 voor het eerst op voorsprong ! Ondertussen had ik mijn keel al wel moeten schorschreeuwen..... 5' een reuzekans voor Mol als een speler alleen op Thibeau/doel afgaat. Thibeau redt knap, oef !! 6' solo van Ilian, zet drie man in de wind en wordt gehinderd, maar verderdoen. Hij kan nog net op doel trappen, maar werd foutief afgestopt. Niet gefloten...., keeper tikt de bal weg en Jarne tikt de 5-3 binnen. Yess!! 

  11de minuut van de derde helft. Lange voorzet van Jarne N., en een erg bedrijvige Ilian kopt de 6-3 aan de tweede paal binnen. Wat een ommekeer !! 

  In de 4de helft was het vat wat af, gebeurde er niet zoveel meer, en kwam Mol nog fel opzetten. Enkele gevaarlijke aanvallen leidden niet tot doelpunten en zo bleef het lang 6-3. Uiteindelijk kon Mol dan toch nog scoren en de eindstand werd dus 6-4.

  Toch een proficiat om ervoor te knokken en zo uiteindelijk mooi te winnen, na een moeilijke start. Ondertussen stonden we nog net met 11 te voetballen, want weer gekwetsten. Dit keer viel Sam uit, maar er waren nog twijfelgevallen....

  Vandaag, dinsdag training ondanks het stormweer !!!

  Volgende twee weekends zijn we vrij ! (matchen van Ramsel en Heultje).

  Greetz,
  Tot de volgende.
  T1

  21-10-2014 om 00:00 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Achter Olen - VV Laakdal
  Hallo,

  Zaterdag moesten onze jongens naar Achter Olen. Zonder de gekwetste Jarne Nevelsteen (was er wel als toeschouwer bij), en ook onze ex-speler Tuur kwam weer een kijkje nemen. Met was gepuzzel moest ons team weer samengesteld worden. Ook Arthur, Brent en Jarne H. waren nog twijfelachtig en al in de opwarming bleek dat juist, want Arthur moest alweer afhaken. Van de B's kwamen Jeff (miniem), de meisjes Niene en Poline en eerstejaars Dries.

  De partij begon, en we vroegen ons af of we wel tegen de U15 gingen spelen. De partij ervoor waren het de scholieren en die vielen nogal klein uit, zodat we dachten dat dat de U15 waren en dit de U17 of het eerste elftal. Twee torens van meer dan 1.90m en de rest tussen de 1.80 en 1.90m.... Bij ons zitten we met spelers van 1.50m..... Dat begon dus al goed.

  Al na 2' wisten we al hoe laat het was. Na wat geharrewar voor doel, geraakt de bal niet weg. En kapitein-reus Robbe, knalt de 1-0 binnen. We herstellen dan licht het evenwicht, maar komen nauwelijks aan uitgespeelde kansen. 16', een hoge bal komt richting Thibeau, die wil de bal met één arm uit doel houden, lost hem en 2-0. In het spel waren we de evenknie, maar we stonden wel 2-0 achter.

  De tweede helft, 2' fout op Mauritio die tegen de platen geduwd wordt. Niet gefloten en in die tegenaanval wordt het onterecht 3-0. Achter Olen al op rozen dus en geen 2 minuten later stond het al veel te makkelijk 4-0. Onze gasten lieten de kopjes wat hangen en de 5-0 komt er door niet meer terug te komen. In de 15' volgt nog een vluchtschot van een Achter Olen kleurling en 6-0.

  Grote rust. 6' Ilian komt naar doel, passt op Mauritio, die zet mooi voor en Brent maakt de 6-1 met een halve omhaal. Achter Olen was minder scherp uit de kleedkamers gekomen en wij geloofden er terug (een beetje) in. Het bleef die helft bij 6-1.

  De laatste helft ging in en de boeken konden nu helemaal toe als we Achter Olen te makkelijk op doel laten schieten en de 7-1 was een feit. De overige doelpunten waren cadeautjes. 4' Off-side AO, niet gefloten, speler alleen voor doel en 8-1. 6' AO-speler pakt de bal met de arm mee, niet gefloten en 9-1. 13' Opnieuw handsbal, speler mag weer doorgaan en 10-1. 15' Schot op links, te makkelijk binnen en 11-1. 17' Helft van onze verdedigers was weg, speler AO alleen voor doel en 12-1. 

  Overdreven cijfers, maar weinig aan te doen als je wekelijks zo moet puzzelen en dat tegen een tegenstrever die mijn inziens niet in deze reeks thuishoort. Er moest toch een categorie 1, 2, 3 ingevuld worden, niet ? Allemaal bijna tweedejaarsreuzen die kunnen voetballen (die nr. 7 mag in ons eerste elftal meedoen....). Wat moet je nog meer hebben om in de hoogste categorie te staan ?

  Soit, onze gasten kunnen er alleen maar uit leren, maar met onze wekelijkse puzzelploeg wist ik voor aanvang van de competitie al, dat het heel moeilijk zou worden. Tegen de minderen goden kan je dit nog opvangen, maar niet tegen een goede ploeg. Wat zou het eens leuk zijn om met 14 man te kunnen trainen ipv 6... En dat we met een vaste kern konden doortrainen en matchen spelen.

  Het is wat het is, maar het is niet plezant op die manier. Kop op en verder !

  De B' wonnen zondag met de A's Yarni, Brent, Jonas en Michiel in hun rangen met 12-2 tegen Balen, die ook beter een categorie zouden zakken.

  Tot dinsdag 18.15u.

  Greetz,
  Marnix.

  13-10-2014 om 08:46 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training-match-info
  Hoi iedereen,

  Dinsdag getraind...., 8 kwamen er opdagen, waarvan er al 1 meteen terug huiswaarts keerde.... Jarne Nevelsteen had pijn in de zijstreek na een duel (?) in de match met de B's tegen De Kempen en ging de dokter opzoeken. Toch weer geen gekwetste bij !!!??? We zullen het binnenkort vernemen. De andere Jarne bleef ook thuis met pijn aan de benen... Mauritio was er dan onverwacht terug bij, met 7 dus, maar Thibeau had keeperstraining en Michiel ook (maar in Netezonen), zodat we met zijn zessen trainden. Ilian, Yarni, Brent, Winter, Mauritio en Arthur. Laatstgenoemde kreeg op het einde ook terug last van zijn heup.....(hopelijk geen herval). 4 man maakte dus zonder problemen de training rond.... dat beloofd weer !!

  Daarom trainen we nu donderdag 9 oktober NIET !!! Dan kunnen de Jarne's, Mauritio en Arthur terug rusten, zodat ze zaterdag misschien paraat zijn. En ook de anderen uiteraard.

  Zaterdag spelen we in en tegen Achter Olen om 12.30u. Afspraak aan de Vinea : 11u stipt ! Ik wil vrijdagmiddag ten laatste wel weten wie niet kan meedoen, zodat we nog kunnen anticiperen.

  Verzorg jullie allen !!! Een matchforfait komt nu wel dichter en dichterbij !!

  Tot zaterdag !

  Grtz,
  T1

  08-10-2014 om 19:04 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  06-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VV Laakdal A - Houtvenne A
  Zaterdag 4 oktober was er de topper tussen beide leiders. We moesten -zoals wekelijks- weer puzzelen om tot 11 spelers te komen. Arthur had de trainingen goed doorstaan en kwam er na blessureleed terug bij. Een man extra zou je dan denken...., nee hoor, want nu is ook Mauritio uitgevallen... Dat Ilian erbij liep was ook al een half mirakel, want die had een adductorenletsel. Maar een ijskuur en een lange massage bij een specialist zorgden ervoor dat hij er toch bij was. Brent had nog hielpijn en Jarne H. sukkelde met de bovenbenen. Dat los van al de andere gekwetsten. Van de B' moesten er dus weer meedoen. Ignace, Jorre, Sam en Robbe waren van de partij, waarvoor dank.

  Eigenlijk is het al een half mirakel dat we zoveel punten hebben, want dit is geen ideale situatie. Elke week is anders... De match zelf begon evenwichtig, maar de scherpte van de voorbije weken ontbrak toch bij ons. Na 7' brak ons dat zuur op, toen Houtvenne uit off-side weliswaar, de 0-1 mocht scoren aan de tweede paal. Geen 2 minuten later mag Houtvenne vanuit een dit keer veel duidelijkere off-side positie de 0-2 scoren. Zo is het niet moeilijk natuurlijk !! Onze gasten waren wat teneergeslagen, maar kwamen daarna toch wat beter in de match. Echt goeie kansen kwamen er wel niet veel. Na 20' stond het nog steeds 0-2, al had dat 0-0 moeten zijn. Maar in de toegevoegde tijd van de eerste 20', krijgt Houtvenne nog een corner. Onze doelman plukt naast de bal en de 0-3 was een feit.

  De tweede 20' vingen aan, en het nieuwe reglement werd door de bezoekers meteen met de voeten getreden. Zij vervingen niet, terwijl dit na 20' verplicht is om iedereen die op de bank zit te wisselen !! 

  Na 2' in die tweede helft trapt Brent een bal in de voeten van een Houtvenne-speler en het stond 0-4, ook dat nog ! Match gespeeld dus en dat na 4 cadeautjes. 

  Na de grote rust bleef Jarne H. in de kleedkamer geblesseerd achter (nog één !!), zodat onze keepers weer als veldspelers moesten aantreden. Ilian werd normaal uit voorzorg de laatste 20' vervangen, maar daar stak Brent een stokje voor, want die viel toen met hielpijn uit.... Toen waren we nog juist met 11... De match werd uitgespeeld en Jarne N. kon voor ons de eer nog redden met een mooi schot. Uiteindelijk werd het nog overdreven 1-6 en zagen de subjectieve trainers van Houtvenne maar één ploeg spelen.

  Moord en brand werd geschreeuwd als wij een stevig duel wonnen, maar van de twee off-side doelpunten heb ik niets gehoord.... Wees fair en objectief en zie twee kanten ! En respecteer het reglement en vervang zoals het hoort. Ik vind dit nieuwe reglement ook niet fijn, maar het is wat het is.  Als er dan na de match nog in het gezicht van de scheids gelogen word over deze vervanging, krijg ik het helemaal. Als dat de nieuwe politiek is, proficiat dan voor jullie sportiviteit. En ja, ik kan gerust tegen het verlies, maar wees eerlijk en correct ! Het is maar een hobby !! En als wij eens uit off-side mogen scoren, heren, dan zal ik zeggen : "Dank u meneer de scheids", maar zal het wel aan de tegenstrever tenminste toegeven. Ook al kom ik zelf op voor mijn team, ik zie twee ploegen spelen ! Leer dat zelf ook eens....

  Genoeg gezeik over deze affaire. Los van het feit dat deze dingen allemaal gebeurd zijn, was het bij ons niet goed. En ja, we weten dat de omstandigheden niet ideaal zijn, maar als team en individueel presteerden we ondermaats. Houtvenne was niet veel beter, maar wel efficiënt. Iedereen voor de spiegel gaan staan en volgende week beter dus !

  Dinsdag training om 18.15u. Aan de gekwetsen : verzorg jullie. 

  Vorige week kwamen Ilian, Yarni en Jarne de B-ploeg een handje helpen, dit weekend waren dat Winter, Thibeau, Michiel en Jarne N. Zij wonnen tegen de laatste (De Kempen) met 2-3. Het blijft voor beide teams behelpen, maar er is weinig aan te doen.

  Volgende week moeten we naar Achter Olen om 12.30u. Hopelijk geraken we weer aan 11 spelers....

  Greetz,
  Marnix.


  06-10-2014 om 15:02 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-10-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VV Laakdal - Houtvenne
  Hallo iedereen,

  Vandaag met 8 man op training. Seppe kwam gewoon wat rondjes lopen (uit kwetsuur), Arthur kwam proberen en had weinig last, Ilian zit met school aan zee maar is gekwetst aan de adductoren. Hele week ijs gelegd en gerust en woensdag meer dan een uur laten behandelen met massage-sessie om klaar te geraken voor de match, maar dat is heel twijfelachtig. Brent heeft zijn zolen, maar die blijken niet te passen..., Jarne H. kwam niet trainen wegens "last" en nu is ook Mauritio volledig out. (Had al last, en kan nu nog amper gaan...). Het is dus weer serieus puzzelen !

  Afwachten wie er van de B komt, maar ik hoop op minimum een 4-tal spelers. Normaal sowieso Jorre en Ignace.

  Daarnaast hebben ook zij nu meer miserie, want 3 gekwetsten en 1 op reis... Wij moeten 3 à 4 spelers leveren zondag voor de match in en tegen De Kempen (Lichtaart). Is voor de middag. Ik dacht dat Thibeau al kon en ook Winter. Als die kunnen, nog 1 of 2 man extra dus en liefst degenen die 100% fit zijn, en dat zijn er niet veel....

  Zaterdag is meteen de eerste topper, want de nummers 1 (wij) en 2 (Houtvenne) spelen tegen elkaar ! 10u match en 9.09u terrein dus.

  Ikzelf moet vrijdag naar een feest...., en dan vroeg uit de veren...., het had beter gekunnen....

  Tot zaterdag !!

  Grtz,
  Marnix.

  02-10-2014 om 23:49 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VV Laakdal - Tongerlo
  Hallo,

  Vrijdagavond onze eerste wafelverkooptocht gedaan en al mooi verkocht. Volgende week vrijdag gaan we een tweede keer en hopelijk is dan alles de deur uit. Bedankt alvast aan alle helpers, verkopers !

  Zaterdag moesten onze U15 dan tegen Tongerlo thuis. Weer niet simpel met al onze gekwetsten en de toestand wordt er niet beter op...

  De huidige toestand : Seppe (bil), Arthur (heup), Jonas (operatie), Michiel (operatie), Lars (pols), Brent (hiel), Ilian (nieuw..., adductoren), 
  Thibeau (vinger), Mauritio (last van bovenbeen), Jarne N. (nog wat last aan hamstrings). Jarne had geen last meer aan de bovenbenen. Blijven dan over als volledig fitte spelers : Michiel P., Yarni en Winter. 3 van de 14 dus, met Jarne H. erbij 4 !! Bovendien zijn het allemaal "langdurig" gekwetsten. Met Jarne N. komt het normaal wel goed. Voor Ilian is het nog afwachten, want delicate kwetsuur !

  Dat beloofd dus weer voor volgende week....

  De match zelf dan. Tongerlo stond bovenaan en hadden dus een aardige ploeg, ze wonnen vorige week nog met 1-0 van Mol A !
  Maar wij stonden eerste en hebben ook geen onaardige ploeg, ondanks alle miserie.

  Tongerlo begon het vinnigst aan de strijd en kon tot tweemaal toe de score bijna openen, maar tweemaal net niet en nog net weggewerkt. Tijd om wakker te worden dus en dat gebeurde dan ook, want na 6' spelen legt Mauritio de bal in de 16m breed naar rechts en Ilian komt mooi ingelopen om de 1-0 op het bord te zetten. De match ging op en af en verliep vrij evenwichtig, maar het was weer VV Laakdal die in de 16' de 2-0 binnenschoot. Ignace-actie op links, breed op Jarne N. en in één tijd de 2-0. In de 18' een vrije trap voor VV Laakdal. Sommigen stonden klaar om hem te nemen, maar de T1 riep : Ilian of Jarne N. om die te zetten. Jarne zette zich achter de bal en....3-0. Daarmee sloten we de eerste 20' af, waarin Brent alweer kloeg over pijn in de hiel.

  De tweede helft verliep veel moeizamer. Slechte passes, verloren duels vooral centraal in het middenveld, kortom we gaven het wat uit handen en zo profiteerde Tongerlo hiervan. In de 13de minuut mag die alleen doorgaan richting doel en rustig de 3-1 binnenschieten !
  16' Vrije trap Tongerlo, Michiel is te klein en de 3-2 was een feit. Grote rust nu.

  Onder de rust werd het één en ander bijgesteld, maar spelers wisselen was geen optie wegens geen wissels.... De derde helft begon weer terug uitstekend met de fighting spirit en 2 open kansen waren hiervan het gevolg. Ze werden echter niet benut. Na 13' krijgt Tongerlo een vrije trap voor een "vermeende" fout (?). Thibeau raakt de bal, maar laat hem uit de handen glippen en zo 3-3. Zo gaat dat nu éénmaal. Kansen niet benutten en de tegenstoot is een feit.

  De vierde helft moest Brent wegens teveel hielpijn het veld verlaten en stonden er meteen 2 keepers op het veld. Na 3' toch weer opluchting wanneer Mauritio een solo mooi afrond en de score zo op 4-3 brengt. 4 minuten later loopt Jarne zich mooi vrij richting doel en trapt de 5-3 hoog binnen. Yes ! En de ban weer gebroken ! Twee minuten later schiet Ignace op de paal in de vlucht. Yarni trapt in de herneming richting doel, keeper lost de bal en het stond 6-3. De winst - na een moeilijke match - leek binnen. 12' een fout op een VV-speler, maar er werd doorgevoetbald en Tongerlo komt zo op 6-4.... Een minuut later een solo van Ilian op rechts, 1, 2, 3 man in de wind en op het moment dat hij breedlegt vlamt de keeper Ilian onderuit. Rood en strafschop was hier het enige juiste ! Er werd echter verdergespeeld en eerst mist Mauritio voor doel, maar Ignace zet de puntjes op de i en trapt de 7-4 binnen. Ilian lag nog strijk tegen de grond. Pijnlijke schouder en een verrekking/scheurtje in de adductoren ! De keeper ging vrijuit..... Uit frustratie doet Ignace in de 16de minuut een rush van achteraan links naar voren om via deze solo de bordjes op 8-4 te brengen.

  Moeilijke maar mentaal sterke match van onze gasten, die na hun dipje, terugvochten en een duidelijk "statement" plaatsten, van hier zijn wij, en wij winnen zonder wissels en veel pech hier met 8-4 ! Proficiat !!

  Ilian en Brent liepen dus averij op en het is afwachten voor volgende zaterdag. Zeker Ilian lijkt me vrij onwaarschijnlijk. We zullen zien wat een week rust en verzorging brengt....

  Zelf trad ik -na anderhalf jaar- ook nog eens in de arena met de Reserven C. Ik ben er zonder kleerscheuren vanaf gekomen.....

  Dinsdag 30 september training van 18.15u tot 19.30u.

  Ik heb nog niet alle steekkaarten en licht jullie ouders in dat er nog wafels kunnen besteld worden. Yarni, Jarne H., Jarne N. en Ilian zijn al ok.

  Tot de volgende !

  Greetz,
  Marnix.

  29-09-2014 om 14:04 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.St. Dimpna A - VV Laakdal A
  Hallo iedereen,

  Zaterdag speelden we in en tegen St. Dimpna onze tweede competitiematch. We hebben nog steeds dezelfde gekwetsten, dus weer gepuzzel met volk. (Jonas en Michiel operatie en Seppe en Arthur gekwetst). Los van die afwezigen zijn er nog spelers bij met "last". Ilian (rug), Jarne H. (benen), Jarne N. (hamstrings), Brent (hiel) en Mauritio (been). Dan schieten er al niet veel "fitte" spelers meer over !!

  Het begon voor onze gasten nochtans goed daar in Geel. Al na 20" gaat Ilian door op rechts, 1-2 met Yarni, Ilian brengt voor en Mauritio brengt ons al op 0-1. 2' later een actie van Jarne N., naar Jorre, die doet controle en trapt de 0-2 binnen. In de 4de minuut volgt een afstandsschot van de thuisploeg en 1-2. 7' : solo Mauritio, 1-3. 12' vrije trap Jarne N., Jarne H. trapt in de herneming hoog in doel en zo 1-4.
  16' Corner Ilian, Jarne kopt de 1-5 binnen. 17' Te makkelijk laten spelen en St. Dimpna scoort de 2-5. 19' Lange bal van Jarne N. naar rechts op Ilian en die trapt de 2-6 binnen. Tot zover de eerste helft van 20'.

  In de eerste minuut van de 2de helft : Voorzet na actie Mauritio en Jarne kopt de 2-7 binnen. 2' Misverstand met keeper thuisploeg, en Mauritio profiteert, 2-8 4' Tegenaanval VV Laakdal en Mauritio trapt van ver de 2-9 binnen. 5' Bal komt door op voorzet en St. Dimpna scoort de 3-9. Dan komt het Ignace-moment... 8' : Ignace solo naar 3-10. 13' Driehoek Poline, pas Mauritio, breed op Ignace en die maakt de 3-11. 18' Pas Ilian op Ignace, keeper twijfelt en 3-12.

  3de helft : VV Laakdal krijgt weer tal van kansen, maar kan ze niet meer benutten.... Na 10' toch eindelijk de 3-13 via Jarne N. op pas van Ignace. 15' Pas Helena, Ilian solo naar 3-14. 17' Ignace brengt voor, Ilian kopt de 3-15 binnen.

  4de helft : Ilian naar Poline, door tot bij Ignace aan 2de paal en 3-16. 5' Poline rechts naar Ilian en die maakt er 3-17 van. 9' Voorzet Ilian, Ignace 3-18. 16' Pas Ilian op Jarne N. en 3-19. Ignace zet de kers op de taart in de 17de minuut, en.....3-20 !

  Een waar doelpuntenfestival dus ! Goed gespeeld mannen !

  In de coulissen, hoorden we dat de A-ploeg de B-spelers waren geworden en andersom. Tja, daar kunnen wij niets aan doen, en het blijven twee gewestelijke ploegen. Bovendien zijn wij niet eens voltallig en 100% fit op een handvol na. Maar ondanks dat, doen we het uitstekend !

  Sommige jongens spelen boven mijn verwachtingen, ik zie speelvreugde en een team, waarbij iedereen met iedereen speelt. Zo moet dat !

  Op naar de volgende match en dat is Tongerlo, die ook goed bezig zijn !

  Het team : Yarni Van Leeuw, Ilian Exelmans, Jarne Nevelsteen, Poline Vandeweyer, Helena Van Immerseel, Jarne Heylen, Lars Winters, Winter Lodewijckx, Ignace Van Hove, Jorre Van Mechelen, Mauritio Covaci, Michiel Peeters, Brent Cools, Thibeau Lemmens.

  Doelpunten : Ignace : 6     Mauritio : 4     Ilian : 4     Jarne N. : 4     Jarne H. : 1     Jorre : 1

  Dinsdag training om 18.15u. (Ik hoop op tijd te zijn, want heel druk....)

  Vrijdag : wafelverkoop !! (Oproep aan alle spelers en ouders om te helpen !)

  Tot de volgende !

  Grtz,
  Marnix.

  23-09-2014 om 09:21 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  18-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training 18 september - match zaterdag
  Dag allemaal,

  Vandaag de training gestart met 10 man, net zoals we vorige match hebben gestart.....Laughing Het begon zonnig en warm, maar daarna werd iedereen "stront" "drijfnat !!  Trainingsthema van vandaag was : vrijlopen, de open ruimte opzoeken. Dat ging vrij goed moet ik zeggen.

  Jarne H, kloeg van benenpijn (verzuring ?), Brent van hielpijn (dringend die zolen !) en op het einde Jarne N. van hamstringpijn...., alsof we nog niet genoeg miserie hebben met onze 2 gekwetsten en 2 geopereerden... Met daarnaast ook Lars die niet 100% is, maar vandaag weinig last had. Ilian zijn rug hield het ook uit (maar is nog dik...), dus als we de topfitten optellen..., komen we aan 14-9 = 5 !!! 

  Trainingsthema van vandaag was : vrijlopen, de ruimte opzoeken. Dat ging vrij goed moet ik zeggen.

  Voila, die 5 zullen het dan zaterdag moeten doen hé...Very Happy, aangevuld door 4 van VV Laakdal B en hopelijk met de al wat fittere anderen... Het zal in alle geval weer niet simpel zijn zaterdag. Dan spelen we tegen St. Dimpna en moeten we al vroeg uit de veren ! Match om 9u en Vinea om 7.42u !! Ja, das vroeg, maar ik heb de kalender niet opgesteld hé... We zullen wel zien wat het wordt, maar VERZORG JULLIE !!

  Voldoende rusten, drinken (water, sportdrank), ijs leggen, zalf smeren.... 

  Ondertussen zijn er terug wafels besteld en kunnen we er binnenkort terug invliegen.

  Tot zaterdag !

  Grtz,
  Marnix.

  18-09-2014 om 23:40 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VV Laakdal - Heultje
  Man, man, man, wat een miserie voor onze eerste competitiethuismatch van het seizoen. Ilian gekwestst aan de rug, Brent aan de hiel, Lars aan de knie, Seppe en Arthur ook nog gekwetst, Michiel en Jonas geopereerd. Dat zijn er 7 van de 14 !! Omdat we al zo krap zaten, hebben Brent en Ilian toch weer gespeeld. Van Vorst kon er blijkbaar ook niet al te veel volk, want enkel Dries en - nog steeds nog maar miniem - Jeff kwamen door inspanningen van Bart, onze rangen vervoegen. Om 9.20u zaten er 10 spelers in de kleedkamer.... Mauritio dan nog gebeld en die meldde doodleuk dat hij niet van plan was te komen, wegens pijn in de lies. Wij wisten van niets.... Op bevel van mijnentwege kwam hij alsnog aangesloft als de eerste 20 minuten al bijna waren gespeeld, want zolang speelden we met zijn tienen...

  Want ondanks de 10 man (waarbij Michiel als keeper dan ook nog moest meesjotten), deden we het niet slecht, met al na 8' een reuzekans via Jarne Heylen, die zich doorzet tot op de doellijn en dan breedlegt op zijn naamgenoot. Die besluit echter naast. Een minuut later trapt Jarne dan toch de 1-0 binnen op pas van Michiel. Geen minuut later gaat Ilian door op rechts en die trapt de 2-0 binnen !! En dat met 10 man ! Mauritio komt ons dan vervoegen, zodat we met zijn elven verder kunnen. 

  De tweede 20' vingen ondertussen aan. Ilian zet voor op rechts, Jarne legt breed en jawel...Mauritio trapt de 3-0 binnen. Een minuut later pas van Jarne Nevelsteen op Ilian, die aan de tweede paal komt aangelopen en die maakt er 4-0 van. Twee minuten later een gemeten Ilian-voorzet op het hoofd van Mauritio en die kopt de 5-0 binnen. Ook de ruststand.

  17' van de derde helft. Yarni trapt op doel, Jarne Nevelsteen trapt de 6-0 binnen in de herneming. Eindelijk ! Want daarvoor had de Heultje-doelman al heel wat kansen gepareerd !
  Tussendoor hadden we nog kansen, oa, nog een schot op de lat van Yarni, na wat slalomwerk.

  De vierde helft was amper 20" op dreef of Mauritio maakt er mooi in het hoekje 7-0 van. 6' later trapt die zelfs de 8-0 binnen. 16' Pas van Ilian op Mauritio en de 9-0 eindstand stond op de bordjes.

  Schitterende overwinning in zo'n moeilijke omstandigheden !! 1 veldspelende doelman, 1 miniem, 3 licht gekwetsten, 6 eerstejaars, en met 10 gestart en dan dit nog doen... Chapeau !!

  Doelpunten : Mauritio (die -indien ik hem niet gebeld had- normaal niet kwam...) : 5,   Ilian : 2   Jarne N. : 2

  Helaas zal het ook volgende week met het volk niet simpel zijn !!

  Dinsdag training om 18.15u.

  Greetz,
  Marnix.

  14-09-2014 om 00:00 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training-match
  Dag iedereen,

  Dinsdag waren we met 11 op training. Eigenlijk lang met 10, want Thibeau had keeperstraining. Ilian en Seppe waren gekwetst en Michiel is herstellende, want uit de gips. Ook Lars nog last.

  Nu donderdag (vandaag) is het training om 18.30u ! Ludo (trainer vorig jaar U15) zal de training geven, want ik moet zelf voor mijn werk weg...

  Laat hem na de training weten als er iets is, warm goed op en drink op tijd.

  Voor zaterdag - eerste competitiematch tegen Heultje om 10u - spreken we af (juist Winter !) om 9.09u ! Waarom dat uur ? Heel simpel. Als we 9.09u zeggen, dan is iedereen zeker om 9.10u daar. We kunnen dan in alle rust ons voorbereiden op de match. Bovendien zijn we sowieso verplicht om 45' voor aanvang ter plaatse te zijn. Vergeet niet jullie kousen mee te brengen (nieuwe !) en ook jullie PASPOORT !!!

  Als iemand zaterdag NIET  kan, gelieve mij dan ASAP hierover te informeren ! Bellen, smssen of mailen, maakt niet uit, maar goed op tijd, zodat ik extra spelers kan selecteren. Voor Ilian en Seppe is het afwachten en Michiel kan uiteraard ook nog niet. Voor Lars is het ook nog te vroeg, want weinig getraind en nog pijn/last in zijn been. Niet ideaal voor competitievoetbal dus...

  Wanneer ik niets hoor, verwacht ik dus iedereen aanwezig aan terrein in Vorst !! 

  Graag nog jullie "Steekkaarten" meebrengen.

  Tot zaterdag dan !

  grtz,
  Marnix.


  11-09-2014 om 10:31 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training

  Deze week, dinsdag 9 september training van 18.15u tot 19.30u.  08-09-2014 om 16:48 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training

  Deze week, dinsdag 9 september training van 18.15u tot 19.30u.  08-09-2014 om 16:48 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VV Laakdal - Penarol Engsbergen
  Hallo iedereen,

  Arthur en Michiel P, meldden zich ziek af, Michiel G, kwam in de gips kijken en mag binnenkort al terug beginnen lopen.

  Laatste vriendenmatch voor de competitie en onze mannen moesten die afwerken op een "preminiemenveld", nu ja, het B-terrein van Vorst en dat is wel heel smal... Bovendien ligt het er niet goed bij, aldus de spelers. Soit, voor één keer was dat ok, want mooi voetbal spelen hierop was niet echt mogelijk.
  In het begin van de match (heb ik al dikwijls gemerkt) starten we meestal als een diesel... Toch kwamen we na 2' al op voorsprong via een Jarne Nevelsteen-solo op pas van Ilian en 1-0. In de 8' een snelle counter van Penarol op de linkerflank. Jarne H. gepasseerd, Jonas gepasseerd, naar binnenkomend, afleggen en 1-1. Op snelheid gepakt ! Tien minuten later is doelman Thibeau niet alert genoeg op een terugspeelbal van Brent. Hij wacht de bal af, moet zich dan nog reppen om hem weg te trappen, te kort en een verre lobbal maakt er 1-2 van. Geen minuut later hangt Jarne de bordjes echter terug gelijk met een solo en 2-2. In de 17' pas van Jorre op Jarne N. en die vlamt de 3-2 binnen en eerste van de 4 helften van 20' gespeeld. Seppe moest toen de strijd al staken met pijn in de onderrug/bil.

  In de tweede helft duurde het wel erg lang, want pas in de 12' kon Mauritio met een solo van ver de 4-2 binnentrappen. Veel meer gebeurde er niet, al waren er af en toe toch wel stevige Penarol-overtredingen (!).

  Derde helft : 1' : Corner Penarol, bal wordt slecht weggewerkt en 4-3. Plots krijgen we het wat moeilijk en geen 3' later staat het 4-4, als we een Penarol-speler laten lopen. Winter kwetst zich hierbij en ook out. Net met zijn elven verder dus.
  Weer 3' later staat het zelfs 4-5...  De Penarol-trainer gaat uit zijn dak van vreugde, alsof hij kampioen speelde... Van 4-2 naar 4-5 !! Toch staan we moreel sterk, want dan wordt Penarol terug een halt toegeroepen. 8' pas Yarni op Ilian naar rechts en die jaagt de bal keihard overhoeks in de verste haak. 5-5. 11' schot van Jarne N., keeper lost de bal en 6-5, VV terug op de rails ! Geen minuut later, Ilian solo centraal en hij trapt de 7-5 weer  in de linkerhoek binnen. Penarol nu uitgeteld, want nog niet gedaan. 

  4de helft : Na 4', corner Ilian, Mauritio kopt onderkant lat, net over de lijn en 8-5. 12' idem, corner Ilian, Mauritio kopt, bal komt nu terug, maar dan vlamt Jarne N. de 9-5 binnen. 
  Een minuut later komt Jorre naar de spits en hij maakt er meteen 10-5 van. In de 16de minuut mag Ilian -net als vorige zaterdag in Netezonen- het orgelpunt plaatsen. Jarne N. passt naar rechts, Ilian loopt de flank af en trapt weer overhoeks binnen, 11-5 eindstand !

  Proficiat mannen (en vrouw) !

  De ploeg : Yarni, Ilian, Jarne N., Jarne H., Helena, Jeff, Jorre, Seppe (14'), Winter (55'), Mauritio, Jonas, Brent, Thibeau.
  Doelpunten : Jarne Nevelsteen : 5     Ilian Exelmans : 3     Mauritio : 2     Jorre : 1

  Donderdag geen training (rust na match om te recupereren). Wellicht zaterdag training ipv match, maar ik laat nog weten !!

  Tot de volgende.

  grtz,
  Marnix.

  04-09-2014 om 09:35 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-09-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training 1 sept - match woe 3 sept
  Bijna iedereen op training de maandag. 11 man. Brent op rust met zijn hiel, Arthur op rust met de heup, en Michiel G. out met operatie. Winter kwam tevoorschijn uit een lange zomerslaap, Seppe terug uit verlof, Lars ook erbij maar nog met kwetsuur aan de knie.

  Wat de trainingen betreft : sommigen zijn goed bezig, sommigen tussenin, helaas ook sommigen slecht. Het is de bedoeling dat iedereen tot de eerste categorie behoort. Uit de laatste categorie wil ik iedereen uit !! Aan iedereen om eens te bezinnen en in de spiegel te kijken en de discipline en inzet op te krikken. Normaal weten de meesten wel van zichzelf tot welke categorie ze behoren. In ieder geval : of je wil mee of je wil niet mee. In het tweede geval zal het voor de perso(o)n(en) in kwestie geen leuk seizoen worden... Gelukkig is het in de meeste gevallen wel positief !

  We gaan stelselmatig het trainingsniveau wel opkrikken, dus.... hou hier rekening mee.

  Voor de match woensdag om 18.45u tegen Penarol (in Vorst), kon normaal iedereen. Voor Lars is het nog te vroeg. Normaal zijn dat dan : Yarni, Jarne N., Jarne H., Ilian, Winter, Seppe, Michiel P., Thibeau, Mauritio, Jonas. Als Arthur en Brent fit geraken, komen die er nog bij. Misschien best toch nog 1 of 2 man van B-team bijvragen. Afspraak morgen om 18u aan terrein. Zij die al "Steekkaart" hebben gehad, breng ze ingevuld mee !

  Tot morgen !

  Grtz,
  Marnix.

  02-09-2014 om 23:49 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beker Van Laakdal
  Hallo,

  Ons team (selectie van A en B-ploeg), speelde in het kader van de beker van Laakdal in Netezonen tegen Exc. Vorst. Brent zit met hielprobleem, Michiel G is geopereerd, van Winter nog niets gehoord, Seppe in verlof, Arthur heupkwetsuur, Jonas in september 2 weken out, het seizoen start al met een hoop problemen ! Maar problemen zijn er om op te lossen, dus puzzelen maar. De competitie start ook al in mineur, want de eerste match in Ramsel is al een Algemene Forfait van Ramsel.... Soit, het zij zo.

  Onze gasten moesten al vroeg in de morgen aan de bak, en al vroeg kwamen we op achterstand met een lullige goal, met dank aan het terrein..., 
  1-0 dus. Terugspeelbal van Brent op keeper Ignace, die naast de bal trapt en het cadeautje zo weggeeft. Maar 3 minuten later een VV Laakdal aanval op links, Jarne N. legt breed en Poline maakt er 1-1 van. (20'). De volgende 20' kwamen we na 9' op voorsprong. Pas van Jarne N. op Jorre en die maakt er mooi 1-2 van. (20'). Na de "grote" rust, 8' : Poline passt op Jarne N., die verder naar Ilian die snel hoog voor doel voorzet en Mauritio tikt aan de 2de paal de 1-3 binnen. VV Laakdal nu gelanceerd en even later gaat Jarne N. solo naar de 1-4. Nog niet gedaan, want Jarne trapt even later ook de 1-5 tegen de touwen. Twee minuten later, voorzet Ilian en Dries tikt de 1-6 binnen. Diezelfde Ilian pakt even later in duel de bal af, rent op rechts richting doel en schiet de bal hoog overhoeks in de winkelhaak binnen ! Schitterend doelpunt en de kroon op het werk van een puike prestatie ! 1-7, inpakken en wegwezen.

  Proficiat aan iedereen voor deze mooie prestatie ! Onthou wel..., dit is nog geen competitie !!

  Maandag dus training van 18.15u tot 19.30u in Veerle. Woensdag 18.45u match tegen Penarol in Vorst. (18u daar).

  Tot de volgende !

  Greetz,
  Marnix.

  30-08-2014 om 18:42 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Exc. Vorst - VV Laakdal en verder
  Hallo,

  Nu zaterdag speelt een selectie van de U15 in Netezonen voor de Beker van Laakdal tegen Exc. Vorst. Zij die niet spelen, zullen dat woensdag 3 september tegen Penarol Engsbergen zeker wel doen.

  De Selectie voor nu zaterdag : Jorre, Jarne N., Ilian, Arthur, Poline, Yarni, Sam, Brent, Jonas, Ignace, Jarne H., Dries. Voor de keepers : normaal keept Ignace, maar Michiel en Thibeau mogen ook komen en kunnen evt zelf ook 20' keepen. (Keepers gaan wel enkel "keepen" !) Mss. komt er nog iemand bij, maar dat bekijk ik nog.

  De match in Netezonen is om 9.30u. Iedereen daar om 8.45u. Iedereen krijgt vandaag (vrijdag) nog een sms ter bevestiging.

  Aangezien we woensdag met de A-ploeg match hebben, trainen we op maandag 1 september van 18.15u tot 19.30u.

  Woensdag is er dan match in Vorst tegen Penarol om 18.45u. (18u daar).

  Er zijn ook nieuwe sjaals van onze club (verkrijgbaar aan € 10) om mee naar buiten te komen. Dat bedrag is niet overkomelijk, gezien het belachelijk lage lidgeld van dit jaar, dat sowieso ontoereikend gaat zijn voor dit seizoen.... Vraag ernaar !
  Nieuwe voetbalshirts zijn ook in aantocht, met dank aan onze sponsors. En ook trainingen volgen nog.

  Tot de volgende !

  Mvg,
  Marnix.

  29-08-2014 om 08:55 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  25-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Training


  Hallo iedereen,

  Vandaag, maandag 25 augustus :  training in Veerle van 19u tot 20.15u !!

  Volgende training/match misschien woensdagnamiddag/avond... Om 19u is er match van de U15 B in Vorst tegen Langdorp en misschien moeten wij wat spelers leveren. Misschien kunnen we dan voor deze match trainen in Vorst en samen de match bekijken. Hangt af van de te leveren spelers enz.

  Ik laat zo vlug mogelijk iets weten hierover.

  Zaterdag is er sowieso om 9.30u in Netezonen, match tegen Exc. Vorst in het kader van de Beker van Laakdal. Dit is voor de A-ploeg of "selectie" speciaal hiervoor samengesteld. (Wellicht wordt het een selectie van de actiefste A en B spelers). Jullie horen het wel.

  Grtz,
  Marnix.

  25-08-2014 om 13:33 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi Oevel
  Onze spelers moesten voor één keer is niet tegen Tongerlo spelen....Laughing. Op het tornooi van Oevel was Immer Voort de tegenstander. Allez, dat was toch de bedoeling... Bij aankomst kregen wij het forfait van deze ploeg te horen. De puike Oevel-organisatie zorgde er echter voor dat hun U15-ploeg, die voormiddag al had gespeeld, terug kon opgetrommeld worden en zo geschiedde en konden we alsnog met slechts 10 minuutjes vertraging een match spelen. Oevel had wel 3 provinciale Westerlo-spelers in hun rangen ter versterking, maar so what...

   Al na 4' krijgt een Oevel-speler vrije doorgang en het staat al 1-0. In de 8ste minuut mag Westerlo-huurling Alex alleen op wandel en de 2-0 stond op het bord. Maar geen minuut later, een aanval via Ilian, en die scoort de 2-1. Op het kwartier speelt Poline Ilian aan en die mikt zijn tweede tussen de palen. Ignace gaf er nog mee een stootje tegen, en 2-2.  Op het halfuur komt Oevel via vrije trap van op zo'n 25 meter aan de zijlijn terug op voorsprong, 3-2 dus. In de 40ste minuut een solo van Ilian richting doel, hij trapt maar op de paal, Sam krijgt dan de bal, Ilian loopt terug voor doel en kan nu toch de gelijkmaker binnenschieten, 3-3.

  In de tweede helft : Yarni naar Ignace, die verder naar Ilian en die schuift de 3-4 mooi binnen. Zo'n 20 minuten later hingen de bordjes echter weer in evenwicht, 4-4.  Ondertussen had Thibeau nog enkele saves uit zijn mouw moeten schudden. Op het halfuur een afstandsschot van Arthur en VV Laakdal op 4-5. Poline maakt er even later nog 4-6 van en Oevel mildert kort voor tijd nog tot 5-6, maar de winst voor VV Laakdal na een thriller en gesmaakte partij was wel binnen. VV Laakdal had veruit de beste en meeste kansen, maar ook een prima Oevel-doelman stak daar een stokje voor. 

  Een schitterende collectieve prestatie van ons team. Chapeau !! Iedereen heeft zich vol gegeven en zo hoort het ! Proficiat aan allen, want deze prestatie was niet niks tegen een sterke tegenstrever !

  Doelpunten : Ilian 4*    Poline 1   Arthur 1  
  * : (Scheids interpreteerde dat bal van Ilian bij tweede doelpunt al over de lijn was, toen Ignace verder binnentikte, want anders geen doelpunt wegens buitenspel !)

  Woensdag speelt de B-ploeg tegen Langdorp (in Vorst), maar wellicht moeten er van ons ook nog meedoen.

  Wanneer volgende training is, laat ik nog weten, want staat nog niet vast.

  Ons eerste elftal won later op de dag met 1-0 (doelpunt Jonas Gielis), tegen 1ste provincialer Branddonk in het kader van de beker van Antwerpen. Ook knap !

  Tot de volgende.

  Greetz,
  Marnix.

  24-08-2014 om 12:51 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchen en trainingen
  Hallo,

  Hier ben ik weer "tussen de soep en de patatten", om jullie zo goed en vlug mogelijk over alles te informeren.

  Vandaag, donderdag 21 augustus, GEEN training !! Zij die toch hun fysiek en/of techniek willen aanscherpen kunnen wel trainen, met Trainer Kristof (U13). Hij traint van 18u tot 19.15u vandaag ! Iedereen welkom dus.

  Zaterdag hebben wij (U15 A) match in Oevel, tegen Immer Voort, en dit op het B-terrein om 14.40u. Samenkomst Vinea om 13.30u. (Indien rechtstreeks, laat me weten dan). Iedereen om 14u ter plekke !

  Ik moet van iedereen vandaag zijn ok hebben, zodat ik weet hoeveel spelers ik van de U15 B (Vorst) moet vragen. Er zijn er nogal wat die er sowieso niet zijn : Seppe (blijkbaar verlof), Michiel (geopereerd), Winter (verlof ?), Lars (?), Jarne H (verlof), Jarne N (gekwetst). Dat zijn er dus al 6 van de 14 als we voltallig zijn, dus 8 spelers maximum dat we hebben van de A-ploeg. Dus 3, 4, 5 spelers moeten er sowieso nog bijkomen dan. Jorre van de B kan al niet, een aantal kunnen al wel, en van sommigen weet ik het nog niet.

  Aangezien het enorm druk is in de augustusmaand (werk, organisaties, matchen enz.), laat ik nog weten wanneer we volgende week trainen. Volgende week woensdag is er een match tegen Langdorp (in Vorst normaal), maar is normaal voor U15 B, met wellicht aanvulling met enkele spelers van ons. Wanneer we trainen die week, vernemen jullie nog.

  Gisteren moest de U15 B-ploeg van Vorst in en tegen (nogmaals) Tongerlo spelen. Eerst waren ze met 9, maar later nog met 7, zodat sommigen van ons alsnog werden opgeroepen. Ik moest zelf ook de honeurs waarnemen, want Trainer Davy is in verlof. We waren net met 11. 
  De opwarming gebeurde in een "geweldig zomers weertje", want het goot pijpenstelen !!

  In de eerste helft (20'), stond de 0-1 na 7' op het bord na pas van Robbe op Jarne N., die binnenknalde. Pas in de 2de 20' werd de 0-2 gescoord na een actie van Jarne op links, die goed breedlegt voor Jorre en scoort. Vlak na deze actie valt Jarne ongelukkig gekwetst uit met pijn aan de hiel/achillespees. (?!) De rest van de tijd moesten we dus met 10 verder !!
  We lieten het echter niet aan ons hart komen en in de 18' van de 2de helft zorgde Poline met een geweldige solo voor de 0-3.
  In de derde helft viel enkel in de 1ste minuut een goal te noteren : voorzet Yarni en Jorre tikt weer mooi binnen. Het stond 0-4 en nog steeds met zijn 10, want Jarne was al douchen wegens volledig out.

  De laatste helft kregen we het fysiek even lastig en Tongerlo dreigde zo'n 10 minuten. Het scoren werd echter belet door een puike doelman Ignace en de verdedigers die de 0 hielden. VV Laakdal zelf scoorde wel nog 3 (!) keer. Nieme pas op Jorre, 0-5, Jorre solo naar 0-6 en Jorre nog eens solo na pas van Dries op naar de....0-7 !

  (Doelpunten : Jorre : 5   Jarne : 1   Poline : 1)

  Een schitterende collectieve prestatie met zijn tienen (bijna gans de match) en dat ook nog met verschillende positiewissels.

  Proficiat aan iedereen, zo ist natuurlijk altijd plezant als coach...Razz

  Tot zaterdag (voor de meeste), tot later voor de anderen.

  PS : Voor Jarne N. en Michiel G : Spoedig en goed herstel !!

  Grtz,
  Marnix.

  21-08-2014 om 13:03 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Week 34 van 18-23 augustus
  Hallo,

  Hier zijn we weer met info over deze week.

  Gisteren heb ik les gegeven aan de Trainersschool aan 41 actievelingen uit diverse sporttakken en dat doe ik vandaag nog eens over. Vandaar dat vandaag de training niet kan doorgaan. 

  De U15B ploeg moet morgen, woensdag om 17.45u een match sjotten tegen alweer Tongerlo. Wij speelden in Achter Olen tegen Tongerlo, moeten in competitie 4x tegen Tongerlo spelen, vorige zaterdag speelden de B (samen met 3 van ons) alweer tegen... Tongerlo en voor de verandering spelen die woensdag...., juist..., weer tegen Tongerlo ! Plezant zeg !! Soit, het zij zo. Normaal moesten er enkelen van ons meedoen om aan 11 (of iets meer) te geraken. Aangezien dat er ondertussen al enkele meer moeten zijn, komt een training dan ook niet echt gelegen. Niet iedereen kan meedoen, want met 5 reserven voetballen heeft ook weinig zin in één match.... (Het zijn normaal ook de B en niet wij, die moeten voetballen....)

  Wat de rest van de week betreft... (training), laat ik jullie nog iets weten, want ook donderdag en vrijdag zijn nog twijfelachtig voor mij, dus ik zoek naar een oplossing... Zaterdag moeten we spelen in Oevel om 14.40u tegen Immer Voort.

  Vergeet jullie steekkaart ook niet in te vullen en mij terug te bezorgen. (zij die niet op training waren, ontvangen dit nog, vraag er naar)

  Ik hou jullie op de hoogte !

  Grtz,
  Marnix.

  19-08-2014 om 10:39 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trainingen
  Vandaag, donderdag 14 augustus, training van 18.15u tot 19.30u.
  Denk aan drinken, ballen breng ik mee.

  grtz,
  Marnix.

  12-08-2014 om 00:00 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trainingen augustus
  Hallo,

  Vandaag, donderdag 7 augustus,  training van 18.15u tot 19.30u. Jullie moeten geen ballen meebrengen, nieuwe ballen zijn straks ter beschikking.

  Morgen, vrijdag is er een jeugdvergadering voorzien om alle lopende zaken te bespreken (niet voor jullie...).

  Zaterdag 9/8, van 14u-16u, is er onze 2de kennismakingsdag in Veerle (1ste was in Vorst), voor de starters (4-5-6-7-jarigen). Het eerste elftal speelt die dag om 18.30u thuis tegen Exc. Vorst in het kader van de Beker van Antwerpen. Voor Jonas Gielis (VV Laakdal), een speciale match, want zijn papa Wim is trainer van... Exc. Vorst.

  Tot de volgende, in de meeste gevallen tot straks.

  grtz,
  Marnix.

  07-08-2014 om 12:01 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi Achter Olen

  Onze U15 moesten al vroeg op het seizoen aan de bak op het tornooi van Achter Olen, tegen Tongerlo. Na amper 1 training in de benen, moesten onze spelers direct 4x 20 minuten spelen op een groot veld. Voor de eerstejaars-U15 zelfs voor de eerste keer ! Dries, Jeff (U13) en Jorre van de Vorstse U15, kwamen ons vervoegen, zodat we met 14 waren.

  Het was vrij warm, dus fysiek niet van de poes. We begonnen nochtans schitterend, met al na 7' de 1-0 via Jarne Nevelsteen met een strak schot op doel. Na 21' hingen de bordjes gelijk, wanneer onze keeper Thibeau de bal centraal in Tongerlo-voeten werpt en zij het geschenk in dank aannamen..., 1-1. Geen 3 minuten later krijgt een Tongerlo-speler vrije doorgang, voorbij een drietal man, en de 1-2 staat op het bord. In de 26' pas van Maurizio op links naar Ilian Exelmans, die loopt de flank af richting doel en schiet de 2-2 binnen. Na 2x 20' stond die stand op het bord. Maar er kwamen nog goals... en veel !

  3de minuut in de 2de helft (3de 20') : Maurizio doet actie op rechts, voorzet naar binnen en Jarne N. trapt zijn 2de binnen, 3-2. Diezelfde Maurizio trapt op pas van Seppe de 4-2 binnen centraal naast de uitkomende keeper. Dan verslapt de aandacht wat bij ons, maar zitten we ook met wat gekwetsten : Jarne Nevelsteen (pijn knie), Jarne Heylen (lies) en Maurizio verlieten even het toneel. Even later staat de 4-3 op het bord, vanop links.

  Naast eerstejaars Brent, de rots in de branding achteraan, stond ook nog een miniem (Jeff), waardoor het alsmaar moeilijker werd en het Tongelse nr 9 niet makkelijk af te stoppen was. Even later helpen we Tongerlo nog een beetje met een trulballetje dat plots zomaar in doel verdwijnt en de stand weer in evenwicht stond, 4-4. Weer gelijk dus en de laatste 20' waren dus beslissend.

  Al na 6 minuten scoorde Tongerlo opnieuw en stonden we 4-5 achter. Man, man, miserie, miserie.... Twee minuten later een actie via Jarne op links, pas naar Ilian en die scoort in 2 tijden de 5-5. Even later en pas van Jarne H. op Jarne N. En Nevelsteen scoort met een hattrick de 6-5. 16' van de laatste 20', voorzet Ilian vanop rechts en Jarne pegelt de 7-5 binnen. Vlak voor tijd milderde Tongerlo nog tot 7-6, meteen de einduitslag.

  (Doelpunten : Jarne Nevelsteen, 4       Ilian Exelmans, 2      Maurizio Covaci, 1)

  Voor een vast systeem en vaste posities (voor zover die al helemaal vast zijn) is het nog wachten, al draag ik de moderne 4-3-3 hoog in het vaandel.

  Ondertussen zaten we wel al met een aantal gekwetsten. Michiel (keeper), met een verrekking viel uit, Jarne Heylen met liespijn. Michiel nu niet, maar moet binnenkort geopereerd worden. Jarne Nevelsteen had nog wat kniepijn..., dus kwamen we toch wat gehavend terug huiswaarts.

  Wat hebben we vandaag geleerd ? Het is nog te vroeg om conclusies te trekken, maar er waren zowel minpunten als pluspunten en nu is het zaak om ons op te werken, zowel conditioneel als qua voetbalspel.

  Dinsdag training van (let op !!) : 17.30u tot 18.45u !! (VV Laakdal speelt om 19u een thuiswedstrijd tegen de beloften van Thes). Vervolgens de donderdag terug normaal van 18.15u tot 19.30u.

  Drinken meebrengen en minimum 2u voor de training proberen te eten.

  De eerstvolgende vriendenmatch is normaal pas op 23 augustus op het tornooi van Oevel. Misschien zoek ik eerder nog een extra match.

  De rest van het hele programma volgt nog.

  Zijn nog niet actief : Arthur, Winter en Lars, maar om te starten in deze vakantieperiode was dit zeker al niet slecht !

  Greetz,
  Marnix.

  04-08-2014 om 18:49 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-08-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1ste vriendenmatch : Tongerlo-VV Laakdal op tornooi Achter Olen
  De "trainingskop" is er af ! 9 enthousiaste U15-spelers konden de eerste kennismakingstraining paraat zijn. Seppe G, Jarne N, Jarne H, Yarni VL, Ilian E, Brent C, Michiel P, Michiel G en Thibeau L waren de aanwezigen. Jonas, Arthur, Lars (Netezonen) en Winter waren nog in verlof, van Maurizio en Lorenzo heb ik niets gehoord.

  De pees werd er nog niet opgelegd, maar sommigen puften toch al wat....

  Zelf thuis bezig zijn (lopen, oefeningen), is de boodschap !!

  Let ook wat op jullie voeding en drink voldoende. (Meebrengen volgende training, of water van hier).

  Zij kunnen zaterdag ook allemaal spelen. Jonas (Netezonen), kon ook op zaterdag, zodat we normaal al 10 spelers hebben.

  Voor de 11de en evt. reserven, heb ik spelers van de U15 van Vorst gevraagd. Jorre, Jeff en Dries komen ons vervoegen.

  Alleszins voor morgen : 11.15u Vinea Veerle samenkomst of 11.45u in Olen voor zij die rechtstreeks komen. De match is om 12.30u en duurt 4x 20'.

  Zorg voor de zekerheid wel dat jullie lange kousen meebrengen, want zijn nog in bestelling en misschien nog onvoldoende...

  Alle verdere info zal er nog aankomen en normaal is de volgende training op dinsdag om 18.15u (tot 19.30u) en donderdag.

  De eerste keeperstraining begint ook op dinsdag om 18u.

  Voor Michiel Govaerts is er minder goed nieuws, want hij moet onder het mes op 19/8 en in november, met een enkelbeenletsel.

  Op hem zullen we dan wellicht niet veel beroep kunnen doen, dit seizoen.

  Tot de volgende !

  De Trainer,

  Marnix.

  01-08-2014 om 00:00 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-07-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw seizoen 2014-2015
  Het nieuwe seizoen 2014-2015 is van start gegaan. 

  Onze eerste training/kennismaking gaat deze week door op woensdag 30 juli 2014 om 18.00u. (tot 19.30u)

  Vanaf volgende week is dat telkens op dinsdag en donderdag van 18.15u tot 19.30u. (Afhankelijk van weer/vriendenmatchen enz. kan dit nog veranderen)

  Nu zaterdag 2 augustus om 12.30u hebben we op het tornooi van Achter Olen reeds een eerste match van 4x 20'.

  Vanaf dit seizoen is dat ook steeds 4 keer 20 minuten spelen.

  Alle verdere info volgt nog !!

  Tot morgen !

  Zij die niet kunnen aanwezig zijn : graag een seintje via mail : maxtouch@telenet.be of via GSM (bel of sms) op 0495 58 06 24.

  Grtz,
  Marnix.

  28-07-2014 om 00:00 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-05-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The End !

  20 !!!

  Hallo iedereen,

  Fini, schluss, het seizoen 2012-2013 zit er definitief op ! Een seizoen om nooit meer te vergeten door de moeilijke omstandigheden, maar ook niet omwille van de prachtprestatie op sportief gebied van iedereen ! Op het tornooi in St. Vorst, behaalden onze jongens de 20ste opeenvolgende match zonder verlies op het terrein. Een recordcijfer dat kan tellen en dat met niet eens een volwaardige U13 ploeg, maar aangevuld met onze U11-jongens, die ons voortreffelijk hebben geholpen. In sommige (niet-competitieve) matchen kregen we in geval van nood de aanvulling met 1 of 2 eerstejaars U15, maar dat enkel uit noodzaak en om een FF te voorkomen bij de club waar we naartoe moesten.

  Het nummer 20 kwam er in deze laatste match tegen Exc. Vorst, die we - om in schoonheid te eindigen - wonnen met 7-0.

  De eerste helft was amper van start of Ilian gaat door op rechts, zet voor doel en Seebe tikt heel mooi en rustig binnen in de hoek. 1-0 en de match moest nog beginnen. 7' : Corner Ilian en Tuur tikt de 2-0 binnen. Twee minuten later komt de bal na wat rondtikken, terug tot bij Tuur en die maakt er 3-0 van. Veerle bleef steeds op de Vorstse helft en combineerde aardig. In de 19de minuut komt de bal bij Marin aan, en die schiet van op zo'n 20m de 4-0 laag binnen.

  Na de rust was Vorst iets beter en de fluwelen combinaties bij Veerle bleven nu wat uit. Toch kwamen we nooit in de problemen. Na 11 minuten spelen in de tweede helft, ging Arthur solo op wandel net voor de 16m, dribbelde 3 man uit, en besloot mooi in doel. 5-0.

  In de 20ste minuut een copy van de 2de goal. Corner Ilian, en Tuur tikt de 6-0 binnen met een hattrick. Omdat Tuur topscorer werd van ons team (en dat als middenvelder/verdediger), mocht hij de laatste 7 minuten nog even in de spits. Hij stond er geen 10" of hij krijgt een voorzet van Marin, en kopt de 7-0 eindstand tegen de netten ! Schitterend en meteen een afscheid om U tegen de zeggen, want hij speelt volgend seizoen in KVC Westerlo.

  Jeff van de U11 die ons kwam helpen wordt volgend jaar U13, Seebe bleef normaal U13, maar gaat stoppen en zich volledig richten op atletiek, Winter wordt ook U13. De rest van onze gasten wordt U15 volgend jaar.

  Ik neem als trainer ook in schoonheid afscheid met een klinkende overwinning, een ongeslagen reeks van 20 matchen op rij en een podiumplek met een gedeelde U13/U11 ploeg.

  De cirkel is rond. Ik coachte 2 seizoenen Duiveltjes, 2 seizoenen U11 en 2 seizoenen U13. Ik hoop dat onze jongens de positieve ingesteldheid en de vurigheid die ik er in bracht behouden en dat ze zich verder kunnen ontwikkelen. Ze hebben zich goed ontwikkeld en er zit potentieel in. Ik blijf supporter nr. 1.

  Op sportief gebied blijf ik bij KVC Veerle en werk ik ook mee aan de Laakdalse Jeugdsamenwerking. Ik ga volgend seizoen ook nog "techniektraining" geven aan de spelers die dat willen, blijf lesgeven aan de voetbalschool en leer zo overal de situaties kennen (Lanaken, Diest, Berchem, Bierbeek, Zaventem...), van hoe het er elders in het voetbal aan toe gaat. Daarnaast heb ik 2 diploma's bij, nl. die van "Mental Coach" en van "Talentscout". Er zijn dus nog andere pistes naast het trainersvak, al kan ik daar niet zoveel adrenaline instoppen....

  Met mijn gehavende knie gaat het de goede kant uit, maar ik ben er nog niet vanaf !! Het duurt me allemaal veel te lang ! De pijnen zijn nog niet weg en mijn been heeft nog geen kracht. Maar het zicht uit de tunnel komt wel dichterbij.

  De Reserven B hebben me gevraagd om ook volgend jaar mee te doen... Ik zal mij regelmatig bij de groep voegen, maar enkel nog spelen in noodgevallen. Ik heb ondertussen al genoeg miserie gehad met kwetsuren, al waren die niet voetbalgerelateerd, maar je zit er toch maar mee.... Soit, we zien wel.

  Als er zich nog andere opportuniteiten voordoen, dan hoor je het nog wel. Ondertussen geniet ik van de rust (even weg van alle gepuzzel, miserie, stress enz), maar stilzitten is niet aan mij besteed. De meetings van de Laakdalse Samenwerking blijven doorgaan en wellicht half juni worden de resultaten aan het grote publiek voorgelegd.

  Ik zeg aan iedereen tot ziens en we'll meet again. Onze "uitwijkelingen" zal ik blijven volgen, alsook uiteraard de nieuwe U15-ploeg van volgend seizoen.

  Ik wens iedereen succes en tot de volgende !

  Met sportieve groet,
  Marnix.

  Bijlagen:
  mei 2013 012.jpg (3.6 MB)   

  27-05-2013 om 00:00 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-05-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooien
  Voila, hier zijn we weer. Het seizoen zit er zo goed als op ! Enkel op zaterdag 25 mei spelen we nog een laatste keer samen op het tornooi van St. Vorst. Dit om 17u tegen Exc. Vorst. Dan mogen we uitrusten tot begin augustus, wanneer het nieuwe seizoen 2013-2014 zich aandient.

  Donderdag speelden we op ons eigen tornooi tegen VC Herentals, een ploeg die dit seizoen nog niet verloor en kampioen speelde in hun reeks. Wij puzzelden weer een onuitgegeven team in elkaar en de U11-spelers van dienst waren Kenzo, Robbe, Jonatan en Cis.

  Na 6' ging de grote en struise zwarte nr 11van Herentals langs rechts voorbij Robbe op doel af en het stond al 0-1. Voor de rest hielden beide teams mekaar goed in evenwicht. De tweede helft was 3' bezig, toen er een Herentals-bal richting doel ging en Yarni op de lijn nog keert... maar de bal volgens de ref over de lijn was. 0-2, dus, al meldden verschillende spelers me achteraf, dat de bal niet over was !! Soit, het zij zo. Veerle begon nu meer te drukken en Herentals kende een dipje. In de 21ste minuut een solo van Aaleks, die legt breed op Robbe en die knalt de bal in één tijd in de kruising ! 1-2. Een minuut later komt de bal bij Ilian, die vanop rechts richting doel gaat, en trapt. De keeper kan de bal niet vasthouden, de bal hangt boven de doellijn en Seebe, die gevolgd was, kon een tikje geven tegen de bal, zodat die helemaal over de lijn ging en het stond 2-2 en dit binnen de minuut ! Sterk !
  Een mooie uitslag tegen dit sterke team leek in de maak, toen Aaleks een minuut voor tijd nog een solo uit de benen schudde. Hij dribbelde in zijn ééntje 5 (!) man, kwam alleen voor doel, maar trapte dan nipt naast. De 3-2 overwinning had hij aan de voet, maar zo bleef het bij een mooie 2-2.

  De dag werd afgesloten met een barbecue, live-optreden en party tot in de vroege uurtjes.

  Zaterdag moesten we dan een tornooi spelen in Tongerlo. Vooraf had ik gezegd dat dit niet ging, wegens geen volk en vrijdag had ik dan ook maar 5 miniemen. De U11 en U15 werden dan gepolst om te zien of we er geraakten of niet. Pas de zaterdag om 12u 's middags, kwam ik na weer veel gepuzzel aan juist 11 man.

  De eerste match was over 2x15 minuten tegen Rauw. Na 15' was het nog steeds 0-0, maar Veerle was de betere ploeg en was constant in de aanval. Het tweede kwartier werd dit beloond, met al na 2' voorzet Raul op Arthur, die de 1-0 binnentrapt. 4' : Corner Ilian en Tuur tikt de 2-0 binnen. 10' : een copy van voorgaande, corner Ilian en Tuur kopt de 3-0 binnen. 13':  voorzet Marin op Raul en het stond 4-0. 15' : Solo Raul en 5-0 eindstand.

  De finale tussen de winnaars van onze match en de winnaar van de match Oevel-Berg en Dal, werd Veerle-Berg en Dal.

  Na 5' een voorzet van Marin om Raul aan de tweede paal en die kopt de 1-0 binnen. 11' : solo Raul en 2-0. 13'  : voorzet Marin en Arthur tikt de 3-0 binnen.

  De tweede helft was maar net op gang en Ilian geeft een lange dieptepas op Yarni, die passt op Marin en die soleert naar de 4-0. 4' tikt Raul de 5-0 binnen. De ploeg wordt dan wat herschikt en onze verdedigers mochten vooraan posteren en de aanvallers achteraan, zo kon Jasper de 6-0 eindscore op het bord zetten.

  Mooie prestatie van ons -weeral- geïmproviseerd team ! 11 doelpunten gescoord in 60' en geen enkel tegendoelpunt !

  Woensdag heb ik de laatste "mental coaching" cursus in Westerlo, donderdag is er de jaarlijkse algemene vergadering van de sportraad in de sporthal van Veerle, vrijdag moet ik nog naar een "private" vat in onze kantine en zaterdag begeleid ik de junioren op het beloftentornooi in Tongerlo.

  Daarna sluiten we dus het seizoen volledig af op zaterdag 25 mei in St. Vorst.

  Dan mogen we dus allen uitrusten, na een lang, moeilijk maar schitterend seizoen, waarin we van oktober 2012 tot nu (7 maanden) een reeks neerzetten van 19 (!!) matchen na elkaar zonder nederlaag !!

  Super gasten !!

  Tot de volgende !

  Greetz,
  The Maxtouch.

  12-05-2013 om 14:35 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-05-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooien
  Hoi,

  Hier zijn we weer. Zaterdag tornooi in Netezonen gespeeld met 8 tegen 8 en dit 2x15'. De eerste match was tegen reekskampioen Herselt. Veerle was de betere ploeg en kreeg de meeste kansen. Ze benutten was andere koek. Toch kwamen onze mannen in het eerste kwartier op voorsprong als Ilian de bal op het hoofd van Marin schildert en die kopt de 1-0 hard binnen. Ook in het tweede kwartier waren er bij Veerle doelkansen genoeg, maar het was Herselt dat een foutje in de defensie afstrafte en de 1-1 eindstand op het bord zette.

  Normaal moesten we dan nog tegen Olmen, maar die hadden hun kat gestuurd.... Meteen voor ons na 30' spelen einde tornooi !

  Nu donderdag 9 mei is er dus ons tornooi van 10u tot 19u. Wij spelen om 17u op het A-terrein tegen VC Herentals. Jarne en Michiel zijn op verlof, dus het wordt weer puzzelen....Na onze match wordt er afgesloten met een matchke (Half terrein), FC Reserven B België - FC Roemenië.

  Dan volgt de barbecue en afsluitende party met live-optreden.

  Zaterdag 11 mei moeten we naar Tongerlo voor 2 matchkes. Eerste match om 15.20u. (Vinea : 14.25u). Laat donderdag allen weten wie kan.

  Zaterdag 18 mei moet ik als "gelegenheidstrainer" met de junioren/reserven mee naar Tongerlo.

  Zaterdag 25 mei zijn we dit seizoen voor de allerlaatste keer samen met het tornooi in St. Vorst.

  Ondertussen is mijn knie nog lang niet genezen en kan ik er amper op gaan. Het duurt me weer veel te lang ! En dat, terwijl ze me eerst maar 1 week gaven.....

  Tot de volgende !

  Greetz,
  The Maxtouch.

  07-05-2013 om 14:49 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-04-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle-Heikant
  Hoi,

  Zondag speelden we onze laatste competitiematch tegen Heikant. We hebben onze ongeslagen reeks kunnen afronden. Net zoals ginds, speelden we 3-3, nadat we 2-0 en 3-1 voorstonden. U11 van dienst waren Stan, Cis en Jeff.

  Na 3 minuten voorzet Ilian en Cis tikt aan de tweede paal binnen, 1-0. 10de minuut : Cis komt in balbezit, loopt volle snelheid richting doel en scoort de 2-0. 17' : Dieptepas van Ilian op Seebe, die sprint richting doel en knalt de (bijna) 3-0 onderkant lat, maar niet binnen ! 24' geraken wij goed weg, als de Heikant-spits alleen voor doel komt, maar Thibeau schitterend met de voet redt. Ruststand : 2-0.

  We wisten dat 2-0 niet voldoende was voor winst en na 3' stond het 2-1. Solo van de snelle nr 11, die sneller is dan Jarne en bingo.
  Seebe kreeg dan de opdracht om de Heikant-spits aan banden te leggen. Na 14 minuten spelen komt Ciske weer in balbezit en trapt hoog de 3-1 binnen. Veerle op rozen. Maar 8' voor het einde keert alles ineens om. Heikant gaat vol voor de aanval en onze jongens krijgen het moeilijk. Veerle komt nu moeilijk onder de druk uit en na een voorzet wordt de 3-2 binnengekopt. twee minuten later staan 2 Heikant-spelers alleen te schilderen voor doel. Pasje van de ene naar de andere vrijstaande en....., jawel...3-3 ! Veerle gaat dan nog voor een slotoffensief en ei zo na komt de winning-goal er, maar helaas net niet. Het bleef bij 3-3, en dus weer niet verloren !!

  Schitterend mannen !

  Jill en Jarne (ex-Veerle) waren toeschouwers. Na de match kregen onze spelers hot-dog en een afscheidsbrief van onze trainer. Bovendien werd het transfernieuws bekendgemaakt. Tuur van Doren gaat naar KVC Westerlo en van de U11 spelen volgend jaar Robbe, Jonatan, Ferre en Cis ook in Westerlo. Nick Fransen daarentegen komt terug van Wolfsdonk.

  Vandaag ging ik naar het hospitaal om mijn gips er af te laten doen...., ik heb nog 14 dagen extra gips gekregen !!! Nog gededecteerd: gescheurde pees in de knie.

  Ons eerste elftal verzekerde zich van het behoud in 3de provinciale, na thuiswinst tegen Bevel. Wij hadden natuurlijk de plein al goed ingespeeld....

  Woensdag 1 mei spelen zij hun laatste competitiematch. Zaterdag spelen we tornooi in Netezonen. Twee matchen 8 tegen 8 op U11-veld. Eerste match is om 13.30u. Het einde is voorzien om 15u. Allen ter plaatse in Eindhout om 13u.

  Zij die deze week graag nog komen trainen, kunnen dat morgen/dinsdag om 18.30u met de U15 en Ludo.

  Ik veronderstel dat zaterdag 4 mei iedereen (behalve de communiekanten Seebe, Thibeau en Winter) kan komen ?

  KVC Westerlo start in de eindronde op 5 mei (15u) thuis tegen STVV of Woluwe en Beerschot krijgt geen licentie, waardoor het sowieso al minstens naar 3de klasse zakt of alsnog in vereffening gaat.

  Na het tornooi van Netezonen is er nog het volgende :

  9 mei : 17u : Veerle - VC Herentals (A-terrein op ons eigen tornooi). Herentals speelde los kampioen in een andere reeks, met   indrukwekkende cijfers..... Na de match is er dus de eindeseizoensbarbecue en daarna optreden van Rock-coverband Recovery. Geen Will Tura of Willy Somers, wél het hardere werk à la Rock Werchter !! De zanger van de band is blijkbaar gekwetst, maar alles zou normaal toch doorgaan....
  Breng jullie barbecuekaarten binnen !! Of stuur het via mail of sms door ! (Kaarten te bezichtigen op www.kvcveerle.be)

  11 mei : tornooi in Tongerlo

  25 mei : tornooi in St. Vorst en volledig einde van het lange en moeilijke seizoen !!


  Allez vooruit, tot de volgende !

  Greetz,
  Marnix.

  23-04-2013 om 00:00 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  20-04-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Booischot-Veerle
  Hallo,

  Omwille van communieverplichtingen bij Booischot, werd de match Booischot-Veerle donderdag gespeeld. Het A-terrein lag er niet goed bij en er stond een felle wind. We waren -na veel gepuzzel- net aan 11 man geraakt. Veerle nam meteen het initiatief en al na 2', voorzet Arthur en Seebe schiet de 1-0 binnen. Na 5' solo van Tuur en 0-2. Op het kwartier een lange bal diep en Seebe lukt de 0-3. 23' Pas van Ilian op Seebe en die maakt met een hattrick de 0-4. 29' een solo van Arthur, in 2x voorbij de keeper en 0-5. Op het halfuur, solo van Ilian op rechts en die zet de 0-6 ruststand op het bord.

  De tweede helft werden onze pionnen wat herschikt. Onze verdedigers mochten offensief spelen en de aanvallers werden wat verdedigender, zodat ook zij eens op andere posities leren voetballen. Het gaat in de eerste plaats om leren voetballen en niet om zoveel mogelijk te scoren....

  4' in de tweede helft : Corner Ilian en Yarni kopt de 0-7 binnen. Een minuut later zet Jarne druk naar voor en maakt zo de 0-8. 7' Ilian solo naar doel, legt breed en Poline hoeft maar in te tikken, 0-9. 27' Lange pas van Ilian op Jeff (onze U11- laatste man, die even aanvaller mocht zijn), en die maakt de 0-10.

  Dezelfde uitslag als thuis en klus geklaard.

  Achteraf horen we dat de bond blijkbaar deze match niet had goedgekeurd, waardoor het in de krant wellicht 0-5 FF voor ons wordt....

  We hebben alleszins de 3 punten en kregen van de thuisploeg nog frietjes aangeboden na de match. Toch ook een pluim voor de jongens van Booischot, dat ze zich -ondanks het zware verlies-, wekelijks blijven inzetten.

  Zaterdag ben ik in Genk gaan "talentscouten" tijdens de match Genk-Club Brugge van de U15 Elite.

  Zondag spelen we dus niet en hebben we een weekendje rust.

  Volgende week - ik laat nog weten wanneer - trainen we nog 1 keer (de laatste training van het seizoen) en zondag spelen we dan de laatste competitiematch thuis tegen Heikant, om 10u. We eindigen sowieso op het podium, met een onverwachte, maar superknappe 3de plaats !!

  Na die laatste match verbroederen we nog een laatste keer in competitie.

  Op 4 mei moeten we één match spelen (8 tegen 8) in Netezonen. Thibeau, Seebe en Winter zijn er wellicht niet bij, want doen dan hun communie. En op 9 mei is er ons eigen tornooi, waar we om 17u spelen tegen VC Herentals (kampioen in andere reeks). Ik reken op een aantal Vorst-spelers en U11, want Jarne en Michiel zijn er al niet bij....

  Tot de volgende !

  Greez,
  Marnix.

  20-04-2013 om 18:56 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-04-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle-Ramsel
  Hallo iedereen,

  Het eitje dat we met Ramsel nog moesten pellen, hebben we serieus gepeld.... In Ramsel in de heenronde zat het ons niet mee. Met onze afwezigen, was het toen zo'n gepuzzel, dat we met veel preminiemen speelden en jongens van Vorst. Ik denk maar met 3 basisspelers van ons...., toch kregen we daar de beste kansen, domineerden we, maar lat, paal, keeper hielden ons toen van een doelpunt. Ramsel daarentegen, kwam goed één keer door en scoorde meteen de einduitslag van 1-0.

  Zondag waren we iets completer en hadden we slechts 2 preminiemen. En na onze indrukwekkende reeks (iets van een 15 tal ongeslagen matchen), ik ben de tel kwijt, ging Ramsel nu met 7-0 voor de bijl.

  Nochtans duurde het even eer we de train goed op de rails kregen. Ramsel bood in het begin goed weerwerk en het leek niet zo simpel te worden. Maar na 13' spelen, corner Ilian, en Tuur kopt aan de tweede paal binnen. Twee minuten later een vrije trap van Arthur, en bingo, 2-0. We waren vertrokken. 17' : Corner Ilian, en weer Tuur die aan de tweede paal de 3-0 mag binnentikken. In de 22' krijgt onze preminiemenspits de bal op rechts van Ilian, en die werkt mooi af, 4-0 en ruststand.

  De tweede helft was amper op gang, of onze andere preminiem wou ook tonen dat hij het kon. Een mooie solo vanop links en nice afgerond op doel, 5-0. Westerlo zal blij zijn, want daar speelt hij volgend jaar. 6', voorzet Aaleks, Ilian zet goed door op de keeper en de 6-0 is een feit. Drie minuten voor tijd een U11-onderonsje en de eindstand van 7-0 stond op het bord.

  Mooie prestatie mannen ! Nog 2 matchen en we kunnen terugkijken op een - sportief - knalseizoen dat voor mij - gezien de omstandigheden - een titel is !

  Donderdag 18u, spelen we in Booischot de voorlaatste match van het seizoen. Zondag niet dus, want zij zaten met communicantenverplichtingen. Waar hebben we dat nog gehoord....

  Dan trainen we normaal nog één keer (ik laat nog weten wanneer) en sluiten we op 28/4 het seizoen thuis af tegen Heikant. De échte party-afsluit is dan op ons tornooi van 9 mei. Maar we moeten op 4 mei nog naar Netezonen voor tornooi en op 28 mei naar St. Vorst. Het puzzelen zal dan weer kunnen beginnen, denk....

  Gisteren heb ik les gegeven aan de cursisten Getuigschrift B in Diest en vandaag doe ik dat in Berchem, waardoor ik dus niet kan trainen.
  En woensdag moet ons eerste elftal in Herentals aan de slag voor hun belangrijkste match van het seizoen, voor het behoud. Zelf heb ik dan ook nog "mental coaching" verplichtingen in Westerlo.... Alles weer goed op een hoop....

  Voila, jullie weten het weeral !

  Greetz,
  Tot de volgende !
  Marnix.

  16-04-2013 om 08:38 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-04-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle-Oevel
  Hallo,

  Hier zijn we alweer snel terug.
  Oevel geeft forfait voor match woensdag 10 april.
  Het wordt dus training van 18u-19.30u.

  Tot de volgende !

  Greetz,
  Marnix.

  09-04-2013 om 18:50 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herselt-Veerle
  Hallo,

  De topper die een topper moest worden, werd een maat voor niets. Onze eerste forfait van het seizoen is een feit ! Dat is al een mirakel op zich, gezien onze toestand. Maar het paasverlof was er teveel aan. Skieërs, zieken, gekwetsten, noem maar op. We konden slecht gaan afreizen met 8 of in het beste geval 9 man... Ik heb mijn ganse zaterdag hier weer voor opgeofferd ! Ben in het gepuzzel altijd geslaagd, maar trop is teveel ! Als ik er links al weer ééntje bijvond, dan viel er rechts weer ééntje af... Ilian moest zaterdag nog met St. Vorst meedoen en Yarni, Tuur en Ilian speelden zondag nog met de U15 mee, want die hadden ook maar 10 man....

  Man, man, ik zal blij zijn dat het seizoen gedaan is..., met dat gepuzzel. Normaal was dat begin maart al zo, maar het weer beslistte er anders over. Nog 4 matchen te gaan : nu morgen (woensdag) om 18.30u : Veerle-Oevel, tenminste als ik volk heb, want de U11 moeten zelf ook sjotten...., zondag is het Veerle-Ramsel. Booischot heeft gevraagd om de match van 21/4 volgende week ergens in de week te spelen, maar ik heb nog geen antwoord terug of dat nu doorgaat of niet. En de laatste is dan op 28/4 thuis tegen Heikant. Nog 3 thuismatchen dus en 1 uit.

  Ondanks onze forfait, staan we nog altijd stevig 3de ! En dat met nog 2 matchen minder als de 4de Immer Voort. De match thuis van tegen Heist, wordt niet meer gespeeld. Jammer, maar helaas.

  Na onze laatste match van het seizoen, op 28/4, laten we de teugels nog eens los in de kantine ! En op 9 mei gaan we dan helemaal uit onze bol met ons jeugdtornooi (match spelen om 17u) en daarna de "Eindeseizoensbarbecue", een gezellig samenzijn met alle jeugdteams, reserven en 1ste elftal. De ganse club dus. En hopelijk kunnen we dan het behoud van ons 1ste elftal ook vieren. Wij mogen er alvast ons sportief -super seizoen- in moeilijke omstandigheden- vieren !!! Er wordt door mezelf dan ook een woordje geplaceerd (niet te lang), over het voorbije seizoen. En de dag wordt dan nog afgesloten met een "surprise act".

  Kaarten voor deze aantrekkelijke barbecue-party avond komen er aan.

  Door de match van morgen, woensdag, vandaag geen training en donderdag ook niet.

  Tot de volgende !
  Greetz,
  Marnix.

  09-04-2013 om 11:01 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-04-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi Exc. Vorst

  Hallo,

  We moesten op paasmaandag een tornooi gaan sjotten in Exc. Vorst, tegen de U13 van Mol. We hadden normaal 5 man...., Ilian, Yarni, Seebe, Thibeau en Arthur. Seebe was nog in winteruurtoestand en kwam niet opdagen..., dus nog 4. Gelukkig kwamen Brent, Anton en Marin ons vervoegen, evenals Jeff, Thibo, Ferre en Stan (U11), zodat we juist met 11 konden spelen.

  Veerle was de betere ploeg en kampeerde constant op de Mol-helft. We drukten wel, maar echt tot goede kansen kwamen we wel niet. Dan komt na 12' Mol een eerste keer door, wat "slaapgedrag" achteraan en de 0-1 stond plots - tegen de gang van het spel in - op het bord, na een hoog schot op doel, waar Thibeau onmogelijk aankon. Veerle ging dan op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er na 20 minuten via een solo van Anton.

  Net voor het halfuur gaat Ilian op rechts door, legt breed op Marin en die schuift de 2-1 binnen.

  De tweede helft komt Veerle terug goed voor de dag, met na 8 minuten een solorun van Ilian op links, hij trapt op doel, iedereen ziet de bal er al in, maar hij strandt op de paal. In de 13de minuut is Marin er dan, die de 3-1, na een solo binnentrapt. 21ste minuut : Ilian ontfutselt aan de middenlijn de bal in een duel, gaat solo richting doel en lepelt het leder hoog over de keeper in doel, 4-1. Daarna sputtert het wat bij Veerle en begint Mol aan een slotoffensief, dat hen nog op 4-2 brengt.

  Al bij al toch weer een mooie prestatie met onze nieuwe noodploeg....

  Ilian, Yarni en Arthur moesten namiddag de U15 nog gaan depanneren op een tornooi in Balen.

  Aangezien we 5 verlofgangers hebben, 1 keeper die dinsdag keeperstraining heeft, schieten er in het beste geval nog 4 spelers over, maar ook Seebe was (met atletiekverplichtingen) onzeker, waardoor er nog 3 zijn. Zij die graag trainen, kunnen dat op woensdag 3 april om 18.30u met de U15.

  Volgende opdracht : Herselt-Veerle (uitgestelde competitiematch), om 9u of 10u, daar moet ik nog bevestiging van krijgen.

  Tot de volgende.

  greetz,
  Marnix.

  03-04-2013 om 14:11 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-03-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paasvakantie
  Hallo iedereen,

  Het paasverlof is begonnen ! Het voetbalseizoen was normaal ook al ten einde, maar het weer heeft er anders over beslist. Dat maakt wel dat we nog veel matchen moeten spelen op korte tijd.

  Maandag zag ik (voor cursus "talentscouting"), de match U19 België-Servië. Die mannen doen dat niet slecht en De Sart (nr 6) is een goede kapitein. Kabasele (spits), viel me tegen. Trossard (door Genk uitgeleend aan Lommel) is technisch één van de betere. Het werd 0-0.

  Dinsdag hebben we getraind in barre koude, brrrrr ! We waren met 8 (Jarne, Yarni, Michiel, Ilian, Tuur, Arthur, Seebe en Thibeau keeperstraining). Seppe nog gekwetst (denk ik) en van Winter weet ik het niet...

  We trainen deze week niet meer.

  Zaterdag vertrekken Tuur, Jarne, Michiel en normaal Seppe op skiverlof.

  Op paasmaandag 1 april moeten we een tornooi (1 match tegen Mol) gaan spelen om 9u 's morgens in Exc. Vorst. Er schieten niet veel spelers over dan.... Enkel Thibeau, Ilian, Arthur, Yarni en Seebe. Deze 5 worden aangevuld met 3 preminiemen en 4 kadetten (Brent, Anton, Marijn en..... Morinjo), zodat we toch geen FF moeten geven.

  We spreken om 8.15u af aan de Vinea.

  Diezelfde week is er dus normaal geen training, wegens "geen volk".... Zij die zich toch graag moe maken, kunnen misschien met de U15 meetrainen, maar moet ik nog vragen, want weet nog niet wanneer zij trainen.

  Zondag 7 april moeten we naar Herselt gaan voetballen. Onze ski-mannen zijn dan terug. Normaal is dat om 9u, maar ik heb de vraag gehad om om 10u te voetballen...en ik heb niet nee gezegd....(Ik laat het nog weten)

  De week erna trainen we in principe ook niet, want woensdag 10 april match om 18.30u thuis tegen Oevel.

  De week na de paasvakantie ga ik nog bekijken wanneer we trainen, want maandag 15 (Diest) en dinsdag 16 april (Berchem), moet ik lesgeven aan de Voetbal Trainersschool. Woensdag 17 april heb ik Trainerscursus "Mental Coaching" en voetbalt het eerste elftal een inhaalmatch...., dus het wordt puzzelen maar wellicht kunnen ze dan met de U15 meetrainen.

  Dat is het zo wat voorlopig. We staan met ons team veilig en vast op een mooie 3de plaats (34 punten), met 5 punten voorsprong op de 4de en met nog 2 matchen minder gespeeld dan de 4de ! Je kan het klassement en al onze matchen nakijken op de hoofdsite van Veerle. (ploegen, U13).

  Ondertussen zitten we met de Laakdalse clubs (St. Vorst, Veerle en Netezonen), regelmatig samen ivm de samenwerking naar de volgende seizoenen toe. De samensmelting gaat door al zal dit wellicht nog niet voor volgend seizoen zijn, maar wel daarna. Bedoeling is om het niveau te verhogen voor onze spelers en ervoor te zorgen dat we in alle categorieën op aantal zitten en een probleemloos seizoen doormaken en niet zoals....., je weet wel..... Exc. Vorst ging zich normaal ook engageren, maar dat is nog afwachten.

  Op donderdag 9 mei (OH Hemelvaart), hebben we ons jaarlijks jeugdtornooi in Veerle. Dit is meteen ook de seizoensafsluit met barbecue en party na het tornooi zelf. Jullie krijgen binnenkort de info hierover.

  Hopelijk doet de lente nu nog zijn intrede, want het zag vanochtend weer wit van de late sneeuw.... We zijn 29 maart !!
  Let er ook op dat het uur verandert ! In de nacht van zaterdag 30 op zondag 31 maart zetten we de klok 1 uur verder en hebben we dus 1u minder rust.

  Aan de skieërs : veel succes en een behouden fitte terugkomst!
  Aan de thuisblijvers : wees ook wat actief (ipv I pad, PC, games...). Alternatieven : bomen klimmen, kampen bouwen, lopen, fietsen, zwemmen, sjotten, dingen genoeg dus....

  Voor allen : dit is de leeftijd waarop we het actiefst moeten zijn, of het komt niet meer goed !!! De ontwikkelingsfase van het lichaam, het soepel houden, het getraind zijn, moet zo goed mogelijk zijn voor de groeispurt !! Die ligt gemiddeld op 13 jaar en 6 maanden. Daarna is het hopeloos te laat, dus....sporten en bewegen zoveel je maar kunt !!!

  So....BE ACTIVE !!!

  Tot de volgende !

  Greetz,
  Marnix.

  29-03-2013 om 12:00 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-03-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zammel-Veerle
  Hoi allemaal,

  Ik zit momenteel met technische computerproblemen, en ik weet voorlopig de oorzaak nog niet.... Vandaar ook dit late verslag.

  Onze gasten hebben nu al een reeks van 11 ongeslagen partijen neergezet ! Zondag moest Zammel eraan geloven. Dat het weer niet simpel ging zijn, wisten we vooraf. Na veel gepuzzel kwamen we aan 8 miniemen en 3 preminiemen, juist 11 spelers dus. Seppe is nog gekwetst en Thibeau moest in de mis gaan zingen ivm communie. Gelegenheidskeepers waren Jarne (1ste helft) en Winter (2de helft).
  De eerste helft speelde Veerle constant op de Zammel-helft, maar echt doelrijpe kansen kwamen er niet. Zammel prikte op de tegnenaanval wel af en toe tegen, en dan moest onze U11-verdediger alle hens aan dek zetten om de Zammel-aanvaller te kunnen volgen.... Naarmate de match vorderde werd Veerle steeds gevaarlijker, maar scoren lukte altijd net niet. Bij de rust stond het dan ook nog 0-0.

  Ik had mijn manschappen tijdens de rust gezegd dat dat doelpunt wel zou vallen. We waren geen 2 minuten bezig en daar was dan de openingstreffer. Voorzet Tuur op Ciske (U11), en die maakt de 0-1. Veerle bleef camperen op de Zammel-helft en op het kwartier leverde dit een hoekschop op. Ilian schildert de bal op Tuurs hoofd en die kopt zo de 0-2 binnen. Geen 2 minuten later opnieuw corner Ilian, tot bij Ciske, die net niet kan trappen. De bal valt dan voor de voeten van Seebe en die maakt er 0-3 van.  De match leek zo te gaan eindigen, maar dan gebeurt er nog iets knullig. Balverlies van Veerle, Zammel gaat op links met de bal aan de haal, en de scheids fluit voor off-side. De man had zicht vergist (want was geen), want dacht even dat Veerle naar die kant speelde...(en dan was het wel). Onze spelers stopten omdat er gefloten was. Dan zegt die plots om toch door te spelen, waarbij de Zammel-speler vrijgeleide kreeg naar doel...., zo eindigde de partij nog op 1-3. Soit, de overwinning is binnen en dat is het belangrijkste. Voor de rest floot de scheids onberispelijk !

  Proficiat weer voor al onze spelers en uiteraard ook voor de opgekomen U11-kes, die altijd hun plan goed trekken.

  De volgende weken worden weer weken van miserie (maar ik ben dit seizoen niets anders gewend), want in het paasverlof hebben we 2 zondagmatchen en een midweekmatch op woensdagavond. 5 man gaat de eerste week skieën.... Normaal zijn die gasten terug op 6 april en spelen we op 7 april in en tegen leider Herselt. Op woensdag 10 april spelen we thuis tegen Oevel en dan de zondag thuis tegen Ramsel.

  Nu zondag spelen we thuis om 10u tegen Heist (dat vorige week Oevel nog klopte met 4-1...). Deze week trainen we niet owv de vele examens.

  Ons eerste ploeg doet het momenteel ook schitterend. Ze wonnen tegen de 2de in de stand, nadat het de 2 vorige weken ook al de leider en de 3de in de stand klopte. Niet te doen ! 9 op 9 dus.

  Maandag zat ik weer in een trainerscursus "Talentscouting" in Geel-Meerhout. Met 40 man ! Achter mij zat een speler van Roda JC, en der waren nog een koppel Hollanders... De les werd gegeven door een ex-speler van Veerle ! (David Sannen) Volgende maandag moeten we naar de match België - Servië van de nationale U19.

  En woensdag is het normaal cursus "Mental Coaching" in Westerlo, maar Westel moet dan ook thuis tegen Dessel spelen....

  Allez, ik hoop dat mijn computerprobleem opgelost geraakt....

  Tot de volgende !

  Greetz,
  Marnix.

  19-03-2013 om 09:53 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-03-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zammel-Veerle
  Hallo,

  Woensdag hebben we getraind met onze U13 in de sporthal. Op Michiel na was iedereen er. 't Was niet echt trainingsweer voor buiten. Met een kern van 16 spelers had het misschien nog gekund, maar met onze smalle kern moeten we opletten dat we onze gasten in optimale omstandigheden laten trainen, zodat er weer geen afvallen....

  Zondag nemen we het op tegen groen-wit in Zammel. En dat om 9.30u. We komen samen aan de Vinea om 8.30u. Wie er van de U11 meedoet, weet ik nu nog niet, maar we zien wel. Als iedereen er is, komen we normaal aan 9. Met Cis als vaste U11 erbij aan 10. Nog 2 U11-kes dus. Als Jonatan en Aaleks meedoen ist al ok, maar dat weet ik nog niet.

  Vanavond ga ik Westerlo nog mee naar 1ste klasse schreeuwen, thuis tegen Eupen om 20.30u. Nog een beetje kou lijden, want tis deze dagen niet simpel. Morgen met de Reserven B tegen de leiders van Hezewijk ook nog eens kou lijden en dan zondag nog eens thuis met de eerste ploeg tegen Broechem, al kan ik me dan misschien verwarmen aan het spel.... Het is maar tegen den 2de...

  Volgende week gaan we naar 6, 7, 8 à 9 graden, da begint al wa te gaan, maar écht lente is dat nog niet hé ! Iedereen smacht er nochtans naar.
  Die zon mag nu wel stillaan gaan komen hé !

  Maandag start ik met de cursus "Talentscouting" en woensdag zit ik op de schoolbanken voor de cursus "Mental Coaching". Serieuze "schoolweek" dus...., en om in de "schoolsfeer" te blijven zijn er de paasexamens voor onze spelers die er aankomen en ook daar moet ik mij voor inzetten....

  Aan iedereen een goed weekend en tot de volgende !

  Greetz,
  Marnix.

  15-03-2013 om 10:19 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-03-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Netezonen - Veerle
  We gingen op bezoek bij onze buren, die we thuis nog hadden verslagen met 9-0.

  Van de U11 waren Jonatan, Cis en Thibo er om ons uit de nood te helpen, we hadden zowaar 2 reserven, want Aaleks kon eerst niet met kwetsuren, maar kon toch voetballen.

  Veerle ging het best van start en kampeerde constant op de Netezonen-helft. Na 12' was het dan bingo. Solo van Jarne en die trapt hoog in doel. 0-1. Drie minuten later passt Aaleks op Cis, die kapt een verdediger uit en scoort de 0-2. Dit was ook de ruststand.

  De tweede helft was amper op gang of Cis legt breed op Aaleks en die maakt de 0-3. 12' Corner Ilian, wat geharrewar voor doel en Arthur trapt uiteindelijk hoog binnen en 0-4. Twee minuten later wordt het 0-5 via Seebe. En na 18' voetballen trapt kapitein Tuur de 0-6 binnen. Al 6 verschillende doelpuntenmakers ! Even later mist Ilian de 0-7 als hij alleen voor doel wordt gezet, maar Aaleks maakt er even later dan toch 0-7 van. Meteen de eindstand en weer een knaloverwinning !

  We staan nog steeds alleen derde en zijn nu al 10 matchen op rij ongeslagen !

  Proficiat !

  Onze U13 wonnen, ook de U15, ook Westerlo en ook de eerste ploeg van Veerle tegen kopploeg AC Olen !

  Volgende week spelen we in Zammel om 9.30u.

  Grtz,
  Marnix.

  11-03-2013 om 19:40 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-03-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitgestelde matchen !
  Hallo,

  Vandaag met 7 man getraind. Seebe en Thibeau nog in de sneeuw en Seppe in de gips. Vooral technische training gedaan vandaag met ook oefeningen op ruim/breed spelen. Het was de eerste keer zonder dikke jas, handschoenen en muts....., zalig !

  Ondertussen heb ik nota genomen van het feit dat er 5 spelers (bijna iedereen dus), op skiverlof gaan in de paasvakantie. Nu heb ik op de bondssite net gezien dat wij in de vakantie nog twee inhaalmatchen moeten spelen !! Op zondag 7 april, om 9u in Herselt en op woensdag 10 april thuis tegen Oevel om 18.30u ! Bovendien worden ALLE matchen nog gespeeld ! En eindigen we het seizoen thuis op 28 april tegen Heikant.

  De ganse "nieuwe" kalender van deze matchen staat op de website van Veerle, onder onze ploeg. Bij de kalender naar beneden scrollen en daar staat alles, ook de rangschikking. We staan alleen 3de (met 4 matchen minder gespeeld dan de eerste en twee minder dan de ploeg onder ons, Oevel).

  Opgelet ! Donderdag  start training om 17.30u !! (Einde : 18.45u).

  Vanaf morgen (woensdag), start ik weer een bijkomende specialisatie voetbalcursus "Mental Coach" in KVC Westerlo. Daarnaast vanaf 18 maart ook nog de specialisatie "Talentscout". Dan zal al mijn geld wel op zijn zeker.... Want deze cursussen zijn niet goedkoop !

  Vrijdag zitten we nog eens samen met St. Vorst en Netezonen ivm samenwerking naar volgend seizoen toe.

  Zaterdag is er om 12.30u al de Reserven B-match in Hallaar, daarna soundcheck voor optreden in Ramsel. En 's avonds het optreden zelf.

  Zondag 10.30u : Netezonen-Veerle.

  Tot de volgende !

  Greetz,
  Marnix.

  05-03-2013 om 23:06 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-03-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle-Beerzel
  Hier zijn we weer ! Voor de 8ste keer op rij ongeslagen ! Onze U13 deden het weer. 4-0 werd het tegen Beerzel al speelden ook zij met verschillende preminiemen, we zijn dus niet alleen. Het was weer puzzelen om aan een ploeg te geraken, maar dat zijn we al gewoon. Van de U11 deden Jonatan en Robbe mee en de keeper van dienst was nu Vincent.
  Veerle trok meteen ten aanval en na 5 minuten pas van Aaleks op Jarne en die maakt meteen de 1-0. 5 minuten later een solo van Jonatan op links en die werkt mooi af, 2-0. Veerle was constant in de aanval, maar scoren lukte dan even niet meer. In de 24ste minuut trapt Arthur met een streep hoog in doel de 3-0 binnen. En net voor rusten vlamt Ilian de 4-0 hoog binnen. Veerle op rozen dus.

  De tweede helft liep het bij Veerle heel wat stroever en werd er te nonchalant gevoetbald. De concentratie verslapte en het tempo was laag. Van mooi voetbal was niet veel sprake meer. Scoren lukte na verschillende kansen niet meer en op de tegenaanval was Beerzel een aantal keren gevaarlijk, maar Vincent was niet in slaap gedommeld en redde een paar keer knap. Zo bleef het bij de 4-0, waarbij we best de tweede helft even vergeten.....

  Toch proficiat met deze overwinning !

  Een pluim ook voor de scheids ! Die mag van mij alle weken komen fluiten !

  Seebe en Thibeau zijn nog op sneeuwklassen en Seppe ligt in de gips door een turnongeval. Ilian had gelukking geen last meer van de quadriceps.

  Volgende week spelen we in Netezonen om 10.30u. Normaal zouden Seebe en Thibeau de rangen dan terug moeten vervoegen. Aaleks en Jonatan zijn ook alvast terug van de partij.

  Vrijdag gingen Jarne, Tuur, Arthur, Winter, Michiel en Ilian naar Westerlo en ook zij wonnen met 2-0 tegen Boussu Dour.

  04-03-2013 om 13:52 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  28-02-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle-KFC Diest en miserie !
  Woensdagavond speelden onze U13 vriendschappelijk tegen de provinciale U13 van KFC Diest. Het was weer koud. Het C-terrein was na behandeling (geweld), best bespeelbaar.
  De match begon evenwichtig, maar na 11 minuten wist Veerle als eerste te scoren. Doorsteekpas van Tuur naar Aaleks en die zet de 1-0 met een mooi schot op het bord. Zo bleef het tot de rust.

  De tweede helft kregen we plots het échte provinciale Diest, want ze drukten ons nu een kwartier lang tegen ons doel, met een hoog tempo, waar onze gasten het best moeilijk mee hadden. Ze scoorden in die periode dan ook de 1-1, al viel het doelpunt veel te makkelijk ! Een Diestspeler zet 3 man in de wind, mag voorzetten, dan volgt wat geharrewar voor doel, waarbij de bal niet uit de 16m weggeraakt en plots komt er een schot en binnen.

  Diest bleef nu verder beuken, maar het evenwicht werd gaandeweg terug hersteld. Diest had veel energie verbruikt en het laatste kwartier kwam Veerle terug in de match en kreeg het nog de betere kansen. Ilian schiet van ver op doel, maar vind de paal op zijn weg en wat later komen er nog enkele Veerle-kansen, maar net naast of op de keeper. Zo bleef het bij de 1-1 en hebben onze mannen zicht zeker goed geweerd. Preminiemen van dienst waren Jonatan en Cis.

  En dan kwam er weer het slechte nieuws. Seppe Geeraerts (die er owv een pijnlijke voet niet bij was) ligt in de gips ! Wat hij heeft uitgespookt weet ik niet, maar het is weer van dat ! Ik denk dat daarmee zowat iedereen van ons team al gekwetst of ziek geweest is... (ik denk alleen Tuur niet...) Enne, misschien niet onbelangrijk detail, alle kwetsuren komen van buiten het voetbal !! Ook Ilian had weer veel last van zijn spieren vooraan het been (wellicht groeipijnen), hij blijft op de sukkel, waardoor die ook nog niet zeker is voor zondag. Aangezien Seebe en Thibeau nog op sneeuwklassen zijn, mogen we er terug 3 à 4 aftrekken van ons al dunbevolkt ploegje....

  Aaleks en Jonatan doen wel zeker mee, dus dat is al een opsteker. Maar ook dan komen we maximaal aan 9 of 10 man... Puzzelen dus maar weer.

  Vrijdag 1 maart gaan we met zijn allen naar Westerlo-Boussu Dour. Afspraak : 19.10u aan de Vinea. Onze U11 vormen de erehaag voor de match.
  Zaterdag speel ikzelf met de Reserven B thuis om 14.30u tegen Noordstar.
  Zondag spelen we met de U13 thuis tegen Beerzel. De eerste ploeg moet naar leider Beekhoek.

  Volgende week zaterdag treed ik in Ramsel op met mijn nieuwe rockband "Recovery" en vandaag heb ik mijn tickets besteld voor het "Greatest Hits Concert" van Simple Minds in november. Tussendoor ben ik aanwezig op RockWerchter (4 dagen) en Werchter Boutique (Muse).
  Vanavond repetitie...., so let's rock !

  En vanaf volgende week is de lente weer in het land ! Het werd stillaan tijd, want ik denk dat iedereen het ondertussen wel beu is.

  Tot de volgende !
  Marnix.

  28-02-2013 om 10:32 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-02-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Immer Voort - Veerle
  Hier zijn we weer !

  Onze jongens moesten het zondag opnemen tegen Immer Voort, die we thuis nog klopten. Maar het is een goed team en ze stonden 3de en wij 4de, maar met 3 matchen minder ! Als we de match tegen Oevel in punten omzetten, staan we nu alleen 3de met 2 punten voor en dan nog 2 matchen minder.
  Na de donderdagtraining had ik 6 man, waarvan nog één onzeker. Die ene gaf aan dat hij kon en Jarne liet weten dat hij terug was uit skiverlof, waardoor de teller op 7 stond. Cis van de U11 kwam er nog bij en zaterdag hadden we er 8... Michiel was nog ziek, Winter zat op een feestje (?!!) Dus het werd krap met volk. Normaal kon enkel Ciske van de U11. Na veel bellen en smssen en lang afwachten, kreeg ik nog bericht dat Robbe van de U11 ook kon. 9 dus. Een keeper hadden we sowieso niet, want ook Thibeau was nog op skiverlof. Uiteindelijk kreeg in zaterdagavond nog een verlossend bericht, dat ook Aaleks, Cedric en Sasha de rangen konden vervoegen. 12 man ! Wat een luxe !

  Als keeper wisselden Seppe (1ste) en Jarne (2de) helft mekaar af. Veerle ging het felst van start en drukte meteen Immer Voort achteruit. Enkele kansjes kwamen er wel, maar ze werden niet benut. Na 18 minuten spelen was het nog steeds 0-0. Maar toen kwam het. Immer Voort komt één keer door, na een solo-uitbraak, waarbij onze verdedigers iets te hoog stonden. Hij kwam oog in oog met Seppe en de 1-0 was, tegen de gang van het spel in, een feit.
  Veerle begon terug aan te vallen en te beuken op zoek naar de 1-1 en die kwam er ook na een mooie individuele actie van Aaleks, die met een strak schot in de kruising besluit. 1-1 in de 25ste minuut en dat was ook de ruststand.

  De tweede helft gaat Veerle op zijn elan door maar de match is vrij evenwichtig, en het was altijd opletten voor de counter en de snelle nr 9, de Immer Voort -spits. Arthur en Yarni, centraal in de verdediging hadden hun werk, maar deden het prima. Ondertussen had ik Cedric iets offensiever gezet en dat rendeerde meteen, want na een solo recht op doel, maakte hij  halfweg de tweede helft de 1-2. Immer Voort kreeg nog één prima kans voor doel, maar naast. Veerle voelde dat de buit bijna binnen was en ging nu door. Sasha gaat dan even later met het leder door richting doelman, legt op links af naar Aaleks en die pompt de veilige 1-3 tegen de netten. De buit was binnen. 6 minuten voor tijd is er nog een fout op een Veerle-speler. Immer Voort trapt de bal uit fairplay terug naar achteren, maar Yarni had het blijkbaar zo niet begrepen en neemt de bal met de hand op in de 16m..... Strafschop voor Immer Voort. De bal werd naast getrapt en gerechtigheid was geschied bij dit misverstandje...
  Vlak voor affluiten nog een voorzet van Sasha, vlak voor doel en Robbe was eerst op de bal en tikte de misschien wel iets overdreven 1-4 binnen.

  Veerle weeral aan het feest ! En dit weer zonder "echte" keeper en met twee U11-spelers. Fantastisch. We zitten duidelijk in de winning-mood, ondanks al onze problemen. Ilian had weer last van de adducturen en hielen (maar had de dag ervoor ook al een hele match gespeeld), Michiel komt dinsdag terug trainen en Thibeau zal dan normaal ook terug zijn.

  Hopelijk blijft nu iedereen gespaard van kwetsuren en ziekte, en hebben we wat volk zondag tegen Heikant thuis. We zullen sowieso terug enkele U11-speler moeten meepakken, maar normaal hebben we dan terug een keeper...

  Onze gasten doen het in deze omstandigheden schitterend : winst tegen 2de Herenthout, 3de Immer Voort en 5de Oevel ! We gaan met onze U13/U11-ploeg voor de top 3 ! Dat was een utopie voor het seizoen...

  We trekken de lijn door nu ! Dinsdag en donderdag gewoon training en zondag thuis dus tegen Heikant, waar we ginds 3-3 tegen speelden. Zij wonnen recent nog met 3-2 tegen Immer Voort, dus we zijn gewaarschuwd !

  Tot de volgende !
  Marnix.

  19-02-2013 om 09:33 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  12-02-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle-Oevel
  Toen ik zondag opstond, kon ik mijn ogen nauwelijks geloven. Weer een sneeuwtapijt !! Maar aangezien er geen aflassingen waren dit weekend, moesten we sowieso naar de club en wachten op de scheids om te zien wat hij zei. De scheids arriveerde, keurde het veld en was van oordeel dat het onbespeelbaar was. Enerzijds wel te begrijpen..., het veld was spierwit, maar het was maar een zacht laagje dat zo weggespeeld werd. Dus in die optiek kon het eigenlijk wel. Soit, de scheids had beslist : geen voetbal.

  Omdat beide teams toch aanwezig waren en de jonge gasten er allemaal veel zin in hadden, hebben we dan maar vriendschappelijk gespeeld.
  Veerle won de match met 5-1.

  Na 15' spelen werd de score pas geopend door Veerle en 2 minuten later stond het 2-0 via Seebe. Zo gingen we rusten. Veerle was het meest in de aanval, maar kon te weinig scoren. Dat lag soms ook aan de gelegenheidsspeler bij Oevel, die bij de U15 nationaal speelt.... Maar daar kunnen we alleen maar van leren, want we hadden zelf voorgesteld dat die mocht meedoen.

  De tweede helft trapt de Oevel-keeper de bal in Veerle-voeten en het stond 3-0. Op het kwartier stond Arthur aan het kanon met een strak hoog schot, en 4-0. In de 19de minuut kreeg Oevel een strafschop en het stond 4-1. Maar 6 minuten voor affluiten scoorde Veerle de 5-1.

  Onze gasten speelden een goede partij en de U11-spelers Cis, Jeff en Robbe zijn weer een ervaring rijker. Ondertussen was alle sneeuw bijna van het veld verdwenen....

  Zaterdag moest ik zelf nog eens het terrein op huppelen voor de match met de Reserven B tegen Zammel. We wonnen met 5-2 en ikzelf prikte mijn doelpunt mee en bracht het er zonder kleerscheuren vanaf. Het was dan ook een heel faire partij.

  Ondertussen zijn er weer ploegen die aan de mouw van onze spelers trekken, maar ik hoop dat die mouwen bij ons kunnen blijven....

  Volgende week moeten we naar Immer Voort, die we thuis klopten, maar zij zijn toch een te duchten tegenstander, al liep het tegen Heikant dit weekend mis, want ze verloren er met 3-2.

  Dinsdag en donderdag gewoon training as usual. Ik hoop dat tegen zondag Jarne, Michiel en Thibeau er terug kunnen bijzijn want we lopen niet over van het volk.

  Tot de volgende !

  Marnix.

  12-02-2013 om 11:26 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-02-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Februari 2013
  Jep,

  We zijn inmiddels al februari ! We hebben al geen competitie meer gespeeld van begin december !! Dat is 2 maanden !! Niet te geloven, maar er zijn ondertussen al 5 matchen afgelast met het strenge weer en die worden nog alle 5 gespeeld. We eindigen het seizoen normaal dus pas op 21 april. Normaal was dat 10 maart....
  Zaterdag speelden we in de sporthal nog een partijtje zaalvoetbal tegen St. Vorst. Volgens de ene bron wonnen we met 5-4, volgens de andere was het gelijk, maar soit, onze gasten hadden toch weer een match.
  Vandaag hebben we nog eens een gewone training gehad. 10 aanwezigen !! Yarni, Jarne, Michiel, Seppe, Arthur, Tuur, Ilian, Winter, Seebe, en Thibeau. Wat een luxe ! Thibeau deed het in doel zelfs uitstekend, na zijn lange afwezigheid ! Ondertussen heb ik bevestiging gekregen dat Jef ermee gestopt is... Het zij zo, al lopen we natuurlijk niet over van volk..., maar 't kan er maar bij zeker. Als iedereen nu fit blijft, dan spartelen we het seizoen wel door.

  In principe zal het volgend jaar anders zijn, want dan zeker genoeg volk bij de U15.

  Tot donderdag, voor een nieuwe training.

  Greetz,
  Marnix.

  05-02-2013 om 22:56 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-01-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toestand eind januari 2013
  Hallo iedereen,

  Het is weer even geleden, maar hier terug wat info. We hebben in januari niet moeten voetballen. Eerst waren we vrij en daarna werd alle afgelast. We hebben wel steeds in de sporthal matchen kunnen spelen, dus helemaal stilgelegen hebben we niet. Tegen de U15 waren we in de sporthalmatch niet opgewassen, we waren gewoon niet goed genoeg. Vorige zondag speelden we tegen de U13 van Exc. Vorst en wonnen we wel en dat met 5-2. Hier deden we het wel goed. De vrijdag ervoor hadden we na lange tijd nog eens een training buiten. Jawel, een sneeuwtraining ! Het was eens wat anders en de moedigen onder ons hebben zicht wel geamuseerd denk.

  Maar hoe is de toestand binnen onze groep tegenwoordig ? Ilian is momenteel ziek (griep), maar al wat aan de beterhand. Van Jef heb ik al een maand niets meer gezien of gehoord, dus ik ga ervan uit dat die is gestopt (?), van Jan hoor of zie ik ook niet veel. Ciske (U11), is pas gehuldigd voor zijn prestaties en zal bij ons blijven meedoen. Thibeau was normaal terug volledig fit, maar is hervallen in zijn kwetsuur en het is nog afwachten wanneer dit goed komt. Het keepersprobleem blijft dus... Winter is ondertussen op sneeuwklassen geweest en zal wellicht ook bezig blijven al heb ik hem voor de vrijdagtraining ook niet gezien of gehoord. Seebe is ook nog niet 100% met zijn knieën, maar is volgens mij wel wat aan de beterhand. De overigen zijn normaal volledig ok, zijnde Tuur, Arthur, Michiel, Yarni, Jarne, Seppe.

  Onze kapitein Tuur is nog steeds een voorbeeld inzake inzet en prestaties, Jarne heeft me in positieve zin verbaasd bij het zaalvoetballen en Yarni vliegt er weer in zoals vanouds. Als iedereen nog een tandje bijsteekt voor de terugronde, kunnen we nog positief terugkijken op een moeilijk seizoen en dan heb ik het vooral over het organisatorische, en de kwetsuren binnen onze groep. De 4 tot nog toe afgelaste matchen worden alleszins nog gespeeld, waardoor het seizoen nu toch al een maand langer duurt, waardoor onze laatste match op 14 april is, thuis tegen Ramsel.

  Ikzelf blijf ook nog actief. De volgende maanden doe ik nog extra trainerscursussen bij : "talentscout" en wellicht ook "mental coach". Ik blijf actief binnen het jeugd- en hoofdbestuur en dit jaar nog als trainer van onze U13. Wat volgend seizoen voor mij brengt is nog onbekend op voetbalgebied. We zien wel.

  Op muzikaal gebied ben ik nog actief met mijn rockband. Op gezondheidsgebied zit ik nu - in navolging van mijn zoon - met de griep...., maar dat waait wel over.

  Deze week donderdag kunnen onze mannen met de U15 meetrainen van 18.15u tot 19.30u (normale trainingsuren dus !) en zondag is er dan de match in Booischot om 9.30u. Vinea : 8.10u.

  Mocht de match van Booischot nog afgelast worden, dan voetballen we zaterdag in de sporthal tegen St. Vorst.

  Tot de volgende !

  Zieke groetjes,
  Marnix.

  29-01-2013 om 00:00 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  07-01-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2013
  Hallo iedereen,

  Mijn allerbeste wensen voor het nieuwe jaar ! Moge al jullie wensen uitkomen ! Ik hoop de lotto dit jaar eindelijk eens te winnen, maar gezien de kansberekening zal dat wellicht niet lukken....

  We zijn ondertussen de terugronde gestart. Dat deden we met een schitterende overwinning tegen Herenthout, waardoor we nu op een mooie derde plaats staan.

  Hoe de toestand van ons team op dit moment is weet ik nog niet, ik ben benieuwd. Ciske (U11) is nog herstellende van een longontsteking, Ilian heeft nog last van zijn hiel (hielspoor), maar is wel beter en de rest zal ik in de loop van deze week wel weten. Normaal zou ook Thibeau terug te been moeten zijn.

  Zoals al reeds gesmst, trainen we vandaag, maandag,  voor de eerste keer en dit in de sporthal van 17.30u tot 19u. De afwezigen van op het kerstfeest ontvangen ook hun cadeau.

  Donderdag trainen we dan gewoon op het terrein van 18.15u tot 19.30u. Zondag zijn we terug vrij en pas op zondag 20 januari vliegen we er competitief terug in en moeten we naar Herselt, tegen de leiders.

  Ons eerste elftal won gisteren de derby tegen Exc. Vorst en dat werd gevierd, als waren we kampioen ! Ook Westerlo troefde de leiders uit Woluwe af ! Alles prima dus op sportief gebied. Nu wij de lijn ook nog doortrekken en alles is compleet.

  Vanaf volgend weekend gaat het ook beginnen winteren. Het wordt gevoelig kouder, dus bereidt jullie al maar voor. Ook de griep is weer in het land...., mag ik aan iedereen vragen om niet ziek te worden !! Want dan begint de miserie weer opnieuw met ons volk ! Hou het dus gezond en vooral veel de handen wassen en groenten en fruit eten ! Dat voorkomt al veel.

  Tot de volgende.

  Greetz,
  Marnix.

  07-01-2013 om 13:03 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-12-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindejaar !
  Hallo allemaal,

  Vorig weekend geen voetbal met het weer, maar het ziet ernaar uit dat we volgend weekend wellicht wél gaan voetballen ! Zoals reeds gezegd, spelen we dit weekend op ZATERDAG thuis om 14u tegen Heist.

  Mocht de match toch afgelast worden, dan spelen we die zaterdag van 13u tot 14u in de sporthal tegen Thes (prov. U13).

  Om 17u is er dan ons Kerstfeest. Iedereen (die op training was), heeft een briefje gehad. Zij die er niet waren kunnen dat briefje terugvinden op de website www.kvcveerle.be, je gaat naar JEUGD en klikt dan op kerstbriefje. Daar staat het hele programma op.

  Aangezien we deze week niet meer trainen, gelieve dan jullie bestelling voor het eten via mail of sms aan mij door te geven. (Aantal kinderen, volwassenen en wat jullie eten.)

  Hopelijk zijn we zaterdag "en grand masse" en maken we er fijne dag van. Onze tweedejaars hebben toetsen. Daar hebben ze normaal de vrijdag nog voor om te studeren, de zaterdagvoormiddag, misschien nog even tussendoor na de match en voor het kerstfeest en dan de ganse zondag. Dat zou toch voor iedereen moeten volstaan, niet ? En..., de riem er af en ontspanning zijn in deze bloktijden zeker ook welkom, noodzakelijk zelfs.

  Dus concreet nog van nu tot en met begin 2013 :

  Vrijdag 14 december, 19.30u : Algemene kwis in de kantine (uw trainer presenteert...)
  Zaterdag 15 december, 13.12u : Samenkomst terrein voor match Veerle-Heist.
                                       14u : Start match op B-terrein (als de Res B hun FF tegen Putte krijgen), anders op de C, want Res A spelen ook thuis.
  (12.40u sporthal als jeugd wordt afgelast, en match Thes-Veerle van 13u-14u)

  Zondag 16 december, 14.30u : Veerle - Oelegem (1ste elftal)

  Maandag 17 december : niets bijzonders (studeren voor de 2de jaars...)
  Dinsdag 18 december : Marnix en Ilian naar Optreden Muse in Antwerpen.
  Woensdag 19 december : niets bijzonders
  Donderdag 20 december : niets bijzonders
  Vrijdag 21 december : niets bijzonders, tenzij je de Maya's geloofd, want dan "The End Of The World !!" Fini, schluss, gedaan, afgelopen met de planeet !
  Zaterdag 22 december : niets bijzonders
  Zondag 23 december, 13u : Kroegentocht Reserven, 1ste elftal en bestuur in Veerle
  Maandag 24 december : kerstavond
  Dinsdag 25 december : kerstmis
  Woensdag 26 december : 2de kerstdag
  Donderdag 27 december : deze dag hebben we kans om in de sporthal te voetballen. (nog niets geregeld)
  Vrijdag 28 december : dag van onze onschuldige kinderen...
  Zaterdag 29 december : niets bijzonders
  Zondag 30 december : niets bijzonders
  Maandag 31 december : laatste dag van 2012 en afscheid van een "moeilijk en niet zo rooskleurig jaar".
  Dinsdag 1 januari : We zitten in 2013 !!
  De eerste week van januari trainen we nog niet, we moeten onze eerste competitiematch tegen en in Herselt pas op zondag 20 januari spelen ! We zijn de weekends van 6 en 13 januari vrij. (Tenzij oefenmatch)
  Dinsdag 8 januari : training (18.15u-19.30u)
  Donderdag 10 januari : training

  Tot de volgende, tot zaterdag normaal !

  Als er iemand NIET kan zaterdag, dan hoor ik dat graag voor donderdag 18u. (zodat ik op training van de U11 nog iets kan regelen...)
  Geef alleszins je inschrijving voor het Kerstfeest nog door. De Kerstman komt ook dit jaar voor onze U13 !

  Greetz,
  The Maxtouch.

  11-12-2012 om 00:00 geschreven door maxtouch  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Welkom op de vernieuwde blogsite !
  Blog als favoriet !

  Verander de wereld, begin bij jezelf ! Het leven is aan de durvers ! Leef vandaag, niet morgen !
  Mijn favorieten
 • KVC Veerle
 • Muse song
 • Foo Fighters song
 • Rammstein song
 • Simple Minds song
 • Green Day song
 • U2 song
 • Doodsklok - Hoe oud word ik ?

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  denbellys
  www.bloggen.be/denbell


  Archief per week
 • 04/04-10/04 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 27/05-02/06 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 22/11-28/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009

  Zoeken met Google  Welkom op mijn blog!
  Mijn favorieten
 • bloggen.be
 • KVC Veerle

 • Zoeken in blog


  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  axel_buitengewoon
  www.bloggen.be/axel_bu
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  denbellys
  www.bloggen.be/denbell
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  kdi
  www.bloggen.be/kdi
  Blog als favoriet !

  Een interessant adres?

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  denisedesign
  www.bloggen.be/denised
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  kdi
  www.bloggen.be/kdi
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  denbellys
  www.bloggen.be/denbell
  Mijn favorieten
 • bloggen.be

 • Willekeurig Bloggen.be Blogs
  cat4u
  www.bloggen.be/cat4u
  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  wskstapperke
  www.bloggen.be/wskstap
  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!